Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 70 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1046
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "מנקי לא!", אתה אומר ורץ למאנקי, "אתם עוד תשלמו!" אתה אומר להם בכעס.
    "סוזן לכי תבדקי אם מישהו בא לכיווננו! תגידי לו שזה קודק!" אתה אומר לסוזן אך היא קצת חוששת, "אולי זאת השוטרת ג'ני.." אומר סוזן ורצה אליך לראות את מצבו של מאנקי, "נראה לי שהא פשוט התעלף.. הפורגלי הזה חזק..." אומרת סוזן,אתה מוציא את הפוקדיע ומזהה את הפוקימונים כ-
    "גולבאט-פוקימון העטלף,הם חיים במערות חשוכות,הם יוצאים בעיקר בלילה בשביל לחפש אחר מזון,יכולים להסתובב בקבוצות גדולות מאוד" אומר הפוקידע ונכבית.
    "קודאק.. תחזיר את גולדין.. אזוריל כבר עייף מלהרטיב אותה כל הזמן.." אומרת סוזן ואתה רואה שהוא עוצר ומחזיר את גולדין לפוכדור.
    "טוב ילדים מעצבנים שכמותכם..הגיע הסוף שלכם,פורגלי" אומרת האישה ופורגלי רץ לעברכם,אתם מתחילים לפחד ולחשוב שזה הסוף אך פתאום פוקימון מהיר במיוחד מגיע ופוגע בפורגלי בעזרת ציפורניו החדות,הוא בצבע שחור ועם נוצות אדומות.
    "מקווה שלא איחרתי יותר מדיי..."אתה שומע לפתע קול מוכר ורואה את

"שוב אתה?!" אומרת האישה בעצבים,צ'ימצ'אר לא מוריד מפורגלי את העיניים,"צ'יי" הוא נוהם בשקט ומסתכל עליו, מרים את ידיו, "צ'ימצ'אר!!!" הוא קורא בקול ולפתע כולו מתעטף בלהבות והופך למעין כדור אש שנע במהירות ופוגע בפורגלי ומעיף אותו על קיר המערה!, "אני רואה שצ'ימצ'אר למד גלגל להבה!" אומר קיי.
    "יפה צ'ימצ'אר! אתה אלוף!" אומר לו ואלך לכיוון קיי "סופסוף באת..בוא נלמד אותם לקח שהם לא ישכחו!" אומר לו ואז אלחש לקיי "תגיד..יכול להיות שמתישהוא אני אגלה לשותפה שלי על מטרת המסע הזה? שאולי גם היא תעזור? זה יהיה טוב וכך לא תצטרך כל הזמן לבוא כשנקרא לך.."
    לאחר כל הדיבורים עם קיי,אבדוק את הפוקימון של קיי בפוקדקס ואומר לפוקימוניי "קדימה! גלגל להבה וסופר ניב על פורגלי!"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [COLOR="Red"][U][B]

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"כיאלו את םלא יודעים מה זה להיות בשקט?" את לוחשת להם,לאחר שאת שומעת את מה שליסה אמרה את מיד מצביעה לכיוון ליסה, "אני מוכנה לעזור!" את אומרת בשמחה מכך שתתרחקי מהילדים האלו.
    "אוקיי בואי נוקו" אומרת ליסה ושניכן הולכות.
    "נו נוקו,מה את אומרת על השיעור? אהבת אותו?" שואלת ליסה בחיוך רחב.
    מה תעשי?
    "מאוד!" אני אומרת ומנסה להראות שמחה מאוד ' למרות שעוד לא התחלנו כלום..' אני חושבת לעצמי בביאוס

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "מאוד!" את עונה לה בחיוך ומנסה להיראות כמה שיותר שמחה.
    אתם מגיעים לחדר מחסן שבו יש כמה מכשירים שלא ראית וכמה כלים.
    "תיקחי את אלו" אומר ליסה ומציגה לך 5 מכשירים שאת לא יודעת למה הם משמשים, "תיקחי כל פעם 2,הם קצת כבדים,בכל פעם שאת בכיתה אז תנסי שישמור על השקט ושלא יתפרעו בזמן שאני לא נמצאת" אומרת לך ליסה.
    מה תעשי?

קודאק-
    "יפה צ'ימצ'אר! אתה אלוף!" אתה אומר לצ'ימ'צאר והולך לכיוון קיי, "סופסוף באת..בוא נלמד אותם לקח שהם לא ישכחו!" אתה אומר לו בנחישות ולוחש באוזנו, "תגיד..יכול להיות שמתישהוא אני אגלה לשותפה שלי על מטרת המסע הזה? שאולי גם היא תעזור? זה יהיה טוב וכך לא תצטרך כל הזמן לבוא כשנקרא לך..", "אנחנו נדבר על זה אחר כך" אומר קיי.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכון אותה על הפוקימון של קיי, "וויביל-פוקימון הציפורן החדה,וויביל הוא ההתפתחות של סניזל,כשהוא מתפתח הוא יותר ערמומי וחזק,וויביל חי באזורים מושלגים וקרים" הפוקידע נכבית.
    "קדימה! גלגל להבה וסופר ניב על פורגלי!" אתה אומר לבידוף וצ'ימצ'אר.
    "אני יטפל בגולבאטים" אומר קיי, "אני אעזור לך!" אומר סוזן וליד צ'ימצ'אר ובידוף עומד טרטוויג ובאוויר מרחפת מיסדריווס.
    "פורגלי חבטות זעם!" אומרת האישה, פורגלי רץ במהירות לפוקימונים ומנסה לשרוט אותם,בידוף לפתע נתקף פחד והולך אחורה,צ'ימצ'אר מתעטף בלהבות ונע במהירות לפורגלי, "מיסדריווס בילבול!" אומרת סוזן ומיסדריווס שולטת על גופו של פורגלי,צ'ימצ'אר פוגע בחוזקה ומעייף אותו,לאחר מכן טרטוויג משגר עלי טער מהירים שפוגעים גם הם בפורגלי.
    "פורגלי אל תיתן להם להשפיל אותך! כדור צל על מיסדריווס!" אומרת האישה.
    פורגלי משגר במהירות כדור שחור שפוגע במיסדריווס ומעלף אותה, "תודה מיסדריווס!" אומרת סוזן ומחזירה אותה לפוכדור, "וויביל שיסוע לילה!" אומר קיי וויביל קופץ בין כל הגולבאטים ופוגע בהם אחד אחד.
    מה תעשה?

4. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "יפה צ'ימצ'אר! אתה אלוף!" אתה אומר לצ'ימ'צאר והולך לכיוון קיי, "סופסוף באת..בוא נלמד אותם לקח שהם לא ישכחו!" אתה אומר לו בנחישות ולוחש באוזנו, "תגיד..יכול להיות שמתישהוא אני אגלה לשותפה שלי על מטרת המסע הזה? שאולי גם היא תעזור? זה יהיה טוב וכך לא תצטרך כל הזמן לבוא כשנקרא לך..", "אנחנו נדבר על זה אחר כך" אומר קיי.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכון אותה על הפוקימון של קיי, "וויביל-פוקימון הציפורן החדה,וויביל הוא ההתפתחות של סניזל,כשהוא מתפתח הוא יותר ערמומי וחזק,וויביל חי באזורים מושלגים וקרים" הפוקידע נכבית.
    "קדימה! גלגל להבה וסופר ניב על פורגלי!" אתה אומר לבידוף וצ'ימצ'אר.
    "אני יטפל בגולבאטים" אומר קיי, "אני אעזור לך!" אומר סוזן וליד צ'ימצ'אר ובידוף עומד טרטוויג ובאוויר מרחפת מיסדריווס.
    "פורגלי חבטות זעם!" אומרת האישה, פורגלי רץ במהירות לפוקימונים ומנסה לשרוט אותם,בידוף לפתע נתקף פחד והולך אחורה,צ'ימצ'אר מתעטף בלהבות ונע במהירות לפורגלי, "מיסדריווס בילבול!" אומרת סוזן ומיסדריווס שולטת על גופו של פורגלי,צ'ימצ'אר פוגע בחוזקה ומעייף אותו,לאחר מכן טרטוויג משגר עלי טער מהירים שפוגעים גם הם בפורגלי.
    "פורגלי אל תיתן להם להשפיל אותך! כדור צל על מיסדריווס!" אומרת האישה.
    פורגלי משגר במהירות כדור שחור שפוגע במיסדריווס ומעלף אותה, "תודה מיסדריווס!" אומרת סוזן ומחזירה אותה לפוכדור, "וויביל שיסוע לילה!" אומר קיי וויביל קופץ בין כל הגולבאטים ופוגע בהם אחד אחד.
    מה תעשה?
    "יפה כולם,בואו נמשיך וננצח את האפסים האלה!" אקרא לחבריי.
    "קדימה,בידוף,אל תפחד,כולנו כאן! להב יעזור לך אל תדאג..בסדר?" אומר לו,"להב תעזור לבידוף..בסדר?" אומר ללהב.
    "אוקי! להב תשתמש בגלגל להבה ובידוף סלסול הגנה ואז סופר ניב! שניכם על פורגלי!" אומר להם.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    וואבט ניסה לברוח..
    "פידוב, תנוחי!" אתה אומר בחיוך ופידוב עפה לכיוונך ומתיישבת על כתפיך.
    "אושאווט, תשתמש באקדח מים על וובאט לפני שהוא מתרחק!" אתה אומר ואושוואוט יורה אקדח מים מהיר שפוגע בוואבט מאחורה ומעיף אותו על העץ,הוא נופל על הרצפה מחוסר הכרה, "אושוואוט!" קורא אושוואוט בשמחה על הניצחון,אתה שם לב שכבר התחיל מאוד להחשיך...
    כן אבל אני קקה אז אני אביס אותו גם אם הוא יתחנן!#%#$%^$#%
    ~~~
    "חזרו," אני אומר לאושאווט ופידוב. "עבודה טובה..." אני מוסיף בזמן שאני מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אני חוזר בחיוך אל העיר אקומולה ומרפא שם את הפוקימונים שלי במרכז. אני אחפש את ניקולאס, ואומר לו שניפגש מחר, כי אני רוצה לנוח. אם ניתן ללון במרכז אני אלון שם, ואם לא אני אלך לישון על הרצפה באחת הסמטאות, בודד וגלמוד, ואקפא לקור.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "עשיתי זאת... תפסתי את הפוקימון הראשון שלי! פידג'יאוטו!" אתה ממלמל בשמחה ומרים את הפוכדור שלו מהקרקע.אתה מודה לדילן ועונה בחיוב ואתם מתכוננים להמשיך.
    "צרמנד'ר, קרב מעולה! אתה הפוקימון ההתחלתי הכי טוב שיש!" אתה אומר לצ'רמנדר בחיוך, "צ'רמנדר!" קורא צ'רמנדר בנחישות ואתה משיב אותו לפוכדור למנוחה.
    אתה ודילן ממשיכים ולפתע רואים שוב את המאמן ואת אלקטאבז,נראה שהם מחפשים משהו,הם ממשיכים בדרך.
    אם תשים לב אנחנו נמצאים עכשיו ליד שמורת פוקימונים,מותר להיכנס אליה אבל אסור לתפוס שום פוקימון מהשמורה!" אומר דילן,אתם מבחינים בפוקימון צהוב דמוי ארמדיל, "וואו תמיד רציתי לתפוס אחד כזה!" אומר דילן ומוציא את הפוקידע שלו ומכוון אותה על הפוקימון,אחר כך אתם מבחינים בפוקימון שמורכב מחמש ביצים מחוברות.
    מה תעשה?
    אני מוציא את הפוקדע שלי ומכוון אותו גם על הפוקימון הצהוב, חוגם על הפוקימון המורכב מ5 הביצים 'אולי אמצא לעצמי פה פוקימון עשב מעניין' אני חושב לעצמי, וממשיך להסתכל אחר פוקימוני עשב מעניינים.

7. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "מאוד!" את עונה לה בחיוך ומנסה להיראות כמה שיותר שמחה.
    אתם מגיעים לחדר מחסן שבו יש כמה מכשירים שלא ראית וכמה כלים.
    "תיקחי את אלו" אומר ליסה ומציגה לך 5 מכשירים שאת לא יודעת למה הם משמשים, "תיקחי כל פעם 2,הם קצת כבדים,בכל פעם שאת בכיתה אז תנסי שישמור על השקט ושלא יתפרעו בזמן שאני לא נמצאת" אומרת לך ליסה.
    מה תעשי?
    "אוקי" אני אומרת ולוקחת מכשיר אחד, אם הוא כבר אני יקח רק שניים אם לא אני יקח שלוש וילך לכיתה וינסה שהמכשירים לא יפלו לי

וספארמרית מתקדמת

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"כן, ברור כשמש!" אתה אומר לה ולפני שאתה מנתק אתה אומר לה, "רגע רגע, חכי ונסה יש לי שאלה..".
    "כן מה העניין?" שואלת ונסה,
    "יש ילדה שמסתובבת איתי, היא נראת נחמדה, אחת שאפשר לסמוך עליה, אוכל לספר לה?" אתה שואל אותה.
    "בשום פנים ואופן לא!" אומרת ונסה בהחלטיות, "אתה לא יכול לדעת מי היא באמת! תזכור שאתה יודע סודות ממשלה! רק כמה אנשים יודעים על התוכנית הזאת! ואסור שהסוד יידלף,אני מאוד מצטערת אבל אתה לא יכול!" אומרת וונסה, "אני מצטערת שזה ככה.. אבל אין מה לעשות,אתה חייב להבין" אומרת ונסה ומנסה לעודד אותך.
    אתה מנתק ומחפש אחר פירות אך לא מבחין בפירות בסביבתך,אתה חוזר לסינדקוויל ואליס, "מה לקח כל כך הרבה זמן? הכל בסדר?" שואלת אליס.
    מה תעשה?
    אחשוב בתחכום על שקר כלשהו ואומר "סתם נתפסו לי המכנסיים בענף של אחד השיחים..." ואז באלגנטיות וסולידיות העביר נושא, אביט בדרך בחיוך ואומר לה "שנמשיך?"

.

9. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה על הפוקימון הצהוב.
    "סנדשרו-פוקימון העכבר,כדי להגן על עצמו מתוקפים,הוא מתכדרר לכדור,הוא חי במקומות צחיחים ויבשים עם כמות ירידת גשמים מינימלית" אומרת הפוקידע.
    דילן בודק את סנדשרו גם בפוקידע ומתפלא, "אם הוא חי במקומות צחיחים ויבשים,אז מה הוא עושה פה?" אומר דילן בפליאה.
    "קדימה בלבזור!" אומר דילן וזורק פוכדור לאוויר שממנו יוצא פוקימון ירוק עם פקעת על גבו.
    אתה מנסה לחפש אחר פוקימונים נוספים,אתם מסתובבים באיזור ומבחין בכניסה לשמורה,"שמורת הפוקימונים של יער ורידיאן" רשום בשלט גדול ויש גדר המפרידה את אזור השמורה מבחוץ,לפתע אתה מבחין במאמן ואלקטאבז ושומע את המאמן לוחש, "קדימה,אין לי הרבה זמן.." הם הולכים לדלפק הכניסה של השמורה ורצים לתוכה.
    מה תעשה?

האריסון-
    "סתם נתפסו לי המכנסיים בענף של אחד השיחים..." אתה ממציא שקר,אליס מצחקקת ומחייכת אליך בתמימות, "אוקיי!" היא עונה לך ואתם יוצאים מהדרך אליה נכנסים וממשיכים,לצד הדרך בה אתם נמצאים,אתם רואים פתח מערה גדול,שלט קטן ומרוסק עומד ליד הכניסה, "מערת האופל..הכניסה למאמנים מיומנים בלבד".
    אתם ממשיכים עוד בדרך ורואים עצים,צמחים רבים,לאחר הליכה של 20 דקות אתם מגיעים לבניין שבו אתם נכנסים,מאחורי הדלפק יושבת אישה נחמדה ששואלת אותכם, "אתם מאמנים?",אתם עונים לה בחיוב והיא מחייכת אליכם, "ברוכים הבאים לעיר וילט,בהצלחה בקרב המכון הראשון" מברכת אותכם ואתם יוצאים מהבניין מהצד השני.
    "הגענו!" אומרת אליס בחיוך ומסתכלת על העיר בהתלהבות.

נוקו-
    "אוקי" את עונה בהסכמה ומרימה מכשיר אחד,את מחזיקה אותו ביד אחת ומחליטה להרים עוד אחד,שאת מרימה שני מכשירים הם נהיים לך כבדים ואת יוצאת לכיוןן הכיתה,כשאת נכנסת את שומעת צעקות,את נכנסת לכיתה ואחד מהילדים שישבו מאחורה צועקים, "אני המאמן הכי טוב בעולם!!! שאף אחד לא יחלום לנצח אותי!".
    את מניחה את שני המכשירים על השולחן של ליסה.
    מה תעשי?

קודאק-
    "יפה כולם,בואו נמשיך וננצח את האפסים האלה!" אתה אומר לכולם.
    "קדימה,בידוף,אל תפחד,כולנו כאן! להב יעזור לך אל תדאג..בסדר?" אתה מנסה לעודד אותו,הוא צועד כמה צעדים קדימה ותופס אומץ.
    "אוקי! להב תשתמש בגלגל להבה ובידוף סלסול הגנה ואז סופר ניב! שניכם על פורגלי!" אתה אומר לשני הפוקימונים שלך.
    להב נע במהירות לכיוונו של פורגלי שמתחמק, "אני אראה לך מה זה אפסים" אומרת האישה בכעס.
    בידוך מחזק את גופו ונע במהירות לפורגלי, "פורגלי כוח נסתר!" אומרת האישה,את פורגלי עוטף אור סגול והוא מסתכל על בידוף במבט מפחיד,בידוף נתקף חרדה, "ביידוף!" הוא קורא בפחד ועוצר את המתקפה, "פורגלי!!" קורא הפוקימון וממשיך להפחיד את בידוף הקטן שבורח אליך ומסתתר מאחורי רגליך.
    "קודאק נשארו רק צ'ימצ'אר וטרטוויג,חייבים לשתף פעולה!" אומרת סוזן ומנסה לחשוב על משהו.
    "אתם ילדים טיפשים,בחיים שלכם! אל תפקפקו בכוחו של צוות גלאקטיק! מחזו סינו שלנו! פורלגי תסיים את הבדיחה הזאת ותפוצץ את שניהם עם כדורי צל!" אומרת האישה.

וואלאס-
    "חזרו," אתה אומר לשני הפוקימונים שלך, "עבודה טובה..." אתה מוסיף.
    אתה חוזר לעיר אוקומולה עם חיוך מהקרב וחוזר למרכז הפוקימונים,אתה מבחין בניקולס, "היי חזרת!" הוא אומר בחיוך ואתה אומר לו שתדברו מחר, "אוקיי! השעה כבר 8 בערב,אפשר להעביר את הזמן בחדרים" אומר ניקולס.
    אתה ניגש לאחות ג'וי והיא מרפאת את הפוקימונים שלך,אתה שואל אותה על ללון במרכז והיא עונה לך, "בגלל שאתה מאמן אתה רשאי לישון במרכז,בבקשה" אומרת ומגישה לך מפתח, "חדר 101" רשום עליו.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    [U][B]נוקו-
    "אוקי" את עונה בהסכמה ומרימה מכשיר אחד,את מחזיקה אותו ביד אחת ומחליטה להרים עוד אחד,שאת מרימה שני מכשירים הם נהיים לך כבדים ואת יוצאת לכיוןן הכיתה,כשאת נכנסת את שומעת צעקות,את נכנסת לכיתה ואחד מהילדים שישבו מאחורה צועקים, "אני המאמן הכי טוב בעולם!!! שאף אחד לא יחלום לנצח אותי!".
    את מניחה את שני המכשירים על השולחן של ליסה.
    מה תעשי?

"אוקי דבר אחד תהיה בשקט דבר שני תירגע כי אתה לא דבר שלישי תעשה טובה שב בשקט ושתוק" אני אומרת ומחייכת, אם הוא יתקוף אותי (שזה היה צפוי) אני יתחמק ממנו אם זה בעיטה אני יתפוס תרגל שלו ויפיל אותו אם זה אגרוף אז אני יתחמק ויפיל אותו ובסוף יאמר לו "עכשיו שב בכיסא ותהיה בשקט " אם הוא לא יעשה כלום וישב אני ילך להביא עוד מכשירים

וספארמרית מתקדמת

11. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"להתראות, לוטאד" אתה נפרד ממנו בחיוך, "פוקימון חמוד, אבל נראה דפוק, אני צריך חזקים וטובים, אולי איזה דרקון..." אתה אומר לעצמיך וחושב על איך שטורצ'יק יתחזק ולמה הוא התפתח..
    אתה ממשיך בדרך 103,אתה הולך כבר 10 דקות ורואה שלט שרשום עליו, "העיר פטלבורג".
    מה תעשה?
    יש כאלה שיש להם ידע מוקדם על פוקמונים...
    ~~~
    "אוה, הגעתי" אני שמח אבל אז מגרד את שערי "רגע, מה הייתי אמור לעשות כאן?" אני שואל את עצמי בשקט ואז מוציא את הפוקדור של טורצ'יק ומוציא אותו. 'דבר אחד שאני זוכר זה שיש כאן חוטפי פוקימונים' אני חושב לעצמי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

12. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    "אוה, הגעתי" אתה שמח אך לפתע נזכר במה שנולנד אמר לך.
    "רגע, מה הייתי אמור לעשות כאן?" אתה תוהה לעצמיך ומוציא את טורצ'יק מהפוכדור.
    "טורצ'יק!" קורא הפוקימון בחיוך.
    אתה חושב על חוטפי הפוקימונים שנולנד סיפר לך עליהם ונזכר שהוא אמר שהם נמצאים בחוף ים ליד העיר פטלבורג.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אוקי דבר אחד תהיה בשקט דבר שני תירגע כי אתה לא דבר שלישי תעשה טובה שב בשקט ושתוק" את אומרת לו בחיוך.
    "אני מציע לך להיות בשקט!אני המאמן הכי טוב בעולם!!" צועק הילד בצחוק גדול.
    את הולכת להביא עוד מכשירים,את יוצאת מהחדר ומביאה עוד שניים,כשאת חוזרת,את שמה את שני המכשירים על השולחן ולפתע מבחינה שאחד מהפירות שלך חסרים.
    מה תעשי?

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "סתם נתפסו לי המכנסיים בענף של אחד השיחים..." אתה ממציא שקר,אליס מצחקקת ומחייכת אליך בתמימות, "אוקיי!" היא עונה לך ואתם יוצאים מהדרך אליה נכנסים וממשיכים,לצד הדרך בה אתם נמצאים,אתם רואים פתח מערה גדול,שלט קטן ומרוסק עומד ליד הכניסה, "מערת האופל..הכניסה למאמנים מיומנים בלבד".
    אתם ממשיכים עוד בדרך ורואים עצים,צמחים רבים,לאחר הליכה של 20 דקות אתם מגיעים לבניין שבו אתם נכנסים,מאחורי הדלפק יושבת אישה נחמדה ששואלת אותכם, "אתם מאמנים?",אתם עונים לה בחיוב והיא מחייכת אליכם, "ברוכים הבאים לעיר וילט,בהצלחה בקרב המכון הראשון" מברכת אותכם ואתם יוצאים מהבניין מהצד השני.
    "הגענו!" אומרת אליס בחיוך ומסתכלת על העיר בהתלהבות.
    כן אומר לה ואביט בעיר הנפלאה הזאת, אנסה להריח באפי את הריחות, לראות את הצבעים, ולאתר את המכון...
    לאחר מכן אזכר בוונסה ואומר מיד לאליס "תגידי אני חושב שנישן כאן הלילה, תוכלי להזמין לנו חדרים?! שלמי עליי ואחזיר לך!"
    ואז אזרז אותה ואומר שאחכה בדיוק כאן עם סינדקוויל לידי.
    שהיא תחזור ותכנס למרכז אברח אל מאחורי בית או אל סמטה ואתקשר לוונסה ואנסה לאתר אותה!

.

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="RoyalBlue"][U][B]

נוקו-
    "אוקי דבר אחד תהיה בשקט דבר שני תירגע כי אתה לא דבר שלישי תעשה טובה שב בשקט ושתוק" את אומרת לו בחיוך.
    "אני מציע לך להיות בשקט!אני המאמן הכי טוב בעולם!!" צועק הילד בצחוק גדול.
    את הולכת להביא עוד מכשירים,את יוצאת מהחדר ומביאה עוד שניים,כשאת חוזרת,את שמה את שני המכשירים על השולחן ולפתע מבחינה שאחד מהפירות שלך חסרים.
    מה תעשי?
    "מי לקח לי תפירות?" אני צועקת בכיתה, שאני קולטת תילד אני הולכת אליו ובודקת את הפירות שלו ואז מסתכל תאליו בעייניים "אתה לקחתה לי את הפירות?" אני אומרת לו בקול מאיים

וספארמרית מתקדמת

15. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "יפה כולם,בואו נמשיך וננצח את האפסים האלה!" אתה אומר לכולם.
    "קדימה,בידוף,אל תפחד,כולנו כאן! להב יעזור לך אל תדאג..בסדר?" אתה מנסה לעודד אותו,הוא צועד כמה צעדים קדימה ותופס אומץ.
    "אוקי! להב תשתמש בגלגל להבה ובידוף סלסול הגנה ואז סופר ניב! שניכם על פורגלי!" אתה אומר לשני הפוקימונים שלך.
    להב נע במהירות לכיוונו של פורגלי שמתחמק, "אני אראה לך מה זה אפסים" אומרת האישה בכעס.
    בידוך מחזק את גופו ונע במהירות לפורגלי, "פורגלי כוח נסתר!" אומרת האישה,את פורגלי עוטף אור סגול והוא מסתכל על בידוף במבט מפחיד,בידוף נתקף חרדה, "ביידוף!" הוא קורא בפחד ועוצר את המתקפה, "פורגלי!!" קורא הפוקימון וממשיך להפחיד את בידוף הקטן שבורח אליך ומסתתר מאחורי רגליך.
    "קודאק נשארו רק צ'ימצ'אר וטרטוויג,חייבים לשתף פעולה!" אומרת סוזן ומנסה לחשוב על משהו.
    "אתם ילדים טיפשים,בחיים שלכם! אל תפקפקו בכוחו של צוות גלאקטיק! מחזו סינו שלנו! פורלגי תסיים את הבדיחה הזאת ותפוצץ את שניהם עם כדורי צל!" אומרת האישה.
    "מהר! בואי נפוצץ את כדורי הצל עם גחלת ועלי תער של טרטוויג! תנסי לומר לו להשתמש בעלי תער,מהר!" אומר לסוזן.
    "יש לי רעיון!" אסמן לה ואקרא לה,לאחר מכן אלחש לה "תאמרי לטרטוויג להשתמש בעלי תער,מהר!".
    לאחר שטרטוויג ישתמש בעלי תער אומר ללהב "קדימה! תשתמש בגחלת על עלי התער כך שיזרקו על פורגלי עלי תער עם להבות!"

Spoiler ספוילר

עמוד 31 מתוך 70 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •