Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 70 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 1046
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    קודאק-
    "גם אני חושב כמו טרטוויג" אתה אומר ומורה על שניהם ללכת ראשונים.
    הם מהנהנים ומתחילים ללכת,אתה וסוזן עוקבים אחריהם.
    אתם מתחילים לראות אנשים עובדים ואיתם גם פוקימונים שמרימים לבנים ואבנים.
    אתם ממשיכים ועוצר אותכם בן אדם עם קסדה על ראשו, "ילדים בבקשה לא להיות פה,אנחנו בונים,אם אתם רוצים להיכנס למכרה אורבורג תוכלו להיכנס מכניסה הזאת אבל תיזהרו כי אנחנו בונים פה וחוצבים במכרה מאובנים,ה ברור?" שואל אותכם הבחור, "מאובנים?!" אומרת סוזן בהתלהבות.
    מה תעשה?
    "אנחנו גם רוצי לחפש מאובים! שמעת? והיי,כשתראה את מנהיג המכון,או אם אתה מנהיג מכון אורברג,אזס תאמרו לו שאני אאתגר אותו לקרב מכון עוד מעט!" אומר ואתחיל ללכת במכרה עם סוזן.
    "טוב..צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה ותתחיל לחפש כל מיני דברים!" אורה לו וואציא את כל הפוקימונים שלי "תעזרו לצ'ימצ'אר לחפוש ותחפו כל מיני חפצים ומאובנים!" אורה להם.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "אוקי ! תבחרו אתן קודם!" את אומרת להן בשמחה.
    "אבל נעשה ליד הבריכה" את אומרת וחושבת על כך שגם ברבוץ' צריך אימון.
    "זה בסדר.. גם ככה ננצח" אומרות הבנות ומשליחות את הפוכדורים שלהם,מהראשון יוצא שנוחת על המים.
    מהפוכדור השני יוצא פוקימון שמאוד מזכיר את סילקון,רק בצבע סגול בהיר.
    "קדימה תבחרי את הפוקימונים שלך!" צועקות הבנות.
    מה תעשי?

קודאק-
    "אנחנו גם רוצי לחפש מאובים! שמעת? והיי,כשתראה את מנהיג המכון,או אם אתה מנהיג מכון אורברג,אזס תאמרו לו שאני אאתגר אותו לקרב מכון עוד מעט!" אתה אומר לבחור.
    "מנהיג המכון כרגע נמצא במוזיאון המאובנים שנמצא לא רחוק מכאן ואני לא חושב שמותר לכם לחפש מאובנים,תנסו ללכת למוזיאון ושם כבר יגידו לכם מה לעשות בקשר לזה" אומר לך הבחור והולך משם.
    "אז אתה רוצה ללכת למוזיאון?" שואלת אותך סוזן.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    נוקו-
    "אוקי ! תבחרו אתן קודם!" את אומרת להן בשמחה.
    "אבל נעשה ליד הבריכה" את אומרת וחושבת על כך שגם ברבוץ' צריך אימון.
    "זה בסדר.. גם ככה ננצח" אומרות הבנות ומשליחות את הפוכדורים שלהם,מהראשון יוצא שנוחת על המים.
    מהפוכדור השני יוצא פוקימון שמאוד מזכיר את סילקון,רק בצבע סגול בהיר.
    "קדימה תבחרי את הפוקימונים שלך!" צועקות הבנות.
    מה תעשי?
    "צא בורביץ! טריקו לך לקרב!" אני קוראת ומוציאה את בורביץ ובודקת תפוקימון הסגול ותשני "טריקו תשתמש בקליע זרעים אל העכביש ובורביץ פצצת בוץ ופעימת מים על הפקעת הסגולה! אם הם תוקפים בורביץ תצלול למים וטריקו תחמוק בזריזות!" אני קוראת בשמחה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    נוקו-
    Spoiler ספוילר

"צא בורביץ! טריקו לך לקרב!" את קוראת ומשחררת את ברבוץ' מהפוכדור,הוא יוצא מהפוכדור ונוחת בבריכה.
    "ברבוץ'" אומר ברבוץ' ומסתכל על סורסקיט שנמצא לידו.
    טריקו נעמד מול הפוקימון הסגול דרוך ומוכן לקרב, את מוציאה את הפוקידע שלך ומבררת מידע על הפוקימון,
    "קסקון-פוקימון הפקעת,ככל שהוא סופג יותר מכות הוא נעשה יותר חסין בהתפתחות,בתוך הפקעת שלו הוא אוגר כוח ואנרגיה הדרושה לו כדי להתפתח,כשמתקיפים אותו הוא לא ישכח את היריב ושכשהוא יתפתח הוא ינקום במי שתקף אותו" אומרת הפוקידע ונכבית.
    "טריקו תשתמש בקליע זרעים אל העכביש ובורביץ פצצת בוץ ופעימת מים על הפקעת הסגולה! אם הם תוקפים בורביץ תצלול למים וטריקו תחמוק בזריזות!" את פוקדת על שניהם.
    טריקו יורה קליע זרעים על סורסקיט אך סורסקיט המהיר מתחמק מקליע הזרעים.
    "וואו זה ברבוץ'! גם אני רוצה לתפוס אחד כזה!" אומרת המאמנת של קסקון, "אוקיי סורסקיט קרן בועות תוך כדי שאתה משתמש בזריזות על טריקו!" אומרת הילדה וסורסקיט נע במהירות גבוהה,טריקו מתחמק בעזרת זריזות אך סורסקיט נע אחריו בזריזות גם ופוגע בו בסוף.
    ברבוץ' קופץ באוויר,משתקף עם השמש ומסתכל על קסקון ויורה מפיו פצצת בוץ' שפוגעת בקסקון שנשאר במקום.
    ברבוץ' צולל למים ומוציא את ראשו,אוגר כדור מים קטן בפיו ומשחרר אותו במים ויוצר גל מים ששט לכיוון קסקון ופוגע גם הוא,קסקון עומד במקום ונראה שהוא נפגע.
    "קסקון התקשחות ולאחר מכן עוקצי רעל על טריקו!" אומרת אחת הילדות.
    "סורסקיט תשתמש במתקפה מהירה על ברבוץ' ולאחר מכן סילון אקווה!" אומרת הילדה השניה.
    מה תעשי?

5. משתמש מנוסה
    נוקו-
    Spoiler ספוילר

"צא בורביץ! טריקו לך לקרב!" את קוראת ומשחררת את ברבוץ' מהפוכדור,הוא יוצא מהפוכדור ונוחת בבריכה.
    "ברבוץ'" אומר ברבוץ' ומסתכל על סורסקיט שנמצא לידו.
    טריקו נעמד מול הפוקימון הסגול דרוך ומוכן לקרב, את מוציאה את הפוקידע שלך ומבררת מידע על הפוקימון,
    "קסקון-פוקימון הפקעת,ככל שהוא סופג יותר מכות הוא נעשה יותר חסין בהתפתחות,בתוך הפקעת שלו הוא אוגר כוח ואנרגיה הדרושה לו כדי להתפתח,כשמתקיפים אותו הוא לא ישכח את היריב ושכשהוא יתפתח הוא ינקום במי שתקף אותו" אומרת הפוקידע ונכבית.
    "טריקו תשתמש בקליע זרעים אל העכביש ובורביץ פצצת בוץ ופעימת מים על הפקעת הסגולה! אם הם תוקפים בורביץ תצלול למים וטריקו תחמוק בזריזות!" את פוקדת על שניהם.
    טריקו יורה קליע זרעים על סורסקיט אך סורסקיט המהיר מתחמק מקליע הזרעים.
    "וואו זה ברבוץ'! גם אני רוצה לתפוס אחד כזה!" אומרת המאמנת של קסקון, "אוקיי סורסקיט קרן בועות תוך כדי שאתה משתמש בזריזות על טריקו!" אומרת הילדה וסורסקיט נע במהירות גבוהה,טריקו מתחמק בעזרת זריזות אך סורסקיט נע אחריו בזריזות גם ופוגע בו בסוף.
    ברבוץ' קופץ באוויר,משתקף עם השמש ומסתכל על קסקון ויורה מפיו פצצת בוץ' שפוגעת בקסקון שנשאר במקום.
    ברבוץ' צולל למים ומוציא את ראשו,אוגר כדור מים קטן בפיו ומשחרר אותו במים ויוצר גל מים ששט לכיוון קסקון ופוגע גם הוא,קסקון עומד במקום ונראה שהוא נפגע.
    "קסקון התקשחות ולאחר מכן עוקצי רעל על טריקו!" אומרת אחת הילדות.
    "סורסקיט תשתמש במתקפה מהירה על ברבוץ' ולאחר מכן סילון אקווה!" אומרת הילדה השניה.
    מה תעשי?
    "ברבוץ' תצלול למטה ושסורסקיט קרובה אליך תפגע בה אם פעימת מים ופצצת בוץ ! טריקו תחמוק בזריזות ולאחר מכן תקוף בקליע זרעים אליו! ואז בהתקפה מהירה תיקח ואתו וזרוק אותו למים וברבוץ' תעיף אותו אם ספורט ימי !" אני קוראת בשמחה ומסתכל אל הפוקימון המשונה "רוצות אחר כך עוד קרב כפול ?" אני שואלת תילדות בשמחה

וספארמרית מתקדמת

6. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    אתה מודה להן על הכסף ומכניס אותו לתיקך,אתה מסתכל על רלטס ומנסה לראות על מה היא חושבת,היא מסתכלת עליך,טיפה מחייכת ולאחר מכן טיפה נלחצת.
    "אני רואה שרלטס רואה את האישיות שלך.." אומרת הנערה, "לרלטס יש כישרון לזה" מוסיפה.
    רלטס טיפה מחייכת עוד פעם אבל עם החיוך רואים שעוד פחד מגיע.
    "אני חושבת שהיא רואה שיש בך טוב.. אתה באמת בן אדם טוב,אבל לדעתה אתה קצת קשוח מבפנים וזה מקשה עליך להתחבר לכמה פוקימונים" מסבירה הנערה.
    "ואני יודעת את זה כי יש לי קירליה כבר" מוסיפה הילדה ומוציאה אותה,אתה רואה פוקימון שמאוד דומה לרלטס אבל טיפה שונה.
    "דרך אגב,קוראים לי טרייס,התחלתי את המסע שלי בתור מגדלת פוקימונים וחזרתי הביתה להפסקה קטנה,אני חוזרת למסע מחר בבוקר" אומרת טרייס.
    "אתה רוצה שעכשיו קירליה תנסה לחשוף את אישיותך?" שואלת טרייס.
    מה תעשה?
    'קשוח מבפנים, הא? זו כנראה הסיבה שהקשר שלי עם פוקימונים לא חזק כמו שהיה בהתחלה' אני חושב ומציץ אל הצלקת על זרועי. אני פונה אל טרייס "מה הכוונה? לחשוף את התכונות שלי? למי?" אני שואל אותה, לא ממש מבין למה הכוונה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"איזה חמודה היא!" אתה אומר בחיוך וניגש אליה.
    אתה שולח את ידיך לכיוונה,היא טיפה נלחצת אבל נרגעת,אתה מלטף את פרוותה הצמרירית והנעימה במיוחד.
    "מאריפ!" מאריפ קוראת בחיוך ולפתע אתה מרגיש זרם חשמלי קטן עובר בידיך.
    "אוי סליחה האריסון! היא לא עשתה את זה בכוונה.." אומרת אליס ומאריפ מסתכלת עליך בחיוך קטן.
    "אין צורך שהאמן אותו, כך אני מרגיש ואני בטוח בעצמי!" אתה משיב לוונסה.
    "אתה בטוח? תחשוב על זה" אומרת וונסה ואתה לוקח אותה לצד ושואל אותה על אליס.
    "בהחלט גיליתי עליה כמה דברים.. רואים שהיא עם רוח חיים והתלהבות,אני לא יודעת אם המשימה הזאת תתאים לה,אנחנו רק בהתחלה" אומרת וונסה ואתם חוזרים לאליס ולפוקימונים.
    בינתיים,אתה מבחין שספינרק מתאמן על צ'יקוריטה.
    "אז אתה בטוח שאתה לא רוצה להתאמן עם סינדקוויל? מאריפ וג'ירפרינג שניכם נלחמים עכשיו" אומרת וונסה ושני הפוקימונים מגיעים אליה,סינדקוויל מסתכל עליך.
    מה תעשה?
    מזה המזל המסריח הזה?!?!?! שאני לא פה ועסוק עם לימודים וחברים אתה עף בעדכונים, ושאני כן פה זה עדכון ליום... איזה מזל גועל נפש יש לי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני בטוח אני וסינדקוויל מוכנים בהחלט! אני מתכנן הפתעה למאמנת המכון ולכם.." אומר לה בחיוך ולאטף את ראשו של סינדקוויל.
    אביט לשמיים ואבדוק פחות או יותר עם מחשיך כבר, לאחר מכן אבדוק את מצב ההתקדמות של ספינרק.

.

8. משתמש מנוסה
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"אני בטוח אני וסינדקוויל מוכנים בהחלט! אני מתכנן הפתעה למאמנת המכון ולכם.." אתה אומר לוונסה בביטחון מלא,סינדקוויל מסתכל עליך ונראה מעט חושש.
    אתה מביט לשמיים ורואה שאכן מתחיל להחשיך ומסתכל על ספינרק.
    "ספינרק!" ספינרק אומר וקורא לך,אתה מסתכל עליו.
    הוא יורה חוט מהיר ומלפף אותו והופך אותו לכדור עמיד,הכדור נוחת על הקרקע וספינרק נכנס פנימה,צ'יקוריטה יורה עלי טער והכדור נחתך ולא נפרץ,צ'יקוריטה מתאמצת עד שהכדור נפרם שוב,ספינרק מביט עליך בחיוך.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "מה הכוונה? לחשוף את התכונות שלי? למי?" אתה שואל את טרייס.
    "קירליה תעשה אותו דבר כמו רלס,אבל בגלל שקירליה היא צורה מפותחת וכוחות הלע חושיים שלה חזקים יותר,היא תוכל לחשוף יותר דברים שרלטס לא הצליחה" מסבירה טרייס.
    "אז אתה רוצה? זה יהיה מאוד מעניין,קירליה שלי מאוד חכמה" אומרת טרייס וקירליה מחכה.
    מה תעשה?

נוקו-
    "ברבוץ' תצלול למטה ושסורסקיט קרובה אליך תפגע בה אם פעימת מים ופצצת בוץ ! טריקו תחמוק בזריזות ולאחר מכן תקוף בקליע זרעים אליו! ואז בהתקפה מהירה תיקח ואתו וזרוק אותו למים וברבוץ' תעיף אותו אם ספורט ימי !" את פוקדת עליהם.
    ברבוץ' צולל לבריכה, "אין בעיה! גם אנחנו יכולים את זה!" אומרת אחת הילדות בהתלהבות, "סורסקיט תיכנס אחרי ברבוץ'!" אומרת הילדה וסורסקיט נכנס למים,לפתע ברבוץ' עף באוויר ונוחת,כנראה הוא נפגע מסורסקיט.
    פתאום מים מקיפים את סורסקיט והוא נע לכיון ברבוץ' שלא נחת במים עוד בתוך סילון מים מהיר.
    ברבוץ' אוגר את פעימת המים ומשגר אותה על סורסקיט,המים שמשחרר ברבוץ' מעכבים את סורסקיט אבל למרות זאת סורסקיט המהיר מצליח לפגוע,לאחר מכן ברבוץ' יורה על סורסקט פצצת בוץ' שפוגעת,ברבוץ' מתנשף.
    קסקון מקשיח את עצמו ושולח לטריקו מטר של עוקצי רעל סגולים,טריקו מתחמק מהם בעזרת זריזות ולאחר מכן יורה קליע זרעים, "קסקון תנסה להתגלגל ולהתחמק!" מורה עליו המאמנת שלו.
    קסקון מתגלגל ומצליח להתחמק מחלק מהקלעים של טריקו,קסקון עוצר ונפגע מקליע הזרעים.
    לאחר מכן טריקו משתמש במתקפה מהירה ואוחז בקסקון ומתכונן להשליך אותו לבריכה.
    "זה מאוד מסוכן! הוא יכול למות ככה!" אומרת המאמנת שלו,קסקון משתמש בירית חוט ומדביק אותה לקרקע מתחתיו ומצליח להישאר, "עוקצי רעל!" אומרת המאמנת שלו וטריקו נפגע מעוקצי הרעל.
    הפוקימונים שלך נפגעו אבל ממשיכים בקרב ומחכים להוראות ממך.
    מה תעשי?

9. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"][U][B]
    נוקו-
    "ברבוץ' תצלול למטה ושסורסקיט קרובה אליך תפגע בה אם פעימת מים ופצצת בוץ ! טריקו תחמוק בזריזות ולאחר מכן תקוף בקליע זרעים אליו! ואז בהתקפה מהירה תיקח ואתו וזרוק אותו למים וברבוץ' תעיף אותו אם ספורט ימי !" את פוקדת עליהם.
    ברבוץ' צולל לבריכה, "אין בעיה! גם אנחנו יכולים את זה!" אומרת אחת הילדות בהתלהבות, "סורסקיט תיכנס אחרי ברבוץ'!" אומרת הילדה וסורסקיט נכנס למים,לפתע ברבוץ' עף באוויר ונוחת,כנראה הוא נפגע מסורסקיט.
    פתאום מים מקיפים את סורסקיט והוא נע לכיון ברבוץ' שלא נחת במים עוד בתוך סילון מים מהיר.
    ברבוץ' אוגר את פעימת המים ומשגר אותה על סורסקיט,המים שמשחרר ברבוץ' מעכבים את סורסקיט אבל למרות זאת סורסקיט המהיר מצליח לפגוע,לאחר מכן ברבוץ' יורה על סורסקט פצצת בוץ' שפוגעת,ברבוץ' מתנשף.
    קסקון מקשיח את עצמו ושולח לטריקו מטר של עוקצי רעל סגולים,טריקו מתחמק מהם בעזרת זריזות ולאחר מכן יורה קליע זרעים, "קסקון תנסה להתגלגל ולהתחמק!" מורה עליו המאמנת שלו.
    קסקון מתגלגל ומצליח להתחמק מחלק מהקלעים של טריקו,קסקון עוצר ונפגע מקליע הזרעים.
    לאחר מכן טריקו משתמש במתקפה מהירה ואוחז בקסקון ומתכונן להשליך אותו לבריכה.
    "זה מאוד מסוכן! הוא יכול למות ככה!" אומרת המאמנת שלו,קסקון משתמש בירית חוט ומדביק אותה לקרקע מתחתיו ומצליח להישאר, "עוקצי רעל!" אומרת המאמנת שלו וטריקו נפגע מעוקצי הרעל.
    הפוקימונים שלך נפגעו אבל ממשיכים בקרב ומחכים להוראות ממך.
    מה תעשי?
    "סליחה חשבתי שהוא יכול לעלות למעלה.." אני מבקשת סליחה מקסקון ואז מיד קוראת "קדימה פעימת מים על קסקון ופצצת בוץ אליו! טריקו שליע זרעםי אל סורסקיט ואז זריזות אם הוא תוקף ואם בורביץ תוקפים אותך אז תשתמש בפצצת בוץ אליו"

וספארמרית מתקדמת

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"אני בטוח אני וסינדקוויל מוכנים בהחלט! אני מתכנן הפתעה למאמן המכון ולכם.." אתה אומר לוונסה בביטחון מלא,סינדקוויל מסתכל עליך ונראה מעט חושש.
    אתה מביט לשמיים ורואה שאכן מתחיל להחשיך ומסתכל על ספינרק.
    "ספינרק!" ספינרק אומר וקורא לך,אתה מסתכל עליו.
    הוא יורה חוט מהיר ומלפף אותו והופך אותו לכדור עמיד,הכדור נוחת על הקרקע וספינרק נכנס פנימה,צ'יקוריטה יורה עלי טער והכדור נחתך ולא נפרץ,צ'יקוריטה מתאמצת עד שהכדור נפרם שוב,ספינרק מביט עליך בחיוך.
    מה תעשה?
    "וואווו ספינרק זה היה מעולה, קדימה חברים, כדי שנחזור לחדרים ששכרנו במרכז ונתארגן לשינה.. מחר יום גדול!" אומר לפוקימונים שלי.
    לאחר מכן אביט בוונסה ואשאל בנימוס? "מה אתה עושה מכאן? תבואי לראות את הקרב שלי? יש לי חדר שלם, יהיה בוא מספיק מקום לשנינו!"
    לאחר מכן בניגוד לרגיל, אחזיר את סינדקוויל לפוקדור בדיוק כמו ספינרק וצ'יקוריטה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    בחייעת אני מתכנן לקום באמצע הלילה אז אל תשלח אותי ישר לבוקר!

.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "אנחנו גם רוצי לחפש מאובים! שמעת? והיי,כשתראה את מנהיג המכון,או אם אתה מנהיג מכון אורברג,אזס תאמרו לו שאני אאתגר אותו לקרב מכון עוד מעט!" אתה אומר לבחור.
    "מנהיג המכון כרגע נמצא במוזיאון המאובנים שנמצא לא רחוק מכאן ואני לא חושב שמותר לכם לחפש מאובנים,תנסו ללכת למוזיאון ושם כבר יגידו לכם מה לעשות בקשר לזה" אומר לך הבחור והולך משם.
    "אז אתה רוצה ללכת למוזיאון?" שואלת אותך סוזן.
    מה תעשה?
    "בסדר" אומר מעט באכזבה ואתחיל ללכת למוזיאון תוך כדי שאחשוב 'אני חייב שצ'ימצ'אר יתפתח'.

Spoiler ספוילר

12. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "מה הכוונה? לחשוף את התכונות שלי? למי?" אתה שואל את טרייס.
    "קירליה תעשה אותו דבר כמו רלס,אבל בגלל שקירליה היא צורה מפותחת וכוחות הלע חושיים שלה חזקים יותר,היא תוכל לחשוף יותר דברים שרלטס לא הצליחה" מסבירה טרייס.
    "אז אתה רוצה? זה יהיה מאוד מעניין,קירליה שלי מאוד חכמה" אומרת טרייס וקירליה מחכה.
    מה תעשה?
    אני מתחיל קצת להתעצבן "לא לזה התכוונתי" אני אומר "זה ברור, ואני לא אידיוט". אני מסתכל על טרייס "מה יקרה כשהיא תגלה את האישיות שלי, היא תגיד לך אותה? לי?" אני שואל אותה בקול רגוז מעט. 'אין לי שום כוונה שהיא תדע על האישיות שלי יותר מדיי' אני חושב בזעף.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אל תדאג, אני לא אפגע בך" אתה אומר לאודיש ומנסה להרגיע אותו,אודיש לא נרגע ושולח לעבריך אבקה סגולה,פידגי'וטו מבחין בכך ומרחיק ממך את האבקה הסגולה בעזרת כנפיו.
    "הפוקימונים כאן לא רגילים לראות בני אדם.. המקום הזה אמור להיות שמור ולכן אסור לספר עליו" אומר צ'אד.
    "אודיש!" אומר אודיש בזעם וממשיך לעמוד במקום.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה לכיוון הפוקימון הכחול, "פוליוואג-פוקימון הראשן,בגלל שפוליוואג מתקשה ללכת על רגליו הקטנות,הוא מרבה להעביר את הזמן בשחייה,עורו דק וממנו אפשר לראות חלק מאיבריו הפנימים" אומרת הפוקידע.
    "פוליוואג!" קורא פוליוואג בבהלה וצועד במהירות לכיוון האגם.
    מה תעשה??
    "פידג'יאוטו, אל תיתן לפוליוואג לחזור לאגם! תקוף את סופה והעף אותו חזרה ליבשה!" אני מצווה על פידג'יאוטו "צרמנד'ר,צא!" אני קורא ומוציא גם אותו החוצה "נתפוס את שניהם" אני אומר בנחישות "השתמש בשריטה על אודיש!" אני קורא ומצביע עליו 'נקווה שלא יכנס שוב להתקף הלהט שלו' אני חושב לעצמי בדאגה.

14. משתמש מנוסה
    טוב.. כפי שאתם רואים קיבלתי ניהול על חת"מ XD

תומאס-
    "פידג'יאוטו, אל תיתן לפוליוואג לחזור לאגם! תקוף את סופה והעף אותו חזרה ליבשה!" אתה מצווה על פידגי'וטו במהירות.
    פידגי'וטו פורש את כנפיו ועוקף את פוליוואג בקלות,מוריד גובה ועף לידו,לאחר מכן משחרר מכפניו משב רוח שמרחיק את פוליוואג מהאגם ומחזיר אותו לאותו המקום שבו היה.
    אתה משחרר את צ'רמנדר מהפוכדור,הוא יוצא מלא אנרגיה ושמח.
    "נתפוס את שניהם" אתה אומר בנחישות, "השתמש בשריטה על אודיש!"אתה פוקד על צ'רמנדר.
    צ'רמנדר יוצא לכיוון אודיש ושורט אותו,אודיש נופל על הקרקע ונוהם על צ'רמנדר וזורק על צ'רמנדר גוש סגול וחומצי.
    מה תעשה?

האריסון-
    "וואווו ספינרק זה היה מעולה, קדימה חברים, כדי שנחזור לחדרים ששכרנו במרכז ונתארגן לשינה.. מחר יום גדול!" אתה אומר לפוקימונים שלך,כולם קוראים בשמחה.
    ג'ירפרינג ומאריפ ממשיכים להילחם, "אתה בטוח שאתה רוצה ללכת עכשיו? אולי התחיל קצת להחשיך אבל אנחנו קרובים למרכז! ועוד לא אימנת את ספינרק בקרב! במיוחד מול מכון שחזק עליו! אני מעדיפה ללכת על בטוח ולהתאמן הרבה!" אומרת אליס וצופה בקרב בין ג'ירפרינג למאריפ.
    אתה ניגש לוונסה ושואל אותה "מה אתה עושה מכאן? תבואי לראות את הקרב שלי? יש לי חדר שלם, יהיה בוא מספיק מקום לשנינו!".
    "אני אבוא לראות את הקרב שלך.. אל תדאג,אני לא אפספס את זה" אומרת לך בקריצה, "אני לא צריכה חדר,אני אשן בחיק הטבע,הכי כיף" אומרת וונסה וצופה בקרב המתחולל, "יפה מאוד שניכם,תמשיכו,פוקימוניו של פולקנר מהירים מאוד!" מוסיפה וונסה בחיוך.
    מה תעשה?

דיוויד-
    אתה מסביר לטרייס למה התכוונת.
    "אה.. אני מניחה שהיא תדע מזה,כי היא זאת שצריכה לחשוף את זה.. ואני לא יודעת כל מה שקירליה תגלה,אני לא אוכל לזהות כל רגש שהיא מגלה,לכן אני לא כל כך בטוחה שאצליח להבין מה היא גילתה,אתה מבין?" מסבירה לך טרייס.
    מה תעשה?

נוקו-
    את מתנצלת בפני התאומות וקסקון והקרב ממשיך.
    "קדימה פעימת מים על קסקון ופצצת בוץ אליו! טריקו שליע זרעםי אל סורסקיט ואז זריזות אם הוא תוקף ואם בורביץ תוקפים אותך אז תשתמש בפצצת בוץ אליו" את פוקדת על הפוקימונים שלך.
    ברבוץ' אוגר כדור מים בפיו ומשגר אותו לכיוון קסקון, "קסקון התקשחות!" קוראת המאמנת שלו,גופו של קסקון מקשיח את עצמו והגל פוגע בו,הוא מוטח על הרצפה ונגרם נזק אך בזכות ההתקשחות הנזק לא היה מלא.
    ברבוץ' משגר גוש בוץ' על קסקון שנפגע ממנו ונפגע.
    טריקו יורה על סורסקיט זרעים מהירים אבל סורסקיט המהיר מתחמק מהם,הוא יוצא בסילון אקווה לכיוון טריקו שמתחמק ממנו בעזרת זריזות, סורסקיט מתקיף במתקפה מהירה ופוגע בטריקו.
    קסקון מפתיע את טריקו בעוקצי רעל שפוגעים גם הם ומפילים אותו על הרצפה,טריקו קם ומתנשם בכבדות.
    מה תעשי?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

אתה מסכים עם סוזן ואתם יוצאים לכיוון המוזיאון.
    אתם יוצאים מאזור הבנייה והולכים לכיוון המוזיאון שנמצא לא רחוק מאזור המכרה.
    אתם רואים בניין גדול שבראשו רשום "מוזיאון מאובנים" ומתחתיו דלת גדולה ונכנסים.
    אתם רואים הרבה מאוד דברי עתיקות תלוים על הקירות ומונחים על עמודי עץ, "ווואו!" אומרת סוזן בהתפעלות ומסתכלת על הפריטים בהתעניינות.
    אתה מסתכל סביב ומבחין בקבוצה של ילדים יושבים על שטיח שנמצא מצד ימין ממך ומן סוזן.
    הם מסתכלים ומקשיבים לאיש שנראה כך
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    טוב.. כפי שאתם רואים קיבלתי ניהול על חת"מ XD
    נוקו-
    את מתנצלת בפני התאומות וקסקון והקרב ממשיך.
    "קדימה פעימת מים על קסקון ופצצת בוץ אליו! טריקו שליע זרעםי אל סורסקיט ואז זריזות אם הוא תוקף ואם בורביץ תוקפים אותך אז תשתמש בפצצת בוץ אליו" את פוקדת על הפוקימונים שלך.
    ברבוץ' אוגר כדור מים בפיו ומשגר אותו לכיוון קסקון, "קסקון התקשחות!" קוראת המאמנת שלו,גופו של קסקון מקשיח את עצמו והגל פוגע בו,הוא מוטח על הרצפה ונגרם נזק אך בזכות ההתקשחות הנזק לא היה מלא.
    ברבוץ' משגר גוש בוץ' על קסקון שנפגע ממנו ונפגע.
    טריקו יורה על סורסקיט זרעים מהירים אבל סורסקיט המהיר מתחמק מהם,הוא יוצא בסילון אקווה לכיוון טריקו שמתחמק ממנו בעזרת זריזות, סורסקיט מתקיף במתקפה מהירה ופוגע בטריקו.
    קסקון מפתיע את טריקו בעוקצי רעל שפוגעים גם הם ומפילים אותו על הרצפה,טריקו קם ומתנשם בכבדות.
    מה תעשי?

?[/COLOR]
    מזל טוב!

"טריקו פוזוסינטזה! בורביץ חפה אליו בכדורי בוץ ופעימות מים! טריקו אחרי הפוזוסינטזה קליע זרעם אל קסקון ואל סורסקיט ואם הם תוקפים תחמוק בזריזות! ובורביץ פצצת בוץ על סילקון וסורסקיט!" אני קוראת וטיפה חוששת

וספארמרית מתקדמת

עמוד 45 מתוך 70 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •