תקשיבו... אתם רוצים להתחיל את האיוונט שהיה אמור להיות בל"ג בעומר? כי חסר שחקן באונובה,מה אתם אומרים?
תומאס-
"נעשה זאת ככה, נחליף בו זמנית. האבן תמורת צ'אד, בסדר?" אתה אומר לה וחושב מתי הריינג'רים יבואו.
"ומה אתה אומר על זה שאני אקח את האבן ואז אתה תיקח את צ'אד?" מציעה אריאנה בעוקצנות, "אתה חושב נולדתי אתמול? אתה תקבע לי חוקים?! קדימה תתפסו את האבן!" קוראת אריאנה והפוקימונים של אנשי צוות רוקט מתחילים לתקוף אך הפוקימונים שמאחורייך מגינים עליך ומתחיל קרב גדול,הפוקימונים המעופפים מגיחים מהעצים,אותם מוביל פירו הגדול, "אז אני רואה שאירגנת פה צבא" אומרת אריאנה, "תיתן לי את האבן אחרת אתה תצטער על מה שיקרה עכשיו" אומרת אריאנה בחיוך שטני.
מה תעשה?
האריסון-
"צ'יקוריטה שלחי עליי תער לרצפה קרוב למאריפ, תגרמי להרבה אבל וחול ושיעסיק טיפה את מראיפ בלהשתעל ולצאת משם.." אתה פוקד עליה.
צ'יקוריטה שולחת עלי טער שמזיזים חול שמתעופף לכיוון מאריפ שטוענת עוד שוק רעם.
"עכשיו השלפי שני גפנות והאחזי בענף עץ אחר התנדדי ממנו בשביל תנופה ואז עופי במהירות על מאריפ עם דחיפה!" אתה אומר לה.
צ'יקוריטה מחייכת ועומדת במקום,מאריפ טוענת את שוק הרעם ושולחת אותו לכיוונה,צ'יקוריטה כוונת במיומנות ומתחמקת,היא נאחזת בענף עבה וחזק ומתחילה להתנדנד ופוגעת בגופה בחוזקה במאריפ שנופלת על הרצפה.
"קדימה בוא ננצח, את מסוגלת, אנחנו חזקים מהם!" אתה מעודד אותה.
"קדימה מאריפ תשתמשי בכדור אלקטרו!" אומרת אליס,מאריפ טוענת כדור אלקטרו ותוך כדי מתחילה לרוץ במהירות לכיוון צ'יקוריטה שמחייכת ונראית מוכנה,מאריפ זועמת ומשליחה את הכדור שנע במהירות,צ'יקוריטה תופסת בעזרת גפנה גזע עץ ומתחמקת ועם הגפן השני תופסת את מאריפ ומשליחה אותה לאוויר, "מאריפ הגנת כותנה!" קוראת אליס ומאריפ מתחילה להתכדרר לתוך כדור עבה של צמר,היא נוחתת וצ'יקוריטה מפתיעה אותה בכמות עצומה של עלי טער שחובטים בה אחד אחד,מאירפ מתעלפת וצ'יקוריטה עומדת בחיוך,השפעת הרעל חוזרת ומחלישה אותה, "זה היה נהדר מאריפ,עכשיו ג'ירפרינג!" קוראת אליס תוך כדי שהיא מחזירה את מאריפ ומוציאה את הפוקימון שלהשנראה נחוש מאוד.
מה תעשה?
דיוויד-
אתה רואה שזה טיילו ונזכר בסוולו הגדול של אחיך.
"טדיאורסה, פזילה, בשביל לבלבל אותו. טורצ'יק, אתה תתקוף את טיילו מהצד" אתה פוקד על שניהם.
טדיאורסה מנסה למקד את עיניו בעיניו של טיילו אך זה בלתי אפשרי עם התנועה במתמדת שלו.
טורצ'יק מתחיל למקד את האנרגיה שלו ושולח גחלת שלא פוגעת בטיילו.
טיילו מתחיל לעוף במהירות לכיוון טדיאורסה,טדיאורסה מכין את ידיו והן מתחילות לזהור,טיילו מתקרב במהירות וטדיאורסה מפתיע אותו בפגיעה בחזהו שמעיפה את טיילו לאוויר ואת טדיאורסה אחורה בגלל ההדף.
טיילו מתעצבן וכנפיו זוהרות והוא מתעופף לכיוון טורצ'יק.
מה תעשה?
נוקו-
ספוילר
"טוב נו.." את אומרת ומחזירה את הפירות.
את ניגשת לקופה בה עומדת המוכרת בחיוך שלוקחת את הסלסילה שלך ומחשבת את הסכום.
"אוקיי יש לנו כאן 3 פירות פיגי,פרי פינפ,3 פירות רינדו,פרי דורין,פרי פשו,פרי צ'סטו ופרי ננב" המוכרת ממלמלת תוך כדי שמחשבת מספרים במחשבון, "הסכום הוא 200 שקלים" אומרת המוכרת ומראה לך במחשבון את החישובים, "עכשיו בשבילך אני אעשה את זה ב-150 וגם אני אביא לך שקיות שישמרו על הפירות טריים" אומרת המוכרת ומוציאה ממגירה שנמצאת מתחת לדלפק שקיות והיא מניחה בתוכן את הפירות שלך, "תרצי אולי תיק נשיאה מיוחד לפירות?" שואת אותך המוכרת, "אני אעשה לך אותו במחיר טוב,80 שקל" אומרת המוכרת ומראה לך את התיק,הוא נראה קטן יחסית, "יש לך שאלות על התיק?" שואלת המוכרת.
מה תעשי?
קודאק-
ספוילר
אתה פונה לבחור שנראה כמו הבחור שראית קודם במוזיאון הפוקימונים.
"זה רורק!" אומרת סוזן ואתם ניגשים אליו, "שלום במה אפשר לעזור לכם? אני בדיוק מחזיר את הילדים הקטנים למוזיאון,אתם מוזמנים להתלוות אליי" אומר רורק ושלושתכם הולכים ביחד עם קבוצת הילדים, "במה אני יכול לעזור?" רורק שואל בקול נחמד.
מה תעשה?
ופוריאון-
זה רקע מה שרשמת? אם אתה רוצה להירשם תערוך ותכתוב רקע נורמלי