פורסם במקור על ידי
Meganium
קודאק-
"חח..מי שמדברת על מטופשים..מה ז המדים המטופשים האלו שלכם?" אתה מנסה להתגרות בה.
"לפחות אני לא חיה בסרט שאני אוכל לעצור את צוות גלאקטיק!" אומרת לך בנימה עוקצנית.
צ'ימצ'אר מקיף את פורגלי במהירות בעזרת גלגל הלהבה,פורלגי מנסה לקלוט את צ'ימצ'אר אבל הוא מהיר מאוד!, "פורגלי תשתמש בכדורי צל לכל הכיוונים!" אומרת האישה, "טרטוויג מהר עכשיו תקפוץ ותכה בפורגלי בעלי טער!" קוראת לפתע סוזן,טרוויג קופץ ופוגע בפורגלי עם עלי טער מהירים שחובטים בו אחד אחרי השני, "צ'ימ'צאר אתה מוזמן להמשיך!" מוסיפה סוזן,צ'ימצ'אר עוצר מלהסתובב ופוגע בפורגלי במהירות,פורגלי נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם,אתה מנסה לתת הוראות לבידוף אבל הוא עדיין בתוך הפחד של המתקפה של פורגלי.
"אולי הצלחתם הפעם! אבל רק שתדעו לכם שהשגנו את מה שרצינו! והפוכדורים והמכשירים האלו שגנבו הם שלנו!" אומרת האישה, "לא כל כך מהר מרס!" אומר קיי, "וויביל!" קיי קורא וויביל חוטף ממרס את השקים, "מה?! תחזיר לי אותם מיד!" אומרת מרס בעצבים, "תעופי מכאן לפני שתתחרטי.."מאיים עליה קיי, "קיי.. קיי... אתה כל כך טיפש שעזבת את צוות גלאקטיק,היית אחד משלנו! כנראה אתה אפס בשביל זה!" אומרת מרס ומחזירה את פורגלי לפוכדור,אחד החיילים זורק על הרצפה כדור אפור שממנו יוצא עשן,כשהעשן מתפזר מרס והחיילים נעלמים כאילו לא היו.
"טוב מאוד,הצלחנו.. אבל היא אמרה שהם השיגו את מה שרצו..." תוהה לעצמו קיי
"אתה היית בצוות גלאקטיק אדוני?" שואלת סוזן בלחץ.