"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
תומאס-
"רגע על מה אתה מסתכל?" אתה שואל אותו ומנסה להציץ.
"תשמור על שקט! אסור שיגלו אותנו!" אומר הנער ומציץ מעבר לשיח.
אתם רואיםהולכת במרחק 10 מטר ממכם,לצידה עומדים שני פוקימונים,הראשון נראה כמו חולדה גדולה והשני נראה כמו גוש סלע בעל ארבע ידיים,שלושתם עומדים במרחק כמה מטרים מפתח מערה גדולה.
האישה מסתכלת סביב בעיניים חדורות ומאיימות,מחייכת חיוך קל ולוחשת כמה דברים לפוקימונים שלה ולאחר מכן הם מתפצלים,פוקימון האבן נכנס למערה בעוד פוקימון החולדה חג סביב במקום ומרחרח,הוא מתקרב אליכם שלפתע הוא מספיק לרחרח ונוהם בשקט..
מה תעשה?
האריסון-
ספוילר
"היי אני מזהה אותו" אתה אומר ושואל האם זה צ'יקוריטה,אליס מהנהנת בחיוב.
אתה מתקרב אליו ומושיט את ידיך אך צ'יקוריטה מבחינה בכך וקופצת אחורה ושולפת את גפניה הארוכים.
"צ'יקו!" קוראת צ'יקוריטה, "מה יש לצ'יקוריטה?" שואלת מיי ומנסה להתקרב אליה,צ'יקוריטה בהתחלה נלחצת אך מיי מצליחה להרגיע אותה.
"בואי איתנו" אומרת מיי לצ'יקוריטה בחיוך והיא מהנהנת,אתם ממשיכים ורואים עוד שני פוקימונים נוספים,נראים כמו צמח.
מה תעשה?
נוקו-
את מודה לליסה,"וכן אני חושבת שגם בעיר הבאה אם היה קורס אני אשתתף" את עונה לה לשאלתה.
"אני שמחה מאוד" אומרת ליסה וחוזרת לשולחן.
"טוב אז אני מקווה שכולם נהנו מהשיעור היום,לפני שהשיעור נגמר אני רוצה לחלק לכל אחד מכם מזכרת שתעזור לו לשמירת הפופינים!" אומרת ליסה ומוציאה ממגירה מתחת לשולחנה קופסא ומרימה מתוכה"זהו פוקיבלוק,פה תוכלו לאחסן את הפופינים שאתם מכינים ותוכלו להוציא אותם תוך כדי סיבוב יד פשוטה" אומרת ליסה ומסבירה לכם איך מכניסים את הפופינים תוך כדי שהיא מחלקת לכולם את המכשירים.
"תתחדשו,ביי לכולם!" אומרת ליסה וכולכם יוצאים מהכיתה.
טריקו אכל הרבה פופינים והוא נראה מפוצץ ואת מחזירה אותו לפוכדור שינוח,נשארו עוד כמה פופינים,את מכניסה אותם לפוקיבלוק שלך.
את רואה שאחר הצהריים מתחיל,מה תעשי?
קודאק-
אתה וסוזן יוצאים מהמערה בעודכם מלווים בשוטרת ג'ני שנוסעת על האופנוע ועליו שני השקים, אתם מגיעים לבניין הפוקאטץ' והיא אומרת לכם לחכות לה פה בזמן שהיא מחזירה את הפוכדורים לבית הספר.
לאחר המתנה של 5 דקות היא חוזרת ואתם נכנסים לבניין הפוקאטץ', אתה נכנסים פנימה ואותה אישה שראים מקבלת אותכם, "שלום" אומרת לכם בחיוך.
השוטרת ג'ני מגישה לה את הפוכדורים ואומרת שאתם עזרתם לה להחזיר אותם.
"ובכן! כמו שכבר אמרתי! אתם תקבלו פרס!" אומרת האישה ומוציאה ממגירה שנמצאת ליד שולחנה שני מכדירים פוקאטץ'![]()
"בבקשה! תהנו! במכשירי הפוקאטץ' האלו יש שעון, מחשבון, שולח SMS, מד צעדים, משחקים ובנוסף אפשרות לבדוק את מצב השישיה שלכם" אומרת האישה ואתם יוצאים מהבניין שמחים על הפרס, "להתראות ילדים! שמרו על עצמיכם" אומרת השוטרת ג'ני ונוסעת מהמקום.
"זה ממש מגניב!" אומרת סוזן ושמה את הפוקאטץ' האדום על ידה,אתה שם על ידך את הפוקאטץ' הכחול.
"מה תרצה לעשות עכשיו?" שואלת סוזן בחיוך.
מה תעשה?
וואלאס-
"פידוב, תתחמקי במתקפה מהירה, ותתקפי אותו באותה המתקפה - מתקפה מהירה!" אתה אומר במהירות ובנחישות לפידוב.
פידוב מצליחה להתחמק מאקדח המים בקלות ונעה במהירות לכיוון הפוקימון המעופף' "דאקלט אס אווירי!" אומרת ג'סיקה ושני הפוקימונים המעופפים מתנגשים זה בזה,דאקלט נפגע אך פידוב יותר, "עכשיו דאקלט! קרן בועות! תעוף מצד לצד ותנסה לפגוע בפידוב כמה שיותר מהר! אחר כך מתקפת כנף!" אומרת ג'סיקה לדאקלט השמח.
מה תעשה?
וספארמרית מתקדמת
"בואי נלך למרכז הפוקימונים.." אומר ואתחיל ללכת לשם.
לאחר שאגיע אומר לאחות ג'ואי לרפא לי את הפוקימונים,ואז אלך לבית הספר.
"תודה לך שעזרת לי" אומר למנהל בית הספר (שכחתי איך קוראים לו..) ואז אומר "נחזור לבקר שוב" ולאחר מכן אפנה אל סוזן ואומר לה "בואי נמשיך לעיר הבאה,לדעתי קוראים לה "אורברג" או משהו כזה.." אומר לסוזן ואתחיל ללכת לעיר אורברג.
ספוילר
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
תומאס-
אתה מנסה שלא לזוז,אתה מכין פוכדור בידיך ומחכה שהפוקימון יחלוף ממכם.
הוא ממשיך לנהום והנהמות שלו מתחזקות, האישה מבחינה בכך והולכת לכיוונכם, מגחכת , "נו צ'אד.. גם לפה אתה עוקב אחריי?" אומרת האישה בקול עוקצני,במבט חטוף אתה מצליח לראות את עיניה,עיניים חדורות ומאיימות.
"כן!" אומר צ'אד לפתע ויוצא מהמחבוא, "אריאנה אני לא אתן לך להצליח! צוות רוקט לא ינצל שום פוקימון בשביל הדברים המלוכלכים שלכם!" אומר צ'אד בתוקפנות לאישה עם השיער האדום,הפוקימון ממשיך לרחרח ומזהה אותך, "רטי.." הוא נוהם בקול שמתחזק.
"ועכשיו גם הבאת איתך תגבורת?" אומרת אריאנה,אתה נאלץ לצאת מהשיח ולחשוף את עצמיך, "לא הוא לא איתי.. הוא כנראה עקב אחרי לכאן.." אומר צ'אד.
לפתע נשמעים קולות שבירה חזקים שבאים מתוך המערה,הרעש מתחזק ופוקימונים בורחים מחוץ למערה כדי לתפוס מחסה,אתה מבחין שפוקימונים שנמצאים בסביבה בורחים מהמקום.
"ילדים...אני מציע שתלכו מכאן אחרת תסתבכו באמת.. " אומרת אריאנה באיום.
מה תעשה?
דיוויד-
"אני צריך שתרפאי את הפוקימונים שלי, בבקשה" אתה עונה לה ומרים את טורצ'יק,אתה מוציא את טדיאורסה שעומד לצד טורצ'יק, אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוכדורים של שניהם, "כמה דקות בבקשה" אומרת האחות ג'וי ולוקחת אותם איתה לחדר אחורי,אתה מתיישב בחדר ההמתנה על כורסא חומה,אתה מוצא ערימת עיתונים על שולחן קרוב ומתחיל לקרוא, לאחר כמה דקות של קריאה אתה מבחין במודעה הבאה, "תחרות קרבות למאמנים מתחילים בעיר רוסטרובו,תחרות נושאת פרסים! רק החזק ביותר ינצח!".
אחרי שאתה מסיים לקרוא האחות ג'וי חוזרת אליך עם שני הפוכדורים שלך.
"בבקשה,הם בריאים לחלוטין" אומרת האחות ג'וי וחוזרת לעבודתה.
מה תעשה?
נוקו-
את מסתכלת על השמיים וחושבת מה לעשות, "טוב לא היה שווה להמשיך לעיר הבאה עכשיו נמשיך בבוקר" את אומרת ונכנסת למרכז הפוקימונים,את מבקשת חדר מהאחות ג'וי והיא מהנהנת, "מאמנים שלא עברו את המכון הראשון מקבלים חדרים חינם" אומרת האחות ג'וי בחיוך ומביאה לך מפתח "104" רשום עליו.
האחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך.
מה תעשי?
קודאק-
אתה מציע לסוזן שתלכו למרכז הפוקימונים והיא מסכימה.
אתם מרפאים את הפוקימונים שלכם וחוזרים לבית הספר, אתם נכנסים ורואים את קרל, "תודה לך שעזרת לי" אומר למנהל בית הספר ,נחזור לבקר שוב" אתה אומר ולוחץ את ידו של קרל, "תודה לשניכם,בזכותכם הפוכדורים חזרו למאמנים שלהם,יש לי משהו להביא לשניכם.." אומר קרל בחיוך וניגש לארון בחדר ומוציא ממנו כמה פריטים.
הוא מחזיק בידו שתי עצמות עבות במיוחד, "קח קודאק,העצמות האלו בשבילך,איתם בידוף ושינקס יוכלו לחזק את השיניים שלהם,במיוחד לבידוף כי הוא יחסית צעיר,כל יום תיתן להם את העצמות,3 דקות של נשיכה ואז הפסקה,כמה פעמים שהם יוכלו" מסביר לך קרל ומגיש לך את שני העצמות.
"ולך סוזן,אני אביא את הדבר הבא" אומר קרל וניגש לארון שנראה כמו מקרר קטן,הוא חוזר אליכם עם שני בקבוקים שנראים כך, "זהו ויטמין ברזל,בכל יום במשך שבוע תיתני לטרטוויג ואזוריל כף של ברזל אחרי האוכל ותשימי לב בשיפור רציני של ההגנה הפיזית שלהם ממתקפות פיזיות,בחנויות הוא עולה הרבה כסף אז תשמרי עליהם טוב!" אומר קרל בשמחה, "אשמח לראות אותכם שוב,שמרו על עצמיכם" אומר בחיוך ואתם נפרדים ממנו לשלום.
"בואי נמשיך לעיר הבאה,לדעתי קוראים לה "אורברג" או משהו כזה.." אתה אומר לסוזן לאחר שאתם יוצאים מבית הספר, "טוב... קדימה!" אומרת סוזן בחיוך נחוש ושניכם יוצאים לדרך 205.
"קודאק תראה כמה מתנות קיבלנו! גם פוקאטץ' וגם דברים שיחזקו את הפוקימונים שלנו!" אומרת סוזן בהתלהבות מאושרת מהדברים שקיבלה.
מה תעשה?
"לבזבז את היום סתם היה בזבוז אולי אני יטייל יחפש קרב ויחפש גם גרגירים" אני אומרת ומודה לאחות ג'וי והולכת לעבר יער פטלבורג, "צאו כולם!" אני ואמרת ומוציאה את כולם חוץ מבארבוץ שחייב מים "אוקי טריקו תשתמש בזריזות ורוץ ביער ואסוף גרגירים והביא אותם לכאן לערמה פה וורמפל אתה תזחל על העצים ותשתמש בירי חוט כדי לגרום לגרגירים להגיע לערמה פה " אני אומרת ומצביעה על שתי צדדים שלי ומסתכלת בחיפוף אחר גרגירים
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-13-2011 בשעה 05:30 PM
וספארמרית מתקדמת
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
תומאס-
"תסתבכו? למה תסתבכו? אני לא איתו, נכון?" אתה אומר לה.
"בכל מקרה, שמעתי על הצוות הזה. אסור לכם לנצל פוקימונים ולגנוב כמה!" אתה מיד מוסיף בתקיפות.
"זה לא מעניין אותי,רק החזקים שורדים! ואתם לא תשרדו בקרוב אם תישארו כאן!" אומרת אריאנה בקול ערמומי ושקט.
"יש לכם 10 שניות להתחפף מכאן" מוסיפה לאחר מכן והפוקימון שלה נוהם בקול יותר חזק.
הרעש של השבירה מהמערה רק הולך וגובר והורס את שלוותם של הפוקימונים שנעלמים מהמקום.
"חייבים לעשות משהו!" ממלמל צ'אד בלחץ, "טוב.. שכנעת אותי.. אנחנו הולכים" אומר צ'אד ומושך אותך אחריו,כעבור כמה מטרים שאתם כבר לא רואים אותה הוא לוחש באוזניך, "תקשיב,עד שהיא לא תמצא את המשהו הזה היא יכולה להרוס את כל השמורה! אני רוצה שאתה תעכב את הרטיקיט שלה בזמן שאני אכנס למערה ואעצור את הרעש הנוראי הזה" מסביר צ'אד ושניכם חוזרים למקום,אריאנה מבחינה בכם ונראית כועסת, "מה אתם עושים פה?!"
"עכשיו!" אומר צ'אד.
האריסון-
ספוילר
אתה מהרהר ומוציא את הפוקדיע,"בלאספורט-פוקימון הפרח,בעזרת הגפנים שלו,הוא מצליח לתפוס טרף בקלות ובעזרת רגלי השורשים שלו הוא סופג מים מהאדמה" אומרת הפוקידע ונכבית.
לאחר מכן אתה פונה למיי "היי תשמעי, זה לא זה טוב להתמעמע.. אני מזכיר לך שהסקיטי שלך נחטף!", "שאלי את מאנצ'לקס לאן כדי להמשיך ובקשי ממנו להתאמץ" אתה מבקש ממיי, "כן!" אומרת ומנסה לדרבן את מאנצ'לאנקס ומביאה לו את הפוכדור של סקיטי שוב,הוא מרחרח אותו וממשיך לעלות במגדל.
"בואו אחריו!" אומרת מיי וכולכם ממשיכים,צ'יקוריטה מסתכלת בכעס על שני הבלאספורטים,מוציאה את הגפנים שלה ובעוצמה אדירה מטיחה את שניהם בקיר,אתה מבחין מיד בעוצמה הרבה שיש לה.
כולכם ממשיכים ועולים עד שאתם מגיעים לקומה האחרונה,אתם רואים שנזירים בורחים מהמקום אבל אתם נשארים.
אתם נכנסים לחדר של הקומה האחרונה ורואים![]()
![]()
ומצד ימין שלהם אך מאחוריהם עומד כלוב קטן עם פוקימון חתול בצבע וורוד.
"סקיטי!" קורא הפוקימון בחיוך שהוא רואה את מיי, "תשחררו אותו!" קוראת מיי בכעס.
"אנחנו לא שואלים אותך" אומר אחד מהם.
"תזוזו מכאן או שתחטפו" אומרים וכל אחד מהם מחזיק פוכדור בידו.
מה תעשה?
דיוויד-
אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מהמרכז,אתה מתחיל ללכת מאיפה שהאיש ממקודם הסביר לך.
אתה יוצא מהעיר פטלבורג ומגיע לעוד שטח של עשב,באופק אתה מבחין ביער גדול מאוד.
אתה ממשיך ורואה פנייה לחוף ים,בזמן שאתה הולך אליה אתה מצלצל לנולנד ומוודא שאין אף אחד שיקשיב.
"כן דיוויד" אתה שומע את קולו של נולנד מבעד לטלפון, "תגיד, מה אני צריך לעשות? להעביר לך מידע על צוות אקווה ועל מה שהם עושים כאן?" אתה שואל אותו, "אני קיבתי דיווחים שצוות אקווה מסתובב שם וגונב למאמנים מתחילים את הפוקימונים שהם מתאמנים איתם בחוף,בעיקר פוקימוני מים,לאחר כל הגניבות מגיעה ספינה לחוף שלוקחת את כל הפוקימונים,אתה צריך פשוט למצוא אנשי צוות אקווה מלהפריע לאנשים שבאים אל החוף,בסוף אתה יכול להתקשר לשוטרת ג'ני שתעצור אותם אבל אסור שישמעו שאתה יוצר קשר עם המשטרה" מסביר לך נולנד.
"מבין?" שואל אותך ובינתיים אתה שם לב שהחוף הוא מול העיניים שלך.
מה תעשה?
נוקו-
ספוילר
"לבזבז את היום סתם היה בזבוז אולי אני יטייל יחפש קרב ויחפש גם גרגירים" את אומרת לאחות ג'וי ויוצאת מהמרכז,את מוציאה את וורמפל וטריקו,הם מסתכלים עלייך ומחכים לפקודות.
את מסבירה להם שאתם תלכו ליער פטלבורג והם נראים מתלהבים מאוד!.
את לא יודעת מאיזה כיוון ללכת,כדאי שתבדקי במפה או שתשאלי מישהו..
מה תעשי?
וואלאס-
תבדוק את הפוקימון שלה כבר בפוקידע! אני צריך לרשום כל הזמן הפוקימון של ג'סיקה XD
"תפוצצי את הבועות עם חיתוך אווירי!" אתה אומר במהירות לפידוב,פידוב מיד משחררת מכנפיה גלי אוויר שחותכים את הבועות ומפוצצים אותם,חלק מהגלים מגיעים לפוקימון של ג'סיקה, "ותפגעי בדאקלט בחיתוך אווירי שוב, ואם הוא תוקף תתחמקיבמתקפה מהירה ותפגעי בו אחר כך!" אתה מוסיף.
פידוב מגבירה את קצב חיתוך האווירי שחלקם מצליח לפגוע בפוקימון של ג'סיקה ולאחר מכן פידוב מתנגשת בפוקימון של ג'סיקה ובמתקפת הכנף שלו,הפעם נגרם יותר נזק ליריב.
"הפידוב שלך חזקה.. אבל רק התחממנו" אומרת ג'סיקה וקורצת לך.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)