פורסם במקור על ידי
Meganium
האריסון-
"תתפסי אותה!" אתה לוחש לוונסה,
"היא צריכה בית, היא צריכה אותך!" אתה מוסיף במבט רציני.
"אני לא יודעת.. אני לא יכולה.." עונה לך וונסה בקול תשוש.
"תראה.. הסיפור הוא ככה.." וונסה אומרת ומסתכלת על צ'יקוריטה.
"כשהתחלתי את המסע שלי.. לפני 5 שנים.. כהשגתי כבר שני תגים והגעתי לעיר גולדרונד אני ביקרתי במעון היום".
"המנהלת של המעון חיבבה אותי והעניקה לי ביצת פוקימונים,מאוד שמחתי מהביצה ושמרתי אותה בפקידה".
"אני נשארתי בעיר גולדרונד הרבה זמן יחסית.. ביום אחד נלחמתי מול מאמן והוויפינבל שלו ואני נלחמתי עם טוטודייל שלי אז בזמנו..לפני שהתחלתי את הקרב הנחתי את המכיר שבו שמרתי את הביצה בחוץ ופתאום באמצע הקרב הביצה התחילה לזהור,התרגשתי והוצאתי אותה ולאחר כמה רגעים יצאה ממנה צ'יקוריטה קטנה, כל כך שמחתי שקיבלתי אותה" מסבירה וונסה ומחייכת,כאילו היא נזכרת בהמון דברים.
"אז המשכתי את המסע שלי וצ'יקוריטה התחזקה,אימנתי אותה ואת הפוקימונים שלי הרבה ונקשרתי איתם מאוד,בעיר אוליביין היא התפתחה לבייליף ומשם אחרי המכון השמיני התפתחה למגניום" ממשיכה להסביר.
"התחלתי את הליגה וניצחתי בה, זה היה קרב אחרון שבו מגניום השתתפה וכנגד כל הסיכויים היא ניצחה מול יריב שחזק ממנה, זכיתי באליפות ג'וטו והוכתרתי לאלופה לפני שנתיים.." וונסה מלטפת את צ'יקוריטה בעדינות.
"הכל היה מושלם עד שחזרתי לעיר גולדרונד.. רציתי להראות למנהלת המעון כמה מגניום גדלה..ואז צוות ניאו רוקט התקיף את העיר,אני זוכרת את האש הגדולה שפרצה ואת ההמונים שניסו לברוח,מגניום מיד רצתה לעזור והייתה מוכנה להקריב את עצמה,היא ושאר הפוקימונים שלי השתתפו במלחמה ואחרי שגירשנו את רוב הפושעים נלחמנו מול מישהו..נראה אפל מבחוץ ומבפנים,הייתה לו מסיכה שהסתירה את פניו,נלחמנו מול פוקימון רעל שהיה לו..מגניום נתנה את הכל עד שלפתע הוא הרעיל אותה בצורה חמורה ביותר.. מגניום הובאה לטיפול נמרץ,הייתי כל כך לחוצה באותו רגע.." אומרת וונסה ואתה מבחין שקשה לה לדבר,עוד דמעות דולגות מעינייה, "אמרו לי שהיא חטפה סוג נדיר של רעל שלא פיתחו לו תרופה עדיין.. לאחר שהצליחו לשקם את העיר.. מגניום נשארה שם.. במרכז הפוקימונים במחלקת הטיפולים הקשים,הרופאים אמרו לי שהיא לא תוכל לצאת לבחוץ ולחיות כמו שצריך עוד שהרעל בגופה,היא מאושפזת כבר שנתיים.. מצבה לא משתנה.." מסבירה וונסה ומתחילה לבכות.
"והצ'יקוריטה הזאת.. בנחישות שלה,באומץ ובעוצמה כל כך מזכירה לי את מגניום שלי" אומרת וונסה ומסתכלת על צ'יקוריטה, "צוות ניאו רוקט.. הרסו לי את החיים,הרגו את הוריי בגיל 15 והרעילו קשות את מגניום... מאז נשבעתי שאני אעצור אותם ואחסל אותם סופית,שהם יצטערו על ההרס שגרמו לי" אומרת וונסה בקשיחות וכעס.
צ'יקוריטה מסתכלת על וונסה ולא יודעת מה לעשות..
מה תעשה?