"נחמד.. אבל לא תנצחי!" אומר בעוקצנות ואחייך חיוך רחב וציני.
אחשוב מעט ואומר "אוקיי צ'יקוריטה כל הכבוד.. השתמשי בגפן מצליפה, תפסי אחת מרגליה הקצרות של מאריפ ומשכי בה בכוח, כך היא תיפול!"
לאחר מכן אוסיף במיידיות "אוקיי עכשיו לפפי סביבה את הגפן ותחזיקי אותה, ואז התיזי על מאריפ אבקת רעל!"
ואקרא בחיוך "החזיקי מעמד צ'יקוריטה גם עם היא נלחמת בך, זה ישנה את פניי הקרב לטובתנו!"
תומאס-
"מהר צרמנד'ר ופידג'יאוטו השתמשו במסך עשן ומתקפת סופה ביחד כדי להעצים את מסך העשן!" אתה פוקד עליהם במהירות.
צ'רמנדר משחרר מפיו עשן סמיך שמטשטש את האויבים,החיילים מתחילים להשתעל בגלל העשן.
"לא תברחו ממני כל כך מהר,גולבאט!" אתה שומע את החיילת צועקת,אתה מתחיל הריצה עם צ'רמנדר ופידגי'וטו,בזמן הבריחה אתה שומע קול של פוקימון משתחרר מפוכדור,אתה מסתכל אחורה ורואה שפוקימון מעופף דמוי עטלף משתמש בכנפיו ומעיף את העשן בקלות רבה.
"אקנס תפיל אותם! גולבאט תתפוס אותו!" פוקדת החיילת על הפוקימונים שלה בעוד החייל השני והאנטר שלו רודפים אחריכם גם.
אתה נלחץ מאוד,אתה מסתכל על העיר ורואה שהאש נעלמה,אבל חיילי צוות רוקט עדיין נראים נלחמים בפוקימונים האדומים והכחולים.
אתה ממשיך ורואה ממרחק את היציאה הצפונית מהעיר,"תומאס מכאן" אתה שומע צעקה שנשמעת מהכיוון,אתה מבחין ב-השוטרת ג'ני מבחינה בחיילים והפוקימונים שרודפים אחריך וצועקת, "ארקניין תעצור אותם!" ופתאום קופץ מעליה פוקימון,הוא זהה לפוקימונים האדומים שראית בעיר,אתה מסתכל עליו ומתפעל מכוחו,הוא נוחת מאחוריך ומשחרר מפיו אש שעוצרת את החיילים.
אתה מגיע לשוטרת ג'ני, "תומאס,אני לא יודעת מה קורה עם צ'אד,ראיתי אותו נלחם עם הרבה פוקימונים של חיילי צוות רוקט רק עם מצ'אמפ והאלקטאבז שלו,אני לא יודעת מה קורה איתו,אתה צריך לשמור על האבן הזאת! בשבילה הם כאן,הם תכננו את המתקפה הזאת,אריאנה הסגנית של ג'ואבני נשלחה לכאן לחפש את האבן וכשהיא מצאה אותה היא לא תרחם על אף אחד עד שתשיג אותו,תלך ליער ותבדוק מה עם צ'אד,תשמור על האבן הזאת! היא התקווה היחידה של כולנו" מסבירה השוטרת ודמעות מתחילות לרדת מעיניה.
"אני אעכב אותם,תמשיך!" אומרת השוטרת,צ'רמנדר מתנשם בכבדות בעוד פידגי'וטו מעופף לידך.
מה תעשה?
האריסון-
"נחמד.. אבל לא תנצחי!" אתה אומר לה בחיוך רחב וציני,היא מחייכת אליך בחזרה.
"אוקיי צ'יקוריטה כל הכבוד.. השתמשי בגפן מצליפה, תפסי אחת מרגליה הקצרות של מאריפ ומשכי בה בכוח, כך היא תיפול!" אתה אומר לצ'יקוריטה, צ'יקוריטה שולחת במהירות גפן שתופס את רגלה השמאלית קדמית של מאריפ ומפילה אותה על הרצפה, "אוקיי עכשיו לפפי סביבה את הגפן ותחזיקי אותה, ואז התיזי על מאריפ אבקת רעל!" אתה פוקד עליה, צ'יקוריטה שולחת את הגפן השניה שלה ותופסת את מאריפ בחוזקה,גופה של של מאריפ כבול בגפניה של צ'יקוריטה, "החזיקי מעמד צ'יקוריטה גם עם היא נלחמת בך, זה ישנה את פניי הקרב לטובתנו!" אתה מעודד אותה.
העלה שעל ראשה של צ'יקוריטה מזדקף וממנו יוצאת אבקה סגולה שנעה לכיוון מאריפ, "מאריפ אסור שזה יקרה! תנסה להשתמש בשוק רעם בשביל להרחיק את האבקה ממך!" אומרת אליס במעט לחץ.
מאריפ נלחצת מהמצב בו היא נמצאת ומחשמלת את הגפנים של צ'יקוריטה,צ'יקוריטה לא נפגעת במיוחד בזכות הסוג שלה ומסך האור.
האבקה שנפגעה מהחשמל של מאריפ מתפזרת וחלקים ממנה נוחתים על הגפנים של צ'יקוריטה.
"צ'יקוריטה!" צ'יקוריטה מתחילה לצעוק בכאב, "יפה מאוד מאריפ! אני גאה בך! עכשיו תשתמשי בהגנת כותנה!" אומרת אליס בנחישות ומצביעה לאוויר,הצמר של מאריפ מתחיל להתנפח והגפנים של צ'יקוריטה משחררים את אחיזתם.
"מאריפ זה היה נהדר!" אליס מחמיאה למאריפ שמסמיקה,צ'יקוריטה מסתכלת על מאריפ בעצבים.
מה תעשה?
דיוויד-
"בוודאי" אתה עונה לו ומודה לו.
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור ומשאיר את טדיאורסה בחוץ.
נורמן נעמד ומשלב את ידיו ומסתכל על טדיאורסה בחיוך,טדיאורסה מביט בו בחזרה.
"השאלה כאן היא איזה מתקפה טדיאורסה ירצה ללמוד,איזה מתקפה אתה רוצה ללמד אותו או שאתה רוצה את העצה שלי" שואל נורמן ומסתכל עליך.
מה תענה?
נוקו-
ספוילר
את מוציאה את הפוקידע שלך במהירות ומחפשת מידע על הפוקימון.
"רמורייד-פוקימון הסילון,כדי ללכוד את טרפו,הוא יורה סילוני מים מפיו כדי לפגוע בטרפו ולהפיל אותו למים,רמורייד שחיים בים לרוב נצמדים למנטיינים כדי לאכול שאריות" אומרת הפוקידע ונכבית.
את רצה ומרימה את רמורייד,הוא קופץ בידיך ומניחה אותו בתוך המים,ידיך מחזיקות אותו ושגופו נוגע במים הוא נרגע.
התאומה קמה,מנגבת את דמעותיה ומסתכלת על רמורייד, "רמורייד.. הוא נראה מהיר,וחמוד!" אומרת התאומה בחיוך.
מה תעשי?
קודאק-
"לא.." אתה עונה לה ופוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בחפירה על הפוקימון הסגול.
צ'ימ'צאר מתחפר ולאחר כמה רגעים יוצא מהאדמה וחובט בפוקימון הסגול שנוחת על הרצפה ונפגע.
"מאיפה צ'ימ'צאר הגיע?!?" צועקת הבחורה בעצבים והפוקימון שלה נראה מעוצבן, "אז למה לא אמרת לי מה אתה רוצה לעשות,הייתי פועלת אחרת" אומרת סוזן במהירות ובלחש.
סוזן מבקשת ממיסדריוס לצאת ולנסות להבהיל אותם,מיסדריווס יוצאת ממחבוא הסלע ובוהה בשני האנשים ומנסה להפחיד אותם עם עיניה, "מה זה עכשיו גם מיסדריווס? מאיפה כל הפוקימונים האלה הגיעו?!" אומר הבחור בעצבים.
"טוב אני אמשיך מכאן,אני לא רוצה להתעכב כאן יותר מדי",אתה תטפל כבר בצ'ימצ'אר החצוף,סטאנקי בוא איתי" אומרת הבחורה וממשיכה במערה ביחד עם הפוקימון שלה בעוד שהבחור והפוקימון שלו נשארים.
"האונדור קדימה גחלת על כל הפוקימונים!" קורא הבחור והפוקימון שלו מתכונן לתקוף.
מה תעשה?
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"קדימה צרמנד'ר ופידג'יאוטו, אין לנו זמן, אנחנו חייבים ללכת!" אני אומר להם "אתה בסדר צרמנד'ר? רוצה לנוח בפוכדור בינתיים?" אני שואל אותו בדאגה "ואתה פידג'יאוטו?" אני פונה גם אליו. אחרי ששניהם עונים לי אם צריך מחזיר אותם לפוכדור ואם הם לא רוצים מתחיל לרוץ לתוך היער, מחפש את צא'ד.
"לא נורא צ'יקוריטה, סובלנות אני סומך עלייך!" אומר בבטחון.
לאחר מכן אדריך אותה "אוקיי צ'יקוריטה חייבים לבצע זאת בכוח ומהירות גם יחד.. תפסי את זנבה חזק עם הגפנים, סובבי אותה שניי סיבובים בשביל תנופה וזרקי את מאריפ למעלה!"
לאחר מכן אוסיף מיד "עמדי זקוף ומרוכזת רוצי אל מתחתיה והתנגשי בה בכוח עם דחיפה!"
תומאס-
"קדימה צרמנד'ר ופידג'יאוטו, אין לנו זמן, אנחנו חייבים ללכת!" אתה אומר לשני הפוקימונים שלך,צ'רמנדר נראה מתנשם,כנראה מהעייפות מהקרב ומהבריחה שלכם מאנשי הצוות,אתה מחליט להחזיר אותו לפוכדור שינוח,אתה מסתכל על פידגי'וטו שמעופף לידך ונראה שהוא יכול להמשיך,שניכם ממשיכים ליער,בזמן הריצה אתה חושב על כל ההרס שצוות רוקט עשו לעיר ורידיאן,ליער ולפוקימונים והכל בשביל שליטה באבן בעלת כוחות מסתוריים.
אתה נכנס ליער עם פידגיוטו ורואה עצים שרופים,וכמה גופות של פוקימונים שמתו בשריפה,פידגי'וטו מסתכל על הפוקימונים המתים ונתקף חרדה,אתה מסתכל על מה שנעשה ליער וחוטף שוק.
לפתע אתה רואה רצה מולךהיא נראית לחוצה ועצבנית,וכמה דמעות נוזלות מעיניה, "אתה תומאס נכון? אני חייבת שתעזור לנו,היער בסכנה,אני מחפשת בחור בשם צ'אד שנעלם,הוא נלחם בגבורה נגד חיילי צוות רוקט ואני הלכתי להזעיק עזרה כדי שיכבו את האש וכשחזרתי לא מצאתי אותו,אני חושבת שאולי הוא נמצא במחבוא של האגם הסודי,אבל אני חושבת שאריאנה והחיילים שלה מחכים שם ומחזיקים בו כשבוי" מסבירה לך דייזי, "רוב הפוקימונים החזקים של היער שלנו ברחו ואני לא יכולה להשתמש בהם כדי לעזור להילחם בצוות רוקטףנשאר לי רק בלסטויז" דייזי אומרת וממשיכה בדרך,אתה מסתכל סביב ורואה שמתחיל להחשיך.
מה תעשה?
האריסון-
"לא נורא צ'יקוריטה, סובלנות אני סומך עלייך!" אתה אומר לצ'יקוריטה בניסיון לעודד אותה.
"אוקיי צ'יקוריטה חייבים לבצע זאת בכוח ומהירות גם יחד.. תפסי את זנבה חזק עם הגפנים, סובבי אותה שניי סיבובים בשביל תנופה וזרקי את מאריפ למעלה!" אתה מדריך אותה ולאחר מכן מוסיף, "עמדי זקוף ומרוכזת רוצי אל מתחתיה והתנגשי בה בכוח עם דחיפה!".
צ'יקוריטה המעוצבנת משחררת את הגפנים שלה ותופסת את זנבה של מאריפ ולפני שהיא מספיקה להגיב צ'יקוריטה מסובבת אותה ומעיפה אותה באוויר,צ'יקוריטה עומדת זקופה ומתכוננת להתשמש בדחיפה,אך שלפתע היא נעצרת וחושבת מעט,מאריפ בינתיים מתקרבת לקרקע ומשתמשת בהגנת כותנה בשביל לרכך את נפילתה,כדור צמר מקיף את מאריפ וכשהיא משתחררת צ'יקוריטה מטיחה בה עלי טער רבים שפוגעים בה קשות.
צ'יקוריטה עומדת זקופה ונחושה והשפעת ההרעלה מופיעה שוב.
מה תעשה?
דיוויד-
אתה מסתכל על טדיאורסה ומנסה לנחש איזו מתקפה הוא ירצה ללמוד,הוא מסתכל עליך ונראה שהוא לא יודע, אתה מגרד את ראשך "נראה לי שאלך ע"פ העצה שלך, אתה מבין יותר טוב ממני בפוקימונים" אתה אומר לנורמן שמסתכל על טדיאורסה.
"אוקיי,לפי המצב של טדיאורסה לא תהיה לו בעיה ללמוד אגרוף ממוקד,זאת מתקפת לוחם חזקה מאוד אבל היא צריכה קצת זמן טעינה לפני,טדיאורסה יצטרך ללמוד להשתלט יותר בשבירת הלבנים שיסתדר איתה טוב,אחר כך אני אוכל לעבוד איתו על אגרוף ממוקד,ויכול מאוד כשהוא יתפתח הוא ילמד יד פטיש ובמקרים מסוימים גם פיצוץ ממוקד וגם אם זה עבר לו בתורשה הוא יוכל ללמוד קרב צמוד בקלות" נורמן מסביר עליך, "ובכן עד אז אני אשאיר לך את הטלפון שלי כשתתקשר אלי כשאתה חושב שטדיאורסה יוכל ללמוד את המתקפה,וכמובן אם תרצה שאסביר לך עוד על ההתפתחות של טדיאורסה ועל השינויים שלו" מסביר נורמן ומבקש את הפוקידע שלך,אתה מגיש לו אותה והוא שומר שם את המספר שלו.
אתם שומעים את דלת המכון נפתחת ורואים מאמן שנראה יחסית בוגר,הוא נראה בטוח בעצמו והוא מסתכל על נורמן בנחישות, "נורמן! הגעתי לאתגר אותך לקרב מכון! אני מוכן!" הוא אומר ומצביע עליו.
"בסדר,נראה מה יש לך להציעה" נורמן משיב לו ומסתכל עליך ולוחש לך באוזן, "אתה תתאמן עם טדיאורסה חזק,הוא נראה מאוד חזק ובעל פוטנציאל רב".
נורמן והמאמן נשארים במכון בעודך יוצא ממנו ביחד עם טדיאורסה.
מה תעשה?
נוקו-
"אם תרצי את מוזמנת לתפוס אותו! הוא נראה מאוד חברותי!" את אומרת לתאומה הקטנה ומחייכת אליה חיוך רחב וקצת מרפה מרמורייד,רמורייד שם לב לשחרור הלחץ ומצליח להתחמק מידיך והוא חוזר לאגם.
"אוף! אני לא אתן לו לברוח!" אומרת התאומה ומצביעה על הפוקימון ומסתכלת על הרוזליה שלה, "רוזליה קדימה עלים קסומים!" אומרת התאומה ורוזליה קופצת ומשחררת מידיה עלים זוהרים שלא פוגעים ברמורייד המהיר,קסקון משתמש בעוקצי רעל שלא פוגעים אך סורסקיט נכנס לתוך האגם עם סילון אקווה ומצליח לפגוע ברמורייד שעף באוויר,רוזליה משגרת עלים קסומים שפוגעים בו בעוצמה,רמורייד נוחת במים ונראה מעולף, "קדימה פוכדור!" אומרת התאומה וזורקת פוכדור ופוגעת ברמורייד וכתוצאה מכך הוא נשאב לתוך הכדור,הכדור מתנועע במים מספר פעמים ולבסוף..נעצר!.
"יש תפסתי רמורייד!" אומרת התאומה בהתלהבות וסורסקיט מביא את הפוכדור של רמורייד החדש.
התאומה מסתכלת עליו בחיוך ומסתכלת עליך, "תודה לך! ואני מאוד מצטערת שתקפתי את הברבוץ' שלך ככה!" אומרת התאומה בקול מצטער ומחבקת אותך,את מסמיקה ושמה לב שסילקון וקסקון עומדים זה מול זה, "אז יש לך סילקון! נחמד מאוד!" אומרת התאומה השניה ושניהן והפוקימונים שלהן מתרחקים משם.
מה תעשי?
קודאק-
"אזוריל כבר בחוץ גאון" אומרת לך סוזן בעוקצנות מצחיקה.
"מה?! נקפוץ עליו?! איך? הוא בחור גדול מאיתנו!" אומרת סוזן ונראית די לחוצה.
בינתיים,כל הפוקימונים מתחמקים מהגחלת של הפוקימונים ומתקיפים אותו בשלל מתקפותיהם,טרטוויג בעלי טער,צ'ימ'צאר בשריטות ומאנקי במכת קרטה, "האנודור!" קורא הפוקימון ומתמוטט, "אתם תשלמו על זה פוקימונים!" קורא הבחור ומחזיר את ההאונדור שלו לפוכדור ורץ בהמשך המערה.
מה תעשה?
דיוויד-
אתה מגרד את ראשך ומסתכל על טדיאורסה, "כמה מסובך מה שהוא אמר, הבנת הכל?" אתה שואל אותו והוא מהנהן.
"טדיאורסה!" טדיאורסה קורא בזעם ובנחישות,ושורט את האוויר שמולו,נראה שהוא מוכן לאימונים אינטנסיבים,הוא מסתכל סביב ומוצא עץ שנמצא ליד ליד המכון ומתחיל לשרוט אותו באגרסיביות,בינתיים אתה פותח את המפה ורואה שבשביל להגיע לעיר רוסטרובו אתה תצטרך לעבור בדרך 104 ומשם תגיע ליער פטלבורג שמהיציאה ממנו נמצאת העיר רוסטרובו.
מה תעשה?
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)