Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 70 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    תומאס-
    "קדימה צרמנד'ר ופידג'יאוטו, אין לנו זמן, אנחנו חייבים ללכת!" אתה אומר לשני הפוקימונים שלך,צ'רמנדר נראה מתנשם,כנראה מהעייפות מהקרב ומהבריחה שלכם מאנשי הצוות,אתה מחליט להחזיר אותו לפוכדור שינוח,אתה מסתכל על פידגי'וטו שמעופף לידך ונראה שהוא יכול להמשיך,שניכם ממשיכים ליער,בזמן הריצה אתה חושב על כל ההרס שצוות רוקט עשו לעיר ורידיאן,ליער ולפוקימונים והכל בשביל שליטה באבן בעלת כוחות מסתוריים.
    אתה נכנס ליער עם פידגיוטו ורואה עצים שרופים,וכמה גופות של פוקימונים שמתו בשריפה,פידגי'וטו מסתכל על הפוקימונים המתים ונתקף חרדה,אתה מסתכל על מה שנעשה ליער וחוטף שוק.
    לפתע אתה רואה רצה מולך היא נראית לחוצה ועצבנית,וכמה דמעות נוזלות מעיניה, "אתה תומאס נכון? אני חייבת שתעזור לנו,היער בסכנה,אני מחפשת בחור בשם צ'אד שנעלם,הוא נלחם בגבורה נגד חיילי צוות רוקט ואני הלכתי להזעיק עזרה כדי שיכבו את האש וכשחזרתי לא מצאתי אותו,אני חושבת שאולי הוא נמצא במחבוא של האגם הסודי,אבל אני חושבת שאריאנה והחיילים שלה מחכים שם ומחזיקים בו כשבוי" מסבירה לך דייזי, "רוב הפוקימונים החזקים של היער שלנו ברחו ואני לא יכולה להשתמש בהם כדי לעזור להילחם בצוות רוקטףנשאר לי רק בלסטויז" דייזי אומרת וממשיכה בדרך,אתה מסתכל סביב ורואה שמתחיל להחשיך.
    מה תעשה?
    "חייבים להציל אותו, אבל בשביל לעשות זאת צריך לחשוב על אסטרטגייה טובה. מה שהם מחפשים נמצא אצלי" אני אומר לה "אני מאוד מקווה שצרמנד'ר בסדר, אולי נוכל להילחם בהם בשילוב אש ומים" אני מסביר לה

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "לא נורא צ'יקוריטה, סובלנות אני סומך עלייך!" אתה אומר לצ'יקוריטה בניסיון לעודד אותה.
    "אוקיי צ'יקוריטה חייבים לבצע זאת בכוח ומהירות גם יחד.. תפסי את זנבה חזק עם הגפנים, סובבי אותה שניי סיבובים בשביל תנופה וזרקי את מאריפ למעלה!" אתה מדריך אותה ולאחר מכן מוסיף, "עמדי זקוף ומרוכזת רוצי אל מתחתיה והתנגשי בה בכוח עם דחיפה!".
    צ'יקוריטה המעוצבנת משחררת את הגפנים שלה ותופסת את זנבה של מאריפ ולפני שהיא מספיקה להגיב צ'יקוריטה מסובבת אותה ומעיפה אותה באוויר,צ'יקוריטה עומדת זקופה ומתכוננת להתשמש בדחיפה,אך שלפתע היא נעצרת וחושבת מעט,מאריפ בינתיים מתקרבת לקרקע ומשתמשת בהגנת כותנה בשביל לרכך את נפילתה,כדור צמר מקיף את מאריפ וכשהיא משתחררת צ'יקוריטה מטיחה בה עלי טער רבים שפוגעים בה קשות.
    צ'יקוריטה עומדת זקופה ונחושה והשפעת ההרעלה מופיעה שוב.
    מה תעשה?
    "אוקיי מהלך לא רע צ'יקוריטה! אל תדאגי ננצח!" אומר לה בחיוך מרוצה ממנה.
    "אוקיי רוצי מסביב מאריפ, בלבלי אותה מעט באמצעות דילוגים קלים תוך כדי הריצה" אדריך אותה כתחילה.
    לאחר מכן אנסה לחשוב על משהו יצרתי וחזק ואוסיף "בנתיים השתמשי בגפן מצליה והצליבי את הגפנים שלך שוב ושוב כדי לקבל גפן אחד עבה וחזקה.. ואז הכי בעצמה במאריפ!"

.

3. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    אתה מגרד את ראשך ומסתכל על טדיאורסה, "כמה מסובך מה שהוא אמר, הבנת הכל?" אתה שואל אותו והוא מהנהן.
    "טדיאורסה!" טדיאורסה קורא בזעם ובנחישות,ושורט את האוויר שמולו,נראה שהוא מוכן לאימונים אינטנסיבים,הוא מסתכל סביב ומוצא עץ שנמצא ליד ליד המכון ומתחיל לשרוט אותו באגרסיביות,בינתיים אתה פותח את המפה ורואה שבשביל להגיע לעיר רוסטרובו אתה תצטרך לעבור בדרך 104 ומשם תגיע ליער פטלבורג שמהיציאה ממנו נמצאת העיר רוסטרובו.
    מה תעשה?
    "טדיאורסה" אני אומר ומחזיר את המפה לתיקי "אתה צריך להתאמן על שבירת לבנים, לא על שריטות, אבל גם זה טוב" אני מעודד אותו. אני מסמן לו בידי לבוא אחרי "בוא נלך" אני אומר לו "כדאי שנתקדם, אם אנחנו רוצים להגיע עד מחרתיים לפטלבורג"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "חייבים להציל אותו, אבל בשביל לעשות זאת צריך לחשוב על אסטרטגייה טובה. מה שהם מחפשים נמצא אצלי" אתה אומר לדייזי שמתרחקת מהמקום,היא מסתובבת ומסתכלת עליך בייאוש, "אבל איך?! תראה מה הם עשו ליער.. לא מעט פוקימונים מתו מהאש שהייתה פה" דייזי אומרת ומסתכלת בפנים רחומות על העצים השרופים ועל גופות הפוקימונים ששרויות על הרצפה.
    "אני מאוד מקווה שצרמנד'ר בסדר, אולי נוכל להילחם בהם בשילוב אש ומים" אתה אומר לה, "אתה יודע בכלל כמה פוקימונים היו להם? אתה רציני איתי או שאתה לא רואה מה שהם עשו לפוקימונים וליער?" אומרת דייזי ונראה שהיא מתחילה להתעצבן.
    "איך בעזרת צ'רמנדר קטן ובלסטויז נוכל לסלק אותם מכאן,אני קודם צריכה לקרוא לתגבורת של ריינג'רים מכל רחבי המחוז שיבואו לעזור" אומרת דייזי ומתחפפת מהמקום.
    פידגי'וטו מסתכל עליך שבור מכל המראות האלו של היער,אתה מסתכל על היער עוד פעם ורואה את הדרך המובילה לאגם הסודי,העצים מסביבה שרופים,אתה לפתע מבחין ב- שנראים חבולים בגופם,הם נראים חסרי אונים והם מסתכלים עליך בייאוש.
    מה תעשה?

האריסון-
    "אוקיי מהלך לא רע צ'יקוריטה! אל תדאגי ננצח!" אתה משבח אותה.
    אתה חושב ומתחיל להדריך את צ'יקוריטה על המהלך הבא, "אוקיי רוצי מסביב מאריפ, בלבלי אותה מעט באמצעות דילוגים קלים תוך כדי הריצה", אתה חושב שוב ומוסיף "בנתיים השתמשי בגפן מצליה והצליבי את הגפנים שלך שוב ושוב כדי לקבל גפן אחד עבה וחזקה.. ואז הכי בעצמה במאריפ!".
    צ'יקוריטה מתחילה לרוץ סביב מאריפ, "אוקיי מאריפ הגיע הזמן שאנחנו נתכנן את המהלך שלנו! תשתמשי בטעינה ותטעני אנרגיה חשמלית! אחר כך בריגע הנכון תשחררי את כולה בשוק רעם!" קוראת אליס בנחישות ומרימה אגרוף לאוויר.
    מאריפ עוצמת עיניים וזרמים חשמלים מתחילים לצאת מהצמר של מאריפ,צ'יקוריטה מתחילה להצליב את הגפנים שלה ומתכוננת להתקיף,מאריפ פוקחת עיניים ומשחררת קרן חשמלית גדולה ועוצמתית שפוגעת בצ'יקוריטה,צ'יקוריטה נופלת ונראה שהיא נפגעה,אתה שם לב שהריבוע בצהוב סביבה נשבר,השפעת מסך האור נגמר.
    פתאום צ'יקוריטה מתחילה לחייך,היא יורה לכיוון מאריפ עלי טער שפוגעים במאריפ במהירות,אתה שם לב שמהעלים נופלים אבקה סגולה שנמרחת על מאריפ ומתחילה להכאיב לה.
    "צ'יקוריטה!" קוראת צ'יקוריטה בכאב,נראה שהשפעת הרעל מתחילה להחריף.
    מה תעשה?

דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"טדיאורסה" אתה אומר לו והוא מפסיק עם השריטות ומסתכל עליך, "אתה צריך להתאמן על שבירת לבנים, לא על שריטות, אבל גם זה טוב" אתה אומר לו והוא מחייך, "טדיאורסה!" הוא קורא בנחישות.
    אתה אומר לו שאתם הולכים,הוא מהנהן ואתם חוזרים לדרך 104 ורואים את החוף בו הייתם והצלתם את לוסי מחייל צוות אקווה.
    אתם בוחרים בדרך השניה שמובילה ליער פטלבורג.
    "טדיאורסה" ממלמל טדיאורסה בחיוך כשאתם נכנסים ליער,אתה רואה יער מלא צמחייה ועצים ופוקימונים שמסתובבים במקום.
    טדיאורסה מתחיל לרחרח סביב ורץ בפתאומיות לאחד העצים הקרובים אליכם,הוא מטפס במהירות על העץ בעזרת ציפורניו עד שהוא מגיע לחור שנמצא בחלקו הגבוה של העץ,אתה מתקרב לעץ ושם לב שהוא נכנס לאותו החור,לאחר מכן טדיאורסה מוציא את ראשו מהחור ואתה שם לב שפניו מרוחות בדבש שטדיאורסה מאוד נהנה לאכול.
    מה תעשה?

נוקו-
    "בבקשה" את קוראת והן מסתובבות אלייך בחיוך ומנופפות ידיים,את מבחינה שסילקון בוהה בקסקון המתרחק.
    "אוקי אני הולכת לחנות ואחר כך אני יכין פאפינים לכולם! איכשהוא" את אומרת להם,את נכנסת לחנות ורואה את המוכרת שעזרה לך מחזיקה את הסלסילה שלך, "שלום לך,קרה משהו?" שואלת אותך המוכרת ומתחילה לחייך,היא מסיטה את ראשה, "הם שלך נכון?" היא שואלת ואת מסתובבת ומבחינה בטריקו,שרומיש וסילקון, "אל תדאגי הם יוכלו לבוא איתנו אם זה בסדר מבחינתך,וכמובן שלא יוכלו שום דבר" אומרת המוכרת ומתחילה לצחקק.
    מה תעשי?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"קדימה! אחרי זה נמשיך רץ צריך לתפוס את הפוכדור שלו!" אתה קורא ומתחיל לרוץ,אתה מתקרב לבחור והוא מסתובב, "מי אתה לעזאזל?!" קורא הבחור,אתה ממשיך לרוץ אליו והוא תופס אותך בשתי ידיו, "מה אתה חושב שאתה עושה ילד מסכן שכמותך?" אומר הבחור ומפיל אותך על הקרקע שמכאיבה לך,פתאום מאנקי קופץ מעליך ובועט בחוזקה בפרצוף הבחור שנופל ומתעלף, "וואוו איזה נוקהאוט!" קוראת סוזן בהתלהבות בעוד שאר הפוקימונים מריעים למאנקי, "מה עושים עכשיו קודאק? תסביר לנו! אם יש שם עוד אנשים כאלו?" סוזן אומרת בקול לחוץ מאוד,מאנקי מתקרב אליך ומרים את הכובע שנפל לך עקב הנפילה ומושיט לך אותו, "מאנקי?" הוא שואל.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]
    נוקו-
    "בבקשה" את קוראת והן מסתובבות אלייך בחיוך ומנופפות ידיים,את מבחינה שסילקון בוהה בקסקון המתרחק.
    "אוקי אני הולכת לחנות ואחר כך אני יכין פאפינים לכולם! איכשהוא" את אומרת להם,את נכנסת לחנות ורואה את המוכרת שעזרה לך מחזיקה את הסלסילה שלך, "שלום לך,קרה משהו?" שואלת אותך המוכרת ומתחילה לחייך,היא מסיטה את ראשה, "הם שלך נכון?" היא שואלת ואת מסתובבת ומבחינה בטריקו,שרומיש וסילקון, "אל תדאגי הם יוכלו לבוא איתנו אם זה בסדר מבחינתך,וכמובן שלא יוכלו שום דבר" אומרת המוכרת ומתחילה לצחקק.
    מה תעשי?

?
    "תודה פשוט שתי ילדות ניסו לתפוס את הברבוץ שלי" אני אומרת "בואו אתם יכולים להיכנס רק לא לאכול שום דבר ושורמיש וטריקו תעזרו לסילקון" אני אומרת להם וקוראת להם "אוקי אז באיזה פרי היינו.?" אני קוראת ואז נזכרת "אה וטריקו שורמיש איזה טעם אתם אוהבים ?" אני שואלת אותם בחיוך

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "אוקיי מהלך לא רע צ'יקוריטה! אל תדאגי ננצח!" אתה משבח אותה.
    אתה חושב ומתחיל להדריך את צ'יקוריטה על המהלך הבא, "אוקיי רוצי מסביב מאריפ, בלבלי אותה מעט באמצעות דילוגים קלים תוך כדי הריצה", אתה חושב שוב ומוסיף "בנתיים השתמשי בגפן מצליה והצליבי את הגפנים שלך שוב ושוב כדי לקבל גפן אחד עבה וחזקה.. ואז הכי בעצמה במאריפ!".
    צ'יקוריטה מתחילה לרוץ סביב מאריפ, "אוקיי מאריפ הגיע הזמן שאנחנו נתכנן את המהלך שלנו! תשתמשי בטעינה ותטעני אנרגיה חשמלית! אחר כך בריגע הנכון תשחררי את כולה בשוק רעם!" קוראת אליס בנחישות ומרימה אגרוף לאוויר.
    מאריפ עוצמת עיניים וזרמים חשמלים מתחילים לצאת מהצמר של מאריפ,צ'יקוריטה מתחילה להצליב את הגפנים שלה ומתכוננת להתקיף,מאריפ פוקחת עיניים ומשחררת קרן חשמלית גדולה ועוצמתית שפוגעת בצ'יקוריטה,צ'יקוריטה נופלת ונראה שהיא נפגעה,אתה שם לב שהריבוע בצהוב סביבה נשבר,השפעת מסך האור נגמר.
    פתאום צ'יקוריטה מתחילה לחייך,היא יורה לכיוון מאריפ עלי טער שפוגעים במאריפ במהירות,אתה שם לב שמהעלים נופלים אבקה סגולה שנמרחת על מאריפ ומתחילה להכאיב לה.
    "צ'יקוריטה!" קוראת צ'יקוריטה בכאב,נראה שהשפעת הרעל מתחילה להחריף.
    מה תעשה?
    אבדוק עם יש לי משהו בתיק לעזור לה או לפחות לשפר את המצב ואוציא תרופה "כחי את זה, זה יחזיק לקצת זמן ואז אקרב אותה אליי ואמרח על גופה.
    לאחר מכן אביט סביב ואחפש עץ, ואבקש מצ'יקוריטה "תלשי ענף עבה וגדול, אך לא מידי שתוכלי לשאת אותה"
    לאחר מכן אחשוב בחיוך 'עץ הוא דבר מבודד עם זה נוכל להכות כהוגן!'
    "צ'יקוריטה, הפעם זה חשוב אסור לאפשר להם להגיב, במהירות רבה כסי את הענף באבקת רעל, ואז השתמשי בגפן מצליפה וחבטי בעזרת הענף הגדול במאריפ מספר פעמים, כשתתקוף תוכלי להגן באמצעותו, הוא מבודד!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    שמע לדעתי לפחות, זה חתיכת מהלך הפעלתי הרבה חשיבה כי אליס החרא הזאת חזקה!

.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"קדימה! אחרי זה נמשיך רץ צריך לתפוס את הפוכדור שלו!" אתה קורא ומתחיל לרוץ,אתה מתקרב לבחור והוא מסתובב, "מי אתה לעזאזל?!" קורא הבחור,אתה ממשיך לרוץ אליו והוא תופס אותך בשתי ידיו, "מה אתה חושב שאתה עושה ילד מסכן שכמותך?" אומר הבחור ומפיל אותך על הקרקע שמכאיבה לך,פתאום מאנקי קופץ מעליך ובועט בחוזקה בפרצוף הבחור שנופל ומתעלף, "וואוו איזה נוקהאוט!" קוראת סוזן בהתלהבות בעוד שאר הפוקימונים מריעים למאנקי, "מה עושים עכשיו קודאק? תסביר לנו! אם יש שם עוד אנשים כאלו?" סוזן אומרת בקול לחוץ מאוד,מאנקי מתקרב אליך ומרים את הכובע שנפל לך עקב הנפילה ומושיט לך אותו, "מאנקי?" הוא שואל.
    מה תעשה?
    "יש לי רעיון" אומר ואקח ממאנקי את הכובע "תודה לך מאנקי,עכשיו תתכונן,הכל יכול לקרות" אומר לו.
    אחרי זה אחטט בכיסיו של האיש ואקח כל דבר שיש לו,לאחר מכן אומר לסוזן "בואי נעוף מפה".
    תוך כדי שאני מורה לצ'ימצ'אר "חפירה" ואחכה שהוא יחפור.
    "מאנקי וכל שאר הפוקימונים,שמרו על האיש ושמרו על צ'ימצ'אר".

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

אתה מחפש בתיקך אחר משהו שיוכל לעזור לצ'יקוריטה כשלפתע אתה מוצא את התרופות שלך.
    אתה מוציא מתיקך את אחת התרופות, "קחי את זה, זה יחזיק לקצת זמן" אתה אומר לה,היא מסתובבת ומתקרבת אליך ואתה מרסס את התרופה עליה עד שהתרופה נגמרת,צ'יקוריטה מחייכת ונראה שהיא מרגישה יותר טוב.
    "תרופות אה? אני אנצח אותך בלי זה" אומרת אליס בנחישות וחושבת על מהלך,בינתיים אתה מדריך את צ'יקוריטה.
    "תלשי ענף עבה וגדול, אך לא מידי שתוכלי לשאת אותה" אתה אומר לה,צ'יקוריטה מסתכלת סביב ומחפשת אחר ענף,היא מבחינה באחד,היא שולחת את גפניה החזקים שתוך כמה שניות תולשים את הענף מהעץ.
    "צ'יקוריטה, הפעם זה חשוב אסור לאפשר להם להגיב, במהירות רבה כסי את הענף באבקת רעל, ואז השתמשי בגפן מצליפה וחבטי בעזרת הענף הגדול במאריפ מספר פעמים, כשתתקוף תוכלי להגן באמצעותו, הוא מבודד!".
    צ'יקוריטה מרססת את הענף ברעל ומתחילה להכות את מאריפ בחוזקה, "מאריפ תגני על עצמיך בעזרת הגנת כותנה!" אומרת אליס במהירות וצמרה של מאריפ מתנפח,צ'יקוריטה מכה בצמר ולא גורמת נזק למאריפ.
    "עכשיו תראה טריק" אומרת אליס וקורצת, "מאריפ תישארי במצב הגנת הכותנה! תטעני את עצמיך בחשמל! ואחר כך תשלחי כדור אלקטרו!" קוראת אליס בחיוך.
    אתה שם לב שזרמים חשמליים מתחילים לזרום סביב צמרה של מאריפ,לאט לאט מאריפ חוזרת לצורתה שעל הזנב שלה עומד כדור חשמל גדול, "מאריפ!" קוראת מאריפ ומשגרת את הכדור האלקטרו לכיוון צ'יקוריטה בדיוק שהשפעת הרעל משפיעה עוד פעם ומחלישה אותה,כדור האלקטרו המהיר נע במהירות לצ'יקוריטה שמלפפת את העץ שממנו תלשה את הענף בעזרת גפניה ובמזל מצליחה להתחמק מכדור האלקטרו,השפעת הרעל משפיעה על מאריפ.
    מה תעשה?

נוקו-
    "תודה פשוט שתי ילדות ניסו לתפוס את הברבוץ שלי" את עונה לה, "מה?! אני מקווה שהכל בסדר איתו" אומרת המוכרת בדאגה ואת מהנהנת ומרגיעה אותה.
    בואו אתם יכולים להיכנס רק לא לאכול שום דבר ושורמיש וטריקו תעזרו לסילקון" אני אומרת להם וקוראת להם "אוקי אז באיזה פרי היינו.?" את שואלת את המוכרת ולפתע נזכרת במשהו ומסתובבת לפוקימונים שלך, "אה וטריקו שורמיש איזה טעם אתם אוהבים?" את שואלת אותם בחיוך,שרומיש מתחילה לחייך וקוראת, "שרומיש!" בקול גבוה ומתלהב בעוד טריקו משלב את ידיו וחושב, "טריקו" הוא אומר ברוגע.
    "אני תתפסי אותי במילה אבל אני חושבת ששרומיש אוהבת חריפות ואני חושבת שטריקו מעדיף פירות בטעמים אחרים" אומרת המוכרת ומסתכלת עלייך.
    מה תעשי?

קודאק-
    "יש לי רעיון" אתה אומר ולוקח ממאנקי את הכובע ומודה לו,הוא מחייך אליך.
    אתה מתחיל לחטט בכיסיו של האיש כדי לקחת כל דבר אפשרי,אתה מוצא פנס קטן ושני פוכדורים,אתה לוקח אותם ושם בתיקך.
    "בואי נעוף מפה" אתה אומר לסוזן, "מה?! לעוף מכאן?! לאן? ולמה אנחנו משאירים את הפוקימונים שלנו כאן?" שואלת סוזן בדאגה.
    אתה מורה לצ'ימ'צאר לחפור, "צ'ימ'צאר!" הוא קורא ומתחיל לחפור לידך בור וכעבור כמה רגעים יוצא ממנו.
    "מאנקי וכל שאר הפוקימונים,שמרו על האיש ושמרו על צ'ימצ'אר" אתה אומר לפוקימונים, "מאנקי!" מאנקי קורא והפוקימונים מביטים בך ובסוזן.
    "אני לא חובת שזה רעיון טוב לעזוב אותם,אם עוד אנשים יחזרו? הם ייקחו אותם! אני חושבת שהכי טוב זה לקורא לשוטרת ג'ני כמה שיותר מהר או להזעיק את הפועלים שעובדים בחוץ" אומרת סוזן בלחץ.
    מה תעשה?

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "יש לי רעיון" אתה אומר ולוקח ממאנקי את הכובע ומודה לו,הוא מחייך אליך.
    אתה מתחיל לחטט בכיסיו של האיש כדי לקחת כל דבר אפשרי,אתה מוצא פנס קטן ושני פוכדורים,אתה לוקח אותם ושם בתיקך.
    "בואי נעוף מפה" אתה אומר לסוזן, "מה?! לעוף מכאן?! לאן? ולמה אנחנו משאירים את הפוקימונים שלנו כאן?" שואלת סוזן בדאגה.
    אתה מורה לצ'ימ'צאר לחפור, "צ'ימ'צאר!" הוא קורא ומתחיל לחפור לידך בור וכעבור כמה רגעים יוצא ממנו.
    "מאנקי וכל שאר הפוקימונים,שמרו על האיש ושמרו על צ'ימצ'אר" אתה אומר לפוקימונים, "מאנקי!" מאנקי קורא והפוקימונים מביטים בך ובסוזן.
    "אני לא חובת שזה רעיון טוב לעזוב אותם,אם עוד אנשים יחזרו? הם ייקחו אותם! אני חושבת שהכי טוב זה לקורא לשוטרת ג'ני כמה שיותר מהר או להזעיק את הפועלים שעובדים בחוץ" אומרת סוזן בלחץ.
    מה תעשה?
    "לא התכוונתי שנברח לבדינו,אלא ככה" אומר ואפנה אל הפוקימונים,אחזיר את כולם לפוכדורים ואומר לסוזן לעשות כמותי (אחזיר את כולם חוץ מלהב).
    אומר לסוזן "יודעת מה,תוציאי את מיס שתבוא איתנו".
    אומר ללהב "קדימה,תיכנס לתוך הבור אנחנו אחרייך" ואז אומר לסוזן להיכנס אחריו ואני אחריה,לבסוף מיסדריווס.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "לא התכוונתי שנברח לבדינו,אלא ככה" אתה אומר לה ומרגיע אותה.
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם חוץ מלהב, "יודעת מה,תוציאי את מיס שתבוא איתנו" אתה אומר לסוזן.
    "אני לא צריכה שתגיד לי את מי להשאיר בחוץ" אומרת סוזן ומחזירה את הפוקימונים שלה חוץ מטרטוויג.
    "קדימה,תיכנס לתוך הבור אנחנו אחרייך" אתה אומר ללהב שמסובב את ראשו,כנראה שהוא לא חשב שהוא צריך לחפור בור עד ליציאה מהמערה וגם לחשוב שאתם נמצאים יחסית רחוק מפתח המערה.
    "בוא נרוץ קדימה! נוכל להספיק להזעיק את השוטרת ג'ני!" אומרת סוזן,אתה מביט בחייל שרוע על הרצפה ולא זז.
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    [U][B]נוקו-
    "תודה פשוט שתי ילדות ניסו לתפוס את הברבוץ שלי" את עונה לה, "מה?! אני מקווה שהכל בסדר איתו" אומרת המוכרת בדאגה ואת מהנהנת ומרגיעה אותה.
    בואו אתם יכולים להיכנס רק לא לאכול שום דבר ושורמיש וטריקו תעזרו לסילקון" אני אומרת להם וקוראת להם "אוקי אז באיזה פרי היינו.?" את שואלת את המוכרת ולפתע נזכרת במשהו ומסתובבת לפוקימונים שלך, "אה וטריקו שורמיש איזה טעם אתם אוהבים?" את שואלת אותם בחיוך,שרומיש מתחילה לחייך וקוראת, "שרומיש!" בקול גבוה ומתלהב בעוד טריקו משלב את ידיו וחושב, "טריקו" הוא אומר ברוגע.
    "אני תתפסי אותי במילה אבל אני חושבת ששרומיש אוהבת חריפות ואני חושבת שטריקו מעדיף פירות בטעמים אחרים" אומרת המוכרת ומסתכלת עלייך.
    מה תעשי?

ה?
    "אז יש לי פירות מתאימים" אני קוראת בחיוך ומביטה אל המוכרת
    "אז בנוגע לפירות של המים מה זול אבל טוב כלומר לא יקר מידי ולא זול מידי?" אני שואלת אותה ומביטה אל פוקימוני

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "חייבים להציל אותו, אבל בשביל לעשות זאת צריך לחשוב על אסטרטגייה טובה. מה שהם מחפשים נמצא אצלי" אתה אומר לדייזי שמתרחקת מהמקום,היא מסתובבת ומסתכלת עליך בייאוש, "אבל איך?! תראה מה הם עשו ליער.. לא מעט פוקימונים מתו מהאש שהייתה פה" דייזי אומרת ומסתכלת בפנים רחומות על העצים השרופים ועל גופות הפוקימונים ששרויות על הרצפה.
    "אני מאוד מקווה שצרמנד'ר בסדר, אולי נוכל להילחם בהם בשילוב אש ומים" אתה אומר לה, "אתה יודע בכלל כמה פוקימונים היו להם? אתה רציני איתי או שאתה לא רואה מה שהם עשו לפוקימונים וליער?" אומרת דייזי ונראה שהיא מתחילה להתעצבן.
    "איך בעזרת צ'רמנדר קטן ובלסטויז נוכל לסלק אותם מכאן,אני קודם צריכה לקרוא לתגבורת של ריינג'רים מכל רחבי המחוז שיבואו לעזור" אומרת דייזי ומתחפפת מהמקום.
    פידגי'וטו מסתכל עליך שבור מכל המראות האלו של היער,אתה מסתכל על היער עוד פעם ורואה את הדרך המובילה לאגם הסודי,העצים מסביבה שרופים,אתה לפתע מבחין ב- שנראים חבולים בגופם,הם נראים חסרי אונים והם מסתכלים עליך בייאוש.
    מה תעשה?
    'כל כך הרבה מראות קשים, והכל בגלל האבן הזאת" אני חושב לעצמי ומסתכל עליה 'הלוואי והיא היתה יכולה לעזור פה, לתת לפוקימונים אנרגיה" אני חושב לעצמי. לפתע, עולה בי רעיון "אודיש, פוליוואג, צאו!" אני קורא ומשחרר אותם החוצה "תקשיבו, לכו תגייסו במהירות כל פוקימון שמסוגל להילחם, צריך להפתיע אותם ולעכב אותם מספיק עד שהרינג'רים יגיעו" אני אומר להם "פידג'יאוטו, תבדוק אילו פוקימונים מעופפים יכולים לעזור לנו, ואתה צרמנד'ר, אתה בסדר? אתה נראה מותש מאוד. אתה צריך שאעזור לך במשהו?" אני שואל אותו בדאגה "אתה הפוקימון ההתחלתי שלי, ואני לא רוצה שיקרה לך שום דבר רע" אני אומר לו בדאגה, מניח יד על כתפו.

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

'כל כך הרבה מראות קשים, והכל בגלל האבן הזאת' אתה חושב בעצב תוך כדי שאתה פותח את קופסת העץ,בתוכה מונחת האבן של מיו,ורודה ונוצצת,לפתע עולה במוחך רעיון,אתה סוגר את קוסאת העץ ומשחרר את אודיש ופוליוואג.
    "תקשיבו, לכו תגייסו במהירות כל פוקימון שמסוגל להילחם, צריך להפתיע אותם ולעכב אותם מספיק עד שהרינג'רים יגיעו" אתה אומר להם,אודיש נראה נחוש ומהנהן בעוד שפוליוואג נראה חושש מעט ומהנהן באיטיות ושניהם יוצאים לדרך.
    "פידג'יאוטו, תבדוק אילו פוקימונים מעופפים יכולים לעזור לנו" אתה אומר לפידגי'וטו, פידגי'וטו!" פידגי'וטו צווח בקול רם ומתעופף מהמקום, אתה משחרר את צ'רמנדר מהפוכדור,הוא נראה עדיין עייף אבל נראה שהוא התאושש מעט. אתה שואל אם הכל בסדר והוא מהנהן אליך בחיוך, "אתה הפוקימון ההתחלתי שלי, ואני לא רוצה שיקרה לך שום דבר רע" אתה אומר בדאגה ומתכופף אליו,מנח את ידיך על כתפו,אתה מרגיש את חום גופו עולה ונראה שהוא מאוד שמח, "צ'רמנדר!" צ'רמנדר קורא בנחישות והלהבה של זנבו גודלת וחוזרת לגודלה המקורי.
    אתה מסתכל על שני הגלום והאודיש שעומדים מולך,גופם נראה חבול מקרב,הם מסתכלים עליך ושהם שומעים את התוכנית שלך הם נעמדים מולך בשורה, "גלום!", "אודיש!" הם קוראים בנחישות ונראה שהם מוכנים להילחם למען שלום היער.
    אתם מחכים 10 דקות,אודיש חוזר עם עוד 3 פוקימונים צהובים ובצדי גופם יש שני עלים.
    פוליוואג חוזר גם הוא עם פוקימון פרוותי בצבע סגול ובל שני אנטנות על ראשו.
    לאחר עוד כמה דקות פידגי'וטו חוזר ולידו מעופפים פידג'וטו נוסף , פוקימון דמוי עטלף בעל פה גדול ומאחוריהם מגיח פוקימון בעל כנפיים גדולות ומקור ארוך ומאיים.
    הגלומים מתחילים לקורא בקולי קולות, "גלום! גלום!", "אודיש!" אוגיש הקטן מצטרף אליהם.
    אחרי כמה דקות אתה שומע קולות כנפיים ומבחין בלהקת
    ועוד להקת פוקימונים בצבעים צהוב ושחור,תנועת כנפיהם מהירות ובמקום ידיים יש להם חניתות.
    "צ'רמנדר!" אומר צ'רמנדר בהתלהבות מכל הפוקימונים.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אז יש לי פירות מתאימים" את אומרת למוכרת בחיוך והיא מחייכת אליך.
    "אז בנוגע לפירות של המים מה זול אבל טוב כלומר לא יקר מידי ולא זול מידי?" את שואלת אותה ומסתכלת על הפוקימונים שלך שמביטים בכל הפירות בהתלהבות.
    "אני אראה לך כמה פירות..אבל את זוכרת אילו פירות וכמה מכל אחד לקחת?" שואלת אותך המוכרת ונותנת לך להחזיק את הסלסילה.
    מה תעשי?

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][U][B]נוקו-
    "אז יש לי פירות מתאימים" את אומרת למוכרת בחיוך והיא מחייכת אליך.
    "אז בנוגע לפירות של המים מה זול אבל טוב כלומר לא יקר מידי ולא זול מידי?" את שואלת אותה ומסתכלת על הפוקימונים שלך שמביטים בכל הפירות בהתלהבות.
    "אני אראה לך כמה פירות..אבל את זוכרת אילו פירות וכמה מכל אחד לקחת?" שואלת אותך המוכרת ונותנת לך להחזיק את הסלסילה.
    מה תעשי?
    "אממ כן!" אני אומרת ומביטה אל הפירות וסופרת אותם "אוקי זה פה אז איזה פירות של פוקימוני מים יש?" אני שואלת אותה בחיוכי הרגיל

וספארמרית מתקדמת

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "טדיאורסה" אתה אומר לו והוא מפסיק עם השריטות ומסתכל עליך, "אתה צריך להתאמן על שבירת לבנים, לא על שריטות, אבל גם זה טוב" אתה אומר לו והוא מחייך, "טדיאורסה!" הוא קורא בנחישות.
    אתה אומר לו שאתם הולכים,הוא מהנהן ואתם חוזרים לדרך 104 ורואים את החוף בו הייתם והצלתם את לוסי מחייל צוות אקווה.
    אתם בוחרים בדרך השניה שמובילה ליער פטלבורג.
    "טדיאורסה" ממלמל טדיאורסה בחיוך כשאתם נכנסים ליער,אתה רואה יער מלא צמחייה ועצים ופוקימונים שמסתובבים במקום.
    טדיאורסה מתחיל לרחרח סביב ורץ בפתאומיות לאחד העצים הקרובים אליכם,הוא מטפס במהירות על העץ בעזרת ציפורניו עד שהוא מגיע לחור שנמצא בחלקו הגבוה של העץ,אתה מתקרב לעץ ושם לב שהוא נכנס לאותו החור,לאחר מכן טדיאורסה מוציא את ראשו מהחור ואתה שם לב שפניו מרוחות בדבש שטדיאורסה מאוד נהנה לאכול.
    מה תעשה?
    לא הצלחתי לצטט אז העתקתי...
    ~~~~~
    "טדיאורסה" אני אומר לו בכעס "זה לא הזמן לאכול" לאחר מכן אני מתחיל לצחוק בגלל איך בהוא נראה כשפניו מרוחות בדבש "רד למטה לפני שתסתבך עם הדבורים" אני אומר לו "ותנקה איכשהו את הפרצוף שלך".'איך הגעתי למצב הזה שאני מדבר כאילו אני אמא שלו?' אני חושב לעצמי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 52 מתוך 70 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •