"יפה צ'ימצ'אר! אתה אלוף!" אומר לו ואלך לכיוון קיי "סופסוף באת..בוא נלמד אותם לקח שהם לא ישכחו!" אומר לו ואז אלחש לקיי "תגיד..יכול להיות שמתישהוא אני אגלה לשותפה שלי על מטרת המסע הזה? שאולי גם היא תעזור? זה יהיה טוב וכך לא תצטרך כל הזמן לבוא כשנקרא לך.."קודאק-
"מנקי לא!", אתה אומר ורץ למאנקי, "אתם עוד תשלמו!" אתה אומר להם בכעס.
"סוזן לכי תבדקי אם מישהו בא לכיווננו! תגידי לו שזה קודק!" אתה אומר לסוזן אך היא קצת חוששת, "אולי זאת השוטרת ג'ני.." אומר סוזן ורצה אליך לראות את מצבו של מאנקי, "נראה לי שהא פשוט התעלף.. הפורגלי הזה חזק..." אומרת סוזן,אתה מוציא את הפוקדיע ומזהה את הפוקימונים כ-"גולבאט-פוקימון העטלף,הם חיים במערות חשוכות,הם יוצאים בעיקר בלילה בשביל לחפש אחר מזון,יכולים להסתובב בקבוצות גדולות מאוד" אומר הפוקידע ונכבית.
"קודאק.. תחזיר את גולדין.. אזוריל כבר עייף מלהרטיב אותה כל הזמן.." אומרת סוזן ואתה רואה שהוא עוצר ומחזיר את גולדין לפוכדור.
"טוב ילדים מעצבנים שכמותכם..הגיע הסוף שלכם,פורגלי" אומרת האישה ופורגלי רץ לעברכם,אתם מתחילים לפחד ולחשוב שזה הסוף אך פתאום פוקימון מהיר במיוחד מגיע ופוגע בפורגלי בעזרת ציפורניו החדות,הוא בצבע שחור ועם נוצות אדומות.
"מקווה שלא איחרתי יותר מדיי..."אתה שומע לפתע קול מוכר ורואה את
"שוב אתה?!" אומרת האישה בעצבים,צ'ימצ'אר לא מוריד מפורגלי את העיניים,"צ'יי" הוא נוהם בשקט ומסתכל עליו, מרים את ידיו, "צ'ימצ'אר!!!" הוא קורא בקול ולפתע כולו מתעטף בלהבות והופך למעין כדור אש שנע במהירות ופוגע בפורגלי ומעיף אותו על קיר המערה!, "אני רואה שצ'ימצ'אר למד גלגל להבה!" אומר קיי.
לאחר כל הדיבורים עם קיי,אבדוק את הפוקימון של קיי בפוקדקס ואומר לפוקימוניי "קדימה! גלגל להבה וסופר ניב על פורגלי!"