Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 70 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1046
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    האריסון-
    "אוקיי טיירוג נחזיר לו באותו מטבע, עכשיו חכה לו ואז התחמק אל מאחוריו ותפוס את ידיו!" אתה אומר בנחישות לטירוג, "הרם אותם למעלה וספינרד תירה עליהם תווי חוטים והצמד אותו לקיר!" אתה מוסיף.
    טיירוג מחכה לסניזל שנע יחסית מהר,סניזל מכין את ציפורניו החדות למתקפה אך לפתע טיירוג מזיז את גופו באתלטיות ומתחמק מהמתקפות של סניזל,לאחר מכן תופס את ידיו,מסתובב כדי לאגור תנופה ושולח את סניזל לתקרה,ספינרק מיד יורה על ידיו חוט שמדביק אותם לתקרה,"אוקיי טיירוג כך כמה צעדים אחורה ובתנופה רוץ עליו מהר ותקוף באגרופי מאח, בדיוק כמו בשק איגרוף!" אתה אומר לטיירוג.
    טיירוג רץ וקופץ לכיוון סניזל,שתי ידיו זוהרות והוא נותן שני אגרופים חזקים בבטנו של סניזל, "סניזל!!" סניזל קורא בכאב,טיירוג קופץ בפעם השניה, סניזל תתפוס תנופה ותעשה סלטה! כשרגלי מגיעות לחוטים תקרע אותם בעזרת ציפורני רגליך!" אומר אחד האנשים.
    סניזל במהירות מתחמק מטיירוג וראשו נהיה כלפי מטה,מיד קורע את החוטים ונוחת על הקרקע, "עכשיו רסיס קרח!" אומר אחד האנשים וטיירוג נפגע מכדור קרח מהיר שפוגע בו,לסניזל מסתכל על ספינרק בעצבנות ורץ לעברו,שולף את ציפורניו.
    מה תעשה?
    אביט בחיוך ואומר "אוקיי, עכשיו הוא מרוכז בספינרק" אחכה בשקט ואסמן לטיירוג עם העיניים לרוץ מהצד אל עבר סניזל.
    אמתין עוד כמה שניות ואומר "אוקיי ספינרק עכשיו תווי חוטים לתקרע משוך את עצמך למעלה, טיירוג כנס בסניזל עם דחיפה!"
    ואז מיד אוסיף "קדימה ספינרק עכשיו השתמש בעוקץ רעל!"

.

2. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "דילן אני כאן! אנחנו צריכים עזרה!" אתה צועק ומנסה שישמע אותך.
    אתה שואל את צ'רמנדר לשלומו,הוא מסתובב אליך ומהנהן בחיוך, "צ'ארר!!" הוא קורא.
    "קום, ואז תשתמש בגחלת לעבר רטיקייט! לאחר מכן, תקוף עם זעם דרקון בכל הכוח!" אתה מצווה עליו.
    "תומאס אני מיד מגיע!" אתה שומע את דילן.
    צ'רמנדר תוקף בגחלת ומצליח להסיט את רטיקיט מהמסלול,מיד לאחר מכן אלקטאבז מנצל את המצב ומשתמש במכת ברק חזקה שמחשמלת את רטיקיט, לפתע אתה מבחין בדילן.
    "תומאס מה קורה כאן?!" אומר דילן ומסתכל על רטיקיט ועליכם.
    "באטרפרי קדימה!" קורא דילן ומשחרר את באטרפרי, "באטרפרי!!" קורא בקול מתוק ומעופף מול רטיקיט.
    "אלק.. אלקטאבז!" אתה שומע את אלקטאבז מדבר אליך,הוא מצביע לכיוון המערה, "אלקטאבז!" אומר שוב ומצביע לכיוון פתח המערה, "נראה לי שהוא רוצה ללכת לשם.. אבל למה?" שואל דילן, "אל תדאג באטרפרי יחליף אותך" אומר דילן, "רוח כסופה!" מיד מוסיף.
    מה תעשה?

האריסון-
    "אוקיי, עכשיו הוא מרוכז בספינרק" אתה אומר ומסמן לטיירוג לרוץ מהצד לכיוון סניזל.
    "אוקיי ספינרק עכשיו תווי חוטים לתקרע משוך את עצמך למעלה, טיירוג כנס בסניזל עם דחיפה!" אתה קורא לפתע.
    ספינרק מביט לתקרה ויורה חוט מהיר שעליו הוא תופס טרמפ ומתחמק מסניזל ומצד ימין מופיע טיירוג,סניזל המהיר מבחין בכך וקופץ גבוה ומתחמק מטיירוג שמועד על הרצפה ונופל, "עכשוי שיסוע לילה!" קורא האיש.
    ציפורניו של סניזל משנות צבע לסגול והוא קופץ במהירות לכיוון ספינרק, אתה מורה עליו להשתמש בעוקצי רעל.
    ספינרק יורה מטר של עקוצים סגולים לכיוון סניזל,הוא נפגע מהם אבל ממשיך ופוגע בספינרק בעוצמה אדירה.
    ספינרק נופל על הקרקע ולא יכול להילחם, "אם חשבת שתיפתר בכזאת קלות מהסניזל שלי אז אתה טועה ובגדול" אומר המאמן של סניזל, "סניזל!" סניזל נוהם לעבר טיירוג.
    בינתיים,ג'ולטיאון משתמש במכת ברק חזקה שמעלפת את טוטודייל, "טוטודייל לא!" קוראת אליס אך טוטודייל מעולף.
    "צ'יקורי!!" קוראת צ'יקוריטה ורצה לכיוון ג'ולטיאון,שולחת עלי טער אבל ג'ולטיאון מצליח להתחמק.
    צ'יקוריטה מצליחה להפתיע אותו בגפן שהוציאה מהצד שלה ואיתו היא תופסת את ג'ולטיאון ומטיחה אותו על הרצפה בעוצמה רבה.
    "בליזיקאן סיחרור אש! לאחר מכן אגרוך שמיים!" אתה שומע את מיי.
    בליזיקן מוציא מפיו זרם של אש שנעה לכיוון נידוקינג, "נידוקינג הגנה!" אומר המאמן שלו.
    נידוקינג מתרכז ומקיף את עצמו בחומת הגנה, אחרי ההגנה בליזיקן רץ לכיוון נידוקינג ונותן לו אגרוף בראשו.אתה מבחין בעוצמה הרבה שלו,נידוקינג מנסה לחבוט בבליזיקן בעזרת זנבו אך פוקימון האש תופס אותו ומעיף אותו על קיר העץ שנשבר.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

את מוציאה את הפוקידע בעודך מורה לטריקו להתכונן.
    "זיגזגון-פוקימון הדבידון,זיגזגון הם בעלי חוש ריח מפותח,טובים במציאת דברים ואוהבים לרדוף ולשחק עם זנבם" הפוקידע נכבית.
    "זיג זיגזגון!" זיגזגון נובח ומתרחק ממך כמה צעדים ומסתכל עלייך שוב.
    מה תעשי?

דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"100%, להתראות" אתה אומר לנולנד ומנתק.
    אתה מסתובב בחוף ומחפש אחר מקום ישיבה,אתה רואה את גלי הים מגיעים לחוף וחוזרים בחזרה,קצף הים נראה לך מאוד מרענן ועושה לך חשק להיכנס,אתה ממשיך לחפש אחר מקום ישיבה נוח אבל רואה שהחוף נקי מדברים.
    אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך, "טדיאורסה!" קורא טדיאורסה ומסתכל עליך ומחייך.
    טורצ'יק וטדיאורסה משחקים בחול,אתה צופה בהם בחיוך.
    לפתע אתה שומע מצד ימין שלך דיבורים,אתה לא מבין מה אומרים אבל אתה מבחין פתאום במאמנת צעירה עם פוקימון בידה,מולה עומד בחור עם כובע מצחייה כחול.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "תודה, גם ה... פוקימון שלך בסדר גמור." אתה מחמיא לג'סיקה בחזרה.
    אתה שולף את הפוקידע ומכוון אותה לעבר הפוקימון "דאקלט-פוקימון ציפור המים,דאקלט הם צוללנים מצוינים,הם שוחים במים כדי לאכול את האוכל האורגני המועדף עליהם"הפוקידע נכבית.
    "מתקפה מהירה!" אתה אומר ומוסיף, "אבל אל תפגעי בו, רק תסתחררי סביבו במהירות כדי שיתבלבל!" אני אומר. "ולאחר מכן, תעלי מעליו, ותשתמשי במתקפה מהירה שתפיל אותו ארצה!".
    פידוב מסתובבת סביב דאקלט,מנסה לבלבל אותו, "תהיה מוכן.." אומרת ג'סיקה,פידוב נעה ומחליטה לתקוף,היא מפסיקה להסתחרר ועולה מעל דאקלט ותוקפץ אותו במתקפה מהירה, "אקדח מים!כשהיא קרובה!" אומרת ג'סיקה,פידוב מצליחה לפגוע בדאקלט ולהעיף אותו כמעט לקרקע אך בלי לבזבז שניה סאקלט משחרר מפיו זרם מים מהיר שפוגע בפידוב בחוזקה.
    "דאקלט תנצל את המצב! אס אווירי!" קוראת ג'סיקה.
    "פידוב, תתחמקי במתקפה מהירה!" אני אומר במהירות, חרד למצבה. "תקפי ברוח!" אני אומר במהרה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "אוקיי, עכשיו הוא מרוכז בספינרק" אתה אומר ומסמן לטיירוג לרוץ מהצד לכיוון סניזל.
    "אוקיי ספינרק עכשיו תווי חוטים לתקרע משוך את עצמך למעלה, טיירוג כנס בסניזל עם דחיפה!" אתה קורא לפתע.
    ספינרק מביט לתקרה ויורה חוט מהיר שעליו הוא תופס טרמפ ומתחמק מסניזל ומצד ימין מופיע טיירוג,סניזל המהיר מבחין בכך וקופץ גבוה ומתחמק מטיירוג שמועד על הרצפה ונופל, "עכשוי שיסוע לילה!" קורא האיש.
    ציפורניו של סניזל משנות צבע לסגול והוא קופץ במהירות לכיוון ספינרק, אתה מורה עליו להשתמש בעוקצי רעל.
    ספינרק יורה מטר של עקוצים סגולים לכיוון סניזל,הוא נפגע מהם אבל ממשיך ופוגע בספינרק בעוצמה אדירה.
    ספינרק נופל על הקרקע ולא יכול להילחם, "אם חשבת שתיפתר בכזאת קלות מהסניזל שלי אז אתה טועה ובגדול" אומר המאמן של סניזל, "סניזל!" סניזל נוהם לעבר טיירוג.
    בינתיים,ג'ולטיאון משתמש במכת ברק חזקה שמעלפת את טוטודייל, "טוטודייל לא!" קוראת אליס אך טוטודייל מעולף.
    "צ'יקורי!!" קוראת צ'יקוריטה ורצה לכיוון ג'ולטיאון,שולחת עלי טער אבל ג'ולטיאון מצליח להתחמק.
    צ'יקוריטה מצליחה להפתיע אותו בגפן שהוציאה מהצד שלה ואיתו היא תופסת את ג'ולטיאון ומטיחה אותו על הרצפה בעוצמה רבה.
    "בליזיקאן סיחרור אש! לאחר מכן אגרוך שמיים!" אתה שומע את מיי.
    בליזיקן מוציא מפיו זרם של אש שנעה לכיוון נידוקינג, "נידוקינג הגנה!" אומר המאמן שלו.
    נידוקינג מתרכז ומקיף את עצמו בחומת הגנה, אחרי ההגנה בליזיקן רץ לכיוון נידוקינג ונותן לו אגרוף בראשו.אתה מבחין בעוצמה הרבה שלו,נידוקינג מנסה לחבוט בבליזיקן בעזרת זנבו אך פוקימון האש תופס אותו ומעיף אותו על קיר העץ שנשבר.
    מה תעשה?
    בונא אני אמור לפרק את המאנייק הקטן... לחימה חזק על לוחם! מזה איזה חזק הוא XD
    ~~~~~~~~~~~~~
    "וואוו הוא מאמן קשוח.." אחשוב לעצמי בחשש... לאחר מכן אביט בבלייזיקאן המום ואהרהר לעצמי 'הוא אדיר, פשוט כמה שהוא חזק! ועוד על פוקימון אדמה שחזק ממנו!'
    ואז אריע אל מיי ובלייזיקאן שלה, וגם לצ'יקוריטה.
    "אוקיי טיירוג אני מאמין בך, רוץ עליו במהירות, בצע גליץ' מתחתיו, הצמד לקרקע כיד לעבור!" אפקוד עליו במפתיע נחוש בדעתי.
    ואז אוסיף "אוקיי תפוס את רגלו וקום מיד, תסתובב במקום וזרוק אותה על אחד מהקירות כאן, אך אל תעזור רוץ אחריו בשיא המהירות, שחרר את כל העצבים שלך עם אגרוף קליע בבטנו!"
    ואז אנשום נשימה עמוקה כדי להרגע קצת...

.

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    Spoiler ספוילר

את מוציאה את הפוקידע בעודך מורה לטריקו להתכונן.
    "זיגזגון-פוקימון הדבידון,זיגזגון הם בעלי חוש ריח מפותח,טובים במציאת דברים ואוהבים לרדוף ולשחק עם זנבם" הפוקידע נכבית.
    "זיג זיגזגון!" זיגזגון נובח ומתרחק ממך כמה צעדים ומסתכל עלייך שוב.
    מה תעשי?

?
    "אוקי וורמפל תשתמש אליו בירי חוט ואז בעוקץ רעל בשיא הכוח!" אני יקרא לוורמפל ויחשוב על זיגזיגון לשישיה שלי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    טוב.. יש לי הודעה לכולם!! הולך להיות איוונט ל"ג בעומר! האיוונט הולך להיות הראשון במשחק ואני מקווה שהוא יהיה מבטיח!
    כל אחד ירשום לי סוג אחד שהוא הכי אוהב והוא לא תפס אחד כזה עדיין,הכוונה לחשמל,מים וכו' ( שימו לב,תשקלו את הסוג טוב טוב ולא ללכת ישר לסוגים הנחשבים כמו דרקון,תנסו לגוון,אתם לא תתחרטו!) ולהגיד חיה שהוא אוהב! יכול להיות כל דבר,אפילו דינוזאור! רק להגיד איזה

האריסון-
    Spoiler ספוילר

'וואוו הוא מאמן קשוח..' אתה חושב בחשש.
    אתה מסתכל על בליזיקן העוצמתי ונדהם מכוחו ומריע למיי ולבליזיקן וגם לצ'יקוריטה שעסוקה בקרב אחד על אחד נגד ג'ולטיאון.
    "אוקיי טיירוג אני מאמין בך, רוץ עליו במהירות, בצע גליץ' מתחתיו, הצמד לקרקע כיד לעבור!" אתה פוקד על טיירוג.
    "אוקיי תפוס את רגלו וקום מיד, תסתובב במקום וזרוק אותה על אחד מהקירות כאן, אך אל תעזור רוץ אחריו בשיא המהירות, שחרר את כל העצבים שלך עם אגרוף קליע בבטנו!" אתה מיד מוסיף.
    טיירוג פותח בריצה לכיוון סניזל,טיירוג תופס תאוצה ומתגלש מתחת לסינזל,סניזל קופץ ומנסה להתחמק אך טיירוג צפה במהלך ומקדים את סניזל ותופס את רגלו בכוח.
    טיירוג מסתובב ומחזיק בשתי ידים את רגלו של סניזל ומסתובב איתו ומעיף אותו על אחד הקירות,סניזל נפגע מהקיר ונופל על הרצפה, "תקום כבר! קדימה שיסוע!" אומר המאמן שלו.
    סניזל שולף את ציפורניו אך לפני שהוא יוצא למתקפה טיירוג רץ לכיוונו במהירות רבה ופוגע בבטנו באגרוף קליע חזק במיוחד ומעיף אותו לתקרה,נופל וקם מאוד תשוש מהמתקפה, "סניזל איך אתה לא מתבייש! קדימה רסיס קרח!" אומר המאמן וזורק עוד פוכדור,ממנו יוצא פוקימון דמוי כלב עם עצמות על גופו.
    ג'ולטיאון מתקיף את צ'יקוריטה בכוח נסתר,מתחמקת ולאחר מכן מתרכזת,עוצמת את עיניה ולפתע מקיף אותה מן ריבוע שנעלם.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אוקי וורמפל תשתמש אליו בירי חוט ואז בעוקץ רעל בשיא הכוח!" את פוקדת על וורמפל.
    וורמפל יורה חוט דביק מפיו שיוצא לכיוון זיגזגון שקופץ הצידה ומתחמק.
    הוא רץ לכיוון וורמפל שיורה עוקצי רעל לכיוונו,הוא פוגע ולאחר מכן נפגע ממתקפת הדחיפה של זיגזגון.
    "זיג..זיגזגון!" הוא נובח לעבריך שוב וממשיך בדרך המובילה לפתח היער.
    מה תעשי?

וואלאס-
    "פידוב, תתחמקי במתקפה מהירה!" אתה אומר במהירות.
    "תקפי ברוח!" אתה מיד מוסיף.
    פידוב מתחמקת מהאש האווירי של דאקלט ומנופפת בכנפיה ומעיפה את דאקלט.
    "דאקלט קדימה פעימת מים!" קוראת ג'סיקה,דאקלט אוגר כדור מים בפיו ויורה אותו לכיוון פידוב,עד מהרה הכדור הופך לגל מים ששוטף את פידוב.
    פידוב שרועה על הרצפה.. אתה חושב שזה הסוף אבל לפתע היא מתייצבת על רגליה,עולה לאוויר ופתאום אתה מבחין בעוד 10 פידוב!, ג'סיקה מחייכת, "זה נהדר! פידוב שלך למדה צוות כפול!" אומרת ג'סיקה בחיוך.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    "פידוב, תתחמקי במתקפה מהירה!" אתה אומר במהירות.
    "תקפי ברוח!" אתה מיד מוסיף.
    פידוב מתחמקת מהאש האווירי של דאקלט ומנופפת בכנפיה ומעיפה את דאקלט.
    "דאקלט קדימה פעימת מים!" קוראת ג'סיקה,דאקלט אוגר כדור מים בפיו ויורה אותו לכיוון פידוב,עד מהרה הכדור הופך לגל מים ששוטף את פידוב.
    פידוב שרועה על הרצפה.. אתה חושב שזה הסוף אבל לפתע היא מתייצבת על רגליה,עולה לאוויר ופתאום אתה מבחין בעוד 10 פידוב!, ג'סיקה מחייכת, "זה נהדר! פידוב שלך למדה צוות כפול!" אומרת ג'סיקה בחיוך.
    מה תעשה?
    יאייי פייקים! באלי סוג מתכת. וחיה... דינוזאור. ם:
    ~~~
    "פידוב, כל הכבוד!" אני אומר בחיוך. "תשתמשו ברוח, ותשלבו את עשרת הרוחות לרוח אחת חזקה שתתקוף את דאקלט מכל הכיוונים!"

8. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    Spoiler ספוילר

אתה מריע לפידוב והיא מחייכת אליך ונראית שמחה, "תשתמשו ברוח, ותשלבו את עשרת הרוחות לרוח אחת חזקה שתתקוף את דאקלט מכל הכיוונים!" אתה אומר לה מיד.
    כל הכפילים שלה מתחילים להזיז את כנפיהם,דאקלט לכוד בתוך כל הרוח הזאת ולא יכול להתנגד,הוא חוטף המון מכות עד שהוא נוחת על הרצפה,מעולף וחסר הכרה, "הלקוח זכה בפרס! ארוחה בחינם!" קורא המלצר ששפט את הקרב.
    "דאקלט היית נהדר" אומרת ג'סיקה ומחזירה אותו לפוכדור,היא ניגשת אליך, "כל הכבוד,הראית כישורים מיוחדים ועל זה מגיע לך פרס,בוא אחריי" אומרת ג'סיקה בחיוך,מאחוריה יש דלת שנפתחת,אתה רואה בה אולם עם שולחנות,כיסאות ואנשים עשירים ושמחים אוכלים להם וצוחקים,כמה אנשים מנופפים לשלום לג'סיקה שמחייכת אליהם.
    "אתה תשב כאן" אומרת ג'סיקה ומצביעה על שולחן לשלושה אנשים, אתה מוציא את אושוואוט שמצטרף לחגיגה.
    שלושתכם מתיישבים והמלצר ניגש אליכם עם תפריטים, "מה תרצו לאכול?" שואל המלצר בנימוס ומחזיק פנקס ועט בידו.
    מה תעשה?

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך, "לכו תבלו בבריכה בינתיים..רק להב וגולדין בואו איתי.." אתה אומר,בידוף,שינקס ומאנקי הולכים לבריכה ומשחקים זה עם זה.
    גולדין שוחה לכיוונך ולהב מגיע אחריך.
    "קדימה! גולדין על קולי על סורסקיט ואז פעימת מים! צ'ימצ'אר גחלת על באדו ואז גלגל להבה עליו בכל הכוח!" אתה אומר להם.
    גולדין אוגרת בקרנה קרן שמשתגרת אך מפספסת בגלל מהירותו של סורסקיט,סורסקיט מבחין בדבר ומסתכל על גולדין,לאחר מכן גולדין אוגרת כדור מים בקרנה ומשגרת אותו למים באגם ויוצרת גל גדול שסוחף את סורסקיט ומעיף אותו מהמים, "סורסקיט!" אומר בכעס אך לא עושה כלום.
    צ'ימצ'אר שולח גחלת לעבר באדו ומצליח להפתיע אותה בפגיעה ישרה,לאחר מכן צ'ימצ'אר כמעט פוגע בה בגלגל להבה אך היא מצליחה להתחמק,באדו לא תוקפת חזרה ובורחת לכיוון העצים ונעלמת,נשאר רק מיאו שמסרק את פרוותו.
    מה תעשה?
    ראיתי את האיוונט..
    פיל + קרח
    ~~~~
    "אוקי! חזור להב!" אומר ואקרא לו לעמוד לידי.
    "גולדין תשתמשי בקרן בלבול ואחרי זה שוב בפעימת מים!" אומר לה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "אוקי! חזור להב!" אתה אומר והוא עומד לידך.
    "גולדין תשתמשי בקרן בלבול ואחרי זה שוב בפעימת מים!" אתה אומר לגולדין.
    גולדין מנסה לכוון את קרן הבילבול שוב אך מפספסת בגלל מהירותו של סורסקיט,סורסקיט מתקרב אליה עם מתקפה מהירה שפוגעת,היא נעדפת אחורה ושוחה בחזרה למקומה,היא משחררת מקרנה עוד כדור מים שהופך לגל מים שנע לכיון סורסקיט,סורסקיט שוב נפגע מהמתקפה ולפתע הוא מוקף מים והוא עף במהירות לכיוון גולדין.
    מה תעשה?

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "אוקי! חזור להב!" אתה אומר והוא עומד לידך.
    "גולדין תשתמשי בקרן בלבול ואחרי זה שוב בפעימת מים!" אתה אומר לגולדין.
    גולדין מנסה לכוון את קרן הבילבול שוב אך מפספסת בגלל מהירותו של סורסקיט,סורסקיט מתקרב אליה עם מתקפה מהירה שפוגעת,היא נעדפת אחורה ושוחה בחזרה למקומה,היא משחררת מקרנה עוד כדור מים שהופך לגל מים שנע לכיון סורסקיט,סורסקיט שוב נפגע מהמתקפה ולפתע הוא מוקף מים והוא עף במהירות לכיוון גולדין.
    מה תעשה?
    "תחכי שהוא יתקדם לכיוונכך ואז מתקפת קרן! אחרי זה כשהוא ייפול תשתמשי בקרן בלבול (על קולי) ואז כשהוא יהיה מבולבל פעימת מים וניקור!" אורה לגולדין.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "דילן אני כאן! אנחנו צריכים עזרה!" אתה צועק ומנסה שישמע אותך.
    אתה שואל את צ'רמנדר לשלומו,הוא מסתובב אליך ומהנהן בחיוך, "צ'ארר!!" הוא קורא.
    "קום, ואז תשתמש בגחלת לעבר רטיקייט! לאחר מכן, תקוף עם זעם דרקון בכל הכוח!" אתה מצווה עליו.
    "תומאס אני מיד מגיע!" אתה שומע את דילן.
    צ'רמנדר תוקף בגחלת ומצליח להסיט את רטיקיט מהמסלול,מיד לאחר מכן אלקטאבז מנצל את המצב ומשתמש במכת ברק חזקה שמחשמלת את רטיקיט, לפתע אתה מבחין בדילן.
    "תומאס מה קורה כאן?!" אומר דילן ומסתכל על רטיקיט ועליכם.
    "באטרפרי קדימה!" קורא דילן ומשחרר את באטרפרי, "באטרפרי!!" קורא בקול מתוק ומעופף מול רטיקיט.
    "אלק.. אלקטאבז!" אתה שומע את אלקטאבז מדבר אליך,הוא מצביע לכיוון המערה, "אלקטאבז!" אומר שוב ומצביע לכיוון פתח המערה, "נראה לי שהוא רוצה ללכת לשם.. אבל למה?" שואל דילן, "אל תדאג באטרפרי יחליף אותך" אומר דילן, "רוח כסופה!" מיד מוסיף.
    מה תעשה?

סוג מים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה" אני אומר לדילן "קדימה צרמנד'ר, אלקטרובאז, למערה!" אני קורא ויוצא לשם בריצה, נכנס פנימה ומחפש את צ'אד.

13. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"100%, להתראות" אתה אומר לנולנד ומנתק.
    אתה מסתובב בחוף ומחפש אחר מקום ישיבה,אתה רואה את גלי הים מגיעים לחוף וחוזרים בחזרה,קצף הים נראה לך מאוד מרענן ועושה לך חשק להיכנס,אתה ממשיך לחפש אחר מקום ישיבה נוח אבל רואה שהחוף נקי מדברים.
    אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך, "טדיאורסה!" קורא טדיאורסה ומסתכל עליך ומחייך.
    טורצ'יק וטדיאורסה משחקים בחול,אתה צופה בהם בחיוך.
    לפתע אתה שומע מצד ימין שלך דיבורים,אתה לא מבין מה אומרים אבל אתה מבחין פתאום במאמנת צעירה עם פוקימון בידה,מולה עומד בחור עם כובע מצחייה כחול.
    מה תעשה?
    אני מסמן לטדיאורסה ולטורצ'יק 'לברוח ממני' לכיוונם ואז מתחיל 'לרדוף' אחריהם, משתדל לשמוע ולהאזין לכמה שיותר שאני יכול לשמוע מהשיחה שלהם. 'מקווה שקלעתי לאיש הנכון' אני חושב והחלטה גומלת בליבי 'מה שלא יהיה, אם הוא יחטוף לה את הפוקימון, אני אחזיר לה אותו. אפילו בקרב'.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    טוב.. יש לי הודעה לכולם!! הולך להיות איוונט ל"ג בעומר! האיוונט הולך להיות הראשון במשחק ואני מקווה שהוא יהיה מבטיח!
    כל אחד ירשום לי סוג אחד שהוא הכי אוהב והוא לא תפס אחד כזה עדיין,הכוונה לחשמל,מים וכו' ( שימו לב,תשקלו את הסוג טוב טוב ולא ללכת ישר לסוגים הנחשבים כמו דרקון,תנסו לגוון,אתם לא תתחרטו!) ולהגיד חיה שהוא אוהב! יכול להיות כל דבר,אפילו דינוזאור! רק להגיד איזה

האריסון-
    Spoiler ספוילר

'וואוו הוא מאמן קשוח..' אתה חושב בחשש.
    אתה מסתכל על בליזיקן העוצמתי ונדהם מכוחו ומריע למיי ולבליזיקן וגם לצ'יקוריטה שעסוקה בקרב אחד על אחד נגד ג'ולטיאון.
    "אוקיי טיירוג אני מאמין בך, רוץ עליו במהירות, בצע גליץ' מתחתיו, הצמד לקרקע כיד לעבור!" אתה פוקד על טיירוג.
    "אוקיי תפוס את רגלו וקום מיד, תסתובב במקום וזרוק אותה על אחד מהקירות כאן, אך אל תעזור רוץ אחריו בשיא המהירות, שחרר את כל העצבים שלך עם אגרוף קליע בבטנו!" אתה מיד מוסיף.
    טיירוג פותח בריצה לכיוון סניזל,טיירוג תופס תאוצה ומתגלש מתחת לסינזל,סניזל קופץ ומנסה להתחמק אך טיירוג צפה במהלך ומקדים את סניזל ותופס את רגלו בכוח.
    טיירוג מסתובב ומחזיק בשתי ידים את רגלו של סניזל ומסתובב איתו ומעיף אותו על אחד הקירות,סניזל נפגע מהקיר ונופל על הרצפה, "תקום כבר! קדימה שיסוע!" אומר המאמן שלו.
    סניזל שולף את ציפורניו אך לפני שהוא יוצא למתקפה טיירוג רץ לכיוונו במהירות רבה ופוגע בבטנו באגרוף קליע חזק במיוחד ומעיף אותו לתקרה,נופל וקם מאוד תשוש מהמתקפה, "סניזל איך אתה לא מתבייש! קדימה רסיס קרח!" אומר המאמן וזורק עוד פוכדור,ממנו יוצא פוקימון דמוי כלב עם עצמות על גופו.
    ג'ולטיאון מתקיף את צ'יקוריטה בכוח נסתר,מתחמקת ולאחר מכן מתרכזת,עוצמת את עיניה ולפתע מקיף אותה מן ריבוע שנעלם.
    מה תעשה?
    אוקיי טיירוג השתמש באגרופי מאך רבים וחזקים ונפץ את רסיסי הקרח בזה אחר זה, לאחר מכן קפוץ גבוה ככל שתוכל וצלול עם מתקפת שבירת לבנים!"
    אחכה שיתחיל בצלילה ואז אוסיף מיד "פגע ברצפץ העץ ליד סניזל, ומשם כנס בוא בבלימה!"
    ואז אביט בפוקימון החדש שנוסף, אכה בעדינות את המצח ואומר בתסכול "ממש יופי.." לאחר מכן אשלוף את הפוקדע ואומר לסינדקוויל "אוקיי חבר עכשיו תורך להשתתף!"
    אשגיח בנתיים על הקרב של צ'יקוריטה ואריע לה "קדימה, את גדולה מהחיים, כל הכבוד לך צ'יקוריטה!"

.

15. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    Spoiler ספוילר

אתה מריע לפידוב והיא מחייכת אליך ונראית שמחה, "תשתמשו ברוח, ותשלבו את עשרת הרוחות לרוח אחת חזקה שתתקוף את דאקלט מכל הכיוונים!" אתה אומר לה מיד.
    כל הכפילים שלה מתחילים להזיז את כנפיהם,דאקלט לכוד בתוך כל הרוח הזאת ולא יכול להתנגד,הוא חוטף המון מכות עד שהוא נוחת על הרצפה,מעולף וחסר הכרה, "הלקוח זכה בפרס! ארוחה בחינם!" קורא המלצר ששפט את הקרב.
    "דאקלט היית נהדר" אומרת ג'סיקה ומחזירה אותו לפוכדור,היא ניגשת אליך, "כל הכבוד,הראית כישורים מיוחדים ועל זה מגיע לך פרס,בוא אחריי" אומרת ג'סיקה בחיוך,מאחוריה יש דלת שנפתחת,אתה רואה בה אולם עם שולחנות,כיסאות ואנשים עשירים ושמחים אוכלים להם וצוחקים,כמה אנשים מנופפים לשלום לג'סיקה שמחייכת אליהם.
    "אתה תשב כאן" אומרת ג'סיקה ומצביעה על שולחן לשלושה אנשים, אתה מוציא את אושוואוט שמצטרף לחגיגה.
    שלושתכם מתיישבים והמלצר ניגש אליכם עם תפריטים, "מה תרצו לאכול?" שואל המלצר בנימוס ומחזיק פנקס ועט בידו.
    מה תעשה?
    "המממ..." אני אומר, ומחפש תפריט לעיין בו. אם אמצא אחד, אני אקריא ברנדומליות את אחת מהמנות לי, ומזון לפוקימונים עבור אושאווט ופידוב. (אני מניח שלא כזה משנה מה אני אאכל.. אולי מג'יקארפ אפוי או פשטידת פאראסקט O: )

עמוד 36 מתוך 70 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •