Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 70 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"קדימה צרמנד'ר, אלקטרובאז, למערה!" אתה קורא אבל אלקטאבז נשאר,אתה מבין שהוא עוזר לדילן להשתלט על רטיקיט.
    אתה וצ'רמנדר רצים לתוך המערה,ככל שאתם מתקדמים אתם רואים יותר ויותר סלעים שבורים וקירות עם סדקים.
    אתפ מבחינים באריאנה ובפוקימון האבם נלחם בפוקימון של צ'אד.
    צ'אד מבחין בך, "תומאס,תתפוס!" אומר צ'אד וזורק לך קופסא עץ,אתה תופס אותה בידיך, "ברח!" צ'אד צועק בלחץ ומצביע ליציאה מהמערה.
    מה תעשה?

האריסון-
    "אוקיי טיירוג השתמש באגרופי מאך רבים וחזקים ונפץ את רסיסי הקרח בזה אחר זה, לאחר מכן קפוץ גבוה ככל שתוכל וצלול עם מתקפת שבירת לבנים!" אתה מורה על טיירוג.
    סניזל שולח כדורי קרח שנעים לכיוון טיירוג ששובר אחד אחד עם אגרופי מאך מהירים.
    לאחר מכן טיירוג קופץ,ידו זוהרת והוא מכוון אותה לכיוון סניזל שקופץ אחורה ומתחמק,טיירוג פוגע ברצפה ומצליח להפתיע את סניזל ופוגע בבטנו.
    אתה שולף את הפוקידע כדי לגלות מיהו הפוקימון שעומד מולך, "האונדור-פוקימון האפלה,האונדור חכמים מאוד וצדים בקבוצות,הם מתקשרים זה עם זה בקולות מיוחדים שרק הם יכולים להבין" הפוקידע נכבית.
    אתה מתכונן להוציא את הפוכדור שלפתע,אתה רואה מהחור שבקיר שנידוקינג גרם עולה פוקימון מעופף ועליו עומדת וונסה מבחינה בך, "האריסון? מה אתה עושה כאן?" שואלת אותך מופתעת.
    "כדור הילה!" אומרת וונסה והפוקימון שעליו אוגר כדור בצבע כחול בהיר שפוגע בהאונדור בחוזקה.
    מה תעשה?

דיוויד-
    Spoiler ספוילר

אתה מסמן לטורצ'יק וטדיאורסה לעשות כאילו הם בורחים ממך,הוא מסתכלים זה על זה ומהנהנים בהסכמה.
    אתה רודף אחריהם ומנסה להתקרב כמה שיותר כדי לשמוע את השיחה בין הילדה הצעירה לבחור שעומד מולה.
    אתה לא כל כך מצליח לשמוע,רק קולות של דיבור שלא מצליחים להתחבר לך למילים.
    הבחור לפתע שולף פוכדור שממנו יוצא , הוא נוהם על הילדה שמתרחקת כמה צעדים אחורה.
    מה תעשה?

קודאק-
    "תחכי שהוא יתקדם לכיוונכך ואז מתקפת קרן! אחרי זה כשהוא ייפול תשתמשי בקרן בלבול (על קולי) ואז כשהוא יהיה מבולבל פעימת מים וניקור!" אתה מורה על גולדין.
    סורסקיט נע במן סילון מים ששט לכיוון גולדין שלא מפחדת ושוחה מעל פני המים כשהיא חושפת את קרנה,שני הפוקימונים מתנגשים,סורסקיט נפגע מהקרן וגולדין נפגעת מהדף המים.
    גולדין מנצלת את המומנטום ומשחררת על קולי שיוצא מקרנה,הפעם היא מצליחה לפגוע וסורסקיט מתבלבל,הוא נע מצד לצד מבולבל מאוד,גולדין אוגרת עוד פעימת מים אבל סורסקיט מצליח להתחמק ממנה בעזרת מתקפה מהירה,גולדין צוללת וקופצת מעל המים בקפיצה מרהיבה,קרנה זוהרת והיא מתנגשת בראשו של סורסקיט שצף על המים ומתעלף.
    בינתיים,אתה רואה שמיאו לא יושב כבר איפה שהיה,אתה רואה אותו ואת בידוף רבים,אתה רואה שהוא מציק לבידוף הקטן ושורט אותו, "בידוף!" בידוף קורא בכאב ומסתכל בכעס על מיאו,שינקס רוצה לעזור לו אך בידוף רוצה להתמודד לבד,אתה מסתכל על איפה שסורסקיט היה ומבחין בסוזן מסתכלת בו בהסתקרנות, "תגיד.. יהיה אכפת לך אם אתפוס אותו?" שואלת ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?

וואלאס-
    אתה מתלבט על מה לבחור לאכול,אתה רואה מבחר של מנות,פסטות,בשר,קינוחים,פיצות ועוד.
    לאחר כמה דקות של התלבטות אתה בוחר בפסטת עגבניות עם בשר, אתה אומר למלצר והוא רושם את המנה בפנקס שלו.
    "האם תזמין אוכל לפוקימונים שלך? אני מזכיר לך שהארוחה כולה בחינם" אומר המלצר בנימוס ואתה מאשר.
    "אוקיי,תחכה בסבלנות והאוכל יהיה מוכן" אומר המלצר וניגש למטבח.
    אתה מסתכל סביב,רואה את אושוואוט ופידוב מתלהבים מהמקום בו הם נמצאים,אתה קולט את פידוב שנראית מאוד גאה בעצמה על הניצחון שלה בקרב מול דאקלט.
    מה תעשה?

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    קודאק-
    "תחכי שהוא יתקדם לכיוונכך ואז מתקפת קרן! אחרי זה כשהוא ייפול תשתמשי בקרן בלבול (על קולי) ואז כשהוא יהיה מבולבל פעימת מים וניקור!" אתה מורה על גולדין.
    סורסקיט נע במן סילון מים ששט לכיוון גולדין שלא מפחדת ושוחה מעל פני המים כשהיא חושפת את קרנה,שני הפוקימונים מתנגשים,סורסקיט נפגע מהקרן וגולדין נפגעת מהדף המים.
    גולדין מנצלת את המומנטום ומשחררת על קולי שיוצא מקרנה,הפעם היא מצליחה לפגוע וסורסקיט מתבלבל,הוא נע מצד לצד מבולבל מאוד,גולדין אוגרת עוד פעימת מים אבל סורסקיט מצליח להתחמק ממנה בעזרת מתקפה מהירה,גולדין צוללת וקופצת מעל המים בקפיצה מרהיבה,קרנה זוהרת והיא מתנגשת בראשו של סורסקיט שצף על המים ומתעלף.
    בינתיים,אתה רואה שמיאו לא יושב כבר איפה שהיה,אתה רואה אותו ואת בידוף רבים,אתה רואה שהוא מציק לבידוף הקטן ושורט אותו, "בידוף!" בידוף קורא בכאב ומסתכל בכעס על מיאו,שינקס רוצה לעזור לו אך בידוף רוצה להתמודד לבד,אתה מסתכל על איפה שסורסקיט היה ומבחין בסוזן מסתכלת בו בהסתקרנות, "תגיד.. יהיה אכפת לך אם אתפוס אותו?" שואלת ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?
    "כמובן שלא.." אומר לסוזן ואחייך.
    "רק יש לי בקשה קטנה..תני לי לזרוק על סורסקיט את הפוכדור" אומר לה ואחייך שוב.
    "אוקי! בידוף סופר-ניב! תלמד אותו מה זה כאב! ואחרי זה נהמה ושוב סופר-ניב!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "כמובן שלא.." אתה אומר לה בחיוך, "תודה!" היא מודה לך בהתרגשות ומושיטה לך פוכדור ריק,אתה זורק אותו על סורסקיט והוא נלכד,כעבור כמה נידנודים הוא נעצר ונתפס,גולדין לפתע מגיחה מהמים ופוגעת בפוכדור שעף באוויר ומגיע לאדמה שלידכם,סוזן מרימה את הפוכדור באיטיות ומסתכלת עליו בחיוך רחב.
    "אוקי! בידוף סופר-ניב! תלמד אותו מה זה כאב! ואחרי זה נהמה ושוב סופר-ניב!" אתה אומר לבידוף.
    בידוף הקטן רץ לכיוון מיאו ופותח את פיו,מיאו מסתכל על בידוף בזילזול ומתחמק בקלות בקפיצה לצד.
    בידוף פותח את פיו שוב ונוהם,הנהמה לא מרתיעה את מיאו שמתחמק גם ממתקפת הסופר ניב השניה.
    מיאו חושף צ'יפורניו ומתקדם לעבר בידוף.
    מה תעשה?

4. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "כמובן שלא.." אתה אומר לה בחיוך, "תודה!" היא מודה לך בהתרגשות ומושיטה לך פוכדור ריק,אתה זורק אותו על סורסקיט והוא נלכד,כעבור כמה נידנודים הוא נעצר ונתפס,גולדין לפתע מגיחה מהמים ופוגעת בפוכדור שעף באוויר ומגיע לאדמה שלידכם,סוזן מרימה את הפוכדור באיטיות ומסתכלת עליו בחיוך רחב.
    "אוקי! בידוף סופר-ניב! תלמד אותו מה זה כאב! ואחרי זה נהמה ושוב סופר-ניב!" אתה אומר לבידוף.
    בידוף הקטן רץ לכיוון מיאו ופותח את פיו,מיאו מסתכל על בידוף בזילזול ומתחמק בקלות בקפיצה לצד.
    בידוף פותח את פיו שוב ונוהם,הנהמה לא מרתיעה את מיאו שמתחמק גם ממתקפת הסופר ניב השניה.
    מיאו חושף צ'יפורניו ומתקדם לעבר בידוף.
    מה תעשה?
    "בידוף תתחמק ומיד אחר כך נהימה! לבסוף שוב סופר ניב!" אומר לו ואחייך לעברו.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "בידוף תתחמק ומיד אחר כך נהימה! לבסוף שוב סופר ניב!" אתה אומר לו ומחייך אליו.
    מיאו המהיר נע לכיוון בידוך שמנסה להתחמק,הוא צצד הצידה אך ידו הימנית מצליחה לפגוע בו והוא חוטף נזק.
    לאחר מכן בידוף נוהם עוד פעם,זה לא עושה משהו משמעותי,הפעם בידוף מצליח לנשוך את מיאו זנבו,מיאו רועד כולו ונוהם בכאב,מסתכל על בידוך בכעס ושורט אותו בחוזקה ומשתחרר מהאחזיה.
    מה תעשה?

6. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "בידוף תתחמק ומיד אחר כך נהימה! לבסוף שוב סופר ניב!" אתה אומר לו ומחייך אליו.
    מיאו המהיר נע לכיוון בידוך שמנסה להתחמק,הוא צצד הצידה אך ידו הימנית מצליחה לפגוע בו והוא חוטף נזק.
    לאחר מכן בידוף נוהם עוד פעם,זה לא עושה משהו משמעותי,הפעם בידוף מצליח לנשוך את מיאו זנבו,מיאו רועד כולו ונוהם בכאב,מסתכל על בידוך בכעס ושורט אותו בחוזקה ומשתחרר מהאחזיה.
    מה תעשה?
    "מהר בידוף סלסול הגנה! תשתמש בזה עד שהוא יגיע לידך,ואז תשתמש בסופר ניב! מיד אחר כך בלימה! מהר בידוף! ואם אתה ממש רוצה לנצח אז תתפתח! אתה מסוגל!" אומר לבידוף.

Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "אוקיי טיירוג השתמש באגרופי מאך רבים וחזקים ונפץ את רסיסי הקרח בזה אחר זה, לאחר מכן קפוץ גבוה ככל שתוכל וצלול עם מתקפת שבירת לבנים!" אתה מורה על טיירוג.
    סניזל שולח כדורי קרח שנעים לכיוון טיירוג ששובר אחד אחד עם אגרופי מאך מהירים.
    לאחר מכן טיירוג קופץ,ידו זוהרת והוא מכוון אותה לכיוון סניזל שקופץ אחורה ומתחמק,טיירוג פוגע ברצפה ומצליח להפתיע את סניזל ופוגע בבטנו.
    אתה שולף את הפוקידע כדי לגלות מיהו הפוקימון שעומד מולך, "האונדור-פוקימון האפלה,האונדור חכמים מאוד וצדים בקבוצות,הם מתקשרים זה עם זה בקולות מיוחדים שרק הם יכולים להבין" הפוקידע נכבית.
    אתה מתכונן להוציא את הפוכדור שלפתע,אתה רואה מהחור שבקיר שנידוקינג גרם עולה פוקימון מעופף ועליו עומדת וונסה מבחינה בך, "האריסון? מה אתה עושה כאן?" שואלת אותך מופתעת.
    "כדור הילה!" אומרת וונסה והפוקימון שעליו אוגר כדור בצבע כחול בהיר שפוגע בהאונדור בחוזקה.
    מה תעשה?
    חיסלתי כבר את סניזל הקרצייה הזה?
    ~~~~~~~~~~~
    אביט בהאונדוור ואמלמל בציניות לעצמי "אוקיי.. הוא לא נראה סימפטי במיוחד..."
    "וונסה?!" אקרא בקול חזק ומופתע לראותה, לאחר מכן אברר מי הפוקימון עליו היא מרחפת.
    ואז אביט אל סזינל אחשוב בוא נסיים את זה, והעלה חיוך מלא רצון 'אש חזק על קרח, הסוג השני של סזינל אז..'
    ואז אתחיל להדריך את הפוקימונים שלי "אוקיי סינדקוייל, גלגל להבה במקום כמה שיותר מהר, טען את עצמך בכל הכוח..טיירוג רוץ אל סינדקווייל מאחוריו."
    ואז אחכה שטיירוג יגיע ממש ממש קרוב מאחורי סינדקוייל ואומר בשאגה ומלאת נחישות "צא סינדקוויל, טיירוג תמשיך לרוץ בכל המהירות, תן את כל מה שיש לך ובאגרוף קליע שלח את סינדקוייל בעצמה רבה היישר אל סניזל, הפעם הוא לא התחמק קדימה!!!"

.

8. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    Spoiler ספוילר

אתה מסמן לטורצ'יק וטדיאורסה לעשות כאילו הם בורחים ממך,הוא מסתכלים זה על זה ומהנהנים בהסכמה.
    אתה רודף אחריהם ומנסה להתקרב כמה שיותר כדי לשמוע את השיחה בין הילדה הצעירה לבחור שעומד מולה.
    אתה לא כל כך מצליח לשמוע,רק קולות של דיבור שלא מצליחים להתחבר לך למילים.
    הבחור לפתע שולף פוכדור שממנו יוצא , הוא נוהם על הילדה שמתרחקת כמה צעדים אחורה.
    מה תעשה?
    בקשר לאוונט, שלא בטוח שאהיה בו: דרקון נחשב חיה הכי אהובה? אם לא אז ברדלס... וסוג זה חשמל.
    ~~~
    "למה הייתי חייב לדבר?" אני שואל את עצמי בשקט. אני מחזיר את טורצ'יק וטדיאורסה לפוקדורים, ומתקרב לבחור ולילדה. אני עושה את עצמי נלהב "וואי, איזה פוקימון מגניב, אחי. איך קוראים לו?" אני שואל את הבחור בהתלהבות מזויפת, ידי השמאלית מוכנה לשלוף פוקדור ברגע שאצטרך.
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 05-16-2011 בשעה 08:15 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

9. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"קדימה צרמנד'ר, אלקטרובאז, למערה!" אתה קורא אבל אלקטאבז נשאר,אתה מבין שהוא עוזר לדילן להשתלט על רטיקיט.
    אתה וצ'רמנדר רצים לתוך המערה,ככל שאתם מתקדמים אתם רואים יותר ויותר סלעים שבורים וקירות עם סדקים.
    אתפ מבחינים באריאנה ובפוקימון האבם נלחם בפוקימון של צ'אד.
    צ'אד מבחין בך, "תומאס,תתפוס!" אומר צ'אד וזורק לך קופסא עץ,אתה תופס אותה בידיך, "ברח!" צ'אד צועק בלחץ ומצביע ליציאה מהמערה.
    מה תעשה?
    בעל חיים שאני רוצה? ממ כלב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "קדימה צרמנד'ר, מסך עשן!" אני קורא, מצווה עליו לפזר מסך עשן כדי לבלבל את אריאנה והפוקימון שלה, תוך כדי שאני בורח החוצה.

10. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [SIZE="4"][SIZE="4"]
    נוקו-
    "אוקי וורמפל תשתמש אליו בירי חוט ואז בעוקץ רעל בשיא הכוח!" את פוקדת על וורמפל.
    וורמפל יורה חוט דביק מפיו שיוצא לכיוון זיגזגון שקופץ הצידה ומתחמק.
    הוא רץ לכיוון וורמפל שיורה עוקצי רעל לכיוונו,הוא פוגע ולאחר מכן נפגע ממתקפת הדחיפה של זיגזגון.
    "זיג..זיגזגון!" הוא נובח לעבריך שוב וממשיך בדרך המובילה לפתח היער.
    מה תעשי?

"וורמפל יריית חוט ואז עוקץ רעל טריקו מתקפה מהירה וקליע זרעים !" אני קוראת לפוקימונים שלי טיפה בחשש ועוקבת גם אחריו

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה צרמנד'ר, מסך עשן!" אתה מיד אומר.
    צ'רמנדר משחרר מפיו מסך עשן סמיך שמערפל את כל המערה,אתה משתעל מהעשן הסמיך,אתה וצ'רמנדר בורחים לפתח המערה.
    "אתם לא תברחו ממני!" אתם שומעים את אריאנה צועקת,אתה שומע פוכדור משתחרר.
    אתה שומע קולות של ריצה מתקרבים אליכם.
    אתה מסתובב ורואה פוקימון דומה לכלב בעל לסת גדולה שרץ לכיוון שלך.
    אתה יוצא מהמערה ורואה את רטיקיט מעולף על הרצפה בעוד באטרפרי מעופף לצידו של דילן,אלקטאבז גם נמצא שם.
    אלקטאבז מבחין בפוקימון ומשתמש באגרוף רעם,הפוקימון קופץ הצידה ומתחמק, "תומאס הכל בסדר?" שואל דילן בפנים רציניות.
    מה תעשה?

האריסון-
    "וונסה?!" אתה קורא מופתע ושולף את הפוקדיע שוב ומכוון אותה על הפוקימון שעליו עומדת וונסה, "טוגקיס-הפוקימון הרגוע,טוגקיס יברך ויחלק ברכות לכל האנשים שיכבדו אחד את השני וימנעו מריבים,חי במקומות שלווים ושקטים" הפוקידע נכבית.
    "אני הייתי במרכז הפוקימונים ולפתע אני רואה שמתנפץ קיר במגדל,ישר רציתי לראות מה מתרחש" אומרת וונסה וטוגקיס מכניס אותה לבניין.
    אתה מוציא את סינדקוויל מהפוכדור,שרואה את כל הקרבות וגבו מתמלא בלהבות "אוקיי סינדקוייל, גלגל להבה במקום כמה שיותר מהר, טען את עצמך בכל הכוח..טיירוג רוץ אל סינדקווייל מאחוריו." אתה מסביר לטיירוג.
    סינדקוויל מתכדרר לתוך כדור אש בעוד טיירוג מתקדם ועומד מאחוריו, "צא סינדקוויל, טיירוג תמשיך לרוץ בכל המהירות, תן את כל מה שיש לך ובאגרוף קליע שלח את סינדקוייל בעצמה רבה היישר אל סניזל, הפעם הוא לא התחמק קדימה!!!" אתה שואג בנחישות.
    טיירוג אוגר כוח בידו, "טיירוג!!" קורא ופוגע בכדור האש שנע במהירות אקסטרים לכיוון סניזל שקם ומנסה להתאושש,סניזל רואה את גלגל הלהבה מתקרב אליו ולא מספיק להתחמק וחוטף את המכה.
    סניזל מוטח בקיר ולא יכול להילחם, :צ'יקוריטה!!" קורא צ'יקוריטה בעודה מחזיקה את ג'ולטיאון בגפניה,היא קופצת ומטיחה אותו בחוזקה על הקרקע,הוא מתעלף ישר, היא עוצרת ומתנשמת, וונסה מבחינה בצ'יקוריטה,מבטה נהיה מוזר מאוד,שילוב של חוסר וודאות ועצב.
    "בליזיקן קדימה אתה מצוין! סיחרור אש ואז חיתוך שמיים!" קוראת מיי בנחישות ומרימה אגרוף לאוויר.
    בליזיקן פוגע בנידוקינג העייף ומקיף אותו בלהבות,לאחר מכן הוא מתקרב אליו במהירות ופוגע בו בחוזקה באגרוף שמעיף אותו כמה מטרים אחורה ומעלף גם אותו.
    אתה מסתכל לראות מה קורה עם האונדור,ורואה שבעקבות כדור ההילה הוא התעלף גם הוא.
    המאמנים מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוכדורים.
    "סקיטי!" קורא הפוקימון לכיוון מיי, "בליזיקן,תשחרר את סקיטי!" אומרת מיי,בליזיקן מתקרב לכלוב ושובר אותו בעזרת ידו,סקיטי רץ לכיוון מיי וקופץ עליה ומלקק אותה,מיי מצחקקת.
    "אז מה אתם חושבים שאתם עושים?" וונסה שואלת את האנשים בעוקצנות.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "למה הייתי חייב לדבר?" אתה שואל את עצמיך בשקט.
    אתה מחזיר את טורצ'יק וטדיאורסה לפוכדור ופונה לבחור ולילדה, "וואי, איזה פוקימון מגניב, אחי. איך קוראים לו?" אתה שואל את הבחור בהתלהבות מזויפת בעוד ידיך מוכנה לשלוף פוכדור לשעת הצורך, "זה זיגזגון.. וילדון אנחנו באמצע משהו.. אתה יכול ללכת" אומר לך הבחור בטיפה נוקשות ומסתכל על הילדה, "את תביאי לי אותו או לא?" שואל את הילדה בקשיחות.
    מה תעשה?

נוקו-
    "וורמפל יריית חוט ואז עוקץ רעל טריקו מתקפה מהירה וקליע זרעים !" אתה אומרת להם.
    זיגזגון רואה שאת ממשיכה לתקוף ומתעצבן, "זיג זיגזגון!" נובח הפוקימון ומתחמק מהמתקפות של הפוקימונים שלך.
    את ממשיכה לעקוב אחרייך ואת רואה שהוא מוביל אותך לפתח היער, "זיג זיגזגון!" הוא ממשיך לנבוח ונכנס ליער.
    מה תעשי?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"מהר בידוף סלסול הגנה! תשתמש בזה עד שהוא יגיע לידך,ואז תשתמש בסופר ניב! מיד אחר כך בלימה! מהר בידוף! ואם אתה ממש רוצה לנצח אז תתפתח! אתה מסוגל!" אתה אומר לבידוף.
    בידוף מקשיח את גופו ומחכה למיאו,מיאו תוקף בחבטות זעם אבל בידוף כמעט ולא מרגיש את הנזק בזכות ההתקשחות,הוא מיד נושך את מיאו בחוזקה,מיאו מילל בכאב,בידוף טוב הלב שומע את זעקות הכאב של מיאו ועוזב אותו.
    מיאו מחייך חיוך ערמומי ונושף את בידוף,לבידוף כואב מהנשיכה של מיאו ומתחיל להתעצבן עליו,מתנער ממנו במהירות ודוחף אותו בחוזקה.
    בידוך מסתכל עליך ולא מבין למה שאתה אומר להתפתח,הוא עוד צעיר.
    מה תעשה?

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "וונסה?!" אתה קורא מופתע ושולף את הפוקדיע שוב ומכוון אותה על הפוקימון שעליו עומדת וונסה, "טוגקיס-הפוקימון הרגוע,טוגקיס יברך ויחלק ברכות לכל האנשים שיכבדו אחד את השני וימנעו מריבים,חי במקומות שלווים ושקטים" הפוקידע נכבית.
    "אני הייתי במרכז הפוקימונים ולפתע אני רואה שמתנפץ קיר במגדל,ישר רציתי לראות מה מתרחש" אומרת וונסה וטוגקיס מכניס אותה לבניין.
    אתה מוציא את סינדקוויל מהפוכדור,שרואה את כל הקרבות וגבו מתמלא בלהבות "אוקיי סינדקוייל, גלגל להבה במקום כמה שיותר מהר, טען את עצמך בכל הכוח..טיירוג רוץ אל סינדקווייל מאחוריו." אתה מסביר לטיירוג.
    סינדקוויל מתכדרר לתוך כדור אש בעוד טיירוג מתקדם ועומד מאחוריו, "צא סינדקוויל, טיירוג תמשיך לרוץ בכל המהירות, תן את כל מה שיש לך ובאגרוף קליע שלח את סינדקוייל בעצמה רבה היישר אל סניזל, הפעם הוא לא התחמק קדימה!!!" אתה שואג בנחישות.
    טיירוג אוגר כוח בידו, "טיירוג!!" קורא ופוגע בכדור האש שנע במהירות אקסטרים לכיוון סניזל שקם ומנסה להתאושש,סניזל רואה את גלגל הלהבה מתקרב אליו ולא מספיק להתחמק וחוטף את המכה.
    סניזל מוטח בקיר ולא יכול להילחם, :צ'יקוריטה!!" קורא צ'יקוריטה בעודה מחזיקה את ג'ולטיאון בגפניה,היא קופצת ומטיחה אותו בחוזקה על הקרקע,הוא מתעלף ישר, היא עוצרת ומתנשמת, וונסה מבחינה בצ'יקוריטה,מבטה נהיה מוזר מאוד,שילוב של חוסר וודאות ועצב.
    "בלייזיקן קדימה אתה מצוין! סיחרור אש ואז חיתוך שמיים!" קוראת מיי בנחישות ומרימה אגרוף לאוויר.
    בליזיקן פוגע בנידוקינג העייף ומקיף אותו בלהבות,לאחר מכן הוא מתקרב אליו במהירות ופוגע בו בחוזקה באגרוף שמעיף אותו כמה מטרים אחורה ומעלף גם אותו.
    אתה מסתכל לראות מה קורה עם האונדור,ורואה שבעקבות כדור ההילה הוא התעלף גם הוא.
    המאמנים מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוכדורים.
    "סקיטי!" קורא הפוקימון לכיוון מיי, "בליזיקן,תשחרר את סקיטי!" אומרת מיי,בליזיקן מתקרב לכלוב ושובר אותו בעזרת ידו,סקיטי רץ לכיוון מיי וקופץ עליה ומלקק אותה,מיי מצחקקת.
    "אז מה אתם חושבים שאתם עושים?" וונסה שואלת את האנשים בעוקצנות.
    מה תעשה?
    אקרא לצ'יקוריטה ואומר לה "צ'יקוריטה בבקשה ממך, השתמשי בגפנים קשרי זה לזה את הבחורים הללו בקשר חזק עבה והדוק!"
    אחייך עליה ואוסיף "ההיתי מדהימה הסתדרת עם פוקימון ממש חזק לגמריי לבד.." ואוסיף לומר לפוקימונים שלי "גם אתם ההיתם מעולים, טיירוג כל הכבוד על ההתמדה!"
    לאחר מכן אשאל את אליס ומיי בחיוך "הכל בסדר אתכן?" ואביט אל וונסה ואומר "עיתויי ממש מושלם, מה נגיד לשניהן עכשיו???"

.

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה צרמנד'ר, מסך עשן!" אתה מיד אומר.
    צ'רמנדר משחרר מפיו מסך עשן סמיך שמערפל את כל המערה,אתה משתעל מהעשן הסמיך,אתה וצ'רמנדר בורחים לפתח המערה.
    "אתם לא תברחו ממני!" אתם שומעים את אריאנה צועקת,אתה שומע פוכדור משתחרר.
    אתה שומע קולות של ריצה מתקרבים אליכם.
    אתה מסתובב ורואה פוקימון דומה לכלב בעל לסת גדולה שרץ לכיוון שלך.
    אתה יוצא מהמערה ורואה את רטיקיט מעולף על הרצפה בעוד באטרפרי מעופף לצידו של דילן,אלקטאבז גם נמצא שם.
    אלקטאבז מבחין בפוקימון ומשתמש באגרוף רעם,הפוקימון קופץ הצידה ומתחמק, "תומאס הכל בסדר?" שואל דילן בפנים רציניות.
    מה תעשה?
    אני מוציא פוקדע ובודק מידע על פוקימון הכלב הזה "הכל בסדר דילן, אבל חייבים לצאת מפה כמה שיותר מהר!" אני קורא לעברו "קדימה צרמנד'ר, השתמש בזעם דרקון לעברו של הפוקימון הזה! לאחר מכן, שריטה!" אני מצווה עליו.

14. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    "וורמפל יריית חוט ואז עוקץ רעל טריקו מתקפה מהירה וקליע זרעים !" אתה אומרת להם.
    זיגזגון רואה שאת ממשיכה לתקוף ומתעצבן, "זיג זיגזגון!" נובח הפוקימון ומתחמק מהמתקפות של הפוקימונים שלך.
    את ממשיכה לעקוב אחרייך ואת רואה שהוא מוביל אותך לפתח היער, "זיג זיגזגון!" הוא ממשיך לנבוח ונכנס ליער.
    מה תעשי?

?
    "טוב נו אני לא ילך אחריך" אני קוראת בביאוס ומסתכל תאל טריקו וורמפל "אוקי טריקו וורמפל חפשו בבבקשה כול גרגיר ביער שתמצאו" אני ואמרת ומסתכלת סביבי ונכנסת ליער יחד איתם בחיפוש אחר גרגירים ומשהו מעניין

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

15. לא ברור בכלל
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"מהר בידוף סלסול הגנה! תשתמש בזה עד שהוא יגיע לידך,ואז תשתמש בסופר ניב! מיד אחר כך בלימה! מהר בידוף! ואם אתה ממש רוצה לנצח אז תתפתח! אתה מסוגל!" אתה אומר לבידוף.
    בידוף מקשיח את גופו ומחכה למיאו,מיאו תוקף בחבטות זעם אבל בידוף כמעט ולא מרגיש את הנזק בזכות ההתקשחות,הוא מיד נושך את מיאו בחוזקה,מיאו מילל בכאב,בידוף טוב הלב שומע את זעקות הכאב של מיאו ועוזב אותו.
    מיאו מחייך חיוך ערמומי ונושף את בידוף,לבידוף כואב מהנשיכה של מיאו ומתחיל להתעצבן עליו,מתנער ממנו במהירות ודוחף אותו בחוזקה.
    בידוך מסתכל עליך ולא מבין למה שאתה אומר להתפתח,הוא עוד צעיר.
    מה תעשה?
    "בידוף תקשיב! תיכנס לתוך המים מהר! ותשתמש שם בסלסול הגנה,לאחר מכן תצא מבמים ותשתמש בבלימה לכיוון מיאו! ברגע שהוא מתחמק סופר ניב בכל הכוח! אתה חייב לנצח אותו!" אקרא לבידוף.

Spoiler ספוילר

עמוד 37 מתוך 70 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •