Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 70 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1046
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"וואוו איזה אסון!" אתה ממלמל בקול שקט וממשיך להתבונן במהדורה.
    אתה שומע את סינדקוויל רוטן בזעם, "כן.. אני מבין אותך חבר קטן! אל תדאג אנחנו עוד נראה להם.." אתה אומר לו בקול בטוח.
    "תגיד סינדקוויל, תרצה להישאר עוד קצת כאן? או שאתה רענן ומוכן לצאת ולהתאמן?" אתה שואל את סינדקוויל.
    סינדקוויל מסתובב אליך, "סינדקוויל!" הוא אומר ואש גדולה יוצאת מגבו,הוא נראה מוכן לאימונים!
    מה תעשה?
    "אוקיי עם אתה מוכן אז אני מוכן.. אבל בשביל לשמור על שקט, חזור!" אומר ואחזיר אותו לפוקדור.
    אקח אותו איתי החוצה וארד בשקט במדרגות... לאחר מכן אלך לאיזור שקט ונחמד שיש בוא פנסיי תאורה בשביל שיהיה לנו אור.
    אוציא שם את סינדקוויל ואומר לו "אוקיי מיד תתחיל באימונים אבל בנתיים, נתחמם תשתמש עליי בבלימה!"
    ואז אצליב את ידיי אעמוד זקוף ויציב ואנסה להפעיל כוח ולהדוף אותו.

.

2. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כל הכבוד פידג'יאוטו, עכשיו תנוח וצפה בקרב מהצד" אתה אומר וזורק פוכדור על פוליוואג,פוליוואג נשאב לתוך הפוכדור ונבלע לתוכו
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי...
    נעצר!
    תפסת פוליוואג!
    "קדימה צרמנד'ר, שרוף את האבקה הצהובה עם עוד גחלת, ולאחר מכן רוץ לעברו ותקוף עם גחלת נוספת מטווח קרוב!" אתה מורה על צ'רמנדר במהירות,צ'רמנדר שולח גחלת שמפזרת את האבקה שנוחתת על העשב,צ'רמנדר לא מבזבז זמן ויורה עוד מטר של גחלת שפוגעת חז באודיש,אודיש נופל ונעמד בתשישות,מסתחרר טיפה ונופל.
    אתה זורק עליו פוכדור,אודיש נשאב לתוך הפוכדור.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני..
    .נידנוד שלישי..
    נעצר!
    תפסת אודיש!
    "מזל טוב! שני פוקימונים בבת אחת!" אומר צ'אד בחיוך וקורץ לך
    מה תעשה?
    "תודה" אני אומר לצ'אד בחיוך ולוקח את הפוכדורים "קדימה, בוא נמשיך בדרך, נמצא מקום לאמן את אודיש ופוליוואג לקראת המכון" אני אומר לו ומשיב את פידג'יאוטו וצרמנד'ר לפוכדורים שלהם לנוח, תוך כדי שאני משבח אותם על הקרב הטוב.

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מודה לצ'אד ולוקח את הפוכדורים של פוליוואג ואודיש, "קדימה, בוא נמשיך בדרך, נמצא מקום לאמן את אודיש ופוליוואג לקראת המכון" אתה אומר ומשיב את פידג'יוטו וצ'רמנדר לפוכדורים שלהם.
    לפתע אתם שומעים רעש מוזר, צ'אד מסמן לך לעצור והוא הולך לבדוק את השטח,אתה מסתכל סביב ומנסה לשמור על השקט כשפתאום נעמד מולך במרחק של כמה מטרים שמחייך חיוך זדוני,הוא נראה לך מוכר.
    מה תעשה?

האריסון-
    "אוקיי עם אתה מוכן אז אני מוכן.. אבל בשביל לשמור על שקט, חזור!" אתה אומר לסינדקוויל ומחזיר אותו לפוכדור.
    אתה לוקח את סינדקוויל ונועל את המפתח אחריך,ויורד ללובי של המרכז.
    אתה יוצא מהמרכז ומחפש אחר מקום עם פנסי תאורה,אתה ממשיך ללכת בחושך עד שאתה רואה שביל ריק עם 3 פנסים וספסל,אתה מוציא את סינדקוויל, "אוקיי מיד תתחיל באימונים אבל בנתיים, נתחמם תשתמש עליי בבלימה!" אתה אומר לו,אתה עומד זקוף ומשלב את ידיך.
    "סינדה?" אומר סינדקוויל באי הבנה אך אתה מסביר לו שזה בסדר.
    הוא מהנהן ומתרחק ממך כמה מטרים ומתחיל לרוץ אליך,אתה נעמד יציב,סינדקוויל קופץ ומתנגש בך,אתה נופל על הרצפה וסינדקוויל נעמד מולך, "סינדקוויל?" אומר.
    מה תעשה?

דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"וואו" אתה אומר בהתפעלות רבה,"איזה פוקימון מדהים" אתה אומר ומביט בקירליה.
    אתה מודה לטרייס וללוסי שמלוות אותך לדלת היציאה, "חכה רגע!" אומרת לוסי ומבקשת את הפוקידע שלך,היא שומרת שם שני מספרים, "אלו המספרים שלי ושל אחותי,נשמור על קשר!" אומרת בחיוך ילדותי חמוד ואתה נפרד מהן לשלום.
    אתה מחפש פינה שקטה ומוציא את הפוקידע שלך ומטלפן לנולנד,מספר לו על מה שקרה, "נחמד מאוד.. יפה שהצלחת להציל ילדה קטנה! ישר כוח! אני אדבר עם השוטרת ג'ני ואומר לה שכדאי שישימו משמרות בחוף שלא יקרו עוד מקרים כאלו" אומר לך בהתפעלות ובנחישות.
    "אני צריך לעשות בעיר הזו עוד משהו? או שאני יכול להמשיך ליעד הבא, שמה הוא דרך אגב?" אתה שואל אותו.
    "אתה לא צריך לפעול במסע שלך רק על פי המבצע,אני יודע שאנחנו במבצע ממשלתי מאוד חשוב אבל ניתנת לך האפשרות להנות כמו מאמן רגיל,אם אתה רוצה תעזוב,יש בעיר פטלבורג שני אגמי דייגים אבל אין לך חכה והמכון השישי שלך נמצא פה,אתה יכול להסתכל במפה ולראות את כל הדברים האלו" מסביר נולנד, "אתה יכול להמשיך,תבדוק במפה שלך לאן אתה אמור להמשיך,אתה אמור ללכת ליער פטלבורג עכשיו,תוכל לתפוס שם כמה פוקימונים" אומרת נולנד בחיוך, "להתראות,אני איצור קשר מאוחר יותר" אומר נולנד ומנתק.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"לסוג מים ועשב" את אומרת לה בחיוך, "אה אז זה בהמשך.. ואמתרי לך להביא סלסילה בשבילך!" אומרת לך המוכרת ושולחת אותך לדלפק,את מבקשת סלסילה שבה תוכלי לשים את הפירות ומביאים לך סלסילה חומה עם שתי רצועות שבהם את יכולה להחזיק אותה.
    את חוזרת למוכרת שניגשת לארגז של פירות הפיגי ולוקחת משם שלושה פירות פיגי גדולים ובשלים ומניחה אותם בתוך הסלסילה שלך לאחר מכן אתן ממשיכות באגף הפירות, "אוקי אני אראה לך את סוגי בעשב קודם,אז אני אתחיל איתך בפרי מאוד שכיח שמכינים איתו הרבה מאכלים לפוקימוני עשב,מאחורי החנות שלנו אנחנו מגדלים אותו והמחיר זול יחסית, זה פרי רוואסט" אומרת המוכרת ועוצרת ליד ארגז עם פירות הנראים כך "הטעם שלו מריר והוא נחמד לפוקימוני עשב" מוסיפה המוכרת.
    "יש כאן עוד פרי שקצת יותר טוב לפוקימוני עשב,אנחנו גם אותו מגדלים כאן, זה פרי פינפ" אומרת המוכרת ומצביעה על ארגז פירות שנמצא במרחק של שתי ארגזים מפירות הרוואסט שנראים כך "הטעם של הפינפ הוא חמוץ וחריף והוא יכול לשמש תרופה לעור מתקלף,אבל כמובן את צריכה לדעת אילו טעמים אוהבים הפוקימונים שלך,אם תרצי אני אראה לך פירות נוספים לפוקימוני עשב" אומרת המוכרת בחיוך רחב ועליז.
    מה תעשי?

קודאק-
    אתה מחליט לקחת פיקוד ואומר לכולם מה לעשות, "מנקי תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בחבטות זעם על האדמה,תנסה למצוא משהו,שינקס תעזור לו לחפש,בידוף לך עם אזוריל ותחפשו גם כן,צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה ואני וסוזן נעזור לך,מימגיוס וטרטוויג לכו תחפשו גם דברים מעניינים".
    "אתה לא צריך להגיד לפוקימונים שלי מה לעשות.. אני אסתדר לבד זה בסדר" אומרת סוזן בחיוך קטן.
    צ'ימ'צאר ממשיך לחפור ויוצא מחור אחר,כנראה שלא מצא דבר,הוא ממשיך לחפור פעם נוספת,מאנקי מתמקד ומנסה לחפור בעזרת חבטות זעם,בינתיים הוא לא מוצא משהו מיוחד,שינקס מנסה לחפור ולעזור למאנקי,החפירה של שינקס יחסית איטית,בידוף מנסה לחפש מתחת לסלעים והפוקימונים של טרוויג מחפשים גם.
    עוברות 10 דקות והפוקימונים לא מוצאים כלום, "אוף עוד לא מצאנו כלום! אולי כדאי ללכת להמשיך במערה?" שואלת סוזן.
    מה תעשה?

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    אתה מחליט לקחת פיקוד ואומר לכולם מה לעשות, "מנקי תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בחבטות זעם על האדמה,תנסה למצוא משהו,שינקס תעזור לו לחפש,בידוף לך עם אזוריל ותחפשו גם כן,צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה ואני וסוזן נעזור לך,מימגיוס וטרטוויג לכו תחפשו גם דברים מעניינים".
    "אתה לא צריך להגיד לפוקימונים שלי מה לעשות.. אני אסתדר לבד זה בסדר" אומרת סוזן בחיוך קטן.
    צ'ימ'צאר ממשיך לחפור ויוצא מחור אחר,כנראה שלא מצא דבר,הוא ממשיך לחפור פעם נוספת,מאנקי מתמקד ומנסה לחפור בעזרת חבטות זעם,בינתיים הוא לא מוצא משהו מיוחד,שינקס מנסה לחפור ולעזור למאנקי,החפירה של שינקס יחסית איטית,בידוף מנסה לחפש מתחת לסלעים והפוקימונים של טרוויג מחפשים גם.
    עוברות 10 דקות והפוקימונים לא מוצאים כלום, "אוף עוד לא מצאנו כלום! אולי כדאי ללכת להמשיך במערה?" שואלת סוזן.
    מה תעשה?
    במשהו טוב אני מתכוון ל: פוכדורים,שיקויים,מאובנים,חפצים שאפשר למכור,חפצים שמעלים התקפה של סוג מסוים.

"בסדר,נלך למערה של אורברג,אתה באה?" אומר ואקרא לפוקימונים שלי תוך כדי שאני הולך לשם.
    "תעשו את מה שאמרתי לכם שם,רק פה!" אומר להם כשנגיע.

Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "אוקיי עם אתה מוכן אז אני מוכן.. אבל בשביל לשמור על שקט, חזור!" אתה אומר לסינדקוויל ומחזיר אותו לפוכדור.
    אתה לוקח את סינדקוויל ונועל את המפתח אחריך,ויורד ללובי של המרכז.
    אתה יוצא מהמרכז ומחפש אחר מקום עם פנסי תאורה,אתה ממשיך ללכת בחושך עד שאתה רואה שביל ריק עם 3 פנסים וספסל,אתה מוציא את סינדקוויל, "אוקיי מיד תתחיל באימונים אבל בנתיים, נתחמם תשתמש עליי בבלימה!" אתה אומר לו,אתה עומד זקוף ומשלב את ידיך.
    "סינדה?" אומר סינדקוויל באי הבנה אך אתה מסביר לו שזה בסדר.
    הוא מהנהן ומתרחק ממך כמה מטרים ומתחיל לרוץ אליך,אתה נעמד יציב,סינדקוויל קופץ ומתנגש בך,אתה נופל על הרצפה וסינדקוויל נעמד מולך, "סינדקוויל?" אומר.
    מה תעשה?
    אתחיל לצחוק... ואומר לו "אל תדאג, אני בסדר גמור. זה היה טוב מאוד סינדקוויל!" אומר לו בחיוך רחב שלא ידאג לי.
    לאחר מכן אפקוד עליו "אוקיי הפעם שלא יהיה עליי.." ואצחקק ואז אוסיף "קפוץ למעלה והשתמש בגלגל להבה התגלגל פה ברחבי האיזור ותראה לי איך אתה שולט בזה!"

.

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מודה לצ'אד ולוקח את הפוכדורים של פוליוואג ואודיש, "קדימה, בוא נמשיך בדרך, נמצא מקום לאמן את אודיש ופוליוואג לקראת המכון" אתה אומר ומשיב את פידג'יוטו וצ'רמנדר לפוכדורים שלהם.
    לפתע אתם שומעים רעש מוזר, צ'אד מסמן לך לעצור והוא הולך לבדוק את השטח,אתה מסתכל סביב ומנסה לשמור על השקט כשפתאום נעמד מולך במרחק של כמה מטרים שמחייך חיוך זדוני,הוא נראה לך מוכר.
    מה תעשה?
    'היתכן..?' אני חושב לעצמי, בעודי מביט בפוקימון בחשדנות. אני בודק עליו מידע בפוקדע שלי "צרמנד'ר, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "אני לא רוצה לריב איתך, אז בבקשה תן לנו לעבור" אני אומר לפוקימון שמולי.

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

אתה חושב לעצמיך עם זה יכול להיות ואתה מביט בפוקימון בחשדנות,אתה מוציא את הפוקידע ומחפש מידע על רטיקיט, "רטיקייט-פוקימון העכבר,שיניו של רטיקיט עוצמתיתות מאוד ואף פעם לא מפסיקות לגדול,נשיכה מהפוקימון הזה יכולה לגרום לנזק רב,מחדד את שיניו בעזרת נגיסה בדברים שונים שהוא רואה" אומרת הפוקידע ונכבית.
    רטיקיט נועץ בך חיוך זדוני ומרושע, "אני לא מאמין.." אומרת צ'אד בקול עצבני, אתה משחרר את צ'רמנדר החוצה ליתר ביטחון, "אני לא רוצה לריב איתך, אז בבקשה תן לנו לעבור" אתה מסביר לפוקימון שלא זז ממקומו, "רטיקיט!" צועק הפוקימון בקול רם ולפתע לידו מופיע גרנבול שנראה לך מוכר גם.
    "תומאס אריאנה נמצאת כאן! היא חזרה לקחת את האבן של מיו! צריכים להזעיק עזרה!" צ'אד אומר לך בלחץ,לפתע אתם מביטים סביב ורואים שמקיפים אותכם במרחק של 5 מטר
    האנשים מביטים בכם ונועצים עיניים.
    לבסוף אתה רואה שליד גרנבול עומדת "אז אנחנו נפגשים שוב.. אמרת לכם שלא אתן לכם להימלט" אומרת אריאנה בקול מאיים.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מצחקק וסידקוויל נראה שלא מבין, "אל תדאג, אני בסדר גמור. זה היה טוב מאוד סינדקוויל!" אתה מרגיע אותו והוא מתחיל לצחוק גם הוא.
    אתה מזדקף ופוקד על סינדקוויל, "קפוץ למעלה והשתמש בגלגל להבה התגלגל פה ברחבי האיזור ותראה לי איך אתה שולט בזה!".
    "סינדקוויל!" אומר סינדקוויל וקופץ לגובה,משחרר אש מפיו ומתעטף בה,הוא מתחיל להסתובב במהירות ומתסובב סביבך בסיבובים,לאחר מכן הוא ממשיך להתגלגל באזור.
    מה תעשה?

קודאק-
    "בסדר,נלך למערה של אורברג,אתה באה?" אתה שואל אותה.
    היא מיד מסובבת את הראש בשלילה, "תזכור מה המזכירה אמרה! אסור לנו להיות במערה אחרת רק כאן! בכל שאר המכרות בונים,נראה לי שאולי כדאי שנמשיך במערה שאנחנו נמצאים בה,איך אומרים? משנה מקום משנה מזל" אומרת סוזן ואתם מחליטים להתקדם במערה.
    אתם מתחילים להתקדם וכעבור 5 דקות של התקדמות אתם ממשיכים בחיפושים.
    הפוקימונים מחפשים כמו בפעם הקודמת אבל לא מוצאים דבר!
    לפתע צ'ימ'צאר צועק בקול, "צ'ימ'צאר!" אומר,אתה רץ אליו בהתרגשות כדי לראות מה מצא,אתה רואה שהוא מחזיק בידו אבן שחורה שנראית כך סוזן ניגשת לראות ומביטה באבן, "אני חושבת שזה פחם.." אומרת סוזן,צ'ימצ'אר נכנס לבור ממנו מצא את הפחם,מוציא אבן נוספת ומגיש לסוזן,סוזן מחייכת לצ'ימצ'אר, "תודה רבה!" אומרת לו בחיוך רחב.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="Red"][U][B]
    [U][B]
    נוקו-
    Spoiler ספוילר

"לסוג מים ועשב" את אומרת לה בחיוך, "אה אז זה בהמשך.. ואמתרי לך להביא סלסילה בשבילך!" אומרת לך המוכרת ושולחת אותך לדלפק,את מבקשת סלסילה שבה תוכלי לשים את הפירות ומביאים לך סלסילה חומה עם שתי רצועות שבהם את יכולה להחזיק אותה.
    את חוזרת למוכרת שניגשת לארגז של פירות הפיגי ולוקחת משם שלושה פירות פיגי גדולים ובשלים ומניחה אותם בתוך הסלסילה שלך לאחר מכן אתן ממשיכות באגף הפירות, "אוקי אני אראה לך את סוגי בעשב קודם,אז אני אתחיל איתך בפרי מאוד שכיח שמכינים איתו הרבה מאכלים לפוקימוני עשב,מאחורי החנות שלנו אנחנו מגדלים אותו והמחיר זול יחסית, זה פרי רוואסט" אומרת המוכרת ועוצרת ליד ארגז עם פירות הנראים כך "הטעם שלו מריר והוא נחמד לפוקימוני עשב" מוסיפה המוכרת.
    "יש כאן עוד פרי שקצת יותר טוב לפוקימוני עשב,אנחנו גם אותו מגדלים כאן, זה פרי פינפ" אומרת המוכרת ומצביעה על ארגז פירות שנמצא במרחק של שתי ארגזים מפירות הרוואסט שנראים כך "הטעם של הפינפ הוא חמוץ וחריף והוא יכול לשמש תרופה לעור מתקלף,אבל כמובן את צריכה לדעת אילו טעמים אוהבים הפוקימונים שלך,אם תרצי אני אראה לך פירות נוספים לפוקימוני עשב" אומרת המוכרת בחיוך רחב ועליז.
    מה תעשי?

?
    "אני ישמח לראות עוד" אני ואמרת בחיוך וחושבת אל איזה טעם שורמיש וטריקו יאהבו, אני חושבת קצת ולוקחת פרי אחד של פינפ ,שהיה אם הם יאהבו חמוץ מתוק

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

9. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "בסדר,נלך למערה של אורברג,אתה באה?" אתה שואל אותה.
    היא מיד מסובבת את הראש בשלילה, "תזכור מה המזכירה אמרה! אסור לנו להיות במערה אחרת רק כאן! בכל שאר המכרות בונים,נראה לי שאולי כדאי שנמשיך במערה שאנחנו נמצאים בה,איך אומרים? משנה מקום משנה מזל" אומרת סוזן ואתם מחליטים להתקדם במערה.
    אתם מתחילים להתקדם וכעבור 5 דקות של התקדמות אתם ממשיכים בחיפושים.
    הפוקימונים מחפשים כמו בפעם הקודמת אבל לא מוצאים דבר!
    לפתע צ'ימ'צאר צועק בקול, "צ'ימ'צאר!" אומר,אתה רץ אליו בהתרגשות כדי לראות מה מצא,אתה רואה שהוא מחזיק בידו אבן שחורה שנראית כך סוזן ניגשת לראות ומביטה באבן, "אני חושבת שזה פחם.." אומרת סוזן,צ'ימצ'אר נכנס לבור ממנו מצא את הפחם,מוציא אבן נוספת ומגיש לסוזן,סוזן מחייכת לצ'ימצ'אר, "תודה רבה!" אומרת לו בחיוך רחב.
    מה תעשה?
    "יפה מאוד צ'ימצ'אר!" אקרא לעברו."טוב,כולם תנוחו ואז נמשיך לחפש" אומר להם ואחכה שהם יבואו אחרי.
    "בואו נתקדם במערה.." אומר.

Spoiler ספוילר

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"וואו" אתה אומר בהתפעלות רבה,"איזה פוקימון מדהים" אתה אומר ומביט בקירליה.
    אתה מודה לטרייס וללוסי שמלוות אותך לדלת היציאה, "חכה רגע!" אומרת לוסי ומבקשת את הפוקידע שלך,היא שומרת שם שני מספרים, "אלו המספרים שלי ושל אחותי,נשמור על קשר!" אומרת בחיוך ילדותי חמוד ואתה נפרד מהן לשלום.
    אתה מחפש פינה שקטה ומוציא את הפוקידע שלך ומטלפן לנולנד,מספר לו על מה שקרה, "נחמד מאוד.. יפה שהצלחת להציל ילדה קטנה! ישר כוח! אני אדבר עם השוטרת ג'ני ואומר לה שכדאי שישימו משמרות בחוף שלא יקרו עוד מקרים כאלו" אומר לך בהתפעלות ובנחישות.
    "אני צריך לעשות בעיר הזו עוד משהו? או שאני יכול להמשיך ליעד הבא, שמה הוא דרך אגב?" אתה שואל אותו.
    "אתה לא צריך לפעול במסע שלך רק על פי המבצע,אני יודע שאנחנו במבצע ממשלתי מאוד חשוב אבל ניתנת לך האפשרות להנות כמו מאמן רגיל,אם אתה רוצה תעזוב,יש בעיר פטלבורג שני אגמי דייגים אבל אין לך חכה והמכון השישי שלך נמצא פה,אתה יכול להסתכל במפה ולראות את כל הדברים האלו" מסביר נולנד, "אתה יכול להמשיך,תבדוק במפה שלך לאן אתה אמור להמשיך,אתה אמור ללכת ליער פטלבורג עכשיו,תוכל לתפוס שם כמה פוקימונים" אומרת נולנד בחיוך, "להתראות,אני איצור קשר מאוחר יותר" אומר נולנד ומנתק.
    מה תעשה?
    אני מסתכל על הפוקדע הכבוי וחושב על מה שהוא אמר 'יש פה מכון? בעיר הזו?' אני אומר בליבי ומחייך. אני מחזיר את הפוקדע לכיסי, וחוזר לרחוב הראשי. אני פונה לאחד האנשים העוברים ברחוב ושואל אותו בנימוס "סליחה, היכן נמצא המכון בעיר?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

אתה חושב לעצמיך עם זה יכול להיות ואתה מביט בפוקימון בחשדנות,אתה מוציא את הפוקידע ומחפש מידע על רטיקיט, "רטיקייט-פוקימון העכבר,שיניו של רטיקיט עוצמתיתות מאוד ואף פעם לא מפסיקות לגדול,נשיכה מהפוקימון הזה יכולה לגרום לנזק רב,מחדד את שיניו בעזרת נגיסה בדברים שונים שהוא רואה" אומרת הפוקידע ונכבית.
    רטיקיט נועץ בך חיוך זדוני ומרושע, "אני לא מאמין.." אומרת צ'אד בקול עצבני, אתה משחרר את צ'רמנדר החוצה ליתר ביטחון, "אני לא רוצה לריב איתך, אז בבקשה תן לנו לעבור" אתה מסביר לפוקימון שלא זז ממקומו, "רטיקיט!" צועק הפוקימון בקול רם ולפתע לידו מופיע גרנבול שנראה לך מוכר גם.
    "תומאס אריאנה נמצאת כאן! היא חזרה לקחת את האבן של מיו! צריכים להזעיק עזרה!" צ'אד אומר לך בלחץ,לפתע אתם מביטים סביב ורואים שמקיפים אותכם במרחק של 5 מטר
    האנשים מביטים בכם ונועצים עיניים.
    לבסוף אתה רואה שליד גרנבול עומדת "אז אנחנו נפגשים שוב.. אמרת לכם שלא אתן לכם להימלט" אומרת אריאנה בקול מאיים.
    מה תעשה?
    "אין לך ברירה, את לא תקבלי את האבן של מיו!" אני צועק לעברה "מסך עשן!" אני מצווה מיד על צרמנד'ר "צ'אד, בוא נזוז!" אני קורא לעברו רגע אחרי מסך העשן של צרמנד'ר.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    אתה מצחקק וסידקוויל נראה שלא מבין, "אל תדאג, אני בסדר גמור. זה היה טוב מאוד סינדקוויל!" אתה מרגיע אותו והוא מתחיל לצחוק גם הוא.
    אתה מזדקף ופוקד על סינדקוויל, "קפוץ למעלה והשתמש בגלגל להבה התגלגל פה ברחבי האיזור ותראה לי איך אתה שולט בזה!".
    "סינדקוויל!" אומר סינדקוויל וקופץ לגובה,משחרר אש מפיו ומתעטף בה,הוא מתחיל להסתובב במהירות ומתסובב סביבך בסיבובים,לאחר מכן הוא ממשיך להתגלגל באזור.
    מה תעשה?
    אביט בסיבובים שהוא חג סביבי ובדרך שהוא עושה עם גלגל הלהבה ואומר "זהו.. יש לי!"
    אומר לסינדקוויל אוקיי "עמוד כאן במרכז, הסתובב במגעל ע"י גלגל להבה, שהמעגל לא יהיה גדול מידי כדי שתעשה זאת מהר, תיצור עיגול אש וכנס בפנים..."
    לאחר מכן אלך אל אחד מפסני התאורה, ואתפס עליו מעט בשביל גובה.. אראה עם הלהבות שיצר סביבו גבוהות ממנו.
    "זהו, זהו זה סינדקוויל! ככה תוכל גם לתקוף וגם להתגונן בוא זמנית! האש תגן עליך מאחת הציפורים של פאלקנר מלהתקרב ואתה תוכל לתקוף בגחלת!" אצהל ואשמח עם חיוך מלא בטחון והתלהבות למחר.
    "ואז אומר לסינדקוויל "אוקיי רק דבר אחד נשאר לבדוק.. דרך המעגל תירה גחלת, אני רוצה לראות עם המעבר באש מחזק אותה!"

.

13. משתמש מנוסה
    לא הייתי פעיל משלישי כי הייתי באילת

תומאס-
    "אין לך ברירה, את לא תקבלי את האבן של מיו!" אתה אומר לה בתקיפות ופוקד על צ'רמנדר להשתמש במסך עשן.
    "תעצרו אותם!" צועקת אריאנה ומסתכלת על החיילים,הם שולפים פוכדורים אבל צ'רמנדר הספיק לשחרר את העשן שמערפל את כל האזור.
    "צ'אד, בוא נזוז!" אתה קורא לצ'אד ונמלט עם צ'רמנדר מהאיזור,אתה משתעל ולא רואה כלום אבל צ'רמנדר,מכיוון שהוא פוקימון אש יכול לראות בעשן והוא מוביל אותך מהדרך בה יצאתם.
    אתה מצליח להיכנס לשורת העצים שמהם נכנסת,אתה מסתכל אחורה ורואה את צ'אד רץ במרחק של כמה מטרים ממך.
    אתם ממשיכים לרוץ שלפתע 4 פוקימונים בעלי פה גדול מעופפים ונראה שרודפים אחריכם,אתה מסתכל אחורה ומבחין בגרנבול שנמצא מתחתיהם ורץ אחריכם על ארבע.
    אתה מתחיל להילחץ וצ'אד משחרר את מצ'אמפ, "מצ'אמפ תעקב אותם!" "קורא צ'אד ומשחרר פוקימון נוסף, "תעזור למצ'אמפ!" אומר צ'אד ואלקטאבז יורה מקרניו קרני חשמל מהירות בעוד מצ'אמפ נאבק בגרנבול ורטיקיט שהגיעו.
    צ'אד מסתכל עליך ורת אליך במהירות ומושיט לך את אבן העץ ובתוכה האבן של מיו.
    "תחזור מהר לעיר ותזעיק את השוטרת ג'ני! תגיד לה שזה מקרה חירום!" מסביר צ'אד במהירות וחוזר לפוקימונים שלו.
    "צ'אד צ'רמנדר!" קורא צרמנדר בלחץ ומסתכל עליך.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מביט בסינדקוויל וחושב על רעיונות כשלפתע עולה רעיון במוחך.
    "עמוד כאן במרכז, הסתובב במעגל ע"י גלגל להבה, שהמעגל לא יהיה גדול מידי כדי שתעשה זאת מהר, תיצור עיגול אש וכנס בפנים..." אתה מסביר לו וניגש לאחד מפנסי התאורה ומטפס עליו עד לראשו ומסתכל על סינדקוויל.
    סינדקוויל חושב טיפה ומתחיל להשתמש בגלגל להבה,הוא מסתובב במהירות במעגל ויוצר מן שרשרת אש שאותה הוא מייצר כל פעם שהוא מסתובב,הוא נכנס למעגל באמצע אבל השרשרת נעלמת בגלל שסינדקוויל הפסיק להסתובב, "סינדקוויל.." אומר סינדקוויל באכזבה ומסתכל עליך עם פרצוף מושמט לרצפה..
    מה תעשה?

דיוויד-
    אתה חושב על המכון בעיר ומחייך,מחזיר את הפוקידע לתיקך וחוזר לעיר.
    אתה מסתכל סביב ומחפש אחר אנשים שיוכלו לעזור לך,אתה מבחין באישה הנראית צעירה שמובילה עגלת תינוק.
    אתה שואל אותה היכן נמצא המכון,היא מחייכת בחיוך ומסבירה לך את הדרך,אתה מודה לה וניגש אליו.
    אתה רואה בניין גדול ועליו רשום "מכון",אתה נרגש מאוד ומחליט להיכנס,אתה נכנס פנימה ורואה שכל ריצוף הרצפה מורכב מעץ עבה וכהה,לפתע ניגש אליך איש לבוש במדים, "שלום לך מאמן צעיר,כדי לאתגר את מנהיג המכון נורמן תצטרך חמישה תגים מכל המכונות הקודמים,יש לך כאלו?" שואל האיש עם קול רציני אך לא מאיים ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אני ישמח לראות עוד" אתה עונה לה בחיוך וחושבת על אילו טעמים טריקו ושרומיש יאהבו ומחליטה לקחת פרי פינפ שאותו את מכניסה לסלסילה.
    "עוד פירות? נגמרו לנו המלאי לפירות פוקימוני העשב אך נשאר לנו עוד סוג פרי אחד" אומרת המוכרת ומרימה עוד ארגז מהשורה,ממנו את מבחינה בפירות הנראים כך "הפרי הזה נקרא רינדו ואפשר לקרוא לו גרגירי רינדו,הפרי הזה מכיל שלושה גרגירים שפוקימוני עשב אוהבים,טעמו הוא חריף ומריר,
    הריח שלו מזכיר ריח של ירקות והוא בריא מאוד" מסבירה המוכרת ומסתכלת עלייך בחיוך.
    מה תעשי?

קודאק-
    "יפה מאוד צ'ימצ'אר!" אתה משבח אותו ומכניס את הפחם לתיק סוזן מבחינה בזה ועוצרת אותך, "אל תכניס את הפחם,הוא יכול ללכלך לך את כל התיק ואת הדברים שנמצאים בתיק,זה לא נעים כל כך" אומרת סוזן ואתה מביט בידיך ורואה שרק מלהחזיק אותו ליכלך לך את היד ולכן אתה ממשיך להחזיק אותו ביד.
    "טוב,כולם תנוחו ואז נמשיך לחפש" אתה אומר וכל הפוקימונים מגיעים אליך ולסוזן ונחים אחד ליד השני.
    לאחר מנוחה של 10 דקות אתה מחליט שכדאי להמשיך במערה, "קדימה חברים! נוכל למצוא עוד הרבה דברים!" אומרת סוזן בחיוך ומנסה לדרבן אותם שמשתכנעים וממשיכים אחריכם.
    אתם ממשיכים בדרך שלפתע אתם שומעים קולות מוזרים ורעשים קלים של חפירה.
    מה תעשה?

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    אתה מביט בסינדקוויל וחושב על רעיונות כשלפתע עולה רעיון במוחך.
    "עמוד כאן במרכז, הסתובב במעגל ע"י גלגל להבה, שהמעגל לא יהיה גדול מידי כדי שתעשה זאת מהר, תיצור עיגול אש וכנס בפנים..." אתה מסביר לו וניגש לאחד מפנסי התאורה ומטפס עליו עד לראשו ומסתכל על סינדקוויל.
    סינדקוויל חושב טיפה ומתחיל להשתמש בגלגל להבה,הוא מסתובב במהירות במעגל ויוצר מן שרשרת אש שאותה הוא מייצר כל פעם שהוא מסתובב,הוא נכנס למעגל באמצע אבל השרשרת נעלמת בגלל שסינדקוויל הפסיק להסתובב, "סינדקוויל.." אומר סינדקוויל באכזבה ומסתכל עליך עם פרצוף מושמט לרצפה..
    מה תעשה?
    "היי זה לא נורא.." אומר לו בחיוך, מנסה לנחם אותו.. ומרים את ראשו בעדינות עם ידי.
    ואז אדריך אותו ואומר "היי תנשום, תתחמם תרגיל את החום בגוף שלך.. תן לאש לפרוץ ואז השתמש בגלגל להבה שוב ושוב במעגלים סחור סחור, ואז תעצור כך טבעת הלהבה תחזיק זמן רב יותר!"
    ואז אביט מרוכז ונחוש לראות עם יצליח.
    אוסיף תוך כדי "קדימה אתה מסוגל עברנו קשים מזה!"

.

15. לא ברור בכלל
    לא הייתי פעיל משלישי כי הייתי באילת
    קודאק-
    "יפה מאוד צ'ימצ'אר!" אתה משבח אותו ומכניס את הפחם לתיק סוזן מבחינה בזה ועוצרת אותך, "אל תכניס את הפחם,הוא יכול ללכלך לך את כל התיק ואת הדברים שנמצאים בתיק,זה לא נעים כל כך" אומרת סוזן ואתה מביט בידיך ורואה שרק מלהחזיק אותו ליכלך לך את היד ולכן אתה ממשיך להחזיק אותו ביד.
    "טוב,כולם תנוחו ואז נמשיך לחפש" אתה אומר וכל הפוקימונים מגיעים אליך ולסוזן ונחים אחד ליד השני.
    לאחר מנוחה של 10 דקות אתה מחליט שכדאי להמשיך במערה, "קדימה חברים! נוכל למצוא עוד הרבה דברים!" אומרת סוזן בחיוך ומנסה לדרבן אותם שמשתכנעים וממשיכים אחריכם.
    אתם ממשיכים בדרך שלפתע אתם שומעים קולות מוזרים ורעשים קלים של חפירה.
    מה תעשה?
    "מה זה?" אחשוב ואסובב את ראשי,אנסה לקלוט את מקור הרעש.
    "להב- תוכל להחזיק את הפחם ולשמור אותו אצלך? יש לי תחושה שהוא יועיל לך.." אומר ואסתכל על להב הקטן תוך כדי שאגיש לו את הפחם.
    "מי שם?!" אצעק ואומר לבידוף "תתכונן להשתמש על אותו האחש בניב על!".

Spoiler ספוילר

עמוד 48 מתוך 70 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •