Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 70 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מוציא את הפוקידע ומכוון אותה על הפוקימון, "גרנבול-פוקימון הלסת,מראיהו של גרנבול מאוד מאיים,כמשרגיש מאוים הוא יתקוף כל מטרה בעזרת הלסת הגדולה שלו" הפוקידע נכבית.
    "הכל בסדר דילן, אבל חייבים לצאת מפה כמה שיותר מהר! אתה אומר לדילן.
    אריאינה מגיעה ומחזירה את רטיקיט לפוכדור.
    "קדימה צרמנד'ר, השתמש בזעם דרקון לעברו של הפוקימון הזה! לאחר מכן, שריטה!" אתה מצווה על צ'רמנדר.
    צ'רמנדר משחרר מפיו להבה כחולה וירוקה ששועטת לכיוון גרבנול שמתחמק בקלות.
    צ'רמנדר רץ לכיוון גרבנול ומנסה לשרוט אותו,גרנבול צוחק בפרעות ומחכה לצ'רמנדר ששורט אותו,גרנבול סופג את הנזק בקלות מאוד, "גרנבול! ניב אש!" אומרת אריאנה בחיוך זדוני.
    פיו של גרנבול מתמלא בלהבות והוא נושך את צ'רמנדר בפרעות, "צ'אר!!" צוחח צ'רמנדר בכאב,גרנבול מעיף אותו לאוויר וצ'רמנדר מתרסק על האדמה,הוא שוכב על הקרקע ללא תזוזה.
    מה תעשה?

האריסון-
    "צ'יקוריטה בבקשה ממך, השתמשי בגפנים קשרי זה לזה את הבחורים הללו בקשר חזק עבה והדוק!" אתה מבקש מצ'ירוריטה שמהנהנת בנחישות.
    היא שולפת את שני גפניה החזקים שמקיפים את שלושת האנשים, שלושתם הדוקים סביב הגפנים של צ'יקוריטה.
    "ההיתי מדהימה הסתדרת עם פוקימון ממש חזק לגמריי לבד.." אתה מחמיא לצ'יקוריטה,היא מסתכלת עליך ולא מגיבה, "גם אתם ההיתם מעולים, טיירוג כל הכבוד על ההתמדה!" אתה משבח את סינדקוויל ובעיקר את טיירוג שמצדיע לך בנחישות.
    "אני מתקשרת למשטרה" אומרת וונסה ומוציאה את הטלפון שלו, "לא בבקשה! תשחררו אותנו אנחנו לא נעשה כזה דבר שוב!" מתחננים האנשים, אתם לא מתייחסים אליהם.
    אתה שואל את מיי ואליס לשלומן,הן נראות בסדר גמור, "בליזיקן היית נהדר,מגיע לך מנוחה" אומרת מיי ומחזירה את בליזיקן לפוכדור שלו, "טוטודייל הובס.. אבל זה בגלל שהיה ליריב יתרון סוגים" אומרת אליס בנימה עצובה קצת.
    "עיתויי ממש מושלם, מה נגיד לשניהן עכשיו???" אתה שואל את וונסה שמסיימת לדבר בטלפון, היא צועדת אליך ולוחשת לך באוזן "שקט אתה.. לא חייבים להסביר הכל.. אם ישאלו אני אטפל בזה".
    כעבור 10 דקות שאתם שומרים על שלושת הפושעים מגיע מלווה בפוקימון גדול בצבע אדום עם פסים שחורים על גופו ההולך על ארבע.
    "תודה רבה,חיפשתי את שלושת אלו בכל האיזור,תיכף נחזיר לאנשים את כל הפוקימונים שגנבו" אומרת השוטרת ג'ני וקושרת בהם אזיקים,מלווה אותם בעוד הפוקימון הגדול שומר שאף אחד לא יברח.
    מיי ניגשת אליך ואליס מקשיבה "האריסון.. אליס,אני חייבת לכם תודה ענקית! בלעדיכם לא הייתי מגיע לסקיטי שלי!"
    אומרת בחיוך רחב ומלא אושר, "אני צריכה לעזוב..יש לי ללכת לעיר גולדרונד כדי לקחת משם רכבת תחתית לעיר אקרוטיק" מסבירה מיי, "אני מיי ואני מתאמת ממחוז הואן,השתתפתי בפסטיבל הגדול והחלטתי לצאת למסע במחוז ג'וטו" אומרת בפתאומיות, מיי מחבקת את אליס ומודה לה, לאחר מכן מודה לוונסה וניגשת אליך ומחבקת אותך,אתה מסמיק טיפה ומשחרר, "להתראות לכם,עוד דבר אחרון.." אומרת ומבקשת את הפוקידע של שניכם,אתם מגישים לה אותו והיא שומרת שם את המספר שלה, "זה כדי שנוכל לשמור על קשר,להתראות" אומרת מיי ומחזירה את סקיטי לפוכדור ויורדת מהמגדל.
    "אז אפשר לקבל הסבר על מה שקרה כאן?" שואלת וונסה ומסתכלת עליך.
    מה תעשה?

נוקו-
    "טוב נו אני לא ילך אחריך" את קוראת בביאוס.
    את מסובבת ראש לפוקימונים שלך ומבקשת מהם למצוא ולהביא כל גרגיר שיוכלו למצוא.
    טריקו וורמפל מתפצלים,וורמפל עולה על עץ ומחפש בו פירות בעוד טריקו מסתובב באיזור ומחפש אחר עצי פרי.
    את בינתיים מסתכלת על היער,את רואה עצים גבוהים וירוקים,סביבה טבעית בהחלט.
    לאחר 10 דקות את רואה את וורמפל חוזר עם 3 פירות לפה,כמו אלו שהשתמשת בכיתה.
    טריקו חוזר בידו פרי שלא ראית בעבר
    לפתע את רואה שוב את זיגזוגן, "זיג זיגזגון!" הוא נובח לעבריך שוב ורץ לכיוון כמה עצים,לאחר מכן מסתובב אלייך,מכשכש בזנבו ונובח לעבריך שוב.
    מה תעשי?

קודאק-
    בידוף תקשיב! תיכנס לתוך המים מהר! ותשתמש שם בסלסול הגנה,לאחר מכן תצא מבמים ותשתמש בבלימה לכיוון מיאו! ברגע שהוא מתחמק סופר ניב בכל הכוח! אתה חייב לנצח אותו!" אתה אומר לבידוף.
    בידוף שומע את ההוראות שלך ורץ לבריכה,נכנס אליה ושוחה,הוא מקשיח את גופו ויוצא מהמים,מתנער ורץ לכיוון מיאו,מיאו קופץ הצידה ומתחמק,בידוף כמו רכבת קיטור משנה את כיוונו ונושך אותו בחוזקה,מיאו מיילל בכאב ולא מצליח להשתחרר,הפעם בידוף מרים את ראשו ומטיח את מיאו על הרצפה,שמתעלף במקום.
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [COLOR="Red"][U][B]נוקו-
    "טוב נו אני לא ילך אחריך" את קוראת בביאוס.
    את מסובבת ראש לפוקימונים שלך ומבקשת מהם למצוא ולהביא כל גרגיר שיוכלו למצוא.
    טריקו וורמפל מתפצלים,וורמפל עולה על עץ ומחפש בו פירות בעוד טריקו מסתובב באיזור ומחפש אחר עצי פרי.
    את בינתיים מסתכלת על היער,את רואה עצים גבוהים וירוקים,סביבה טבעית בהחלט.
    לאחר 10 דקות את רואה את וורמפל חוזר עם 3 פירות לפה,כמו אלו שהשתמשת בכיתה.
    טריקו חוזר בידו פרי שלא ראית בעבר
    לפתע את רואה שוב את זיגזוגן, "זיג זיגזגון!" הוא נובח לעבריך שוב ורץ לכיוון כמה עצים,לאחר מכן מסתובב אלייך,מכשכש בזנבו ונובח לעבריך שוב.
    מה תעשי?
    "אתה אוהב פירות?" אני קוראת ומגישה לו גרגיר לאפה אחד וגם אחד לטריקו ואחד לוורמפל "מה דעתך להצתרף אלי?" אני שואלת את זיגזיגון אם חיוך רחב

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מוציא את הפוקידע ומכוון אותה על הפוקימון, "גרנבול-פוקימון הלסת,מראיהו של גרנבול מאוד מאיים,כמשרגיש מאוים הוא יתקוף כל מטרה בעזרת הלסת הגדולה שלו" הפוקידע נכבית.
    "הכל בסדר דילן, אבל חייבים לצאת מפה כמה שיותר מהר! אתה אומר לדילן.
    אריאינה מגיעה ומחזירה את רטיקיט לפוכדור.
    "קדימה צרמנד'ר, השתמש בזעם דרקון לעברו של הפוקימון הזה! לאחר מכן, שריטה!" אתה מצווה על צ'רמנדר.
    צ'רמנדר משחרר מפיו להבה כחולה וירוקה ששועטת לכיוון גרבנול שמתחמק בקלות.
    צ'רמנדר רץ לכיוון גרבנול ומנסה לשרוט אותו,גרנבול צוחק בפרעות ומחכה לצ'רמנדר ששורט אותו,גרנבול סופג את הנזק בקלות מאוד, "גרנבול! ניב אש!" אומרת אריאנה בחיוך זדוני.
    פיו של גרנבול מתמלא בלהבות והוא נושך את צ'רמנדר בפרעות, "צ'אר!!" צוחח צ'רמנדר בכאב,גרנבול מעיף אותו לאוויר וצ'רמנדר מתרסק על האדמה,הוא שוכב על הקרקע ללא תזוזה.
    מה תעשה?
    "קדימה צרמנד'ר, אתה חייב לקום! קדימה! אני מאמין בך!" אני צועק לעברו, מנסה לעודד אותו לקום, מתפלל תפילה חרשית בליבי כדי שיחזור לעמוד "נסה לתקוף זעם דרקון נוסף!" אני קורא לעברו.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "צ'יקוריטה בבקשה ממך, השתמשי בגפנים קשרי זה לזה את הבחורים הללו בקשר חזק עבה והדוק!" אתה מבקש מצ'ירוריטה שמהנהנת בנחישות.
    היא שולפת את שני גפניה החזקים שמקיפים את שלושת האנשים, שלושתם הדוקים סביב הגפנים של צ'יקוריטה.
    "ההיתי מדהימה הסתדרת עם פוקימון ממש חזק לגמריי לבד.." אתה מחמיא לצ'יקוריטה,היא מסתכלת עליך ולא מגיבה, "גם אתם ההיתם מעולים, טיירוג כל הכבוד על ההתמדה!" אתה משבח את סינדקוויל ובעיקר את טיירוג שמצדיע לך בנחישות.
    "אני מתקשרת למשטרה" אומרת וונסה ומוציאה את הטלפון שלו, "לא בבקשה! תשחררו אותנו אנחנו לא נעשה כזה דבר שוב!" מתחננים האנשים, אתם לא מתייחסים אליהם.
    אתה שואל את מיי ואליס לשלומן,הן נראות בסדר גמור, "בליזיקן היית נהדר,מגיע לך מנוחה" אומרת מיי ומחזירה את בליזיקן לפוכדור שלו, "טוטודייל הובס.. אבל זה בגלל שהיה ליריב יתרון סוגים" אומרת אליס בנימה עצובה קצת.
    "עיתויי ממש מושלם, מה נגיד לשניהן עכשיו???" אתה שואל את וונסה שמסיימת לדבר בטלפון, היא צועדת אליך ולוחשת לך באוזן "שקט אתה.. לא חייבים להסביר הכל.. אם ישאלו אני אטפל בזה".
    כעבור 10 דקות שאתם שומרים על שלושת הפושעים מגיע מלווה בפוקימון גדול בצבע אדום עם פסים שחורים על גופו ההולך על ארבע.
    "תודה רבה,חיפשתי את שלושת אלו בכל האיזור,תיכף נחזיר לאנשים את כל הפוקימונים שגנבו" אומרת השוטרת ג'ני וקושרת בהם אזיקים,מלווה אותם בעוד הפוקימון הגדול שומר שאף אחד לא יברח.
    מיי ניגשת אליך ואליס מקשיבה "האריסון.. אליס,אני חייבת לכם תודה ענקית! בלעדיכם לא הייתי מגיע לסקיטי שלי!"
    אומרת בחיוך רחב ומלא אושר, "אני צריכה לעזוב..יש לי ללכת לעיר גולדרונד כדי לקחת משם רכבת תחתית לעיר אקרוטיק" מסבירה מיי, "אני מיי ואני מתאמת ממחוז הואן,השתתפתי בפסטיבל הגדול והחלטתי לצאת למסע במחוז ג'וטו" אומרת בפתאומיות, מיי מחבקת את אליס ומודה לה, לאחר מכן מודה לוונסה וניגשת אליך ומחבקת אותך,אתה מסמיק טיפה ומשחרר, "להתראות לכם,עוד דבר אחרון.." אומרת ומבקשת את הפוקידע של שניכם,אתם מגישים לה אותו והיא שומרת שם את המספר שלה, "זה כדי שנוכל לשמור על קשר,להתראות" אומרת מיי ומחזירה את סקיטי לפוכדור ויורדת מהמגדל.
    "אז אפשר לקבל הסבר על מה שקרה כאן?" שואלת וונסה ומסתכלת עליך.
    מה תעשה?
    וונסה לידי עדיין???
    ~~~~~~~~~~~~
    אשחק אותה ראש קטן והענה בתמימות "למה בדיוק את מתכוונת בכאן? מה שהלך כאן בחצי שעה האחורנה היה מטורף.. תפרטי!" ואצחקק בחיוך, אביט בה תוך כדי ואראה עם היא משתכנעת..
    לאחר מכן אחפש אחר צ'יקוריטה עם העיניים אביט ואסתכל היכן היא נמצאת.

.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    בידוף תקשיב! תיכנס לתוך המים מהר! ותשתמש שם בסלסול הגנה,לאחר מכן תצא מבמים ותשתמש בבלימה לכיוון מיאו! ברגע שהוא מתחמק סופר ניב בכל הכוח! אתה חייב לנצח אותו!" אתה אומר לבידוף.
    בידוף שומע את ההוראות שלך ורץ לבריכה,נכנס אליה ושוחה,הוא מקשיח את גופו ויוצא מהמים,מתנער ורץ לכיוון מיאו,מיאו קופץ הצידה ומתחמק,בידוף כמו רכבת קיטור משנה את כיוונו ונושך אותו בחוזקה,מיאו מיילל בכאב ולא מצליח להשתחרר,הפעם בידוף מרים את ראשו ומטיח את מיאו על הרצפה,שמתעלף במקום.
    מה תעשה?
    "יפה מאוד בידוף! תנוח" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
    "טוב כולם,בואו לכאן!" אקרא לפוקימונים שלי ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם.
    לאחר מכן אומר לסוזן שכדאי שנמשיך ואתחיל ללכת איתה לעיר אורברג.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה צרמנד'ר, אתה חייב לקום! קדימה! אני מאמין בך!" אתה קורא בלחץ אבל צ'רמנדר לא זז ממקומו.
    "נסה לתקוף זעם דרקון נוסף!" אתה קורא בשנית.
    צ'רמנדר לא זז ואריאנה מצחקקת לה ברשעות, "אני מניחה שזה הסוף של הפוקימון המעצבן הזה.. בוא נוודא שהוא אכן גמור,גרנבול! נשיכה!" קוראת אריאנה וגרנבול יוצא לכיוון צ'רמנדר,ככל שגרנבול יותר מתקרב אתה יותר נלחץ וחושב שזה סופו של צ'רמנדר.
    פתאום צ'רמנדר זז וכשגרנבול רואה זאת הוא נעצר ומסתכל, צ'רמנדר מתאמץ וקם,כשהוא קם אתה מבחין בעיניו שנהפכו אדומות, כולו נראה כועס על גרנבול,לפתע הלהבה שיוצאת מזנבו גודלת לגודל מפחיד.
    "צ'ארמנדררר!!!" קורא הפוקימון תוך כדי שזנבו פורץ בלהבות.
    הוא מסתכל על גרנבול בעצבים,"מה אתה עוצר? תמשיך!" קוראת אריאנה.
    אתה מביט כולך לא יודע מאיפה ההתפרצות הזאת הגיע.. גרנבול רץ לכיוון צ'רמנדר שלפתע פותח את פיו,מפיו של צ'רמנדר יוצא כדור אש גדול,גרנבול לא מספיק להתחמק והוא מופצץ באש הלוהטת של צ'רמנדר שמתפרצת לכל הכיוונים אחרי הפגיעה ומעלפת את גרנבול.
    "צ'רמנדר למד התפרצות להבות!" קוראת לפתע הפוקידע.
    אתה רואה שהאש מתפשטת לכל הכיוונים,ומתחילה לשרוף אט אט את הצמחים באיזור.
    פוקימון הסלע יוצא מהמערה ואריאנה מחזירה אותו ואת גרנבול חזרה לפוכדורים שלהם.
    "טוב.. את ההרס כבר אתם עשיתם,להית'" קוראת אריאנה,זורקת כדור עשן לרצפה,כשהעשן מתפזר היא נעלמת.
    האש מתחילה להתגבר וצ'רמנדר עדיין נמצא בטירוף.
    מה תעשה?

האריסון-
    Spoiler ספוילר

"למה בדיוק את מתכוונת בכאן? מה שהלך כאן בחצי שעה האחורנה היה מטורף.. תפרטי!" אתה עונה לוונסה בתמימות ולאחר מכן אתה צוחק מחויך ומסתכל על וונסה,היא מסתכלת עליך במבט מחייך גם.
    "וואו!! אני לא מאמינה! אני נמצאת באותו חדר עם אלופת ג'וטו!" אליס קוראת בהתלהבות ומסתכל על וונסה.
    אתה מביט סביב כדי לראות איפה צ'יקוריטה,אתה מבחין בה מתיישבת על הרצפה עם ראש מושפל לקרקע.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אתה אוהב פירות?" את שואלת את זיגזגון ומראה לו את הפרי מרחוק,הוא מריח את הפרי ומתקדם אלייך.
    באותו זמן את מגישה גם לוורמפל ולטריקו פרי לפה,שלושתם אוכלים בהנאה.
    "מה דעתך להצתרף אלי?" את שואלת את זיגזגון בחיוך רחב.
    הוא מסובב את ראשו בשלילה אך ניגש מאחורייך ודוחף את רגלייך, "זיג זיגזגון!" הוא קורא ורץ לאותו מקום שהיה.
    מה תעשי?

קודאק-
    אתה משבח את בידוף על הקרב ומחזיר אותו לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אתה קורא לכל הפוקימונים שלך ומחזיר אותם גם לפוכדורים שלהם.
    אתה אומר לסוזן שכדאי להמשיך קדימה, "אוקיי..אבל אתה לא חושב שאנחנו צריכים להתאמן עוד? מכון אורבורג נחשב מכון קשוח למאמנים מתחילים.. בדרך נצטרך להתאמן! לחזק את הפוקימונים שלנו! ולתת להם את מה שקרל הביא לנו" מסבירה לך סוזן ואתם ממשיכים ללכת.
    אתם רואים עוד שטחי עשב ועצים,באופק אתם רואים פתח למערה, "הגענו לשער אורבורג!" אומרת סוזן בעודה מביטה במפה.
    לפתע אתם מבחינים בעוד שני פוקימונים,אחד משכשך את רגליו בעוד בריכה שנמצאת באיזור והשני מעופף עם זוג כנפיים.
    מה תעשה?

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"למה בדיוק את מתכוונת בכאן? מה שהלך כאן בחצי שעה האחורנה היה מטורף.. תפרטי!" אתה עונה לוונסה בתמימות ולאחר מכן אתה צוחק מחויך ומסתכל על וונסה,היא מסתכלת עליך במבט מחייך גם.
    "וואו!! אני לא מאמינה! אני נמצאת באותו חדר עם אלופת ג'וטו!" אליס קוראת בהתלהבות ומסתכל על וונסה.
    אתה מביט סביב כדי לראות איפה צ'יקוריטה,אתה מבחין בה מתיישבת על הרצפה עם ראש מושפל לקרקע.
    מה תעשה?
    הרגע החמאתי לה! למה היא עצובה.. אני מקווה שלא יצא בסוף שיש לה תסביכי אישיות XD
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בצ'יקוריטה מרוכז ואחשוב לעצמי בסקרנות ' מדוע היא עצובה כל-כך?! עד ליפני כמה רגעים היא הייתה מאוד נמרצת! '
    ואז אומר לשתי הבנות "סלחו לי לרגע, אלך אל צ'יקוריטה, אחלוף ליד וונסה ואלחש לה בשקט ובסולידיות "תמציאי משהו.."
    "בוא סינדקוויל" אומר לו ונלך, לאחר מכן כשאגיע לצ'יקוריטה אתכופף עליה ואסמן עם היד לסידקוייל להתקרב.
    אחייך אליה, ואשאל "מדוע את עצובה צ'יקוריטה? אני כאן כדי לעזור, וגם סינדקוייל שלי" ואחכה בשקט ובצפייה לראות איך תגיב.

.

8. משתמש מנוסה
    [U][B]נוקו-
    "אתה אוהב פירות?" את שואלת את זיגזגון ומראה לו את הפרי מרחוק,הוא מריח את הפרי ומתקדם אלייך.
    באותו זמן את מגישה גם לוורמפל ולטריקו פרי לפה,שלושתם אוכלים בהנאה.
    "מה דעתך להצתרף אלי?" את שואלת את זיגזגון בחיוך רחב.
    הוא מסובב את ראשו בשלילה אך ניגש מאחורייך ודוחף את רגלייך, "זיג זיגזגון!" הוא קורא ורץ לאותו מקום שהיה.
    מה תעשי?

?
    "אתה רוצה שאני יעקוב אחריך?" אני קוראת אליו ועוקבת אחריו

וספארמרית מתקדמת

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "למה הייתי חייב לדבר?" אתה שואל את עצמיך בשקט.
    אתה מחזיר את טורצ'יק וטדיאורסה לפוכדור ופונה לבחור ולילדה, "וואי, איזה פוקימון מגניב, אחי. איך קוראים לו?" אתה שואל את הבחור בהתלהבות מזויפת בעוד ידיך מוכנה לשלוף פוכדור לשעת הצורך, "זה זיגזגון.. וילדון אנחנו באמצע משהו.. אתה יכול ללכת" אומר לך הבחור בטיפה נוקשות ומסתכל על הילדה, "את תביאי לי אותו או לא?" שואל את הילדה בקשיחות.
    מה תעשה?
    'באמת שזה זיגזגון? מה אתה אומר?" אני חושב לעצמי בלעג. אני פונה אל הבחור "תקשיב טוב, חבר, אף אחד לא אומר לי ללכת" אני אומר לו בטון עצבני "אני הולך רק כשאני רוצה, ברור?" אני מרים עליו את ידי עם הפוקדור של טדיאורסה ולוחץ על הכפתור "חוץ מזה, תלמד לתפוס פוקימונים, זיגזגון זה אחד הפוקימונים הדפוקים שיש..." אני אומר לו. אני מסמן לילדה לצעוד לאחור.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. משתמש מנוסה
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

אתה חושב לעצמיך בסקרנות למה צ'יקוריטה עצובה כל כך.
    אתה אומר לבנות שיחכו לך כאן בזמן שאתה הולך לצ'יקוריטה,לוחש לוונסה שתמציא משהו.
    "בוא סינדקוויל" אתה אומר לסינדקוויל והוא ניגש איתך ביחד לצ'יקוריטה.
    אתה מחייך לצ'יקוריטה שמרימה את הראש לכיוונך, "מדוע את עצובה צ'יקוריטה? אני כאן כדי לעזור, וגם סינדקוייל שלי" אתה אומר לה בחיוך רחב,היא מסתכלת עליך ועל סינדקוויל ונעשית יותר עצובה, כמה דמעות יורדות מעיניה.
    לפתע וונסה מתקרבת,היא מתכופפת לצ'יקוריטה,צ'יקוריטה מסתכלת לה לוונסה בעיניים וונסה לעיניה של צ'יקוריטה.
    פתאום דמעות מתחילות לצאת מעיניה של וונסה,אליס מתקרבת כדי לראות במה מדובר.
    "היא כל כך דומה.." וונסה ממלמלת בעצב, "היא כל כך דומה.. היא כל כך דומה... למגניום שלי.." וונסה אומרת בשקט ועוד דמעות מתחילות לרדת מעיניה.
    "צ'יקוריטה מסתכלת בוונסה שבוכה ומתחילה גם היא,וונסה מחבקת את צ'יקוריטה חזק.
    "אני יודעת מה זה הבכי הזה.." אומרת וונסה, "השאירו אותה כאן.. נטשו אותה,והיא פה לא מעט זמן" אומרת וונסה.
    צ'יקוריטה שומעת את וונסה ומתחילה לבכות "צ'יקורי!".
    מה תעשה?

דיוויד-
    Spoiler ספוילר

אתה פונה לבחור, "תקשיב טוב, חבר, אף אחד לא אומר לי ללכת" אתה אומר לו בטון עצבני, אני הולך רק כשאני רוצה, ברור?", אתה אומר ולוחץ על הפוכדור של טדיאורסה ומשחרר אותו החוצה.
    "חוץ מזה, תלמד לתפוס פוקימונים, זיגזגון זה אחד הפוקימונים הדפוקים שיש..." אתה אומר לו בביטחון,הילדה מסתכלת עליך בחיוך המושיע.
    "תקשיב לי טוב ילדון.. אתה הסתבכת.. אף אחד לא ידבר אליי ככה!" הבחור קורא בקול עצבני במיוחד ושולף עוד פוכדור,ממנו יוצא פוקימון שמנמן בצבע צהוב עם כמה קטעים שחורים ושני עיגולים אדומים על לחיו.
    "אתה תלמד מה זה להתעסק עם צוות אקווה!" אומר הבחור בטון מאיים.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"אתה רוצה שאני יעקוב אחריך?" את שואלת את זיגזגון שנראה מאושר מזה שהבנת.
    הוא מהנהן בהתלהבות ואת,טריקו וורמפל עוקבים אחריו,טריקו מגיש לך את הפרי ואת שמה אותו בתיק.
    אתם הולכים כ-5 דקות ולפתע מבחינים שאתם על גבעה שמשקיפה על חלק יותר עמוק של היער.
    "זיג זיגזגון!" נובח זיגזגון בקול חלש יותר.
    הוא מסתכל על מה שנמצא מתחת לגבעה,את מסתכלת גם ורואה כלוב,מלא בפוקימונים,בינהם את מבחינה גם בעוד זיגזגונים,את מצליחה לראות בן אדם,הוא לבוש בגדים אדומים,ראית אחד כזה בעבר.
    מה תעשי?

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    אתה משבח את בידוף על הקרב ומחזיר אותו לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אתה קורא לכל הפוקימונים שלך ומחזיר אותם גם לפוכדורים שלהם.
    אתה אומר לסוזן שכדאי להמשיך קדימה, "אוקיי..אבל אתה לא חושב שאנחנו צריכים להתאמן עוד? מכון אורבורג נחשב מכון קשוח למאמנים מתחילים.. בדרך נצטרך להתאמן! לחזק את הפוקימונים שלנו! ולתת להם את מה שקרל הביא לנו" מסבירה לך סוזן ואתם ממשיכים ללכת.
    אתם רואים עוד שטחי עשב ועצים,באופק אתם רואים פתח למערה, "הגענו לשער אורבורג!" אומרת סוזן בעודה מביטה במפה.
    לפתע אתם מבחינים בעוד שני פוקימונים,אחד משכשך את רגליו בעוד בריכה שנמצאת באיזור והשני מעופף עם זוג כנפיים.
    מה תעשה?
    "בסדר..צא מנקי! תשתמש ביללה!" אומר ואצביע על הפוקימון שמכשכך ברגליו.
    לאחר מכן אוציא גם את להב ואומר לו להשתמש בגלגל להבה על הפוקיימון המעופף.
    לבסוף אבדוק את השניים בפוקדע.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"][U][B]נוקו-
    Spoiler ספוילר

"אתה רוצה שאני יעקוב אחריך?" את שואלת את זיגזגון שנראה מאושר מזה שהבנת.
    הוא מהנהן בהתלהבות ואת,טריקו וורמפל עוקבים אחריו,טריקו מגיש לך את הפרי ואת שמה אותו בתיק.
    אתם הולכים כ-5 דקות ולפתע מבחינים שאתם על גבעה שמשקיפה על חלק יותר עמוק של היער.
    "זיג זיגזגון!" נובח זיגזגון בקול חלש יותר.
    הוא מסתכל על מה שנמצא מתחת לגבעה,את מסתכלת גם ורואה כלוב,מלא בפוקימונים,בינהם את מבחינה גם בעוד זיגזגונים,את מצליחה לראות בן אדם,הוא לבוש בגדים אדומים,ראית אחד כזה בעבר.
    מה תעשי?
    "אני חושבת שאני יודעת מי זה .. זה מצוות מגמה!" אני קוראת "אורי זיגזיגון תעזור לנו ?" אני שואלת אותו ומנסה למצוא עוד פרטים כמו המנעול של הכלוב והמפתח שלו ועוד כול מיני

וספארמרית מתקדמת

13. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    Spoiler ספוילר

אתה פונה לבחור, "תקשיב טוב, חבר, אף אחד לא אומר לי ללכת" אתה אומר לו בטון עצבני, אני הולך רק כשאני רוצה, ברור?", אתה אומר ולוחץ על הפוכדור של טדיאורסה ומשחרר אותו החוצה.
    "חוץ מזה, תלמד לתפוס פוקימונים, זיגזגון זה אחד הפוקימונים הדפוקים שיש..." אתה אומר לו בביטחון,הילדה מסתכלת עליך בחיוך המושיע.
    "תקשיב לי טוב ילדון.. אתה הסתבכת.. אף אחד לא ידבר אליי ככה!" הבחור קורא בקול עצבני במיוחד ושולף עוד פוכדור,ממנו יוצא פוקימון שמנמן בצבע צהוב עם כמה קטעים שחורים ושני עיגולים אדומים על לחיו.
    "אתה תלמד מה זה להתעסק עם צוות אקווה!" אומר הבחור בטון מאיים.
    מה תעשה?
    מה פרוש? מה בדיוק אהבת...?
    ~~~
    'קלעתי בול' אני חושב בשמחה. אני פונה אליו בטון מלגלג "מה אתה אומר? מה החמוד הזה כבר יעשה לי, הא?" אני אומר לו בבוז "אתה תלמד מה זה להתעסק עם דיויד אדלר ועם הטדיאורסה שלו". אני מסמן לילדה ללכת אל מאחורי גבי ולוחש אליה "תתרחקי, תזמיני משטרה בזמן שאני נלחם נגדו". אני פונה אל הבחור וסוקר אותו במבטי "אוקיי" אני אומר לו באותו הטון כמו מקודם "שנתחיל, יצור ים מוזר?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

אתה חושב לעצמיך בסקרנות למה צ'יקוריטה עצובה כל כך.
    אתה אומר לבנות שיחכו לך כאן בזמן שאתה הולך לצ'יקוריטה,לוחש לוונסה שתמציא משהו.
    "בוא סינדקוויל" אתה אומר לסינדקוויל והוא ניגש איתך ביחד לצ'יקוריטה.
    אתה מחייך לצ'יקוריטה שמרימה את הראש לכיוונך, "מדוע את עצובה צ'יקוריטה? אני כאן כדי לעזור, וגם סינדקוייל שלי" אתה אומר לה בחיוך רחב,היא מסתכלת עליך ועל סינדקוויל ונעשית יותר עצובה, כמה דמעות יורדות מעיניה.
    לפתע וונסה מתקרבת,היא מתכופפת לצ'יקוריטה,צ'יקוריטה מסתכלת לה לוונסה בעיניים וונסה לעיניה של צ'יקוריטה.
    פתאום דמעות מתחילות לצאת מעיניה של וונסה,אליס מתקרבת כדי לראות במה מדובר.
    "היא כל כך דומה.." וונסה ממלמלת בעצב, "היא כל כך דומה.. היא כל כך דומה... למגניום שלי.." וונסה אומרת בשקט ועוד דמעות מתחילות לרדת מעיניה.
    "צ'יקוריטה מסתכלת בוונסה שבוכה ומתחילה גם היא,וונסה מחבקת את צ'יקוריטה חזק.
    "אני יודעת מה זה הבכי הזה.." אומרת וונסה, "השאירו אותה כאן.. נטשו אותה,והיא פה לא מעט זמן" אומרת וונסה.
    צ'יקוריטה שומעת את וונסה ומתחילה לבכות "צ'יקורי!".
    מה תעשה?
    "תתפסי אותה!" אלחש לוונסה, ואז אוסיף במבט רציני "היא צריכה בית, היא צריכה אותך!" (איזה טלנובלה)
    ואחכה לראות איך תגיב..
    לאחר מכן אלך לכיוון אליס ואשאיר את השניים לבד לסדר את העניינים, אלחש לאליס "מעניין מה הקטע של השניים הללו.."

.

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    אתה מתלבט על מה לבחור לאכול,אתה רואה מבחר של מנות,פסטות,בשר,קינוחים,פיצות ועוד.
    לאחר כמה דקות של התלבטות אתה בוחר בפסטת עגבניות עם בשר, אתה אומר למלצר והוא רושם את המנה בפנקס שלו.
    "האם תזמין אוכל לפוקימונים שלך? אני מזכיר לך שהארוחה כולה בחינם" אומר המלצר בנימוס ואתה מאשר.
    "אוקיי,תחכה בסבלנות והאוכל יהיה מוכן" אומר המלצר וניגש למטבח.
    אתה מסתכל סביב,רואה את אושוואוט ופידוב מתלהבים מהמקום בו הם נמצאים,אתה קולט את פידוב שנראית מאוד גאה בעצמה על הניצחון שלה בקרב מול דאקלט.
    מה תעשה?
    אני אביט סביב, אחפש אנשים או פוקימונים מעניינים במסעדה, ואצפה בהם בזמן שאני מחכה לאוכל. "היית גדולה," אני אומר לפידוב באותו זמן. "אושאווט, אתה תשתתף בקרב הבא, אני מבטיח." אני אומר לו בחיוך ומלטף את ראשו. לאחר מכן, אקרא למלצר ואזמין גם פוקיקולה או משקה מגניב אחר שקשור לעלילה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 38 מתוך 70 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •