תומאס-
'מה הוא עושה? אסור לתפוס פוקימונים בפנים' אתה חושב לעצמיך בעודך מביט על המאמן שנכנס לשמורה.
אתה קורא לדילן ואומר לו שאתה נכנס לשמורה לראות מה קורה עם המאמן ההוא, "בסדר,שאסיים כאן אקרא לך" אומר לך דילן וממשיך בשלו.
אתה רץ במהירות לתוך פתח השמורה שלפתע אישה מבחינה בך וקוראת לך, "נער בוא לפה בבקשה" היא אומרת ואתה מגיע אליה, "אם אתה רוצה להיכנס לשמורה ישנם כמה כללים,אסור לגעת בדברים הנמצאים בשמורה אפילו אם זה סלעים,צמחים כי יכול להיות שפוקימונים משתמשים בזה,אסור להוציא את הפוקימונים שלך רק במידת הצורך,אם אתה רואה שפוקימון פראי אז לא להתקרב אליו! מכיוון שיש מינים מיוחדים של פוקימונים שבדרך כלל לא חיים באיזור הזה של היער חל איסור מוחלט לתפוס אותם! הכל ברור?" מסבירה לך האישה,אתה מהנהן והיא מרפאת את הפוקימונים שלך.
אתה רץ לתוך השמורה בריצה בחיפוש אחר הנער שראית מקודם,לאחר 10 דקות חיפושים אתה מבחין בו מסתתר מאחורי שיח עם אלקטאבז, הוא מבחין בך ומחמיץ פנים, "מה אתה עושה פה?! תשמור על השקט!" לוחש לך כמה שיותר חזק.
מה תעשה?
האריסון-
"אוקיי מיי תראי לי היכן בדיוק התאמנתם, ואם איזה פוקימונים.." אתה אומר בקול מלא ביטחון ולוקח פיקוד על המקרה.
"התאמנו לא רחוק מכאן.. מחוץ לבניין הכניסה בעיר ישנו שטח ירוק עם דשא וצמחים ואני לא חושבת שמאמן מג'וטו יכיר את הפוקימונים שלי שמקורם ממחוז הואן,ששם אני גרה" מסבירה לך מיי.
אתה חושב לעצמיך על צורת אפו של סינדקוויל והאם זה יכול לעזור לך,אתה פוקד עליו לנסות לאתר את הריח של הפוקימון של מיי בעזרת הפוכדור שלה,היא מוציאה אותו מתיקה ומושיטה לך אותו,לאחר מכן אתה מתכופף ונותן לסינדקוויל לרחרח את הפוכדור,סינדקוויל מרחרח כמה שהוא יכול אך מסובב את ראשו בשלילה והוא לא מצליח לזהות את הריח.
"לכי אל תחנת המשטרה והתריעי את השוטרת ג'ני" אתה ואמר לה בקריצה,היא מחייכת חיוך קטן, "אתה חושב שלא ניסיתי את זה? היא אמרה לי שהיא תחפש אותו בהקדם האפשרי כי זה יום שהיא עסוקה מאוד" אומרת מיי.
"אני יודעת!" לפתע קוראת מיי וזורקת פוכדור לאוויר,ממנו יוצא פוקימון כחול ושמנמן, "מאנצ'לאנקס אתה תוכל להריח את הריח!" אומרת מיי בהתלהבות ומושיטה לו את הפוכדור,הוא מרחרח אותו כמה שניות, "מאנצ'לאנקס!" הפוקימון קורא ורץ ממכם ולאחר שהספיק להתרחק ממכם הוא מסתובב ומרים את ידו, "מאנצ'לאנקס!" הוא קורא, "בואו נלך אחריו!" אומרת לפתע מיי.
מה תעשה?
דיוויד-
אתה חושב לעצמיך שאתה צריך ללכת לשם ובוחר לשאול מישהו מהרחוב, "סליחה, איך אני מגיע לחוף הים מכאן?" אתה שואל בחור אחד גבוה עם שיער שחור, "החוף הכי קרוב לכאן נמצא ביציאה הזאת" אומר ומצביע על יציאה מהעיר, "אני לא ממליץ לך ללכת לשם,בזמן האחרון אנשים חוטפים שם פוקימונים" אומר הבחור והולך מהמקום.
מה תעשה?
נוקו-
את מקשיבה לכל ההוראות של ליסה, את מפעילה את המכשיר ומכניסה את כל הפירות על פי הסדר שלהם.
"עכשיו קחו את הצלחות האלו" אומרת ליסה ומחלקת במהירות לכולם צלחות לבנות ושמה אותם מתחת לפתח שנמצא בחלקו התחתון של המכונה.
"עכשיו תחכו.." אומרת ליסה.
כעבור כמה דקות מתחילים לצאת מהמכונה קוביות ורודות כחלחלות וקטנות,את מתחילה להתרגש ורואה שלילדים אחרים קורה אותו דבר,את מתחילה להתרגש ובכך מסתכלת על הפופינים של הילדים האחרים,את רואה שלחלקם יש נקודות כתומות ושהצבע אצלם הוא לא אחיד,ליסה עוברת בין כולם ומסתכלת על הפופינים של כל אחד ממכם.
"עכשיו,למי שחתך טוב והכניס את הפירות על פי איך שאמרתי,הוא אמור לקבל פופינים קטנים בצבעים ורוד וכחול,מן צבע משולב כזה,כמו של נוקו" אומר ליסה ומחייכת אליך חיוך רחב,הילדים האחרים מסתכלים על הפופינים שלך ואת יושבת גאה בעצמיך, "עכשיו לכל מי שיש פוקימון עשב אז אתם יכולים להגיש לו את הפופינים,עוד מעט נגמר השיעור ואני רוצה לחלק לכל אחד ממכם משהו" אומרת ליסה וניגשת לשולחנה פוכדור ומוציאה ממנו פוקימון בצבע ירוק עם שני זרועות שבכל אחת מהן ישנו פרח בצבע שונה מהפרח השני.
"אני ורוזליה נבדוק את הפופינים שלכם,אתם מוזמנים לאכול מהם גם" אומרת ליסה.
קודאק-
"טוב לדעתי זה הזמן לומר לה עכשיו את האמת,זה לא יזיק.." אתה אומ לקיי,הוא מיד מחמיץ פנים ונראה מאוד כועס.
"איזו אמת?" שואלת סוזן ומסתכלת על שניכן, "לא זה לא משהו רציני.. סתם שהאנשים האלה מתנקלים לכל מי שהם רואים" אומר קיי.
קיי מגיע אליך ולוח שלך באוזן, "זה מאוד חמור מה שעשית עכשיו,תדבר איתי שאתה עוזב אותה" אומר לך קיי.
לפתע השוטרת ג'ני מגיעה, "מצטערת על איחור! היה לפתע משהו מאוד דחוף! איך נעלמו?" שואלת השוטרת וקיי מסביר לה הכל.
סוזן ניגשת אליך בחיוך "הצלחנו!" אומרת בקריצה.
מה תעשה?
וואלאס-
"ניצחון..." אתה אומר בחיוך ונכנס למסעדה,אתה רואה לפתע לא שולחנות ולא אנשים אלא זירת קרב.
כעבור כמה שניות ניגש אליך,"שלום אדוני,אם לא ביקרת בעבר במסעדת הניצחון,בשביל לאכול כאן תצטרך לנצח קודם בקרב נגד מנהלי המסעדה ואז תגיע לאזור הישיבה" מסביר לך המלצר בקול מובן וברור.
לפתע מגיע עוד אישה, "שלום לך" אומרת בחיוך ועדינות ומסתכלת עליך"אני ג'סיקה ואני ובעלי בעלי המסעדה,בעלי לא נמצא כאן היום אז אם תרצה לאכול תצטרך להתמודד נגדי" אומרת ג'סיקה ומחייכת.
"מה תעשה?
"יפה סוזן..חכי שנייה.." אומר ואלך לכיונו של קיי "קיי! אתה לא מבין שאני חייב? אם אני לא אעשה את זה..אני לא יכול להשאיר את הסוד הזה חבוי מהשותפה שלי! מה הבעיה שתהיה קצין המבחן שלי,והיא רק,אתה יודע תמשיך איתי במסע..אני לא אוכל לעשות את זה לבד..ראית..לא הייתי מצליח למצוא אותם בלעדיה..אז אני אומר לה.." אומר לו ואז אלך לכיוונה של סוזן ואומר לה "מה עכשיו?"
ספוילר
קודאק-
אתה ניגש לקיי ומסביר לו את כל מה שקרה ואילו אתה לא היית עם סוזן אתם לא הייתם מוצאים את צוות גלאקטיק".
"אני לא רוצה לשמוע על זה! סוזן יכולה להיות חברה למסע שלך ואתה יכול לבלות איתה אבל אתה לא קולט שאתה יודע סודות ממשלה? רק אנשים מעטים יודעים על התוכנית הזאת! אנשים שנבחרו בקפידה אחד אחד בשביל להשלים את המשימה וזה שאתה התחברת אליה זה טוב ויפה אבל אסור שהיא תדע על זה כלום! ולך אסור להגיד לה על כך! אחרת אתה תצא מהמשימה הזאת!" מסביר לך קיי ברצינות, "אני מקווה שהבנת..אני מצטער אבל זה איך שזה,יש לנו מטרה ואליה אנחנו שואפים להגיע ולא נוכל להתקדם בקצב הזה..." אומר קיי.
מה תעשה?
אסתכל בצב על אדמת המערה ואומר לו "יודע מה? בסדר! אני לא אומר לה שום מילה,אבל,אם מתישהוא ניפגש בצוות גלאקטיק,ויעשו לאחד ממנו משהו,אני ספר לה!" אומר לו בזעם ואתקדם אל סוזן "טוב,בואי נראה מה עם שינקס" אומר ואפש אתל הפוכדור שו,כשאמצא אותו אומר "צא שינקס!" ואחכה שיצא "איך אתה מרגיש?" אשאל אותו.
ספוילר
כל מה שהצעתי וזה לא עזר?!?! חחחח.. למה אני טורח?
ואין לי ממש מה לכתוב, עם הוא מצא את הריח והיא אומרת לי לבוא אחריה מה אני כבר יכול לכתוב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי!" אומר ואתחיל בעקבותיהם. בדרך אחפש דבר מה שאולי יראה על סימן זהות לצוות ניאו רוקט... ולא אשכח את המשימה שלי.
ואחשוב לעצמי בנתיים 'מה יהיה עם וונסה?' ואז אשלח לה בשקט הודעה שבא כתוב: אני מתעקב, חכי לי במרכז הפוקימונים.
'תודה שאתה לא מחדש לי כלום' אני חושב כשעל פניי שום סימן לציניות. אני פונה ליציאה שהוא סימן עליה ואומר לטורצ'יק "תגיד, אתה חושב שאנחנו צריכים להלחם הרבה עכשיו?" בלי לחכות לתשובה שלו (שמן הסתם גם לא תגיע...) אני נעצר, מסתובב ופונה אל מרכז הפוקימונים בעיר "רק שלא תתעלף לי שם..." אני אומר לפוקימון שלי.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
אני מוציאה את טריקו לידי ולוקחת קוביה כחולה וקוביה וורודה "הנה קח נסה" אני אומרת ומביאה לטריקו את הקוביה הכחולה ואוכלת את הוורודה, לאחר מכן אני מסתכלת אל כולם וניגשת לליסה
"שאלה מה צריך לעשות למתכון הזה כדי שזה יתאים לכול הפוקימונים?" אני שואלת אותה ואז מסתכלת אל טריקו והפוקדורים שלי
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
תומאס-
אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לתפוס כאן פוקימונים, זאת שמורה מוגנת!" אתה תוקף אותו בדבריך, "בכל מקום יש פה שומרים של השמורה, הם יתפסו אותך אם תנסה לעשות את זה" אתה מנסה להבהיל אותו.
"ששש!!" הוא לוחש בקול, "מה נראה לך שאני באתי לפה בשביל פוקימונים? אני יודע שאסור לתפוס כאן שום פוקימון! אני פה בעניין הרבה יותר חשוב! אני מציע לך ללכת זה לא בשבילך!" אומר הנער ומסתכל מבעד לשיחים, אלקטאבז נוהם לעבריך.
פתאום אתה שומע קולות דריכה על הקרקע, "קדימה תלך! יש לך סיכוי!" אומר הנער בתקיפות ומסתכל מבעד לשיח.
מה תעשה?
האריסון-
ספוילר
שלושתכם רצים אחרי הפוקימון של מיי,כעבור כמה דקות אתם רואים מגדל גבוה באופק, "קראתי במפה שזהו מגדל בלאספורט!" אומרת לפתע אליס ומצביע עליו,אתם מסמס לוונסה שתתעכב.
"מאנצ'לאנקס!" קורא הפוקימון ונכנס למגדל ואתם אחריו.
אתם נכנסים למגדל ורואים את מבנהו הפנימי,אתם רואים נזירים הולכים ושבים,יושבים על שמיכות על הקרקע ועושים סוגים שונים של מדיטציות,המגדל בנוי מלוחות עץ ישרים וכהים בצבע חום,עיצוב מאוד סולידי ופשוט.
מאנצ'לאנקס!" קורא הפוקימון ורץ במהדרגות,הנזירים מסתכלים עליכם במבט חמוץ על הרעש שעושה הפוקימון ומיי נלחצת, "אני מאוד מצטערת!" אומרת במהירות ועולים במדרגות.
אתם ממשיכים בדרך שלכם שלפתע פוקימון בצבע ירוק בעל עלה אורך על ראשו ההולך על ארבע עוצר אותכם,אתם רואים שהוא הולך באיטיות,מבחין בכם ומחמיץ פנים, "צ'יקו!", "אני מכירה אותו!" אומרת אליס.
מה תעשה?
דיוויד-
'תודה שאתה לא מחדש לי כלום' אתה חושב בציניות אך לא מראה את זה על פרצופך,אתה מוציא את טורצ'יק שמביט בך שמח, "תגיד, אתה חושב שאנחנו צריכים להלחם הרבה עכשיו?" אתה שואל אותו ובלי לחכות לתשובתו אתה נזכר שלא ריפאת את הפוקימונים שלך, "רק שלא תתעלף לי שם..." אתה אומר לטורצ'יק ומחפש את מרכז הפוקימונים בעיר,אתה מוצא אותו ונכנס אליו, אתה ניגש לאחות ג'וי העומדת מאחורי הדלפק, "שלום לך,במה אוכל לעזור?" שואלת אותך בחיוך מתוק ומחכה לתשובתך.
מה תעשה?
נוקו-
ספוילר
אתה מוציאה את טריקו מהפוכדור שלך, "הנה קח נסה" את אומרת לו ומביאה לו פופין כחול ואת לוקחת את הפופין הוורוד,טריקו אוכל את הפופין וקופץ בשמחה, "טריקו!" אומר הפוקימון שלך ומחייך אליך ואוכל את הפופיניםעל המגש שלך, ליסה מתקרבת אלייך ומחייכת, "אני רואה שעל פי איך שטריקו אוכל את הפופינים הם יצאו לא רעים!" מחמיאה לך ליסה, "שאלה מה צריך לעשות למתכון הזה כדי שזה יתאים לכול הפוקימונים?" את שואלת אותה.
"היום לימדתי אותכם שיטה בסיסית בהכנת פופינים,לא לכל סוגי הפוקימונים ניתן להכין את הפופינים בשיטה כזאת וכמובן שלכל סוג צריך פירות שונים עם טעמים ומרקם שונה את מבינה?" מסבירה לך ליסה והפוקימון שלה לוקח מהפופינים שלך, "רוזליה!" אומר הפוקימון בקול מעודן,ליסה טועמת גם היא, "יפה נוקו.. הרשמת אותי" מחמיאה לך ליסה, "כמובן שאם אהבת את השיעור אז תוכלי להמשיך ללמוד בהמשך המסע שלך בערים שונות,אני מנסה פרסם את הקורסים שלי כמה שיותר,תוכלי להעשיר את הידע שלך בהכנת האוכל,את תרצי להמשיך ללמוד?" שואלת אותך ליסה.
מה תעשי?
קודאק-
ספוילר
"יודע מה? בסדר! אני לא אומר לה שום מילה,אבל,אם מתישהוא ניפגש בצוות גלאקטיק,ויעשו לאחד ממנו משהו,אני ספר לה!" אתה אומר לו בזעם, "אחנו נדבר על זה אחר כך" אומר קיי וממשיך לדבר עם השוטרת.
אתה ניגש לסוזן וביחד אתם הולכים לשקים,אתם מסתכלים לתוך השקים ורואים שבשק אחד ישנם פוכדורים ובשק השני יש מכשירי פוקאטץ', "אז אולי אלו המכשירים הגנובים שהאישה מבניין הפוקאטץ' אמרה לנו.." אומרת סוזן.
אתה מחפש את הפוכדור של שינקס ומוציא כמה פוקימונים מהפוכדורים שלהם ומכניס אותם במהירות, לפתע אתה רואה את שינקס, "שינקס!" הווא נוהם בקול, "איך אתה מרגיש?" אתה שואל אותו והוא מחייך אליך,קופץ עליך, "שינקס!" הוא קורא בחיוך.
השוטרת ג'ני מתקרבת, "אני אקח את הפוכדורים ואחזיר אותם לבית הספר,את הפוקאטצ'ים אני גם אחזיר אם תרצו" אומרת השוטרת ולפתע סוזן לוחשת באוזניך, "זוכר מה שהאישה מבניין הפוקאטץ' אמרה לנו? נוכל לקבל פרס אם נחזיר לה את המכשירים".
מה תעשה?
וואלאס-
"אם כך, אני הולך לאכול היום הרבה..." אתה אומר בקול בטוח, "אני אוהבת את הנחישות שלך" אומרת ג'סיקה בחיוך.
. "נלחמים כאן?" אתה שואל אותה, "כן הזירה ריקה,ואתה תהיה הקרב האחרון שלי להיום,המסעדה מלאה ונשאר רק עוד שלוחן אחד! והוא יהיה שלך אם תנצח!" אומרת לך ג'סיקה ואתם נעמדים במקומותיכם.
אתה מוציא את פידוב שמעופפת לה בזירה, "פידוב!" קוראת וחגה באוויר בסיבובים.
"אני צריכה אותך!" אומרת ג'סיקה וזורקת פוכדור שממנו יוצא פוקימון כחול שמעופף גם הוא, "דאקלט!" הפוקימון קורא וצוחק.
המלצר מגיע ומכריז על החוקים כשופט, "החוקים הם ברורים,קרב אחד על אחד,אף צד לא יכול להחליף פוקימונים,התחילו בקרב!" אומר המלצר ומנופף בידיו.
"בוא נבחן את הפידוב שלך... דאקלט קדימה אקדח מים!" אומרת ג'סיקה.
מה תעשה?
אתה יודע שאני מכיר אותו.. ראיתי את שלושת ההתחלתיים במעבדת הפרופסור! ותוסיף את מיי באנשים שאני מכיר.
~~~~~~~~~~~~~~
"היי אני מזהה אותו" אומר בקול מעט נלהב "זה צ'יקוריטה נכון?" אומר בחיוך ואז אברר על פירוט לגביו בפוקדע.
לאחר מכן אפנה עליו בנימוס " אלטף אותו עם האצבע בעדינות על ראשו ואשאל "מה אתה עושה כאן קטנצ'יק? אתה לבד?"
[quote=Meganium;1093983]תומאס-
אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לתפוס כאן פוקימונים, זאת שמורה מוגנת!" אתה תוקף אותו בדבריך, "בכל מקום יש פה שומרים של השמורה, הם יתפסו אותך אם תנסה לעשות את זה" אתה מנסה להבהיל אותו.
"ששש!!" הוא לוחש בקול, "מה נראה לך שאני באתי לפה בשביל פוקימונים? אני יודע שאסור לתפוס כאן שום פוקימון! אני פה בעניין הרבה יותר חשוב! אני מציע לך ללכת זה לא בשבילך!" אומר הנער ומסתכל מבעד לשיחים, אלקטאבז נוהם לעבריך.
פתאום אתה שומע קולות דריכה על הקרקע, "קדימה תלך! יש לך סיכוי!" אומר הנער בתקיפות ומסתכל מבעד לשיח.
מה תעשה?
/quote]
"רגע על מה אתה מסתכל?" אני שואל אותו בחשש ומציץ מעבר לשיח
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)