פורסם במקור על ידי
Meganium
וואלאס-
אתה נעצר במהירות,ניקולס נראה מופתע, "מ- מאיפה אתה יודע?" אתה שואל אותו.
"אף אחד לא יודע על זה... אף... אחד..." אתה מוסיף.
"תירגע.. אני אספר לך הכל" אומר ניקולס ועוצר גם הוא, "אני.. ניקולס,בן למשפחת מלוכה גדולה באונובה,שנאבקת מזה שנים רבות במלוכה של צוות פלזמה ובג'נסיס,אני,נבחרתי למשימה חשאית ביותר,סודות מדינה נמצאים בראשי,ואתה הולך לדעת אותם" אומר לך בקול מסקרן אך עם זאת מסתורי.
"לפני שנים רבות,כל העולם היה תחת שלטונם של הצוותים הנוראיים שהשליטו במחוזות השונים פשע ושחיתות,בני אדם ופוקימונים רבים מתו,היו חייבים להפסיק את המאבק" ממשיך להסביר.
"כוחות הממשלה וצוות האליט פור,שבנוי מכל ראשי האליט פור של כל מחוז,התאגדו ביחד כדי לצאת למאבק,כעבור זמן רב של מלחמה,כוחות הממשלה וצוות האליט פור הצליחו להשקיט את הצוותים הרעים והחזירו לעולם שקט ושלווה" ממשיך להסביר,אתה נהיה מופתע יותר ויותר.
"אך לפני 3 שנים.. הצוותים החלו לצוץ מעל פני השטח,יצדו מהסדקים והחלו לבצע את הדברים הנוראיים שעשו,אבל תוכנית ממשלתית חדשה עלתה על פני השטח,בכל מחוז יבחרו ילד אחד,שיוסמך על ידי סוכנים של הממשלה ויעצור לעקוב אחרי הצוותים,הוא זה שיעזור להוריד את הפשע בעולם,הוא יעקוב וידווח על כל פעולה שהם עושים,לפני 3 שנים סוכנים של הממשלה נסעו לכל רחבי המחוז ובדקו את הילדים ואת קצב התפתחותם ובחנו את המתאימים ביותר,ומצאו אותך כמתאים ביותר למשימה הזאת, אתה הוכשרת מזה 3 שנים למשימה הזאת בלי שידעת על כך,הוריך לא יודעים על כך כלום,במשך 3 שנים ביקרו אותך סוכני הממשלה וראו איך גדלת וסיפרו להוריך שהייתה לך מחלה נדירה ושהם בדקו האם אתה בסדר,במשך התקופה הזאת אני קיבלתי דיווחים ומסמכים על המצב הבריאותי שלך,אני מכיר אותך כבר 3 שנים וזאת הפעם הראשונה שאני פוגש אותך..." מסביר ניקולס,אתה המום ואין לך מה לומר.
"אז יש לי רק דבר אחד לומר לך... אני,ניקולס,קצין המבחן שלך.." אומר ומסתכל עליך,לראות מה תגיד.
מה תעשה?