Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 70 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [U][B]נוקו-
    את מוציאה את הפוקידע ובודקת את הפוקימונים.
    הפוקימון הראשון מתגלה לך כ- "סלקוט'-הפוקימון המרושל,סלקוט' מבלה את רוב זמנו בלנוח ולהתעצל,אנשים שמביטים בו מרגישים בעצמם עייפים" אומרת הפוקידע.
    את מכוונת אותה על הפוקימון השני והוא מתגלה לך כ- שרומיש-פוקימון הפטרייה,כששרומיש מרגיש מאוים,הוא משחרר נבגים רעילים מראשו שיכולים להכאיב מאוד אם לא מתרפאים בזמן" אומרת הפוקידע ונכבית.
    כל הפוקימונים מסתכלים על האנשים בכעס,חוץ מסלקוט' שמסתכל סביב ושוכב על הרצפה.
    שרומיש הקטנה והשמנמנה הולכת להמון הפוקימונים שמרוכז באנשים.
    "מה נעשה?" אומר אחד האנשים,מדטייט,סייבלי ונאזליף נסוגים אחורה ומוחזרים לפוכדורים שלהם.
    "אה יש לי!" אומר אחד הבחורים,מוציא מכיסו כדור אפור וזורק אותו על הרצפה,מהכדור יוצא עשן שמתפזר בכל המקום וגורם לכולם להשתעל,לאחר שהעשן מתפזר אתם מגלים שהאנשים נעלמו כאילו לא היו.
    הכלוב נשאר עומד והאוהל נראה הרוס,יכול להיות שאפשר למצוא פה משהו חשוב,הפוקימונים מביטים זה בזה ומתרחקים מהמקום.
    מה תעשי?

?
    "מעולה!" אני קוראת "כול הפוקימונים שנשארים אני ורצה שתיזהרו, אם יש בעיה אני במסע שלי ישלח תמיד עזרה" אני קוראת ונכנסת לאוהל בחיפוש אחר משהו מעניין, לאחר מכן אני מתקשרת אל ג'קלין ומעדכנת אותה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

אתה לוקח את העצמות משינקס ובידוף ומחזיר אותם לפוכדורים.
    אתה וסוזן ממשיכים הדרך שלכם ורואים שלט ליד פתח מערה "שער אורבורג".
    "אז הגענו.. שניכנס?" סוזן שואלת ומסתכלת עליך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

"למה לא?" אומר לה ואכנס לשער אורברג.
    כשאגנס אוצי את צ'ימצ'אר ואת שינקס ואומר להם להתקיף כל פוקימון שחוסם לנו את הדרך / מתקיף אותנו.

Spoiler ספוילר

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "כל הכבוד לכם, זו תיהיה מתקפה יעילה ביותר!" אתה מריע לאליס ולטוטודייל.
    "חכי ותראי.." אתה אומר לאליס,מה שגורם לה להסתקרנן יותר.
    "צ'יקוריטה, ספינרק, מוכנים? קדימה מגן חוטים!" אתה פוקד עליהם.
    ספינרק מסתכל על וונסה,אליס,ג'ירפרינג וטוטודייל ונראה לחוץ ונרגש, "ספינרק!" הוא אומר ויורה חוט לאוויר.
    לאט לאט הוא מתחיל ללפף אותו,במהירות אתם רואים כדור נופל על הרצפה,הוא חותך אותו ונכנס אליו.
    "צ'יקורי!" קוראת צ'יקוריטה ושולחת עלי טער,העלים מגיעים וחותכים את הכדור לאט לאט,כעבור מספר עלים הכדור מתפרק וספינרק עומד איפה שהיה הכדור, וונסה מסתכלת החיוך, "יפה מאוד,אני רואה שספינרק למד את זה יפה,אבל זה לא מספיק" אומרת וונסה בנימה רצינית, "בשביל שספינרק יוכל להיכנס לכדור במהירות יותר,הוא צריך לבנות את הכדור בלי כל הבפנים,כי עד שהוא חותך את החוטים שנמצאים בפנים שיוכל להיכנס הוא מוצא את עצמו כבר בחוץ" מסבירה וונסה,אתה מבחין כמה ניסיון יש לה בצורת הדיבור שלה.
    היא ניגשת ולספינרק ומתכופפת, "במקום ללפף את החוט ההתחלתי,תנסה להניע את ראשך כדי לסובב את ראשך מעט בשביל שהחוטים יתלבשו מעל הקצה של החוט ההתחלתי ולא יקיפו אותו,תנסה עכשיו! צ'יקוריטה תהיה מוכנה לתקוף" אומרת וונסה ומסתכלת עליך בחיוך רחב.
    ספינרק יורה חוט אחד ומתחיל לנענע את ראשו,החוטים קצת מפוזרים ולא מתלבשים אבל לאחר כמה זמן של ניסיון כיפת חוטים מתחברת לחוט שמרכיבה כדור אף יותר גדול,הוא נוחת על הקרקע,ספינרק חותך אותו ונכנס פנימה,צ'יקוריטה שולחת עלי טער ומפרקת את הכדור.
    "עכשיו אתם תצטרכו להתאמן על עמידותו של הכדור,אני נשארת כאן ובינתיים אליס תחזרי למרכז הפוקימונים ותרפאי את מאריפ,נראה עד כמה היא חזקה" וונסה מדברת לשניכם,אליס הולכת לכיוון מרכז הפוקימונים.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי ספינראק, לפי מה שוונסה אמרה, בוא ננסה שוב!" אומר לו בחיוך ואוסיף "קדימה אני מאמין שנצליח הרבה יותר מהר, אתה שולט בירי החוטים בצורה כמעט מושלמת כבר."
    ואז לאחר מכן אפקוד עליו לבצע זאת ואתחיל שוב בספירה.

.

4. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "את לא צריכה לגמול לי על כלום" אתה עונה לה בביישנות, "אני הייתי צריך לשמור על החוק ולנצח את הבחור" אתה אומר לה והיא מחייכת אליך חיוך רחב וחמוד.
    "את מוכנה להראות לי את רלטס?" אתה שואל אותה בזמן שאתם חוזרים לעיר.
    "כן בבקשה!" היא אומרת ומוציאה מכיסה פוכדור,מחזיקה אותו בידה ולוחצת עליו,ממנו יוצאת קרן לבנה שהופכת לפוקימון קטן עם קסדה על הראש, "רלטס!" הפוקימון אומר ומסתכל על שניכם, "רלטס ואני חברות כבר המון זמן!, אומרת בטון חמוד, "אתה בטוח שאתה לא רוצה תגמול?" שואלת לוסי.
    מה תעשה?
    "אם את רוצה לתת לי תגמול, מי אני שאפריע לך?" אני מושך בכתפי. אני מוציא את הפוקדע מכיסי ומכוון אל רלטס "היא נקבה, אני מבין" אני אומר בטון אגבי.לאחר מכן אני פונה ללוסי "אם אכפת לך, אני צריך להכנס למרכז הפוקימונים קודם" אני אומר לה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

5. משתמש מנוסה
    תומאס-
    (קרדיט ל-nivx10 על הרעיון)
    "אתה בטוח שאתה רוצה שאשמור עליה? אני לא מספיק חזק בשביל זה" אתה אומר לו בחשש.
    "מה פתאום! אני לא רוצה שתשמור עליה טיפשון! ברור שאתה לא מתאים בשביל הדבר הזה!" אומר צ'אד.
    "אני אשמור עליה,אבל פשוט נצטרך להישאר ביחד,כדי שנוכל להזעיק את השוטרת ג'ני אם ינסו ללכוד את האבן" מסביר צ'אד, "אילו פוקימונים יש לך?" שואל צ'אד.
    מה תעשה?
    "יש לי צרמנד'ר ופידג'יאוטו" אני אומר לו "ואני חושב שאין בעיה. איזה פוקימונים יש לך עוד?" אני שואל אותו, מביט באלקטרובאז תוך כדי.

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "יש לי צרמנד'ר ופידג'יאוטו" אתה עונה לו,הוא מהנהן וסוגר את הקופסא עם האבן בתוכה.
    "ואני חושב שאין בעיה. איזה פוקימונים יש לך עוד?" אתה שואל אותו בהתעניינות, "יש לי כמה פוקימונים... אבל כרגע אני רק עם אלקטאבז והארקניין שלי" אומר צ'אד וקם מהרצפה.
    "טוב.. אנחנו נצטרך לשמור על האבן טוב! איך תרצה להעביר את הזמן? מה אתה מאמן? מתאם?" שואל צ'אד ועוזר לך לקום.
    מה תעשה?

האריסון-
    Spoiler ספוילר

"אוקיי ספינראק, לפי מה שוונסה אמרה, בוא ננסה שוב!" אתה אומר בחיוך,
    "קדימה אני מאמין שנצליח הרבה יותר מהר, אתה שולט בירי החוטים בצורה כמעט מושלמת כבר." אתה מעודד אותו.
    ספינרק יורה את החוט ומתחיל לסובב את ראשו ותוך כדי יורה את החוט שיוצר את הכדור.
    ספינרק מקיף את החוט בשכבה כפולה אבל לוקח לו קצת יותר זמן אבל לבסוף הכדור יוצא עמיד וחזק,הוא נופל על הקרקע,ספינרק חותך חתך קטן אך מתקשה,הוא שם לב שהוא צריך לרכך את השכבה שממנה הוא נכנס! לבסוף הוא מצליח להיכנס.
    "צ'יקורי!" קוראת צ'יקוריטה ויורה עלי טער,הראשון חותך כמה חוטים,השני חותך עוד כמה חוטים מהצד השני,צ'יקוריטה משגרת עוד עלי טער,כעבור 12 עלים בכדור מתפרק!.
    "כל הכבוד! זה היה מרשים ביותר!" וונסה מחמיאה לספינרק שמסמיק.
    בינתיים אליס חוזרת בריצה ולידה אתה מבחין ב- שרצה לידה.
    "האריסון תכיר,זאת מאריפ" אומרת אליס בחיוך ומלטפת את מאריפ שמסתתרת מאחורי רגליה בבישנות.
    "טוב האריסון,אני רוצה שתאמן גם את סינדקוויל,ספינרק תעבוד על הכדור עם צ'יקוריטה,תקפיד שהחלק שבו אתה מחורר את הכדור יהיה רך" פוקדת וונסה על שניהם והם ממשיכים באימונים.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "אם את רוצה לתת לי תגמול, מי אני שאפריע לך?" אתה מחליט ומוציא את הפוקידע ומכוון אותה על הפוקימון של לוסי.
    "רלטס-פוקימון ההרגשה,הקרניים האדומות שעל ראשו מאפשרות לו לזהות רגשות של אנשים,הוא תמיד יהיה בחברת אנשים שמחים" אומרת הפוקידע ונכבית.
    כעבור זמן הליכה קצר אתם מגיעים לעיר,אתה מבקש ללכת למרכז הפוקימונים קודם ולוסי מהנהנת בהסכמה,אתה נכנס למרכז וכעבור 10 דקות שניכם יוצאים ממנו לאחר שריפאתם את הפוקימונים שלכם.
    "בוא מכאן" אומרת לוסי ומובילה אותך לבית שנמצא קרוב למרכז הפוקימונים,היא מזמינה אותך להיכנס ואתה נכנס.
    כשאתה נכנס לבית אתה רואה בית רגיל,מטבח,סלון ופינת ישיבה.
    "אמא הגעתי!" לוסי צועקת, "אמא לא בבית" אתה שומע לפתע קול,אתה מבחין במדרגות,שומע קולות רגליים ואתה רואה ילדה בוגרת יותר יורדת במדרגות, "מי זה?" שואלת הנערה, "הוא הנער שהציל אותי בחוף! בלעדיו לא הייתי כאן! אני דורשת שיקבל תגמול!" לוסי אומרת בקול חמוד ורלטס צוחקת, "מה אני יכולה להביא לו?" שואלת הנערה את לוסי וניגשת למטבח, "100$ זה בסדר?" שואלת אותך הנערה,לוסי מסתכלת עליך בחיוך.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"מעולה!" את קוראת בחיוך ומביטה בפוקימונים המתרחקים.
    "כול הפוקימונים שנשארים אני ורצה שתיזהרו, אם יש בעיה אני במסע שלי ישלח תמיד עזרה" את אומרת להם.
    את הולכת לאוהל,רואה אותו הרוס ומפורק,את מרימה את הבד שהרים האוהל,מקלות ומחפשת אחר משהו,את מבחינה בניירת,את מרימה אותה ורואה כמה דברים מקושקשים,למרות הקשקושים את מבחינה שכתוב משהו הגיוני, "טורניר בעיר רוסטרובו" זה כל מה שאת מצליחה לזהות.
    את מוציאה את הפוקידע שלך ומטלפנת לג'קלין, כעבור כמה ציפצופים את שומעת את קולה, "כן?" את שומעת אותה.
    את מדווחת לה על כל מה שקרה, "מממ זה נשמע מעניין,יפה מאוד שהצלחת בסוף להסתדר לבד" ג'קלין מחמיאה לך, את מספרת לה על הנייר שמצאת, "זה יכול להיות התחלה למשהו שהם מתכננים לעשות.. אני מציעה שתמשיכי לעיר רוסטרובו,אני אתקשר יותר מאוחר לבדוק אם אכן מתרחש טורניר בעיר בקרוב,בינתיים תצאי לשם,תנסי לחקור ולאסוף כמה שיותר מידע על הטורניר הזה,מי מנהל אותו וכולי', מבינה?" ג'קלין מסבירה,את עונה לה שכן והיא מנתקת.
    את מבחינה שרוב הפוקימונים כבר התרחקו,ממרחק את מבחינה בשרומיש השמנמנה צועדת לאיטה,ועוד מספר זיגזגונים מתרחקים מהמקום.
    מה תעשה?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"למה לא?" אתה אומר ושניכם נכנסים למערה.
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר ושינקס וביחד אתם מתקדמים במערה,לאחר כמה דוקת של הליכה אתם שומעים לפתע רעש כנפיים,צ'ימ'צאר ושינקס מסתכלים סביב כדי לבדוק שהכל כשורה.
    לפתע אתם מבחינים במתקרבים אליכם הרבה מאוד פוקימונים שמעופפים,כולם נראים אותו הדבר,צורת עטלף.
    הפוקימונים מתעופפים לכיוונכם, "קודאק היזהר!" אומרת סוזן ומתכופפת,שינקס וצ'ימצ'אר מתקיפים את המון הפוקימונים במכת חשמל וגחלת,כמה פוקימונים נפגעים וכל השאר פותחים את פיהם ומשחררים קרנות סגולות שפוגעות בכולכם,אתה מרגיש מסוחרר מאוד ואחרי כמה דקות אתה נופל על הרצפה.
    לאחר כמה זמן אתם מתעוררים,שינקס וצ'ימצ'אר קמים טיפה מסוחררים,סוזן עדיין שוכבת על הקרקע וקמה באיטיות.
    "מה קרה כאן?" שואלת סוזן מסוחררת.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]
    נוקו-
    Spoiler ספוילר

"מעולה!" את קוראת בחיוך ומביטה בפוקימונים המתרחקים.
    "כול הפוקימונים שנשארים אני ורצה שתיזהרו, אם יש בעיה אני במסע שלי ישלח תמיד עזרה" את אומרת להם.
    את הולכת לאוהל,רואה אותו הרוס ומפורק,את מרימה את הבד שהרים האוהל,מקלות ומחפשת אחר משהו,את מבחינה בניירת,את מרימה אותה ורואה כמה דברים מקושקשים,למרות הקשקושים את מבחינה שכתוב משהו הגיוני, "טורניר בעיר רוסטרובו" זה כל מה שאת מצליחה לזהות.
    את מוציאה את הפוקידע שלך ומטלפנת לג'קלין, כעבור כמה ציפצופים את שומעת את קולה, "כן?" את שומעת אותה.
    את מדווחת לה על כל מה שקרה, "מממ זה נשמע מעניין,יפה מאוד שהצלחת בסוף להסתדר לבד" ג'קלין מחמיאה לך, את מספרת לה על הנייר שמצאת, "זה יכול להיות התחלה למשהו שהם מתכננים לעשות.. אני מציעה שתמשיכי לעיר רוסטרובו,אני אתקשר יותר מאוחר לבדוק אם אכן מתרחש טורניר בעיר בקרוב,בינתיים תצאי לשם,תנסי לחקור ולאסוף כמה שיותר מידע על הטורניר הזה,מי מנהל אותו וכולי', מבינה?" ג'קלין מסבירה,את עונה לה שכן והיא מנתקת.
    את מבחינה שרוב הפוקימונים כבר התרחקו,ממרחק את מבחינה בשרומיש השמנמנה צועדת לאיטה,ועוד מספר זיגזגונים מתרחקים מהמקום.
    מה תעשה?

?
    מותר לי להשתמש בוורמפל וטריקו מול שורמיש? ותמסור לניב תודה
    ~~~
    "אוקי טריקו תקוף את שורמיש בקליע זרעים! אם היא תוקפת תשתמש בהתקפה מהירה כדי לחמוק ולתקוף ! תוסיף לזה קצת זריזות כדי שהיה ממש מהיר! לאחר מכן תקוף בנהמה בתפחיד או תשתק אותה וקליע זרעים חזק במיוחד!" אני קוראת שמחה מזה שהצלחתי לעשות דברים חשובים לגבי צוות מגמה ולדעת אליהם לא קצת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "יש לי צרמנד'ר ופידג'יאוטו" אתה עונה לו,הוא מהנהן וסוגר את הקופסא עם האבן בתוכה.
    "ואני חושב שאין בעיה. איזה פוקימונים יש לך עוד?" אתה שואל אותו בהתעניינות, "יש לי כמה פוקימונים... אבל כרגע אני רק עם אלקטאבז והארקניין שלי" אומר צ'אד וקם מהרצפה.
    "טוב.. אנחנו נצטרך לשמור על האבן טוב! איך תרצה להעביר את הזמן? מה אתה מאמן? מתאם?" שואל צ'אד ועוזר לך לקום.
    מה תעשה?
    "אני מאמן, ואני בדרכי עכשיו לעיר פיוטר לקרב המכון הראשון שלי" אני אומר לו בחיוך "אז מה אתה אומר, שנצא לדרך?" אני שואל אותו.

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"למה לא?" אתה אומר ושניכם נכנסים למערה.
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר ושינקס וביחד אתם מתקדמים במערה,לאחר כמה דוקת של הליכה אתם שומעים לפתע רעש כנפיים,צ'ימ'צאר ושינקס מסתכלים סביב כדי לבדוק שהכל כשורה.
    לפתע אתם מבחינים במתקרבים אליכם הרבה מאוד פוקימונים שמעופפים,כולם נראים אותו הדבר,צורת עטלף.
    הפוקימונים מתעופפים לכיוונכם, "קודאק היזהר!" אומרת סוזן ומתכופפת,שינקס וצ'ימצ'אר מתקיפים את המון הפוקימונים במכת חשמל וגחלת,כמה פוקימונים נפגעים וכל השאר פותחים את פיהם ומשחררים קרנות סגולות שפוגעות בכולכם,אתה מרגיש מסוחרר מאוד ואחרי כמה דקות אתה נופל על הרצפה.
    לאחר כמה זמן אתם מתעוררים,שינקס וצ'ימצ'אר קמים טיפה מסוחררים,סוזן עדיין שוכבת על הקרקע וקמה באיטיות.
    "מה קרה כאן?" שואלת סוזן מסוחררת.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

"אין לי מושג..לדעתי אלה היו זובאט" אט=ומר לה ואסתכל על שינקס וצ'ימצ'אר "אתם בסדר חבר'ה? טוב,צ'ימצ'אר תחזור,שינקס בוא תלך איתנו עד הסוף" אומר להם.
    לאחר מכן אתחיל ללכת עם שינקס וסוזן בתוך המערה,מנסים למצוא את היציאה.

Spoiler ספוילר

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "אם את רוצה לתת לי תגמול, מי אני שאפריע לך?" אתה מחליט ומוציא את הפוקידע ומכוון אותה על הפוקימון של לוסי.
    "רלטס-פוקימון ההרגשה,הקרניים האדומות שעל ראשו מאפשרות לו לזהות רגשות של אנשים,הוא תמיד יהיה בחברת אנשים שמחים" אומרת הפוקידע ונכבית.
    כעבור זמן הליכה קצר אתם מגיעים לעיר,אתה מבקש ללכת למרכז הפוקימונים קודם ולוסי מהנהנת בהסכמה,אתה נכנס למרכז וכעבור 10 דקות שניכם יוצאים ממנו לאחר שריפאתם את הפוקימונים שלכם.
    "בוא מכאן" אומרת לוסי ומובילה אותך לבית שנמצא קרוב למרכז הפוקימונים,היא מזמינה אותך להיכנס ואתה נכנס.
    כשאתה נכנס לבית אתה רואה בית רגיל,מטבח,סלון ופינת ישיבה.
    "אמא הגעתי!" לוסי צועקת, "אמא לא בבית" אתה שומע לפתע קול,אתה מבחין במדרגות,שומע קולות רגליים ואתה רואה ילדה בוגרת יותר יורדת במדרגות, "מי זה?" שואלת הנערה, "הוא הנער שהציל אותי בחוף! בלעדיו לא הייתי כאן! אני דורשת שיקבל תגמול!" לוסי אומרת בקול חמוד ורלטס צוחקת, "מה אני יכולה להביא לו?" שואלת הנערה את לוסי וניגשת למטבח, "100$ זה בסדר?" שואלת אותך הנערה,לוסי מסתכלת עליך בחיוך.
    מה תעשה?
    זה הרבה??
    ~~~
    "תודה רבה" אני ממלמל, לוקח את הכסף ומכניס אותו לתיקי. אני פונה אל רלטס ומלטף אות בראשו 'טוב בקשר עם אנשים, הא?' אני חושב 'ממש מתאים לי' אני מנסה להשתמש בכישרון שלי ולהבין מה רלטס חושב עליי, כמו שהוא בוודאי יכול לעשות לי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"אוקיי ספינראק, לפי מה שוונסה אמרה, בוא ננסה שוב!" אתה אומר בחיוך,
    "קדימה אני מאמין שנצליח הרבה יותר מהר, אתה שולט בירי החוטים בצורה כמעט מושלמת כבר." אתה מעודד אותו.
    ספינרק יורה את החוט ומתחיל לסובב את ראשו ותוך כדי יורה את החוט שיוצר את הכדור.
    ספינרק מקיף את החוט בשכבה כפולה אבל לוקח לו קצת יותר זמן אבל לבסוף הכדור יוצא עמיד וחזק,הוא נופל על הקרקע,ספינרק חותך חתך קטן אך מתקשה,הוא שם לב שהוא צריך לרכך את השכבה שממנה הוא נכנס! לבסוף הוא מצליח להיכנס.
    "צ'יקורי!" קוראת צ'יקוריטה ויורה עלי טער,הראשון חותך כמה חוטים,השני חותך עוד כמה חוטים מהצד השני,צ'יקוריטה משגרת עוד עלי טער,כעבור 12 עלים בכדור מתפרק!.
    "כל הכבוד! זה היה מרשים ביותר!" וונסה מחמיאה לספינרק שמסמיק.
    בינתיים אליס חוזרת בריצה ולידה אתה מבחין ב- שרצה לידה.
    "האריסון תכיר,זאת מאריפ" אומרת אליס בחיוך ומלטפת את מאריפ שמסתתרת מאחורי רגליה בבישנות.
    "טוב האריסון,אני רוצה שתאמן גם את סינדקוויל,ספינרק תעבוד על הכדור עם צ'יקוריטה,תקפיד שהחלק שבו אתה מחורר את הכדור יהיה רך" פוקדת וונסה על שניהם והם ממשיכים באימונים.
    מה תעשה?
    "איזה חמודה היא!" אומר לאליס ואלך ללטף אותו בעדינות גם כן...
    "אני מאמין בסינדקוויל שלי ויש לי תכניות בשבילו!" אומר לוונסה בחיוך ואביט בסינדקוויל שלי.
    "אין צורך שהאמן אותו, כך אני מרגיש ואני בטוח בעצמי!" אוסיף לומר לה, לאחר מכן אומר לוונסה שתבוא איתי רגע לצד ואשאל אותה עם היא גלתה כמה דברים על אליס ועם היא בוטחת בה!

.

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אני מאמן, ואני בדרכי עכשיו לעיר פיוטר לקרב המכון הראשון שלי" אתה עונה לו בחיוך.
    לאחר מכן אתה שואל אותו אם אתה רוצה לצאת לדרך,הוא מסתכל עליך מעט מופתע, "מה?! אתה מצפה לנצח את מכון האבן של ברוק עם צ'רמנדר ופידג'יוטו?! שני פוקימונים שחלשים על סוג אבן?" אומר צ'אד.
    "אתה תצטרך פוקימון עשב או מים בשביל להתגבר על המכון הזה.. פידג'יוטו לא יעזור הרבה המכון הזה.. צ'רמנדר עוד אפשר איך שהוא להסתדר איתו,לכן תצטרך ללכוד לפחות עוד פוקימון אחד" מסביר צ'אד.
    "תרצה שאראה לך מקום שתוכל למצוא בו כאלה?" שואל אותך.
    מה תעשה?

האריסון-
    Spoiler ספוילר

"איזה חמודה היא!" אתה אומר בחיוך וניגש אליה.
    אתה שולח את ידיך לכיוונה,היא טיפה נלחצת אבל נרגעת,אתה מלטף את פרוותה הצמרירית והנעימה במיוחד.
    "מאריפ!" מאריפ קוראת בחיוך ולפתע אתה מרגיש זרם חשמלי קטן עובר בידיך.
    "אוי סליחה האריסון! היא לא עשתה את זה בכוונה.." אומרת אליס ומאריפ מסתכלת עליך בחיוך קטן.
    "אין צורך שהאמן אותו, כך אני מרגיש ואני בטוח בעצמי!" אתה משיב לוונסה.
    "אתה בטוח? תחשוב על זה" אומרת וונסה ואתה לוקח אותה לצד ושואל אותה על אליס.
    "בהחלט גיליתי עליה כמה דברים.. רואים שהיא עם רוח חיים והתלהבות,אני לא יודעת אם המשימה הזאת תתאים לה,אנחנו רק בהתחלה" אומרת וונסה ואתם חוזרים לאליס ולפוקימונים.
    בינתיים,אתה מבחין שספינרק מתאמן על צ'יקוריטה.
    "אז אתה בטוח שאתה לא רוצה להתאמן עם סינדקוויל? מאריפ וג'ירפרינג שניכם נלחמים עכשיו" אומרת וונסה ושני הפוקימונים מגיעים אליה,סינדקוויל מסתכל עליך.
    מה תעשה?

דדיוויד-
    אתה מודה להן על הכסף ומכניס אותו לתיקך,אתה מסתכל על רלטס ומנסה לראות על מה היא חושבת,היא מסתכלת עליך,טיפה מחייכת ולאחר מכן טיפה נלחצת.
    "אני רואה שרלטס רואה את האישיות שלך.." אומרת הנערה, "לרלטס יש כישרון לזה" מוסיפה.
    רלטס טיפה מחייכת עוד פעם אבל עם החיוך רואים שעוד פחד מגיע.
    "אני חושבת שהיא רואה שיש בך טוב.. אתה באמת בן אדם טוב,אבל לדעתה אתה קצת קשוח מבפנים וזה מקשה עליך להתחבר לכמה פוקימונים" מסבירה הנערה.
    "ואני יודעת את זה כי יש לי קירליה כבר" מוסיפה הילדה ומוציאה אותה,אתה רואה פוקימון שמאוד דומה לרלטס אבל טיפה שונה.
    "דרך אגב,קוראים לי טרייס,התחלתי את המסע שלי בתור מגדלת פוקימונים וחזרתי הביתה להפסקה קטנה,אני חוזרת למסע מחר בבוקר" אומרת טרייס.
    "אתה רוצה שעכשיו קירליה תנסה לחשוף את אישיותך?" שואלת טרייס.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

את פוקדת על טריקו להשתמש את שרומיש בקליע זרעים,הוא רץ לשרומיש שקצת רחוקה ממנו ויורה קליע זרעים.
    שרומיש נפגעת בגבה ונופלת על הפרצוף,היא מביטה אחורה ורואה את טריקו,היא נלחצת ומתחילה לברוח,טריקו רץ במהירות ותוקף במתקפה מהירה ומפיל אותה שוב והיא מתגלגלת על האדמה.
    היא מסתכלת ונראה שהיא נפגעה,לפתע מגיע פוקימון גדול וירוק,שעומד מולך,הוא מפריד בין טריקו לבין שרומיש.
    מה תעשי?

קודאק-
    "אין לי מושג..לדעתי אלה היו זובאט" אתה עונה לה ושואל את שינקס וצ'ימצ'אר לשלומם.
    שניהם קמים ומהנהנים בראשם,מראים שהכל בסדר.
    אתם ממשיכים בדרך ורואים יציאה מהמערה,אתם יוצאים ורואים עיר גדולה,באופק אתה מבחין באזור ובו מכשירי בניה,בניין גדול שנמצא קרוב אליו ואת מרכז הפוקימונים.
    "וואו..העיר אורבורג! הגענו! מה נעשה?" שואלת סוזן תוך כדי שכהיא מסתכלת על העיר בהתלהבות.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אני מאמן, ואני בדרכי עכשיו לעיר פיוטר לקרב המכון הראשון שלי" אתה עונה לו בחיוך.
    לאחר מכן אתה שואל אותו אם אתה רוצה לצאת לדרך,הוא מסתכל עליך מעט מופתע, "מה?! אתה מצפה לנצח את מכון האבן של ברוק עם צ'רמנדר ופידג'יוטו?! שני פוקימונים שחלשים על סוג אבן?" אומר צ'אד.
    "אתה תצטרך פוקימון עשב או מים בשביל להתגבר על המכון הזה.. פידג'יוטו לא יעזור הרבה המכון הזה.. צ'רמנדר עוד אפשר איך שהוא להסתדר איתו,לכן תצטרך ללכוד לפחות עוד פוקימון אחד" מסביר צ'אד.
    "תרצה שאראה לך מקום שתוכל למצוא בו כאלה?" שואל אותך.
    מה תעשה?
    "אתה מכיר מקום שאפשר לתפוס בו פוקימון עשב או מים?!" אני שואל אותו בהפתעה "אז למה לא סיפרת לי עליו קודם?! ברור שכן!" אני אומר לו בשמחה "אם זה יעזור לשפר את הצוות שלי, אני מוכן לכך!" אני מוסיף "קדימה, איפה זה?!" אני אומר בהתרגשות.

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אתה מכיר מקום שאפשר לתפוס בו פוקימון עשב או מים?!" אתה שואל את צ'אד בפליאה.
    "אם זה יעזור לשפר את הצוות שלי, אני מוכן לכך!" אתה מוסיף.
    "אז קדימה! אנחנו יוצאים ליער ורידיאן!" אומר צ'אד.
    שניכם מתחילים ללכת לכניסה ליער ורידיאן.
    "הלא הרבה יודעים על המקום הזה.. והוא לא בתוך השמורה אז אפשר לתפוס שם פוקימונים!" צ'אד אומר ואתה עוקב אחריו.
    אתם מתהלכים ביער,רואים שוכבים על ענפי עצים.
    על ענפים אחרים אתם מבחינים בפוקימון ירוק,בלי זרועות ורגליים שיושב גם הוא על עץ.
    אתם ממשיכים ורואים פוקימון שדומה לו אבל צבעו צהוב,לידם נמצאים פוקימונים שדומים לזחלים עם קרן על ראשם.
    באוויר מתעופף שמסתכל על אחד מפוקימוני הזחל בהתענינות.
    אתם ממשיכים ורואים עצים יותר נמוכים, "הגענו" אומר צ'אד בחיוך ואתם נכנסים,אתה ממשיך בתוך העצים,לאט לאט הם נהיים יותר גבוהים עד שאתה מבחין באגם מיוחד ביופיו,צבעו תכלת ומסביב לו דשא ירוק.
    "האגם הזה הוא מקור המים הגדול ביותר בכל היער ורידיאן,רשת השמורות מכירות את המקום אבל לא מכריזות עליו כמקום שלהם כי לא רוצים שאנשים ייכנסו לפה,אפילו לא בשביל לתפוס פוקימונים" מסביר צ'אד.
    באגם אתה מבחין בכמה פוקימונים,בדשא אתה מבחין ב- מנמנם על הדשא הירוק.
    קרוב אליו אתה מבחין בפוקימון קטן בעל שתי רגליים וחמישה עלים על ראשו.
    "כנראה שאלו הפוקימונים שנמצאים כאן כרגע.. אם תרצה נוכל לחכות בשביל לראות אם יבואו עוד" אומר צ'אד ומסתכל על האגם.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אתה מכיר מקום שאפשר לתפוס בו פוקימון עשב או מים?!" אתה שואל את צ'אד בפליאה.
    "אם זה יעזור לשפר את הצוות שלי, אני מוכן לכך!" אתה מוסיף.
    "אז קדימה! אנחנו יוצאים ליער ורידיאן!" אומר צ'אד.
    שניכם מתחילים ללכת לכניסה ליער ורידיאן.
    "הלא הרבה יודעים על המקום הזה.. והוא לא בתוך השמורה אז אפשר לתפוס שם פוקימונים!" צ'אד אומר ואתה עוקב אחריו.
    אתם מתהלכים ביער,רואים שוכבים על ענפי עצים.
    על ענפים אחרים אתם מבחינים בפוקימון ירוק,בלי זרועות ורגליים שיושב גם הוא על עץ.
    אתם ממשיכים ורואים פוקימון שדומה לו אבל צבעו צהוב,לידם נמצאים פוקימונים שדומים לזחלים עם קרן על ראשם.
    באוויר מתעופף שמסתכל על אחד מפוקימוני הזחל בהתענינות.
    אתם ממשיכים ורואים עצים יותר נמוכים, "הגענו" אומר צ'אד בחיוך ואתם נכנסים,אתה ממשיך בתוך העצים,לאט לאט הם נהיים יותר גבוהים עד שאתה מבחין באגם מיוחד ביופיו,צבעו תכלת ומסביב לו דשא ירוק.
    "האגם הזה הוא מקור המים הגדול ביותר,רשת השמורות מכירות את המקום אבל לא מכריזות עליו כמקום שלהם כי לא רוצים שאנשים ייכנסו לפה,אפילו לא בשביל לתפוס פוקימונים" מסביר צ'אד.
    באגם אתה מבחין בכמה פוקימונים,בדשא אתה מבחין ב- מנמנם על הדשא הירוק.
    קרוב אליו אתה מבחין בפוקימון קטן בעל שתי רגליים וחמישה עלים על ראשו.
    "כנראה שאלו הפוקימונים שנמצאים כאן כרגע.. אם תרצה נוכל לחכות בשביל לראות אם יבואו עוד" אומר צ'אד ומסתכל על האגם.
    מה תעשה?
    "אולי אמתין מעט, אולי אפגוש פוקימון מים מעניין" אני אומר לו, בעודי בוחן את הפוקימון עם חמשת העלים על ראשו 'מעניין מיזה הפוקימון הזה' אני חושב לעצמי. אני מוציא פוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון הזה. בינתיים, אני מוציא את פידג'יאוטו החוצה שיעוף מעל האגם, אולי הוא יאתר פוקימון מים מעניין.

עמוד 43 מתוך 70 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •