"עצרו!!" אני צועקת ומגינה אל ברבוץ בגופי "ברבוץ צלול למטה" אני אומרת ומביטה אליהם "זה הברבוץ שלי תעזבו אותו!" אני קוראת ולאחר מכן הולכת אל ברבוץ "אל תדאג אני לא יתן אותך לאף אחד אבל לבינתיים חזור" אני ואמרת ומחזירה אותו "טריקו להבא אם משהו כזה קורא פשוט תעשה משהו כזה, תבוא אלי ותסמן לי שתיים בידך " אני קובעת איתו
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
תומאס-
ספוילר
"שניהם על אחד? זה לא נראה לי הוגן" אתה אומר להם בלעג, "זה לא מעניין אותנו מה הוגן ומה לא,אם לא תתחפף מהמקום אתה תיפגע והמון!" צועקת עליך הבחורה במדים השחורים שמצביעה עליך, "אקנס קדימה חומצה!" הבחורה פוקדת על הפוקימון שלה שיורק מפיו כדור סגול ודביק שנע במהירות לצ'רמנדר.
אתה מוציא את פידגי'וטו שמתעופף ונועץ עיניים לאנשים.
"צרמנד'ר השתמש בכדור אש שאתה מנסה ללמוד על הפוקימון המעופף! ואתה פידג'יאוטו, ניקור על פוקימון הנחש!" אתה פוקד על שניהם.
צ'רמנדר שמבחין בחומצה המתקרבת אליו קופץ הצידה ומתחמק,הוא מתרכז ומשחרר מפיו כדור אש שנע במהירות לפוקימון המעופף,"האנטר קדימה זוז הצידה" אורמ הבחור והפוקימון נע הצידה ומתחמק.
הפוקימון צוחק ברשעות ואוגר בין שתי ידייו כדור בצבע סגול כהה שמושלח לכיוון צ'רמנדר ומצליח לפגוע בו.
פידגי'וטו נע באוויר ומשתמש וצולל לכיוון הפוקימון בצורת הנחש באס אווירי,הפוקימון מתפתל במהירות ומתחמק מהמקפה של פידגי'וטו.
אתה מוציא את הפוקידע ומחפש מידע על שני הפוקימונים.
"אקנס-פוקימון הנחש,אקנס מתפתל בדשא בלי ליצור רעש ומחפש אחר מזון,כשהוא מוצא הוא מתפתח מאחורי הטרף בשקט מוחלט וברגע הנכון תוקף בהפתעה" אומרת הפוקידע.
"האנטר-פוקימון הגז,האנטר אוהבים לארוב לאנשים ופוקימונים בחשיכה ולהניח את ידו העשויה מגז עליהם,מגע איתו יכול לגרום לרעידות בלי סוף" אומרת הפוקידע ונכבית.
"עכשיו האנטר היפנוזה! ולאחר מכן פצצת רפש! מול פידגי'וטו!" אומרת הבחור בקול רם ומפחיד.
"אקנס קדימה עוקצי רעל וחביקה על צ'רמנדר העלוב!" אומרת הבחורה בנחישות מפחידה.
אתה מסתכל על העיר ורואה שאש מתתחילה להתלקח בכמה מקומות,אנשי צוות רוקט נאבקים באנשים שצועקים ובוכים.
מה תעשה?
האריסון-
אתה מביט בה בפנים מופתעות ושואל אותה למה היא התעוררה כל כך מוקדם.
"אני עשיתי עוד אימון קטן,הייתי צריכה לשפר את המיומנויות של המאריפ החדשה שלי" אומרת אליס בחיוך.
"אוווקיי!!!.. אין שום בעיה, נלחם!" אתה אומר בקול מלא התלהבות ואומר לה שיש לך מקום מצוין.
אתה לוקח אותה לאותו מקום שהייתה בו בלילה עם סינדקוויל,כעבור כמה דקות אתם מגיעים אך רואים שהמקום מלא אנשים, "אנחנו לא נוכל להילחם פה.. אני אקח אותנו למקום מצוין!" אומרת אליס וקורצת לך.
אליס לוקחת אותכם ליציאה הדרומית מהעיר שבהמשך שלה התאמנתם עם וונסה.
"כאן נוכל להילחם וגם אנשים יוכלו לצפות!" מסבירה אליס בחיוך.
שניכם מתייצבים במרחק 5 מטר זה מזה,אתה עומד זקוף עם ראש מורם,מחייך ומסתכל על אליס "מי יתחיל? נתן לך את הכבוד כמו בעיר או שמה הפעם אני הוא זה שיפתח?", "מתי נתת לי את הכבוד כמו בעיר?" שואלת אליס.
"ולא אכפת לי,תתחיל אתה" אומרת אליס בחיוך וקורצת לך.
סינדקוויל נעמד לצידך.
מה תעשה?
דיוויד-
"שלום נורמן" אתה אומר לנורמן בחיוך, "אני באתי לפה כדי להשיג את התג הראשון במסע שלי, אבל אני מבין שיש איזה סדר קבוע ומעצבן שאתה חייב לנהוג לפיו כדי להשיג את כל התגים כדי להשתתף בליגה" אתה מסביר לנורמן שמתחיל לצחוק בקלילות.
"אה אז אין שום בעיה.. רק התבלבלת בדרך!" אומר נורמן וקורץ לך, "המכון הראשון נמצא בעיר רוסטרובו,היא לא רחוקה מכאן,תצטרך לעבור את יער פטלבורג כדי להגיע אליו,מנהיגת המכון היא רוקסן והמכון מתמחה בסוג אבן,יש לך כבר פוקימונים?" שואל אותך נורמן בהתענינות.
מה תעשה?
נוקו-
"עצרו!!" את צועקת לעבר התאומות ונעמדת על שפת האגם,מותחת את יידיך ומפרידה בין ברבוץ' המותש לבין הפוקימונים של התאומות.
את מסתובבת ומורה על ברבוץ' לצלול,בכוחות אחרונים הוא צולל לתוך האגם.
"זה הברבוץ שלי תעזבו אותו!" את קוראת לעבר התאומות ופונה לברבוץ' שנמצא בתוך המים,את קוראת לו והוא עולה ולאחר מכן את מחזירה אותו לפוכדור.
"טריקו להבא אם משהו כזה קורא פשוט תעשה משהו כזה, תבוא אלי ותסמן לי שתיים בידך " את אומרת לטריקו והוא מהנהן.
"אוףף אני רציתי את הברבוץ' הזה!" קוראת אחת התאומות ומתחילה לבכות, "אני רוצה גם ברבוץ'!" אומרת שוב בקול של בכי ומתיישבת על הרצפה,אחותה מתכופפת אליה.
מה תעשי?
קודאק-
עולה רעיון בראשך ואתה מספר לבידוף, "יש לי רעיון,בידוף אני רוצה שתצא לכיוון האנשים האלה ותעמיד פנים שאתה סתם פוקימון שנמצא במערה,מאנקי אני רוצה שאתה תתקיף את בידוף,אבל לא להתקיף אותו ממש אלא חלש כדי שזה יראה כמו קרב,בזמן הקרב אני רוצה שאתה שינקס תלך לסוזן ותאמר לה לבוא לכאן".
הוא טיפה חושש אבל מהנהן.
הוא יוצא ממסתור הסלע ומתחיל לרוץ לפני שני החיילים, "חחחח תראו זה בידוף" אתה שומע קול נשי אומרת בצחקוק.
"מה בידופים עושים פה? הם צריכים מקורות מים בשביל להתקיים" אומר הבחור והם נעצרים כשהם רואים את בידוף,מאנקי יוצא מהמחבוא ומשחק אותה כאילו הוא חובט בבידוף,בידוף סופג את המכות הלא כל כך חזקות ומשחק כאילו הוא נפגע, "קדימה מאנקי,מאנקי יכולים לאכול בידופים נכון?" שואל הבחור את הבחורה, "ברור שכן אידיוט,מאנקי פראיים לא רואים בעיניים שהם עצבניים" מסבירה הבחורה, "אולי אני אתן להאונדור שלי לאכול את בידוף?" שואל הבחור והבחורה עונה לו בקול מאוס, "תעשה מה שבא לך" אומרת,שינקס מתגנב לסלע שממול סוזן ומסמן לה לבוא,היא והפוקימונים שלה צועדים בשקט ומנסים שלא להתבלט,הם עוברים במהירות,אזוריל חושש מאוד ופתאום מועד ומחליק על אבן קטנה המשמיעה רעש קטן,סוזן מיד חוטפת מידיה ומעבירה אותו אליה, "מה אנחנו עושים עכשיו?" שואלת סוזן בלחש.
החיילים מסתובבים, "שמעת את זה?" אומרת הבחורה, "כן שמעתי.. בטח איזה פוקימון דפוק" עונה לה הבחור והם צופים בקרב המתרחש, "טוב זה לוקח יותר מדי זמן! האונדור שלי צריך לאכול!" אומר הבחור בזעם ושולף פוכדור שממנו יוצא פוקימון דמוי כלב בצבע שחור וחלקי עצמות עליו.
מה תעשה?
מזה מתי?!?! ביער אני נתתי לה להתחיל אני זוכר!!! אני אוהב להתחיל שני.. זה נותן לי לראות את סגנון הלחימה של האדם.
ולמה לא כתבת איזה פוקימון היא מוציאה זה סתם מורח את העדכונים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי! אני כן.. או עזבי לא משנה אני פשוט אתחיל וזהו!" אומר לנימה מעט ממורמרת ואבקש מצ'יקוריטה לצאת לזירה.
אחכה שתבחר בפוקימון, מביט בצ'יקוריטה מוכן ובטוח בה. להוט כבר להתחיל בקרב הזה!
האריסון-
ספוילר
"היי! אני כן.. או עזבי לא משנה אני פשוט אתחיל וזהו!" אתה אומר לה במעט מרמור.
אתה משחרר את צ'יקוריטה מהפוכדור שלה, היא קמה ומזדקפת, "צ'יקוריטה!" קוראת צ'יקוריטה בחיוך והיא נראית מוכנה לקרב.
"אוקיי תכננתי לראות את זה מגיע..אז קדימה מאריפ!" קוראת אליס וזורקת פוכדור לאוויר,ממנו יוצאת מאריפ"מארייפ!" קוראת מאריפ ומסתכלת נחושה בצ'יקוריטה,היא לא הולכת לוותר בקלות,צ'יקוריטה שומרת על קור רוח ומחייכת בביטחון.
"אוקיי מאריפ.. שוק רעם!" קוראת אליס, "מאריפ!" מאריפ קוראת ואוגרת חשמל בצמר שלה ושולחת קרן חשמלית לכיוון צ'יקוריטה.
מה תעשה?
וספארמרית מתקדמת
תומאס-
"בסדר פידג'יאוטו השתמש במתקפה מהירה לעבר אקנס ולאחר מכן תקוף אותו עם אס אווירי נוסף! ואתה צרמנד'ר, השתמש במסך עשן לעבר הונטר! לאחר מכן התפרצות להבות!" אתה פוקד על שניהם.
פידגי'וטו משתמש במתקפה מהירה ונע במהירות לכיוון אקנס ופוגע בו,אקנס נהדף כמה מטרים אחורה מהמתקפה.
הוא משנה את המהלך שלו ויורה עוקצי רעל על פידגי'וטו שמתחמק מכולם באתלטיות ובמיומנות.
אחרי המתקפה המוצלחת על אקנס פידגי'וטו יוצא באס אווירי נוסף על האנטר.
האנטר נראה מרוכז ומנסה להשתמש בהיפנוזה אבל לא מצליח,צ'רמנדר משחרר מפיו עשן סמיך, האנטר מצחקק ברשעות ונכנס לענן העשן ואחריו פידגיוטו ויוצא ממנו ללא פגיעה,פידגי'וטו יוצא מהענן מצידו השני,אתה שם לב שהאנטר נע באוויר מהר מאוד, 'אולי בגלל זה קוראים לו פוקימון הגז' אתה חושב לעצמיך.
האנטר יורק על פידגי'וטו גושי בוץ' סגלגלים כהים,פידגי'וטו מתחמק מכולם אך נפגע מאחד מהם,הוא מתייצב וממשיך להילחם.
אקנס מתפתל על הקרקע במהירות לכיוון צ'רמנדר ולופף אותו בחוזקה, "צ'רמנדר!" קורא צ'רנדר בכאב,נראה שהוא סובל, אקנס מחייך ברעשות, "אקנס.." מלחשש אקנס בזמן שלופף את צ'רמנדר.
צ'רמנדר מסתכל לאוויר ויורה את כדור האש שמתפוצץ באוויר וגושים קטנים ממנו מתפרצים על הקרקע.
פידגי'וטו מתרחק ומצליח לא להיפגע,כך גם האנטר,אקנס שמבחין בגושי האש מאוחר מדי משחרר מצ'רמנדר את האחיזה ונפגע מהם, "צ'רמנדר!" קורא צ'רמנדר בקול ונעמד נחוש להמשיך.
מה תעשה?
נוקו-
"אל תהיו עצובות! יש עוד מלא ברבוצ'ים באגם הזה!" את מנסה לעודד אותם ומשחררת את ברבוץ', "ברבוץ' אני צריכה שתצלול ותחפש עוד כמוך ותנסה להביא כאלה שרוצים להיתפס לפה, וטריקו ושורמיש גם אתם תחפשו מלמעלה אבל סילקון אתה תישאר פה כי זה מסוכן לך להיות במים " את אומרת להם.
את מסתכלת על ברבוץ' ורואה שהוא מאוד מותש,והוא שוחה במים באיטיות רבה,את מחליטה להחזיר אותו לפוכדור שינוח.
טריקו ושרומיש מטפסים על אותו העץ שבו טריקו ישב,טריק קופץ ומגיע לענף גבוה תוך כמה שניות בעוד שרומיש לא מצליחה,הוא מסתכל ומסובב את ראשו בשלילה,כנראה שהוא לא מבחין בעוד פוקימונים השנראים כמו ברבוץ'.
מה תעשי?
וספארמרית מתקדמת
בסדר אני מתחיל בקרב אין קשר לפוקימון.. זה פשוט אני מתחיל ראשון.
~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי צ'יקוריטה אל דאגה, מסך אור קדימה!" אומר בבטחון ונחישות. אביט במהלך לראות איך יפעל..
ואז אוסיף מיד להדריך את צ'יקוריטה "רוצי במהירות אל מאריפ, השתמשי תוך כדי בעליי תער, ככל שנתקרב טווח יתקצר והעלים יגיעו ויפגעו במאריפ מהר יותר!"
'אנחנו מוכנים.. נעשה ככל שנוכל!' אחשוב לעצמי ואנסה להפנים זאת בכדי לא לאבד אשטונות.
"כן יש לי" אני אומר לו, אני מוציא את שני הפוקדורים, של טורצ'יק ושל טדיאורסה וזורק אותם לאוויר "צאו עכשיו". אחרי ששניהם יוצאים אני מסביר לנורמן "ההתחלתי שלי היה טורצ'יק, ולאחר מכן תפסתי גם סידוט וזיגזגון אבל השארתי אצל אממ... חבר של ההורים שלי. לאחר מכן, בדרך לעיר הזו תפסתי את טדיאורסה" אני מלטף את ראשי הפוקימונים שלי ומוסיף בלחישה "אתה יכול לספר לי קצת על המכון של רוקסן? כלומר, איך כדאי להלחם נגדה ועם אלו פוקימונים"
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
"אני כבר אומר לך את הכל" אומר לסוזן ואסתכל על מאנקי ובידוף.
"שינקס,תצא לשם גם אתה ותעשה כאילו את מאיים על האונדור ומאנקי שילכו משם,אחרי זה תאמר למאנקי שאני אמתי לך לעשות את זה ושישתף פעולה,לבסוף תעשה כאילו אתה ברחת עם בידוף ותמשכו אותם לפה כשאני אומר לך" אומר לשינקס ואחייך לעברו.
לאחר מכן אספר בשקט לסוזן את כל מה שקרה ואשאל אותה "טוב..אזז יש מצב שאני יכול לרגע את סורסקיט,מיסדריבוס,אזוריל וטרטטוויג? יש לי תוכנית טובה!" אקרא לעבר סוזן בשמחה אך בשקט.
ספוילר
סליחה על חוסר הפעילות
תומאס-
"בסדר צרמנד'ר ופידג'יאוטו, בואו נשלב מהלכים! זעם דרקון יחד עם מתקפת רוח, קדימה!" אתה אומר להם ומתכונן להדריך אותם.
צ'רמנדר פותח את פיו ומשחרר משם אש כחולה וירוקה שנעה לכיוון הפוקימונים,פידגי'וטו מנופף בכנפיו ומגביר את מהירות זעם הדרקון.
"אתה חושב שבאמת תצליח לנצח אותנו? הפוקימונים האלו עברו אימונים מפרכים בצוות רוקט,הם לא יפסידו בקלות!אני אפילו לא צריכה להדריך אותם בשביל שיתגוננו!" אומרת הבחורה בקול משוויץ ומתלהב.
אקנס פותח את פיו לרווחה ומשחרר כדורי רפש שמפוצצים את זעם הדרקון, הפוקימונים שלך מביטים בו המומים.
"האנטר קדימה תראה להם מה זה כדור צל!" צועק הבחור, "אקנס קדימה חניקה!" אומרת הבחורה ואקנס מתפתל לכיוון צ'רמנדר אך צ'רמנדר יורה לעברו גחלת שמצליחה להרחיק אותו,צ'רמנדר מבחין בכדור הצל המתקרב ומתחמק ממנו במהירות.
אתה מביט בעיר ורואה את אנשי צוות רוקט מתפרעים,האנשים צועקים ונראים חסרי אונים.
לפתע מגיעים לעיר 3 פוקימונים גדולים,אתה ראית אותם כבר בעבר,צבעם הוא אדום עם פסים שחורים,לצידם מגיעים שני פוקימונים שמנמנים שיורים אקדחי מים ומכבים את השריפות.
הפוקימונים האדומים נלחמים בפוקימונים של צוות רוקט,אתה מבחין בקרב ורואה שהאנטר ואקנס חודלים מלהילחם, אקנס בוהה בך, "אקנס!!" הוא לוחש בקול רועם ומשקשק והמאמנת שלו מבחינה בכך, "היי.. מה שאנחנו צריכים נמצא אצלו!" קוראת הבחורה ומוציאה מכשיר קשר, "סוכני משימה 012 החפץ אותר,אני ומספר 88 רואים אותו כעת אנחנו צריכים תגבורת" הבחורה מדברת.
"תסתערו עליו!" צועקת הבחורה ומצביעה עליך,אקנס והאנטר מתכוננים להתקיף אותך,אך צ'רמנדר ופידגי'וטו חוסמים את המעבר ומגנים עליך, "תומאס בוא לכאן!" אתה שומע לפתע צעקה שנשמעת מהכיוון לכניסה ליער.
מה תעשה?
האריסון-
"אוקיי צ'יקוריטה אל דאגה, מסך אור קדימה!" אתה פוקד על צ'יקוריטה בביטחון ונחישות.
"צ'יקורי" אומרת צ'יקוריטה בניחוחות והעלה של ראשה מזדקף ולפתע ריבוע צהוב מקיף אותה,קרן החשמל של מאריפ פוגעת בריבוע ונחסמת.
"מסך אור.. מעצבן" ממלמלת אליס.
"רוצי במהירות אל מאריפ, השתמשי תוך כדי בעליי תער, ככל שנתקרב טווח יתקצר והעלים יגיעו ויפגעו במאריפ מהר יותר!" אתה אומר לצ'יקוריטה, צ'יקוריטה פותחת בריצה לכיוון מאריפ ויורה עלי טער,העלים המהירים פוגעים וחובטים במאריפ הקטנה, "קדימה תעשי את מה שתירגלנו! כדור אלקטרו!" צועתק אליס,מאריפ מתרכזת וזנבה מזדקף,נראה שהיא אוגרת בו חשמל,מאריפ מתחילה לרוץ ולהתחמק מעלי הטער,מזנבה מתחיל לצאת כדור חשמל גדול, "קדימה תרוצי בזיגזגים ותטעיני את הכדור!" אומרת אליס ומאריפ מתחילה לרוץ,כדור החשמל תופס מהירות, "מאריפ!" קוראת מאריפ ומשליחה את הכדור על צ'יקוריטה שנפגעת,היא עומדת זקופה ונראה שהיא לא נפגעה במלוא כוח המתקפה בזכות מסך האור, "לימדתי את מאריפ כדור אלקטרו, נחמד לא?" אומרת אליס בחיוך.
מה תעשה?
דיוויד-
"כן יש לי" אתה עונה לו ומוציא את שני הפוכדורים שלך,אתה קורא להם להשתחרר וזורק אותם לאוויר,מהפוכדורים יוצאים טורצ'יק וטדיאורסה, "ההתחלתי שלי היה טורצ'יק, ולאחר מכן תפסתי גם סידוט וזיגזגון אבל השארתי אצל אממ... חבר של ההורים שלי. לאחר מכן, בדרך לעיר הזו תפסתי את טדיאורסה" אתה מסביר לו ומלטף את הפוקימונים שלך בראשם.
"יפה מאוד" אומר נורמן בחיוך ומסתכל על טדיאורסה בהתענינות.
"אתה יכול לספר לי קצת על המכון של רוקסן? כלומר, איך כדאי להלחם נגדה ועם אלו פוקימונים" אתה שואל את נורמן שמחייך, "המכון של רוקסן מתמחה בפוקימוני אבן,בשביל לנצח שם תצטרך להשתמש בפוקימונים או במתקפות שיש להם יתרון על פוקימוני אבן כמו עשב ולוחם" מסביר נורמן ומתקרב לטדיאורסה,מתכופף אליו ובוחן את ידו, "ולפי מה שאני רואה טדיאורסה יודע להשתמש בשבירת לבנים,הוא נראה מאוד חזק" מסביר נורמן, "תרצה שאלמד את טדיאורסה מתקפת לוחם חזקה יותר משבירת לבנים?" שואל נורמן ומסתכל עליך בחיוך נחוש.
מה תעשה?
נוקו-
"אל תתיאשו!" את אומרת לתאומות ומנסה לעודד אותן,אתה מכניסה את ראשך למים ומנסה להבחין בפוקימונים באגם.
את רואה כמה פוקימוני דג שאת לא מזהה שוחים בשלווה מתחת למים אך את לא מבחינה בברבוץ'.
את מעלה את ראשך ולוקחת אוויר ומנסה ניסיון שני,את מכניסה את ראשך למים שלפתע פוקימון דמוי דג קופץ עלייך ומפתיע אותך,הוא נופל על הקרקע ומקפץ בגלל החוסר במים.
מה תעשי?
קודאק-
"אני כבר אומר לך את הכל" אתה אומר לה ומסתכל על מאנקי ובידוף.
"שינקס,תצא לשם גם אתה ותעשה כאילו את מאיים על האונדור ומאנקי שילכו משם,אחרי זה תאמר למאנקי שאני אמרתי לך לעשות את זה ושישתף פעולה,לבסוף תעשה כאילו אתה ברחת עם בידוף ותמשכו אותם לפה כשאני אומר לך" אתה מסביר לו, "שינקס" הוא לוחש ויוצא לשם.
"האונדור!" הפוקימון מילל ומסתכל על בידוף בהתענינות,לעומת זאת בידוף מתחיל להילחץ.
"טוב אין לי זמן,האונדור תנשך את בידוף!" קורא הבחור שלפתע שינקס רץ לשם ונוהם לכיון האונדור,הוא מסתובב למאנקי וקורץ לו,מאנקי מבין ונראה כאילו הוא מפוחד משינקס ורץ לכיוון שלך, "איזה פוקימון פחדן ועלוב" ממלמלת הבחורה ומשינקס נוהם לכיוונם, "אתה חושב שאתה מפחיד אותי?" שואל הבחור ומצביע על שינקס, "האונדור נשיכה" אומר הבחור והאנודר רץ לכיוון שינקס ומנסה לנשוך אותו,שינקס קופץ הצידה ומתחמק.
אתה רואה שהתוכנית לא הולכת כמתוכנן ואתה מספר לסוזן על התוכנית שלך,לפתע סוזן נראית כאילו עולה לה רעיון, "יש לי רעיון" אומרת ומתחילה לדבר לטרטוויג בלחש, הוא מהנהן ויוצא ממחבוא הסלע ומשגר לכיוון האנשים עלי טער שפוגעים בראשם, "מי זה?!" צועקת הבחורה בעוד הבחור מסובב את ראשו אחורה בזעם,הם מבחינים בטרטוויג, "חכה שאתפוס אותך!" צועקת הבחורה ורודפת אחריו וזורקת פוכדור,ממנו יוצא פוקימון בצבע סגול ושעיר, "סטאנקי גז רעיל!" אומרת הבחורה ונעמדת קרוב לסלע שמאחריו אתם מתחבאים,טרטוויג מתחמק ויורה עוד עלי טער שמעצבנים את האישה, "רצית לקרב אותם אלינו נכון?" שואלת אותך סוזן
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)