Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
האריסון-
אתה מורה על סינדקוויל לשלוח גחלת על ענפי עצים ולהבעיר עלים.
הוא סומך עליך ומתחיל לירות את כדורי האש אל הענפים.
סנטרט שוב חושבת על הנזק שיכול להיגרם ולכן היא קופצת אל הענפים כשהיא מחזיקה חול בידיה וכשהיא מגיע לענפים הדליקים היא שופכת עליהם חול ומכבה אותם.
אחרי שהיא מצליחה לכבות את הענפים,למרות תשישותה היא חוזרת אל האדמה ואוספת עוד חול,כשהעלים מגיעים לאדמה היא ממהרת לכסות אותם בחול,אחרי כמה דקות היא מכבה את כולם.
"מהר עכשיו כוון עליה את הגחלת!" אתה צועק וסינדקוויל מצליח לפגוע בסנטרט פגיעה ישירה והיא נופלת מתעלפת.
סינדקוויל שמח ומרגיש מסופק מהניצחון הראשון שלו.
טוני-
מדקיפ לא מוותר ויוצא אל זיגזגון בדחיפה.
זיגזגון מחייך וברגע שמדקיפ מתקרב אליו הוא מתחמק שמאלה במהירות ותוקף בבלימה שפוגעת במדקיפ.
לאחר מכן מדקיפ משיב לזיגזגון עם סטירת בוץ',שני הפוקימונים נפגעו.
נוקו-
"מצוין טריקו עכשיו צא פוכדור!" את קוראת וזורקת על וורמפל פוכדור.
וורמפל הופך לאנרגייה אדומה ונכנס לפוכדור.
הפוכדור מתנדנד..פעם שניה..פעם שלישית ונעצר! תפסת וורמפל!.
טריקו מחייך ומשלב את ידיו מרוצה מהקרב הראשון שלו.
קודאק-
"נראה אותך.." אתה ממלמל בלחש וחושב על רעיון.
כשאתה מתחיל להדריך את צ'ימ'צאר אתה פתאום רואה כדור אש ענקי שמפוצץ את המכונות ויוצר פיצוץ אדיר.
"מה זה היה?!" צועקת האישה ואתה נמלט אל חבורת הביבארלים,פורגלי שלא הצליח להשתלט על הביבארלים רץ במהירות אל האישה ונעמד לידה.
"מה זה היה?!" אתה קורא ולפתע אתה רואה שמהאזור של המכונות הבוערות צועד אליכםענקי "מאגמורטר!!" הוא קורא בקול.
"המעקב נהרס! לסגת!" האישה צועקת ומאחורי המכונות מגיע מסוק גדול שרשומה עליו האות.
"מאגמורטר אני יודעת למי אתה שייך! אתם עוד תשמעו ממני! גם אתה ילד ארור!" הבחורה צועקת עליכם מהמסוק ואחרי כמה דקות הוא נעלם באוויר.
ליד המאגמורטר עומד לפתע"ילד.. מה אתה עושה כאן? אתה יודע שזה היה מסוכן מאוד מה שעשית?" שואל אותך בקול מסתורי.
וואלאס-
"פידוב ופאטרט..." אתה מהרהר ובסוף מגיע להחלטה.
"אושוואוט,דחיפה על פטרט!" אתה אומרת לאושוואוט והוא נראה נרגש ומוכן להתחיל את הקרב.
אושוואוט רץ במהירות ומצליח להפתיע את פטרט שלא היה מוכן למתקפה.
פטרט מתעצבן ויוצא את אושוואוט בדחיפה גם הוא
"כן.." אומר בשקט ובעצב, ואז מייד אשנה את טון דיבורי ואומר "אבל לא אכפת לי להתסכן אם זה נוגע לחברים שלי ! ומי אתה ? " אשאל .
ואז אלך לכיוון הבידוף ואומר לו "נראה לי שאתה עוד תהיה יום אחד הבידוף הכי חזק באזור ! או אפילו ביבארל עוצמתי ! עשית עבודה מעולה ! נראה לי שנהיה צוות מעולה ! רוצה להצטרף אליי ואל להב ? " ואומר ללהב לעודד אותו.
במידה שכן אזרוק עליו פוכדור ואקווה לטוב.
ספוילר
קודאק-
האיש המסתורי מחזיר את המאגמורטר שלו לפוכדור שלו.
"שמי קיי... ומה שמך? אתה נראה לי כמו מאמן מתחיל..." הוא ממלמל אליך בשקט.
אתה פונה אל בידוף "נראה לי שאתה עוד תהיה יום אחד הבידוף הכי חזק באזור ! או אפילו ביבארל עוצמתי! תרצה להצטרך אלי ואל להב?" אתה שואל אותו,בידוף מסתובב והולך לשני ביבארלים גדולים שנראים כמו הוריו.
הבחור המסתורי מתקדם ושני הוריו של בידוף מסתובבים אליך "בי ביבארל ביבא" הם מדברים אליך בשפת פוקימונים,אתה לא כל כך מבין מה הם אומרים.
"הם אומרים שהם מודים לך מאוד על זה שהצלת אותם והחזרת את בידוף בשלום הביתה,לכן הם סומכים עליך ומוכנים להרשות לבידוף לצאת איתך ובנוסף הם אומרים שאם ותחזיר את בידוף לפרופסור,תמסור לו שיחזיר אותו לכאן שיוכל להיות עם המשפחה" הבחור אומר והביבארלים מהנהנים.
בידוף צועד אליך מחויך ומהנהן בראשו,אתה מוציא פוכדור ומושיט אותו על בידוף שנוגח בו ואחרי כמה שניות הוא נלכד בפוכדור.
הפוכדור מתנדנד פעם אחת,פעמיים,פעם שלישית ונעצר.
תפסת בידוף!
"ביבארל!" אומר אחר הביבארלים בחיוך ואתה מבין שזאת אמו.
"תשמור על הבן שלי.." הבחור מתרגם ומשפחת הביבארלים חוזרים לשחות באגם.
אתם יוצאים מהאגם לדרך 201.
"עוד לא ענית לי.. מה שמך?" שואל אותך הבחור.
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
נוקו-
את שמחה מתפיסת הפוקימון הראשון שלך ומחבקת את טריקו,הוא מאוד שמח שאת מרוצה ממנו והקשר בינכם הולך ומתחזק!.
את לוקחת את הפוכדור של וורמפל ומכניסה אותו לתיק שלך וממשיכה ללכת,את לא רואה פוקימון שונה מהפוקימונים שראית,את שמה לב לרעש מבעד לשיחים ורואה שפוצ'יאנה שראית מקודם עוקבת אחרייך משום מה.
קודאק-
הוא עוצר מהליכה.
"קודק אמרת שקוראים לך?" הוא שואל שוב.
"אם אתה אומר שאתה די מתחיל.. וממה שאני רואה התחלת את המסע שלך היום רק,וקוראים לך קודאק..כנראה שסוףסוף נפגשנו!" הוא קורא אליך.
"נעים מאוד.. אני קיי,אני זה שאמר לפרופסור רואן שתפגוש אותו בעיר סאנג'ם,אני הייתי שם אבל שמתי לב שצוות גלאקטיק הגיעו ולכן הלכתי להרחיק אותם..בעבר הייתי גם חייל בצוות גלאקטיק אבל פרשתי.. ולאישה הזאת קוראים מרס" הוא מסביר לך.
"יש לנו כל כך הרבה על מה לדבר.. אני מכיר אותך עוד ממזמן אבל זאת הפעם הראשונה שפגשתי אותך! אני צריך להסביר לך על מטרת המסע שלך! אתה זה שנבחר מהמחוז שלך להילחם בצוות גלאקטיק! אני הוא קצין המבחן שלך!" הוא אומר לך בלהט
וואלאס-
"התחמק!"אתה קורא אל אושוואוט שמצליח בדיוק בזמן להתחמק הצידה מהמתקפה של פטרט.
"תשתמש באקדח מים!" אתה קורא ואושוואוט מצליח לפגוע בפטרט פגיעה ישירה ומעיף אותו כמה מטרים אחורה.
זה לא בדיוק מה שציפיתי שיקרה עם העצים... אבל בסדר שיהיה.. היום תפציץ בעדכונים, עברתי את הניתוח ואני משתגע בבית!
- - - - - - - - - - - - - - - - - ל- -
"ווואווו מעולה סינדקוויל ניצחת!" אריע לו בהתרגשות וארוץ לחבק אותו, אלטף את ראשו מעט בפרעות.
לאחר מכן אשב שם איתו מצחקקים ושמחים לכמה שניות ואז אקום ואלך אל סנטרנט, ביחד עם סינדקוויל להעיר אותה ואשאל לשלומה.
"זה היה קרב נהדר, הוא קצת יצא משליטה אבל את לוחמת חזקה ונפלאה... רואים שאת אוהבת את היער אני מקווה שתשמרי עליו כראוי!"
אנופף לה לשלום ואמשיך ללכת...
אני רוצה להרשם למשחק, אם אני ירשם אני יגיב כל פעם שיהיה המשך!, אני מקווה להרשם, בכל מקרה, הנה הטופס:
שם בפורום:סלמנס
שם במשחק:רון
רקע:רון הוא נחמד מאוד ואוהב מאוד פוקימונים.
אביו היה אחד המאמנים החזקים במחוז וכל ימי ילדותו הוא הסתכל באיביו וחשב לעצמו 'כשאני יהיה גדול, אני רוצה להיות כמו אבא!'
בכיתה שלו, אין לו הרבה חברים, אולי שניים שלושה.
חוץ מזה, הוא ילד מאוד שמח וסקרן.
תמיד הוא רצה כבר להיות מאמן פוקימונים.
יום אחד, כשהו היה בן 11 וחצי בערך הוא יצא לשדה, הוא ראה אורסרינג גדול וזועם.
האורסרינג התקרב אליו וניסה לתקוף אותו, אורסרינג כמעט הכה ברון אך לפתע היד של אורסרינג זהרה מעט בצבע סגול והיא נעצרה, רגע אחרי זה כל גופו של אורסרינג זהר מעט בסגול והוא נפל אחורה.
רון היה מאוד מופתע, הוא הסתכל הצידה וראה אלאקזאם, הוא הבין שהאלאקזאם הציל אותו, האלאקאזם השתמש בשיגור ונעלם, ומאותו יום רון רצה שיהיה לו אלאקזאם.
רון אוהב חיות, יש ימים שבהם הוא פשוט מתצפת על חיות.
יש לו כלב גדול בביתו, קוראים לכלב רסקי.
הרבה פעמים הוא פשוט י7וצא לשדה ורץ עם כלבו ומחפש חיות אחרות.
הוא גם אוהב לקרוא וללמוד על פוקימונים.
מחוז:הואן
פוקימון התחלתי:מאדקיפ
תיאור הדמות:רון הוא ילד גבוה.
על ראשו יש רוב הזמן כובע בצבע צהוב. צבע שערו הוא חום-שחרחר.
הוא לובש חולצה ירוקה ומכנסיים צהובות.
בן\בת:בן
ציוד:לא לגעת
הערות\בקשות:להרשם, ללכוד אברה
אם הרקע לא טוב, תגיד לי ואני ישנה אותו.
סלמנס-
מחוז אונובה תפוס.
וגם הרקע קצר מדי..נדבר בהודעה פרטית
עידן-
''וואו צ'ארמנדר זהירות!'' אתה אומר לצ'רמנדר.
"עכשיו צ'רמנדר תשתמש עליו בגחלת ואז בזעם!" אתה מורה לצ'רמנדר.
צ'רמנדר פותח את פיו וממנו יוצאים כדורי אש קטנים שיוצאים לכיוונו של רטטה שמספיק להתחמק מהם.
לאחר מכן צ'רמנדר עומד במקומו ועיניו נעשות אדומות,לאחר מכן הוא יוצא אל רטטה ושורט אותו כהוגן.
רטטה מתעצבן ויוצא לנשוך את צ'רמנדר..
האריסון-
אתה מריע לסינדקוויל על הניצחון הראשון שלו והוא נראה שמח מאוד גם הוא!.
אתה מגיע אליו ומלטף את ראשו,בתגובה הוא קורא "סינדה!" בעליזות.
אתה צועד אל סנטרט שכבר הספיקה לקום,מחייכת אליך "סנטרט!" קוראת וקורצת לסינדקוויל.
"זה היה קרב נהדר, הוא קצת יצא משליטה אבל את לוחמת חזקה ונפלאה... רואים שאת אוהבת את היער אני מקווה שתשמרי עליו כראוי!" אתה מחמיא לה והיא קופצת חזרה אל העץ שלה וחוזרת עם שלושה תפוחים ומביאה אחד לך ואחד לסינדקוויל ואת האחרון נותנת לך שתשמור.
אתם אוכלים את התפוח ונפרדים לשלום,היא מנופפת אליכם וחוזרת לעץ שלה.
אתם מתקדמים ולאחר 10 דקות הליכה רואים שלט "העיר צ'ריגוב".
מה תעשה?
נוקו-
"פוצ'יאנה? את עוקבת אחרי? " את שואלת את פוצ'יאנה שלא יודעת איך להגיב..
"את רוצה להצטרף אליי?" את שואלת אותה והיא מחייכת אבל פתאום נשמעת יללה חזקה "מנטיאה!!" וכשפוצ'יאנה שומעת אותה היא מסתובבת ורצה ומתרחקת ונעלמת מהעין שלך.
מה תעשי?
קודאק-
"מה..מה ? " אתה שואל בבילבול ולא יודע על מה הוא מדבר.
"זה בסדר.. אני אסביר לך הכל.." קיי אומר לך.
"באזור סינו.. לפני הרבה שנים קם צוות מרושע ששמו צוות גלאקטיק.. שמטרתו היא בעצם להשתמש בפוקימונים האגדיים של מחוז סינו כדי להגיע למה שהם קוראים לו,העולם החדש ולנסות להביא אותו לעולמינו.. מה שמרס חיפשה שם זה בעצם אחד משומרי האגמים,ששמו הוא מספריט,אחד מפוקימוני התחושה.." מסביר לך קיי.
"בעזרת המכונות מרס ניסתה להוציא אותו ממחבואו ולנסות לתפוס אותו.. אבל היא לא הצליחה.." ממלמל בלחש.
"הסיפור מתחיל לפני שנים רבות, העולם היה תחת שליטה של חמישה צוותים שונים שכל אחד מהם התרכז במחוז בו הוקם, אחרי מאבקים רבים של צוות האליט פור והממשלה,הם הצליחו לשחרר את העולם משליטת הצוותים..." הוא מדבר בשקט...
"אבל עכשיו.. לפני לא פחות משלוש שנים הם החלו לחזור,ועכשיו הם משתפים פעולה! לכן הממשלה החליטה לבחור ילד מכל מחוז קיים שיעזור להביס את הצוות במחוז שלו,ואתה נבחרת במחוז סינו! ואני הוא קצין המבחן שלך! זה שאחראי עליך למשך כל המבצע... בשלוש השנים האחרונות אנשים שונים פגשו אותך שהיית צעיר בשביל לראות איך אתה גודל והאם אתה מוכן.. בגלל שפרשמתי מצוות גלאקטיק,בחרו בי במשימה הזאת.. והציבו לי אותך,קיבלתי עליך מסמכים על ההתפתחות שלך אך לא פגשתי אותך עד להיום.." הוא מסיים להסביר.
"אסור לך בשום פנים ואופן לומר זאת לאיש! אתה רק עוד מאמן צעיר שחלומו להיות מאסטר!" הוא אומר לך ברצינות
אתם רואים שלט שכתוב עליו "העיר סאנג'ם"
וואלאס-
"קדימה אושאווט, תשתמש במיקוד אנרגיה ותשחרר אותה באקדח מים!" אתה אומר לאושוואוט.
אושוואוט עוצם את עיניו ומתרכז..בינתיים פטרט קם ומתחיל לרוץ אל אושוואוט במטרה לדחוף אותו.. אושוואוט ממשיך להתרכז ובינתיים פטרט ממש קרוב אליו.
כשפטרט במרחק מטרים ספורים מאושוואוט,אושוואוט פותח את עיניו ויורה מפיו אקדח מים גדול ומהיר מאוד שפוגע בפטרט שנחבט בעץ..
פטרט התעלף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)