Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 70 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    תקשיבו... אתם רוצים להתחיל את האיוונט שהיה אמור להיות בל"ג בעומר? כי חסר שחקן באונובה,מה אתם אומרים?

תומאס-
    "נעשה זאת ככה, נחליף בו זמנית. האבן תמורת צ'אד, בסדר?" אתה אומר לה וחושב מתי הריינג'רים יבואו.
    "ומה אתה אומר על זה שאני אקח את האבן ואז אתה תיקח את צ'אד?" מציעה אריאנה בעוקצנות, "אתה חושב נולדתי אתמול? אתה תקבע לי חוקים?! קדימה תתפסו את האבן!" קוראת אריאנה והפוקימונים של אנשי צוות רוקט מתחילים לתקוף אך הפוקימונים שמאחורייך מגינים עליך ומתחיל קרב גדול,הפוקימונים המעופפים מגיחים מהעצים,אותם מוביל פירו הגדול, "אז אני רואה שאירגנת פה צבא" אומרת אריאנה, "תיתן לי את האבן אחרת אתה תצטער על מה שיקרה עכשיו" אומרת אריאנה בחיוך שטני.
    מה תעשה?

האריסון-
    "צ'יקוריטה שלחי עליי תער לרצפה קרוב למאריפ, תגרמי להרבה אבל וחול ושיעסיק טיפה את מראיפ בלהשתעל ולצאת משם.." אתה פוקד עליה.
    צ'יקוריטה שולחת עלי טער שמזיזים חול שמתעופף לכיוון מאריפ שטוענת עוד שוק רעם.
    "עכשיו השלפי שני גפנות והאחזי בענף עץ אחר התנדדי ממנו בשביל תנופה ואז עופי במהירות על מאריפ עם דחיפה!" אתה אומר לה.
    צ'יקוריטה מחייכת ועומדת במקום,מאריפ טוענת את שוק הרעם ושולחת אותו לכיוונה,צ'יקוריטה כוונת במיומנות ומתחמקת,היא נאחזת בענף עבה וחזק ומתחילה להתנדנד ופוגעת בגופה בחוזקה במאריפ שנופלת על הרצפה.
    "קדימה בוא ננצח, את מסוגלת, אנחנו חזקים מהם!" אתה מעודד אותה.
    "קדימה מאריפ תשתמשי בכדור אלקטרו!" אומרת אליס,מאריפ טוענת כדור אלקטרו ותוך כדי מתחילה לרוץ במהירות לכיוון צ'יקוריטה שמחייכת ונראית מוכנה,מאריפ זועמת ומשליחה את הכדור שנע במהירות,צ'יקוריטה תופסת בעזרת גפנה גזע עץ ומתחמקת ועם הגפן השני תופסת את מאריפ ומשליחה אותה לאוויר, "מאריפ הגנת כותנה!" קוראת אליס ומאריפ מתחילה להתכדרר לתוך כדור עבה של צמר,היא נוחתת וצ'יקוריטה מפתיעה אותה בכמות עצומה של עלי טער שחובטים בה אחד אחד,מאירפ מתעלפת וצ'יקוריטה עומדת בחיוך,השפעת הרעל חוזרת ומחלישה אותה, "זה היה נהדר מאריפ,עכשיו ג'ירפרינג!" קוראת אליס תוך כדי שהיא מחזירה את מאריפ ומוציאה את הפוקימון שלה שנראה נחוש מאוד.
    מה תעשה?

דיוויד-
    אתה רואה שזה טיילו ונזכר בסוולו הגדול של אחיך.
    "טדיאורסה, פזילה, בשביל לבלבל אותו. טורצ'יק, אתה תתקוף את טיילו מהצד" אתה פוקד על שניהם.
    טדיאורסה מנסה למקד את עיניו בעיניו של טיילו אך זה בלתי אפשרי עם התנועה במתמדת שלו.
    טורצ'יק מתחיל למקד את האנרגיה שלו ושולח גחלת שלא פוגעת בטיילו.
    טיילו מתחיל לעוף במהירות לכיוון טדיאורסה,טדיאורסה מכין את ידיו והן מתחילות לזהור,טיילו מתקרב במהירות וטדיאורסה מפתיע אותו בפגיעה בחזהו שמעיפה את טיילו לאוויר ואת טדיאורסה אחורה בגלל ההדף.
    טיילו מתעצבן וכנפיו זוהרות והוא מתעופף לכיוון טורצ'יק.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"טוב נו.." את אומרת ומחזירה את הפירות.
    את ניגשת לקופה בה עומדת המוכרת בחיוך שלוקחת את הסלסילה שלך ומחשבת את הסכום.
    "אוקיי יש לנו כאן 3 פירות פיגי,פרי פינפ,3 פירות רינדו,פרי דורין,פרי פשו,פרי צ'סטו ופרי ננב" המוכרת ממלמלת תוך כדי שמחשבת מספרים במחשבון, "הסכום הוא 200 שקלים" אומרת המוכרת ומראה לך במחשבון את החישובים, "עכשיו בשבילך אני אעשה את זה ב-150 וגם אני אביא לך שקיות שישמרו על הפירות טריים" אומרת המוכרת ומוציאה ממגירה שנמצאת מתחת לדלפק שקיות והיא מניחה בתוכן את הפירות שלך, "תרצי אולי תיק נשיאה מיוחד לפירות?" שואת אותך המוכרת, "אני אעשה לך אותו במחיר טוב,80 שקל" אומרת המוכרת ומראה לך את התיק,הוא נראה קטן יחסית, "יש לך שאלות על התיק?" שואלת המוכרת.
    מה תעשי?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

אתה פונה לבחור שנראה כמו הבחור שראית קודם במוזיאון הפוקימונים.
    "זה רורק!" אומרת סוזן ואתם ניגשים אליו, "שלום במה אפשר לעזור לכם? אני בדיוק מחזיר את הילדים הקטנים למוזיאון,אתם מוזמנים להתלוות אליי" אומר רורק ושלושתכם הולכים ביחד עם קבוצת הילדים, "במה אני יכול לעזור?" רורק שואל בקול נחמד.
    מה תעשה?

ופוריאון-
    זה רקע מה שרשמת? אם אתה רוצה להירשם תערוך ותכתוב רקע נורמלי

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    תקשיבו... אתם רוצים להתחיל את האיוונט שהיה אמור להיות בל"ג בעומר? כי חסר שחקן באונובה,מה אתם אומרים?

דיוויד-
    אתה רואה שזה טיילו ונזכר בסוולו הגדול של אחיך.
    "טדיאורסה, פזילה, בשביל לבלבל אותו. טורצ'יק, אתה תתקוף את טיילו מהצד" אתה פוקד על שניהם.
    טדיאורסה מנסה למקד את עיניו בעיניו של טיילו אך זה בלתי אפשרי עם התנועה במתמדת שלו.
    טורצ'יק מתחיל למקד את האנרגיה שלו ושולח גחלת שלא פוגעת בטיילו.
    טיילו מתחיל לעוף במהירות לכיוון טדיאורסה,טדיאורסה מכין את ידיו והן מתחילות לזהור,טיילו מתקרב במהירות וטדיאורסה מפתיע אותו בפגיעה בחזהו שמעיפה את טיילו לאוויר ואת טדיאורסה אחורה בגלל ההדף.
    טיילו מתעצבן וכנפיו זוהרות והוא מתעופף לכיוון טורצ'יק.
    מה תעשה?
    מצידי אפשר, כל עוד אני פה...
    ~~~~~
    'בוא נהיה מלוכלכים קצת' אני חושב בערמומיות ולוחש לטדיאורסה "תהיה מוכן לתקוף אותו בשבירת לבנים". אני מכין את הפוקדור של טורצ'יק וכשטיילו מתקרב אילו אני מחזיר את טורצ'יק לפוקדור. "עכשיו" אני אומר לטדיאורסה. בנתיים שאני תוקף אני מוציא שוב את טורצ'יק ומלטף לו את הראש "סליחה שהחזרתי אותך אבל פחדתי שבאמת לא תוכל להתחמק".
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 07-07-2011 בשעה 06:10 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

האריסון-
    "צ'יקוריטה שלחי עליי תער לרצפה קרוב למאריפ, תגרמי להרבה אבל וחול ושיעסיק טיפה את מראיפ בלהשתעל ולצאת משם.." אתה פוקד עליה.
    צ'יקוריטה שולחת עלי טער שמזיזים חול שמתעופף לכיוון מאריפ שטוענת עוד שוק רעם.
    "עכשיו השלפי שני גפנות והאחזי בענף עץ אחר התנדדי ממנו בשביל תנופה ואז עופי במהירות על מאריפ עם דחיפה!" אתה אומר לה.
    צ'יקוריטה מחייכת ועומדת במקום,מאריפ טוענת את שוק הרעם ושולחת אותו לכיוונה,צ'יקוריטה כוונת במיומנות ומתחמקת,היא נאחזת בענף עבה וחזק ומתחילה להתנדנד ופוגעת בגופה בחוזקה במאריפ שנופלת על הרצפה.
    "קדימה בוא ננצח, את מסוגלת, אנחנו חזקים מהם!" אתה מעודד אותה.
    "קדימה מאריפ תשתמשי בכדור אלקטרו!" אומרת אליס,מאריפ טוענת כדור אלקטרו ותוך כדי מתחילה לרוץ במהירות לכיוון צ'יקוריטה שמחייכת ונראית מוכנה,מאריפ זועמת ומשליחה את הכדור שנע במהירות,צ'יקוריטה תופסת בעזרת גפנה גזע עץ ומתחמקת ועם הגפן השני תופסת את מאריפ ומשליחה אותה לאוויר, "מאריפ הגנת כותנה!" קוראת אליס ומאריפ מתחילה להתכדרר לתוך כדור עבה של צמר,היא נוחתת וצ'יקוריטה מפתיעה אותה בכמות עצומה של עלי טער שחובטים בה אחד אחד,מאירפ מתעלפת וצ'יקוריטה עומדת בחיוך,השפעת הרעל חוזרת ומחלישה אותה, "זה היה נהדר מאריפ,עכשיו ג'ירפרינג!" קוראת אליס תוך כדי שהיא מחזירה את מאריפ ומוציאה את הפוקימון שלה שנראה נחוש מאוד.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'יקוריטה זה היה קרב מעולה, את אמיצה חזקה ולא מוותרת כל הכבוד לך חמודה!" אומר ואחבק אותה אסיר תודה.
    לאחר מכן אוסיף לומר לה "מגיע לך לנוח, יהיה לך קשה לספוג עוד קרב עם השפעת הרעל.." ואחזיר אותה במהירות..
    לאחר מכן אוציא החוצה את ספינרק שלי ואדריך אותו "אוקיי חבר קטן, השתמש בתווי חוטים ומשוך את עצמך לאחד העצים כאן, ואז השתמש בעוקץ רעל!"

.

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק-
    Spoiler ספוילר

אתה פונה לבחור שנראה כמו הבחור שראית קודם במוזיאון הפוקימונים.
    "זה רורק!" אומרת סוזן ואתם ניגשים אליו, "שלום במה אפשר לעזור לכם? אני בדיוק מחזיר את הילדים הקטנים למוזיאון,אתם מוזמנים להתלוות אליי" אומר רורק ושלושתכם הולכים ביחד עם קבוצת הילדים, "במה אני יכול לעזור?" רורק שואל בקול נחמד.
    מה תעשה?
    כן,כדאי את האיוונט
    -
    "מצאנו גנב אחד במערות ששלחו אותו אליהם,בוא איתנו" אומר וארוץ עם סוזן לכיוון המקום הזה כדי להראות לו.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

תומאס-
    "נעשה זאת ככה, נחליף בו זמנית. האבן תמורת צ'אד, בסדר?" אתה אומר לה וחושב מתי הריינג'רים יבואו.
    "ומה אתה אומר על זה שאני אקח את האבן ואז אתה תיקח את צ'אד?" מציעה אריאנה בעוקצנות, "אתה חושב נולדתי אתמול? אתה תקבע לי חוקים?! קדימה תתפסו את האבן!" קוראת אריאנה והפוקימונים של אנשי צוות רוקט מתחילים לתקוף אך הפוקימונים שמאחורייך מגינים עליך ומתחיל קרב גדול,הפוקימונים המעופפים מגיחים מהעצים,אותם מוביל פירו הגדול, "אז אני רואה שאירגנת פה צבא" אומרת אריאנה, "תיתן לי את האבן אחרת אתה תצטער על מה שיקרה עכשיו" אומרת אריאנה בחיוך שטני.
    מה תעשה?
    "בסדר בסדר אני אמסור לך את האבן, אבל נעשה את זה בו זמנית עם צא'ד" אני אומר לה ומתחיל לצעוד אט אט לעברם, מביט אל צרמנד'ר ומסמן לו בראשי לבוא איתי ופותח את פיו לעברו עם נשיפות כדי שינסה להבין מתי להשתמש במסך עשן. כשאני וצאד נהיה אחד ליד השני אני מיד פוקד עליו בצעקת "עכשיו!" ואז שהוא ממלא את הזירה במסך עשן אני אומר לו לשרוף את החבל שמקיף את צאד.

6. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    אני מקווה שלא מאוחר מדי... פשוט ראיתי שיש עוד מקום

שם בפורום:ohadklein
    שם במשחק: ג'ייק ספין
    רקע: באתי ממחוז אונובה, ואבי היה אחד מאלופי הליגה האיזורית. כל פעם שהוא נתן לי לנסות להילחם עם אחד מהפוקימונים שלו, ממש התרגשתי. אפילו שזה היה קצת קשה אבי לימד אותי להילחם כמו שצריך, ולאהוב פוקימונים. הוא תמיד אמר שאני נועד לגדולות, ושאני יעשה דברים שלא חלמתי לעשות, אך לא האמנתי שאצטרך לעשות זאת לבד, כשאימי מתה. הייתי במיוחד משחק עם הצ'ימצ'אר שלו. צ'ימצ'אר היה ממש חמוד וחזק במיוחד(אפילו שזה מוזר שהוא היה כזה חזק כשהוא לא התפתח, אז לא ידעתי שיש אבן שמונעת התפתחות), וכמעט תמיד שיחקתי איתו. ביקשתי מאבא לתת לי אותו, אך הוא אמר שבבוא היום, אני עוד ישיג צ'ימצ'אר משלי. צ'ימצ'אר נהייה הפוקימון האהוב עליי. כששמעתי שבאונובה אי אפשר להשיג כאלה, ממש התאכזבתי. אבל הבטחתי לעצמי שאני יבחר פוקימון אש, ובבוא היום, כמו שאבא שלי אמר, אני עוד ישיג צ'ימצ'אר.
    מחוז: אונובה
    פוקימון התחלתי: טאפיג
    תיאור הדמות: גובה ממוצע, חטוב, בלונדיני עם עיניים תכולות, נראה טוב. אוהב לצאת לשחק עם הפוקימונים של אבא, הכי אוהב את הפוקימון צ'ימצ'אר. אוהב לשחק בכדור, לראות טלויזיה ולצאת להרפתקאות. לא אוהב כשמשקרים לו, וכשנותנים עליו ביקורת רעה.
    בן\בת:בן
    ציוד:לא לגעת
    הערות\בקשות: אני רוצה צ'ימצ'אר
    נערך לאחרונה על ידי Master Po, 07-07-2011 בשעה 05:22 PM

7. משתמש מנוסה
    חברים.. אני מתנצל על ההיעדרות! פשוט בשביל האיוונט אני צריך שחקן באונובה! עדיין אפשר להירשם!
    ותדרגו את המשחק על פי איך שאתם חושבים!

תומאס-
    "בסדר בסדר אני אמסור לך את האבן, אבל נעשה את זה בו זמנית עם צא'ד" אתה אומר לה בחשש.
    "נחכה ונראה" אומרת אריאנה ומתקרבת אליך באיטיות בין כל הפוקימונים שנלחמים,אתה מביט בפיריו מנקר קבוצת פוקימונים ומעיף אותם בעזרת כנפיו הגדולות,פוליוואג ואודיש שלך נאבקים באומץ על המקום שהיה ביתם לפני לא הרבה זמן.
    "תפסיקו!!!!" אריאנה צועקת על הפוקימונים שנלחמים,גרנבול שלה מתקרב ושואג בקול רם ומאיים, "גררבנוללל!!!" כל הפוקימונים מפסיקים מלהילחם.
    "תביאו אותו" היא אומרת ושני אנשי צוות רוקט אוחזים אותו וזורקים אותו על הרצפה, "הפוקימונים שלו איתו?" אתה שואל פתאום, "תביאו אותם" אומרת אריאנה ואחת החיילות מוציאה מכיסה שני פוכדורים ומשחררת מהם את הפוקימונים שמתגלים כאלקטאבז ומצ'אמפ ומיד מזירה אותם ושמה אותם בכיס של צ'אד.
    אתה מחזיק את קופסת העץ ופותח אותה,מתוכה ניצוץ האבן מאיר,אריאנה מסתכלת על האבן ובוהה בה, "קדימה,בוא נתחלף" היא פוקדת,שני חיילי צוות רוקט מחזיקים את צ'אד ואתה וצ'רמנדר מתקרבים עם האבן.
    אתה מנסה לסמן לצ'רמנדר דברים עם הפה,הוא מסתכל עליך ומהנהן באיטיות.
    אתה וצ'רמנדר עומדים מול חיילי צוות רוקט ומול צ'אד.
    אתה מושיט להם את הקופסא וצועק "עכשיו!" צ'רמנדר לא מחכה רביב שניה וממלא את האזור בערפיח.
    אתה מורה על צ'רמנדר לשרוף את החבל של צ'אד, בלי היסוס הוא משחרר גחלת קטנה ששורפת את החבל טוצ'אד קופץ ועומד לידכם.
    הגולבאטים של צוות רוקט מעיפים את העשן ומגלים את העורמה שעשיתם להם, "איך אתה לא מתבייש??! ילד חצוף ומטופש! אתה תשלם על זה!" אומרת אריאנה, "אלקטאבז ומצ'אמפ קדימה!" קורא צ'אד ומשחרר אותם,שני הפוקימונים עומדים עצבניים והפוקימונים ממשיכים להילחם.
    לפתע אתם שומעים קולות של אנשים מתקרבים, "תחזירו לי את האבן! גרנבול!" קוראת אריאנה וגרנבול רץ לעבריך בפה פתוח.
    מה תעשה?

האריסון-
    "צ'יקוריטה זה היה קרב מעולה, את אמיצה חזקה ולא מוותרת כל הכבוד לך חמודה!" אתה משבח אותה.
    היא מסתובבת אליך בחיוך ושומרת על צניעות, "צ'יקוריטה" ממלמלת,אתה רץ אליה ומחבק אותה באושר.
    פתאום השפעת הרעל מופיעה שוב, "צ'יקורי" צ'יקוריטה צווחת בכאב, "מגיע לך לנוח, יהיה לך קשה לספוג עוד קרב עם השפעת הרעל.." אתה אומר לה ומחזיר אותה לפוכדור.
    אתה חוזר למקומך ומשחרר את ספינרק, "ספינרק!" הוא מזמזם לו בעליזות.
    "טוב.. הצ'יקוריטה הזאת באמת משהו מיוחד! ג'ירפרינג עמוד מוכן!" אליס אומרת,ג'ירפרינג גורף את רגליו באדמה ומסתכל על ספינרק בפרצוף כועס.
    "אוקיי חבר קטן, השתמש בתווי חוטים ומשוך את עצמך לאחד העצים כאן, ואז השתמש בעוקץ רעל!" אתה מדריך אותו.
    ספינרק משחרר חוט וטווה אותו סביב ענף של אותו עץ שצ'יקוריטה נעזרה בו.
    הוא מתחיל להתעופף לכיוון ג'ירפרינג וקופץ מהחוט ויורה עוקצי רעל, "ג'ירפרינג! על חושי!" קוראת אליס, עיניו של ג'ירפרינג נעשות כחולות וקוצי הרעל משנים כיוון וחוזרים לספינרק ופוגעים בו ומפילים אותו לאדמה.
    "קדימה עוד לא גמרנו! קרן על חושית!" קוראת אליס ומתוך שתי קרניו הקטנות של ג'ירפרינג יוצאת קרן וורודה שנעה במהירות לכיוון ספינרק הקטן.
    מה תעשה?

דיוויד-
    'בוא נהיה מלוכלכים קצת' אתה חושב בערמומיות ומסמן לטדיאורסה להגיע אליך,אתה לוחש לו באוזנו "תהיה מוכן לתקוף אותו בשבירת לבנים", "טדיאורסה!" טדיאורסה עונה בנחישות וחוזר לסביבת העץ,טיילו מתקדם במהירות לכיוון טורצ'יק ובהפתעה אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור,"עכשיו" אתה קורא לטדיאורסה .
    טיילו עוצר ומסתכל סביב,לא מבין מה קרה,בזמן הזה טדיאורסה בא מאחוריו ומנחית את גבו של טיילו שבירת לבנים חזקה במיוחד שמפילה את טיילו על הרצפה ומעיפה אותו באוויר וטיילו מתרסק על הרצפה עוד פעם ולא זז.
    "טדיאורסה!" קורא טדיאורסה בשמחה על כך שהמהלך הצליח, אתה משחרר את טורצ'יק "סליחה שהחזרתי אותך אבל פחדתי שבאמת לא תוכל להתחמק" אתה אומר לו תוך כדי שאתה מלטף את ראשו, הוא מסתכל עליך ונראה קתצ עצוב על כך שלא האמנת בו,הוא טדיאורסה מסתכלים על טיילו ולאחר מכן מסתכלים עליך.
    מה תעשה?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"מצאנו גנב אחד במערות ששלחו אותו אליהם,בוא איתנו" אתה מסביר לו, "גנב במערות?! האמת שזה נשמע לי די הגיוני,לפני כשבוע נגנבה אחת ממכונות ההחייאה של המאובנים,מדובר במכונה היחידה שישנה בכל המוזיאון האלה,המכונות האלו מאוד נדירות" רורק מסביר ואתה וסוזן לוקחים את רורק למערה.
    אתם נכנסים אליה ומגיעים למקום בו החייל היה מעולף אך מגלים שהוא כבר לא שם, "הוא היה פה באמת" אתה אומר לרורק, "תירגע אני מאמין לכם" הא מרגיע אותך, "לאן אתה חושב שהם היו יכולים ללכת?" שואל אותך רורק ומסתכל עליך במבט רציני.
    מה תעשה?

ohadklein-
    תדבר איתי בה"פ

8. לא ברור בכלל
    חברים.. אני מתנצל על ההיעדרות! פשוט בשביל האיוונט אני צריך שחקן באונובה! עדיין אפשר להירשם!

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"מצאנו גנב אחד במערות ששלחו אותו אליהם,בוא איתנו" אתה מסביר לו, "גנב במערות?! האמת שזה נשמע לי די הגיוני,לפני כשבוע נגנבה אחת ממכונות ההחייאה של המאובנים,מדובר במכונה היחידה שישנה בכל המוזיאון האלה,המכונות האלו מאוד נדירות" רורק מסביר ואתה וסוזן לוקחים את רורק למערה.
    אתם נכנסים אליה ומגיעים למקום בו החייל היה מעולף אך מגלים שהוא כבר לא שם, "הוא היה פה באמת" אתה אומר לרורק, "תירגע אני מאמין לכם" הא מרגיע אותך, "לאן אתה חושב שהם היו יכולים ללכת?" שואל אותך רורק ומסתכל עליך במבט רציני.
    מה תעשה?
    תוסיף דיון ונדרג חח
    ולא נראה לי
    ~~~~~~~~~~~~
    "אולי,אולי הוא ניסה לברוח" אמלמל.
    "אבל אני די בטוח שהוא נאבד כאן במכרות!" אומר לו.
    "אולי תודיע לכל הכורים כאן לחפש את הגנב ואנחנו נלך לחפש אותו גם?" אשאל אותו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"אולי,אולי הוא ניסה לברוח" אתה ממלמל ומנסה לחשוב על דרך אחרת שבה האיש המסתורי נעלם.
    "אבל אני די בטוח שהוא נאבד כאן במכרות!" אתה אומר לו ושואל, "אולי תודיע לכל הכורים כאן לחפש את הגנב ואנחנו נלך לחפש אותו גם?".
    "אני לא חושב.. זה יכול להיות עסק רע שיותר מדי אנשים יידעו על זה,צריך לפעול בחוכמה" אומר רורק, "אני זוכרת.. הוא היה עם עוד מישהי,שניהם לבשו מדים כאלה והיה להם שיער בגוון כחול בהיר מאוד.. אני חושבת שאלו היו צוות גלאקטיק! כבר ראינו אותם בעבר!" אומרת סוזן ומסתכלת עליך, "אם אלו צוות גלאקטיק ולא סתם גנבים זה כבר עסק אחר.. אתם מוכנים לקרב? אני לא יכול לסכן אותכם ככה.. אני מציע שתלכו ואני אמשיך כאן במערה ואחפש אותם" אומרת רורק וסוזן מסתכלת עליך במבט נחוש מאוד.
    מה תעשה?

10. וואו כל כך אין לי מושג

דיוויד-
    'בוא נהיה מלוכלכים קצת' אתה חושב בערמומיות ומסמן לטדיאורסה להגיע אליך,אתה לוחש לו באוזנו "תהיה מוכן לתקוף אותו בשבירת לבנים", "טדיאורסה!" טדיאורסה עונה בנחישות וחוזר לסביבת העץ,טיילו מתקדם במהירות לכיוון טורצ'יק ובהפתעה אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור,"עכשיו" אתה קורא לטדיאורסה .
    טיילו עוצר ומסתכל סביב,לא מבין מה קרה,בזמן הזה טדיאורסה בא מאחוריו ומנחית את גבו של טיילו שבירת לבנים חזקה במיוחד שמפילה את טיילו על הרצפה ומעיפה אותו באוויר וטיילו מתרסק על הרצפה עוד פעם ולא זז.
    "טדיאורסה!" קורא טדיאורסה בשמחה על כך שהמהלך הצליח, אתה משחרר את טורצ'יק "סליחה שהחזרתי אותך אבל פחדתי שבאמת לא תוכל להתחמק" אתה אומר לו תוך כדי שאתה מלטף את ראשו, הוא מסתכל עליך ונראה קתצ עצוב על כך שלא האמנת בו,הוא טדיאורסה מסתכלים על טיילו ולאחר מכן מסתכלים עליך.
    מה תעשה?
    אני צוחק בגלל מבטם התמים של הפוקימונים שלי. אני שולף פוקדור וזורק אותו על טיילו "אני מקווה שיש לנו חבר חדש עכשיו" אני אומר לפוקימונים שלי.

תודה שהתייחסתם, דוד

11. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    אתה צוחק על מבטיהם של הפוקימונים שלך ומוציא פוכדור ריק מהכיס שלך.
    אתה זורק אותו על טיילו, "אני מקווה שיש לנו חבר חדש עכשיו" אתה אומר להם,טיילו נשאב לתוך הפוכדור.
    טדיאורסה וטורצ'יק מסתכלים בציפיה על הפוכדור וכך גם אתה,הפוכדור נע מצד לצד.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי.. נעצר!
    תפסת טיילו!
    "טורצ'יק!", "טדיאורסה!" קוראים הפוקימונים שלך בשמחה.
    מה תעשה?

12. וואו כל כך אין לי מושג
    דיוויד-
    אתה צוחק על מבטיהם של הפוקימונים שלך ומוציא פוכדור ריק מהכיס שלך.
    אתה זורק אותו על טיילו, "אני מקווה שיש לנו חבר חדש עכשיו" אתה אומר להם,טיילו נשאב לתוך הפוכדור.
    טדיאורסה וטורצ'יק מסתכלים בציפיה על הפוכדור וכך גם אתה,הפוכדור נע מצד לצד.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי.. נעצר!
    תפסת טיילו!
    "טורצ'יק!", "טדיאורסה!" קוראים הפוקימונים שלך בשמחה.
    מה תעשה?
    "יש!" אני מצטרף לשמחת הפוקימונים שלי בצהלה. אני מרים את הפוקדור של טיילו ושם אותו בחגורת המאמן שלי. אני מחזיר את שני הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם "כדאי שנלך" אני אומר. אני מתחיל לצעוד לעבר העיר הבאה במסע שלי.

תודה שהתייחסתם, דוד

13. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    "יש!" אתה קורא בשמחה ומתחיל לצהול ולשמוח עם הפוקימונים שלך.
    אתה מרים את הפוכדור של טיילו ומניח אותו בחגורת המאמנים שלך ומחזיר את טדיאורסה וטורצ'יק.
    "כדאי שנלך" אתה אומר ומתחיל לצעוד לכיוון העיר הבאה.
    אתה צועד ומסתכל על היער,יער ירוק ומיוחד,הרבה עצים וצמחים,יער שמשמש בית להרבה פוקימונים.
    מרחוק אתה מבחין בצמד פוקימונים ירוקים קטנטנים צועדים להם,מצד ימין אתה מבחין בקבוצה קטנה של פוקימונים דומים לצבאים מלחכים עשב ובשמיים אתה מבחין בעוד כמה שנוחתים על ענפים ומתעופפים.
    מה תעשה?

14. לא ברור בכלל
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"אולי,אולי הוא ניסה לברוח" אתה ממלמל ומנסה לחשוב על דרך אחרת שבה האיש המסתורי נעלם.
    "אבל אני די בטוח שהוא נאבד כאן במכרות!" אתה אומר לו ושואל, "אולי תודיע לכל הכורים כאן לחפש את הגנב ואנחנו נלך לחפש אותו גם?".
    "אני לא חושב.. זה יכול להיות עסק רע שיותר מדי אנשים יידעו על זה,צריך לפעול בחוכמה" אומר רורק, "אני זוכרת.. הוא היה עם עוד מישהי,שניהם לבשו מדים כאלה והיה להם שיער בגוון כחול בהיר מאוד.. אני חושבת שאלו היו צוות גלאקטיק! כבר ראינו אותם בעבר!" אומרת סוזן ומסתכלת עליך, "אם אלו צוות גלאקטיק ולא סתם גנבים זה כבר עסק אחר.. אתם מוכנים לקרב? אני לא יכול לסכן אותכם ככה.. אני מציע שתלכו ואני אמשיך כאן במערה ואחפש אותם" אומרת רורק וסוזן מסתכלת עליך במבט נחוש מאוד.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

"לא! אנחנו רוצים לבוא גם" אומר ואקרוץ לכיוונה של סוזן.
    "אני מוכן,ואת סוזן?" אשאל אותה בציפייה שתאמר שכן.
    "אוקיי בוא נלך לשם!" אומר לרוארק ואלך לכל מקום שאליו הוא ילך.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"לא! אנחנו רוצים לבוא גם" אתה אומר לרורק וקורץ לסוזן,היא קורצת לך בחזרה.
    "אני מוכן,ואת סוזן?" אתה שואל אותה, "אם אתה בא אז ברור שאני כן!" אומרת סוזן בביטחון מלא ומסתכלת על רורק.
    "טוב.. אם אתם כל כך מתעקשים,אבל אנחנו חייבים להיזהר,אני איצור קשר עם השוטרת ג'ני" אומר רורק ומוציא פוכדור,ממנו יוצא פוקימון שדומה לאבן בעל שתי ידיים, "ג'יודוד אתה מהיר,אני צריך שתזעיק את השורטת ג'ני לכאן,תגיד לה שמדובר בצוות גל'אקטיק" אומרת רורק והפוקימון מתגלגל מחוץ למערה.
    "אוקיי בוא נלך לשם!" אתה אומר ואתם מתחילים להתקדם.
    לאט לאט אתם מתחילים לשמוע את הקולות ששמעת ממקודם, "אנחנו מתקרבים, רמפרדוס" אומר רורק ומוציא פוכדור נוסף,ממנו יוצא פוקימון גדול ואימתני, "תשמור על שקט,אנחנו נצטרך את עזרתך עוד מעט" רורק מסביר לו ואתם ממשיכים.
    "העברתם את הסחורה? אנחנו צריכים לשמור שלא יהיו פה אנשים,הבאתם לקורג' את הקרח?" אתה שומע קול מדבר.
    "קרח? למה שםה ירצו קרח? מה הם מתכננים?" רורק שואל את עצמו בהפתעה.
    מה תעשה?

עמוד 55 מתוך 70 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •