Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 70 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"ואו, זה מיו!" אתה לוחש בהפתעה ובוהה בפוקימון האגדי.
    אתה מצווה על הפוקימונים שלך להמשיך להתקיף אבל מיו מסתכל עליך, "מיו!" הוא קורא והילה וורודה יוצאת מגופו,ההילה גדולה והופכת לגל רוח שמעיף כל אחד שנמצא באזור כמה מטרים אחורה.
    "האגדה אומרת שמיו נחשף רק לאנשים בעלי לב טהור" ממלמל צ'אד בהתפעלות.
    "הוא יהיה מושלם!" לוחשת אריאנה.
    "תוציאו את הרשת!" קוראת אריאנה ולפתע שני חיילי צוות רוקט זורקים על מיו רשת שחורה שמכסה את גופו ומחשמלת אותו, "מיו!!" מיו קורא בכאב.
    "קדימה בואו נתחפף מכאן!" אומרת אריאנה.
    "חייבים לעשות משהו!" קוראת דייזי.
    מה תעשה?

האריסון-
    Spoiler ספוילר

"כל-הכבוד חשבתי שיהיה הרבה יותר פשוט.. מתברר שטעיתי!" אתה אומר לאליס מופתע מיכולותיו של ג'ירפרינג.
    "תודה רבה האריסון!" אליס משיבה לך.
    "ג'ירפרינג,תנוח" אומרת אליס ומחזירה אותו לפוכדור.
    אתה מחזיר את ספינרק לפוכדור שלו במילמול "עשית כל מה יכולת, ועשית זאת היטב.. ננצח עכשיו בשבילך!"
    אתה קורא לסינדקוויל להיכנס לזירה, "סינדה!" קורא סינדקוויל ונכנס לזירה ואש מתחילה לצאת מגבו.
    "ג'ירפרינג היית נהדר,תנוח" אומרת אליס ומשיבה את גי'פרינג לפוכדור שלו, "עכשיו תורך. טוטודייל!" אליס קוראת ומשחררת את טוטודייל שמקפץ בזירה בשמחה "טו טו טו טודייל" הפוקימון אומר בשמחה.
    "אוקיי פרוץ במסך עשן סמיך במיוחד, כדי שלא יוכל הוא לראות, לאחר מכן קרא בנהמה חזקה וקפוץ מהמקום בוא קראת לצד שני, ואז תקוף בגלגל להבה!" אתה מדריך את סינדקוויל.
    סינדקוויל משחרר ערפיח מפיו שמערפל את כל הזירה,טוטודייל מנסה להסתכל דרך העשן אך לא מצליח, "הישאר ממוקד" אומרת אליס בנחישות.
    הנהמה של סינדקוויל נשמעת מהעשן,טוטודייל מנסה להתרכז ולאתר את סינדקוויל,לפתע הוא מבחין באור אדום שנע לעברו, "עכשיו! קפוץ!" קוראת אליס, טוטודייל מבחין בכך ומצליח להתחמק.
    "קדימה! אקדח מים!" אליס מוסיפה.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "וואו" אתה אומר לעצמיך בהתפעלות עמוקה מהמראה של קרחת היער.
    "מה זה? אסיפת המועצה של פוקימוני היער?" אתה שואל את עצמיך ומוציא את הפוקידע שלך ומגביר טיפה את הווליום.
    אתה מאתר שני פוקימונים קטנים מדברים ונחים על הדשא הרך.
    הראשון מתגלה לך כ- צ'יקוריטה-פוקימון העלה,בעזרת העלה שעל ראשה היא מודדת את הטמפרטורה והלחות,מאוד אוהבים להשתזף".
    הפוקימון שליד צ'יקוריטה מתגלה ב- "שרומיש-פוקימון הפטרייה,שרומיש מפרישים מחלקם העליון של הראש נבגי רעל שיכולים להכאיב אם לא מטפלים בזה".
    הפוקימון שנמצא כמה מטרים מהם ורנאה כאילו שומר עליהם מתגלה כ- "ברילום-פוקימן הפטרייה,ידיו הקצרות זזות במהירות,הטכניקה שלו היא כמו של מתאגרף מקצועי".
    עוד פוקימון שמתקרב לצ'יקוריטה ושרומיש מתגלה כ- "רוזליה-פוקימון הקוץ,ככל שהריח של הוורדים שעל ידיה מריח יותר טוב,כך רוזליה יותר בריאה,הניחוח שרוזליה מפרישה מרגיע אנשים".
    אתה באמת מתחיל להריח את הניחוח הנפלא של רוזליה.
    הפוקימון האחרון שנמצא בשטח ונמצא הכי מרוחק מכולם מתגלה לך כ- "טרופיוס-פוקימון הפרי,פירות טעימים גדלים מסביב לצווארו בגלל שהוא מרבה לאכול את אותם הפירות" אומרת הפוקידע ונכבית.
    שרומיש מבחין בך ומתחיל לחשוש,גם ברילום מבחין בך ומתרומם ומסתכל עליך במבט כועס.
    מה תעשה?

קודאק-
    "רגע" אתה מוסיף ומשחרר את הפוקימונים שלך.
    "מוכנים לתפיסת הגנבים האלה? קדימה" אתה אומר להם והם מהנהנים בראשם.
    "יש לי רעיון, הפוקימונים ילכו באדמה ואנחנו על רמפארדוס" אתה מציע, "זה לא רעיון טוב" אומר רורק, "תקרת המערה לא כל כך גבוה ובהתחשב בגודל של רמפרדוס,אנחנו נסתדר" אומר רורק.
    "תקשיבו, תקיפו את הגנבים האלה" אתה אומר לפוקימונים שלך והם יוצאים לדרך.
    הם מתחילים להתהלך במערה ומגיעים לאזור,אתה מציץ ולא כל כך רואה כי אתם בנקודה יחסית רחוקה.
    "בואו נתקדם" אומר רורק, "רמפרדוס לך תעזור להם" אומרת רורק, "רמפרדוס!" קורא הפוקימון ורץ להמשך המערה.
    "מה נעשה אחר כך?" שואל רורק אותך ואת סוזן.
    מה תעשה?

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [דיוויד-
    "וואו" אתה אומר לעצמיך בהתפעלות עמוקה מהמראה של קרחת היער.
    "מה זה? אסיפת המועצה של פוקימוני היער?" אתה שואל את עצמיך ומוציא את הפוקידע שלך ומגביר טיפה את הווליום.
    אתה מאתר שני פוקימונים קטנים מדברים ונחים על הדשא הרך.
    הראשון מתגלה לך כ- צ'יקוריטה-פוקימון העלה,בעזרת העלה שעל ראשה היא מודדת את הטמפרטורה והלחות,מאוד אוהבים להשתזף".
    הפוקימון שליד צ'יקוריטה מתגלה ב- "שרומיש-פוקימון הפטרייה,שרומיש מפרישים מחלקם העליון של הראש נבגי רעל שיכולים להכאיב אם לא מטפלים בזה".
    הפוקימון שנמצא כמה מטרים מהם ורנאה כאילו שומר עליהם מתגלה כ- "ברילום-פוקימן הפטרייה,ידיו הקצרות זזות במהירות,הטכניקה שלו היא כמו של מתאגרף מקצועי".
    עוד פוקימון שמתקרב לצ'יקוריטה ושרומיש מתגלה כ- "רוזליה-פוקימון הקוץ,ככל שהריח של הוורדים שעל ידיה מריח יותר טוב,כך רוזליה יותר בריאה,הניחוח שרוזליה מפרישה מרגיע אנשים".
    אתה באמת מתחיל להריח את הניחוח הנפלא של רוזליה.
    הפוקימון האחרון שנמצא בשטח ונמצא הכי מרוחק מכולם מתגלה לך כ- "טרופיוס-פוקימון הפרי,פירות טעימים גדלים מסביב לצווארו בגלל שהוא מרבה לאכול את אותם הפירות" אומרת הפוקידע ונכבית.
    שרומיש מבחין בך ומתחיל לחשוש,גם ברילום מבחין בך ומתרומם ומסתכל עליך במבט כועס.
    מה תעשה?
    מה היה הכינוי שלך כשכתבת את 'אש ובייליף- הלב שנשבר'?
    ~~~~~~
    אני מכניס את הפוקדע לכיסי, יוצא מסבך העצים ונעמד בקצה קרחת היער. אני מרים את ידי ואומר בקול המרגיע ביותר שאני יכול לגייס "פני לשלום" אני אומר "איני מתכוון להזיק לכם".

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "רגע" אתה מוסיף ומשחרר את הפוקימונים שלך.
    "מוכנים לתפיסת הגנבים האלה? קדימה" אתה אומר להם והם מהנהנים בראשם.
    "יש לי רעיון, הפוקימונים ילכו באדמה ואנחנו על רמפארדוס" אתה מציע, "זה לא רעיון טוב" אומר רורק, "תקרת המערה לא כל כך גבוה ובהתחשב בגודל של רמפרדוס,אנחנו נסתדר" אומר רורק.
    "תקשיבו, תקיפו את הגנבים האלה" אתה אומר לפוקימונים שלך והם יוצאים לדרך.
    הם מתחילים להתהלך במערה ומגיעים לאזור,אתה מציץ ולא כל כך רואה כי אתם בנקודה יחסית רחוקה.
    "בואו נתקדם" אומר רורק, "רמפרדוס לך תעזור להם" אומרת רורק, "רמפרדוס!" קורא הפוקימון ורץ להמשך המערה.
    "מה נעשה אחר כך?" שואל רורק אותך ואת סוזן.
    מה תעשה?
    "יש לי רעיון" אומר ואקרוץ לסוזן.
    "סוזן מיסדריווס אצלך? יש לי רעיון" אומר.
    "אולי נצליח אכשהוא לבוא מאחוריהם, ואם מיסדריווס יודעת בלבול או על חושי זה יהיה גדול" אומר לה.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"ואו, זה מיו!" אתה לוחש בהפתעה ובוהה בפוקימון האגדי.
    אתה מצווה על הפוקימונים שלך להמשיך להתקיף אבל מיו מסתכל עליך, "מיו!" הוא קורא והילה וורודה יוצאת מגופו,ההילה גדולה והופכת לגל רוח שמעיף כל אחד שנמצא באזור כמה מטרים אחורה.
    "האגדה אומרת שמיו נחשף רק לאנשים בעלי לב טהור" ממלמל צ'אד בהתפעלות.
    "הוא יהיה מושלם!" לוחשת אריאנה.
    "תוציאו את הרשת!" קוראת אריאנה ולפתע שני חיילי צוות רוקט זורקים על מיו רשת שחורה שמכסה את גופו ומחשמלת אותו, "מיו!!" מיו קורא בכאב.
    "קדימה בואו נתחפף מכאן!" אומרת אריאנה.
    "חייבים לעשות משהו!" קוראת דייזי.
    מה תעשה?
    "מהר פידג'יאוטו אל תיתן להם לעזוב, השתמד בסופה כדי לבלום אותם! צרמנד'ר, השתמש בלהביור על הרשת ותשרוף אותה כדי שמיו יוכל להשתחרר! קדימה!" אני מצווה על שניהם "אודיש ופוליוואג, אתם וכל השאר תהדפו את הפוקימונים של צוות רוקט ולא תתנו להם לתקוף!" אני אומר לשניהם.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"כל-הכבוד חשבתי שיהיה הרבה יותר פשוט.. מתברר שטעיתי!" אתה אומר לאליס מופתע מיכולותיו של ג'ירפרינג.
    "תודה רבה האריסון!" אליס משיבה לך.
    "ג'ירפרינג,תנוח" אומרת אליס ומחזירה אותו לפוכדור.
    אתה מחזיר את ספינרק לפוכדור שלו במילמול "עשית כל מה יכולת, ועשית זאת היטב.. ננצח עכשיו בשבילך!"
    אתה קורא לסינדקוויל להיכנס לזירה, "סינדה!" קורא סינדקוויל ונכנס לזירה ואש מתחילה לצאת מגבו.
    "ג'ירפרינג היית נהדר,תנוח" אומרת אליס ומשיבה את גי'פרינג לפוכדור שלו, "עכשיו תורך. טוטודייל!" אליס קוראת ומשחררת את טוטודייל שמקפץ בזירה בשמחה "טו טו טו טודייל" הפוקימון אומר בשמחה.
    "אוקיי פרוץ במסך עשן סמיך במיוחד, כדי שלא יוכל הוא לראות, לאחר מכן קרא בנהמה חזקה וקפוץ מהמקום בוא קראת לצד שני, ואז תקוף בגלגל להבה!" אתה מדריך את סינדקוויל.
    סינדקוויל משחרר ערפיח מפיו שמערפל את כל הזירה,טוטודייל מנסה להסתכל דרך העשן אך לא מצליח, "הישאר ממוקד" אומרת אליס בנחישות.
    הנהמה של סינדקוויל נשמעת מהעשן,טוטודייל מנסה להתרכז ולאתר את סינדקוויל,לפתע הוא מבחין באור אדום שנע לעברו, "עכשיו! קפוץ!" קוראת אליס, טוטודייל מבחין בכך ומצליח להתחמק.
    "קדימה! אקדח מים!" אליס מוסיפה.
    מה תעשה?
    "קדימה נראה להם שגם אנחנונ יכולים, התחמק בגלגול מהיר הצידה" אומר בנחישות ואנסה להלהיב את סינדקוויל!
    לאחר מכן אורה לו "אוקיי השתמש בגלגל להבה אך אסה זאת לרוחב, צור גליי אש שיעופו סביב ויערערו את היציבות של טוטודייל!"
    ואז מיד אוסיף "עכשיו זה הזמן, תקוף בבלימה בכל הכוח ואז נסה גם גחלת!

.

6. משתמש מנוסה
    לא עשיתי עדכון בימים האחרונים כי הייתי חולה.. עכשיו אני מרגיש יותר טוב

תומאס-
    Spoiler ספוילר

"מהר פידג'יאוטו אל תיתן להם לעזוב, השתמד בסופה כדי לבלום אותם! צרמנד'ר, השתמש בלהביור על הרשת ותשרוף אותה כדי שמיו יוכל להשתחרר! קדימה!" אתה מצווה על שניהם ומיד מוסיף "אודיש ופוליוואג, אתם וכל השאר תהדפו את הפוקימונים של צוות רוקט ולא תתנו להם לתקוף!".
    מיו מקבל מכות חשמל מהרשת בה הוא כבול, "תשחררי אותו תיכף ומיד!" קוראת דייזי, "חייבים לשחרר אותו" ממלמל צ'אד.
    צ'רמנדר יורה אש גדולה שמתפרצת לכיוון הרשת ומטיחה אותה מעט ומזיקה מעט למיו, פידג'יוטו מנופף בכנפיו וחוסם את דרכם של צוות רוקט שלא כל כך מזיז להם שהוא שם.
    שאר הפוקימונים ביחד עם אודיש ופוליוואג מנסים להסיט את צוות רוקט מדרכם.
    "מיו שלנו!" קוראת אריאנה ורעש מסוקים מתחיל להישמע,מלמעלה מגיע מסוק שחור וגדול עם סמל עליו.
    "להתראות אפסים!" קוראת אריאנה,חבלים מתחילים להישחרר מהמסוק וחיילי צוות רוקט מתחילים לעלות עליהםולהגיע למסוק,אריאנה שתופסת את הרשת בעזרת מקבל מיוחד שמאפשר ממנה לא להתחשמל עולה גם היא על חבל ומתחילה לעלות, "פידג'יוט! תחתוך את החבל!" קוראת דייזי והפוקימון המעופף שלידה מנופף בכנפיו הגדולות וחותך בקלות את החוט שממנו נופלת אריאנה.
    מיו נעטף בהילה וורודה,עוצם את עיניו ומצליח לקרוע את החוט.
    הוא מסתכל באריאנה ומעיף אותה בעזרת כוחותיו למסוק.
    "אולי הצלחתם הפעם! אבל אני עוד אחזור!" אריאנה צועקת מהמסוק שמתרחק מהמקום.
    מה תעשה?

האריסון-
    "קדימה נראה להם שגם אנחנו יכולים, התחמק בגלגול מהיר הצידה" אתה אומר לסינדקוויל.
    סינדקוויל מסתכל על טוטודייל שיורה לעברו אקדח מים ומצליח להתחמק בעזרת גילגול לצד.
    "אוקיי השתמש בגלגל להבה אך אסה זאת לרוחב, צור גליי אש שיעופו סביב ויערערו את היציבות של טוטודייל!" אתה פוקד עליו ומוסיף "עכשיו זה הזמן, תקוף בבלימה בכל הכוח ואז נסה גם גחלת!".
    סינדקוויל מתעטף בגלגל להבה ומסתובב לרוחב ומנסה ליצור גלי אש.
    "אוקיי טוטודייל נשיכה!" קוראת אליס,טוטודייל רץ לכיוון גלגל הלהבה של סינדקוויל,סינדקוויל עוצר ויוצא לטוטודייל עם בלימה,שניהם מתנגשים אחד בשני, "קדימה אקדח מים כשאתה קרוב!" קוראת אליס,טוטודייל בעל רפלקסים חדים קופץ על רגליו ופוגע עם סינדקוויל באקדח מים שמעיף אותו אחורה.
    "סינדקוויל" הוא קורא וקם על רגליו ומתחיל לתקוף בגחלת,לפתע גל האש שראית באותו הלילה שהתאמנתם מופיע שוב,סינדקוויל יורה זרם אש ולא מצליח כל כך להשתלט עליו, "מה זה?" אליס אומרת ומוציאה את הפוקידע שלה.
    סינדקוויל פתאום מצליח לשלוט בזרם האש ופוגע בטוטודייל.
    "האריסון! סינדקוויל שלך למד להביור! כנראה שהוא לא כל כך שולט בו!" קוראת אליס בהתלהבות.
    מה תעשה?

דיוויד-
    אתה מכניס את הפוקידע לכיסך ומתקדם עוד בקרחת היער,הברילום שמסתכל עליך מזעיף פנים ומתקרב.
    אתה מרים את ידיך ככניעה מולו ומנסה לומר לו בקול הרגוע ביותר, "פני לשלום", "איני מתכוון להזיק לכם" אתה מוסיף ומחייך לברילום.
    "ברי.." ברילום ממלמל ומסתכל בעיניך כמה דקות ומסתובב לשרומיש,צ'יקוריטה ורוזליה, "ברי ברילום" הוא אומר להם והם זזים מסביבת האבן בה ישבו ועברו לחלק אחר בקרחת היער לשחק בה.
    מה תעשה?

קודאק-
    "יש לי רעיון" אתה אומר.
    "בסדר אבל בואו נראה מה מצב הפוקימונים" אומרת סוזן ואתם ממשיכים בדרך.
    אתם רצים למקום ורואים
    נעמדים מול רמפרדוס שלידו נעמדים בידוף,צ'ימצ'אר,מאנקי ושינקס.
    "קדימה!" קוראת סוזן ומשחררת את טרטוויג ומיסדריווס.
    החיילים משחררים מספר פוקימונים שאחד מהם מוכר לכם
    "קדימה סטאנקי! תקוף את רמפרדוס!" קוראת אחת החיילות.
    "אני רואה שיש לנו אורחים" אומר אחד החיילים ומסתכל עליכם.
    אתם מתקרבים עוד יותר ומבחינים ב- שיושב על כיסא ושם קרח על ראשו,אתה מזהה אותו בתור החייל שעילפת במערה.
    מה תעשה?

7. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "יש לי רעיון" אתה אומר.
    "בסדר אבל בואו נראה מה מצב הפוקימונים" אומרת סוזן ואתם ממשיכים בדרך.
    אתם רצים למקום ורואים
    נעמדים מול רמפרדוס שלידו נעמדים בידוף,צ'ימצ'אר,מאנקי ושינקס.
    "קדימה!" קוראת סוזן ומשחררת את טרטוויג ומיסדריווס.
    החיילים משחררים מספר פוקימונים שאחד מהם מוכר לכם
    "קדימה סטאנקי! תקוף את רמפרדוס!" קוראת אחת החיילות.
    "אני רואה שיש לנו אורחים" אומר אחד החיילים ומסתכל עליכם.
    אתם מתקרבים עוד יותר ומבחינים ב- שיושב על כיסא ושם קרח על ראשו,אתה מזהה אותו בתור החייל שעילפת במערה.
    מה תעשה?
    תרגיש טוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה! תתקיפו אותם מהר!" אומר להם.
    "רורק מה נעשה?" אשאל אותו ואבדוק את הפוקימונים.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"קדימה! תתקיפו אותם מהר!" אתה מורה עליהם.
    "רורק מה נעשה?" אתה שואל את רורק, "אנחנו נחפש את המכונה" משיב רורק.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה על הפוקימונים החדשים.
    פוקימון שנלחם ברמפרדוס מתגלה לך כ- "סקאנטנק-פוקימון הבואש וההתפתחות של סטאנקי,הוא תוקף בעזרת נוזל מסריח ביותר שהוא משחרר מקצה זנבו,מתקפות מלמעלה עלולות לבלבל אותו".
    שני פוקימונים נוספים מתגלים כ- "סטאנקי-פוקימון הבואש,סטאנקי מפרישים נוזל מסריח מחלקם האחורי,הצחנה משתרעת על פני רדיוס ויכולה להבריח כל פוקימון שיימצא באזור".
    שני פוקימונים נוספים נחשפים כ- "קרוגאנק-פוקימון פה הרעל, די נדיר לראות אותם נלחמים אבל זה כדי להבטיח את הישרדותם,הם פופולארים בתור קמעות" אומרת הפוקידע ונכבית.
    "צריכים למצוא את המכונה" אומר רורק.
    בינתיים אתה מבחין שבידוף נלחם באחד מהסטאנקים,מנסה להילחם ולהתחזק בזמן שצ'ימצ'אר ומאנקי נלחמים מול שני הקרוגנאק שלא מוותרים להם,שינקס וטרטוויג מסים את מזלם מול גולבאט ומיסדריווס מנסה לעזור לרמפרדוס.
    "צריכים להתגנב לבפנים" סוזן לוחשת לך באוזן.
    מה תעשה?

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טופס ההרשמה:
    שם בפורום:monster
    שם במשחק:לי
    רקע:לי נולד בעיירה נובמה שנמצאת במחוז אננובה.אביו של היה ארכיאלוג הוא חקר על הפוקימונים הקדדומים שחיו במחוז אנובה לפני הרבה שנים.אביו של לי היה נאלץ לעזוב את משפחתו לעיתים קרובות כדי לעשות את העבודה שלו.לפעמיים הוא חזר אחרי שבוע ולפעמים חזר אחרי חודש.לי נאלץ לחיות עם אמו בגלל שכול הזמן אביו לא היה בבית.יום אחד קראו לאביו ללכת למשימה לחקור את ממלכת השרידים. אביו של לי מיד יצאה אל המקום כדי לחקור.משהו קרה אביו של לי לא חזר לאשתו ולבנו במשך שנה.הם התחילו לדאוג לו ולשלוח משלחת חיפוש.משלחת החיפוש חיפשה אותו אך לא מצאה אותו.יום אחד לי שמע בחדשות שצוות פלזמה קם ומנסה לשלוט על המחוז פעם נוספת.הוא חשב שיש סיכוי שצוות פלזמה אחראים על העילמות אביו.בנוסף לזה האליט פור והמשלה בחרו בלי שהוא יעבוד אצלהם ויעזור להם להפיל את צוות פלזמה ולא יתן להם להשתלט על מחוז אנובה.לי מיד הסכים להחלטה שלהם.כעבור כמה שניות לי הגיע לגיל 13. הגיל שהוא יוכל לצאת למסע במחוז אנובה.ליד יצאה למסע וקיוה שימצא את אביו.
    מחוז:אנובה
    פוקימון טאפיג
    תיאור הדמות:לי הוא בגובה 1.57 מטר יחסית קטן לגילו.לי תמיד לובש חולצה אדומה מכופתרת.הוא לובש מכנסים ארוכים שחורים.השיער שלו תמיד נראה פרוע כי הוא לא אוהב לסרק אותו.צבע השיער שלו הוא שחור.הוא תמיד לובש נעלי ספורט כחולות.
    בן
    ציוד:לא לגעת
    הערות\בקשות:אשמח להירשם כתבת שיש מקום באנובה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    נחכה שעוד אנשים יגישו מועמדות להירשם ואז אני אחליט.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "קדימה נראה להם שגם אנחנו יכולים, התחמק בגלגול מהיר הצידה" אתה אומר לסינדקוויל.
    סינדקוויל מסתכל על טוטודייל שיורה לעברו אקדח מים ומצליח להתחמק בעזרת גילגול לצד.
    "אוקיי השתמש בגלגל להבה אך עשה זאת לרוחב, צור גליי אש שיעופו סביב ויערערו את היציבות של טוטודייל!" אתה פוקד עליו ומוסיף "עכשיו זה הזמן, תקוף בבלימה בכל הכוח ואז נסה גם גחלת!".
    סינדקוויל מתעטף בגלגל להבה ומסתובב לרוחב ומנסה ליצור גלי אש.
    "אוקיי טוטודייל נשיכה!" קוראת אליס,טוטודייל רץ לכיוון גלגל הלהבה של סינדקוויל,סינדקוויל עוצר ויוצא לטוטודייל עם בלימה,שניהם מתנגשים אחד בשני, "קדימה אקדח מים כשאתה קרוב!" קוראת אליס,טוטודייל בעל רפלקסים חדים קופץ על רגליו ופוגע עם סינדקוויל באקדח מים שמעיף אותו אחורה.
    "סינדקוויל" הוא קורא וקם על רגליו ומתחיל לתקוף בגחלת,לפתע גל האש שראית באותו הלילה שהתאמנתם מופיע שוב,סינדקוויל יורה זרם אש ולא מצליח כל כך להשתלט עליו, "מה זה?" אליס אומרת ומוציאה את הפוקידע שלה.
    סינדקוויל פתאום מצליח לשלוט בזרם האש ופוגע בטוטודייל.
    "האריסון! סינדקוויל שלך למד להביור! כנראה שהוא לא כל כך שולט בו!" קוראת אליס בהתלהבות.
    מה תעשה?
    לא ככה רציתי לבצע את המהלך.. קראת את זה ממש שגויי!
    ~~~~~~~~~~~~~
    אביט בסינדקוויל מופתע מאוד ואומר "ווואוו סינדקוויל, זוהי מתקפה חזקה במיוחד, מעולה, בא בול בזמן!" ואז אחייך עליו.
    ארגיש שוב בעל מוטיבציה גדולה. ואז אומר "אוקיי סינדקוויל זה יהיה מעולה, השתמש מסך עשן, ועמוד במקום, עכשיו נסה את מתקפת הלהביור הזאת על הקרקע, תשרוף ותתיח אותה שתיהיה חמה מאוד, כך שטוטודייל יכבה ברגליו! ואז השתמש בגלגל להבה!"

.

12. וואו כל כך אין לי מושג
    לא עשיתי עדכון בימים האחרונים כי הייתי חולה.. עכשיו אני מרגיש יותר טוב
    דיוויד-
    אתה מכניס את הפוקידע לכיסך ומתקדם עוד בקרחת היער,הברילום שמסתכל עליך מזעיף פנים ומתקרב.
    אתה מרים את ידיך ככניעה מולו ומנסה לומר לו בקול הרגוע ביותר, "פני לשלום", "איני מתכוון להזיק לכם" אתה מוסיף ומחייך לברילום.
    "ברי.." ברילום ממלמל ומסתכל בעיניך כמה דקות ומסתובב לשרומיש,צ'יקוריטה ורוזליה, "ברי ברילום" הוא אומר להם והם זזים מסביבת האבן בה ישבו ועברו לחלק אחר בקרחת היער לשחק בה.
    מה תעשה?
    אני מושך בכתפי ומוציא את טורצ'יק וטדיאורסה מהפוקדורים שלהם "לכו לשחק אתם, אם אתם רוצים" אני אומר להם. אני מכניס את הפוקדורים הריקים לחגורה, ליד הפוקדור של טיילו. אני נשכב בצל אחד העצים ועוצם את עיני.

תודה שהתייחסתם, דוד

13. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "ווואוו סינדקוויל, זוהי מתקפה חזקה במיוחד, מעולה, בא בול בזמן!" אתה אומר לו בחיוך.
    הביטחון מתחיל לחזור אליך, "אוקיי סינדקוויל זה יהיה מעולה, השתמש מסך עשן, ועמוד במקום, עכשיו נסה את מתקפת הלהביור הזאת על הקרקע, תשרוף ותתיח אותה שתיהיה חמה מאוד, כך שטוטודייל יכבה ברגליו! ואז השתמש בגלגל להבה!" אתה מדריך את סינדקוויל.
    סינדקוויל משחרר עשן סמיך מפיו וממלא את הזירה ומתחיל לרסס את כל רצפת הזירה בלהביור.
    הלהביור מתחיל להגיע לטוטודייל שבורח אחורה בעקבות החום.
    סינדקוויל לא מחכה ומכה בטוטודייל עם גלגל להבה שעושה נזק אך לא משמעותי.
    "טוטודייל תשתמש באקדח מים כדי לרכך את הרצפה!" קוראת אליס.
    טוטודייל מיד משחרר מפיו הרבה מים על האדמה החמה שמקררים אותה ויוצרים אדים.
    "טוטודייל נשיכה! לאחר מכן ניב קרח!" קוראת אליס בנחישות.
    מה תעשה?

דיוויד-
    אתה מושך בכתפיך ומשחרר את טדיאורסה וטורצ'יק שנראים מאוד מתלהבים מהמקום בו הם נמצאים.
    אתה שולח אותם לשחק עם הפוקימונים האחרים,הם מהנהנים ומתחילים ללכת לכיוונם.
    שרומיש,צ'יקוריטה ורוזליה מבחינים בהם ומחייכים והם מתחילים לדבר עם טדיאורסה וטורצ'יק ונראה שיש כימיה בינהם,ברילום מבחין בכך שפוקימונים חדשים הגיעו ולא זז ממקומו.
    אתה ניגש לאחד העצים ושוכב בצלו ועוצם את עינייך,מחשבות עוברות בראשך,הריח של הדשא עם ריח העצים גורם לניחוח נעים מאוד,אתה מחייך ומתחיל להיות עייף,אתה מציץ לראות מה קורה עם טדיאורסה וטורצ'יק,מבחין שהכל הולך בסדר עם שאר הפוקימונים.
    אתה עוצם את עינייך ונרדם.
    אתה מתעורר ופוקח את עינייך,נהיה יותר חשוך אתה עובר לתנוחת ישיבה ומבחין שטדיאורסה וטורצ'יק ישנים לידך.
    הפוקימונים שהיו ממקודם נעלמו,נותרתם אתם לבד,בגלל החושך היער נראה קצת מפחיד,רק האבן הגדולה נשארה עומדת ועליה יושבת נערה שמביטה בך, "אז התעוררת.." היא ממלמלת.
    מה תעשה?

14. לא ברור בכלל
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"קדימה! תתקיפו אותם מהר!" אתה מורה עליהם.
    "רורק מה נעשה?" אתה שואל את רורק, "אנחנו נחפש את המכונה" משיב רורק.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה על הפוקימונים החדשים.
    פוקימון שנלחם ברמפרדוס מתגלה לך כ- "סקאנטנק-פוקימון הבואש וההתפתחות של סטאנקי,הוא תוקף בעזרת נוזל מסריח ביותר שהוא משחרר מקצה זנבו,מתקפות מלמעלה עלולות לבלבל אותו".
    שני פוקימונים נוספים מתגלים כ- "סטאנקי-פוקימון הבואש,סטאנקי מפרישים נוזל מסריח מחלקם האחורי,הצחנה משתרעת על פני רדיוס ויכולה להבריח כל פוקימון שיימצא באזור".
    שני פוקימונים נוספים נחשפים כ- "קרוגאנק-פוקימון פה הרעל, די נדיר לראות אותם נלחמים אבל זה כדי להבטיח את הישרדותם,הם פופולארים בתור קמעות" אומרת הפוקידע ונכבית.
    "צריכים למצוא את המכונה" אומר רורק.
    בינתיים אתה מבחין שבידוף נלחם באחד מהסטאנקים,מנסה להילחם ולהתחזק בזמן שצ'ימצ'אר ומאנקי נלחמים מול שני הקרוגנאק שלא מוותרים להם,שינקס וטרטוויג מסים את מזלם מול גולבאט ומיסדריווס מנסה לעזור לרמפרדוס.
    "צריכים להתגנב לבפנים" סוזן לוחשת לך באוזן.
    מה תעשה?
    "מה זאת אומרת לבפנים? תראי לי לאן ואני אלך" אומר לה ואלך אחריה.

Spoiler ספוילר

15. וואו כל כך אין לי מושג
    דיוויד-
    אתה מושך בכתפיך ומשחרר את טדיאורסה וטורצ'יק שנראים מאוד מתלהבים מהמקום בו הם נמצאים.
    אתה שולח אותם לשחק עם הפוקימונים האחרים,הם מהנהנים ומתחילים ללכת לכיוונם.
    שרומיש,צ'יקוריטה ורוזליה מבחינים בהם ומחייכים והם מתחילים לדבר עם טדיאורסה וטורצ'יק ונראה שיש כימיה בינהם,ברילום מבחין בכך שפוקימונים חדשים הגיעו ולא זז ממקומו.
    אתה ניגש לאחד העצים ושוכב בצלו ועוצם את עינייך,מחשבות עוברות בראשך,הריח של הדשא עם ריח העצים גורם לניחוח נעים מאוד,אתה מחייך ומתחיל להיות עייף,אתה מציץ לראות מה קורה עם טדיאורסה וטורצ'יק,מבחין שהכל הולך בסדר עם שאר הפוקימונים.
    אתה עוצם את עינייך ונרדם.
    אתה מתעורר ופוקח את עינייך,נהיה יותר חשוך אתה עובר לתנוחת ישיבה ומבחין שטדיאורסה וטורצ'יק ישנים לידך.
    הפוקימונים שהיו ממקודם נעלמו,נותרתם אתם לבד,בגלל החושך היער נראה קצת מפחיד,רק האבן הגדולה נשארה עומדת ועליה יושבת נערה שמביטה בך, "אז התעוררת.." היא ממלמלת.
    מה תעשה?
    "יש בעייה עם זה שהתעוררתי?" אני שואל במבט עקום ומפהק. אני מדמיין את תשובתה 'אתה יודע איזה זמן יקר ביזבזתי בלשמור עליך מפוקימוני האזור? היא ודאי תצרח עלי זאת'.

תודה שהתייחסתם, דוד

עמוד 58 מתוך 70 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •