"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
תומאס-
"א-אני מצטער, זה בגלל הצרמנד'ר שלי" אתה אומר לה בבושה ומרכין את ראשך.
"פשוט היתה כאן אישה שניסתה לגנוב משהו וניסינו לעצור אותה, וצרמנד'ר למד מתקפה חדשה שבמהלך הקרב, אבל הוא השתגע כתוצאה ממנה ולא הצלחתי להרגיע אותו" אתה מסביר לה.
"אז זה בגללך!" אומרת האישה ומצביעה עליך, "לא הוא לא אשם! הוא הציל את המקום!" אומר צ'אד ומסתכל על האישה.
"אני..דייזי גריינגרופ,הרינג'רית המפקחת על השמורה הזאת,אחליט מי האשם ומי לא ברגע שאשמע את הסיפור המלא" אומרת בקשיחות לצ'אד.
"זאת הייתה אריאנה! מצוות רוקט! הם חיפשו את הדבר הזה!" אומרת צ'אד וניגש לאישה,לוקח ממך את הקופסא ופותח אותה בלי שתראה, :"אה.. עכשיו אני מבינה.." אומרת דייזי בהבנה, "האריאנה הזאת.. זה לא הביקור הראשון שלה כאן.. אז זה מה שהיא חיפשה, ובכן צ'אד,בתפקיד הממונה עליך אני פוקדת שתשמור על הדבר הזה,נופלת עליך אחריות גדולה מאוד" אומרת דייזי.
"ותומאס.. נראה לי שהיכולת לש צ'רמנדר הופעלה,להט,בגלל זה הוא השתגע בצורה הזאת" אומר לך צ'אד בעודו מחזיר את אלקטאבז לפוכדור שלו.
"אני אלווה אותכם לבחוץ.." אומרת דייזי ומוציאה אותכם מהשמורה.
שלושתכם נמצאים מחוץ לכניסה לשמורה, צ'אד לוחש לך באוזן, "תפגוש אותי במרכז הפוקימונים בעיר ורידיאן,עוד כחצי שעה".
הוא נפרד ממכם ואתם נשארים שניכם.
"מה זה היה לעזאזל?!" אומר דילן, "תפסתי את סנדשרו!" לפתע מזכיר לך ומחייך, "מה תרצה לעשות עכשיו?" שואל אותך.
מה תעשה
האריסון-
"אני חושב שכדי שנתאמן למכון!" אתה מציע והן מסכימות.
אתה מנסה למצוא מקום להתאמן,אבל לא מצליח.
"תן לי.." אומרת וונסה ומובילה אותך ואת אליס ליציאה הדרומית מהעיר.
אתם מגיעים לשטח דשא ריק מאנשים, "כאן נוכל להתאמן.." אומרת וונסה ומסתכלת על שניכם.
"אוקיי אליס אני ואת נילחם זה בזה, והמנצח יתמודד מול וונסה? מתאים?" אתה מציע.
"יש לי רעיון יותר טוב.." אומרת וונסה, "תראו לי את הפוקימונים שאתם הולכים להשתמש בהם במכון" אומרת ומחכה.
מה תעשה?
דיוויד-
"בדיוק הזמן" אתה אומר בחיוך ערמומי.
"טורצ'יק, גחלת על זיגזגון. טדיאורסה, שיסוע על מקוהיטה, עכשיו" אתה פוקד על שניהם.
טורצ'יק יורה גחלת לכיון זיגזגון שמתחפר במהירות באדמה ומצליח להתחמק,טדיאורסה מנצל את ההזדמנות ומשסע את מקוהיטה,מקוהיטה נפגע אבל נראה שסופג את המכה.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה על מקוהיטה,"מקוהיטה-פוקימון האומץ,מקוהיטה נוהגים להתנגש בעצים עבים בשביל לחזק את גופם,אחרי אימונים רבים גופם נעשה קשיח ורוחם מתחזקת" אומרת הפוקידע.
"בוא נראה מה תעשה עכשיו, יצור ים" אתה אומר לו בלעג, "חכה חכה.." אומר הבחור.
לפתע זיגזגון פורץ מהאדמה מתחת לטורצ'יק ומעיף אותו לאוויר,טורצ'יק נופל ונפגע.
"מקוהיטה כפת כוח!" אומר הבחור,מקוהיטה רץ לכיוון טדיאורסה ונותן לו מכה חזקה עם כף ידו.
"מקוהיטה שלי לא יפסיד בקלות כזאת.." אומר הבחור.
אתה מסתכל לאחור ולא רואה איש בחוף.
מה תעשה?
נוקו-
"אוקי זיגזיגונים תשתמשו במתקפת חול! לאחר מכן הצלפת זנב אל האנשים וחפירה אל השד ונהימה!" את מדריכה את הזיגזגונים.
הזיגזגונים משפריצים חול על האנשים שמכסים את עיניהם, "לעזאזל!" הם צועקים בעצבים.
הזיגזגונים קופצים עליהם ומצליפים בהם בעזרת זנבם,הם מתחפרים באדמה ומנסים לפגוע בפוקימון אבל לא מצליחים,הפוקימון זז במהירות ושורט את הזיגזגונים.
"וטריקו אתה תשתמש על השד בקליע זרעים ובהתקפה מהירה אל האנשים!" את אומרת לטריקו.
טריקו עוצר ומסתובב לאנשים,יורה מטר של זרעים שפוגעים באנשים,מנסה לתקיף אותם במתקפה מהירה ופוגע באחד האנשים.
"את תשלמי על זה! הלך עלייך ילדה מעצבנת" אומר אחד האנשים ושלושתם וכל אחד מהם זורק פוכדור.
מהפוכדורים יוצאים שלושה פוקימונים,אחד את מכירה בתור,השני נראה כמו ילד בצבעים כחול ולבן שיושב שכיבה מזרחית, והשלישי מוכר לך גם,
את מסתכלת על האוהל ורואה את נינג'אסק וורמפל יוצאים ממנו,את מבחינה שוורמפל מחזיק בפיו משהו.
מה תעשי?
קודאק-
אתה מחלק הוראות לפוקימונים שלך.
צ'ימצ'אר עוצר ומנסה להשתמש באוזניו,ליידבה ממשיך להתקרב לצ'ימ'צאר.
צ'ימצ'אר שומע את כפניו של ליידבה ויורה גחלת שמפספסת.
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ומנסה לכוון זאת לכיוון ליידבה אבל נכשל שוב.
מאנקי קופץ ומכוון את רגלו לכיוון פסאידק,מאנקי מתקרב ופסאידק מסתכל עליו,לפתע עיניו של פסאידק משנות צבע לכחולומאקני נעצר באוויר,פסאידק מזיז את ידיו ומטיח את מאנקי על הרצפה.
מאנקי מתעצבן ומתכונן להתקיף בחבטות זעם,פסאידק מתחמק מהן,פסאידק מנצל את המיקום של מאנקי ומשחרר מפיו אקדח מים מהיר שפוגע.
מה תעשה?
ספוילר
'כולם ברחו, הא? פחדנים...' אני חושב לעצמי בכעס. אני מסתכל על הבחור בעניים רושפות "אנחנו עוד נראה אם הוא לא מובס בקלות, עכשיו תקבל את זה" אני צועק "טורצ'יק, צוויחה. טדיאורסה, תנצל את החולשה שתהיה להם בשביל לחסל אותם עם חבטות זעם".'אם הם יצאו מזה, יהיה מאוד כדאי להם לברוח' אני חושב בכעס.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 05-20-2011 בשעה 02:03 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
תומאס-
"אני חושב שקודם כל אחזור למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן לטפל בצרמנד'ר ופידג'יאוטו. לאחר מכן, נצטרך לנסות וללמוד בהדרגה את צרמנד'ר לשלוט ביכולת הלהט שלו" אתה מציע לדילן והוא מסכים.
אתם שניכם חוזרים לעיר ורידיאן וחוזרים למרכז הפוקימונים כעבור זמן קצר.
אתם מרפאים את הפוקימונים שלכם ויוצאים מהמרכז.
"ובדרך, כדאי שאברר פרטים לגבי העיר הבאה, שמעתי שיש שם מכון" אתה אומר לדילן.
"אני גם צריך קצת מידע.. אם אני זוכר קוראים לה העיר פיוטר..אבל את מי נשאל?" שואל אותך דילן.
מה תעשה?
האריסון-
"ממ.. אוקיי, אני ישתמש בסינדקוויל, ספינרק וצ'יקוריטה!" אתה עונה לוונסה ומוציא את צ'יקוריטה וספינרק.
"אני מניחה שאני אשתמש בטוטודייל וג'ירפרינג" אומרת אליס ומוציאה את שניהם.
וונסה מסתכלת על הפוקימונים,חושבת,מתמקדת בכל אחד,אתה יכול לשים לב שהעין שלה עוברת מאחד לאחד.
"אוקיי..כמה דברים,קודם כל האריסון,אתה לוקח סיכון שאתה משתמש בשני פוקימונים שיש להם חולשה לסוג המכון ואליס,את תצטרכי עוד פוקימון אחד" אומרת וונסה ומתקרבת לפוקימונים.
"אוקיי ומה עכשיו?" אתה שואל אותה בסקרנות, "שניה האריסון.." אומרת לך וונסה ומסתכלת על טוטודייל של אליס.
"הטוטודייל שלך נראה מאוד בריא וחזק,אני מניחה שהוא לא יודע עדיין ניב קרח נכון?" שואלת וונסה את אליס, "לא הוא לא.." עונה לה בחזרה.
היא פונה לפוקימונים שלך,מסתכלת על 'ציקוריטה ומחייכת, "אני מניחה שאם אסטרטגיה טובה,צ'יקוריטה תוכל להתמודד עם הפוקימונים של פולקנר בלי בעיה" אומרת וקורצת לצ'יקוריטה,עוברת לספינרק, "בשביל שספינרק יוכל לעושת משהו במכון,נצטרך תרגיל מיוחד.. נראה לי שיש לי רעיון" אומרת וונסה.
"אוקיי..ספינרק וטוטודייל גשו אליי" אומרת וונסה ומסמנת לשניהם להגיע אליה,שני הפוקימונים צועדים אליה.
"ספינרק אני רוצה שתתרגל את מתקפת יריית החוט שלך,תנסה לראות חוט למעלה שייצור כדור חוטים" אומרת וונסה.
"אליס,טוטודייל וג'ירפרינג בואו איתי, האריסון תעזור לספינרק" אומרת וונסה והולכת עם אליס והפוקימונים שלה.
מה תעשה?
דיוויד-
"אנחנו עוד נראה אם הוא לא מובס בקלות, עכשיו תקבל את זה" אתה צועק עליו.
"טורצ'יק, צוויחה. טדיאורסה, תנצל את החולשה שתהיה להם בשביל לחסל אותם עם חבטות זעם" אתה אומר להם.
טורצ'יק פותח את פיו וצווח בקול,הפוקימונים היריבים לא נראים שהושפעו מכך.
טדיאורסה רץ לכיוון מקוהיטה ומתכונן לחבוט בו, "מקוהיטה זריקת ידים!" אומר הבחור.
מקוהיטה וטדיאורסה מכים אחד את השני,פעם טדיאורסה מתחמק ופעם מקוהיטה,טדיאורסה פוגע בחוזקה במקוהיטה ומקוהיטה פוגע בטדיאורסה.
שני הפוקימונים מסיימים את החבטות ומתנשמים לאט.
"זיגזגון קדימה חפירה! הוא חושב שאתה אפס! תראה לו מה זה!" צועק הבחור.
זיגזגון מתחפר באדמה במהירות ונעלם.
מה תעשה?
"בואו הנה " אני ילחש לשניהם ויסמן להם, אם זה מפתח אני ינסה שהם לא יראו ויאמר להם בשקט "וורמפל אתה בוא הנה נינג'אסק אתה תפתח אם המפתח את הכלוב וורמפל תשתמש בעוקץ רעל אל הפוקימון השד ואל האנשים ואל שלושת הפוקימונים האחרים שלהם ואז קשור תאנשים ביירי חוט " אני לוחשת להם "אוקי זיגזיגונים מתקפת חול שלא יראו ואז כולם בהצלפת זנב אל שני הפוקימונים שדומים לילדים וטריקו קליע זרעים אל קורפיש ואז מתקפה מהירה אל השד!" אני קוראת ומתבוננת בהם ובודקת את מהתקפות של סודיט (ההתפתחות של הילד אם האגוז)
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
כדור חוטים? לא ממש הבנתי.. תוכל להסביר לי קצת יותר מפורט בספויילר או בפרטי? (עדיף בפרטי)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כדור חוטים מה.." אקרא אל וונסה במבט מאוד מסתקרן, 'אוקיי ננסה' ננסה אומר בליבי.
אקרא גם לצ'יקוריטה אלי ואז אדריך את השניים "אוקיי צ'יקוריטה עמדי ממול וחכי להוראות. ספינרק עמוד מלפניי רק ירי חוטים לאוויר, ואז עצור שם המשך ומלא אותו ולפף אותו שוב ושוב עד שיהיה לכדור ואז זרוק אותו על צ'יקוריטה!"
ואז אוסיף "צ'יקוריטה השתמשי בעלי תער וקרעי את זה קליל! ספינרק אנחנו נעבוד עם החוזק הדביקות, והעמידות של הכדור הזה!"
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
"אוקי! מאנקי וצ'ימצ'אר תעמדו זה ליד זה! מאנקי תגן על צ'ימצ'אר בחבטות זעם עד שהוא יצא מהבלבול!" אומר לו.
לאחר שצ'ימצ'אר יצא מהבלבול אומר "אוקי! צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה לתעשה סיבובים איתו על האדמה עד שהאש תעלה על האוויר כמו הוריקן! ואז תמשיך עם זה,מאנקי אני רוצה שתיכנס לתוך הטורנדו,בדיוק בנקודה שבה אין אש ותסתובב תוך כדי בעיטה נמוכה! בואו נקרא לאסטרטגיה הזאת 'הוריקן בעיטת הלהבה!' בסדר? אז קדימה! תשתמשו בזה על לדיבה ואז על פסידק!" אומר להם.
ספוילר
טוב.. האיוונט נדחה בגלל כמה סיבות:
1.לא כל השחקנים יהיו פה,ואני צריך את כולם פעילים.
2.לא כולם הכירו עדיין את קציני המבחן שלהם.
אז כנראה שהאיוונט יהיה איוונט שבועות,עימכם הסליחה.
תומאס-
ספוילר
"אולי האחות גו'י יודעת משהו" אתה אומר לו ונכנס למרכז הפוקימונים,דילן בא ללכת אחריך אבל אתה מסמן לו שתלך לבד.
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את אותה האחות ג'וי שראית ממקודם.
היא מצחקקת בחמידות, "העיר פיוטר נמצאת אחרי יער ורידיאן,ישנו מוזיאון גדול,עיר מאוד נינוחה" וענה לך האחות ג'וי.
"מכון האבן שאותו מנהל ברוק נמצא שם,תוכל לאתגר את מנהיג המכון כשתגיע לשם ואני מנחה שיש לך עוד מידע במפה שקיבלת מהפרופסור" עונה לך האחות ג'וי, "עוד משהו?" שואלת בחיוך.
מה תעשה?
האריסון-
"אוקיי צ'יקוריטה עמדי ממול וחכי להוראות. ספינרק עמוד מלפניי רק ירי חוטים לאוויר, ואז עצור שם המשך ומלא אותו ולפף אותו שוב ושוב עד שיהיה לכדור ואז זרוק אותו על צ'יקוריטה!" אתה מדריך את שניהם.
"צ'יקוריטה השתמשי בעלי תער וקרעי את זה קליל! ספינרק אנחנו נעבוד עם החוזק הדביקות, והעמידות של הכדור הזה!" אתה מוסיף, "צ'יקורי!"צ'יקוריטה קוראת בהסכמה.
ספינרק יורה חוטים לאוויר ומתחיל ללפף אותם,אתה רואה שנוצר גוש אבל ספינרק מאבד את הריכוז והכל מתפרק.
הוא מנסה שוב והפעם מצליח קצת יותר אבל שוב הכל מתפרק לו,ושוב הוא מנסה ולא מצליח להפוך את את החוטים לכדור,הוא נראה מדוכדך.
מה תעשה?
נוקו-
ספוילר
את לוחשת להם שיבואו הנה,וורמפל מגיע אלייך ומושיט לך את החפץ,את רואה שזה אכן מפתח.
"וורמפל אתה בוא הנה נינג'אסק אתה תפתח אם המפתח את הכלוב וורמפל תשתמש בעוקץ רעל אל הפוקימון השד ואל האנשים ואל שלושת הפוקימונים האחרים שלהם ואז קשור תאנשים ביירי חוט" את פוקדת עליהם.
נינג'אסק מגיע אליך במהירות רבה ואת מגישה לו את המפתח,הוא מתקשה לתפוס אותו והמפתח נופל.
"מדיטייט!" אומר הפוקימון דמוי הילד ועוצם את עיניו ומזיז את המפתח,המפתח מוקף בהילה כחולה והוא נע לכיוון הפוקימונים,וורמפל שרואה זאת לא מוכן לאבד את המפתח יורה חוט עבה כדי לשמור על המפתח קרוב,שניהם נאבקים.
"אוקי זיגזיגונים מתקפת חול שלא יראו ואז כולם בהצלפת זנב אל שני הפוקימונים שדומים לילדים וטריקו קליע זרעים אל קורפיש ואז מתקפה מהירה אל השד!" את אומרת לזיגזגונים אך הם מסתכלים עליך, נראה כאילו הם לא צריכים את הפקודות ממך.
הזגיזגונים נאבקים בנאזליף ובפוקימון השד,טריקו יורה קליע זרעים אבל קורפיש מתחמק,טריקו רץ לכיוון פוקימון השד במהירות, הפוקימון מחייך בערמומיות,טריקו פוגע אבל עובר דרך הפוקימון,נראה שהוא כלל לא הושפע מהמתקפה של טריקו,ציפורנו של השד מוקפת באור אפל שפוגעת בטריקו בחוזקה.
מה תעשיי?
קודאק-
"אוקי! מאנקי וצ'ימצ'אר תעמדו זה ליד זה! מאנקי תגן על צ'ימצ'אר בחבטות זעם עד שהוא יצא מהבלבול!" אתה מורה על שניהם.
צ'ימצ'אר ומאנקי עומדים זה ליד זה,פסאידק יורה עוד אקדח מים,מאנקי רואה את המתקפה המגיעה וופס את צ'ימ'צאר וקופץ איתו הצידה,צ'ימ'צאר נראה עוד מסוחרר מהבילבול.
"אוקי! צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה לתעשה סיבובים איתו על האדמה עד שהאש תעלה על האוויר כמו הוריקן! ואז תמשיך עם זה,מאנקי אני רוצה שתיכנס לתוך הטורנדו,בדיוק בנקודה שבה אין אש ותסתובב תוך כדי בעיטה נמוכה! בואו נקרא לאסטרטגיה הזאת 'הוריקן בעיטת הלהבה!' בסדר? אז קדימה! תשתמשו בזה על לדיבה ואז על פסידק!" אתה אומר להם.
צ'ימ'צאר נעמד כמה שניות ומוקף באש,הוא מנסה להסתובב אבל הסיבובים לא יוצאים מדויקים,פסאידק פוגע בו עם אקדח מים,צ'ימצ'אר ננגח בעץ ונופל,הוא קם,מנער את ראשו ומסתכל על פסאידק בעצבנות, צ'ימצ'אר יצא מהבילבול!
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ומסתובב סביב,מאנקי רץ במהירות וקופץ למרכז המעגל,צ'ימצ'אר ממשיך להסתחרר אך טורנדו לא נראה, "זה רעיון מאוד יפה.. אבל צריכים יותר לעבוד על זה" אומרת סוזן וצופה בקרב.
צ'ימצ'אר מפסיק ומקבל קצת סחרחורת,מאנקי מביט בפסאידק בעצבנות ורץ לכיוונו,מרים את ידו ומנחית אותה על ראשו של פסיאדק, "מאנקי למד מכת קרטה" אומרת הפוקידע.
מה תעשה?
וואלאס-
"היי, ניק." אתה אומר לו בחיוך.
"בוקר טוב. אני מתכוון להמשיך לעיר המכון הראשון, תוכל להסביר לי איך מגיעים לשם?" אתה שואל אותו.
"כן אני יודע.." אומר לך ומוביל אותך לבניין מעבר,אתה נכנס ויוצא ממנו תוך כמה שניות.
אתה רואה שטח ירוק עם עצים שנמצאים קצת רחוק ממך ודשא, "מכאן תוכל להגיע לעיר הבאה.." אומר ניקולס ואתם מתחילים ללכת, "אני רוצה שתספר לי על עצמיך... מאיפה באת?" שואל לפתע ניקולס במסתוריות,אתה קצת מופתע מהשאלה.
מה תעשה?
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)