[QUOTE=Meganium;1147323][COLOR="Black"]נוקו-
ספוילר
"טוב נו.." את אומרת ומחזירה את הפירות.
את ניגשת לקופה בה עומדת המוכרת בחיוך שלוקחת את הסלסילה שלך ומחשבת את הסכום.
"אוקיי יש לנו כאן 3 פירות פיגי,פרי פינפ,3 פירות רינדו,פרי דורין,פרי פשו,פרי צ'סטו ופרי ננב" המוכרת ממלמלת תוך כדי שמחשבת מספרים במחשבון, "הסכום הוא 200 שקלים" אומרת המוכרת ומראה לך במחשבון את החישובים, "עכשיו בשבילך אני אעשה את זה ב-150 וגם אני אביא לך שקיות שישמרו על הפירות טריים" אומרת המוכרת ומוציאה ממגירה שנמצאת מתחת לדלפק שקיות והיא מניחה בתוכן את הפירות שלך, "תרצי אולי תיק נשיאה מיוחד לפירות?" שואת אותך המוכרת, "אני אעשה לך אותו במחיר טוב,80 שקל" אומרת המוכרת ומראה לך את התיק,הוא נראה קטן יחסית, "יש לך שאלות על התיק?" שואלת המוכרת.
מה תעשי?
"שקית תספיק לי" אני אומרת ומודה לה משלמת את הכסף הדרוש ומכניסה את הפירות לתיק, לאחר מכן אני מודה להן שנית יוצאת החוצה יחד אם הפוקימונים שלי ומוציאה את ברבוץ לאגם, לאחר מכן אבדוק בתיק אם יש שם סכין או משהו לאפשר לי להכין פאפינים
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אביט ברקן בחיוך נחוש ואומר בקול רם "ספינרק זה הזמן, מה שעבדנו עליו מגן חוטים מהר!!!" אסיים ואמתין בציפייה לראות עם יצליח!
לאחר מכן אוסיף "קדימה לאחר מכן צא מיד מהכדור, ואז תפוס את כדו החוטים הדביק שלך זרוק והדבק אותו לפניו של ג'ירפריג!"
ואז אסיים ואומר "קדימה עכשיו תשתמש בעוקץ רעל!"
תומאס-
"קדימה צרמנד'ר, שלח לו זעם דרקון היישר אל תוך הפה!" אתה פוקד עליו,צ'רמנדר מתרכז ומשחרר מפיו אש ירוקה שנכנסת לתוך פיו של גרנבול שנוחת ומנער את ראשו,הוא פוער את פיו ורץ לכיוון צ'רמנדר.
"כל השאר, לתקוף אותם! קדמה!" אתה צועק לעבר כולם,הפוקימונים של צוות רוקט לא מרחמים על פוקימוני היער ופוקימוני היער לא מוותרים להם,קבוצת הבאטרפרי נלחמים בקבוצת פוקימונים בעוד הבידרילים תוקפים בקבוצות.
צ'רמנדר נתפס במלתעותיו של גרנבול ומתחיל לצעוק מכאב.
אתה חושב מה לעשות פידגי'וטו שלך תוקף את גרנבול באס אווירי ומשחרר את צ'רמנדר.
פתאום אתם מבחינים ב-רכובה על פוקימון מעופף.
"אריאנה את לא תהרסי יותר את היער שמעת אותי?! בתור הריינג'רית האחראית מתוך עשרות ריינג'רים מוסמכים על יער ורידיאן אני לא ארשה לך להמשיך!" קוראת ולפתע עוד אדם נוסף רכוב על פוקימון מעופף ניצב לידה ונראה כך-"תסתלקו" הוא אומר בקול מאיים.
"אני לא שואלת אף אחד! אני עושה מה שבא לי!" אומרת אריאנה, "קדימה תקפו אותם! למה אתם מחכים אידיוטים?!" צועקת על החיילים שלה שמתחילים לתקוף את הריינג'רים.
דייזי והריינג'ר השני יורדים מהגבי הפוקימונים, "פידגי'וט רוח" אדייזי קוראת והפוקימון מעיף את הפוקימונים שמתקרבים אליו, "תצטרף אליו גם אתה פידגי'וט" אומר הריינג'ר ושני הפוקימונים מרחיקים את הפוקימונים.
פתאום אתה מרגיש שמשהו נוגע לך בתיק ומבחין ברטיקיט שחוטף לך את התיק ומביא אותו לאריאנה.
"תודה רבה על האבן אפס" אומרת אריאנה בזדוניות.
מה תעשה?
האריסון-
אתה מביט בספינרק בחיוך, "ספינרק זה הזמן, מה שעבדנו עליו מגן חוטים מהר!!!" אתה אומר לו,ספינרק מתחיל לירות חוט לאוויר וללפוף אותו ולאט לאט יוצר כדור,האמנם הקרן העל חושית כבר יצאה והיא מהירה ומצליחה לפגוע בספינרק בעודו מכין את הכדור,כדור החוטים נופל לרצפה וספינרק מתאושש.
"קדימה לאחר מכן צא מיד מהכדור, ואז תפוס את כדו החוטים הדביק שלך זרוק והדבק אותו לפניו של ג'ירפריג!" אתה פוקד עליו.
ספינרק מצמיד לכדור חוט עבה ומנסה להעיף אותו אך משקלו של הכדור כבד וספינרק קטן והוא לא מצליח להעיף אותו.
קדימה עכשיו תשתמש בעוקץ רעל!" אתה מורה עליו,ספינרק מתחבא מאחורי הכדור ויורה את עוקצי הרעך בזמן שג'ירפרינג משתמש בעוד קרן על חושית,הקרן בולעת את העוקצים ומתפוצצת כשפוגשת את כדור החוטים,ספינרק מתעופף אחורה ומתאושש עוד פעם,הוא מתנשף ומחכה לפקודות, "גם ג'יפ'רינג שלי הוא משהו מיוחד! קדימה דריכה!" אומרת אליס וג'ירפרינג יוצא לדרך.
מה תעשה?
נוקו-
"שקית תספיק לי" את אומרת לה והיא פותחת מגירה ומוציאה ממנה שקית עם סגירה מיוחדת, "היא תשמור על טריות הפירות שלך" אומרת המוכרת ומגישה לך אותה בחינם.
את משלמת לה והיא נפרדת ממך, "דרך אגב,שמי טרי" אומרת טרי בחיוך ואת והפוקימונים שלך יוצאים מהחנות.
את מוציאה את ברבוץ' לאגם,נראה שהוא התאושש מעט.
את מחפשת בתיקך סכין אך לא מוצאת אבל את מוצאת את הפוקיבלוק שלך ונזכרת שנשארו בו מעט פופינים.
את נותנת לכל הפוקימונים שלך שווה בשווה,כמו בפעם האחרונה טריקו מאוד אוהב אותך וכך גם שרומיש.
ברבוץ' אוכל מעט ולא נראה שהוא מת עליהם,סילקון מחבב את הטעם אבל לא יותר מדי.
הפופינים שנשארו לך בפוקיבלוק נגמרו,אז מסתובבת ורואה מעבר לאגם את העיר רוסטרובו.
מה תעשי?
קודאק-
אתה בודק את הפוקימון שרורק הרגע הוציא.
אתה נכנס להגדרות של הפוקידע ורואה הנמכת קול,אתה מנמיך אותו מעט.
"רמפרדוס-פוקימון הראשייה-הגולגולת שלו קשה כמו ברזל,ראשו החזק יכול להפיל ת הדברים היציבים ביותר שיש בהתנגשות אחת" אומרת הפוקידע ונכבית.
"ראיתי אותם, באגם ליד העיירה שממנה באתי, טווינליף" אתה אומר לו ומוסיף, "אחרי זה גם במערה של ג'ובילייף".
"מעניין" אומר רורק ואתם ממשיכים,אתה שם לב לגופו האדיר של רמפרדוס ומסתכל על ראשו החזק ומדמיין לך אותו מתנגש בקיר של ברזל ומפיל אותו.
אתם מתקרבים ומתחילים לשמוע יותר ויותר רעשים, "אוקיי,אנחנו צריכים תוכנית,עוד לא הגענו לנקודה שבהם הם נמצאים,יש למישהו הצעות?" שואל רורק.
מה תעשה?
"אוקי שתהיו מעודכנים אלה התוכניות אני מכניסה את ברבוץ ומי שירצה להישאר בחוץ שהיה בחוץ איתי מי שלא או קשה לו אני יכניס אותו אבל תאמרו עכשיו, נגיע לשם נעדכן את ג'קלין ואז נמצא מקום לשינה נכין פאפינים אבל קודם נתאמן ונגיע למכון וננצח בו! אם לא אז נכין פאפינים נמשיך להתאמן ואז ננצח בו! אבל נצתרך לקבוע מי היה מולם, אני חושבת אל טריקו ושורמיש וברבוץ כי יש להם יתרון חוץ מהאדמה נראה לי, אבל גם לסילקון מגיע להיות,
אז שנגיע לשם נחליט יכול להיות שאחד מכם לא רוצה ואולי לא היה מקום לברבוץ שישחה" אני אומרת להם ומספרת את התכוניות שלי כדי שיוכלו לאמר גם מה דעתם אליהם
וספארמרית מתקדמת
תומאס-
"אוי לא מהר פידג'יאוטו אס שמיים תעיף ממנה את האבן! צרמנד'ר מסך עשן מיד לאחר מכן!" אתה פוקד עליו במהירות.
פידגי'וטו יוצא באס אווירי לכיוונה של אריאנה שפוקדת על רטיקיט לנשוך אותו,רטיקיט ופידגי'וטו מתנגשים.
אריאנה מחטטת בתיק ומוציאה את קופסת העץ ופותחת אותה ומחזיקה בידה את האבן שנראית פחות זוהרת, "את הדבר הזה חיפשתי.." היא ממלמלת,צ'רמנדר משחרר מסך עשן אך כעבור כמה רגעים הגולבאטים של צוות רוקט מפיגים אותו.
"אוקיי אני חושבת שמצאתי את מה שחיפשתי אז צ'או לכולם!" אומרת אריאנה ומתכוננת לזוז כשלפתע הפוקימון שעליו הייתה רכובה דייזי משתמש ברוח ומעיף את האבן גבוה באוויר, "לא!" צועקת כלשפתע גולבאט אחד תופס אותו,היא מחייכת אך כנאה שמדובר בגולבאט טוב,שאר הגולבאטים מתקיפים אותו והוא מפיל את האבן,הפידגי'וטו השני תופס אותו עם רגליו ונע לכיוון דייזי אך הוא נופל בגלל פצצת רפש ששיגר אחד מהאקנסים.
האבן נופלת רחוק מכולם,פוליוואג מנסה לתפוס אותה אבל מועד,האבן נוחתת על אבן,מתרסקת ונשברת.
"האבן!" קוראת דייזי, "מה נעשה עכשיו? קורא הבחור.
"מה?! האבן נשברה! מה אני אעשה עכשיו? אתה!" אריאנה אומרת בקול כועס, "אני אראה לך מה זה! תקפו אותו!" אומרת אריאנה וגרנבול ורטיקיט נעים לכיוונך.
מה תעשה?
נוקו-
את מסבירה לפוקימונים שלך,"טריקו!" טריקו אומר בנחישות ונראה שהוא רוצה להשתתף בקרב המכון, ברבוץ' מהנהן בחיוב ושרומיש הביישנית נראית קצת מבולבלת ונראה שהיא לא יודעת על מה מדברים.
סילקון מסובב את ראשו בשלילה ונראה שהוא לא רוצה להילחם בקרב המכון,שהוא לא יודע אפילו מה זה.
בקשר לפופינים טריקו ושרומיש מסובבים את ראשם בשלילה ונראה שהם לא רעבים כל כך חוץ מסילקון וברבוץ'.
את מסתכלת ורואה שכבר התחיל הצהריים,את רואה שיש גשר על פני האגם,את והפוקימונים שלך ממשיכים ללכת על הגשר בעוד ברבוץ' עוקב אחריכם במים.
אתם צוחקים ומדברים לכם והקשר בינכם מתחזק,אתם מגיעים לצד השני של האגם ומקבל אותכם שלט "עיר רוסטרובו-ברוכים הבאים".
מה תעשי?
"יש הגענו לעיר רוסטרבו! אנחנו מתקדמים יפה מאוד!" אני קוראת בשמחה ומארגנת את המחשבות במוחי,
להסביר להם בנוגע למכון ולתכנן איתם עכשיו את כול הטיפ טוף של הסוף
להתקשר לג'קלין אבל קודם למצוא מקום שינה
להתאמן וארוחת צהרים
מכון
התאמנות קלה פאפינים וארוחת ערב ושינה ומחר להתחיל ללכת לעיר הבאה ואולי למצוא לי משהו לעזור לג'קלין
"אוקי שורמיש וסילקון, מכון זה מקום שבו אתם נלחמים מול אחרים זה מתחיל ככה, לכול אחד יש שלוש פוקימונים, בהתחלה יוצא הפוקימון שלך ואז של היריב, מי שמנצח נשאר אם הפוקימון אלה אם כן זה מאמן שרשאי להחליף מתאי שהוא רוצה פוקימון לא כמו המנהיג , שצריך להחליף רק שהוא מתעלף, והמפסיד מחזיר תפוקימון המעולף ומוציא עוד אחד, למי שהפוקימון שלו נשאר אחרון גם אם יש לו שלושה במצב מעולה ולשני כולם מעולפים הוא המנצח אם המאמן ניצח הוא מקבל תג, וזה סיפור אחר ב8 תגים מותר לך להשתתף בליגה, ואם יש תיקו אז המנהיג מכון בוחר אם להביא או לא להביא, ואם המאמן מפסיד הוא ינסה שנית לאחר שהתאמן והתארגן ונתת לפוקימוניו מנוחה" אני מסבירה להם אל הקרבות שידעו קצת , בתקווה שתהיה לי שלישה ושאני ידע אם שורמיש או סילקון רוצים להיות ומי מבינהם
וספארמרית מתקדמת
פוקימון חרק שמתקשה מול על חושי.. חזק הג'ירפריג הזה.. יש לו מזל שאין לי עוד מתקפות חרק!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"גם ספינרק שלי!" אומר לה בבטחון ואחייך את ספינרק כדי לרומם את רוחו!
לאחר מכן בזריזות רבה אדריך אותו ואומר "אוקיי ספינרק, קשור חוטים בצורה מסורבלת בין העצים, שיהיו עבים ודביקים ומתח אותם מקצה אח לשני מלמעלה למטה באלכסור וצור לעט לעט תסבוכת חוטים דביקים שתלכוד את ג'ירפריג, לאחר מכן השתמש העלוקת חיים ומצוץ ממנו קצת, ואז עוקץ רעל!"
"איזה מקום יפה וירוק" אני אומר לעצמי בשקט. אני מעיף מבטים לכל הכיוונים ואז מחשבה מבזיקה במוחי 'אולי אנסה להכנס למעבה היער ולמצוא שם פוקימונים נדירים, ואפילו אגדיים?' אני מחייך. אני פונה לימין השביל ומתחיל להכנס בין העצים, משתדל להתרחק מלהקות הפוקימונים, כיוון שאני יודע שהם לא יהיו שבעי רצון מכך שאני מסיג את גבולם.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
יש לי הצעה,אתם רוצים שבכל פעם שאתם רואים פוקימון שלא ראיתם אז אתם ישר תוציאו את הפוקידע? או שלתת לכם לעשות זאת?
תומאס-
"קדיצה צרמנד'ר השתמש בהתפרצות להבות כדי לעצור אותם! פידג'יאוטו רוח! פוליוואג בועות! אודיש אבקת שיתוק! כולם יחד, קדימה!" אתה קורא.
הפוקימנים שלך מתכוננים להתקיף בזמן שגרנבול ורטיקיט מתקרבים אליך כשפתאום אור גדול מגיע ומסנוור את כולם.
"מה זה לעזאזל?!" אריאנה אומרת בזמן שהיא מכסה את עיניה בעזרת ידיה.
"מה זה יכול להיות?" קוראת דייזי וכל הפוקימונים מסתנוורים ולא זזים.
פתאום האור הגדול הופך לפוקימון וורוד שמעופף באוויר.
"לא יכול להיות.." ממלמלת דייזי.
אתה מוציא את הפוקידע שלך כדי לחפש מידע על הפוקימון"מיו-פוקימון הזן החדש,בגלל שמיו יודע להשתמש בכל סוגי המתקפות הקיימות,מדענים מאמינים שהוא האב הקדמון של הפוקימונים" אומרת הפוקידע ונכבית,הפוקימונים מסתכלים על מיו בחיוך גדול.
"מיו.." הפוקימון ממלמל ומרחף,מסתכל על האבן השבורה, "זאת ההזדמנות שלי.. עכשיו!" קוראת אריאנה וגרנבול מתכונן לנשוך את מיו,מיו באדישות מסתכל עליו ולא זז,גרנבול מתכונן לנשוך את מיו ופתאום מיו משגר את עצמו מאחורי גרנבול,גרנבול העצבני מנסה שוב ושוב ושוב אבל לא מצליח.
"למה מיו הגיע הנה?" שואלת דייזי, "אתה תיצור אבן חדשה מיו?" שואל הבחור.
מה תעשה?
האריסון-
"גם ספינרק שלי!" אתה אומר לה וחושב על מהלך.
"אוקיי ספינרק, קשור חוטים בצורה מסורבלת בין העצים, שיהיו עבים ודביקים ומתח אותם מקצה אח לשני מלמעלה למטה באלכסור וצור לעט לעט תסבוכת חוטים דביקים שתלכוד את ג'ירפריג, לאחר מכן השתמש העלוקת חיים ומצוץ ממנו קצת, ואז עוקץ רעל!" אתה מדריך אותו.
בגלל שג'ירפרינג לא נמצא בתוך קבוצת עצים המהלך הוא בעייתי,לכן ספינרק משנה אותו קצת,הוא יורה חוט לאוויר בצורת לאסו עבה ותופס את צווארו של ג'ירפרינג, "ג'ירפרינג תנסה לצאת מזה!" קוראת אליס בחשש.
ג'ירפרינג רץ בזירה וספינרק אחריו,ספינרק שומר על קור רוח ומהלך על החוט בזהירות,הוא מגיע לגבו של ג'ירפירנג וכמעט נופל! אבל ברגע האחרון מצליח להתייצב ונושך את ג'ירפרינג, "ג'ירפרינג!" קורא ג'ירפרינג ונופל,ספינרק שקיבל עוד כוח מהמתקפה משגר על ג'ירפרינג עוקצי רעל שמקשים על ג'ירפרינג לעמוד.
ג'ירפרינג מתייצב, "עכשיו אתה תראה קצת מהלכים שלנו..ג'ירפרינג! ריצת על!" קוראת אליס ומחייכת חיוך גדול.
מה תעשה?
דיוויד-
"איזה מקום יפה וירוק" אתה אומר בשקט ומחשבה עולה בראשך 'אולי אנסה להכנס למעבה היער ולמצוא שם פוקימונים נדירים, ואפילו אגדיים?'.
אתה ממשיך בשביל הימני ונכנס לתוך היער עצמו,אתה מתהלך בין העצים,שקט שורר באזור,פשוט מקום מושלם לנוח בו.
אתה ממשיך להתקדם ורואה לפתע פוקימון גדול מאוד ישן,ראשו עטוף בפרווה לבנה והוא נוחר.
מה תעשה?
נוקו-
"יש הגענו לעיר רוסטרבו! אנחנו מתקדמים יפה מאוד!" את קוראת בשמחה ונראה שהפוקימונים שמחים גם.
את לא נכנסת עדיין לעיר ובוחרת להסביר לפוקימונים שלך מעט על קרבות מכון.
הם מקשיבים לך ונראים מאוד מסוקרנים,טריקו מרים את ידו בהתלהבות ונראה שהוא רוצה להשתתף בקרב.
לפתע שרומיש גם קוראת בקול שקט וחמוד "שרומיש" ומביעה את הסכמתה.
סילקון נראה פוחד מעט ומסובב את ראשו, ברבוץ' קופץ בהנאה במים ונראה שלא אכפת לו.
מה תעשי?
קודאק-
"בוא נמשיך להקשיב להם" אתה מציע ואתם נשארים במקום.
"הנה הקרח שלך" אתה שומע קול של בחורה שנשמע מוכר לך.
"איי איי חכו שאני יתפוס את המנוול שעשה לי את זה! וגם הוא לקח לי את הפוכדורים!" אתה שומע קול מתייסר שגם הוא מוכר לך, "רורק" סוזן לוחשת ורורק מביט בה, "אנחנו לקחנו את הפוכדורים שלו,קודאק לקח נכון קודאק?" שואלת סוזן, "מה?! לקחתם אותם? מה עשיתם לו עוד?" שואל רורק אבל אתם ממשיכים להקשיב.
"אנחנו לא יכולים להתעסק עם הפוקימונים המטופשים שלך עכשיו,אתה זוכר מה מרס אמרה לנו? לשמור כאן על הסחורה שהשגנו במכרות ולשמור על המכונה שלקחנו מהמוזיאון" אומרת הבחורה.
"כנראה שהם לקחו את המכונה.." אומר רורק.
"אוקיי, יש לי תוכנית,מוכנים לשמוע? או שגם לכם יש רעיונות?" שואל רורק ומביט בשניכם ברצינות.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)