תומאס-
אתה מוציא את הפוקידע ומכוון אותה על הפוקימון,"גרנבול-פוקימון הלסת,מראיהו של גרנבול מאוד מאיים,כמשרגיש מאוים הוא יתקוף כל מטרה בעזרת הלסת הגדולה שלו" הפוקידע נכבית.
"הכל בסדר דילן, אבל חייבים לצאת מפה כמה שיותר מהר! אתה אומר לדילן.
אריאינה מגיעה ומחזירה את רטיקיט לפוכדור.
"קדימה צרמנד'ר, השתמש בזעם דרקון לעברו של הפוקימון הזה! לאחר מכן, שריטה!" אתה מצווה על צ'רמנדר.
צ'רמנדר משחרר מפיו להבה כחולה וירוקה ששועטת לכיוון גרבנול שמתחמק בקלות.
צ'רמנדר רץ לכיוון גרבנול ומנסה לשרוט אותו,גרנבול צוחק בפרעות ומחכה לצ'רמנדר ששורט אותו,גרנבול סופג את הנזק בקלות מאוד, "גרנבול! ניב אש!" אומרת אריאנה בחיוך זדוני.
פיו של גרנבול מתמלא בלהבות והוא נושך את צ'רמנדר בפרעות, "צ'אר!!" צוחח צ'רמנדר בכאב,גרנבול מעיף אותו לאוויר וצ'רמנדר מתרסק על האדמה,הוא שוכב על הקרקע ללא תזוזה.
מה תעשה?
האריסון-
"צ'יקוריטה בבקשה ממך, השתמשי בגפנים קשרי זה לזה את הבחורים הללו בקשר חזק עבה והדוק!" אתה מבקש מצ'ירוריטה שמהנהנת בנחישות.
היא שולפת את שני גפניה החזקים שמקיפים את שלושת האנשים, שלושתם הדוקים סביב הגפנים של צ'יקוריטה.
"ההיתי מדהימה הסתדרת עם פוקימון ממש חזק לגמריי לבד.." אתה מחמיא לצ'יקוריטה,היא מסתכלת עליך ולא מגיבה, "גם אתם ההיתם מעולים, טיירוג כל הכבוד על ההתמדה!" אתה משבח את סינדקוויל ובעיקר את טיירוג שמצדיע לך בנחישות.
"אני מתקשרת למשטרה" אומרת וונסה ומוציאה את הטלפון שלו, "לא בבקשה! תשחררו אותנו אנחנו לא נעשה כזה דבר שוב!" מתחננים האנשים, אתם לא מתייחסים אליהם.
אתה שואל את מיי ואליס לשלומן,הן נראות בסדר גמור, "בליזיקן היית נהדר,מגיע לך מנוחה" אומרת מיי ומחזירה את בליזיקן לפוכדור שלו, "טוטודייל הובס.. אבל זה בגלל שהיה ליריב יתרון סוגים" אומרת אליס בנימה עצובה קצת.
"עיתויי ממש מושלם, מה נגיד לשניהן עכשיו???" אתה שואל את וונסה שמסיימת לדבר בטלפון, היא צועדת אליך ולוחשת לך באוזן "שקט אתה.. לא חייבים להסביר הכל.. אם ישאלו אני אטפל בזה".
כעבור 10 דקות שאתם שומרים על שלושת הפושעים מגיעמלווה בפוקימון גדול בצבע אדום עם פסים שחורים על גופו ההולך על ארבע.
"תודה רבה,חיפשתי את שלושת אלו בכל האיזור,תיכף נחזיר לאנשים את כל הפוקימונים שגנבו" אומרת השוטרת ג'ני וקושרת בהם אזיקים,מלווה אותם בעוד הפוקימון הגדול שומר שאף אחד לא יברח.
מיי ניגשת אליך ואליס מקשיבה "האריסון.. אליס,אני חייבת לכם תודה ענקית! בלעדיכם לא הייתי מגיע לסקיטי שלי!"
אומרת בחיוך רחב ומלא אושר, "אני צריכה לעזוב..יש לי ללכת לעיר גולדרונד כדי לקחת משם רכבת תחתית לעיר אקרוטיק" מסבירה מיי, "אני מיי ואני מתאמת ממחוז הואן,השתתפתי בפסטיבל הגדול והחלטתי לצאת למסע במחוז ג'וטו" אומרת בפתאומיות, מיי מחבקת את אליס ומודה לה, לאחר מכן מודה לוונסה וניגשת אליך ומחבקת אותך,אתה מסמיק טיפה ומשחרר, "להתראות לכם,עוד דבר אחרון.." אומרת ומבקשת את הפוקידע של שניכם,אתם מגישים לה אותו והיא שומרת שם את המספר שלה, "זה כדי שנוכל לשמור על קשר,להתראות" אומרת מיי ומחזירה את סקיטי לפוכדור ויורדת מהמגדל.
"אז אפשר לקבל הסבר על מה שקרה כאן?" שואלת וונסה ומסתכלת עליך.
מה תעשה?
נוקו-
"טוב נו אני לא ילך אחריך" את קוראת בביאוס.
את מסובבת ראש לפוקימונים שלך ומבקשת מהם למצוא ולהביא כל גרגיר שיוכלו למצוא.
טריקו וורמפל מתפצלים,וורמפל עולה על עץ ומחפש בו פירות בעוד טריקו מסתובב באיזור ומחפש אחר עצי פרי.
את בינתיים מסתכלת על היער,את רואה עצים גבוהים וירוקים,סביבה טבעית בהחלט.
לאחר 10 דקות את רואה את וורמפל חוזר עם 3פירות לפה,כמו אלו שהשתמשת בכיתה.
טריקו חוזר בידו פרי שלא ראית בעבר
לפתע את רואה שוב את זיגזוגן, "זיג זיגזגון!" הוא נובח לעבריך שוב ורץ לכיוון כמה עצים,לאחר מכן מסתובב אלייך,מכשכש בזנבו ונובח לעבריך שוב.
מה תעשי?
קודאק-
בידוף תקשיב! תיכנס לתוך המים מהר! ותשתמש שם בסלסול הגנה,לאחר מכן תצא מבמים ותשתמש בבלימה לכיוון מיאו! ברגע שהוא מתחמק סופר ניב בכל הכוח! אתה חייב לנצח אותו!" אתה אומר לבידוף.
בידוף שומע את ההוראות שלך ורץ לבריכה,נכנס אליה ושוחה,הוא מקשיח את גופו ויוצא מהמים,מתנער ורץ לכיוון מיאו,מיאו קופץ הצידה ומתחמק,בידוף כמו רכבת קיטור משנה את כיוונו ונושך אותו בחוזקה,מיאו מיילל בכאב ולא מצליח להשתחרר,הפעם בידוף מרים את ראשו ומטיח את מיאו על הרצפה,שמתעלף במקום.
מה תעשה?