Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 70 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [U][B]

נוקו-
    "אממ יודעת משהו? אני יקח אחד מכול אחד פשוט" את אומרת ולוקחת את הפירות שהמוכרת החזיקה בידה ומניחה אותם בסלסילה,את מרגישה שהסלסילה מתחילה להיות די כבדה.
    "אז נראה לי שסיימתי" את אומרת, "האמת שיש עוד שני פירות סוגי מים שיכול להיות שברבוץ' יאהב" אומרת המוכרת ומתקדמת איתך בארגזים ומרימה שני פירות נוספים.
    בידה הימנית היא מחזיקה פרי ירוק ובידה השמאלית מחזיקה פרי צהוב וכחול.
    "אלו פרי דורין ופרי פשו , טעמו מריר ומעט חמוץ,ביס אחד ממנו יכול להפסיק שיהוקים, פרי פשו,בשרו של הפרי הזה מנוקד בהרבה בועות אוויר שמאפשרות לו לצוף במים,שני הפירות האלו עם לפוקימוני מים" אומרת המוכרת בחיוך.
    מה תעשי?

?
    "אממ הבועות נשמע טוב אבל במקרה של שיהוקים.. אני יקח את שניהם במקום" אני ואמרת ומחליפה בין הפירות וניגשת לקופה אם הסלסלה איתי לאחר שהודתי למכורת והפוקימונים שלי איתי \עלי\ בתוך הסלסלה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    Spoiler ספוילר

אתה קורא לטדיאורסה בכעס, "זה לא הזמן לאכול" אתה מוסיף ומתחיל לצחוק על פרצופו המרוח בדבש של טדיאורסה שמסתכל עליך ומלקק את הדבש מידיו.
    "רד למטה לפני שתסתבך עם הדבורים", "ותנקה איכשהו את הפרצוף שלך". אתה מוסיף.
    "טדיאורסה!" קורא טדיאורסה בקול שבע ומחליק במורד גזע העץ ומלק את פרוותו הספוגה בדבש,תוך כמה רגעים טדיאורסה נראה נקי לחלוטין, .'איך הגעתי למצב הזה שאני מדבר כאילו אני אמא שלו?' אתה חושב לעצמיך ומביט בו
    מה תעשה?
    את ההודעה האחרונה שלך...
    ~~~~~~
    "בוא נמשיך לרוסטרבו או איך שלא קוראים לעיר הזו" אני אומר לו. לאחר כמה דקות הליכה אני מוציא גם את טורצ'יק מהפוקדור שלו "גם אתה צריך להיות כאן, אני רוצה לעשות לכם אימון משותף"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קודם תשחררו אותו, אחר כך נראה" אתה אומר לה, "סליחה אתה מציב לי תנאים?" אומרת אריאנה בזילזול.
    "כשהוא יהיה כאן, אז אני אמסור לך את האבן" אתה אומר לה, "ומאיפה לי לדעת שאתה והוא תברחו מפה עם האבן?" שואלת אריאנה ומביטה בך בעיניים,אתה מפיל בטעות את האבן בתוך הקופסא שנוחתת בדשא, "תיזהר איתה! לא תוכל לדעת אילו כוחות יש בתוכה" אומרת אריאנה ומסתכלת על קופסת העץ, "אני אומרת שתיתן לי את האבן, ואז אני אשחרר את אדון צ'אד" אריאנה מציעה ומסתכלת עליך במבט חודר, "תומאס האבן יותר חשובה!" צועקת צ'אד ומביט בך.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "בוא נמשיך לרוסטרבו או איך שלא קוראים לעיר הזו" אתה אומר ושניכם מתחילים לצעוד, "טדיאורסה" אומר טדיאורסה בקול רגוע ומניח את ידיו על בטנו,אתה משחרר את טורצ'יק גם, "גם אתה צריך להיות כאן, אני רוצה לעשות לכם אימון משותף" אתה אומר לו ושלושתכם ממשיכים בדרך.
    אתה מסתכל סביב,היער נראה שקט ושליו, כעבור 10 דקות הליכה מופיע לידכם עץ גדול,על אחד מהענפים שלו אתה מבחין בפוקימון שדומה לציפור שיושב עליו ומסתכל עליכם,בקרקע ליד גזע העץ אתה מבחין בעוד פוקימון ששוכב על הקרקע בשאננות ונראה שהוא יושן.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אממ הבועות נשמע טוב אבל במקרה של שיהוקים.. אני יקח את שניהם במקום" את אומרת לה ומוציאה את שני הפירות שלקחת ושמה את הפירות שהמוכרת הציעה לך, "את בטוחה? אני חושבת שכדאי שתשאירי אצלך את הפירות שלקחת,בשביל ברבוץ' תצטרכי את הטעם היבש אני חושבת..כמובן שתוכלי לקנות פה עוד דברים חוץ מפירות כמו תיק נשיאה מיוחד לפירות ועוד דברים,אני אעשה לך מחיר טוב כי קנית" אומרת לך המוכרת בחיוך.
    מה תעשי?

4. וואו כל כך אין לי מושג
    דיוויד-
    "בוא נמשיך לרוסטרבו או איך שלא קוראים לעיר הזו" אתה אומר ושניכם מתחילים לצעוד, "טדיאורסה" אומר טדיאורסה בקול רגוע ומניח את ידיו על בטנו,אתה משחרר את טורצ'יק גם, "גם אתה צריך להיות כאן, אני רוצה לעשות לכם אימון משותף" אתה אומר לו ושלושתכם ממשיכים בדרך.
    אתה מסתכל סביב,היער נראה שקט ושליו, כעבור 10 דקות הליכה מופיע לידכם עץ גדול,על אחד מהענפים שלו אתה מבחין בפוקימון שדומה לציפור שיושב עליו ומסתכל עליכם,בקרקע ליד גזע העץ אתה מבחין בעוד פוקימון ששוכב על הקרקע בשאננות ונראה שהוא יושן.
    מה תעשה?
    כדאי שתדע: לעולם לא אומרים 'יושן'. אין מילה כזו בעברית. אומרים 'ישן'.
    ~~~~~
    "לא נפריע לו לישון" אני אומר לשני הפוקימונים שלי ומסמן בראשי לכיוון הפוקימון הישן, אני מסתכל על טורצ'יק ואומר לו "תשתמש בגחלת כדי להפיל את הציפור לארץ. טדיאורסה, תשתמש עליו בשבירת לבנים ברגע שהוא יפול. בסדר?" אני שואל את שני הפוקימונים שלי.

תודה שהתייחסתם, דוד

5. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"לא נפריע לו לישון" אתה אומר לטדיאורסה וטורצ'יק.
    "תשתמש בגחלת כדי להפיל את הציפור לארץ. טדיאורסה, תשתמש עליו בשבירת לבנים ברגע שהוא יפול. בסדר?" אתה שואל אותם והם מהנהנים.
    טורצ'יק יורה גחלת לכיוון פוקימון הציפור שמבחיןם בכך ומתחמק,טדיאורסה רואה שהפוקימון לא נופל ומתחיל להכות את העץ בשבירת לבנים,העץ מאוד קשיח והוא לא זז, "טיי" אומר הפוקימון ומתחיל לעוף מעל טדיאורסה וטורצ'יק ומכפיל את עצמו,10 פוקימוני ציפור מופיעים לפתע מעל שני הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?

6. וואו כל כך אין לי מושג
    דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"לא נפריע לו לישון" אתה אומר לטדיאורסה וטורצ'יק.
    "תשתמש בגחלת כדי להפיל את הציפור לארץ. טדיאורסה, תשתמש עליו בשבירת לבנים ברגע שהוא יפול. בסדר?" אתה שואל אותם והם מהנהנים.
    טורצ'יק יורה גחלת לכיוון פוקימון הציפור שמבחיןם בכך ומתחמק,טדיאורסה רואה שהפוקימון לא נופל ומתחיל להכות את העץ בשבירת לבנים,העץ מאוד קשיח והוא לא זז, "טיי" אומר הפוקימון ומתחיל לעוף מעל טדיאורסה וטורצ'יק ומכפיל את עצמו,10 פוקימוני ציפור מופיעים לפתע מעל שני הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?
    'פוקימון מעצבן' אני אומר וחושק את שפתי בכעס "הם לא אמיתיים" אני אומר לפוקימונים שלי "רק אחד מהם. טורצ'יק" אני אומר לו "תשתמש בצוויחה, ואז הפוקימון יתבלבל ויפול ואז, טדיאורסה" אני מסתכל עליו "אתה כבר יודע איך לטפל בהם, נכון?" אני קורץ לפוקימון שלי ומלטף את ראשו "עכשיו" אני לוחש.
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 06-27-2011 בשעה 03:33 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

7. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    'פוקימון מעצבן' אתה חושב בכעס,"הם לא אמיתיים" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    אתה פוקד על טורצ'יק להשתמש בצוויחה,טורצ'יק פותח את פיו וצווח בקול רם,הכפילים עפים באוויר במהירות והצוויחה לא משפיעה עליהם אך לפתע אתה שם לב שהפוקימון שישן התעורר מרעש הצוויחה,הוא מנער את ראשו באיטיות ומסתכל על טורצ'יק.
    "אתה כבר יודע איך לטפל בהם, נכון?" אתה אומר לטדיאורסה והוא קורץ לך,בעזרת ציפורניו החדות הוא מטפס על העץ הגדול ומגיע לענף בו ישב הפוקימון המעופף,מסתכל על הכפילים וקופץ מהעץ עליהם,ידיו מתחילות לזהור והוא מצליח לפגוע בדמות אחת שנעלמת.
    טדיאורסה נוחת על הקרקע,פוקימוני המעופף נעים לכיוון טורצ'יק וטדיאורסה בעוד כנפיהם זוהרות.
    מה תעשה?

8. וואו כל כך אין לי מושג
    דיוויד-
    'פוקימון מעצבן' אתה חושב בכעס,"הם לא אמיתיים" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    אתה פוקד על טורצ'יק להשתמש בצוויחה,טורצ'יק פותח את פיו וצווח בקול רם,הכפילים עפים באוויר במהירות והצוויחה לא משפיעה עליהם אך לפתע אתה שם לב שהפוקימון שישן התעורר מרעש הצוויחה,הוא מנער את ראשו באיטיות ומסתכל על טורצ'יק.
    "אתה כבר יודע איך לטפל בהם, נכון?" אתה אומר לטדיאורסה והוא קורץ לך,בעזרת ציפורניו החדות הוא מטפס על העץ הגדול ומגיע לענף בו ישב הפוקימון המעופף,מסתכל על הכפילים וקופץ מהעץ עליהם,ידיו מתחילות לזהור והוא מצליח לפגוע בדמות אחת שנעלמת.
    טדיאורסה נוחת על הקרקע,פוקימוני המעופף נעים לכיוון טורצ'יק וטדיאורסה בעוד כנפיהם זוהרות.
    מה תעשה?
    "אוי, זה לא הלך" אני אומר לפוקימונים שלי "לפי דעתי אתם לא תוכלו לחמוק מהם, אז תתקפו אותם. התקפה היא ההגנה הטובה ביותר. טדיאורסה, שיסוע, טורצ'יק, ניקור, מהר"

תודה שהתייחסתם, דוד

9. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    "אוי, זה לא הלך" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    לפי דעתי אתם לא תוכלו לחמוק מהם, אז תתקפו אותם. התקפה היא ההגנה הטובה ביותר. טדיאורסה, שיסוע, טורצ'יק, ניקור, מהר" אתה פוקד עליהם.
    טדיורסה וטורצ'יק עומדים מוכנים ומכינים את עצמם למתקפה,ציפורניו של טדיאורסה מתחילות לזהור בעוד מקורו של טורצ'יק זוהר גם הוא.
    5 כפילים תוקפים את טדיאורסה ו-4 תוקפים את טורצ'יק.
    טדיאורסה שורט את הראשון ולאחר מכן פונה לשני,השלישי כמעט פוגע בו והרביעי מצליח לפגוע בטדיאורסה.
    טורצ'יק נע במהירות ומצליח להביס 3 שכפולים,כרגע נותרו 3 פוקימונים אבל שניים מהם נעלמים ונשאר הפוקימון המקורי, "טיילו!" קורא הפוקימון ומתחיל לצלול במהירות לכיוון טדיאורסה.
    מה תעשה?

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "טוב,יש לי רעיון" אתה ממלמל.
    אתה אומר לסוזן לחכות לך או שתבוא איתך,היא מחליטה לבוא איתך ולא להישאר לבד.
    שניכם הולכים למכון,אתם רואים שהוא עדיין נעול, 'אני חייב למצוא את רורק' אתה חושב לעצמיך ומביט לכניסה למכרות,באופק אתה מבחין ב-http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=38585&page=46 מוביל חבורת ילדים צעירים למוזיאון הפוקימונים.
    מה תעשה?
    התמונה לא עובדת
    ~
    אני אגש אליו ואומר לו לעזור לנו בתקווה שזה רוארק. (אין לי שמץ של מושג מי זה,אני לא ממש יכול להגיב)

Spoiler ספוילר

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

אתה מחפש בתיקך אחר משהו שיוכל לעזור לצ'יקוריטה כשלפתע אתה מוצא את התרופות שלך.
    אתה מוציא מתיקך את אחת התרופות, "קחי את זה, זה יחזיק לקצת זמן" אתה אומר לה,היא מסתובבת ומתקרבת אליך ואתה מרסס את התרופה עליה עד שהתרופה נגמרת,צ'יקוריטה מחייכת ונראה שהיא מרגישה יותר טוב.
    "תרופות אה? אני אנצח אותך בלי זה" אומרת אליס בנחישות וחושבת על מהלך,בינתיים אתה מדריך את צ'יקוריטה.
    "תלשי ענף עבה וגדול, אך לא מידי שתוכלי לשאת אותה" אתה אומר לה,צ'יקוריטה מסתכלת סביב ומחפשת אחר ענף,היא מבחינה באחד,היא שולחת את גפניה החזקים שתוך כמה שניות תולשים את הענף מהעץ.
    "צ'יקוריטה, הפעם זה חשוב אסור לאפשר להם להגיב, במהירות רבה כסי את הענף באבקת רעל, ואז השתמשי בגפן מצליפה וחבטי בעזרת הענף הגדול במאריפ מספר פעמים, כשתתקוף תוכלי להגן באמצעותו, הוא מבודד!".
    צ'יקוריטה מרססת את הענף ברעל ומתחילה להכות את מאריפ בחוזקה, "מאריפ תגני על עצמיך בעזרת הגנת כותנה!" אומרת אליס במהירות וצמרה של מאריפ מתנפח,צ'יקוריטה מכה בצמר ולא גורמת נזק למאריפ.
    "עכשיו תראה טריק" אומרת אליס וקורצת, "מאריפ תישארי במצב הגנת הכותנה! תטעני את עצמיך בחשמל! ואחר כך תשלחי כדור אלקטרו!" קוראת אליס בחיוך.
    אתה שם לב שזרמים חשמליים מתחילים לזרום סביב צמרה של מאריפ,לאט לאט מאריפ חוזרת לצורתה שעל הזנב שלה עומד כדור חשמל גדול, "מאריפ!" קוראת מאריפ ומשגרת את הכדור האלקטרו לכיוון צ'יקוריטה בדיוק שהשפעת הרעל משפיעה עוד פעם ומחלישה אותה,כדור האלקטרו המהיר נע במהירות לצ'יקוריטה שמלפפת את העץ שממנו תלשה את הענף בעזרת גפניה ובמזל מצליחה להתחמק מכדור האלקטרו,השפעת הרעל משפיעה על מאריפ.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אוף לעזזל הקרב הזה הופך למטיש.. חייבים לסיים את זה!' אחשוב מעט כעוס וממורמר.
    לאחר מכן אדריך שוב את צ'יקוריטה "צ'יקוריטה שלחי עליי תער לרצפה קרוב למאריפ, תגרמי להרבה אבל וחול ושיעסיק טיפה את מראיפ בלהשתעל ולצאת משם.."
    אוודה שזה יצליח ואז מיד אוסיף "עכשיו השלפי שני גפנות והאחזי בענף עץ אחר התנדדי ממנו בשביל תנופה ואז עופי במהירות על מאריפ עם דחיפה!"
    "קדימה בוא ננצח, את מסוגלת, אנחנו חזקים מהם!" אעודד את צ'יקוריטה ומנגד אנסה לשבור את רוחה של מאריפ!

.

12. משתמש מנוסה
    שם: שגיא או שגיאן אלקטינה הבורא הגדול
    שם בפורום: ויפוריאון2121
    שם במשחק: V
    רקע: V הוא יתום שנולד באונובה, כשאימצו אותו הוא חלם לנצח את צוות פלזמה ולהגיד למנהיג את דעתו על מטרת הצוות, תמיד ידע שהצוותים יחזרו, יום אחד הוא ראה אישה במדי צוות פלזמה שאמרה לו:" הצתרף לצוות פלזמה אחרת תמות" V חשב שהיא משוגעת שעוזרת להקמה מחודשת לצוות פלזמה, תמיד חשב על ההתחלתי, לדעתו אושווט והיתפתחיותיו היו נמייתיים מידי, טפיג והתפתחיותיו היו מגעילים, אבל סניבי והיתפתחויותיו היו המועדפים שלו, הוא תמיד רצה לדעת על הוריו.
    מחוז: יונובה
    פוקימון התחלתי: סניבי( מספר 01 בפוקידקס יונובה)
    תיאור הדמות: (חיצוני): גבוה, עם שער חום בהיר, חולצה ירוקה כחולה, מכנסיים בצבע חום בהיר מאוד (פנימי): חכם, יודע לתת טיפים( לאנשים שקשה להם במשהו), ועם בעיות ריכוז ( גופני): חמשת החושים במצב מצויין, מהיר, וחזק.
    בן\בת: בן
    ציוד:לא לגעת
    הערות\בקשות: מה השעה באמריקה?
    נערך לאחרונה על ידי ויפוריאון2121, 07-12-2011 בשעה 06:27 PM
    קבוצת הפוקימונים!

Spoiler ספוילר

שלוה פנימית:
    Spoiler ספוילר

סמוראוט שווה:
    Spoiler ספוילר
    עץ הדעת:
    Spoiler ספוילר

ארבעת היסודות:
    Spoiler ספוילר

הפלוס:
    Spoiler ספוילר

אנשי השועל:

Spoiler ספוילר

העם רוצה צדק חברתי!
    כל מי שבעד למחאה שיוסף את זה לחתימה שלו

שישייה:

מבוקש:

שומרי ראש:
    , , , ,

מקדש הויפוריאון:

Spoiler ספוילר

יש פה עיר למי שרוצה להשתכן להיכנס ל http://sagishaharia.myminicity.com/

13. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="Red"][U][B]נוקו-
    "אממ הבועות נשמע טוב אבל במקרה של שיהוקים.. אני יקח את שניהם במקום" את אומרת לה ומוציאה את שני הפירות שלקחת ושמה את הפירות שהמוכרת הציעה לך, "את בטוחה? אני חושבת שכדאי שתשאירי אצלך את הפירות שלקחת,בשביל ברבוץ' תצטרכי את הטעם היבש אני חושבת..כמובן שתוכלי לקנות פה עוד דברים חוץ מפירות כמו תיק נשיאה מיוחד לפירות ועוד דברים,אני אעשה לך מחיר טוב כי קנית" אומרת לך המוכרת בחיוך.
    מה תעשי?
    "טוב נו.." אני אומרת ומחזירה פרי אחד וניגשת לקופה יחד אם התיק ונאנחת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

14. וואו כל כך אין לי מושג
    דיוויד-
    "אוי, זה לא הלך" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    לפי דעתי אתם לא תוכלו לחמוק מהם, אז תתקפו אותם. התקפה היא ההגנה הטובה ביותר. טדיאורסה, שיסוע, טורצ'יק, ניקור, מהר" אתה פוקד עליהם.
    טדיורסה וטורצ'יק עומדים מוכנים ומכינים את עצמם למתקפה,ציפורניו של טדיאורסה מתחילות לזהור בעוד מקורו של טורצ'יק זוהר גם הוא.
    5 כפילים תוקפים את טדיאורסה ו-4 תוקפים את טורצ'יק.
    טדיאורסה שורט את הראשון ולאחר מכן פונה לשני,השלישי כמעט פוגע בו והרביעי מצליח לפגוע בטדיאורסה.
    טורצ'יק נע במהירות ומצליח להביס 3 שכפולים,כרגע נותרו 3 פוקימונים אבל שניים מהם נעלמים ונשאר הפוקימון המקורי, "טיילו!" קורא הפוקימון ומתחיל לצלול במהירות לכיוון טדיאורסה.
    מה תעשה?
    'אז טיילו הוא הפוקימון הזה' אני חושב, אני נזכר בסוולו של אחי הגדול, אותו אחד שניקר אותי בזרוע הימנית. 'טוב, זה לא הזמן לחזור בזמן' אני אומר לעצמי בהחלטיות "טדיאורסה, פזילה, בשביל לבלבל אותו. טורצ'יק, אתה תתקוף את טיילו מהצד".

תודה שהתייחסתם, דוד

15. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קודם תשחררו אותו, אחר כך נראה" אתה אומר לה, "סליחה אתה מציב לי תנאים?" אומרת אריאנה בזילזול.
    "כשהוא יהיה כאן, אז אני אמסור לך את האבן" אתה אומר לה, "ומאיפה לי לדעת שאתה והוא תברחו מפה עם האבן?" שואלת אריאנה ומביטה בך בעיניים,אתה מפיל בטעות את האבן בתוך הקופסא שנוחתת בדשא, "תיזהר איתה! לא תוכל לדעת אילו כוחות יש בתוכה" אומרת אריאנה ומסתכלת על קופסת העץ, "אני אומרת שתיתן לי את האבן, ואז אני אשחרר את אדון צ'אד" אריאנה מציעה ומסתכלת עליך במבט חודר, "תומאס האבן יותר חשובה!" צועקת צ'אד ומביט בך.
    מה תעשה?
    "נעשה זאת ככה, נחליף בו זמנית. האבן תמורת צ'אד, בסדר?" אני אומר לה 'שיגיעו כבר הרינג'רים...' אני חושב לעצמי.

עמוד 54 מתוך 70 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •