Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 70 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1046
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    טוב.. כפי שאתם רואים קיבלתי ניהול על חת"מ XD

קודאק-
    Spoiler ספוילר

אתה מסכים עם סוזן ואתם יוצאים לכיוון המוזיאון.
    אתם יוצאים מאזור הבנייה והולכים לכיוון המוזיאון שנמצא לא רחוק מאזור המכרה.
    אתם רואים בניין גדול שבראשו רשום "מוזיאון מאובנים" ומתחתיו דלת גדולה ונכנסים.
    אתם רואים הרבה מאוד דברי עתיקות תלוים על הקירות ומונחים על עמודי עץ, "ווואו!" אומרת סוזן בהתפעלות ומסתכלת על הפריטים בהתעניינות.
    אתה מסתכל סביב ומבחין בקבוצה של ילדים יושבים על שטיח שנמצא מצד ימין ממך ומן סוזן.
    הם מסתכלים ומקשיבים לאיש שנראה כך
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

"היי אתה! אני מזמין אותך לקרב מכון!" אקרא לעבר האיש.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    טוב.. כפי שאתם רואים קיבלתי ניהול על חת"מ XD

תומאס-
    "פידג'יאוטו, אל תיתן לפוליוואג לחזור לאגם! תקוף את סופה והעף אותו חזרה ליבשה!" אתה מצווה על פידגי'וטו במהירות.
    פידגי'וטו פורש את כנפיו ועוקף את פוליוואג בקלות,מוריד גובה ועף לידו,לאחר מכן משחרר מכפניו משב רוח שמרחיק את פוליוואג מהאגם ומחזיר אותו לאותו המקום שבו היה.
    אתה משחרר את צ'רמנדר מהפוכדור,הוא יוצא מלא אנרגיה ושמח.
    "נתפוס את שניהם" אתה אומר בנחישות, "השתמש בשריטה על אודיש!"אתה פוקד על צ'רמנדר.
    צ'רמנדר יוצא לכיוון אודיש ושורט אותו,אודיש נופל על הקרקע ונוהם על צ'רמנדר וזורק על צ'רמנדר גוש סגול וחומצי.
    מה תעשה?
    "השתמש בזעם דרקון ושרוף את הגוש הסגול לפני שהוא פוגע בך! לאחר מכן, שלח גחלת לעברו של אודיש! ואתה פידגי'אוטו, תקוף עם מתקפת כנף את פוליוואג ותעיף אותו ליד אודיש!" אני מצווה על שניהם.

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "השתמש בזעם דרקון ושרוף את הגוש הסגול לפני שהוא פוגע בך! לאחר מכן, שלח גחלת לעברו של אודיש! ואתה פידגי'אוטו, תקוף עם מתקפת כנף את פוליוואג ותעיף אותו ליד אודיש!" את מצווה על שני הפוקימונים שלך.
    צ'רמנדר יורה זעם דרקונים על הגוש הסגול,זעם הדרקון מפוצץ את הגוש.
    צ'רמנדר יורה גחלת לכיוון אודיש שנפגע,לאחר העשבים שעל ראשו של אודיש זוהרים,קרניים יוצאות מהן ועוטפות את צ'רמנדר,צ'רמנדר נפגע.
    פידגי'וטו משתמש במתקפת כנף מהירה ופוגע בפוליוואג,פוליוואג נפגע ונחבט בעץ קרוב,פוליוואג יורה לכיוון פידגי'וטו בועות שמתפוצצות ליד פידגי'וטו ומסבות לו נזק.
    מה תעשה?

נוקו-
    טריקו מסתכל על השמש ומתחיל לזהור ומחזיר לעצמו אנרגיה, "קסקון עוקצי רעל!" אומרת המאמנת הקטנה,קסקון משגר עוקצים שנעים במהירות לכיוון טריקו אך ברבוץ' מחפה עליו בעזרת פצצות בוץ'.
    טריקו יורה קליע זרעים על שני הפוקימונים,קסקון נפגע ומתחיל להיחלש,אילו סורסקיט מתחמק בעזרת זריזות גם מהמתקפה הזאת.
    ברבוץ' יורה פצצות בוץ' על הפוקימונים, "קסקון התקשחות!" אומרת המאמנת שלו,קסקון מקשיח את גופו ונפגע מפצצות הבוץ,נהיה עייף מאוד אבל סופג את המכה.
    סורסקיט מתחמק גם מהבוץ' ותוקף בסילון אקווה שמעיף את ברבוץ' באוויר.
    "סורסקיט קדימה! סילון אקווה על טריקו!" אומרת המאמנת שלו בנחישות.
    מה תעשי?

קודאק-
    "היי אתה! אני מזמין אותך לקרב מכון!" אתה קורא לעבר האיש.
    הילדים הקטנים שומעים אותך ומסתכלים עליך,הבחור מסתכל עליך ומפסיק לדבר, "אם אתה לא רואה אני באמצע משהו.. אני אוכל להילחם רק מחר בבוקר" אומר האיש, "היום אני נמצא בסדנה על מכרות אורבורג ואני מדריך ילדים קטנים על המכרה ועל הדברים שיש בו" אומר האיש.
    מה תעשה?

4. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "היי אתה! אני מזמין אותך לקרב מכון!" אתה קורא לעבר האיש.
    הילדים הקטנים שומעים אותך ומסתכלים עליך,הבחור מסתכל עליך ומפסיק לדבר, "אם אתה לא רואה אני באמצע משהו.. אני אוכל להילחם רק מחר בבוקר" אומר האיש, "היום אני נמצא בסדנה על מכרות אורבורג ואני מדריך ילדים קטנים על המכרה ועל הדברים שיש בו" אומר האיש.
    מה תעשה?
    "טוב..אז אפשר ללכת לפחות לחפש מאובנים? יש לך עת חפירה או משהו?" אשאל את האיש, "היי! איך קוראים לך?" אשאל אותו.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]
    נוקו-
    טריקו מסתכל על השמש ומתחיל לזהור ומחזיר לעצמו אנרגיה, "קסקון עוקצי רעל!" אומרת המאמנת הקטנה,קסקון משגר עוקצים שנעים במהירות לכיוון טריקו אך ברבוץ' מחפה עליו בעזרת פצצות בוץ'.
    טריקו יורה קליע זרעים על שני הפוקימונים,קסקון נפגע ומתחיל להיחלש,אילו סורסקיט מתחמק בעזרת זריזות גם מהמתקפה הזאת.
    ברבוץ' יורה פצצות בוץ' על הפוקימונים, "קסקון התקשחות!" אומרת המאמנת שלו,קסקון מקשיח את גופו ונפגע מפצצות הבוץ,נהיה עייף מאוד אבל סופג את המכה.
    סורסקיט מתחמק גם מהבוץ' ותוקף בסילון אקווה שמעיף את ברבוץ' באוויר.
    "סורסקיט קדימה! סילון אקווה על טריקו!" אומרת המאמנת שלו בנחישות.
    מה תעשי?

?
    "טריקו קליע זרעים לתוך הסילון ותחמוק ממנו! בורבוץ' תשתמש בפצצתבוץ ופעימת מים אל סילקון ואל סרוסקיט שהוא עדין לא במצב התקפה ! קדימה בכול הכוח!" אני קוראת שמחה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "מה הכוונה? לחשוף את התכונות שלי? למי?" אתה שואל את טרייס.
    "קירליה תעשה אותו דבר כמו רלס,אבל בגלל שקירליה היא צורה מפותחת וכוחות הלע חושיים שלה חזקים יותר,היא תוכל לחשוף יותר דברים שרלטס לא הצליחה" מסבירה טרייס.
    "אז אתה רוצה? זה יהיה מאוד מעניין,קירליה שלי מאוד חכמה" אומרת טרייס וקירליה מחכה.
    מה תעשה?
    'היא לא קולטת?' אני חושב באכזבה. אני נושם נשימה עמוקה ואומר "בסדר, אני מסכים".
    אני קם ונועץ מבט בקיריליה, מחכה לראות מה היא תעשה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "וואווו ספינרק זה היה מעולה, קדימה חברים, כדי שנחזור לחדרים ששכרנו במרכז ונתארגן לשינה.. מחר יום גדול!" אתה אומר לפוקימונים שלך,כולם קוראים בשמחה.
    ג'ירפרינג ומאריפ ממשיכים להילחם, "אתה בטוח שאתה רוצה ללכת עכשיו? אולי התחיל קצת להחשיך אבל אנחנו קרובים למרכז! ועוד לא אימנת את ספינרק בקרב! במיוחד מול מכון שחזק עליו! אני מעדיפה ללכת על בטוח ולהתאמן הרבה!" אומרת אליס וצופה בקרב בין ג'ירפרינג למאריפ.
    אתה ניגש לוונסה ושואל אותה "מה אתה עושה מכאן? תבואי לראות את הקרב שלי? יש לי חדר שלם, יהיה בוא מספיק מקום לשנינו!".
    "אני אבוא לראות את הקרב שלך.. אל תדאג,אני לא אפספס את זה" אומרת לך בקריצה, "אני לא צריכה חדר,אני אשן בחיק הטבע,הכי כיף" אומרת וונסה וצופה בקרב המתחולל, "יפה מאוד שניכם,תמשיכו,פוקימוניו של פולקנר מהירים מאוד!" מוסיפה וונסה בחיוך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי תמשיכו, בעובדתכם הטובה!" אומר להם ואצפה בהתקדמות של ספינרק, אנסה להבחין עם בכל הנסיונות הללו עלי התער של צ'יקוריטה התחזקו בחדותם ובמהירותם!
    לאחר מכן אומר "היי אליס? קרב שלוש על שלוש.. מה אתה אומרת? זה יהיה אימון לא רע לכולם!"
    ואז אחכה לראות מה דעתה.

.

8. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "השתמש בזעם דרקון ושרוף את הגוש הסגול לפני שהוא פוגע בך! לאחר מכן, שלח גחלת לעברו של אודיש! ואתה פידגי'אוטו, תקוף עם מתקפת כנף את פוליוואג ותעיף אותו ליד אודיש!" את מצווה על שני הפוקימונים שלך.
    צ'רמנדר יורה זעם דרקונים על הגוש הסגול,זעם הדרקון מפוצץ את הגוש.
    צ'רמנדר יורה גחלת לכיוון אודיש שנפגע,לאחר העשבים שעל ראשו של אודיש זוהרים,קרניים יוצאות מהן ועוטפות את צ'רמנדר,צ'רמנדר נפגע.
    פידגי'וטו משתמש במתקפת כנף מהירה ופוגע בפוליוואג,פוליוואג נפגע ונחבט בעץ קרוב,פוליוואג יורה לכיוון פידגי'וטו בועות שמתפוצצות ליד פידגי'וטו ומסבות לו נזק.
    מה תעשה?
    "קדימה פידגי'ואוטו, תקוף עם מתקפת חול ואז מתקפה מהירה את פוליוואג! ואתה צרמנד'ר, השתמש במסך עשן סביב אודיש, ואז תפתיע אותו עם גחלת!" אני מצווה על שניהם.

9. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"קדימה פידגי'ואוטו, תקוף עם מתקפת חול ואז מתקפה מהירה את פוליוואג! ואתה צרמנד'ר, השתמש במסך עשן סביב אודיש, ואז תפתיע אותו עם גחלת!" אתה מצווה עליהם.
    פידגי'וטו מנמיך גופה ומתעופף מול פוליוואג,מניםף את כנפיו על הקרקע ומעיף על עיניו של פוליוואג חול מבלי שהוא מצליח להתנגד,פידגי'וטו מהיר מאוד,פידגי'וטו לא מבזבז זמן ותוקף במתקפה מהירה חזקה במיוחד,פוליוואג נפגע מההדף ונחבט בעץ עבה מאוד ונופל,הוא לא יכול להילחם.
    צ'רמנדר משחרר עשן מפיו ומקשה על הראייה של אודיש,לאחר מכן אודיש נפגע מהגחלת ונופל אחורה עוד פעם,אחרי שהעשן מתפזר אתה רואה את אודיש נעמד תשוש אבל נחוש,הוא מפריש מהעשבים של ראשו אבקה צהובה שמתקרבת לצ'רמנדר.
    מה תעשה?

האריסון-
    "אוקיי תמשיכו, בעבודתכם הטובה!" אתה אומר לצ'יקוריטה וספינרק שממשיכים להתאמן.
    אתה מבחין שהכדור מתחיל להתחזק יותר ויותר וכמות והזמן שספינרק מכין אותו מתקצר! אתה ניגש לאליס ושואל אותה על קרב שלו שעל שלוש, "מממ אני חושבת שכבר מתחיל להחשיך.. נוכל לעשות את זה מחר! ומיד אחרי הקרב נלך למכון!" אומרת אליס ומחכה לדעתך.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "בסדר, אני מסכים" אתה אומר ומסתכל על קירליה ונותן לה לעושת את העבודה.
    קירליה מסתכלת עליך ועוצמת עיניים,מרימה את ידיה ומזיזה אותן באיטיות, "קירליה.." היא ממלמלת לעצמה.
    אתה טיפה נלחץ כשאתה מביט בה אבל לא זז ממקומך, היא פותחת את עיניה, "קירליה" אומרת בנינוחות, "נראה לי שהיא סיימה" אומרת טרייס ומסתכלת על קירליה.
    "היא רואה עוד משהו שרלטס לא הצליחה,קירליה מבחינה בך כילד מאוד שקט,אף פעם לא נהגת להתבלט לא משנה איפה היית,היא רואה שאתה מאוד אוהב פוקימונים וזה מאוד משמח אותה" מסבירה טרייס תוך כיד הסתכלות על קירליה, "קירליה!" אומרת קירליה בהפתעה, "יש עוד משהו... קירליה יכולה לפעמים לגלות את העתיד,היא רואה שנבחרת למשהו,היא לא יודעת למה אבל לפי מה שזה נראה זה משהו חשוב" טרייס אומרת וקירליה מביטה בך במבט מוזר.
    מה תעשה?

נוקו-
    "טריקו קליע זרעים לתוך הסילון ותחמוק ממנו! בורבוץ' תשתמש בפצצת בוץ ופעימת מים אל סילקון ואל סרוסקיט שהוא עדין לא במצב התקפה ! קדימה בכול הכוח!" את קוראת בשמחה על השניים.
    טריקו משחרר קליע זרעים על סילון האקווה אבל סורסקיט נע ומתחמק מהם תוך כדי הסילון,טריקו נע במהירות ומנסה להתחמק,הסילון עובר לידו ולא פוגע,סורסקיט עושה סיבוב פרסה ופוגע בגבו של טריקו שנופל על הרצפה.
    ברבוץ' יורה פצצת בוץ' על קסקון שנפגע ולאחר מכן משחרר גל מים שפוגע בו עוד יותר,קסקון מתגלגל על הרצפה ולא יכול להילחם,סורסקיט מסיים את סילון האקווה ונעמד על המים,ברבוץ' צולל ומתרחק מסורסקיט,הוא עולה לאט וראשו גלוי,הוא טוען פעימת מים שמפתיעה את סורסקיט לחלוטין ומעיפה אותו על הקרקע,ברבוץ' לא מבזבז זמן ויורה פצצות בוץ' שמסיימות את העבודה,סורסקיט לא יכול להילחם.
    "היה כיף להילחם איתך תודה!" אומרות התאומות ומחזירות את הפוקימונים שלהן ורצות על גשר העץ שנמצא לידן.
    מה תעשי?

קודאק-
    "טוב..אז אפשר ללכת לפחות לחפש מאובנים? יש לך עת חפירה או משהו?" אתה שואל את הבחור.
    "אני לא יכול לעזור לך עכשיו.. אני מדריך עכשיו,אני אתפנה רק בעוד שעה" אומר הבחור וממשיך להסביר לילדים הקטנים.
    "אם אתה רוצה תלך לקבלה של המוזיאון,הם יוכלו לעזור לך,מה שלא יזיק שתראה גם קצת מאובנים שנמצאים כאן" אומר הבחור, אתה שואל לשמו, "שמי רורק" רורק אומר.
    מה תעשה?

10. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "טוב..אז אפשר ללכת לפחות לחפש מאובנים? יש לך עת חפירה או משהו?" אתה שואל את הבחור.
    "אני לא יכול לעזור לך עכשיו.. אני מדריך עכשיו,אני אתפנה רק בעוד שעה" אומר הבחור וממשיך להסביר לילדים הקטנים.
    "אם אתה רוצה תלך לקבלה של המוזיאון,הם יוכלו לעזור לך,מה שלא יזיק שתראה גם קצת מאובנים שנמצאים כאן" אומר הבחור, אתה שואל לשמו, "שמי רורק" רורק אומר.
    מה תעשה?
    "טוב תודה" אודה לו ואלך לקבלה של המוזיאון עם סוזן.
    "סליחה? אנחנו מחפשים מישהו שילך איתנו למכרות אורברג,אנו רוצים לחפש מאובנים" אשאל בקבלה.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [U][B]נוקו-
    "טריקו קליע זרעים לתוך הסילון ותחמוק ממנו! בורבוץ' תשתמש בפצצת בוץ ופעימת מים אל סילקון ואל סרוסקיט שהוא עדין לא במצב התקפה ! קדימה בכול הכוח!" את קוראת בשמחה על השניים.
    טריקו משחרר קליע זרעים על סילון האקווה אבל סורסקיט נע ומתחמק מהם תוך כדי הסילון,טריקו נע במהירות ומנסה להתחמק,הסילון עובר לידו ולא פוגע,סורסקיט עושה סיבוב פרסה ופוגע בגבו של טריקו שנופל על הרצפה.
    ברבוץ' יורה פצצת בוץ' על קסקון שנפגע ולאחר מכן משחרר גל מים שפוגע בו עוד יותר,קסקון מתגלגל על הרצפה ולא יכול להילחם,סורסקיט מסיים את סילון האקווה ונעמד על המים,ברבוץ' צולל ומתרחק מסורסקיט,הוא עולה לאט וראשו גלוי,הוא טוען פעימת מים שמפתיעה את סורסקיט לחלוטין ומעיפה אותו על הקרקע,ברבוץ' לא מבזבז זמן ויורה פצצות בוץ' שמסיימות את העבודה,סורסקיט לא יכול להילחם.
    "היה כיף להילחם איתך תודה!" אומרות התאומות ומחזירות את הפוקימונים שלהן ורצות על גשר העץ שנמצא לידן.
    מה תעשי?

"אתם נהדרים!" אני קוראת לפוקימונים שלהם ומחבקת אותם "אולי הגיע הזמן למנוחה קטנה אולי נשחה ונאכל ורק אחר כך נמשיך רוצים?" אני קוראת בשמחה ומוציאה את שורמיש וסילקון

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "אתם נהדרים!" את מחמיאה לפוקימונים שלך,את הולכת אל טריקו ומחבקת אותו,את מתקרבת למים ורואה את ברבוץ' קופץ,את מתקרבת ומלטפת את ראשו בעדינות, "ברבוץ'" הוא אומר בשמחה.
    את שואלת אותם אם הם רוצים לנוח כאן בשחייה ובאכילה,והם מהנהנים בהסכמה.
    את משחררת את שרומיש וסילקון,הם נעמדים מולך ומחייכים ואת מסבירה להם שאתם נחים עכשיו.
    ברבוץ' ממשיך לשחות ולצלול באגם בהנאה,טריקו עולה על עץ שנמצא ליד חנות הצמחים,עולה על ענף,קוטף זרד ונח.
    סילקון ושרומיש משחקים בתופסת,את מסתכלת בתוך התיק שלך על דברים שאפשר לאכול,את מבחינה בפוקיבלוק שהביאו לך ונזכרת שנשארו לך כמה פופינים שטריקו לא אכל ובנוסף את מבחינה בפרי הגדול שמצאת ביער.
    מה תעשי?

קודאק-
    אתה מודה לרורק וניגש עם סוזן לקבלה.
    אישה בעלת שיער שחור יושבת על כיסא ומקלידה דברים שמחשב שנמצא מולה, "סליחה? אנחנו מחפשים מישהו שילך איתנו למכרות אורברג,אנו רוצים לחפש מאובנים" אתה אומר לאישה.
    "לחפש מאובנים? אני לא חושבת שאפשר היום כי בונים בדיוק ליד מחצבת המאובנים ואסור להפריע לעבודת הבנייה" עונה לך האישה, "את לא יכולה אולי למצוא לנו תחליף? זאת הפעם הראשונה שאנחנו נמצאים בעיר הזאת!" סוזן מנסה לשכנע את המזכירה, "אני אנסה לבדוק לכם.." אומרת האישה ומתכופפת,פותחת מגירה ומדפדפת בין דפים שנמצאים שם, "יש בדיוק מקום אחד שלא נמצא ליד האזור שבונים..אבל תתחשבו בכך שאין שם הרבה מאובנים ויש סיכוי נמוך שתמצאו כאלה" מסבירה האישה ומסתכלת עליכם, "מה אתם מחליטים?" שואלת ומחכה לתשובתכם.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "אתם נהדרים!" את מחמיאה לפוקימונים שלך,את הולכת אל טריקו ומחבקת אותו,את מתקרבת למים ורואה את ברבוץ' קופץ,את מתקרבת ומלטפת את ראשו בעדינות, "ברבוץ'" הוא אומר בשמחה.
    את שואלת אותם אם הם רוצים לנוח כאן בשחייה ובאכילה,והם מהנהנים בהסכמה.
    את משחררת את שרומיש וסילקון,הם נעמדים מולך ומחייכים ואת מסבירה להם שאתם נחים עכשיו.
    ברבוץ' ממשיך לשחות ולצלול באגם בהנאה,טריקו עולה על עץ שנמצא ליד חנות הצמחים,עולה על ענף,קוטף זרד ונח.
    סילקון ושרומיש משחקים בתופסת,את מסתכלת בתוך התיק שלך על דברים שאפשר לאכול,את מבחינה בפוקיבלוק שהביאו לך ונזכרת שנשארו לך כמה פופינים שטריקו לא אכל ובנוסף את מבחינה בפרי הגדול שמצאת ביער.
    מה תעשי?
    "אוקי תקשיבו! אם תוכלו תוך כדי חיפושים למצוא עוד פירות וגרגירים " אני קוראת להם בשמחה, לבינתיים אני בודקת את הפרי ואם הוא מתאים לסוג מסוים באמת

וספארמרית מתקדמת

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "אוקיי תמשיכו, בעבודתכם הטובה!" אתה אומר לצ'יקוריטה וספינרק שממשיכים להתאמן.
    אתה מבחין שהכדור מתחיל להתחזק יותר ויותר וכמות והזמן שספינרק מכין אותו מתקצר! אתה ניגש לאליס ושואל אותה על קרב שלו שעל שלוש, "מממ אני חושבת שכבר מתחיל להחשיך.. נוכל לעשות את זה מחר! ומיד אחרי הקרב נלך למכון!" אומרת אליס ומחכה לדעתך.
    מה תעשה?
    "מממ.. אוקיי, בסדר גמור! כך זה יהיה!" אומר לה בחיוך ואגיד לספינרק ולצ'יקוריטה להתכונן לקראת סיום.
    "אוקיי ספינק צ'יקוריטה עוד פעם אחת, ספינרק נסה שוב פעם אחרונה.. בכל המרץ והנחישות שיש לך! הפעם זה יהיה מושלם!"
    ואחכה לראות מה יקרה בעוד אני סופר.
    לאחר מכן אקרא לסינדקוויל עליי, אתכופף אליו אלטף אותו ואלחש לו: "אוקיי חבר קטן תיהיה מוכן אחריי שכולם ילכו לישון נחזור לכאן בלילה ונלמד אותך תרגיל חדש!"
    ואז אתן לו קריצה קטנה.

.

15. משתמש מנוסה
    האריסון-
    אתה מסכים עם אליס ופונה לצ'יקוריטה וספינרק.
    "אוקיי ספינק צ'יקוריטה עוד פעם אחת, ספינרק נסה שוב פעם אחרונה.. בכל המרץ והנחישות שיש לך! הפעם זה יהיה מושלם!" אתה אומר לספינרק.
    ספינרק מתחיל את המהלך,הוא יורה חוט לאוויר ומקיף אותו בחוטים רבים שמחזקים את עמידות הכדור.
    הכדור נוחת על הקרקע וספינרק נכנס לתוכו תוך כמה רגעים.
    צ'יקוריטה מתחילה לשגר את עלי הטער,עלי הטער כל פעם חותכים קצת מהכדור,עוד קצת ועוד קצת,כל עלה חותך עוד כמה חוטים,לאחר הרבה עלים הכדור מתחיל להתפרק! ספינרק עומד איפה שעמד הכדור ומסתכל עליך בחיוך.
    אתה קורא לסינדקוויל שנמצא לידך,מתכופף אליו ומלטף אותו בראשו, "אוקיי חבר קטן תיהיה מוכן אחריי שכולם ילכו לישון נחזור לכאן בלילה ונלמד אותך תרגיל חדש!" אתה לוחש לו והוא מחייך,אתה קורץ לו והוא נראה מאוד סקרן.
    בינתיים,ג'ירפרינג ניצח את מאריפ אבל מארפ גרמה נזק רב לג'ירפרינג, "אני חושבת שהתאמנתם מצוין,חזרו" אומרת אליס ומחזירה את מאריפ וג'ירפרינג ומשאירה רק את טוטודייל בחוץ שבינתיים התאמן על ניב הקרח ועכשיו הוא שולט עליו בשלמות.
    "אתם חוזרים עכשיו למרכז?" שואלת וונסה.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אוקי תקשיבו! אם תוכלו תוך כדי חיפושים למצוא עוד פירות וגרגירים " את אומרת להם.
    שרומיש וסילקון מביטים זה בזה ולאחר מכן בסביבה,אתם רואה שקרוב אליכם אין כלל עצים,העצים שאתם רואים נמצאים יחסית רחוק ממכם,כמובן שיש את יער פטלבורג שנמצא מאחוריכם,שרומיש וסילקון מפסיקים לשחק ונחים בשמש, "שרומיש.." ממלמלת שרומיש בהנאה תוך כדי שאור השמש מחמם את גופה,סילקון נח גם הוא.
    טריקו נעמד ומחפש על העץ בו הוא נמצא,את מחכה ורואה אותו יורד לענף בו היה ומסובב את הראש בשלילה,אין שום פירות על העץ.
    ברבוץ' לא יכול למצוא פירות כי הוא במים והוא ממשיך לשחות להנאתו,את מחפשת אחר פירות וגרגירים ורואה את חנות הצמחים שנמצאת סמוך לאגם.
    מה תעשי?

עמוד 46 מתוך 70 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •