Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 70 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [QUOTE=Meganium;1120168]לא הייתי פעיל משלישי כי הייתי באילת
    נוקו-
    "אני ישמח לראות עוד" אתה עונה לה בחיוך וחושבת על אילו טעמים טריקו ושרומיש יאהבו ומחליטה לקחת פרי פינפ שאותו את מכניסה לסלסילה.
    "עוד פירות? נגמרו לנו המלאי לפירות פוקימוני העשב אך נשאר לנו עוד סוג פרי אחד" אומרת המוכרת ומרימה עוד ארגז מהשורה,ממנו את מבחינה בפירות הנראים כך "הפרי הזה נקרא רינדו ואפשר לקרוא לו גרגירי רינדו,הפרי הזה מכיל שלושה גרגירים שפוקימוני עשב אוהבים,טעמו הוא חריף ומריר,
    הריח שלו מזכיר ריח של ירקות והוא בריא מאוד" מסבירה המוכרת ומסתכלת עלייך בחיוך.
    מה תעשי?

באילת?
    אני באזור
    ~~~
    "מעולה תודה רבה! ואפשר לסוג מים וחרק בבקשה?" אני קוראת בשמחה ולוקחת שני גרגרי רינדו, לאחר מכן אשוב להסתכל אל המוכרת בחיוך ואחשוב אל הפאפינים שאני יכין וכמה שהם יאהבו ואתם

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    האריסון-
    אתה יורד מפנס התאורה וניגש לסינדקוויל הנשאר עומד במקומו, "היי זה לא נורא.." אתה אומר לו בחיוך ומנסה לרומם את רוחו ומנסה להרים את ראשו,הוא מסתכל עליך מחויך וקופץ עליך לפתע בשמחה.
    "סינדקוויל!" אומר סינדקוויל בשמחה ויורד ממך ומסתכל עליך נחוש בדעתו להמשיך, "היי תנשום, תתחמם תרגיל את החום בגוף שלך.. תן לאש לפרוץ ואז השתמש בגלגל להבה שוב ושוב במעגלים סחור סחור, ואז תעצור כך טבעת הלהבה תחזיק זמן רב יותר!" אתה אומר לו בנחישות, "קדימה אתה מסוגל עברנו קשים מזה!" אתה אומר לו.
    "סינדקוויל!" אומר סינדקוויל ומקיף את עצמו באש,הוא מסתובב במעגל קטן ומתחיל להסתובב מהר יותר,טבעת האש מופיעה שוב ונראה שהיא חזקה יותר,הוא נעצר והשרשרת נשארת אך לא להרבה זמן ונעלמת.
    "סינדקוויל!" קורא סינדקוויל בזעם ומנסה שוב אך הטבעת נעלמת,שוב ושוב מקיף את עצמו באש ושוב.
    לאחר כל הניסיונות סינדקוויל עדיין לא הצליח לבצע את המהלך כשלפתע הוא מנסה לנסות שוב אך האש לא מתעטפת בו והוא לא מצליח לשלוט בה,הוא משחרר אותה סביב והיא כמעט פוגעת בך! "סינדקוויל?" אומר סינדקוויל באי הבנה ומנסה את זה שוב,הוא יורה אש והוא לא שולט בתנועות שלה.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"מעולה תודה רבה! ואפשר לסוג מים וחרק בבקשה?" את שואלת אותה ולוקחת שני פירות רינדו ומכניסה אותם לסלסילה.
    "כן.. אבל אני חושבת לסוג חרק כבר לקחת את 3 פרי הפיגי!" אומרת המוכרת וממשיכה איתך בארגזי הפירות.
    "וואו את קונה הרבה פירות! איך את מתכוונת להכין את כולם? איך? יש לך מכונה מיוחדת להכנת פופינים?" שואלת אותך המוכרת בהתענינות.
    מה תעשי?

קודאק-
    "מה זה?" אתה תוהה ומנסה להסתכל מהיכן מגיע הרעש.
    "להב- תוכל להחזיק את הפחם ולשמור אותו אצלך? יש לי תחושה שהוא יועיל לך.." אתה אומר לו והוא סכים,אתה מושיט לו את הפחם והוא מחזיק אותו בידו.
    כל הפוקימונים נעצרים ונראים קצת לחוצים מלבד שינקס שנראה רציני ומוכן להפתעות.
    "מי שם?!" אתה צועק וקורא לבידוף שיעמוד לצידך ואומר לו שיתכונן לתקוף.
    אתה לא שומע קולות שעונים לשאלות שלך,הרעשים ממשיכים כמו מקודם...
    מה תעשה?

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    האריסון-
    אתה יורד מפנס התאורה וניגש לסינדקוויל הנשאר עומד במקומו, "היי זה לא נורא.." אתה אומר לו בחיוך ומנסה לרומם את רוחו ומנסה להרים את ראשו,הוא מסתכל עליך מחויך וקופץ עליך לפתע בשמחה.
    "סינדקוויל!" אומר סינדקוויל בשמחה ויורד ממך ומסתכל עליך נחוש בדעתו להמשיך, "היי תנשום, תתחמם תרגיל את החום בגוף שלך.. תן לאש לפרוץ ואז השתמש בגלגל להבה שוב ושוב במעגלים סחור סחור, ואז תעצור כך טבעת הלהבה תחזיק זמן רב יותר!" אתה אומר לו בנחישות, "קדימה אתה מסוגל עברנו קשים מזה!" אתה אומר לו.
    "סינדקוויל!" אומר סינדקוויל ומקיף את עצמו באש,הוא מסתובב במעגל קטן ומתחיל להסתובב מהר יותר,טבעת האש מופיעה שוב ונראה שהיא חזקה יותר,הוא נעצר והשרשרת נשארת אך לא להרבה זמן ונעלמת.
    "סינדקוויל!" קורא סינדקוויל בזעם ומנסה שוב אך הטבעת נעלמת,שוב ושוב מקיף את עצמו באש ושוב.
    לאחר כל הניסיונות סינדקוויל עדיין לא הצליח לבצע את המהלך כשלפתע הוא מנסה לנסות שוב אך האש לא מתעטפת בו והוא לא מצליח לשלוט בה,הוא משחרר אותה סביב והיא כמעט פוגעת בך! "סינדקוויל?" אומר סינדקוויל באי הבנה ומנסה את זה שוב,הוא יורה אש והוא לא שולט בתנועות שלה.
    מה תעשה?
    אקח בדילוגים כמה צעדים אחורה ואצעק לסינדקוויל "היי, היי עצור סינדקוויל עצור לרגע!"
    ואז אסביר לו "תשמע זה היה מסוכן.. אני צריך שתנשום ותרגע, אל תעשה זאת מתוך עצבים, אתה להיות שליו ולרכז את כל כולך במתקפה!"
    לאחר מכן אביט מסביב ואוסיף "תשמע עכשיו השעות עוברות ואנחנו צריכים הרבה אנרגיה למחר.. נעשה זאת עוד 5 פעמים אחרונות ודיי, מחר בקרב המכון יש לי רעיון למתקפה הזו שבטוח יעזור.

.

4. משתמש מנוסה
    [U][B]
    נוקו-
    Spoiler ספוילר

"מעולה תודה רבה! ואפשר לסוג מים וחרק בבקשה?" את שואלת אותה ולוקחת שני פירות רינדו ומכניסה אותם לסלסילה.
    "כן.. אבל אני חושבת לסוג חרק כבר לקחת את 3 פרי הפיגי!" אומרת המוכרת וממשיכה איתך בארגזי הפירות.
    "וואו את קונה הרבה פירות! איך את מתכוונת להכין את כולם? איך? יש לך מכונה מיוחדת להכנת פופינים?" שואלת אותך המוכרת בהתענינות.
    מה תעשי?

?
    קרוב

~~~
    "אממ לא ממש.. את יודעת איפה אפשר להשאיל חאת כזאת?" אני שואלת קצת במבוכה..

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    לא הייתי פעיל משלישי כי הייתי באילת

תומאס-
    "אין לך ברירה, את לא תקבלי את האבן של מיו!" אתה אומר לה בתקיפות ופוקד על צ'רמנדר להשתמש במסך עשן.
    "תעצרו אותם!" צועקת אריאנה ומסתכלת על החיילים,הם שולפים פוכדורים אבל צ'רמנדר הספיק לשחרר את העשן שמערפל את כל האזור.
    "צ'אד, בוא נזוז!" אתה קורא לצ'אד ונמלט עם צ'רמנדר מהאיזור,אתה משתעל ולא רואה כלום אבל צ'רמנדר,מכיוון שהוא פוקימון אש יכול לראות בעשן והוא מוביל אותך מהדרך בה יצאתם.
    אתה מצליח להיכנס לשורת העצים שמהם נכנסת,אתה מסתכל אחורה ורואה את צ'אד רץ במרחק של כמה מטרים ממך.
    אתם ממשיכים לרוץ שלפתע 4 פוקימונים בעלי פה גדול מעופפים ונראה שרודפים אחריכם,אתה מסתכל אחורה ומבחין בגרנבול שנמצא מתחתיהם ורץ אחריכם על ארבע.
    אתה מתחיל להילחץ וצ'אד משחרר את מצ'אמפ, "מצ'אמפ תעקב אותם!" "קורא צ'אד ומשחרר פוקימון נוסף, "תעזור למצ'אמפ!" אומר צ'אד ואלקטאבז יורה מקרניו קרני חשמל מהירות בעוד מצ'אמפ נאבק בגרנבול ורטיקיט שהגיעו.
    צ'אד מסתכל עליך ורת אליך במהירות ומושיט לך את אבן העץ ובתוכה האבן של מיו.
    "תחזור מהר לעיר ותזעיק את השוטרת ג'ני! תגיד לה שזה מקרה חירום!" מסביר צ'אד במהירות וחוזר לפוקימונים שלו.
    "צ'אד צ'רמנדר!" קורא צרמנדר בלחץ ומסתכל עליך.
    מה תעשה?
    "קדימה צ'רמנדר, בוא נזוז!" אני אומר לו במהירות ומתחיל לרוץ עם האבן ועם צרמנד'ר בחזרה אל העיר ורידיאן. אני רץ אל עבר המשטרה.

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה צ'רמנדר, בוא נזוז!" אתה אומר לו במהירות ובלחץ ואתם מתחילים לרוץ ולברוח מהמקום.
    אתה שם לב שצ'רמנדר מתחיל להתעייף והוא נעצר ומתנשם בכבדות,אתה מחליט שאין זמן לבזבז ואתה מחזיק אותו בידיך ביחד עם הקופסא.
    אחרי 5 דקות של ריצה אתה מגיע לעיר ורידיאן.
    אתה מתחיל לרוץ בעיר וצועק לעבר האנשים ושואל היכן תחנת המשטרה,האנשים מיד נבהלים ומראים לך את המקום.
    תחנה שחורה עם כמה אופנועים חונים לידה,אתה מתפרץ בדלת ורואה יושבת על כיסא וצופה בטלוויזיה.
    אתה מספר לה על מה שקורה והיא מיד קמה מהכיסא, "צוות רוקט נמצא ביער?! חייבים לעצור אותם!" אומרת השוטרת ומתחילה לדבר בטלפון השחור שלה.
    היא יוצאת ועולה על אופנוע וזורקת פוכדור לאוויר,ממנו יוצא פוקימון גדול בצבע אדום ועליו פסים שחורים.
    "תשמור על הקופסא הזאת! אני אצור קשר עם שוטרים נוספים ואלך ליער,תישאר בעיר ואל תלך ליער! הם יוכלו לתפוס אותך!" אומרת השוטרת והיא והפוקימון שלה בדרכם ליער ורידיאן.
    צ'רמנדר מושך במכנסיך ומסתכל עליך במבט רציני "צ'אר צ'ארמנדר!" הוא אומר,על פי הבעת פניו זה נראה כאילו הוא לא מסכים להישאר כאן ולחכות.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מתרחק מסינדקוויל בכמה צעדים, "היי, היי עצור סינדקוויל עצור לרגע!" אתה אומר לו והוא מפסיק.
    "סינדקוויל..." אומר סינדקוויל בעצב,נראה שהוא ממש כועס על עצמו שכמעט פגע בך.
    "תשמע זה היה מסוכן.. אני צריך שתנשום ותרגע, אל תעשה זאת מתוך עצבים, אתה להיות שליו ולרכז את כל כולך במתקפה!" אתה מסביר לו והוא מסתכל עליך.
    "תשמע עכשיו השעות עוברות ואנחנו צריכים הרבה אנרגיה למחר.. נעשה זאת עוד 5 פעמים אחרונות ודיי, מחר בקרב המכון יש לי רעיון למתקפה הזו שבטוח יעזור" אתה אומר לו.
    סינדקוויל מהנהן ונראה שהוא מסכים איתך,אתה תופס מרחק בשביל לא להיפגע,סינדקוויל מתחיל להוציא את האש מפיו לכיוון מסוים אך היא מיד יוצאת משליטה ונעה מצד לצד,סינדקוויל מפסיק ומתנשף בכבדות,הוא מנסה להשתמש בתרגיל עוד פעם,סינדקוויל נראה מאוד לחוץ והוא עוצם את עיניו,האש יוצאת מפיו ומאבדת שליטה ולא מתייצבת.
    אחרי הניסיון האחרון סינדקוויל מתמוטט ונופל,כנראה התרגיל עייף אותו מאוד וגם בגלל השעה המאוחרת.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"אממ לא ממש.. את יודעת איפה אפשר להשאיל אחת כזאת?" את שואלת אותה ומחייכת חיוך נבוך.
    "מממ להשאיל מכאן אני לא חושבת שאפשר.. אנחנו רק מוכרים את הפירות אבל לא מכינים כאן פופינים.." עונה לך המוכרת,לפתע את שומעת שמישהו נכנס לחנות, "מה זה פוקימונים פולשים לחנות?!" צועקת אישה ולפתע את רואה את טריקו,שרומיש וסילקון,הם מבחינים בך ורצים אלייך בלחץ, "טרי טריקו!" אומר טריקו במהירות בעוד סילקון ושרומיש קופצים בלחץ וקוראים לך לעקוב אחריהם, "הם שלך הפוקימונים האלו?" שואלת המוכרת.
    מה תעשי?

7. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][U][B]נוקו-
    Spoiler ספוילר

"אממ לא ממש.. את יודעת איפה אפשר להשאיל אחת כזאת?" את שואלת אותה ומחייכת חיוך נבוך.
    "מממ להשאיל מכאן אני לא חושבת שאפשר.. אנחנו רק מוכרים את הפירות אבל לא מכינים כאן פופינים.." עונה לך המוכרת,לפתע את שומעת שמישהו נכנס לחנות, "מה זה פוקימונים פולשים לחנות?!" צועקת אישה ולפתע את רואה את טריקו,שרומיש וסילקון,הם מבחינים בך ורצים אלייך בלחץ, "טרי טריקו!" אומר טריקו במהירות בעוד סילקון ושרומיש קופצים בלחץ וקוראים לך לעקוב אחריהם, "הם שלך הפוקימונים האלו?" שואלת המוכרת.
    מה תעשי?
    "אני נורא מצטערת כן הם שלי..." אני אומרת בבוקשה "טריקו היית אמור לדאוג שהם ישארו פה " אני אומרת ואז שמה לב שהם לחוצים ממשהו וגם שבורמיץ' לא איתם ואז נרגעת כי אני נזכרת שבורמיץ לא יכול להיות איתם "חכי לי שנייה אחת " אני אומרת ועוקבת אחריהם בחשש שזה משהו באמת רציני

וספארמרית מתקדמת

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "מה זה?" אתה תוהה ומנסה להסתכל מהיכן מגיע הרעש.
    "להב- תוכל להחזיק את הפחם ולשמור אותו אצלך? יש לי תחושה שהוא יועיל לך.." אתה אומר לו והוא סכים,אתה מושיט לו את הפחם והוא מחזיק אותו בידו.
    כל הפוקימונים נעצרים ונראים קצת לחוצים מלבד שינקס שנראה רציני ומוכן להפתעות.
    "מי שם?!" אתה צועק וקורא לבידוף שיעמוד לצידך ואומר לו שיתכונן לתקוף.
    אתה לא שומע קולות שעונים לשאלות שלך,הרעשים ממשיכים כמו מקודם...
    מה תעשה?
    "טוב,בואו נתפצל ונחפש את מקור הרעש,סוזן הפוקימונים שלה ולהב תחפשו ימינה, ואני שינקס להב ובידוף נחפש שמאלה" אומר ואפנה עפ בידוף,שינקס ומנקי לכיוון שמאל לחפשש את מקור-הקולות.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה צ'רמנדר, בוא נזוז!" אתה אומר לו במהירות ובלחץ ואתם מתחילים לרוץ ולברוח מהמקום.
    אתה שם לב שצ'רמנדר מתחיל להתעייף והוא נעצר ומתנשם בכבדות,אתה מחליט שאין זמן לבזבז ואתה מחזיק אותו בידיך ביחד עם הקופסא.
    אחרי 5 דקות של ריצה אתה מגיע לעיר ורידיאן.
    אתה מתחיל לרוץ בעיר וצועק לעבר האנשים ושואל היכן תחנת המשטרה,האנשים מיד נבהלים ומראים לך את המקום.
    תחנה שחורה עם כמה אופנועים חונים לידה,אתה מתפרץ בדלת ורואה יושבת על כיסא וצופה בטלוויזיה.
    אתה מספר לה על מה שקורה והיא מיד קמה מהכיסא, "צוות רוקט נמצא ביער?! חייבים לעצור אותם!" אומרת השוטרת ומתחילה לדבר בטלפון השחור שלה.
    היא יוצאת ועולה על אופנוע וזורקת פוכדור לאוויר,ממנו יוצא פוקימון גדול בצבע אדום ועליו פסים שחורים.
    "תשמור על הקופסא הזאת! אני אצור קשר עם שוטרים נוספים ואלך ליער,תישאר בעיר ואל תלך ליער! הם יוכלו לתפוס אותך!" אומרת השוטרת והיא והפוקימון שלה בדרכם ליער ורידיאן.
    צ'רמנדר מושך במכנסיך ומסתכל עליך במבט רציני "צ'אר צ'ארמנדר!" הוא אומר,על פי הבעת פניו זה נראה כאילו הוא לא מסכים להישאר כאן ולחכות.
    מה תעשה?
    "אני יודע מה אתה רוצה צרמנד'ר, אבל היא אמרה לנו לא ללכת לשם, ואנחנו חייבים להגן על הקופסא" אני אומר לו מעט ביאוש "יש לי רעיון, בוא נלך להתאמן קצת ליד העיר, אבל לא בכיוון היער. מה אתה אומר?" אני שואל אותו.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    אתה מתרחק מסינדקוויל בכמה צעדים, "היי, היי עצור סינדקוויל עצור לרגע!" אתה אומר לו והוא מפסיק.
    "סינדקוויל..." אומר סינדקוויל בעצב,נראה שהוא ממש כועס על עצמו שכמעט פגע בך.
    "תשמע זה היה מסוכן.. אני צריך שתנשום ותרגע, אל תעשה זאת מתוך עצבים, אתה להיות שליו ולרכז את כל כולך במתקפה!" אתה מסביר לו והוא מסתכל עליך.
    "תשמע עכשיו השעות עוברות ואנחנו צריכים הרבה אנרגיה למחר.. נעשה זאת עוד 5 פעמים אחרונות ודיי, מחר בקרב המכון יש לי רעיון למתקפה הזו שבטוח יעזור" אתה אומר לו.
    סינדקוויל מהנהן ונראה שהוא מסכים איתך,אתה תופס מרחק בשביל לא להיפגע,סינדקוויל מתחיל להוציא את האש מפיו לכיוון מסוים אך היא מיד יוצאת משליטה ונעה מצד לצד,סינדקוויל מפסיק ומתנשף בכבדות,הוא מנסה להשתמש בתרגיל עוד פעם,סינדקוויל נראה מאוד לחוץ והוא עוצם את עיניו,האש יוצאת מפיו ומאבדת שליטה ולא מתייצבת.
    אחרי הניסיון האחרון סינדקוויל מתמוטט ונופל,כנראה התרגיל עייף אותו מאוד וגם בגלל השעה המאוחרת.
    מה תעשה?
    "סינדקוויל!" אומר מעט מודאג.. ארים אותו ואקח אותו אל המרכז אחשוב לעצמי בדרך 'לא נורא חבר קטן, אתה תיהיה בסדר.. כנראה שבקרב מחר ננצח עם התמדה וכשרון'
    לאחר מכן אגש אל האחות ג'וי ואומר "הוא תשוש מאוד תרפאי אותו, שישן במרפאה הלילה אני יגיע לקחת אותו בבוקר, טפלי בוא היטב הוא זקוק לזה!" ואחייך עליה בנחמדות.
    ואז העלה לחדרי ואחזור לישון, למחרת אקום, אתמתח, אשטוף את פניי אצחצח את שניי אתכונן וארד במהירות למטה מבלי לקרוא בכלל לאליס. לקחת את סינדקוויל.
    ואז מלמטה אקרא לה "אליס מהר!!! היום הוא היום הגדול!"

.

11. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    לא הייתי פעיל משלישי כי הייתי באילת
    דיוויד-
    אתה חושב על המכון בעיר ומחייך,מחזיר את הפוקידע לתיקך וחוזר לעיר.
    אתה מסתכל סביב ומחפש אחר אנשים שיוכלו לעזור לך,אתה מבחין באישה הנראית צעירה שמובילה עגלת תינוק.
    אתה שואל אותה היכן נמצא המכון,היא מחייכת בחיוך ומסבירה לך את הדרך,אתה מודה לה וניגש אליו.
    אתה רואה בניין גדול ועליו רשום "מכון",אתה נרגש מאוד ומחליט להיכנס,אתה נכנס פנימה ורואה שכל ריצוף הרצפה מורכב מעץ עבה וכהה,לפתע ניגש אליך איש לבוש במדים, "שלום לך מאמן צעיר,כדי לאתגר את מנהיג המכון נורמן תצטרך חמישה תגים מכל המכונות הקודמים,יש לך כאלו?" שואל האיש עם קול רציני אך לא מאיים ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?
    'יש לי חמישה תגים?' אני חושב ומנסה להזכר. אני מוציא את קופסת התגים שלימ ובודק כמה תגים יש שם 'איזה מצחיק שאיני זוכר כמה תגים יש לי' אני חושב במבוכה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אני יודע מה אתה רוצה צרמנד'ר, אבל היא אמרה לנו לא ללכת לשם, ואנחנו חייבים להגן על הקופסא" אתה אומר לו בייאוש ומסתכל על קופסת העץ,פותח אותה ואתה רואה את האבן של מיו,וורודה ומסתורית.
    אתה סוגר את הקופסא ועולה רעיון בראשך, "יש לי רעיון, בוא נלך להתאמן קצת ליד העיר, אבל לא בכיוון היער. מה אתה אומר?" אתה שואל את צ'רמנדר,הוא מסתכל עליך וחושב ולאחר מכן מהנהן באיטיות.
    אתה עובר קודם במרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך.
    אתה יוצא מהמרכז ופונה שמאלת מהעיר ומתרחק ממנה מעט.
    אתה משחרר את צ'רמנדר שנראה מוכן לאימונים,אתה רואה שהוא מתחיל להתרכז,הוא פותח את פיו ויורה כדור אש לאוויר שמתפוצץ ומשפריץ לכל עבר,אתה מבין שזאת המתקפה החדשה שצ'רמנדר למד.
    צ'רמנדר ממשיך להתאמן עד שלפתע אתה שומע קולות בהלה של אנשים שבאים מהעיר,אתה מתחיל להילחץ וצ'רמנדר מחמיץ את פניו.
    אתם חוזרים לעיר כדי לראות מה קרה ורואים
    חיילים רבים שפושטים על העיר,אתה רואה שאיתם הולכים פוקימונים שונים,אנשים נבהלים ונכנסים לבתיהם,אנשי צוות רוקט מטילים אימה על העיר והפוקימונים שלהם עוזרים להם,צ'רמנדר חוטף עצבים ומתחיל לשאוג, "צ'אארמנדר!!".
    שני חיילים של צוות רוקט מבחינים בכם ושולחים את הפוקימונים שלהם נגדך,הראשון מתפתל מולך,נראה כמו נחש סגול והשני והשני מרחף באוויר,גופו סגול והוא מצחקק ברשעות, "התקיפו!!" קוראת החיילת והפוקימונים קופצים על צ'רמנדר ומתכוננים לתקוף.
    מה תעשה?

האריסון-
    "סינדקוויל!" אתה אומר קצת מודאג ורץ אליו ומרים אותו וביחד אתם חוזרים למרכז הפוקימונים.
    אתה נכנס למרכז ורואה את האחות ג'וי עומדת ומדברת עם פוקימון עגול וורוד"שלום,במה אפשר לעזור לך בשעה כזאת מאוחרת?" שואלת אותך האחות בחיוך אך מורידה את החיוך כשמבחינה בסינדקוויל בידיך, "הוא תשוש מאוד תרפאי אותו, שישן במרפאה הלילה אני יגיע לקחת אותו בבוקר, טפלי בוא היטב הוא זקוק לזה!"
    אתה אומר לה בחיוך והיא לוקחת ממך את סינדקוויל, "צ'נסי בואי תעזרי לי בבקשה" קוראת האחות תוך כדי שלוקחת את סינדקוויל לחדר הטיפולים, "צ'אנסי!" אומרת הפוקימון בחיוך ועוקבת אחריה,אתה פותח את הפוקידע ומחפש מידע על הפוקימון, "צ'אנסי-פוקימון הביצה,צ'אנסי שומרת על כמה ביצים ביום,ובעזרתן מרפאה פוקימונים פצועים וחולים,אומרים שתפיסה של צ'אנסי מביאה שמחה למאמנים שלהן" אורת הפוקידע ונכבית.
    אתה עולה לחדר ושוכב על המיטה,כעבור כמה דקות אתה נרדם.
    למחרת בבוקר אתה קם לבוקר חדש,אתה מתמתח ומצחצח שיניים,לוקח את את חפציך ונועל את החדר עם המפתח.
    אתה יורד ללובי של המרכז ומחזיר לאחות ג'וי את המפתח, "תודה רבה" אומרת האחות ג'וי בחיוך,אתה שואל על סינדקוויל והיא אומרת שתמתין,היא נכנסת לחדר שנמצא מאחורי הדלפק,כעבור מספר דקות היא חוזרת אליך עם מגש ועליו סינדקוויל שנראה בריא וחזק, "הוא היה תשוש מאוד,כנראה הוא התאמץ יותר מדי" אומרת האחות ג'וי וסינדקוויל קופץ עליך בחיוך שהוא רואה אותך, "סינדקוויל!" סינדקוויל אומר בשמחה.
    אתה יוצא מהמרכז ומגלה להפתעתך את אליס, "בוקר טוב ישנוני" אליס אומרת בחיוך וקורצת לך.
    "קדימה.. בוא נילחם עכשיו!" אומרת אליס בנחישות ושולפת פוכדור,מסתכל עליך בחיוך ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?

דיוויד-
    אתה חושב לעצמיך כמה תגים יש לך,מחפש בתיק אבל רואה שאין לך קופסת תגים בכלל!.
    "אני מצטער אבל בלי 5 תגים אתה לא תוכל לאתגר את מנהיג המכון" אומר השומר ומתכונן להוציא אותך,לפתע אתה שומע קול, "היי היי למה אתה מוציא אותו?" אתה מסתובב אחורה ונעמד מולך "אדון נורמן אני מצטער אבל לנער אין מספיק תגים כדי לאתגר אותך" השומר מתחיל להסביר לנורמן שמביט בך בחיוך, "הוא לא חייב לאתגר אותי,לא כל מי שבא לכאן חייב לאתגר אותי,הסברתי לך את זה כבר כמה פעמים רוג'ר" אומר הבחור והשומר מהנהן.
    "הוא הנה נער" קורא לך הבחור ואתה ניגש אליו, "אז.. מה אתה מחפש במכון הנורמל,השישי במחוז הואן,שמי נורמן,מנהגי המכון" אומר נורמן בחיוך ולוחץ את ידך.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אני נורא מצטערת כן הם שלי..." את עונה למוכרת בבושה.
    "טריקו היית אמור לדאוג שהם ישארו פה " את אומרת לטריקו שנראה לחוץ ממשהו אחר.
    את שמה לב לפתע שהם לחוצים ממשהו ונזכרת בבורביץ', "חכי לי שנייה אחת " את אומרת למוכרת ומניחה את סלסילת הפירות ויוצאת עם הפוקימונים שלך מחוץ לחנות.
    את יוצאת מהחנות והפוקימונים שלך מובילים אותך לאיפה שנלחמת לפני לא מזמן עם התאומות.
    את רואה ש- מתקיפים את ברבוץ' שמתחמק מהמתקפות שלהם, "רוזליה קדימה עלים קסומים!" את שומעת קול מוכר לך מאוד,רוזליה קפוצת ופוגעת בברבוץ' עם עלים זוהרים שפוגעים בו בחוזקה בגלל יתרון הסוגים בכפול.
    את מזהה שאלו התאומות שנלחמת בהן קודם, "אני רוצה את הברבוץ' הזה! המשיכו להתקיף!" אומרת אחת הילדות,את זוכרת עוד מהקרב שהיא אמרה שהיא תמיד רצתה אחד.
    מה תעשי?

קודאק-
    "טוב,בואו נתפצל ונחפש את מקור הרעש,סוזן הפוקימונים שלה ולהב תחפשו ימינה, ואני שינקס להב ובידוף נחפש שמאלה" אתה אומר ולפתע סוזן מסתכלת עליך בפרצוף טיפה כועס.
    "זה יפה מאוד שאתה לוקח את המושכות לידיים ואומר לכולם מה לעשות,אבל אלו הפוקימונים שלי ואני לא ילדה קטנה! אני גם יכולה להגיד להם מה לעשות" אומרת סוזן.
    אתה,מאנקי,שינקס ובידוף הולכים בצד ימין של המערה בעוד להב,סוזן,טרטוויג,אזוריל,סורסקיט ומיסדריווס צועדים בצד שמאל.
    אתם ממשיכים לנוע בשקט,ככל שאתם מתקדמים יותר אתם נלחצים ונהיים מתוחים,השקט שנוצר מלחיץ אותכם מאוד.
    לפתע אתם שומעים קול,אתם מיד מסתתרים מהאחורי סלע ומנסים להקשיב, "שנמכור את הדברים האלו אנחנו נהיה עשירים!".
    אתה משתדל לשמור על קור רוח ומציץ מבעד לסלע,אתה רואה שכנראה הם אלו שדיברו,אחרי שסיימו לדבר הם ממשיכים ללכת במערה.
    מה תעשה?

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "טוב,בואו נתפצל ונחפש את מקור הרעש,סוזן הפוקימונים שלה ולהב תחפשו ימינה, ואני שינקס להב ובידוף נחפש שמאלה" אתה אומר ולפתע סוזן מסתכלת עליך בפרצוף טיפה כועס.
    "זה יפה מאוד שאתה לוקח את המושכות לידיים ואומר לכולם מה לעשות,אבל אלו הפוקימונים שלי ואני לא ילדה קטנה! אני גם יכולה להגיד להם מה לעשות" אומרת סוזן.
    אתה,מאנקי,שינקס ובידוף הולכים בצד ימין של המערה בעוד להב,סוזן,טרטוויג,אזוריל,סורסקיט ומיסדריווס צועדים בצד שמאל.
    אתם ממשיכים לנוע בשקט,ככל שאתם מתקדמים יותר אתם נלחצים ונהיים מתוחים,השקט שנוצר מלחיץ אותכם מאוד.
    לפתע אתם שומעים קול,אתם מיד מסתתרים מהאחורי סלע ומנסים להקשיב, "שנמכור את הדברים האלו אנחנו נהיה עשירים!".
    אתה משתדל לשמור על קור רוח ומציץ מבעד לסלע,אתה רואה שכנראה הם אלו שדיברו,אחרי שסיימו לדבר הם ממשיכים ללכת במערה.
    מה תעשה?
    "יש לי רעיון,בידוף אני רוצה שתצא לכיוון האנשים האלה ותעמיד פנים שאתה סתם פוקימון שנמצא במערה,מאנקי אני רוצה שאתה תתקיף את בידוף,אבל לא להתקי אותו ממש אלא חלש כדי שזה יראה כמו קרב,בזמן הקרב אני רוצה שאתה שינקס תלך לסוזן ותאמר לה לבוא לכאן" אומר להם.

Spoiler ספוילר

14. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [דיוויד-
    אתה חושב לעצמיך כמה תגים יש לך,מחפש בתיק אבל רואה שאין לך קופסת תגים בכלל!.
    "אני מצטער אבל בלי 5 תגים אתה לא תוכל לאתגר את מנהיג המכון" אומר השומר ומתכונן להוציא אותך,לפתע אתה שומע קול, "היי, למה אתה מוציא אותו?" אתה מסתובב אחורה ונעמד מולך
    "אדון נורמן אני מצטער אבל לנער אין מספיק תגים כדי לאתגר אותך" השומר מתחיל להסביר לנורמן שמביט בך בחיוך, "הוא לא חייב לאתגר אותי,לא כל מי שבא לכאן חייב לאתגר אותי,הסברתי לך את זה כבר כמה פעמים רוג'ר" אומר הבחור והשומר מהנהן.
    "הוא הנה נער" קורא לך הבחור ואתה ניגש אליו, "אז.. מה אתה מחפש במכון הנורמל,השישי במחוז הואן,שמי נורמן,מנהגי המכון" אומר נורמן בחיוך ולוחץ את ידך.
    מה תעשה?
    "שלום נורמן" אני אומר לו "אני באתי לפה כדי להשיג את התג הראשון במסע שלי, אבל אני מבין שיש איזה סדר קבוע ומעצבן שאתה חייב לנהוג לפיו כדי להשיג את כל התגים כדי להשתתף בליגה" אני אומר בטרונייה, לא מבין מדוע מישהו צריך לקבוע לי איך אני אלך.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "סינדקוויל!" אתה אומר קצת מודאג ורץ אליו ומרים אותו וביחד אתם חוזרים למרכז הפוקימונים.
    אתה נכנס למרכז ורואה את האחות ג'וי עומדת ומדברת עם פוקימון עגול וורוד"שלום,במה אפשר לעזור לך בשעה כזאת מאוחרת?" שואלת אותך האחות בחיוך אך מורידה את החיוך כשמבחינה בסינדקוויל בידיך, "הוא תשוש מאוד תרפאי אותו, שישן במרפאה הלילה אני יגיע לקחת אותו בבוקר, טפלי בוא היטב הוא זקוק לזה!"
    אתה אומר לה בחיוך והיא לוקחת ממך את סינדקוויל, "צ'נסי בואי תעזרי לי בבקשה" קוראת האחות תוך כדי שלוקחת את סינדקוויל לחדר הטיפולים, "צ'אנסי!" אומרת הפוקימון בחיוך ועוקבת אחריה,אתה פותח את הפוקידע ומחפש מידע על הפוקימון, "צ'אנסי-פוקימון הביצה,צ'אנסי שומרת על כמה ביצים ביום,ובעזרתן מרפאה פוקימונים פצועים וחולים,אומרים שתפיסה של צ'אנסי מביאה שמחה למאמנים שלהן" אורת הפוקידע ונכבית.
    אתה עולה לחדר ושוכב על המיטה,כעבור כמה דקות אתה נרדם.
    למחרת בבוקר אתה קם לבוקר חדש,אתה מתמתח ומצחצח שיניים,לוקח את את חפציך ונועל את החדר עם המפתח.
    אתה יורד ללובי של המרכז ומחזיר לאחות ג'וי את המפתח, "תודה רבה" אומרת האחות ג'וי בחיוך,אתה שואל על סינדקוויל והיא אומרת שתמתין,היא נכנסת לחדר שנמצא מאחורי הדלפק,כעבור מספר דקות היא חוזרת אליך עם מגש ועליו סינדקוויל שנראה בריא וחזק, "הוא היה תשוש מאוד,כנראה הוא התאמץ יותר מדי" אומרת האחות ג'וי וסינדקוויל קופץ עליך בחיוך שהוא רואה אותך, "סינדקוויל!" סינדקוויל אומר בשמחה.
    אתה יוצא מהמרכז ומגלה להפתעתך את אליס, "בוקר טוב ישנוני" אליס אומרת בחיוך וקורצת לך.
    "קדימה.. בוא נילחם עכשיו!" אומרת אליס בנחישות ושולפת פוכדור,מסתכל עליך בחיוך ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?
    תתחבר לפייס!
    ~~~~~~~
    אביט בא בפנים מעט מופתעות ואז אנסה לבדוק מה היא עשתה כאן עד עכשיו מבלי לשאול.
    לאחר מכן בחיוך גדול ומלא התלהבות אומר "אוווקיי!!!.. אין שום בעיה, נלחם!" ואתחיל קצת לצחוק. אלך איתה לזירה מצאתי בלילה ואומר תוך כדי "יש לי מקום מעולה.." אביט לראות עם יש אנשים בסביבה 'קהל יהיה לא רע!'
    לאחר מכן אעמוד מוכן ומזומן לקרב, מרוכז עם ראש נקי ממחשבות אשאל "מי יתחיל? נתן לך את הכבוד כמו בעיר או שמה הפעם אני הוא זה שיפתח?"

.

עמוד 49 מתוך 70 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •