Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 70 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "כן" אתה עונה לה ומתפאר מיופייה של העיר.
    אנשים ופוקימונים מהלכים להם בעיר,חולפים ושבים על פניכם.
    אתה פונה לאליס, "תגידי אני חושב שנישן כאן הלילה, תוכלי להזמין לנו חדרים?! שלמי עליי ואחזיר לך!" אתה אומר לה.
    "אין בעיה" אומרת אליס בקריצה והולכת למרכז,אתה מיד בורח למקום בטוח כדי להתקשר לוונסה,אתה נכנס לקבוצת עצים שנמצאים סמוך לעיר ומתקשר לוונסה.
    "הלו?" אתה שומע את וונסה, אתה שואל אותה איפה היא, "אני אגיע לעיר ויולט בעוד כשעה,אל תדאג אני אאתר אותך,ובקשר לילדה ההיא.. אם תרצה אני אוכל לעזור לשניכם להתאמן לקראת קרב המכון,אם תרצה כמובן שאעזור לה" שואלת אותך וונסה.

נוקו-
    "מי לקח לי תפירות?" את צועקת בכעס ומתוך מחשבה את פונה לילד שדיברת איתו ממקודם.
    "אתה לקחתה לי את הפירות?" את שואלת אותו ומנסה להישמע מאיימת, "מאוד חבל! הוא ממש היה טעים!" הילד אומר לך בחיוך מתנשא ומתלהב,לפתע ליסה נכנסת עם המכשיר האחרון בידה וקופסא חומה, "מה קורה כאן?" שואלת את הכיתה.

קודאק-
    "מהר! בואי נפוצץ את כדורי הצל עם גחלת ועלי תער של טרטוויג! תנסי לומר לו להשתמש בעלי תער,מהר!" אתה אומר במהירות לסוזן.
    טרטוויג וצ'ימצ'אר משתמשים במתקפת נגד כנגד כדורי הצל ומפוצצים אותם,הפיצוץ יוצר עשן.
    לפתע עולה בראשך רעיון,אתה אומר לסוזן שתגיד לטרטוויג להשתמש בעלי טער מהירים כנגד פורגלי,היא מהנהנת.
    "קדימה! תשתמש בגחלת על עלי התער כך שיזרקו על פורגלי עלי תער עם להבות!" אתה אומר לצ'ימצ'אר.
    עלי הטער מגיעים ובעזרת הגחלת של צ'ימצ'אר הם נשרפים ואז נעלמים, "מה זה הרעיון המטופש הזה?" צוחקת האישה בקול.
    "קודאק יש לי רעיון!" אומר סוזן ורצה אליך ולוחשת, "תגיד לצ'ימצ'אר להקיף את פורגלי בגלגל להבה במהירות,אני אסתדר משם" אומרת סוזן.
    בינתיים אתה רואה שקיי מתמודד עם כל שאר החיילים,הגולבאטים ממשיכים לתקוף את וויביל של קיי אך הוא מסתדר.
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [U][B]
    נוקו-
    "מי לקח לי תפירות?" את צועקת בכעס ומתוך מחשבה את פונה לילד שדיברת איתו ממקודם.
    "אתה לקחתה לי את הפירות?" את שואלת אותו ומנסה להישמע מאיימת, "מאוד חבל! הוא ממש היה טעים!" הילד אומר לך בחיוך מתנשא ומתלהב,לפתע ליסה נכנסת עם המכשיר האחרון בידה וקופסא חומה, "מה קורה כאן?" שואלת את הכיתה.

"סתם את יודעת, יש פה ממש ילדים שמנים הם לא יכולים לחכות לארוחת צהרים!" אני אומרת ונועצת מבט בילד

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "מהר! בואי נפוצץ את כדורי הצל עם גחלת ועלי תער של טרטוויג! תנסי לומר לו להשתמש בעלי תער,מהר!" אתה אומר במהירות לסוזן.
    טרטוויג וצ'ימצ'אר משתמשים במתקפת נגד כנגד כדורי הצל ומפוצצים אותם,הפיצוץ יוצר עשן.
    לפתע עולה בראשך רעיון,אתה אומר לסוזן שתגיד לטרטוויג להשתמש בעלי טער מהירים כנגד פורגלי,היא מהנהנת.
    "קדימה! תשתמש בגחלת על עלי התער כך שיזרקו על פורגלי עלי תער עם להבות!" אתה אומר לצ'ימצ'אר.
    עלי הטער מגיעים ובעזרת הגחלת של צ'ימצ'אר הם נשרפים ואז נעלמים, "מה זה הרעיון המטופש הזה?" צוחקת האישה בקול.
    "קודאק יש לי רעיון!" אומר סוזן ורצה אליך ולוחשת, "תגיד לצ'ימצ'אר להקיף את פורגלי בגלגל להבה במהירות,אני אסתדר משם" אומרת סוזן.
    בינתיים אתה רואה שקיי מתמודד עם כל שאר החיילים,הגולבאטים ממשיכים לתקוף את וויביל של קיי אך הוא מסתדר.
    מה תעשה?
    "חח..מי שמדברת על מטופשים..מה ז המדים המטופשים האלו שלכם?" אשאל את האישה בטון מזלזל כדי שתבין שאני רציני.
    "בסדר!" אומר במהירות לסוזן "צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה ותקיף את פורגלי מהר!" ואז אחפש את בידוף ואם הוא לא בחוץ אוציא אותו ואומר לו "אוקי! סופר ניב על הגולבאט! תעזור לקיי!"

Spoiler ספוילר

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "כן" אתה עונה לה ומתפאר מיופייה של העיר.
    אנשים ופוקימונים מהלכים להם בעיר,חולפים ושבים על פניכם.
    אתה פונה לאליס, "תגידי אני חושב שנישן כאן הלילה, תוכלי להזמין לנו חדרים?! שלמי עליי ואחזיר לך!" אתה אומר לה.
    "אין בעיה" אומרת אליס בקריצה והולכת למרכז,אתה מיד בורח למקום בטוח כדי להתקשר לוונסה,אתה נכנס לקבוצת עצים שנמצאים סמוך לעיר ומתקשר לוונסה.
    "הלו?" אתה שומע את וונסה, אתה שואל אותה איפה היא, "אני אגיע לעיר ויולט בעוד כשעה,אל תדאג אני אאתר אותך,ובקשר לילדה ההיא.. אם תרצה אני אוכל לעזור לשניכם להתאמן לקראת קרב המכון,אם תרצה כמובן שאעזור לה" שואלת אותך וונסה.
    שחכת לציין את החלק שנשארתי שם עומד עם סינדקוויל זה היה מאוד חשוב בשביל ההמשך שלי!
    ~~~~~~~~~~~~
    "אשמח! אבל בנתיים בעוד את מתקרבת על העיר.. תמציאי סיפור כיסוי מראש, תגידי שאת בת הדודה שלי, שעברת כאן במקרה בדרך לעיר אקרוטיק! ועם היא תשאל: את עובדת בתור פקידה ממשלתית" אומר לוונסה.
    אתחיל קצת לצחוק אחר-כך ואז מיד אוסיף "טוב אני צריך לחזור עליה, להתראות." עם אראה שאליס כבר חזרה למקום בוא עמדנו אתפוס את סינדקוויל ביד.
    אחזור בריצה ואומר "מצטער הבטחתי שאשאר כאן אבל סינדקוויל רדף אחריי עכבר ורצתי להחזיר אותו!"

.

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "חזרו," אתה אומר לשני הפוקימונים שלך, "עבודה טובה..." אתה מוסיף.
    אתה חוזר לעיר אוקומולה עם חיוך מהקרב וחוזר למרכז הפוקימונים,אתה מבחין בניקולס, "היי חזרת!" הוא אומר בחיוך ואתה אומר לו שתדברו מחר, "אוקיי! השעה כבר 8 בערב,אפשר להעביר את הזמן בחדרים" אומר ניקולס.
    אתה ניגש לאחות ג'וי והיא מרפאת את הפוקימונים שלך,אתה שואל אותה על ללון במרכז והיא עונה לך, "בגלל שאתה מאמן אתה רשאי לישון במרכז,בבקשה" אומרת ומגישה לך מפתח, "חדר 101" רשום עליו.
    מה תעשה?
    "ניקולס, אתה מוזמן אליי לחדר אם תרצה," אני אומר ,מודה לאחות ג'וי ועולה לבדי או עם ניק אל החדר שלי.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "אשמח! אבל בנתיים בעוד את מתקרבת על העיר.. תמציאי סיפור כיסוי מראש, תגידי שאת בת הדודה שלי, שעברת כאן במקרה בדרך לעיר אקרוטיק! ועם היא תשאל: את עובדת בתור פקידה ממשלתית" אתה אומר לוונסה.
    "אל תדאג.. תסמוך עליי..טוב אני עוד שעה בעיר ויולט אז נתראה,ביי" אומרת וונסה ומנתקת.
    אתה ניגש למקום בו אמרת שתישאר ותחכה לאליס,היא עומדת שם ומסתכלת עליך במבט לא מבין, "אמרת שתחכה לי כאן" אומרת אליס, "מצטער הבטחתי שאשאר כאן אבל סינדקוויל רדף אחריי עכבר ורצתי להחזיר אותו!" אתה אומר לה ומקווה שתאמין, "עכבר אתה אומר? טוב.." אומרת בקול מופתע.
    "טוב אז בגלל שאנחנו מאמנים מתחילים שבאו לאתגר את המכון הראשון האוחות ג'וי אמרה שתיתן לנו חדר בחינם" אומר אליס בחיוך, "אני מציעה שנרפא את הפוקימונים שלנו" אומר. ואתם פונים למרכז ומרפאים את כל הפוקימונים שלכם.
    אתם רואים שאחר הצהריים מתחיל להגיע אליכם,לפתע אתם שומעים בעיר, "הצילו! מישהו יכול לעזור לי? גנבו את הסקיטי שלי!" אומרת נערה שנראית כך

נוקו-
    "סתם את יודעת, יש פה ממש ילדים שמנים הם לא יכולים לחכות לארוחת צהרים!" את אומרת ברמיזה ומסתכלת על הילד.
    "היא משקרת! אני לא לקחתי לה שום דבר!" אומר הילד בתוקף, "מספיק שמעתי ממך! לא מספיק אתה לא עובד ומדבר בזמן שאני מסבירה אתה גם הורס לילדים אחרים! אני מבקשת ממך לצאת החוצה!" אומרת ליסה בתוקף ומוציאה את התלמיד,ליסה ניגשת לשוחן ומגישה לך את הפרי החסר, "בבקשה" אומרת.
    "אוקיי עכשיו אנחנו נתחיל לחתוך את הפירות,אני ונוקו הבאנו לכם מכשירים שמערבבים את כל הפירות החתוכים ויוצרים מהם את הפופינים!" אומרת וכל אחד מכם לוקח מכשיר אחד לשולחן שלו,הוא בצבע אפור עם כל מיני כפתורים עליו ומעליו יש פתח מפלסטיק שאשר לפתוח ולסגור.
    "אז קדימה,הפרי הכחול שקיבלתם קוראים לו פרי אורן,הפרי הקטן עם העלה שקיבלתם קוראים לו פרי לפה ולפרי האחרון בצבע ורוד קוראים אפרסמון" אומרת ליסה.
    "במתכון הזה אנחנו נתמקד בעיקר בטעם המתוק של הפופין,פרי האפרסמון והלפה הם מתוקים ופרי האורן הוא יבש" מסבירה ליסה.
    "עכשיו אני רוצה שתחתכו בזהירות את האורן ל-6 פלחים,את הלפה לשני חצאים ואת האפרסמון ל-4 פלחים" אומרת ליסה בעודה מחלקת לכל התלמידים סכינים ומגשי עץ, "בזהירות" מוסיפה ליסה.

קודאק-
    "חח..מי שמדברת על מטופשים..מה ז המדים המטופשים האלו שלכם?" אתה מנסה להתגרות בה.
    "לפחות אני לא חיה בסרט שאני אוכל לעצור את צוות גלאקטיק!" אומרת לך בנימה עוקצנית.
    צ'ימצ'אר מקיף את פורגלי במהירות בעזרת גלגל הלהבה,פורלגי מנסה לקלוט את צ'ימצ'אר אבל הוא מהיר מאוד!, "פורגלי תשתמש בכדורי צל לכל הכיוונים!" אומרת האישה, "טרטוויג מהר עכשיו תקפוץ ותכה בפורגלי בעלי טער!" קוראת לפתע סוזן,טרוויג קופץ ופוגע בפורגלי עם עלי טער מהירים שחובטים בו אחד אחרי השני, "צ'ימ'צאר אתה מוזמן להמשיך!" מוסיפה סוזן,צ'ימצ'אר עוצר מלהסתובב ופוגע בפורגלי במהירות,פורגלי נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם,אתה מנסה לתת הוראות לבידוף אבל הוא עדיין בתוך הפחד של המתקפה של פורגלי.
    "אולי הצלחתם הפעם! אבל רק שתדעו לכם שהשגנו את מה שרצינו! והפוכדורים והמכשירים האלו שגנבו הם שלנו!" אומרת האישה, "לא כל כך מהר מרס!" אומר קיי, "וויביל!" קיי קורא וויביל חוטף ממרס את השקים, "מה?! תחזיר לי אותם מיד!" אומרת מרס בעצבים, "תעופי מכאן לפני שתתחרטי.."מאיים עליה קיי, "קיי.. קיי... אתה כל כך טיפש שעזבת את צוות גלאקטיק,היית אחד משלנו! כנראה אתה אפס בשביל זה!" אומרת מרס ומחזירה את פורגלי לפוכדור,אחד החיילים זורק על הרצפה כדור אפור שממנו יוצא עשן,כשהעשן מתפזר מרס והחיילים נעלמים כאילו לא היו.
    "טוב מאוד,הצלחנו.. אבל היא אמרה שהם השיגו את מה שרצו..." תוהה לעצמו קיי
    "אתה היית בצוות גלאקטיק אדוני?" שואלת סוזן בלחץ.

וואלאס-
    "ניקולס, אתה מוזמן אליי לחדר אם תרצה," אתה מציע לניקולס, "תודה רבה,אבל זה בסדר,אני אסתדר,ניפגש מחר" אומר ניקולס ויוצא ממרכז הפוקימונים,אתה הולך לחדר שלך ופותח אותו,אתה מגלה מיטה מסודרת וארונית,מקרר קטן וחלון המאוורר את החדר.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    "ניקולס, אתה מוזמן אליי לחדר אם תרצה," אתה מציע לניקולס, "תודה רבה,אבל זה בסדר,אני אסתדר,ניפגש מחר" אומר ניקולס ויוצא ממרכז הפוקימונים,אתה הולך לחדר שלך ופותח אותו,אתה מגלה מיטה מסודרת וארונית,מקרר קטן וחלון המאוורר את החדר.
    מה תעשה?
    "מה, אני אלך לישון? רק שמונה..." אני אומר ומניח את תיקי על המיטה. אני מתקלח במהירות ומתלבש, ולוקח איתי רק את הפוכדורים של פידוב ואושאווט ואת הפוקדקס, איתם אני אלך לחדר האוכל (אם קיים) או למסעדה קרובה, שם אוכל ארוחת ערב.

8. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"][U][B]נוקו-
    "סתם את יודעת, יש פה ממש ילדים שמנים הם לא יכולים לחכות לארוחת צהרים!" את אומרת ברמיזה ומסתכלת על הילד.
    "היא משקרת! אני לא לקחתי לה שום דבר!" אומר הילד בתוקף, "מספיק שמעתי ממך! לא מספיק אתה לא עובד ומדבר בזמן שאני מסבירה אתה גם הורס לילדים אחרים! אני מבקשת ממך לצאת החוצה!" אומרת ליסה בתוקף ומוציאה את התלמיד,ליסה ניגשת לשוחן ומגישה לך את הפרי החסר, "בבקשה" אומרת.
    "אוקיי עכשיו אנחנו נתחיל לחתוך את הפירות,אני ונוקו הבאנו לכם מכשירים שמערבבים את כל הפירות החתוכים ויוצרים מהם את הפופינים!" אומרת וכל אחד מכם לוקח מכשיר אחד לשולחן שלו,הוא בצבע אפור עם כל מיני כפתורים עליו ומעליו יש פתח מפלסטיק שאשר לפתוח ולסגור.
    "אז קדימה,הפרי הכחול שקיבלתם קוראים לו פרי אורן,הפרי הקטן עם העלה שקיבלתם קוראים לו פרי לפה ולפרי האחרון בצבע ורוד קוראים אפרסמון" אומרת ליסה.
    "במתכון הזה אנחנו נתמקד בעיקר בטעם המתוק של הפופין,פרי האפרסמון והלפה הם מתוקים ופרי האורן הוא יבש" מסבירה ליסה.
    "עכשיו אני רוצה שתחתכו בזהירות את האורן ל-6 פלחים,את הלפה לשני חצאים ואת האפרסמון ל-4 פלחים" אומרת ליסה בעודה מחלקת לכל התלמידים סכינים ומגשי עץ, "בזהירות" מוסיפה ליסה.

COLOR]
    בחיוך אני חותכת בזהירות ובמהירות את האורן ל6 פלחים את הלפה לשני חצאים ואת האפרסמון ל4 פלחים בעזרת הסכין ומחכה להוראות נוספות

וספארמרית מתקדמת

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "אשמח! אבל בנתיים בעוד את מתקרבת על העיר.. תמציאי סיפור כיסוי מראש, תגידי שאת בת הדודה שלי, שעברת כאן במקרה בדרך לעיר אקרוטיק! ועם היא תשאל: את עובדת בתור פקידה ממשלתית" אתה אומר לוונסה.
    "אל תדאג.. תסמוך עליי..טוב אני עוד שעה בעיר ויולט אז נתראה,ביי" אומרת וונסה ומנתקת.
    אתה ניגש למקום בו אמרת שתישאר ותחכה לאליס,היא עומדת שם ומסתכלת עליך במבט לא מבין, "אמרת שתחכה לי כאן" אומרת אליס, "מצטער הבטחתי שאשאר כאן אבל סינדקוויל רדף אחריי עכבר ורצתי להחזיר אותו!" אתה אומר לה ומקווה שתאמין, "עכבר אתה אומר? טוב.." אומרת בקול מופתע.
    "טוב אז בגלל שאנחנו מאמנים מתחילים שבאו לאתגר את המכון הראשון האוחות ג'וי אמרה שתיתן לנו חדר בחינם" אומר אליס בחיוך, "אני מציעה שנרפא את הפוקימונים שלנו" אומר. ואתם פונים למרכז ומרפאים את כל הפוקימונים שלכם.
    אתם רואים שאחר הצהריים מתחיל להגיע אליכם,לפתע אתם שומעים בעיר, "הצילו! מישהו יכול לעזור לי? גנבו את הסקיטי שלי!" אומרת נערה שנראית כך
    היי זאת מיי? כי יש לה סקיטי ומבחינת העלילה בסדרה היא במחוז ג'וטו.
    ~~~~~~
    "אני יעזור!" אומר ואקום מהר על רגליי אתחיל לעקוב אחריה בריצה ואשאל תוך כדי "תארי לי איפה.. מי גנב אותו?!" אשאל אותה בפנים רציניות.
    אוציא בנתיים את טיירוג המהיר שלי ואומר לו "הישאר צמוד אליי בנתיים חכה להוראות!"

.

10. משתמש מנוסה
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"אני יעזור!" אתה אומר ורץ לכיוונה של הנערה,היא מבחינה בך, "תארי לי איפה.. מי גנב אותו?!" אתה אומר לה בפנים רציניות, "אוקיי. אני מתאמת ויש לי בקרוב תחרות בעיר אקרוטיק והתאמנתי על מהלכים מיוחדים עם שניים מהפוקימונים שלי שלפתע עשן סמיך הופיע ושהוא התפזר אז הסקיטי שלי נעלם!" מסבירה לך הנערה, "קוראים לי מיי.." מוסיפה.
    אתה מוציא את טיירוג מהפוכדור ואומר לו, "הישאר צמוד אליי בנתיים חכה להוראות!", "טיירוג!" אומר בקול נחוש וצייתן.
    "אני גם רוצה לעזור!" אומרת אליס בנחישות.
    "אני לא יודעת איפה אפשר לחפש עוד..לאן הם יכולים ללכת?" שואלת מיי בייאוש.
    מה תעשה?

נוקו-
    מחויכת ושמחה את חותכת את הפירות על פי ההוראות של ליסה.
    ליסה עוברת בין כל הילדים ורואה איך הם מסתדרים, "יפה מאוד נוקו" מחמיאה לך ליסה בחיוך.
    "אוקיי,מי שסיים,עכשיו זה חלק חשוב מאוד! מתחת לחלק הפלסטיק שעל המכונה,יש כפתור שרשום עליו ON,תלחצו עליו והמכונה תתחיל לעבוד,אחר כך,תפתחו את פתח הפלסטיק ותשימו את הפירות על פי הסדר הבא,"פלח אחד של אפרסמון,החצי הראשון של הלפה,שני פלחים של אורן,עוד פלח של אפרסמון,אחר כך פלח אורן,פלח אפרסמון,את כל מה שנותר מהאורן,החצי השני של הלפה ואת הפלח האחרון של האפרסמון" מסבירה ליסה.

וואלאס-
    "מה, אני אלך לישון? רק שמונה..." אתה אומר ומניח את תיקך על המיטה,אתה נכנס להתקלח ולובש את בגדיך,לוקח את הפוכדורים של אושוואוט ופידוב ואת הפוקדקס שלך ויוצא מהחדר תוך כדי שאתה נועל את החדר עם המפתח.
    אתה יורד ללובי של המרכז ושואל את האחות ג'וי על חדר אוכל אך היא מסובבת את ראשה בשלילה.
    אתה יוצא מהמרכז ורואה את פנסי הרחוב שמאירים את העיר,חנויות רבות פתוחות,אתה מחפש אחר מסעדה ומבחין באחת, "מסעדת הניצחון" שמה מופיע על שלט עם אורות בצבעים שונים.
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה על הפוקימון הצהוב.
    "סנדשרו-פוקימון העכבר,כדי להגן על עצמו מתוקפים,הוא מתכדרר לכדור,הוא חי במקומות צחיחים ויבשים עם כמות ירידת גשמים מינימלית" אומרת הפוקידע.
    דילן בודק את סנדשרו גם בפוקידע ומתפלא, "אם הוא חי במקומות צחיחים ויבשים,אז מה הוא עושה פה?" אומר דילן בפליאה.
    "קדימה בלבזור!" אומר דילן וזורק פוכדור לאוויר שממנו יוצא פוקימון ירוק עם פקעת על גבו.
    אתה מנסה לחפש אחר פוקימונים נוספים,אתם מסתובבים באיזור ומבחין בכניסה לשמורה,"שמורת הפוקימונים של יער ורידיאן" רשום בשלט גדול ויש גדר המפרידה את אזור השמורה מבחוץ,לפתע אתה מבחין במאמן ואלקטאבז ושומע את המאמן לוחש, "קדימה,אין לי הרבה זמן.." הם הולכים לדלפק הכניסה של השמורה ורצים לתוכה.
    מה תעשה?
    'מה הוא עושה? אסור לתפוס פוקימונים בפנים' אני חושב לעצמי בעודי מביט במאמן שרץ פנימה "היי דילן, אני רץ לראות מה קורה עם המאמן ההוא" אני צועק לעברו ורץ פנימה, עוקב אחריו.

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק-
    "חח..מי שמדברת על מטופשים..מה ז המדים המטופשים האלו שלכם?" אתה מנסה להתגרות בה.
    "לפחות אני לא חיה בסרט שאני אוכל לעצור את צוות גלאקטיק!" אומרת לך בנימה עוקצנית.
    צ'ימצ'אר מקיף את פורגלי במהירות בעזרת גלגל הלהבה,פורלגי מנסה לקלוט את צ'ימצ'אר אבל הוא מהיר מאוד!, "פורגלי תשתמש בכדורי צל לכל הכיוונים!" אומרת האישה, "טרטוויג מהר עכשיו תקפוץ ותכה בפורגלי בעלי טער!" קוראת לפתע סוזן,טרוויג קופץ ופוגע בפורגלי עם עלי טער מהירים שחובטים בו אחד אחרי השני, "צ'ימ'צאר אתה מוזמן להמשיך!" מוסיפה סוזן,צ'ימצ'אר עוצר מלהסתובב ופוגע בפורגלי במהירות,פורגלי נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם,אתה מנסה לתת הוראות לבידוף אבל הוא עדיין בתוך הפחד של המתקפה של פורגלי.
    "אולי הצלחתם הפעם! אבל רק שתדעו לכם שהשגנו את מה שרצינו! והפוכדורים והמכשירים האלו שגנבו הם שלנו!" אומרת האישה, "לא כל כך מהר מרס!" אומר קיי, "וויביל!" קיי קורא וויביל חוטף ממרס את השקים, "מה?! תחזיר לי אותם מיד!" אומרת מרס בעצבים, "תעופי מכאן לפני שתתחרטי.."מאיים עליה קיי, "קיי.. קיי... אתה כל כך טיפש שעזבת את צוות גלאקטיק,היית אחד משלנו! כנראה אתה אפס בשביל זה!" אומרת מרס ומחזירה את פורגלי לפוכדור,אחד החיילים זורק על הרצפה כדור אפור שממנו יוצא עשן,כשהעשן מתפזר מרס והחיילים נעלמים כאילו לא היו.
    "טוב מאוד,הצלחנו.. אבל היא אמרה שהם השיגו את מה שרצו..." תוהה לעצמו קיי
    "אתה היית בצוות גלאקטיק אדוני?" שואלת סוזן בלחץ.
    אלך לכיוון קיי ואלחש לו "טוב לדעתי זה הזמן לומר לה עכשיו את האמת,זה לא יזיק.."
    ואז אסתכל על קיי לראות מה הוא אומר.
    לאחר מכן אלך אל וויביל ואחפש את הפוכדור של שינקס,אוציא את שינקס ואשאל אותו "איך אתה מרגיש חבר?"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [U][B]
    נוקו-
    מחויכת ושמחה את חותכת את הפירות על פי ההוראות של ליסה.
    ליסה עוברת בין כל הילדים ורואה איך הם מסתדרים, "יפה מאוד נוקו" מחמיאה לך ליסה בחיוך.
    "אוקיי,מי שסיים,עכשיו זה חלק חשוב מאוד! מתחת לחלק הפלסטיק שעל המכונה,יש כפתור שרשום עליו ON,תלחצו עליו והמכונה תתחיל לעבוד,אחר כך,תפתחו את פתח הפלסטיק ותשימו את הפירות על פי הסדר הבא,"פלח אחד של אפרסמון,החצי הראשון של הלפה,שני פלחים של אורן,עוד פלח של אפרסמון,אחר כך פלח אורן,פלח אפרסמון,את כל מה שנותר מהאורן,החצי השני של הלפה ואת הפלח האחרון של האפרסמון" מסבירה ליסה.
    אני מקשיבה ללילסה ולאחר מכן לוחצת על הON ומכניסה פלח אחד של אפרסמון ואז חצי של הלפה שני פלחים של אורן עוד פלח של אפרסמון פלח אורן פלח אפפרסמון מה שנותר לי מהאורן חצי לפה והפלח האחרון של האפרסמון ומביטה אל המכונה ואז אל ליסה לילדים למסטיקים ומעוותת שנית את פני ולמכונה

וספארמרית מתקדמת

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"אני יעזור!" אתה אומר ורץ לכיוונה של הנערה,היא מבחינה בך, "תארי לי איפה.. מי גנב אותו?!" אתה אומר לה בפנים רציניות, "אוקיי. אני מתאמת ויש לי בקרוב תחרות בעיר אקרוטיק והתאמנתי על מהלכים מיוחדים עם שניים מהפוקימונים שלי שלפתע עשן סמיך הופיע ושהוא התפזר אז הסקיטי שלי נעלם!" מסבירה לך הנערה, "קוראים לי מיי.." מוסיפה.
    אתה מוציא את טיירוג מהפוכדור ואומר לו, "הישאר צמוד אליי בנתיים חכה להוראות!", "טיירוג!" אומר בקול נחוש וצייתן.
    "אני גם רוצה לעזור!" אומרת אליס בנחישות.
    "אני לא יודעת איפה אפשר לחפש עוד..לאן הם יכולים ללכת?" שואלת מיי בייאוש.
    מה תעשה?
    אקשיב לדבריהם של מיי ואליס ומיד אקח פיקוד, "אוקיי מיי תראי לי היכן בדיוק התאמנתם, ואם איזה פוקימונים.."
    לאחר שתוביל אותי לשם, אביט סביב ואז אל סינדקוויל ואהרהר בשקט 'עם אף ארוך ומחודד שכזה בטח לסינדה שלי יש חוש ריח מפותח..'
    ואז אשאל את מיי "אפשר בבקשה לקבל את הפוקדור של סקיטי?" כשתביא לי אותו אבקש מסינדקוויל שירחרח אותו וינסה לאתר את הריח של סקיטי.
    ואז לאחר מכן אומר לו "רחרח כאן מסביב ונסה לאתר את נתיב הבחירה לפי ריחו" ואז אוסיף לומר לשאר "טיירוג בוא איתי, אליס תוציאי את טוטודייל ולכו יחד, נחפש יחד סימנים לשודדים שלנו!"
    ואז אבקש ממיי "לכי אל תחנת המשטרה והתריעי את השוטרת ג'ני" ואקרוץ למיי בחיוך ואנסה כך להרגיעה.

.

15. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    "מה, אני אלך לישון? רק שמונה..." אתה אומר ומניח את תיקך על המיטה,אתה נכנס להתקלח ולובש את בגדיך,לוקח את הפוכדורים של אושוואוט ופידוב ואת הפוקדקס שלך ויוצא מהחדר תוך כדי שאתה נועל את החדר עם המפתח.
    אתה יורד ללובי של המרכז ושואל את האחות ג'וי על חדר אוכל אך היא מסובבת את ראשה בשלילה.
    אתה יוצא מהמרכז ורואה את פנסי הרחוב שמאירים את העיר,חנויות רבות פתוחות,אתה מחפש אחר מסעדה ומבחין באחת, "מסעדת הניצחון" שמה מופיע על שלט עם אורות בצבעים שונים.
    מה תעשה?
    "ניצחון..." אני אומר בחיוך, והולך כמהופנט אל המסעדה, מתעלם מבטני המקרקרת. כשאכנס אבקש להתיישב בשולחן, ואשאל אם יש גם אוכל לפוקימונים.

עמוד 32 מתוך 70 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •