פורסם במקור על ידי
Meganium
העדכון הזה היה אמור להיות עוד בצהריים אבל בדיוק שהייתי בשלבי סיום עם העדכון של וואלאס אני לחצתי בטעות על x לא היה לי עצבים להתחיל הכל מחדש.
קודאק-
כל הכבוד!
'אני אעזור להם,אני לא נוטש חברים!' אתה חושב באומץ.
"בידוף אני אעזור לך אבל בשביל זה אני צריך שגם אתה תעזור לי.." אתה ממלמל בשקט אל בידוף,הוא מהנהן בהסכמה.
"להב תשתמש בחפירה על הפוקימון המוזר של האישה" אתה מסביר לו והוא מהנהן.
"בידוף,אתה תסיח את דעתו של הפוקימון ותנסה לתקוף בבלימה!" אתה מסביר לו,הוא מעט חושש אך לבסוף מסכים.
לפני שאתה מורה עליהם להתחיל אתה בודק בפוקידע מידע על הפוקימונים.
"ביבארל-פוקימון הבונה הגדול וההתפתחות של בידוף,ביבארל חי ליד מקורות מים ובונה בהם סכרים שעושיים מעצים שאותם הוא חותך בעזרת שיניו הגדולות והחזקות" אתה מכוון את הפוקידע אל הפוקימון השני "פורגלי-פוקימון החתול הגדול וההתפתחות של גלימאו,למרות משקלו,הוא מסוגל לקפוץ גבוה מאוד בזכות זנבו הדמוי לקפיץ,כשפוקימון זה עצבני,הוא יכול לגרום להרס רב" אתה בודק את הפוקידע על צ'ימצ'אר אך אתה לא מגלה שום דבר חדש שלא ידעת.
"מה זה הרעש הזה?!" אומרת האישה ומסתכלת על השיח.
"צאו לדרך!" אתה מורה להם,צ'ימצ'אר מתחפר באדמה ובידוף יוצא מהשיח.
"אה זה רק בידוף.." ממלמלת האישה ומסתובבת בחזרה,הביבארלים קוראים לו,אתה מבין שזאת המשפחה שלו.
בידוף פונה בצעדים גדולים אל פורגלי,שמתעצבן ומתכונן לתקוף,בידוף מתחיל לפחד ולא מסוגל לתקוף את הפורגלי הגדול.
"תעזרו לבידוף לנצח את האישה!" אתה יוצא מהשיח וקורא לחבורת הביבארלים.
בלי לחשוב פעם הם מתקיפים את פורגלי באקדח מים שמעיף אותו אחורה.
"מי אתה לעזאזל?!" צועקת האישה, "פורגלי תטפל בהם!" האישה צועקת עליו והוא מתמודד עם חבורת הביבראל.
צ'ימצ'אר מגיח מהאדמה אבל לא מסב לפורגלי נזק משמעותי בגלל גודלו.
הוא נוהם על האישה ואחר כך יורה מטר של גחלת על אחת המכונות,אבל המכונות קשיחות והגחלת לא גורמת לנזק משמעותי.
"אני אטפל בך.." אומרת האישה ומתקדמת אליך בצעדים איטיים