Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 70 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1046
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    קודאק-
    "לא התכוונתי שנברח לבדינו,אלא ככה" אתה אומר לה ומרגיע אותה.
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם חוץ מלהב, "יודעת מה,תוציאי את מיס שתבוא איתנו" אתה אומר לסוזן.
    "אני לא צריכה שתגיד לי את מי להשאיר בחוץ" אומרת סוזן ומחזירה את הפוקימונים שלה חוץ מטרטוויג.
    "קדימה,תיכנס לתוך הבור אנחנו אחרייך" אתה אומר ללהב שמסובב את ראשו,כנראה שהוא לא חשב שהוא צריך לחפור בור עד ליציאה מהמערה וגם לחשוב שאתם נמצאים יחסית רחוק מפתח המערה.
    "בוא נרוץ קדימה! נוכל להספיק להזעיק את השוטרת ג'ני!" אומרת סוזן,אתה מביט בחייל שרוע על הרצפה ולא זז.
    מה תעשה?
    "רוצי את! רק את יכולה להשאיר פה את הפוקיצמונים שלך? אנו נצטרך את כל הכוח!" אשאל אותה ואחכה לתשובתה.
    אחרי זה אבדוק אם נשאר באזור עוד מישהו ואומר לפוקימוניי לסרוק את השטח,אם גם של סוזן כאן אז ואמר גם להם.
    אומר למיס ולמאנקי לשמור על החייל וכל תזוזה קטנה שלו להכות אותו במכת קראטה.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

'כל כך הרבה מראות קשים, והכל בגלל האבן הזאת' אתה חושב בעצב תוך כדי שאתה פותח את קופסת העץ,בתוכה מונחת האבן של מיו,ורודה ונוצצת,לפתע עולה במוחך רעיון,אתה סוגר את קוסאת העץ ומשחרר את אודיש ופוליוואג.
    "תקשיבו, לכו תגייסו במהירות כל פוקימון שמסוגל להילחם, צריך להפתיע אותם ולעכב אותם מספיק עד שהרינג'רים יגיעו" אתה אומר להם,אודיש נראה נחוש ומהנהן בעוד שפוליוואג נראה חושש מעט ומהנהן באיטיות ושניהם יוצאים לדרך.
    "פידג'יאוטו, תבדוק אילו פוקימונים מעופפים יכולים לעזור לנו" אתה אומר לפידגי'וטו, פידגי'וטו!" פידגי'וטו צווח בקול רם ומתעופף מהמקום, אתה משחרר את צ'רמנדר מהפוכדור,הוא נראה עדיין עייף אבל נראה שהוא התאושש מעט. אתה שואל אם הכל בסדר והוא מהנהן אליך בחיוך, "אתה הפוקימון ההתחלתי שלי, ואני לא רוצה שיקרה לך שום דבר רע" אתה אומר בדאגה ומתכופף אליו,מנח את ידיך על כתפו,אתה מרגיש את חום גופו עולה ונראה שהוא מאוד שמח, "צ'רמנדר!" צ'רמנדר קורא בנחישות והלהבה של זנבו גודלת וחוזרת לגודלה המקורי.
    אתה מסתכל על שני הגלום והאודיש שעומדים מולך,גופם נראה חבול מקרב,הם מסתכלים עליך ושהם שומעים את התוכנית שלך הם נעמדים מולך בשורה, "גלום!", "אודיש!" הם קוראים בנחישות ונראה שהם מוכנים להילחם למען שלום היער.
    אתם מחכים 10 דקות,אודיש חוזר עם עוד 3 פוקימונים צהובים ובצדי גופם יש שני עלים.
    פוליוואג חוזר גם הוא עם פוקימון פרוותי בצבע סגול ובל שני אנטנות על ראשו.
    לאחר עוד כמה דקות פידגי'וטו חוזר ולידו מעופפים פידג'וטו נוסף , פוקימון דמוי עטלף בעל פה גדול ומאחוריהם מגיח פוקימון בעל כנפיים גדולות ומקור ארוך ומאיים.
    הגלומים מתחילים לקורא בקולי קולות, "גלום! גלום!", "אודיש!" אוגיש הקטן מצטרף אליהם.
    אחרי כמה דקות אתה שומע קולות כנפיים ומבחין בלהקת
    ועוד להקת פוקימונים בצבעים צהוב ושחור,תנועת כנפיהם מהירות ובמקום ידיים יש להם חניתות.
    "צ'רמנדר!" אומר צ'רמנדר בהתלהבות מכל הפוקימונים.
    מה תעשה?
    'ואו, כל כך הרבה' אני חושב לעצמי ובודק מי כל הפוקימונים החדשים שעוד לא ראיתי (רק את השם שלהם)
    "אוקיי כולם, תקשיבו טוב! כל מה שקרה כאן קרה בגלל הדבר הזה" אני אומר לפוקימונים ומראה להם את האבן של מיו "אסור להם להשיג אותה, והם ינסו הכל כדי לעשות זאת. הם חטפו את צ'אד, שדואג לכולם כאן, וחייבים להציל אותו. לכן צריך לעשות ככה. אני וצרמנד'ר נבוא אליהם מקדימה ונסיח את דעתם. בזמן הזה, האודישים והגלומים יסתתרו מאחורי שיחים בקרבת הזירה, וכאשר יהיה ניסיון לתקיפה מצד אנשי צוות רוקט, תשתלחו כולם אבקת שיתוק ותשתקו את הפוקימונים שלהם ואת האנשים עצמם" אני אומר להם "ואתה פידג'יאוטו, תבוא עם כל הפוקימונים המעופפים מאחורה ותצלול לעברם, תהדפו משם את כל מי ששומר על צ'אד ותשחררו אותו ואת הפוקימונים שלו. לאחר מכן, כולם תצטרפו לקרב ונעשה זאת בחוזקה ולא ניכנע עד שיגיעו הרינג'רים ויבריחו אותם מכאן! מה אתם אומרים?" אני אומר לכולם בנחישות, מחכה לראות את תגובתם.

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    'ואו, כל כך הרבה' אהת חושב לעצמיך בהתפעלות ובודק את שמות הפוקימונים המופיעים מולך.
    אתה מגלה שהפוקימונים שהגיעו עם אודיש הם וויפינבל.
    הפוקימון שהגיע עם פוליוואג מתגלה לך כ- ונונאט.
    פוקימון דמוי העטלף המעופף לצד פידגי'וטו נחשף כ- גולבאט והפוקימון המעופף בעל המקור הארוך מגתלה כ- פירו.
    לצד להקת הבאטרפרי מעופפת להקת- בידרילים.
    אתה תופס פיקוד ומספר לפוקימונים את התוכנית בנחישות ובכריזמטיות,כשאתה מסיים כולם קוראים קריאות עידוד וביטחון ונראה שהם מוכנים למשימה.
    מה תעשה?

דיוויד-
    Spoiler ספוילר

אתה קורא לטדיאורסה בכעס, "זה לא הזמן לאכול" אתה מוסיף ומתחיל לצחוק על פרצופו המרוח בדבש של טדיאורסה שמסתכל עליך ומלקק את הדבש מידיו.
    "רד למטה לפני שתסתבך עם הדבורים", "ותנקה איכשהו את הפרצוף שלך". אתה מוסיף.
    "טדיאורסה!" קורא טדיאורסה בקול שבע ומחליק במורד גזע העץ ומלק את פרוותו הספוגה בדבש,תוך כמה רגעים טדיאורסה נראה נקי לחלוטין, .'איך הגעתי למצב הזה שאני מדבר כאילו אני אמא שלו?' אתה חושב לעצמיך ומביט בו
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"אממ כן!" את עונה לה וסופרת את הפירות, "אוקי זה פה אז איזה פירות של פוקימוני מים יש?" את שואלת אותה בחיוכך ומחכה לתשובתה, "קודם כל נגיע לפירות המים.. אם אפשר לשאול,לאיזה פוקימון מים את קונה את הפירות?" שואלת אותך המוכרת.
    מה תעשי?

קודאק-
    "רוצי את! רק את יכולה להשאיר פה את הפוקיצמונים שלך? אנו נצטרך את כל הכוח!" אתה שואל אותה והיא מסובבת את ראשה בשלילה, "אני לא אעזוב את הפוקימונים שלי לבד! אני נשארת איתם!" אומרת בקול רציני.
    אתה ושאר הפוקימונים בודקים את המקום וסורקים את השטח אם הוא נקי מאנשים,סוזן,מיסדריווס ומאנקי עומדים ליד החייל המעולף ושומרים שלא יזוז.
    אתה רואה שאין כל איש בסביבה שלכם ושאתם לבד,לפתע ראשו של האיש מתחיל לזוז, מאנקי מתכונן לתקוף עם מכת קראטה אבל מיסדריווס עוצרת אותו ועיניה מתחילות לזהור, "מיסדריווס מבלבלת את החייל,עם הכאב ראש שחטף מהבעיטה של מאנקי,הבילבול יעמיס עליו" מסבירה סוזן וצופה במיסדריווס בחיוך, "אנחנו יכולים כבר ללכת?! אני לא רוצה שיתפסו אותנו!" אומרת סוזן בלחץ.
    מה תעשה?

4. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "רוצי את! רק את יכולה להשאיר פה את הפוקיצמונים שלך? אנו נצטרך את כל הכוח!" אתה שואל אותה והיא מסובבת את ראשה בשלילה, "אני לא אעזוב את הפוקימונים שלי לבד! אני נשארת איתם!" אומרת בקול רציני.
    אתה ושאר הפוקימונים בודקים את המקום וסורקים את השטח אם הוא נקי מאנשים,סוזן,מיסדריווס ומאנקי עומדים ליד החייל המעולף ושומרים שלא יזוז.
    אתה רואה שאין כל איש בסביבה שלכם ושאתם לבד,לפתע ראשו של האיש מתחיל לזוז, מאנקי מתכונן לתקוף עם מכת קראטה אבל מיסדריווס עוצרת אותו ועיניה מתחילות לזהור, "מיסדריווס מבלבלת את החייל,עם הכאב ראש שחטף מהבעיטה של מאנקי,הבילבול יעמיס עליו" מסבירה סוזן וצופה במיסדריווס בחיוך, "אנחנו יכולים כבר ללכת?! אני לא רוצה שיתפסו אותנו!" אומרת סוזן בלחץ.
    מה תעשה?
    "טוב רק רגע" אומר ואז אחזיר את כולם לפוכדורים חוץ ממאנקי "בעיטה נמוכה" אורה לו.
    לאחר מכן אחזיר אותו לפוכדגור ואצא מהמערה עם סוזן, אתקדם לעבר היציאה ואומר לסוזן "לכי תזעיקי את השוטרת ג'ני".

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    תומאס-
    'ואו, כל כך הרבה' אהת חושב לעצמיך בהתפעלות ובודק את שמות הפוקימונים המופיעים מולך.
    אתה מגלה שהפוקימונים שהגיעו עם אודיש הם וויפינבל.
    הפוקימון שהגיע עם פוליוואג מתגלה לך כ- ונונאט.
    פוקימון דמוי העטלף המעופף לצד פידגי'וטו נחשף כ- גולבאט והפוקימון המעופף בעל המקור הארוך מגתלה כ- פירו.
    לצד להקת הבאטרפרי מעופפת להקת- בידרילים.
    אתה תופס פיקוד ומספר לפוקימונים את התוכנית בנחישות ובכריזמטיות,כשאתה מסיים כולם קוראים קריאות עידוד וביטחון ונראה שהם מוכנים למשימה.
    מה תעשה?
    "קדימה, שנצא?" אני קורא לעברם, מחזיק את האבן בחוזקה 'הלוואי שזה יגמר כאן' אני חושב לעצמי, ומסמן לבידרילים לפירו ולבאטרפרים לתפוס את מקומם על אחד העצים ליד הכניסה לאגם יחד עם הפידג'יאוטים, בזמן שכל השאר ילכו מאחורה כשאני וצרמנד'ר נצעד לאט לאט אל עבר האגם.

6. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]שאני מדבר כאילו אני אמא שלו?' אתה חושב לעצמיך ומביט בו
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"אממ כן!" את עונה לה וסופרת את הפירות, "אוקי זה פה אז איזה פירות של פוקימוני מים יש?" את שואלת אותה בחיוכך ומחכה לתשובתה, "קודם כל נגיע לפירות המים.. אם אפשר לשאול,לאיזה פוקימון מים את קונה את הפירות?" שואלת אותך המוכרת.
    מה תעשי?

[/COLOR]
    "לברבוץ שלי " אני אומרת בחיוך ומביטה אל הפוקימונים שלי, "יש לו משהו שיתאים לו במיוחד?" אני שואלת אותה ומביטה לעברה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה, שנצא?" אתה שואל אותם ונראה שהפוקימונים מסכימים,רק פירו עוזב אותכם ומעופף למקום אחר וחוזר לאחר כמה דקות.
    אתה מזיק את קופסת העץ בחוקה ומתפל שזה יסתיים כאן.
    אתה מסמן לפוקימונים המעופפים לתפוס מקום בעצים, "פירו!" פירו צווח בקול רם ומתחיל להניע את כנפיו הגדולות שיוצרות רוח רבה שמרימה אותו באוויר,הוא עף קדימה בעוד גולבאט וזוג הפידגי'וטוים אחריו.
    אתה,הפוקימונים שלך ופוקימוני היער מתחילים לצעוד,בראש צועדים אתה וצ'רמנדר בעוד ששאר הפוקימונים כולל את שלך צועדים בגוש אחד,צ'רמנדר נושם נשימות ארוכות ונראה שמכין את עצמו,אתה מסתכל עליו בחיוך.
    אתם ממשיכים ללכת לכיוון האגם הסודי,בדרך אתה נזכר בעצים הגבוהים והנמוכים שהיו פה ועכשיו רובם נשרפו.
    כשאתם מתקדמים אתם מבחינים בכמה חיילי צוות רוקט ובפוקימונים הם מתכוננים לתקוף אותך אבל אתה מרים את קופסת העץ שבתוכה נמצאת האבן והם חודלים מלתקוף,ככה אתם ממשיכים, עד שאתם מגיעים לרחבת האגם.
    אתה והפוקימונים מתקדמים לכיוון האגם,הצמחייה שסביב האגם שרופה בעוד שהאגם נשאר עדיין כפי שהיה ממקודם.
    אתה מנסה לחפש את הפוקימונים המעופפים אבל מזווית העין שלך אתה לא מוצא אותם.
    "נו אז אני רואה שהגעת" אתה שומע קול מוכר ורואה שזאת מלווה בשני הפוקימונים שלה
    "אני רואה שקבילת שכל,באת להביא לי את האבן?" שואלת אריאנה בעוקצנות ובמבט מרושע.
    מה תעשה?

נוקו-
    "לברבוץ שלי " את עונה לה בחיוך,"יפה יפה" אומרת המוכרת בחיוך, "יש לו משהו שיתאים לו במיוחד?" את שואלת אותה, "אני לא חושבת,את מבינה,החנות הזאת לא מוכרת את כל סוגי הפירות ואחד מסוגי הפירות זה סוג אדמה,מה שאני יכולה להציע לך זה רק פירות לסוג מים שאנחנו מגדלים בשפת האגם" מסבירה המוכרת.
    אתם מגיעים לחלקת פירות כחולים, "זה פרי צ'סטו" אומרת המוכרת ומרימה אחד "פרי צ'סטו הוא בעל קליפה עבה וקשה וטעמו יבש,הוא מאוד שכיח באזור שלנו,עוד אפשרות שיש לך זה פרי ננב,המרקם שלו קשיח מאוד וטעמו מריר ומתוק" מסבירה המוכרת ומרימה פרי ננב מארגז שנמצא ליד פירות בצ'סטו.
    "אני לא בטוחה,אבל אני חושבת שפוקימוני אדמה אוהבים טעם יבש,אבל אל תתפסי אותי במילה אני לא בטוחה" מוסיפה המוכרת.
    מה תעשי?

קודאק-
    "טוב רק רגע" אתה אומר לה ומחזיר את כולם לפוכדורים שלהם חוץ ממאנקי,אתה מורה על מאנקי לבעוט בחייל עוד,מאנקי בועט בבטנו וגורם לו לתזוזות.
    "זאת ממש התעללות! אפילו אם מדובר בבן אדם רשע!" אומרת סוזן הרגישה,אתה מחזיר את מאנקי ורץ ביחד עם סוזן לפתח המערה.
    כעבור כמה דקות של ריצה מהירה אתם מגיעים לפתח ורואים את אותם הפועלים והפוקימונים ממשיכים לעבוד.
    לכי תזעיקי את השוטרת ג'ני" אתה אומר לה, "ומה אתה תעשה?" שואלת סוזן.
    מה תעשה?

8. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "טוב רק רגע" אתה אומר לה ומחזיר את כולם לפוכדורים שלהם חוץ ממאנקי,אתה מורה על מאנקי לבעוט בחייל עוד,מאנקי בועט בבטנו וגורם לו לתזוזות.
    "זאת ממש התעללות! אפילו אם מדובר בבן אדם רשע!" אומרת סוזן הרגישה,אתה מחזיר את מאנקי ורץ ביחד עם סוזן לפתח המערה.
    כעבור כמה דקות של ריצה מהירה אתם מגיעים לפתח ורואים את אותם הפועלים והפוקימונים ממשיכים לעבוד.
    לכי תזעיקי את השוטרת ג'ני" אתה אומר לה, "ומה אתה תעשה?" שואלת סוזן.
    מה תעשה?
    "אני אשאר כאן,אין לי ממש מושג איפה היא חח" אומר לה.
    ואז אחשוב 'אפשר לחשוב איזו התעללות,זה היה רק כדי שהוא לא יעקוב אחרינו או משהו'.
    בזמן סוזן תלך אחשוב 'כמה זמן?'.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    "לברבוץ שלי " את עונה לה בחיוך,"יפה יפה" אומרת המוכרת בחיוך, "יש לו משהו שיתאים לו במיוחד?" את שואלת אותה, "אני לא חושבת,את מבינה,החנות הזאת לא מוכרת את כל סוגי הפירות ואחד מסוגי הפירות זה סוג אדמה,מה שאני יכולה להציע לך זה רק פירות לסוג מים שאנחנו מגדלים בשפת האגם" מסבירה המוכרת.
    אתם מגיעים לחלקת פירות כחולים, "זה פרי צ'סטו" אומרת המוכרת ומרימה אחד "פרי צ'סטו הוא בעל קליפה עבה וקשה וטעמו יבש,הוא מאוד שכיח באזור שלנו,עוד אפשרות שיש לך זה פרי ננב,המרקם שלו קשיח מאוד וטעמו מריר ומתוק" מסבירה המוכרת ומרימה פרי ננב מארגז שנמצא ליד פירות בצ'סטו.
    "אני לא בטוחה,אבל אני חושבת שפוקימוני אדמה אוהבים טעם יבש,אבל אל תתפסי אותי במילה אני לא בטוחה" מוסיפה המוכרת.
    מה תעשי?

?
    "אממ יודעת משהו? אני יקח אחד מכול אחד פשוט" אני אומרת בחיוך ושמה את שני הפירות בסלסלה "אז נראה יל שסיימתי" אני אומרת ובודקת שיש לי פירות לכול הפוקימונים שלי, אם כן אז אני הולכת לקופה ומשלמת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה, שנצא?" אתה שואל אותם ונראה שהפוקימונים מסכימים,רק פירו עוזב אותכם ומעופף למקום אחר וחוזר לאחר כמה דקות.
    אתה מזיק את קופסת העץ בחוקה ומתפל שזה יסתיים כאן.
    אתה מסמן לפוקימונים המעופפים לתפוס מקום בעצים, "פירו!" פירו צווח בקול רם ומתחיל להניע את כנפיו הגדולות שיוצרות רוח רבה שמרימה אותו באוויר,הוא עף קדימה בעוד גולבאט וזוג הפידגי'וטוים אחריו.
    אתה,הפוקימונים שלך ופוקימוני היער מתחילים לצעוד,בראש צועדים אתה וצ'רמנדר בעוד ששאר הפוקימונים כולל את שלך צועדים בגוש אחד,צ'רמנדר נושם נשימות ארוכות ונראה שמכין את עצמו,אתה מסתכל עליו בחיוך.
    אתם ממשיכים ללכת לכיוון האגם הסודי,בדרך אתה נזכר בעצים הגבוהים והנמוכים שהיו פה ועכשיו רובם נשרפו.
    כשאתם מתקדמים אתם מבחינים בכמה חיילי צוות רוקט ובפוקימונים הם מתכוננים לתקוף אותך אבל אתה מרים את קופסת העץ שבתוכה נמצאת האבן והם חודלים מלתקוף,ככה אתם ממשיכים, עד שאתם מגיעים לרחבת האגם.
    אתה והפוקימונים מתקדמים לכיוון האגם,הצמחייה שסביב האגם שרופה בעוד שהאגם נשאר עדיין כפי שהיה ממקודם.
    אתה מנסה לחפש את הפוקימונים המעופפים אבל מזווית העין שלך אתה לא מוצא אותם.
    "נו אז אני רואה שהגעת" אתה שומע קול מוכר ורואה שזאת מלווה בשני הפוקימונים שלה
    "אני רואה שקבילת שכל,באת להביא לי את האבן?" שואלת אריאנה בעוקצנות ובמבט מרושע.
    מה תעשה?
    "זה לא צריך להיגמר ככה, את יכולה פשוט לקחת את הפוקימונים שלך וללכת מפה, לא יקרה לך כלום" אני אומר לה (בחיקוי של הסדרה אווטאר חח) "איפה צ'אד?!" אני שואל אותה בכעס.

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"זה לא צריך להיגמר ככה, את יכולה פשוט לקחת את הפוקימונים שלך וללכת מפה, לא יקרה לך כלום" אתה אומר לה בקשיחות וביטחון, "סליחה? כדאי לך לא להתחצף" אריאנה אומרת בקול מאיים.
    "איפה צ'אד?!" אתה שואל אותה בקול רם ובכעס ומסתכל לתוך עיניה המרושעות, "צ'אד? מי זה צ'אד?" אומרת אריאנה ומצחקקת לעצמה, אריאנה חודלת מלצחוק ומסתכלת עליך, "מה אתה רוצה ממנו בכלל?" שואלת.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אממ יודעת משהו? אני יקח אחד מכול אחד פשוט" את אומרת ולוקחת את הפירות שהמוכרת החזיקה בידה ומניחה אותם בסלסילה,את מרגישה שהסלסילה מתחילה להיות די כבדה.
    "אז נראה לי שסיימתי" את אומרת, "האמת שיש עוד שני פירות סוגי מים שיכול להיות שברבוץ' יאהב" אומרת המוכרת ומתקדמת איתך בארגזים ומרימה שני פירות נוספים.
    בידה הימנית היא מחזיקה פרי ירוק ובידה השמאלית מחזיקה פרי צהוב וכחול.
    "אלו פרי דורין ופרי פשו , טעמו מריר ומעט חמוץ,ביס אחד ממנו יכול להפסיק שיהוקים, פרי פשו,בשרו של הפרי הזה מנוקד בהרבה בועות אוויר שמאפשרות לו לצוף במים,שני הפירות האלו עם לפוקימוני מים" אומרת המוכרת בחיוך.
    מה תעשי?

קודאק-
    "אני אשאר כאן,אין לי ממש מושג איפה היא חח" אתה אומר לה והיא הולכת.
    בינתיים אתה חושב לעצמיך על מה שהיא אמרה,הזמן עובר וסוזן לא חוזרת.
    פתום אתה מבחין בסוזן חוזרת בלי אף אחד, "אומרים שהשוטרת ג'ני לא נמצאת היום בעיר,מי יוכל לעזור לנו?" שואלת אותך סוזן.
    מה תעשה?

12. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "אני אשאר כאן,אין לי ממש מושג איפה היא חח" אתה אומר לה והיא הולכת.
    בינתיים אתה חושב לעצמיך על מה שהיא אמרה,הזמן עובר וסוזן לא חוזרת.
    פתום אתה מבחין בסוזן חוזרת בלי אף אחד, "אומרים שהשוטרת ג'ני לא נמצאת היום בעיר,מי יוכל לעזור לנו?" שואלת אותך סוזן.
    מה תעשה?
    "טוב,יש לי רעיון" אמלמל.
    אומר לה "חכי כאן או שתבואי איתי!" ואז ארוץ מהר למכון.
    אכנס למכון ואחפש את המנהיג שלו "סליחה..רוארק? אני צריך אותך מהר,בוא אחרי" אומר לו במידה ואמצא אותו.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"זה לא צריך להיגמר ככה, את יכולה פשוט לקחת את הפוקימונים שלך וללכת מפה, לא יקרה לך כלום" אתה אומר לה בקשיחות וביטחון, "סליחה? כדאי לך לא להתחצף" אריאנה אומרת בקול מאיים.
    "איפה צ'אד?!" אתה שואל אותה בקול רם ובכעס ומסתכל לתוך עיניה המרושעות, "צ'אד? מי זה צ'אד?" אומרת אריאנה ומצחקקת לעצמה, אריאנה חודלת מלצחוק ומסתכלת עליך, "מה אתה רוצה ממנו בכלל?" שואלת.
    מה תעשה?
    "אני יודע שהוא אצלכם, שחררו אותו!" אני קורא לעברה בכעס "אם לא..." אני אומר לו, ומוציא את האבן החוצה "האבן תישבר" אני מוסיף.

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אני יודע שהוא אצלכם, שחררו אותו!" אתה קורא לעברם בביטחון ובכעס, "אם לא..." אתה אומר בכעס ופותח את קופסת העץ שבידך ומחזיק בשתי ידיך את האבן של מיו, "האבן תישבר" אתה מוסיף.
    אריאנה מחמיצה פנים, "תביאו את צ'אד לכאן!" אומרת אריאנה ושני חיילי צוות רוקט מופיעים מאחוריה כשהם מחזיקים את שכבול בידיו, "תומאס! האבן יותר חשובה!" צועק תומאס, "תסתום יצור מטונף" אומרת אריאנה, "אתה באמת מוכן לתת לי את האבן בשביל הטיפוס הזה?" שואלת אריאנה.
    מה תעשה?

קודאק-
    "טוב,יש לי רעיון" אתה ממלמל.
    אתה אומר לסוזן לחכות לך או שתבוא איתך,היא מחליטה לבוא איתך ולא להישאר לבד.
    שניכם הולכים למכון,אתם רואים שהוא עדיין נעול, 'אני חייב למצוא את רורק' אתה חושב לעצמיך ומביט לכניסה למכרות,באופק אתה מבחין ב-http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=38585&page=46 מוביל חבורת ילדים צעירים למוזיאון הפוקימונים.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אני יודע שהוא אצלכם, שחררו אותו!" אתה קורא לעברם בביטחון ובכעס, "אם לא..." אתה אומר בכעס ופותח את קופסת העץ שבידך ומחזיק בשתי ידיך את האבן של מיו, "האבן תישבר" אתה מוסיף.
    אריאנה מחמיצה פנים, "תביאו את צ'אד לכאן!" אומרת אריאנה ושני חיילי צוות רוקט מופיעים מאחוריה כשהם מחזיקים את שכבול בידיו, "תומאס! האבן יותר חשובה!" צועק תומאס, "תסתום יצור מטונף" אומרת אריאנה, "אתה באמת מוכן לתת לי את האבן בשביל הטיפוס הזה?" שואלת אריאנה.
    מה תעשה?
    "קודם תשחררו אותו, אחר כך נראה" אני אומר לה "כשהוא יהיה כאן, אז אני אמסור לך את האבן" אני אומר לה, ו"בטעות" מפיל את הקופסא עם האבן בתוכה על הקרקע "אופס" אני אומר ומיד מתכופף להרים את הקופסא, אך עושה החלפה ביןה אבן האמיתית למזוייפת בלי שהיא תראה

עמוד 53 מתוך 70 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •