Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 70 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    נוקו-
    Spoiler ספוילר

את לוחשת להם שיבואו הנה,וורמפל מגיע אלייך ומושיט לך את החפץ,את רואה שזה אכן מפתח.
    "וורמפל אתה בוא הנה נינג'אסק אתה תפתח אם המפתח את הכלוב וורמפל תשתמש בעוקץ רעל אל הפוקימון השד ואל האנשים ואל שלושת הפוקימונים האחרים שלהם ואז קשור תאנשים ביירי חוט" את פוקדת עליהם.
    נינג'אסק מגיע אליך במהירות רבה ואת מגישה לו את המפתח,הוא מתקשה לתפוס אותו והמפתח נופל.
    "מדיטייט!" אומר הפוקימון דמוי הילד ועוצם את עיניו ומזיז את המפתח,המפתח מוקף בהילה כחולה והוא נע לכיוון הפוקימונים,וורמפל שרואה זאת לא מוכן לאבד את המפתח יורה חוט עבה כדי לשמור על המפתח קרוב,שניהם נאבקים.
    "אוקי זיגזיגונים מתקפת חול שלא יראו ואז כולם בהצלפת זנב אל שני הפוקימונים שדומים לילדים וטריקו קליע זרעים אל קורפיש ואז מתקפה מהירה אל השד!" את אומרת לזיגזגונים אך הם מסתכלים עליך, נראה כאילו הם לא צריכים את הפקודות ממך.
    הזגיזגונים נאבקים בנאזליף ובפוקימון השד,טריקו יורה קליע זרעים אבל קורפיש מתחמק,טריקו רץ לכיוון פוקימון השד במהירות, הפוקימון מחייך בערמומיות,טריקו פוגע אבל עובר דרך הפוקימון,נראה שהוא כלל לא הושפע מהמתקפה של טריקו,ציפורנו של השד מוקפת באור אפל שפוגעת בטריקו בחוזקה.
    מה תעשיי?

?
    אני בודקת את פוקימון השד ואז קוראת "אוקי סידוט ונינג'אסק תעזרו לוורמפל ואז תפתחו את הכלוב! זיזיגונים תילחו בשלושת הפוקימונים בכול העוצמה קדימה! טריקו גם אתה קליע זרעים נוסף אל קורפיש ואז התקפה מהירה אליו!" אני קוראת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    טוב.. האיוונט נדחה בגלל כמה סיבות:

1.לא כל השחקנים יהיו פה,ואני צריך את כולם פעילים.
    2.לא כולם הכירו עדיין את קציני המבחן שלהם.

אז כנראה שהאיוונט יהיה איוונט שבועות,עימכם הסליחה.

קודאק-
    "אוקי! מאנקי וצ'ימצ'אר תעמדו זה ליד זה! מאנקי תגן על צ'ימצ'אר בחבטות זעם עד שהוא יצא מהבלבול!" אתה מורה על שניהם.
    צ'ימצ'אר ומאנקי עומדים זה ליד זה,פסאידק יורה עוד אקדח מים,מאנקי רואה את המתקפה המגיעה וופס את צ'ימ'צאר וקופץ איתו הצידה,צ'ימ'צאר נראה עוד מסוחרר מהבילבול.
    "אוקי! צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה לתעשה סיבובים איתו על האדמה עד שהאש תעלה על האוויר כמו הוריקן! ואז תמשיך עם זה,מאנקי אני רוצה שתיכנס לתוך הטורנדו,בדיוק בנקודה שבה אין אש ותסתובב תוך כדי בעיטה נמוכה! בואו נקרא לאסטרטגיה הזאת 'הוריקן בעיטת הלהבה!' בסדר? אז קדימה! תשתמשו בזה על לדיבה ואז על פסידק!" אתה אומר להם.
    צ'ימ'צאר נעמד כמה שניות ומוקף באש,הוא מנסה להסתובב אבל הסיבובים לא יוצאים מדויקים,פסאידק פוגע בו עם אקדח מים,צ'ימצ'אר ננגח בעץ ונופל,הוא קם,מנער את ראשו ומסתכל על פסאידק בעצבנות, צ'ימצ'אר יצא מהבילבול!
    צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ומסתובב סביב,מאנקי רץ במהירות וקופץ למרכז המעגל,צ'ימצ'אר ממשיך להסתחרר אך טורנדו לא נראה, "זה רעיון מאוד יפה.. אבל צריכים יותר לעבוד על זה" אומרת סוזן וצופה בקרב.
    צ'ימצ'אר מפסיק ומקבל קצת סחרחורת,מאנקי מביט בפסאידק בעצבנות ורץ לכיוונו,מרים את ידו ומנחית אותה על ראשו של פסיאדק, "מאנקי למד מכת קרטה" אומרת הפוקידע.
    מה תעשה?
    בעצם..תוכל להחליף לי את הצבע?
    אולי לצבע כזה ________ (כחול)
    ואמרתי שצ'ימצ'אר יתקיף רק כשהוא יצא מהבלבול..כלומר עד אז,מאנקי מגן עליו.
    וכמה זמן הקרב ימשך?

"אוקי! צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת על לדיבה ומיד אחר כך גלגל להבה! מאנקי תשתמש על פסיידאק במכת קראטה!" אומר להם.

Spoiler ספוילר

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    טוב.. האיוונט נדחה בגלל כמה סיבות:

1.לא כל השחקנים יהיו פה,ואני צריך את כולם פעילים.
    2.לא כולם הכירו עדיין את קציני המבחן שלהם.

אז כנראה שהאיוונט יהיה איוונט שבועות,עימכם הסליחה.

האריסון-
    "אוקיי צ'יקוריטה עמדי ממול וחכי להוראות. ספינרק עמוד מלפניי רק ירי חוטים לאוויר, ואז עצור שם המשך ומלא אותו ולפף אותו שוב ושוב עד שיהיה לכדור ואז זרוק אותו על צ'יקוריטה!" אתה מדריך את שניהם.
    "צ'יקוריטה השתמשי בעלי תער וקרעי את זה קליל! ספינרק אנחנו נעבוד עם החוזק הדביקות, והעמידות של הכדור הזה!" אתה מוסיף, "צ'יקורי!"צ'יקוריטה קוראת בהסכמה.
    ספינרק יורה חוטים לאוויר ומתחיל ללפף אותם,אתה רואה שנוצר גוש אבל ספינרק מאבד את הריכוז והכל מתפרק.
    הוא מנסה שוב והפעם מצליח קצת יותר אבל שוב הכל מתפרק לו,ושוב הוא מנסה ולא מצליח להפוך את את החוטים לכדור,הוא נראה מדוכדך.
    מה תעשה?
    תודה רבה על ההתחשבות, למרות שאני יודע שזה לא רק התחשבות בי.. (בכל מקרא תודה!)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בספינרק בחיוך ומבט מרחם בעיניים, אומר לו "לא נורא סיפנרק, אני בטוח שתצליח.. בוא נמשיך לנסות זאת, אך הפעם בצורה הגנה!"
    ואז אפקוד עליו "אוקיי תקשיב, עכשיו השתמש בירי חוטים, לפף וסגור על עצמך מעיין בכמו כדור חוטים קשה ודביק"
    אומר ואחכה שינסה ולאחר מכן אומר "אוקיי, בוא נחזק את העמידותה של ההגנה הזו, צ'יקוריטה נסי לקרוע את המגן עם עלה תאר!

.

4. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "היי, ניק." אתה אומר לו בחיוך.
    "בוקר טוב. אני מתכוון להמשיך לעיר המכון הראשון, תוכל להסביר לי איך מגיעים לשם?" אתה שואל אותו.
    "כן אני יודע.." אומר לך ומוביל אותך לבניין מעבר,אתה נכנס ויוצא ממנו תוך כמה שניות.
    אתה רואה שטח ירוק עם עצים שנמצאים קצת רחוק ממך ודשא, "מכאן תוכל להגיע לעיר הבאה.." אומר ניקולס ואתם מתחילים ללכת, "אני רוצה שתספר לי על עצמיך... מאיפה באת?" שואל לפתע ניקולס במסתוריות,אתה קצת מופתע מהשאלה.
    מה תעשה?
    מה תעשה?
    " אני מהעיר נובמה," אני אומר לו בחיוך קטן, מעכל את ההפתעה בלבי. "אני אוהב מאוד פוקימוני מים..." אני מוסיף. "מאיפה אתה?" אני שואל, תוהה בלבי אם עליי להמשיך לחשוף על עצמי פרטים בפני בן אדם שהכרתי רק לא מזמן.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

5. משתמש מנוסה

תומאס-
    Spoiler ספוילר

"אולי האחות גו'י יודעת משהו" אתה אומר לו ונכנס למרכז הפוקימונים,דילן בא ללכת אחריך אבל אתה מסמן לו שתלך לבד.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את אותה האחות ג'וי שראית ממקודם.
    היא מצחקקת בחמידות, "העיר פיוטר נמצאת אחרי יער ורידיאן,ישנו מוזיאון גדול,עיר מאוד נינוחה" וענה לך האחות ג'וי.
    "מכון האבן שאותו מנהל ברוק נמצא שם,תוכל לאתגר את מנהיג המכון כשתגיע לשם ואני מנחה שיש לך עוד מידע במפה שקיבלת מהפרופסור" עונה לך האחות ג'וי, "עוד משהו?" שואלת בחיוך.
    מה תעשה?
    "אולי ראית פה מישהו בשם צ'אד?" אני שואל אותה, בזמן שאני מסתכל על דלת היציאה, אולי אני אראה אותו.

6. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "אנחנו עוד נראה אם הוא לא מובס בקלות, עכשיו תקבל את זה" אתה צועק עליו.
    "טורצ'יק, צוויחה. טדיאורסה, תנצל את החולשה שתהיה להם בשביל לחסל אותם עם חבטות זעם" אתה אומר להם.
    טורצ'יק פותח את פיו וצווח בקול,הפוקימונים היריבים לא נראים שהושפעו מכך.
    טדיאורסה רץ לכיוון מקוהיטה ומתכונן לחבוט בו, "מקוהיטה זריקת ידים!" אומר הבחור.
    מקוהיטה וטדיאורסה מכים אחד את השני,פעם טדיאורסה מתחמק ופעם מקוהיטה,טדיאורסה פוגע בחוזקה במקוהיטה ומקוהיטה פוגע בטדיאורסה.
    שני הפוקימונים מסיימים את החבטות ומתנשמים לאט.
    "זיגזגון קדימה חפירה! הוא חושב שאתה אפס! תראה לו מה זה!" צועק הבחור.
    זיגזגון מתחפר באדמה במהירות ונעלם.
    מה תעשה?
    "אני לא חושב שהוא אפס" אני מסנן "אני יודע". אני חושב במהירות "טורצ'יק," אני אומר "תשתמש בגחלת על מקוהיטה. טדיאורסה, תהיה מוכן להכות את זיגזגון בשיסוע כשהוא יעלה, תשדל שזה יהיה מדוייק". אני נושך את שפתי 'אני שונא את המתקפה הזאת...' אני חושב לעצמי, מנסה לנחש מאין יצוץ זיגזגון.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אולי ראית פה מישהו בשם צ'אד?" אתה שואל את האחות ג'וי, היא חושבת מעט ועונה לך, "הוא היה פה הבוקר,מאז לא ראיתי אותו",אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומבחין בדילן, "מה היא אמרה?" הוא שואל ואתה מספר לו,לאחר מכן מאחורי דילן,במרחק של 10 מטרים ליד שיח אתה מבחין ב- של צ'אד, "אלק.." הוא נוהם בשקט ומסמן לך עם שני ידיו לבוא הנה.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מעודד את ספינרק שמחייך אליך בחמידות, "ספינרק!" הוא אומר בנחישות.
    "אוקיי תקשיב, עכשיו השתמש בירי חוטים, לפף וסגור על עצמך מעיין בכמו כדור חוטים קשה ודביק" אתה מדריך את ספינרק שוב.
    הוא מהנהן ויורה לאוויר חוטים,מלפף אותם סביב,מלפף ומלפף ונוצר מעין כדור קטן,לפתע הוא שוב מתפרק!, "ספינרק!" ספינרק נוהם בכעס ומנסה שוב.
    הפעם הוא נושם כמה נשימות עמוקות, הוא יורה חוטים לאוויר ומלפף אותם בעוד חוטים,עוד ועוד,מתרכז ועושה זאת לאט,אתה רואה את הריכוז הרב שהוא משקיע,כולו מרוכז בכדור,החוט שיוצא מפיו מגדיל את הכדור יותר ויותר עד שנוצר מעין כדור בגודל של ספינרק,בגלל משקלו של הכדור הוא נופל לקרקע,בעזרת שיניו ספינרק יוצר חור קטן שמאפשר לו להיכנס אליו, "אוקיי, בוא נחזק את העמידותה של ההגנה הזו, צ'יקוריטה נסי לקרוע את המגן עם עלה תאר!" אתה פוקד על צ'יקוריטה.
    צ'יקוריטה קופצת, "צ'יקורי!" קוראת ומסובבת את הראשה ושולחת עלי טער,עלה אחד פוגע בכדור ויוצר בו חתך,ששאר העלים מגיעים הם מפרקים את הכדור לגמרי,ספינרק עומד איפה שעמד הכדור.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "אני לא חושב שהוא אפס" אתה אומר, "אני יודע" אתה מוסיף.
    "טורצ'יק," אתה אומר, "תשתמש בגחלת על מקוהיטה. טדיאורסה, תהיה מוכן להכות את זיגזגון בשיסוע כשהוא יעלה, תשתדל שזה יהיה מדוייק". אתה פוקד עליהם.
    טורצ'יק יורה מפיו גחלת שנעה במהירות למקוהיטה ופוגעת בו,מקוהיטה רץ לכיוון טורצקי ומשתמש בזריקת ידיים,טורצ'יק נע מצד לצד ומתחמק מהידיים של מקוהיטה.
    בינתיים,טדיאורסה מחכה לתגובות מזיגזגון,מזיז את אוזניו ומנסה לקלוט קולות שיעזרו לו למצוא את מיקומו של זיגזגון.
    לפתע טדיאורסה שומע רחש מהקרקע,הוא מסתכל לתחתית ולפתע נפער בה בור,זיגזגון מגיח משם ופוגע בטדיאורסה, טדיאורסה העצבני לא מוותר וחושף את ציפורניו ומשסע את זיגזגון בחוזקה, "זיגזגון!" זיגזגון נוהם בכאב.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

את מוציאה את הפוקידע ומכוונת אותה על פוקימון השד (אני לא מצליח להעלות את התמונה שלו) סייבלי-פוקימון החשיכה,הוא מתחבא בחשיכה בתוך מערות,בעזרת ציפורניו החדות הוא חופר באדמה כדי לחפש אבנים טובות כדי להזין את עצמו" אומרת הפוקידע .
    "אוקי סידוט ונינג'אסק תעזרו לוורמפל ואז תפתחו את הכלוב! זיזיגונים תילחו בשלושת הפוקימונים בכול העוצמה קדימה! טריקו גם אתה קליע זרעים נוסף אל קורפיש ואז התקפה מהירה אליו!" את אומרת.
    נינג'אסק עף במהירות ומגיע לצד וורמפל שנאבק להחזרת המפתח, "מדיטייט קדימה!" אומר אחד הבחורים, "מדיטייט!" הפוקימון אומר בשקט.
    נינג'אסק מנסה לעזור אבל לא מצליח,נאזליף רוצה לעזור אבל וורמפל לא נותן לו.
    המפתח מגיע לפוקימון,וורמפל מתעצבן ונושך אותו בנשיכת חרק, הפוקימון משתמש בבילבול ומעיף את וורמפל על הכלוב,וורמפל חוטף מכה חזקה מהברזל, אחד הבחורים רץ אלייך וכמעט תופס אותם בידיו, אבל טריקו מגן עלייך בקליע זרעים,על כך הוא נפגע מפטיש הסרטן של קורפיש,טריקו נוקם בו במתקפה מהירה.
    מה תעשי?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"אוקי! צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת על לדיבה ומיד אחר כך גלגל להבה! מאנקי תשתמש על פסיידאק במכת קראטה!" אתה מורה עליהם.
    צ'ימצ'אר יורה גחלת שפוגעת בלידבה,ומפילה אותו לרצפה,לאחר מכן צ'ימ'צאר לא מבזבז זמן ופוגע בליידבה עם גלגל להבה שמעלף אותו.
    מאנקי רץ במהירות לפסאידק ומכין את ידו לחבוט בפסאידק,פסאידק מרים את ידיו ורץ לכיוון מאנקי,פסאידק מתכונן לשרוט את מאנקי שקופץ הצידה ומתחמק,לאחר מכן חובט בו במתקפת קרטה חזקה שמעיפה אותו לאגם, "פסאידק!" קורא הפוקימון בבהלה וצולל באגם.
    "אני חושתב שניצחת.. יפה מאוד!" אומרת סוזן,אתה משבח את שני הפוקימונים שלך, "צ'ימצ'אר!", "מאנקי!" הם קוראים בהתלהבות ונותנים כיף אחד לשני.
    אתה מחזיר אותם לפוכדור וממשיך ללכת עם סוזן, "החלטת באילו פוקימונים תשתמש במכון הראשון?" שואלת אותך סוזן בסקרנות.
    מה תעשה?

וואלאס-
    " אני מהעיר נובמה," אתה עונה לו, "אני אוהב מאוד פוקימוני מים..." אתה מוסיף.
    "מאיפה אתה?" אתה שואל אותו ומחכה שיספר על עצמו גם.
    "אני ניקולס,ואולי אתה לא תאמין אבל אני ממשפחת מלוכה,משפחתי בזמנה החופשית אוהבת לשפוט קרבות פוקימונים מעופפים,לכן פוקימונים מעופפים הם האהובים עליי" מסביר לך בחיוך.
    "האמת שאני לא כל כך בטוח.. אבל אני חייב לשאול אותך בשביל לדעת בבירור,בצעירותך אתה טבעת ופוקימון אושוואוט מהטבע הציל אותך? כשטיילת עם הליליפאפ שלך? אביך מנהל מפעל פוכדורים בעיל קסטליה ואמך היא מתאמת?" שואל אותך לפתע.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Meganium;1101813][COLOR="Red"]
    נוקו-
    Spoiler ספוילר

את מוציאה את הפוקידע ומכוונת אותה על פוקימון השד (אני לא מצליח להעלות את התמונה שלו) סייבלי-פוקימון החשיכה,הוא מתחבא בחשיכה בתוך מערות,בעזרת ציפורניו החדות הוא חופר באדמה כדי לחפש אבנים טובות כדי להזין את עצמו" אומרת הפוקידע .
    "אוקי סידוט ונינג'אסק תעזרו לוורמפל ואז תפתחו את הכלוב! זיזיגונים תילחו בשלושת הפוקימונים בכול העוצמה קדימה! טריקו גם אתה קליע זרעים נוסף אל קורפיש ואז התקפה מהירה אליו!" את אומרת.
    נינג'אסק עף במהירות ומגיע לצד וורמפל שנאבק להחזרת המפתח, "מדיטייט קדימה!" אומר אחד הבחורים, "מדיטייט!" הפוקימון אומר בשקט.
    נינג'אסק מנסה לעזור אבל לא מצליח,נאזליף רוצה לעזור אבל וורמפל לא נותן לו.
    המפתח מגיע לפוקימון,וורמפל מתעצבן ונושך אותו בנשיכת חרק, הפוקימון משתמש בבילבול ומעיף את וורמפל על הכלוב,וורמפל חוטף מכה חזקה מהברזל, אחד הבחורים רץ אלייך וכמעט תופס אותם בידיו, אבל טריקו מגן עלייך בקליע זרעים,על כך הוא נפגע מפטיש הסרטן של קורפיש,טריקו נוקם בו במתקפה מהירה.
    מה תעשי?[/
    [/QUOTE

"אוקי נאזליף תתקוף בכול החוזק את קורפיש ופוקימון השד זיגזיגונים אתם מול הילד וקורפיש תשתמשו במתקפת חול ואז הצלפת זנב אליהם ובהכול! טריקו את כול הזעם שלך תוציא אל מדיטייט בקליע זרעים ואז אל קורפיש ואז אל הילד! וורמפל גם אתה רק בעוקץ רעל ובירי חוט ונשיכת חרק אל הילד ומדיטייט ואם תוכל גם אל קורפיש! נינג'סאק אתה תעוף ותתקוף את פוקימון הילד קורפיש ומדיטייט מלמעלה וגם את השד!" אני קוראת ופתאום חושבת מה יקרה אם מכוונים אל פוקימון החשכה אור

וספארמרית מתקדמת

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    אתה מעודד את ספינרק שמחייך אליך בחמידות, "ספינרק!" הוא אומר בנחישות.
    "אוקיי תקשיב, עכשיו השתמש בירי חוטים, לפף וסגור על עצמך מעיין בכמו כדור חוטים קשה ודביק" אתה מדריך את ספינרק שוב.
    הוא מהנהן ויורה לאוויר חוטים,מלפף אותם סביב,מלפף ומלפף ונוצר מעין כדור קטן,לפתע הוא שוב מתפרק!, "ספינרק!" ספינרק נוהם בכעס ומנסה שוב.
    הפעם הוא נושם כמה נשימות עמוקות, הוא יורה חוטים לאוויר ומלפף אותם בעוד חוטים,עוד ועוד,מתרכז ועושה זאת לאט,אתה רואה את הריכוז הרב שהוא משקיע,כולו מרוכז בכדור,החוט שיוצא מפיו מגדיל את הכדור יותר ויותר עד שנוצר מעין כדור בגודל של ספינרק,בגלל משקלו של הכדור הוא נופל לקרקע,בעזרת שיניו ספינרק יוצר חור קטן שמאפשר לו להיכנס אליו, "אוקיי, בוא נחזק את העמידותה של ההגנה הזו, צ'יקוריטה נסי לקרוע את המגן עם עלה תאר!" אתה פוקד על צ'יקוריטה.
    צ'יקוריטה קופצת, "צ'יקורי!" קוראת ומסובבת את הראשה ושולחת עלי טער,עלה אחד פוגע בכדור ויוצר בו
    חתך ששאר העלים מגיעים הם מפרקים את הכדור לגמרי,ספינרק עומד איפה שעמד הכדור.
    מה תעשה?
    "אוקיי לזה נקרא בשמות קוד ספינרק, למהלך ההגנה נקרא מגן חוטים ולמהלך ההתקפה נקרא פטיש חוטים מפני שאנו מנחיטים את גוש החוטים על היריב כמו פטיש!" אומר לספינרק ואחייך אליו.
    לאחר מכן אומר לו "אוקיי שוב, מהלך ההגנה הלך יותר טוב.. אז בנתיים בוא נעבוד על שלמות המהלך! שהמגן יוכל לחסום לפחות שתי התקפות!"
    ואז אתחיל לחשוב 'צריך לעבוד על המהירות של בניית המגן, בקרב אין לנו זמן רב ליצור אותו..'
    ואז אפקוד על השניים "אוקיי אני יספור מאחד ועד 10.. בזמן הזה ספינרק, אני רוצה שתבנה את מגן החוטים, כשאגיע ל-10 נסי לקרוע את המגן על עלי תער צ'יקוריטה!"
    ואקרא בהתלהבות בסוף "צא! ספינרק מגן חוטים!" ואתחיל בספירה.

.

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"אוקי! צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת על לדיבה ומיד אחר כך גלגל להבה! מאנקי תשתמש על פסיידאק במכת קראטה!" אתה מורה עליהם.
    צ'ימצ'אר יורה גחלת שפוגעת בלידבה,ומפילה אותו לרצפה,לאחר מכן צ'ימ'צאר לא מבזבז זמן ופוגע בליידבה עם גלגל להבה שמעלף אותו.
    מאנקי רץ במהירות לפסאידק ומכין את ידו לחבוט בפסאידק,פסאידק מרים את ידיו ורץ לכיוון מאנקי,פסאידק מתכונן לשרוט את מאנקי שקופץ הצידה ומתחמק,לאחר מכן חובט בו במתקפת קרטה חזקה שמעיפה אותו לאגם, "פסאידק!" קורא הפוקימון בבהלה וצולל באגם.
    "אני חושתב שניצחת.. יפה מאוד!" אומרת סוזן,אתה משבח את שני הפוקימונים שלך, "צ'ימצ'אר!", "מאנקי!" הם קוראים בהתלהבות ונותנים כיף אחד לשני.
    אתה מחזיר אותם לפוכדור וממשיך ללכת עם סוזן, "החלטת באילו פוקימונים תשתמש במכון הראשון?" שואלת אותך סוזן בסקרנות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

"אממ..המכון מתמחה בסוג אבן,לא?" אשאל אותה שאלה רטורית ואצחקק "בטח שהוא מסוג אבן!".
    "טוב,אני אבחר בגולדין,מנקי ואולי גם בצ'ימצ'אר,אבל שיתפתח!" אקרא בשמחה.
    "מה את רוצה להיות? מתאמת?" אשאל אותה תוך כדי שאנחנו צועדים לעיר אורברג.

Spoiler ספוילר

11. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "אני לא חושב שהוא אפס" אתה אומר, "אני יודע" אתה מוסיף.
    "טורצ'יק," אתה אומר, "תשתמש בגחלת על מקוהיטה. טדיאורסה, תהיה מוכן להכות את זיגזגון בשיסוע כשהוא יעלה, תשתדל שזה יהיה מדוייק". אתה פוקד עליהם.
    טורצ'יק יורה מפיו גחלת שנעה במהירות למקוהיטה ופוגעת בו,מקוהיטה רץ לכיוון טורצקי ומשתמש בזריקת ידיים,טורצ'יק נע מצד לצד ומתחמק מהידיים של מקוהיטה.
    בינתיים,טדיאורסה מחכה לתגובות מזיגזגון,מזיז את אוזניו ומנסה לקלוט קולות שיעזרו לו למצוא את מיקומו של זיגזגון.
    לפתע טדיאורסה שומע רחש מהקרקע,הוא מסתכל לתחתית ולפתע נפער בה בור,זיגזגון מגיח משם ופוגע בטדיאורסה, טדיאורסה העצבני לא מוותר וחושף את ציפורניו ומשסע את זיגזגון בחוזקה, "זיגזגון!" זיגזגון נוהם בכאב.
    מה תעשה?
    "טדיאורסה, נצל את זה כדי להשתמש בחבטות זעם. טורצ'יק, כל הכבוד, עכשיו תשתמש בשריטות". אני אומר לפוקימונים שלי. ומקווה שסוף סוף הקרב הזה יגמר. 'בקשתי ממנה לקורוא למשטרה, איפה הילדה הזאת?' אני חושב לעצמי ומסתכל לאחור.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

12. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    " אני מהעיר נובמה," אתה עונה לו, "אני אוהב מאוד פוקימוני מים..." אתה מוסיף.
    "מאיפה אתה?" אתה שואל אותו ומחכה שיספר על עצמו גם.
    "אני ניקולס,ואולי אתה לא תאמין אבל אני ממשפחת מלוכה,משפחתי בזמנה החופשית אוהבת לשפוט קרבות פוקימונים מעופפים,לכן פוקימונים מעופפים הם האהובים עליי" מסביר לך בחיוך.
    "האמת שאני לא כל כך בטוח.. אבל אני חייב לשאול אותך בשביל לדעת בבירור,בצעירותך אתה טבעת ופוקימון אושוואוט מהטבע הציל אותך? כשטיילת עם הליליפאפ שלך? אביך מנהל מפעל פוכדורים בעיל קסטליה ואמך היא מתאמת?" שואל אותך לפתע.
    מה תעשה?
    אני נעצר במקום במהירות, ומתחיל להשתעל בטירוף. "מ- מאיפה אתה יודע?" אני שואל בתדהמה לאחר שאני מסדיר את נשימתי. "אף אחד לא יודע על זה... אף... אחד..." אני אומר בחשדנות לאחר שאני מנסה להיזכר אם אי פעם סיפרתי למישהו על המקרה עם אושאווט.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אולי ראית פה מישהו בשם צ'אד?" אתה שואל את האחות ג'וי, היא חושבת מעט ועונה לך, "הוא היה פה הבוקר,מאז לא ראיתי אותו",אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומבחין בדילן, "מה היא אמרה?" הוא שואל ואתה מספר לו,לאחר מכן מאחורי דילן,במרחק של 10 מטרים ליד שיח אתה מבחין ב- של צ'אד, "אלק.." הוא נוהם בשקט ומסמן לך עם שני ידיו לבוא הנה.
    מה תעשה?
    "שומע, אני יוצא להסתובב קצת בעיר, אז אם אתה רוצה לצאת לדרך תצא, אני לא אעכב אותך" אני אומר לו "יש לך את מספר הפוקיגיר שלי, נכון?" אני שואל אותו ונותן לו את המספר שלי. לאחר שאנחנו מחליפים מספרים אחד עם השני אני יוצא בעקבות אלקטרובאז.

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "שומע, אני יוצא להסתובב קצת בעיר, אז אם אתה רוצה לצאת לדרך תצא, אני לא אעכב אותך" אתה אומר לו ושואל אם יש לו את המספר שלך.
    הוא מסובב את ראשו בשלילה ואתה שומר בתוך הפוקידע את המספר שלו והוא את שלך.
    "להתראות" הוא אומר ונכנס למרכז הפוקימונים.
    אתה הולך בעקבות אלקטאבז,הוא מוביל אותך לשיח,ממנו אתה שומע, "תומאס! בוא לכאן!" קול מסתורי נשמע מהשיח.
    מה תעשה?

האריסון-
    "אוקיי לזה נקרא בשמות קוד ספינרק, למהלך ההגנה נקרא מגן חוטים ולמהלך ההתקפה נקרא פטיש חוטים מפני שאנו מנחיטים את גוש החוטים על היריב כמו פטיש!" אתה אומר לספינרק בחיוך,הוא מסתכל עליך במבט חמוד בחזרה.
    "אוקיי שוב, מהלך ההגנה הלך יותר טוב.. אז בנתיים בוא נעבוד על שלמות המהלך! שהמגן יוכל לחסום לפחות שתי התקפות!" אתה אומר.
    "אוקיי אני יספור מאחד ועד 10.. בזמן הזה ספינרק, אני רוצה שתבנה את מגן החוטים, כשאגיע ל-10 נסי לקרוע את המגן על עלי תער צ'יקוריטה!" אתה פוקד עליהם.
    "צ'יקו!" קוראת צ'יקוריטה, "ספינרק!" קורא ספינרק בחיוב.
    "אוקיי אני יספור מאחד ועד 10.. בזמן הזה ספינרק, אני רוצה שתבנה את מגן החוטים, כשאגיע ל-10 נסי לקרוע את המגן על עלי תער צ'יקוריטה!" אתה אומר ומתחיל לספור, "צא! ספינרק מגן חוטים!" אתה קורא.
    ספינרק יורה את החוטים, "1...2....3..." אתה סופר.
    אתה רואה שספינרק מנסה להכין את הכדור יותר מהר,הוא מכין את החוטים ונוצר כדור זהה לקודם כשאתה מגיע בדיוק לספרה 10.
    "צ'יקו!" קוראת צ'יקוריטה ושולחת עלי טער,עלי הטער חותכים את הכדור כמו בפעם הקודמת אך אתה שם לב שיותר עלים נדרשו בשביל לקרוע את הכדור מאשר את הקודם.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "טדיאורסה, נצל את זה כדי להשתמש בחבטות זעם. טורצ'יק, כל הכבוד, עכשיו תשתמש בשריטות" אתה אומר להם.
    טדיאורסה שולף את ציפורניו ושורט את זיגזגון בפרעות,הוא נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם, טורצ'יק רץ לכיוון מקוהיטה ושורט אותו,השריטות לא עושות נזק משמעותי ומקוהיטה פוגע בטורצ'יק עם זריקת ידיים.
    לפתע אתם שומעים סירנה,אתה מביט אחורה ורואה את השוטרת ג'ני רכובה על אופנוע,במושב שנמצא ליד השוטרת אתה מבחין בילדה ממקודם.
    "פאק!" אומר הבחור ומחזיר את מקוהיטה לפוכדור ומתחיל לברוח לים,הוא רץ לכיוון החוף, "לא כל כך מהר!" צועקת השוטרת ג'ני ושולפת פוכדור וזורקת אותו,ממנו יוצא פוקימון אדום עם פסים שחורים שרץ על ארבע, "תתפוס אותו! מהירות אקסטרים!" אומרת השוטרת, הפוקימון רת במהירות על וחוסם את הדרך לים בשביל הבחור, "ארקניין.." הפוקימון נוהם בכעס.
    "השוטרת מגיעה וחונה את הקטנוע, "יפה יפה מה יש לנון כאן.." אומרת השוטרת בעוקצנות כשהיא מביטה בבחור, "חייל של צוות אקווה.. כל כך מלבב.. עכשיו תספרו לי מה קרה כאן" אומרת השוטרת ומסתכלת עליך ועל הילדה.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

את פוקדת על הפוקימונים שלך להמשיך במאבק.
    טריקו ונינג'אסק נלחמים בפוקימונים,הזגיזגונים נאבקים בסייבלי וורמפל ומדיטייט נלחמים זה בזה.
    "וורמפל!" קורא וורמפל ויורה עוקצי רעל לכיוונו של מדיטייט שמסיט אותם הצידה עם בילבול, לאחר מכן וורמפל מתקרב לכיוון מדיטייט כדי לנשוך אותו,מדיטייט מסיט את ידו אחורה ופוגע בוורמפל בחוזקה.
    וורמפל מתעשת וממשיך להילחם,בינתיים את רואה שהמפתח נמצא לצד מדיטייט.
    מה תעשי?

קודאק-
    "כן,המכון יתמחה בסוג אבן" אומרת סוזן.
    "טוב,אני אבחר בגולדין,מנקי ואולי גם בצ'ימצ'אר,אבל שיתפתח!" אתה אומר לה.
    "אבל איך בגולדין? אני לא חושבת שבמכון תהיה זירת מים.. אלא זירת סלעים" אומרת סוזן.
    "אני רוצה להיות מאמנת! הכי חזקה שיש!" אומרת סוזן ואתה לפתע שם לב בבידוף ושינקס שצעודים לידכם ומחזיקים את העצמות בפיהם.
    מה תעשה?

וואלאס-
    אתה נעצר במהירות,ניקולס נראה מופתע, "מ- מאיפה אתה יודע?" אתה שואל אותו.
    "אף אחד לא יודע על זה... אף... אחד..." אתה מוסיף.
    "תירגע.. אני אספר לך הכל" אומר ניקולס ועוצר גם הוא, "אני.. ניקולס,בן למשפחת מלוכה גדולה באונובה,שנאבקת מזה שנים רבות במלוכה של צוות פלזמה ובג'נסיס,אני,נבחרתי למשימה חשאית ביותר,סודות מדינה נמצאים בראשי,ואתה הולך לדעת אותם" אומר לך בקול מסקרן אך עם זאת מסתורי.
    "לפני שנים רבות,כל העולם היה תחת שלטונם של הצוותים הנוראיים שהשליטו במחוזות השונים פשע ושחיתות,בני אדם ופוקימונים רבים מתו,היו חייבים להפסיק את המאבק" ממשיך להסביר.
    "כוחות הממשלה וצוות האליט פור,שבנוי מכל ראשי האליט פור של כל מחוז,התאגדו ביחד כדי לצאת למאבק,כעבור זמן רב של מלחמה,כוחות הממשלה וצוות האליט פור הצליחו להשקיט את הצוותים הרעים והחזירו לעולם שקט ושלווה" ממשיך להסביר,אתה נהיה מופתע יותר ויותר.
    "אך לפני 3 שנים.. הצוותים החלו לצוץ מעל פני השטח,יצדו מהסדקים והחלו לבצע את הדברים הנוראיים שעשו,אבל תוכנית ממשלתית חדשה עלתה על פני השטח,בכל מחוז יבחרו ילד אחד,שיוסמך על ידי סוכנים של הממשלה ויעצור לעקוב אחרי הצוותים,הוא זה שיעזור להוריד את הפשע בעולם,הוא יעקוב וידווח על כל פעולה שהם עושים,לפני 3 שנים סוכנים של הממשלה נסעו לכל רחבי המחוז ובדקו את הילדים ואת קצב התפתחותם ובחנו את המתאימים ביותר,ומצאו אותך כמתאים ביותר למשימה הזאת, אתה הוכשרת מזה 3 שנים למשימה הזאת בלי שידעת על כך,הוריך לא יודעים על כך כלום,במשך 3 שנים ביקרו אותך סוכני הממשלה וראו איך גדלת וסיפרו להוריך שהייתה לך מחלה נדירה ושהם בדקו האם אתה בסדר,במשך התקופה הזאת אני קיבלתי דיווחים ומסמכים על המצב הבריאותי שלך,אני מכיר אותך כבר 3 שנים וזאת הפעם הראשונה שאני פוגש אותך..." מסביר ניקולס,אתה המום ואין לך מה לומר.
    "אז יש לי רק דבר אחד לומר לך... אני,ניקולס,קצין המבחן שלך.." אומר ומסתכל עליך,לראות מה תגיד.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][U][B]נוקו-
    Spoiler ספוילר

את פוקדת על הפוקימונים שלך להמשיך במאבק.
    טריקו ונינג'אסק נלחמים בפוקימונים,הזגיזגונים נאבקים בסייבלי וורמפל ומדיטייט נלחמים זה בזה.
    "וורמפל!" קורא וורמפל ויורה עוקצי רעל לכיוונו של מדיטייט שמסיט אותם הצידה עם בילבול, לאחר מכן וורמפל מתקרב לכיוון מדיטייט כדי לנשוך אותו,מדיטייט מסיט את ידו אחורה ופוגע בוורמפל בחוזקה.
    וורמפל מתעשת וממשיך להילחם,בינתיים את רואה שהמפתח נמצא לצד מדיטייט.
    מה תעשי?

?
    "תעסיקו אותם,!" אני קוראת להם שימשיכו להילחם רצה ולוקחת תמפתח ושמה אותו עמוק בין ידי ופותחת ריצת שיאלעבר הכלוב ופותחת אותו "התקף!" אני צועקת אל הפוקימונים שיתחילו להתקיף את מדיטייט תילד ואת קורפיש ואלה שבאו לפני זה יתקיפו תשד בעיקר ואת קורפיש ומדיטייט
    ~~~~
    שד- סייבלי
    ילד- ההתפתחות של נאזליף
    אני פשוט לא זוכרת תשמות

וספארמרית מתקדמת

עמוד 41 מתוך 70 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •