Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 70 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    יש לי הצעה,אתם רוצים שבכל פעם שאתם רואים פוקימון שלא ראיתם אז אתם ישר תוציאו את הפוקידע? או שלתת לכם לעשות זאת?
    נוקו-
    "יש הגענו לעיר רוסטרבו! אנחנו מתקדמים יפה מאוד!" את קוראת בשמחה ונראה שהפוקימונים שמחים גם.
    את לא נכנסת עדיין לעיר ובוחרת להסביר לפוקימונים שלך מעט על קרבות מכון.
    הם מקשיבים לך ונראים מאוד מסוקרנים,טריקו מרים את ידו בהתלהבות ונראה שהוא רוצה להשתתף בקרב.
    לפתע שרומיש גם קוראת בקול שקט וחמוד "שרומיש" ומביעה את הסכמתה.
    סילקון נראה פוחד מעט ומסובב את ראשו, ברבוץ' קופץ בהנאה במים ונראה שלא אכפת לו.
    מה תעשי?

?[/COLOR]
    אני בעד
    לכתוב תגובה של אני מוציעה פוקדע זה לא משהו טוב
    ~~~
    "אוקי אז סילקון לא היה ויצפה בצד ויעודד ובפעם הבאה אם הוא ירצה אז הוא היה" אני אומרת ואז חושבת טיפה "אוקי אז ברבוץ וסילקון רוצים להיכנס ושורמיש וטריקו אתם גם רוצים? מי שרוצה להיכנס שיאמר" אני אומרת ומביטה אל העיר בחיפושים אחר מרכז הפוקימונים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    אתה מוציא את הפוקידע שלך תוך כדי שאתה מסתכל על הפוקימון, 'הוא לא נראה אגדי' אתה חושב בפרצוף חמוץ ומסתכל על ההגדרות של הפוקידע ומכוון את רמת הקול להכי נמוכה שיש.
    "סלאקינג-הפוקימון העצלן וההתפתחות של ויגורוט',אחד מהפוקימונים העצלנים שיש,הוא זז ממקום למקום בשביל לחפש אחר מזון" אומרת הפוקידע ונכבית.
    סלאקינג נוחר לו וממשיך לישון.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אוקי אז סילקון לא היה ויצפה בצד ויעודד ובפעם הבאה אם הוא ירצה אז הוא יהיה" את אומרת ושואלת את הפוקימונים שלך אם הם רוצים להיכנס לפוכדור וכולם מהנהנים.
    את מחזירה את כולם לפוכדורים שלהם ונכנסת לעיר,את רואה הרבה אנשים הולכים ובתים רבים,את מחפשת אחר מרכז הפוקימונים אך לא מוצאת אותו.
    מה תעשי?

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="RoyalBlue"][U][B]

נוקו-
    "אוקי אז סילקון לא היה ויצפה בצד ויעודד ובפעם הבאה אם הוא ירצה אז הוא יהיה" את אומרת ושואלת את הפוקימונים שלך אם הם רוצים להיכנס לפוכדור וכולם מהנהנים.
    את מחזירה את כולם לפוכדורים שלהם ונכנסת לעיר,את רואה הרבה אנשים הולכים ובתים רבים,את מחפשת אחר מרכז הפוקימונים אך לא מוצאת אותו.
    מה תעשי?
    "אוקי ג'קלין היא אמרה לי לעדכן אותה שאני מגיעה לשם" אנעי אומרת ומוציאה פוקדע מוצאת מקום שלא ישמו לב אלי ומחייגת את מספרה "ג'קלין? הגעתי לעיר ראסטובו ורציתי רק עלדכן אותך כמו שאמרת" אני אומרת לה ומסתכלת מסביב ומביטה באנשים ומחפשת שוב את מרכז הפוקימונים או אכסניה או משהו מעניין

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    יש לי הצעה,אתם רוצים שבכל פעם שאתם רואים פוקימון שלא ראיתם אז אתם ישר תוציאו את הפוקידע? או שלתת לכם לעשות זאת?
    קודאק-
    "בוא נמשיך להקשיב להם" אתה מציע ואתם נשארים במקום.
    "הנה הקרח שלך" אתה שומע קול של בחורה שנשמע מוכר לך.
    "איי איי חכו שאני יתפוס את המנוול שעשה לי את זה! וגם הוא לקח לי את הפוכדורים!" אתה שומע קול מתייסר שגם הוא מוכר לך, "רורק" סוזן לוחשת ורורק מביט בה, "אנחנו לקחנו את הפוכדורים שלו,קודאק לקח נכון קודאק?" שואלת סוזן, "מה?! לקחתם אותם? מה עשיתם לו עוד?" שואל רורק אבל אתם ממשיכים להקשיב.
    "אנחנו לא יכולים להתעסק עם הפוקימונים המטופשים שלך עכשיו,אתה זוכר מה מרס אמרה לנו? לשמור כאן על הסחורה שהשגנו במכרות ולשמור על המכונה שלקחנו מהמוזיאון" אומרת הבחורה.
    "כנראה שהם לקחו את המכונה.." אומר רורק.
    "אוקיי, יש לי תוכנית,מוכנים לשמוע? או שגם לכם יש רעיונות?" שואל רורק ומביט בשניכם ברצינות.
    מה תעשה?
    כדאי ישר.
    חוסך תגובה, וגם בלי קשר אנחנו לפעמים נשכח.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "נשמע" אומר להם ואסתכל על הפוכודרים של האיש, אתן אותם לרורק ואומר לו להחביא אותם, כי לא יחשבו שהם שם.

Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

האריסון-
    "גם ספינרק שלי!" אתה אומר לה וחושב על מהלך.
    "אוקיי ספינרק, קשור חוטים בצורה מסורבלת בין העצים, שיהיו עבים ודביקים ומתח אותם מקצה אח לשני מלמעלה למטה באלכסור וצור לעט לעט תסבוכת חוטים דביקים שתלכוד את ג'ירפריג, לאחר מכן השתמש העלוקת חיים ומצוץ ממנו קצת, ואז עוקץ רעל!" אתה מדריך אותו.
    בגלל שג'ירפרינג לא נמצא בתוך קבוצת עצים המהלך הוא בעייתי,לכן ספינרק משנה אותו קצת,הוא יורה חוט לאוויר בצורת לאסו עבה ותופס את צווארו של ג'ירפרינג, "ג'ירפרינג תנסה לצאת מזה!" קוראת אליס בחשש.
    ג'ירפרינג רץ בזירה וספינרק אחריו,ספינרק שומר על קור רוח ומהלך על החוט בזהירות,הוא מגיע לגבו של ג'ירפירנג וכמעט נופל! אבל ברגע האחרון מצליח להתייצב ונושך את ג'ירפרינג, "ג'ירפרינג!" קורא ג'ירפרינג ונופל,ספינרק שקיבל עוד כוח מהמתקפה משגר על ג'ירפרינג עוקצי רעל שמקשים על ג'ירפרינג לעמוד.
    ג'ירפרינג מתייצב, "עכשיו אתה תראה קצת מהלכים שלנו..ג'ירפרינג! ריצת על!" קוראת אליס ומחייכת חיוך גדול.
    מה תעשה?
    זה סתם יעשה לך כאב ראש, בוא נעשה את זה פשוט שכולם מכירים את הכל.. עזוב שטויות..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי.. את זה נראה.." אומר לה בעוקצנות. לאחר מכן אריע מעט לספינרק ואעודד אותו "מעולה אתה מצויין!"
    עכשיו אורה לו "אוקיי ספינרק חכה לתנועה של ג'ירפריג וברגע שרק תשים לב, השתמש בקשר חוטים וחבר את רגל ימין הקדמית עם האחורית השמאלית. וגרום לו ליפול זה חשוב!"
    ועכשיו אוסיף מיד "עכשיו קדימה השתמש בצל לילה ואז נסה שוב עלוקת חיים!"

.

6. משתמש מנוסה
    טוב יש תיקו..אתם מעדיפים שאתם פשוט תכירו את כולם? כי אז זה יוציא את התפקיד של הפוקידע

האריסון-
    "אוקיי.. את זה נראה.." אתה אומר לה בעוקצנות ומשבח את ספינרק "מעולה אתה מצויין!"
    "אוקיי ספינרק חכה לתנועה של ג'ירפריג וברגע שרק תשים לב, השתמש בקשר חוטים וחבר את רגל ימין הקדמית עם האחורית השמאלית. וגרום לו ליפול זה חשוב!" אתה מורה עליו.
    ג'ירפירנג מתחיל להגביר מהירות,הוא מתחיל לנוע במהירות בזק,ספינרק יורה חוטים לעברו אבל כל פעם שחוטים מגיעים לכיוון של גי'רפרינג הוא קופץ גבוה ומתחחמק מהם,ג'ירפרינג מתחיל לקפוץ ולרוץ עד שהוא מגיע לספינרק ובועט בו פעמיים ומעיף אותו אחורה, "עכשיו קרן על חושית!" קוראת אליס ומרימה את ידה בנחישות,ג'ירפרינג מרים את ראשו ופוגע בספינרק בעוצמה עם קרן על חושית,ספינרק מתחיל להתעייף ומשתמש בצל לילה,צל הלילה לוכד את עיניו של ג'ירפרינג וגורם לו נזק,ספינרק זז באיטיות לג'ירפרינג בניסיון לעלוקת חיים, "עכשיו בילבול!" קוראת אליס.
    "וונסה נתנה לי את ההשראה למהלך הזה.." אומרת אליס וקורצת לך, "גי'פרינג אתה נלחם נהדר!" מוסיפה.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אוקי ג'קלין היא אמרה לי לעדכן אותה שאני מגיעה לשם" את אומרת ומחפשת מקום שקט ולא מוצאת אותו בעיר,לכן את יוצאת שוב מהעיר ליד האגם שבו היית ממקודם, "הלו?" את שומעת את קולה של ג'קלין.
    "ג'קלין? הגעתי לעיר ראסטובו ורציתי רק עלדכן אותך כמו שאמרת" את אומרת לה, "מצוין,בדיוק על פי התוכנית! נהדר שהתקשרת,עכשיו ככה,מחר נפתחת תחרות מאמנים בעיר רוסטרובו,לפי מקורות מסווגים המנהלים של התחרות בקשר עם צוות מגמה,אני לא יודעת מה הם מנסים לעשות אבל את צריכה לפקח על התחרות,לנסות לגשש את השופטים,לראות אם הם נראים חשודים,בשביל לחקור את התחרות כמה שיותר טוב אני חושבת שתצטרכי להשתתף בה,תחפשי את מרכז הפוקימנים בעיר,שמרתי לך מקום בתחרות ,תגידי את שמי והם יזהו אותך" אומרת ג'קלין, "ואיך ככה המסע? נהנית?" שואלת אותך ג'קלין בהתעניינות,את מתחילה לספר לה ואתן מדברות כמה דקות,.
    "אוקיי נוקו אני ופרופסור בירץ' נמצאים במערת המטאורים,אני אדבר איתך יותר מאוחר ביי" אומרת ג'קלין ומנתקת.
    מה תעשי?

קודאק-
    "נשמע" אתה אומר ומגיש לרורק את הפוכדורים שלקחת מהאיש, "אנחנו נצטרך אותם" אומר רורק.
    "אנחנו צריכים לגרש אותם משם,לפי איך שהם נראים הם לא חיילים כאלה מנוסים ורמפרדוס ואתם תוכלו לגבור עליהם,אז ככה מתחילים,אני זורק את אחד הפוכדורים שהבאת לי,אחרי כמה שנית אזרוק את השני,הם יבואו לפה ורמפרדוס יפתיע אותם ואתם תעזרו לו,יש?" רורק אומר בקול נחוש.
    מה תעשה?

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    אתה מוציא את הפוקידע שלך תוך כדי שאתה מסתכל על הפוקימון, 'הוא לא נראה אגדי' אתה חושב בפרצוף חמוץ ומסתכל על ההגדרות של הפוקידע ומכוון את רמת הקול להכי נמוכה שיש.
    "סלאקינג-הפוקימון העצלן וההתפתחות של ויגורוט',אחד מהפוקימונים העצלנים שיש,הוא זז ממקום למקום בשביל לחפש אחר מזון" אומרת הפוקידע ונכבית.
    סלאקינג נוחר לו וממשיך לישון.
    מה תעשה?
    "שישן לו בשקט" אני חושב בזען 'הפוקימון העצלן, אני מחפש אגדיים'. אני נכנס לתוך מעבה היער, בתקווה למצוא פוקימון נוסף.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    טוב יש תיקו..אתם מעדיפים שאתם פשוט תכירו את כולם? כי אז זה יוציא את התפקיד של הפוקידע

האריסון-
    "אוקיי.. את זה נראה.." אתה אומר לה בעוקצנות ומשבח את ספינרק "מעולה אתה מצויין!"
    "אוקיי ספינרק חכה לתנועה של ג'ירפריג וברגע שרק תשים לב, השתמש בקשר חוטים וחבר את רגל ימין הקדמית עם האחורית השמאלית. וגרום לו ליפול זה חשוב!" אתה מורה עליו.
    ג'ירפירנג מתחיל להגביר מהירות,הוא מתחיל לנוע במהירות בזק,ספינרק יורה חוטים לעברו אבל כל פעם שחוטים מגיעים לכיוון של גי'רפרינג הוא קופץ גבוה ומתחחמק מהם,ג'ירפרינג מתחיל לקפוץ ולרוץ עד שהוא מגיע לספינרק ובועט בו פעמיים ומעיף אותו אחורה, "עכשיו קרן על חושית!" קוראת אליס ומרימה את ידה בנחישות,ג'ירפרינג מרים את ראשו ופוגע בספינרק בעוצמה עם קרן על חושית,ספינרק מתחיל להתעייף ומשתמש בצל לילה,צל הלילה לוכד את עיניו של ג'ירפרינג וגורם לו נזק,ספינרק זז באיטיות לג'ירפרינג בניסיון לעלוקת חיים, "עכשיו בילבול!" קוראת אליס.
    "וונסה נתנה לי את ההשראה למהלך הזה.." אומרת אליס וקורצת לך, "גי'פרינג אתה נלחם נהדר!" מוסיפה.
    מה תעשה?
    אני אומר שכן ככה עדיף. עדיף שיצא תפקיד הפוקדע מאשר שאתה תצא מדעתך (אם לא עכשיו אז מאוחר יותר.. במיוחד עם הואן וסינו!)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ספינרק אתה חייב לנסות, מהר אין זמן!" אנסה להלחיץ אותו ולגרום לאדרנלין לזרום אצלו.
    "מהר שלח חוץ ותפוס ענף, ממנו תפוס ענק יותר גבוהה וכך תתתקדם עד לצמרת.. נסה לנוח שם כמה דקות ג'ירפריג לא יגיע לשם עם המתקפות שלו."
    ואז מיד אוסיף "הקפד להישאר מחובר עם חוץ לגזע העץ כדי לא ליפול.. בנתיים הכן גוש חוטים גדול ומלא אותו ברעל, ואז השלח על ג'ירפריג מבין הענפים!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה שעשיתי עכשיו זה חרטוט של החיים, הביצ'ית הזאת גומרת לי את הרעיונות XDD

.

9. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "ספינרק אתה חייב לנסות, מהר אין זמן!" אתה אומר לו בלחץ.
    "מהר שלח חוץ ותפוס ענף, ממנו תפוס ענק יותר גבוהה וכך תתתקדם עד לצמרת.. נסה לנוח שם כמה דקות ג'ירפריג לא יגיע לשם עם המתקפות שלו." אתה אומר ומוסיף, "הקפד להישאר מחובר עם חוץ לגזע העץ כדי לא ליפול.. בנתיים הכן גוש חוטים גדול ומלא אותו ברעל, ואז השלח על ג'ירפריג מבין הענפים!".
    "ג'ירפרינג תחכה עם הבילבול" אומרת אליס ומסתכלת על מהלכיו של ספינרק.
    ספינרק שולח חוט ואז עוד חוט ולאט לאט מטפס על צמרת עץ, "לא יוכל להגיע? מי אמר?!" קוראת אליס בנחישות, "גי'רפרינג תשתמש בבילבול ותביא לכאן את ספינרק" אומרת אליס,גי'רפרינג עוצם את עיניו ומנסה להתרכז,לאתר את ספינרק במחשבה,פוקח את עיניו וכנראה שלא הצליח, אתה קולט את אליס ממלמלת משהו.
    פתאום מתוך העץ יוצא כדור חוטים שפוגע בראשו של גי'רפרינג ונוחת על הקרקע.
    "עכשיו! אתה יודע איפה ספינרק נמצא!" אומרת אליס,גי'פרינג עוצם את עיניו ומאתר את ספינרק,מוציא אותו מהצמרת ומטיח אותו על הרצפה,ספינרק לא מסוגל להילחם,גי'רפרינג נראה תשוש מאוד מהחבטה שקיבל מהכדור.
    "מצוין גי'פרינג!" קוראת אליס ומחבקת את ראשו של ג'ירפרינג שנראה מסופק מעצמו, "ספינרק היה נהדר לקרב ראשון" אומרת אליס וקורצת.
    מה תעשה?

דיוויד-
    'שישן לו בשקט' אתה חושב, 'הפוקימון העצלן, אני מחפש אגדיים' אתה חושב לעצמיך וממשיך,מנסה לא להעיר את סלאקינג.
    לאחר כמה דקות אתה ממשיך מהנקודה בה מצאת את סלאקינג,העצים מתחילים להעילם ואתה מגיע לקרחת יער,באמצע קרחת היער ישנה אבן גדולה ומסביבה כמה פוקימונים קטנים ובמרחק כמה מטרים מהם ישנם פוקימונים יותר גדולים.
    מה תעשה?

10. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "נשמע" אתה אומר ומגיש לרורק את הפוכדורים שלקחת מהאיש, "אנחנו נצטרך אותם" אומר רורק.
    "אנחנו צריכים לגרש אותם משם,לפי איך שהם נראים הם לא חיילים כאלה מנוסים ורמפרדוס ואתם תוכלו לגבור עליהם,אז ככה מתחילים,אני זורק את אחד הפוכדורים שהבאת לי,אחרי כמה שנית אזרוק את השני,הם יבואו לפה ורמפרדוס יפתיע אותם ואתם תעזרו לו,יש?" רורק אומר בקול נחוש.
    מה תעשה?
    "לא" אחשוב.
    "הם יכולים לקחת את הפוכדורים, אולי כדאי שתוציא פוקימון שאמור להימצא במכרות עליה, שהוא יצא לשם כאילו הוא פוקימון פראי ואז נפתיע אותם?" אשאל את רורק ואקרוץ לסוזן, במטרה שתזכור מה אנחנו עשינו להם.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    קודאק-
    'לא' אתה חושב לעצמיך.
    "הם יכולים לקחת את הפוכדורים, אולי כדאי שתוציא פוקימון שאמור להימצא במכרות עליה, שהוא יצא לשם כאילו הוא פוקימון פראי ואז נפתיע אותם?"אתה שואל אותו, "יש לי את אוניקס.. ננסה את זה" אומר רורק, "אבל כשאשחרר אותו זה יעשה רעש,צריכים לפעול מהר" רורק מזהיר ומשחרר את אוניקס, "צא לשם מהר,תסיח אותם ואחר אנחנו נצטרף" לוחש לו רורק.
    אוניקס ממשיך במערה ומגיע לשם, "אוניקס? יפה יפה,אני רציתי כזה!" אומר הבחור.
    "מוכנים?" שואל רורק.
    מה תעשה?

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "ספינרק אתה חייב לנסות, מהר אין זמן!" אתה אומר לו בלחץ.
    "מהר שלח חוץ ותפוס ענף, ממנו תפוס ענק יותר גבוהה וכך תתתקדם עד לצמרת.. נסה לנוח שם כמה דקות ג'ירפריג לא יגיע לשם עם המתקפות שלו." אתה אומר ומוסיף, "הקפד להישאר מחובר עם חוץ לגזע העץ כדי לא ליפול.. בנתיים הכן גוש חוטים גדול ומלא אותו ברעל, ואז השלח על ג'ירפריג מבין הענפים!".
    "ג'ירפרינג תחכה עם הבילבול" אומרת אליס ומסתכלת על מהלכיו של ספינרק.
    ספינרק שולח חוט ואז עוד חוט ולאט לאט מטפס על צמרת עץ, "לא יוכל להגיע? מי אמר?!" קוראת אליס בנחישות, "גי'רפרינג תשתמש בבילבול ותביא לכאן את ספינרק" אומרת אליס,גי'רפרינג עוצם את עיניו ומנסה להתרכז,לאתר את ספינרק במחשבה,פוקח את עיניו וכנראה שלא הצליח, אתה קולט את אליס ממלמלת משהו.
    פתאום מתוך העץ יוצא כדור חוטים שפוגע בראשו של גי'רפרינג ונוחת על הקרקע.
    "עכשיו! אתה יודע איפה ספינרק נמצא!" אומרת אליס,גי'פרינג עוצם את עיניו ומאתר את ספינרק,מוציא אותו מהצמרת ומטיח אותו על הרצפה,ספינרק לא מסוגל להילחם,גי'רפרינג נראה תשוש מאוד מהחבטה שקיבל מהכדור.
    "מצוין גי'פרינג!" קוראת אליס ומחבקת את ראשו של ג'ירפרינג שנראה מסופק מעצמו, "ספינרק היה נהדר לקרב ראשון" אומרת אליס וקורצת.
    מה תעשה?
    מה!?!?!? בן ז*** איך הוא הגיע עד לכזה גובהה.. זה ג'ירפריג או פאלקיה?!?!?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט מפותע מיכולותיו של ג'יראפריג ואומר לאליס "כל-הכבוד חשבתי שיהיה הרבה יותר פשוט.. מתברר שטעיתי!"
    לאחר מכן אחזיר את ספינרק ואמלמל בחיוך "עשית כל מה יכולת, ועשית זאת היטב.. ננצח עכשיו בשבילך!"
    לאחר מכן אקרא לסינדקוויל להתקדם לזירה ואדריך אותו "אוקיי סינדקוויל ראית את הקרב, אני מניח שהבנת שג'יפריג מסתמך על יכולות על חושיות ומפנה נגדנו התקפות. עכשיו נראה לו!"
    ואוסיף בבטחון "אוקיי פרוץ במסך עשן סמיך במיוחד, כדי שלא יוכל הוא לראות, לאחר מכן קרא בנהמה חזקה וקפוץ מהמקום בוא קראת לצד שני, ואז תקוף בגלגל להבה!"
    אחשוב לעצמי 'עם נבלבל לו את החושים, יהיה לו קשה לפעול! פעגתי לו בחוש הראייה והשמיעה!'

.

13. משתמש מנוסה

תומאס-
    "קדיצה צרמנד'ר השתמש בהתפרצות להבות כדי לעצור אותם! פידג'יאוטו רוח! פוליוואג בועות! אודיש אבקת שיתוק! כולם יחד, קדימה!" אתה קורא.
    הפוקימנים שלך מתכוננים להתקיף בזמן שגרנבול ורטיקיט מתקרבים אליך כשפתאום אור גדול מגיע ומסנוור את כולם.
    "מה זה לעזאזל?!" אריאנה אומרת בזמן שהיא מכסה את עיניה בעזרת ידיה.
    "מה זה יכול להיות?" קוראת דייזי וכל הפוקימונים מסתנוורים ולא זזים.
    פתאום האור הגדול הופך לפוקימון וורוד שמעופף באוויר.
    "לא יכול להיות.." ממלמלת דייזי.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך כדי לחפש מידע על הפוקימון "מיו-פוקימון הזן החדש,בגלל שמיו יודע להשתמש בכל סוגי המתקפות הקיימות,מדענים מאמינים שהוא האב הקדמון של הפוקימונים" אומרת הפוקידע ונכבית,הפוקימונים מסתכלים על מיו בחיוך גדול.
    "מיו.." הפוקימון ממלמל ומרחף,מסתכל על האבן השבורה, "זאת ההזדמנות שלי.. עכשיו!" קוראת אריאנה וגרנבול מתכונן לנשוך את מיו,מיו באדישות מסתכל עליו ולא זז,גרנבול מתכונן לנשוך את מיו ופתאום מיו משגר את עצמו מאחורי גרנבול,גרנבול העצבני מנסה שוב ושוב ושוב אבל לא מצליח.
    "למה מיו הגיע הנה?" שואלת דייזי, "אתה תיצור אבן חדשה מיו?" שואל הבחור.
    מה תעשה?
    תעשה את זה אתה זה יחסוך לך תגובה לא?
    ובחור? אתה בטח מתכוון לצאד'
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ואו, זה מיו!" אני לוחש בהפתעה "זאת ההזדמנות שלנו לתקוף, עכשיו שהם מרוכזים במיו! תקפו שוב את ההתקפות שאמרתי לכם, על הפוקימונים של צוות רוקט! גרשו אותם מפה!" אני פוקד על הפוקימונים שלי.

14. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    'שישן לו בשקט' אתה חושב, 'הפוקימון העצלן, אני מחפש אגדיים' אתה חושב לעצמיך וממשיך,מנסה לא להעיר את סלאקינג.
    לאחר כמה דקות אתה ממשיך מהנקודה בה מצאת את סלאקינג,העצים מתחילים להעילם ואתה מגיע לקרחת יער,באמצע קרחת היער ישנה אבן גדולה ומסביבה כמה פוקימונים קטנים ובמרחק כמה מטרים מהם ישנם פוקימונים יותר גדולים.
    מה תעשה?
    "וואו" אני אומר לעצמי בהתרשמות עמוקה "מה זה? אסיפת המועצה של פוקימוני היער?". אני מוציא את הפוקדע ומעביר אותו על הפוקימונים, מנסה לבדוק אותם מהקטן לגדול.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

15. לא ברור בכלל
    קודאק-
    'לא' אתה חושב לעצמיך.
    "הם יכולים לקחת את הפוכדורים, אולי כדאי שתוציא פוקימון שאמור להימצא במכרות עליה, שהוא יצא לשם כאילו הוא פוקימון פראי ואז נפתיע אותם?"אתה שואל אותו, "יש לי את אוניקס.. ננסה את זה" אומר רורק, "אבל כשאשחרר אותו זה יעשה רעש,צריכים לפעול מהר" רורק מזהיר ומשחרר את אוניקס, "צא לשם מהר,תסיח אותם ואחר אנחנו נצטרף" לוחש לו רורק.
    אוניקס ממשיך במערה ומגיע לשם, "אוניקס? יפה יפה,אני רציתי כזה!" אומר הבחור.
    "מוכנים?" שואל רורק.
    מה תעשה?
    "רגע" אומר ואוציא את מאנקי,צ'ימצ'אר,בידוף ושינקס.
    "מוכנים לתפיסת הגנבים האלה? קדימה" אומר ואהנהן בראשי.
    "יש לי רעיון, הפוקימונים ילכו באדמה ואנחנו על רמפארדוס" אומר לרורק.
    "תקשיבו, תקיפו את הגנבים האלה" אומר לפוקימונים שלי.

Spoiler ספוילר

עמוד 57 מתוך 70 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •