Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 70 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1046
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    האריסון-
    אתה מסכים עם אליס ופונה לצ'יקוריטה וספינרק.
    "אוקיי ספינק צ'יקוריטה עוד פעם אחת, ספינרק נסה שוב פעם אחרונה.. בכל המרץ והנחישות שיש לך! הפעם זה יהיה מושלם!" אתה אומר לספינרק.
    ספינרק מתחיל את המהלך,הוא יורה חוט לאוויר ומקיף אותו בחוטים רבים שמחזקים את עמידות הכדור.
    הכדור נוחת על הקרקע וספינרק נכנס לתוכו תוך כמה רגעים.
    צ'יקוריטה מתחילה לשגר את עלי הטער,עלי הטער כל פעם חותכים קצת מהכדור,עוד קצת ועוד קצת,כל עלה חותך עוד כמה חוטים,לאחר הרבה עלים הכדור מתחיל להתפרק! ספינרק עומד איפה שעמד הכדור ומסתכל עליך בחיוך.
    אתה קורא לסינדקוויל שנמצא לידך,מתכופף אליו ומלטף אותו בראשו, "אוקיי חבר קטן תיהיה מוכן אחריי שכולם ילכו לישון נחזור לכאן בלילה ונלמד אותך תרגיל חדש!" אתה לוחש לו והוא מחייך,אתה קורץ לו והוא נראה מאוד סקרן.
    בינתיים,ג'ירפרינג ניצח את מאריפ אבל מארפ גרמה נזק רב לג'ירפרינג, "אני חושבת שהתאמנתם מצוין,חזרו" אומרת אליס ומחזירה את מאריפ וג'ירפרינג ומשאירה רק את טוטודייל בחוץ שבינתיים התאמן על ניב הקרח ועכשיו הוא שולט עליו בשלמות.
    "אתם חוזרים עכשיו למרכז?" שואלת וונסה.
    מה תעשה?
    "אני מניח.." אומר לוונסה ואז אוסיף "הפוקימונים צריכים מנוחה גדולה, מחכה להם יום גדול מחר.. קרב בין שני מאמנים טובים אני ואליס.." ואצחקק "ואז גם קרב המכון" אמשיך.
    "יש לך משהו לעשות עכשיו או שאת תתחילי לעבוד על הקמת המחנה? צ'יקוריטה תוכל לעזור לך!" אומר זתא בחיוך ואחשוב 'בכל זאת.. צ'יקוריטה היא שלה והם צריכות להתיידד קצת יותר עד שאחזיר לה אותה..'
    ואז אחכה לראות את תגובת השניים ואחזור למרכז עם אליס והפוקימונים שלי.

.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="Black"][U][B]

נוקו-
    "אוקי תקשיבו! אם תוכלו תוך כדי חיפושים למצוא עוד פירות וגרגירים " את אומרת להם.
    שרומיש וסילקון מביטים זה בזה ולאחר מכן בסביבה,אתם רואה שקרוב אליכם אין כלל עצים,העצים שאתם רואים נמצאים יחסית רחוק ממכם,כמובן שיש את יער פטלבורג שנמצא מאחוריכם,שרומיש וסילקון מפסיקים לשחק ונחים בשמש, "שרומיש.." ממלמלת שרומיש בהנאה תוך כדי שאור השמש מחמם את גופה,סילקון נח גם הוא.
    טריקו נעמד ומחפש על העץ בו הוא נמצא,את מחכה ורואה אותו יורד לענף בו היה ומסובב את הראש בשלילה,אין שום פירות על העץ.
    ברבוץ' לא יכול למצוא פירות כי הוא במים והוא ממשיך לשחות להנאתו,את מחפשת אחר פירות וגרגירים ורואה את חנות הצמחים שנמצאת סמוך לאגם.
    מה תעשי?
    "תישארו פה טריקו אתה אחראי" אני אומרת והולכת לחנות הצמחים "סליחה יש לכם פירות וגרגירים?" אני שואלת את המוכרים ששם

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "אני מניח.." אתה עונה לוונסה, "הפוקימונים צריכים מנוחה גדולה, מחכה להם יום גדול מחר.. קרב בין שני מאמנים טובים אני ואליס.." אתה אומר ומצחקק, אליס צוחקת גם, "להתחנף לא יעזור לך! גם ככה אתה הולך להפסיד" אומרת אליס וקורצת לך.
    אתה שואל את וונסה אם יש משהו שהיא צריכה לעשות, "לא.. וואי השעה כבר 8 בערב! התאמנו הרבה זמן" אומרת וונסה ולפתע הטלפון שלה מצלצל,צלצול מעט מצחיק.
    היא עונה, "כן?" והולכת לצד.אתה מתחיל לחשוב מה קרה,היא מדברת,היא מסתובבת אליך ולפתע היא נעמדת ולא זזה,פניה נראות מבהילות מאוד ומופתעות, "אוקיי.. אני יוצאת לדרך" אומרת וונסה בקול מעט חנוק ומנתקת.
    "כנראה שאני לא יכולה להישאר כאן,יש לי משהו מאוד דחוף לעשות, "טוגקיס!" אומרת וונסה ומשחררת את "טוגקיס!" קורא הפוקימון וונסה עולה עליו.
    "תשמור על צ'יקוריטה" אומרת וונסה וטוגקיס מתעופף ומתרחק ממך ומן אליס, "למה היא הלכה כל כך מהר?" שואלת אליס.
    מה תעשה?

נוקו-
    "תישארו פה טריקו אתה אחראי" את אומרת והולכת לחנות.
    מחוץ לחנות את רואה צמחים מושתלים באדמה,כשאת נכנסת את רואה הרבה צמחים ופירות שנמצאים בפנים,את מסתכלת עליהם.
    את ניגשת לקבלה ושואלת "סליחה יש לכם פירות וגרגירים?", המוכרת ששומעת אותך מצחקקת, "את רואה את כל הפירות האלו ואת שואלת אם ישנם פירות?" אומרת לך המוכרת בעוקצנות וצוחקת.
    מה תעשי?

4. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"][U][B]

נוקו-
    "תישארו פה טריקו אתה אחראי" את אומרת והולכת לחנות.
    מחוץ לחנות את רואה צמחים מושתלים באדמה,כשאת נכנסת את רואה הרבה צמחים ופירות שנמצאים בפנים,את מסתכלת עליהם.
    את ניגשת לקבלה ושואלת "סליחה יש לכם פירות וגרגירים?", המוכרת ששומעת אותך מצחקקת, "את רואה את כל הפירות האלו ואת שואלת אם ישנם פירות?" אומרת לך המוכרת בעוקצנות וצוחקת.
    מה תעשי?
    "אה.. יופי אז יש לכם פירות שמתאימים לסוג עשב חרק לשורמיש שזה נראה לי רעל ועשב אבל אני לא בטוחה ומים ואדמה? ומה זה הפרי הזה?" אני אומרת ומוציאה תפרי ומסתכלת אל העצים הרבים

וספארמרית מתקדמת

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "אני מניח.." אתה עונה לוונסה, "הפוקימונים צריכים מנוחה גדולה, מחכה להם יום גדול מחר.. קרב בין שני מאמנים טובים אני ואליס.." אתה אומר ומצחקק, אליס צוחקת גם, "להתחנף לא יעזור לך! גם ככה אתה הולך להפסיד" אומרת אליס וקורצת לך.
    אתה שואל את וונסה אם יש משהו שהיא צריכה לעשות, "לא.. וואי השעה כבר 8 בערב! התאמנו הרבה זמן" אומרת וונסה ולפתע הטלפון שלה מצלצל,צלצול מעט מצחיק.
    היא עונה, "כן?" והולכת לצד.אתה מתחיל לחשוב מה קרה,היא מדברת,היא מסתובבת אליך ולפתע היא נעמדת ולא זזה,פניה נראות מבהילות מאוד ומופתעות, "אוקיי.. אני יוצאת לדרך" אומרת וונסה בקול מעט חנוק ומנתקת.
    "כנראה שאני לא יכולה להישאר כאן,יש לי משהו מאוד דחוף לעשות, "טוגקיס!" אומרת וונסה ומשחררת את "טוגקיס!" קורא הפוקימון וונסה עולה עליו.
    "תשמור על צ'יקוריטה" אומרת וונסה וטוגקיס מתעופף ומתרחק ממך ומן אליס, "למה היא הלכה כל כך מהר?" שואלת אליס.
    מה תעשה?
    אני ואליס בחדרים נפרדים?
    ~~~~~~~~~
    "מה?! איני יודע.." אומר לאליס טיפה חושש ומודאג לגביי וונסה וסקרן מאוד לגביי שיחת הפלאפון שקיבלה.
    'אני מתכוון לגלות.. אתקשר אליה אחר-כך ואברר..' אחשוב לעצמי בלב.
    לאחר מכן אזרז את אליס להתקדם אל מרכז הפוקימונים, כאשר נכנס אגיש לה את כולם פרט לסינדקוויל ואומר בתגובה "הוא ינוח איתי!"
    ואז אפרד ממנה ואלך לחדרי אומר "אני הולך להתקלח ולישון.. זה היה יום מעייף במיוחד לא?!"
    אנכס לחדר ולאחר שאתקלח אשב שם קצת, אחפש לראות אולי יש שם טלוויזיה ואצפה קצת עד שתלוף שעת חצות.
    לאחר מכן אקום מהמיטה והעיר את סינדקוויל ואגיד לו להתמתח ולהתכונן!

.

6. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "מה?! איני יודע.." אתה עונה לאליס.
    אתה,אליס,טוטודייל וסינדקוויל חוזרים למרכז הפוקימונים.
    אתם נכנסים ורואים עוד מספר מאמנים עומדים בתור לאחות ג'וי,כעבור כמה דקות אתם מקבלים את הפוקימונים שלכם מרופאים.
    "הנה המפתח של החדר שלך" אומרת אליס,מורידה את תיק גבה ומוציאה ממנו מפתח שעליו רשום "100".
    "אני בחדר 101,לילה טוב" אומרת אליס בחיוך ונפרדת ממך.
    אתה לקוח את סינדקוויל איתך לחדר,אתה מגיע לחדר מספר 100 ופותח אותו.
    אתה רואה מיטה מרווחת,טלוויזיה שיושבת על מדף מעץ,קירות לבנים וחלון בעל ווילונות כחולים.
    אתה נכנס למקלחת ומתקלח,אתה יוצא ממנה נקי ומצוחצח ויושה עם סינדקוויל על המיטה בעודך מדליק את הטלוויזיה.
    אתה מזפזפ בין הערוצים ומגיע לערוץ החדשות.
    אתה רואה שמהדורת החדשות בדיוק התחילה, "שלום וערב טוב לכם וברוכים הבאים לחדשות ערוץ 2" אומרת המנחה.
    "מבזק חדשות מגיע אלינו מהעיר אוליבין,לפני כ-10 דקות התפוצץ חלקה התחתון של אוניה שהובילה פריטים ממחוז הואן הרחוק,יש החשש שזהו צוות ניאו רוקט העומד מאחורי התחבולה,כוחות המשטרה חיפשו האם הכל בסדר באוניה,למזלינו אין כל נפגעים אך הפריטים שהובילה האוניה נעלמו,הישארו כאן לעדכונים נוספים" אומרת מנחת החדשות, "סינדקוויל!" אומרת סינדקוויל בזעם,נראה שהוא ממש מתעניין במה שקורה.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אה.. יופי אז יש לכם פירות שמתאימים לסוג עשב חרק לשורמיש שזה נראה לי רעל ועשב אבל אני לא בטוחה ומים ואדמה?" את שואלת אותה.
    היא יוצאת מהדלפק ומגיעה אלייך,מסתכלת עלייך ברצינות, "שרומיש הוא לא פוקימון רעל,הוא פוקימון עשב בלבד אבל הוא יכול להסתגל לאוכל של פוקימוני רעל,ואם יש לו את היכולת המיוחדת ריפוי רעל אז הוא יסתדר עם זה מאוד" אומרת המוכרת ומובילה אותך לאגף בו את רואה על הרצפה ארגזים ובכל אחד פירות שונים.
    "טוב.. אז לפוקימוני חרק אני ממליצה מאוד את פרי הפיגי" אומרת האישה ומראה לך מגש המכיל פירות הנראים כך , "פרי הפיגי הוא בעל טעם חריף מעודן המותאם לפוקימוני חרק" אומרת האישה ומראה לך ארגז נוסף,בו יש את הפירות האלו "זהו פרי אניגמה,פרי שאנחנו מייבאים מחממות גדולות יותר במחוז,הפרי הזה מאוד נדיר וצריך תנאים מיוחדים כדי לגדל אותו,טעמו הוא חריף בעיקר והוא מעט יבש גם, הוא הפרי המושלם לפוקימוני חרק,אבל המחיר לקילו מאוד גבוה ויקר,ברור שהפיגי זול יותר לקילו,המחיר לקילו פירות פיגי זה 85$ והאניגמה זה 150$ לקילו,מה שגם אין לנו הרבה אניגמות ואנחנו מייבאים על פי הזמנות מראש,לפני שנלך לסוגי הפירות האחרים שביקשת,איזה פרי תרצי? כמובן שאלו לא הפירות היחידים לפוקימוני חרק שנמצאים כאן" מסבירה המוכרת בחיוך ומסתכלת עלייך.
    מה תעשי?

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "מה?! איני יודע.." אתה עונה לאליס.
    אתה,אליס,טוטודייל וסינדקוויל חוזרים למרכז הפוקימונים.
    אתם נכנסים ורואים עוד מספר מאמנים עומדים בתור לאחות ג'וי,כעבור כמה דקות אתם מקבלים את הפוקימונים שלכם מרופאים.
    "הנה המפתח של החדר שלך" אומרת אליס,מורידה את תיק גבה ומוציאה ממנו מפתח שעליו רשום "100".
    "אני בחדר 101,לילה טוב" אומרת אליס בחיוך ונפרדת ממך.
    אתה לקוח את סינדקוויל איתך לחדר,אתה מגיע לחדר מספר 100 ופותח אותו.
    אתה רואה מיטה מרווחת,טלוויזיה שיושבת על מדף מעץ,קירות לבנים וחלון בעל ווילונות כחולים.
    אתה נכנס למקלחת ומתקלח,אתה יוצא ממנה נקי ומצוחצח ויושה עם סינדקוויל על המיטה בעודך מדליק את הטלוויזיה.
    אתה מזפזפ בין הערוצים ומגיע לערוץ החדשות.
    אתה רואה שמהדורת החדשות בדיוק התחילה, "שלום וערב טוב לכם וברוכים הבאים לחדשות ערוץ 2" אומרת המנחה.
    "מבזק חדשות מגיע אלינו מהעיר אוליבין,לפני כ-10 דקות התפוצץ חלקה התחתון של אוניה שהובילה פריטים ממחוז הואן הרחוק,יש החשש שזהו צוות ניאו רוקט העומד מאחורי התחבולה,כוחות המשטרה חיפשו האם הכל בסדר באוניה,למזלינו אין כל נפגעים אך הפריטים שהובילה האוניה נעלמו,הישארו כאן לעדכונים נוספים" אומרת מנחת החדשות, "סינדקוויל!" אומרת סינדקוויל בזעם,נראה שהוא ממש מתעניין במה שקורה.
    מה תעשה?
    אומרת סינדקוויל זעם?! כל המשחק הוא היה זכר מה פתאום הוא נקבה עכשיו?!
    ~~~~~~~~~~~~
    "וואוו איזה אסון!" אמלמל בכל שקט, פנים נדהמות ואביט במהדורה בסקרנות..
    לאחר מכן שאשמע את תגובת סינדקוויל אומר לו "כן.. אני מבין אותך חבר קטן! אל תדאג אנחנו עוד נראה להם.."
    "תגיד סינדקוויל, תרצה להישאר עוד קצת כאן? או שאתה רענן ומוכן לצאת ולהתאמן?" אשאל אותו בפנים נלהבות מעט.

.

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    נוקו-
    "אתם נהדרים!" את מחמיאה לפוקימונים שלך,את הולכת אל טריקו ומחבקת אותו,את מתקרבת למים ורואה את ברבוץ' קופץ,את מתקרבת ומלטפת את ראשו בעדינות, "ברבוץ'" הוא אומר בשמחה.
    את שואלת אותם אם הם רוצים לנוח כאן בשחייה ובאכילה,והם מהנהנים בהסכמה.
    את משחררת את שרומיש וסילקון,הם נעמדים מולך ומחייכים ואת מסבירה להם שאתם נחים עכשיו.
    ברבוץ' ממשיך לשחות ולצלול באגם בהנאה,טריקו עולה על עץ שנמצא ליד חנות הצמחים,עולה על ענף,קוטף זרד ונח.
    סילקון ושרומיש משחקים בתופסת,את מסתכלת בתוך התיק שלך על דברים שאפשר לאכול,את מבחינה בפוקיבלוק שהביאו לך ונזכרת שנשארו לך כמה פופינים שטריקו לא אכל ובנוסף את מבחינה בפרי הגדול שמצאת ביער.
    מה תעשי?

קודאק-
    אתה מודה לרורק וניגש עם סוזן לקבלה.
    אישה בעלת שיער שחור יושבת על כיסא ומקלידה דברים שמחשב שנמצא מולה, "סליחה? אנחנו מחפשים מישהו שילך איתנו למכרות אורברג,אנו רוצים לחפש מאובנים" אתה אומר לאישה.
    "לחפש מאובנים? אני לא חושבת שאפשר היום כי בונים בדיוק ליד מחצבת המאובנים ואסור להפריע לעבודת הבנייה" עונה לך האישה, "את לא יכולה אולי למצוא לנו תחליף? זאת הפעם הראשונה שאנחנו נמצאים בעיר הזאת!" סוזן מנסה לשכנע את המזכירה, "אני אנסה לבדוק לכם.." אומרת האישה ומתכופפת,פותחת מגירה ומדפדפת בין דפים שנמצאים שם, "יש בדיוק מקום אחד שלא נמצא ליד האזור שבונים..אבל תתחשבו בכך שאין שם הרבה מאובנים ויש סיכוי נמוך שתמצאו כאלה" מסבירה האישה ומסתכלת עליכם, "מה אתם מחליטים?" שואלת ומחכה לתשובתכם.

מה תעשה?
    "בואי נלך לשם" אומר לסוזן.
    "אם לא מאובנים אז לפחות נמצא שם משהו אחר,אולי חפץ שווה.." אומר ואלך עם סוזן לאות ומקום.
    כשנגיע אוציא את הפוקימונים שלי ואורה על צ'ימצ'אר לשתמש בחפירה ולכל שאר הפוקימונים לעזור לו לחפור.

Spoiler ספוילר

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "בסדר, אני מסכים" אתה אומר ומסתכל על קירליה ונותן לה לעושת את העבודה.
    קירליה מסתכלת עליך ועוצמת עיניים,מרימה את ידיה ומזיזה אותן באיטיות, "קירליה.." היא ממלמלת לעצמה.
    אתה טיפה נלחץ כשאתה מביט בה אבל לא זז ממקומך, היא פותחת את עיניה, "קירליה" אומרת בנינוחות, "נראה לי שהיא סיימה" אומרת טרייס ומסתכלת על קירליה.
    "היא רואה עוד משהו שרלטס לא הצליחה,קירליה מבחינה בך כילד מאוד שקט,אף פעם לא נהגת להתבלט לא משנה איפה היית,היא רואה שאתה מאוד אוהב פוקימונים וזה מאוד משמח אותה" מסבירה טרייס תוך כיד הסתכלות על קירליה, "קירליה!" אומרת קירליה בהפתעה, "יש עוד משהו... קירליה יכולה לפעמים לגלות את העתיד,היא רואה שנבחרת למשהו,היא לא יודעת למה אבל לפי מה שזה נראה זה משהו חשוב" טרייס אומרת וקירליה מביטה בך במבט מוזר.
    מה תעשה?
    'ידעתי!' אני חושב ומקלל בלב. אני משתדל להראות פרצוף תמים "זה נכון שאני שקט, יחסית... זה תלוי... וגם לא נוהג להתבלט בשטח כי אין לי מה לעשות בשטח..." אני אומר בצחוק,אבל בתוכי אני מתוח. אני שם לב שהיא לא מרפה ואני אומר "לא יודע למה היא מתכוונת, אם היא רואה את העתיד כנראה שאני אבחר למשהו חשוב, אולי להלייאט פור או משהו" אני אומר.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"קדימה פידגי'ואוטו, תקוף עם מתקפת חול ואז מתקפה מהירה את פוליוואג! ואתה צרמנד'ר, השתמש במסך עשן סביב אודיש, ואז תפתיע אותו עם גחלת!" אתה מצווה עליהם.
    פידגי'וטו מנמיך גופה ומתעופף מול פוליוואג,מניםף את כנפיו על הקרקע ומעיף על עיניו של פוליוואג חול מבלי שהוא מצליח להתנגד,פידגי'וטו מהיר מאוד,פידגי'וטו לא מבזבז זמן ותוקף במתקפה מהירה חזקה במיוחד,פוליוואג נפגע מההדף ונחבט בעץ עבה מאוד ונופל,הוא לא יכול להילחם.
    צ'רמנדר משחרר עשן מפיו ומקשה על הראייה של אודיש,לאחר מכן אודיש נפגע מהגחלת ונופל אחורה עוד פעם,אחרי שהעשן מתפזר אתה רואה את אודיש נעמד תשוש אבל נחוש,הוא מפריש מהעשבים של ראשו אבקה צהובה שמתקרבת לצ'רמנדר.
    מה תעשה?
    כן אבל בינתיים אני לא משתמש בה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    "כל הכבוד פידג'יאוטו, עכשיו תנוח וצפה בקרב מהצד" אני אומר לו וזורק בינתיים פוכדור ריק על פוליוואג "קדימה צרמנד'ר, שרוף את האבקה הצהובה עם עוד גחלת, ולאחר מכן רוץ לעברו ותקוף עם גחלת נוספת מטווח קרוב!" אני מצווה עליו.

11. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"][U][B]
    נוקו-
    "אה.. יופי אז יש לכם פירות שמתאימים לסוג עשב חרק לשורמיש שזה נראה לי רעל ועשב אבל אני לא בטוחה ומים ואדמה?" את שואלת אותה.
    היא יוצאת מהדלפק ומגיעה אלייך,מסתכלת עלייך ברצינות, "שרומיש הוא לא פוקימון רעל,הוא פוקימון עשב בלבד אבל הוא יכול להסתגל לאוכל של פוקימוני רעל,ואם יש לו את היכולת המיוחדת ריפוי רעל אז הוא יסתדר עם זה מאוד" אומרת המוכרת ומובילה אותך לאגף בו את רואה על הרצפה ארגזים ובכל אחד פירות שונים.
    "טוב.. אז לפוקימוני חרק אני ממליצה מאוד את פרי הפיגי" אומרת האישה ומראה לך מגש המכיל פירות הנראים כך , "פרי הפיגי הוא בעל טעם חריף מעודן המותאם לפוקימוני חרק" אומרת האישה ומראה לך ארגז נוסף,בו יש את הפירות האלו "זהו פרי אניגמה,פרי שאנחנו מייבאים מחממות גדולות יותר במחוז,הפרי הזה מאוד נדיר וצריך תנאים מיוחדים כדי לגדל אותו,טעמו הוא חריף בעיקר והוא מעט יבש גם, הוא הפרי המושלם לפוקימוני חרק,אבל המחיר לקילו מאוד גבוה ויקר,ברור שהפיגי זול יותר לקילו,המחיר לקילו פירות פיגי זה 85$ והאניגמה זה 150$ לקילו,מה שגם אין לנו הרבה אניגמות ואנחנו מייבאים על פי הזמנות מראש,לפני שנלך לסוגי הפירות האחרים שביקשת,איזה פרי תרצי? כמובן שאלו לא הפירות היחידים לפוקימוני חרק שנמצאים כאן" מסבירה המוכרת בחיוך ומסתכלת עלייך.
    מה תעשי?
    "אני ישמח לשלושה פירות פיגי ויש משהו לעשב ומים?" אני שואלת אותה בחיוך ומחפשת את הכסף שלי ומיבטה אל שלל הפירות 'הרבה מאוד פירות הלוואי ולי היה אפילו רבע מזה' אני חושבת ומביטה אל המוכרת

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כל הכבוד פידג'יאוטו, עכשיו תנוח וצפה בקרב מהצד" אתה אומר וזורק פוכדור על פוליוואג,פוליוואג נשאב לתוך הפוכדור ונבלע לתוכו
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי...
    נעצר!
    תפסת פוליוואג!
    "קדימה צרמנד'ר, שרוף את האבקה הצהובה עם עוד גחלת, ולאחר מכן רוץ לעברו ותקוף עם גחלת נוספת מטווח קרוב!" אתה מורה על צ'רמנדר במהירות,צ'רמנדר שולח גחלת שמפזרת את האבקה שנוחתת על העשב,צ'רמנדר לא מבזבז זמן ויורה עוד מטר של גחלת שפוגעת חז באודיש,אודיש נופל ונעמד בתשישות,מסתחרר טיפה ונופל.
    אתה זורק עליו פוכדור,אודיש נשאב לתוך הפוכדור.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני..
    .נידנוד שלישי..
    נעצר!
    תפסת אודיש!
    "מזל טוב! שני פוקימונים בבת אחת!" אומר צ'אד בחיוך וקורץ לך
    מה תעשה?

האריסון-
    Spoiler ספוילר

"וואוו איזה אסון!" אתה ממלמל בקול שקט וממשיך להתבונן במהדורה.
    אתה שומע את סינדקוויל רוטן בזעם, "כן.. אני מבין אותך חבר קטן! אל תדאג אנחנו עוד נראה להם.." אתה אומר לו בקול בטוח.
    "תגיד סינדקוויל, תרצה להישאר עוד קצת כאן? או שאתה רענן ומוכן לצאת ולהתאמן?" אתה שואל את סינדקוויל.
    סינדקוויל מסתובב אליך, "סינדקוויל!" הוא אומר ואש גדולה יוצאת מגבו,הוא נראה מוכן לאימונים!
    מה תעשה?

דיוויד-
    "זה נכון שאני שקט, יחסית... זה תלוי... וגם לא נוהג להתבלט בשטח כי אין לי מה לעשות בשטח..." אתה אומר לה בצחקוק, "לא יודע למה היא מתכוונת, אם היא רואה את העתיד כנראה שאני אבחר למשהו חשוב, אולי להלייאט פור או משהו" אתה מנסה להעלות דברים שיטשטשו את דבריה של קירליה.
    "אולי,הכל יכול להיות" אומרת טרייס בחיוך.
    "טוב עכשיו כשקיבלת את התחזית מרלטס וקירליה,יש עוד משהו שנוכל לעשות בשבילך?" שואלת טרייס,בעוד קירליה עוצמת את עיניה, מרימה את ידיה באיטיות,הילה כחולה מקיפה את גופה,אתה מרגיש לפתע שמשהו זז בגופך,אתה מבחין שהפוקידע מעופפת באוויר,קירליה פותחת אותה ומפעילה את הפוקידע, "קירליה-פוקימון הרגש,כשהמאמן שלו נהיה שמח,קירליה יתמלאו באנרגיה,לקירליה יש את הכוח ליצור לעקם את המרחב סביבו כדי לראות את העתיד" אומרת הפוקידע ונכבית.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אני ישמח לשלושה פירות פיגי ויש משהו לעשב ומים?" את שואלת אותה בחיוך, "שלושה? אני אראה כמה זה יעלה לך,תצטרכי לחזור לקופה ולבקש קופסא לפירות שתיקחי,ולמה את מתכוונת עשב ומים?" שואלת אותך המוכרת.
    מה תעשי?

קודאק-
    אתה אומר לסוזן שכדאי שתלכו לשם והיא מסכימה איתך, "תיקחו את האישור הזה" אומרץ המזכירה ומחזיקה פנקס שנמצא על שולחנה,תולשת ממנו דף קטן ורושמת בעט שחור כמה דברים.
    "אם איזה מישהו יעצור אותם תראו לו שיש לכם אישור מיוחד ללכת לאזור,ויש מחיר לזמן שאתם נמצאים במכרה,כל שעה זה 80$,מתחת לשעה זה תלוי כמה זמן הייתם שם" אומרת המזכירה ואתם יוצאים מהמוזיאון.
    "אם לא מאובנים אז לפחות נמצא שם משהו אחר,אולי חפץ שווה.." אתה אומר לסוזן, "למה אתה מתכוון שאתה אומר דברים שווים?" שואלת אותך.
    אתם חוזרים לאותו המקום ופוגשים את אותו הבחור שראיתם, "ילדים אני אמרתי לכם שאסור להסתובב כאן,אתם תוכלו להיפצע" אומר הבחור שוב אבל סוזן לוקחת את הפתק מידיך ומראה לו אותו,הוא קורא אותו ומוביל אותכם למערה נידחת הנמצאת בצד ימין מכל שאר המכרות, "כאן אתם יכולים להסתדר לבד,אם אתם צריכים משהו תשאלו את אחד העובדים" מסביר הבחור והולך מהמקום.
    אתה מורה על צ'ימ'צאר להתחיל לחפור,הוא מתחיל להתחפר באדמה ונוצר בור,אתה מוציא את שאר הפוקימונים שלך,הם מתחילים לחפש בין הסלעים,סוזן מוציאה גם כן את הפוקימונים שלה שמתחילים בחיפושים.
    "אני כל כך מתרגשת! מעניין מה נמצא!" אומרת סוזן בהתפעלות ומביטה בפוקימונים שלה.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][U][B]נוקו-
    "אני ישמח לשלושה פירות פיגי ויש משהו לעשב ומים?" את שואלת אותה בחיוך, "שלושה? אני אראה כמה זה יעלה לך,תצטרכי לחזור לקופה ולבקש קופסא לפירות שתיקחי,ולמה את מתכוונת עשב ומים?" שואלת אותך המוכרת.
    מה תעשי?

COLOR]
    "לסוג מים ועשב" אני אומרת לה בחיוך וממשיכה להביט אל סוגי הפירות הנפלאים

וספארמרית מתקדמת

14. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "זה נכון שאני שקט, יחסית... זה תלוי... וגם לא נוהג להתבלט בשטח כי אין לי מה לעשות בשטח..." אתה אומר לה בצחקוק, "לא יודע למה היא מתכוונת, אם היא רואה את העתיד כנראה שאני אבחר למשהו חשוב, אולי להלייאט פור או משהו" אתה מנסה להעלות דברים שיטשטשו את דבריה של קירליה.
    "אולי,הכל יכול להיות" אומרת טרייס בחיוך.
    "טוב עכשיו כשקיבלת את התחזית מרלטס וקירליה,יש עוד משהו שנוכל לעשות בשבילך?" שואלת טרייס,בעוד קירליה עוצמת את עיניה, מרימה את ידיה באיטיות,הילה כחולה מקיפה את גופה,אתה מרגיש לפתע שמשהו זז בגופך,אתה מבחין שהפוקידע מעופפת באוויר,קירליה פותחת אותה ומפעילה את הפוקידע,
    "קירליה-פוקימון הרגש,כשהמאמן שלו נהיה שמח,קירליה יתמלאו באנרגיה,לקירליה יש את הכוח ליצור לעקם את המרחב סביבו כדי לראות את העתיד" אומרת הפוקידע ונכבית.
    מה תעשה?
    "וואו" אני אומר בהתפעלות ובהערכה "איזה פוקימון מדהים". אני מודה ללוסי ולטרייס ויוצא לרחוב העיר. 'לאן אני ממשיך מכאן?' אני חושב. אני מוצא פינה שקטה, מוציא את הפוקגיר מכיסי ומצלצל לנולנד אני עמדכן אותו במה שקרה ושואל "אני צריך לעשות בעיר הזו עוד משהו? או שאני יכול להמשיך ליעד הבא, שמה הוא דרך אגב?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    אתה אומר לסוזן שכדאי שתלכו לשם והיא מסכימה איתך, "תיקחו את האישור הזה" אומרץ המזכירה ומחזיקה פנקס שנמצא על שולחנה,תולשת ממנו דף קטן ורושמת בעט שחור כמה דברים.
    "אם איזה מישהו יעצור אותם תראו לו שיש לכם אישור מיוחד ללכת לאזור,ויש מחיר לזמן שאתם נמצאים במכרה,כל שעה זה 80$,מתחת לשעה זה תלוי כמה זמן הייתם שם" אומרת המזכירה ואתם יוצאים מהמוזיאון.
    "אם לא מאובנים אז לפחות נמצא שם משהו אחר,אולי חפץ שווה.." אתה אומר לסוזן, "למה אתה מתכוון שאתה אומר דברים שווים?" שואלת אותך.
    אתם חוזרים לאותו המקום ופוגשים את אותו הבחור שראיתם, "ילדים אני אמרתי לכם שאסור להסתובב כאן,אתם תוכלו להיפצע" אומר הבחור שוב אבל סוזן לוקחת את הפתק מידיך ומראה לו אותו,הוא קורא אותו ומוביל אותכם למערה נידחת הנמצאת בצד ימין מכל שאר המכרות, "כאן אתם יכולים להסתדר לבד,אם אתם צריכים משהו תשאלו את אחד העובדים" מסביר הבחור והולך מהמקום.
    אתה מורה על צ'ימ'צאר להתחיל לחפור,הוא מתחיל להתחפר באדמה ונוצר בור,אתה מוציא את שאר הפוקימונים שלך,הם מתחילים לחפש בין הסלעים,סוזן מוציאה גם כן את הפוקימונים שלה שמתחילים בחיפושים.
    "אני כל כך מתרגשת! מעניין מה נמצא!" אומרת סוזן בהתפעלות ומביטה בפוקימונים שלה.
    מה תעשה?
    "טוב,בואי נעזור גם" אומר לסוזן ואחייך.
    "מנקי תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בחבטות זעם על האדמה,תנסה למצוא משהו,שינקס תעזור לו לחפש,בידוף לך עם אזוריל ותחפשו גם כן,צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה ואני וסוזן נעזור לך,מימגיוס וטרטוויג לכו תחפשו גם דברים מעניינים" אומר תוך כדי שאני לוקח פיקוד וקורא לסוזן לבוא לעזור לצ'ימצ'אר לחפור הכי עמוק שאנו יכולים.

Spoiler ספוילר

עמוד 47 מתוך 70 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •