Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 70 ראשוןראשון ... 10505859606162 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1046
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    קודאק-
    "טוב, מאנקי צ'ימצ'אר ובידוף בואו הנה!" אתה אומר להם והם עוזבים את הפוקימונים היריבים שלהם שעוברים להילחם ברמפארדוס ומיסדריווס.
    "צ'ימצ'אר חפירה, תפיל את האיש הזה, מאנקי תשמור על האיש שלא יזוז ואם הוא יזוז תבעט בו בחוזקה, בידוף לך תעזור לראמפרדוס ומידריווס" אתה פוקד עליהם.
    צ'ימ'צאר משתמש בחפירה מאנקי מסתכל על הפוקימון במבט מאיים, "אוי לא! זה אותו הפוקימון שבעט לי בראש! אתה תשלם על זה!" אומ הבחור ונרתע לאחור,בידוף חוזר להילחם בשאר הפוקימונים.
    לפתע צ'ימ'צאר פוגע בחייל ומעיף אותו אחורה.
    "אתם ממשיכים אה? חכו ותראו!" אומר החייל וחוזר למקום בו היה.
    מה תעשה?
    יופי
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב רוארק מה נעשה?" אשאל אותו ואומר לצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה סביב סטאנקי, תסתובב סביבו ככה שהלהבות יסתובבבו ויעופו במעגלים ויווצר סוג של טורנדו אש קטן! לאחר מכן אם הוא לא יתעלף תצא ותשתמש עליו בחפירה!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    כל קציני המבחן נחשפו! עכשיו אפשר להתחיל באיוונט! פרטים בעמוד הראשון ובעדכונים הבאים

דיוויד-
    "יותר חשוב המסע עצמו מאשר הסיום שלו, התעלומה היא לגלות את משמעות החברות, במהלך הזמן הכל יסתדר ושומר היער יגן עלינו מדברים רעים" אתה מדקלם.
    "מה המשפט אומר לך? מה אתה חושב המשמעות שלו? מי זה שומר היער?" שואלת לבנדר,טדיאורסה וטורצ'יק מתקרבים אליך ועומדים לידך.
    מה תעשה?
    "אממ..." אני אומר "אני לא יודע מי זה שומר היער אבל אם זה פוקימון אז זה כנראה סלבי. אבל למה שהמשפט הזה יעניין אותי כל כך, הרי זה נכתב בטח לפני עשרות שנים" אני תוהה בקול.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    כל קציני המבחן נחשפו! עכשיו אפשר להתחיל באיוונט! פרטים בעמוד הראשון ובעדכונים הבאים

האריסון-
    "סינדקוויל, זוכר את הפעם הראשונה שהתחמקנו מזה? שם ביער, אז אני חושש שהפעם זה לא יעבוד... נצטרך לשדרג את זה!" אתה אומר לו.
    "סינדקוויל מסך עשן, עשה זאת מעומק הגרון, סמיך ואפל במיוחד!" אתה מתחיל לפקוד עליו.
    סינדקוויל מתמקד ומשחרר הפעם עשן רב שמערפל מאוד את הזירה ומקשה על הראייה.
    "אוקיי סינדקוויל, התחמק לאחור שוב מצד לצד.. ותוך כדי נצל את יתרון הראייה שלך במסך העשן זוז מן הדרך שלו ותגיע אל מאחוריו, כך תנופה קלה ואז בלימה בכל הכוח!" אתה פוקד עליו.
    טוטודייל מתחיל להכות בעשן בחיפוש אחר סינדקוויל שמזיז את עצמו על פי המיקום של טוטודייל, טוטודייל מפסיק עם הפסק הזעם וסינדקוויל פוגע בגבו בעוצמה ומעיף אותו מתוך ענן העשן.
    "אוקיי טוטודייל! בוא נעשה גם אנחנו מהלכים! תשתמש באקדח מים! תוך כדי שאתה רץ אליו! אחר כך ניב קרח!" קוראת אליס.
    מה תעשה?
    אשמע את דבריה ואחשוב לשנייה 'רק רגע, ניב קרח היא מתקפת קרח, וחלשה על סוג אש.. יש לי רעיון'
    ואז אגיד לסינדקוויל בחיוך "אוקיי סינדקוויל, תן הכל בלהביור ותעצור את אקדח המים ככל שתוכל תן לו להתקרב עוד ועוד, ברגע שיצא עליך עם ניב הקרח שנה במפתיע לגלגל להבה והסתובב במקום הגן על עצמך עם האש!"
    ואז ארים את קולי בכוח ואומר "קדימה ננצח כאן עכשיו!!!"

.

4. משתמש מנוסה
    האריסון-
    אוקיי סינדקוויל, תן הכל בלהביור ותעצור את אקדח המים ככל שתוכל תן לו להתקרב עוד ועוד, ברגע שיצא עליך עם ניב הקרח שנה במפתיע לגלגל להבה והסתובב במקום הגן על עצמך עם האש!" אתה קורא.
    הלהביור ואקדח המים מתנגשים רק שלפתע אקדח המים עולה על הלהביור ופוגע בסינדקוויל.
    טוטודייל מתקרב לסינדקוויל ומתכונן ונשוך אותו אך סינדקוויל מתעטף באש, "יופי! עכשיו אקדח מים טוטודייל!" קוראת אליס וטוטודייל פוגע בסינדקוויל בחוזקה עם אקדח מים,הוא נופל ונראה מותש,טוטודייל מתנשם ונראה עייף גם.
    "קדימה! ניב קרח!" קוראת אליס.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "אממ..." אתה אומר "אני לא יודע מי זה שומר היער אבל אם זה פוקימון אז זה כנראה סלבי. אבל למה שהמשפט הזה יעניין אותי כל כך, הרי זה נכתב בטח לפני עשרות שנים".
    "המשפט הזה יכול מאוד לעזור לך.. לרוב אני באה לפה בלילה ונזכרת במשט הזה,שומר היער הוא אכן סלבי,שומר היערות בכל העולם..אם יהיה לנו טיפת מזל,אולי סלבי יבוא הנה" לבדנר אומרת בחיוך.
    מה תעשה?

קודאק-
    "טוב רוארק מה נעשה?" אתה שואל אותו ומדריך את צ'ימ'צאר על איך להילחם.
    צ'ימצ'אר מתעטף באש ומסתובב סביב סטאנקי אך להבות לא יוצאות,הוא תוקף בחפירה שמצליחה לפגוע.
    רמפרדוס מעיף את סקאנק על הקיר ומתעלף,בידוף מתנגש בסטאנקי השני ומעיף אותו על הקיר והוא מתעלף,אתה מוציא את הפוקידע ובודק את בידוף, "בידוף למד הורדה | take down" אומרת הפוקידע ונכבית.
    מאנקי חובט בקרוגאנקים שעפים אחורה,צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגע בהם ומעלף את שניהם.
    "צ'ימ'צאר!" הוא קורא בהתלהבות ומאנקי אחריו.
    "אוקי.. הם חיסלו אותנו!" אומר אחד החיילים שמחזירים את הפוכדורים שלהם ובורחים מהמערה,החייל שרדף אחריך חוזר ורואה את החיילי האחרים בורחים ובורח אחריהם,לפתע פוקימון עגול בצורת אבן חוזר אליכם, "אה ג'יודוד חזרת? קראת לשוטרת ג'ני?" הוא שואל אותו בחיוך והפוקימון מהנהן ומצביע ליציאה מהמערה.
    "היא כנראה מחכה שם,הם ייתפסו" אומר רורק.
    "הגיע הזמן לסייר פה קצת,רמפרדוס אתה גדול וחזק,תסחב את המכונה" אומר רורק והוא ורמפרדוס מחפשים את המכונה,לאחר 10 דקות אתם מוצאים מכונה גדולה ומשוכללת, "יש לי פה חבלים אם אני לא טועה.." רורק ממלמל ומוציא מכיסו זוגות חבלים וקושר אותם לרמפרדוס ולמכונה.
    כל מה שנשאר באזור רק רק כה כיסאות,שולחן וניירות, "קדימה אין לנו מה לעשות פה יותר,בואו נחזור" אומר רורק ורמפרדוס מתחיל לסחוב את המכונה.
    מה תעשה?

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "אממ..." אתה אומר "אני לא יודע מי זה שומר היער אבל אם זה פוקימון אז זה כנראה סלבי. אבל למה שהמשפט הזה יעניין אותי כל כך, הרי זה נכתב בטח לפני עשרות שנים".
    "המשפט הזה יכול מאוד לעזור לך.. לרוב אני באה לפה בלילה ונזכרת במשט הזה,שומר היער הוא אכן סלבי,שומר היערות בכל העולם..אם יהיה לנו טיפת מזל,אולי סלבי יבוא הנה" לבדנר אומרת בחיוך.
    מה תעשה?
    "באתי לפה בשביל לפגוש אגדי, כך שאני מקווה שיהיה לנו מזל" אני אומר. 'המשפט הזה יכול לעזור לי, הא? אני אשתדל לזכור אותו' אני חושב לעצמי. אני מחזיר את טורצ'יק וטדיאורסה לפוקדורים שלהם "כדאי שתלכו לנוח" אני אומר להם.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

6. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "טוב רוארק מה נעשה?" אתה שואל אותו ומדריך את צ'ימ'צאר על איך להילחם.
    צ'ימצ'אר מתעטף באש ומסתובב סביב סטאנקי אך להבות לא יוצאות,הוא תוקף בחפירה שמצליחה לפגוע.
    רמפרדוס מעיף את סקאנק על הקיר ומתעלף,בידוף מתנגש בסטאנקי השני ומעיף אותו על הקיר והוא מתעלף,אתה מוציא את הפוקידע ובודק את בידוף, "בידוף למד הורדה | take down" אומרת הפוקידע ונכבית.
    מאנקי חובט בקרוגאנקים שעפים אחורה,צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגע בהם ומעלף את שניהם.
    "צ'ימ'צאר!" הוא קורא בהתלהבות ומאנקי אחריו.
    "אוקי.. הם חיסלו אותנו!" אומר אחד החיילים שמחזירים את הפוכדורים שלהם ובורחים מהמערה,החייל שרדף אחריך חוזר ורואה את החיילי האחרים בורחים ובורח אחריהם,לפתע פוקימון עגול בצורת אבן חוזר אליכם, "אה ג'יודוד חזרת? קראת לשוטרת ג'ני?" הוא שואל אותו בחיוך והפוקימון מהנהן ומצביע ליציאה מהמערה.
    "היא כנראה מחכה שם,הם ייתפסו" אומר רורק.
    "הגיע הזמן לסייר פה קצת,רמפרדוס אתה גדול וחזק,תסחב את המכונה" אומר רורק והוא ורמפרדוס מחפשים את המכונה,לאחר 10 דקות אתם מוצאים מכונה גדולה ומשוכללת, "יש לי פה חבלים אם אני לא טועה.." רורק ממלמל ומוציא מכיסו זוגות חבלים וקושר אותם לרמפרדוס ולמכונה.
    כל מה שנשאר באזור רק רק כה כיסאות,שולחן וניירות, "קדימה אין לנו מה לעשות פה יותר,בואו נחזור" אומר רורק ורמפרדוס מתחיל לסחוב את המכונה.
    מה תעשה?
    "יפה מאוד!" אשבח את כל פוקימוניי ואלטף את בידוף.
    "חזרו שינקס,בידוף,מאנקי וצ'ימצ'אר" אקרא ואחזיר אותם.
    לאחר מכן אצא מהמערה ואמשיך לכיוון העיר עם רורק וסוזן.
    "רורק עכשיו נוכל להילחם? אני רוצה קרב מכון" אמלמל.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

תומאס-
    "אתה לא הולך לספר לי במקרה שאתה גיי, נכון?" אתה אומר לו בגיחוך קל.
    הוא צוחק בקלילות, "מה פתאום! משהו הרבה יותר רציני.." אומר צ'אד בזמן ההליכה ואתם יוצאים מיער ורידיאן.
    "בכל העולם שלנו.. קיימים 5 מחוזות,קנטו,ג'וטו,הואן,סינו ואונובה" הוא מתחיל לומר.
    "לפני המון שנים במחוזות האלו שרר אסון וחורבן בגלל הצוותים המרושעים שהשתלטו עליהם,אם אתה מבין,במחוז קנטו מדובר בצוות רוקט" אומר לך ברצינות.
    "כדי להציל את כולם,קם צוות האליט פור,צוות שמורכב מכל ראש האלייט פור מכל מחוז שנלחם ועזר לממשלה להשקיט את הצוותים,לאחר זמן רב של מלחמה הממשלה וצוות הלאיט פור הצליחה להחזיר את השקט והשלום לעולם" הוא אומר.
    ,אך לפני 3 שנים.. הצוותים החלו להראות סימני התעוררות ומעשי הרוע שוב שבו למחוזות,הפעם הם חזקים יותר כי הם משתפים פעולה בינהם! צוות האליט פור עכשיו לא יוכל להתמודד לבד נגדם! לכן תוכנית ממשלתית סודית בהחלט החליטה להציב סוכנים צעירים שיוכלו לספק מידע לממשלה כי אף אחד לא יחשוד בילדים או בנערים שהם בעצם הסוכנים" צ'אד אומר ומסתכל עליך.
    "ולכן נערכו מבחנים לילדים קטנים מכל המחוז,בחנו את ההתפתחות שלהם,ההתפתחות השכלית והגופנית,בדקו מי הכי טוב תפקיד..עד שמצאו אותך!" צ'אד אומר ומפסיק ללכת וממשיך להסתכל עליך.
    "אתה היית ההכי משכנע..אנשים מהממשלה באו לבדוק אותך כשאמרו שהם בעצם רופאים שבודקים אם יש לך מחלה נדירה,אני קיבלתי את כל הדיווחים עליך כל השנים,אני מכיר אותך הרבה יותר זמן משאתה חושב! אתה נבחרת על ידי הממשלה לעזור להציל את מחוז קנטו מצוות רוקט! אני קצין המבחן שלך!" צ'אד אומר בקול נחוש ומסתכל עליך.
    מה תעשה?
    "אני? לעצור אותם? ואיך אני אמור לעשות זאת? עוד לא זכיתי אפילו בתג הראשון שלי" אני אומר לו "אגב, למה אנחנו חוזרים לורידיאן ולא הולכים לכיוון פיוטר?" אני שואל אותו.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    אוקיי סינדקוויל, תן הכל בלהביור ותעצור את אקדח המים ככל שתוכל תן לו להתקרב עוד ועוד, ברגע שיצא עליך עם ניב הקרח שנה במפתיע לגלגל להבה והסתובב במקום הגן על עצמך עם האש!" אתה קורא.
    הלהביור ואקדח המים מתנגשים רק שלפתע אקדח המים עולה על הלהביור ופוגע בסינדקוויל.
    טוטודייל מתקרב לסינדקוויל ומתכונן ונשוך אותו אך סינדקוויל מתעטף באש, "יופי! עכשיו אקדח מים טוטודייל!" קוראת אליס וטוטודייל פוגע בסינדקוויל בחוזקה עם אקדח מים,הוא נופל ונראה מותש,טוטודייל מתנשם ונראה עייף גם.
    "קדימה! ניב קרח!" קוראת אליס.
    מה תעשה?
    אביט בטוטודייל ובאליס בחיוך נלהב ואומר "זה קרב גדול, אני נהנה מאוד... איך את?"
    לאחר מכן אומר לסינדקוויל "אוקיי חבר זה עכשיו או לעולם לא, כך נשימה עמוקה תרגע מעט ואז תתחמק ברגע הנכון!"
    ואז מיד אוסיף "קדימה ננסה משהו חדש עם הרבה אש, השתמש בהביור ותוך כדי צור גלגל להבה, הוא יספוג מהלהביור הרבה אש יהפך חזק יותר נראה להם!"
    ואז אקרוץ לסינדקוויל ואומר "אתה מעולה, צריך רק עוד מאמץ קטן חבר"

.

9. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אני? לעצור אותם? ואיך אני אמור לעשות זאת? עוד לא זכיתי אפילו בתג הראשון שלי" אתה אומר לו.
    "אל תדאג,אתה לא תעשה הכל לבד,אתה תתחזק ותשתפר ותלמד עוד עד שתעשה דברים לבד,לכל אורך המסע אתה בפיקוחי,לכל אורך המסע שלך אני נותן לך משימות ואומר לך על דיווחים שראו את צוות רוקט ותפקידך לעצור אותם,מבין?" הוא אומר.
    "אגב, למה אנחנו חוזרים לורידיאן ולא הולכים לכיוון פיוטר?" אתה שואל אותו.
    "לא יודע...היינו בכיוון,בוא נלך לפיוטר" צ'אד אומר ואתם נכנסים בחזרה ליער ורידיאן.
    כעבור 15 דקות הליכה אתם יוצאים מהיציאה השניה של היער ורואים שלט "העיר פיוטר".
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מביט בטוטודייל ואליס בחיוך נלהב, זה קרב גדול, אני נהנה מאוד... איך את?" אתה שואל אותה.
    "אני גם מאוד נהנית..כיף להילחם!" אליס עונה לך בחיוך.
    אתה מורה על סינדקוויל להתחמק ברגע הנכון,סינדקוויל צופה בפעולות של טוטודייל וזז אחורה ברגע הנכון ולסתו של טוטודייל ומפספסת אותו.
    "קדימה ננסה משהו חדש עם הרבה אש, השתמש בהביור ותוך כדי צור גלגל להבה, הוא יספוג מהלהביור הרבה אש יהפך חזק יותר נראה להם!"
    ואז אקרוץ לסינדקוויל ואומר "אתה מעולה, צריך רק עוד מאמץ קטן חבר" אתה מורה עליו.
    סינדקוויל מתעטף באש ומתוך גלגל הלהבה הוא יורה להביור,גלגל הלהבה הופך לכדור מוקף בחומת אש שכמעט פוגעת בך! סינדקוויל מתגלגל לטוטודייל, "טוטודייל תקפוץ!" אומרת אליס,טוטודייל קופץ מעל החומה ויורה אקדח מים שמכבה את גלגל הלהבה,סינדקוויל מזנק מגלגל הלהבה ופוגע בטוטודייל עם בלימה,טוטודייל מנצל את המצב ונושך את סינדקוויל בחוזקה.
    שני הפוקימונים מתעייפים יותר.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "באתי לפה בשביל לפגוש אגדי, כך שאני מקווה שיהיה לנו מזל" אתה עונה לה.
    'המשפט הזה יכול לעזור לי, הא? אני אשתדל לזכור אותו' אתה חושב לעצמיך ומחזיר את טדיאורסה וטורצ'יק לפוכדורים שלהם.
    "אומרים שסלבי מופיע בזמני שלום,ועכשיו עם המצב של צוות אקווה ומגמה.. אני לא חושבת שהוא יופיע..." ממלמלת לבנדר בעצב.
    מה תעשה?

קודאק-
    "יפה מאוד!" אתה משבח את הפוקימונים שלך ומלטף את בידוף, "בידוף!" הוא קורא בחיוך ונהנה מהליטופים שלך.
    "חזרו שינקס,בידוף,מאנקי וצ'ימצ'אר" אתה אומר ומחזיר את כולם לפוכדורים שלהם.
    אתם ממשיכים במערה לכיוון היציאה,רמפרדוס ממשיך לסחוב את המכונה, "רמפרדוס!" שואג הפוקימון בקול.
    אתם יוצאים מהמערה ורואים את מלווה בשני פוקימונים אדומים עם פסים שחורים, "רורק אני מודה לך מאוד,שבוע אני מחפשת אחר הפושעים האלה ולא חשבתי שהם התמקמו במערה" השוטרת ג'ני מודה לו, "הם גנבו גם את המכונה שמחייה מאובנים ובלעדיי שני אלו,אני בכלל לא הייתי יודע גם,את צריכה להודות להם" רורק אומר ושם את ידיו על הכתף של שניכם, "שניכם אה? אז תודה רבה לכם! אני אשלח לשם יותר מאוחר כמה שוטרים שיבדקו אם יש שם עוד דברים" מודה לכם השוטרת ג'ני,רורק מגיש לשוטרת ג'ני את שני הפוכדורים של החייל שלקחתם,החיילים כבולים באזיקים ושני הפוקימונים הגדולים שומרים עליהם.
    "אתם עוד תשלמו על זה.." אתה שומע מילמול של אחד החיילים, "להתראות" אומרת השוטרת ג'ני והולכת ביחד החיילים והפוקימונים.
    "רורק עכשיו נוכל להילחם? אני רוצה קרב מכון" אתה ממלמל, "גם אני רוצה רורק!" אומרת סוזן
    "עכשיו אני לא יכול.. כבר קבעו לי קרבות להיום ואני עמוס,תבואו אליי מחר בבוקר,אבל תתאמנו טוב,רמפרדוס לא יוותר לכם,הוא חזק מאוד תסמכו עליי,תתאמנו כמו שצריך!" אומר רורק.
    "ואני רוצה לגמול לכם על מה שעשיתם היום..יש לי שאלה,אהבתם את רמפרדוס?" רורק שואל אותכם ומחייך לכיוון רמפרדוס בזמן שאתם ממשיכים למוזיאון.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אני? לעצור אותם? ואיך אני אמור לעשות זאת? עוד לא זכיתי אפילו בתג הראשון שלי" אתה אומר לו.
    "אל תדאג,אתה לא תעשה הכל לבד,אתה תתחזק ותשתפר ותלמד עוד עד שתעשה דברים לבד,לכל אורך המסע אתה בפיקוחי,לכל אורך המסע שלך אני נותן לך משימות ואומר לך על דיווחים שראו את צוות רוקט ותפקידך לעצור אותם,מבין?" הוא אומר.
    "אגב, למה אנחנו חוזרים לורידיאן ולא הולכים לכיוון פיוטר?" אתה שואל אותו.
    "לא יודע...היינו בכיוון,בוא נלך לפיוטר" צ'אד אומר ואתם נכנסים בחזרה ליער ורידיאן.
    כעבור 15 דקות הליכה אתם יוצאים מהיציאה השניה של היער ורואים שלט "העיר פיוטר".
    מה תעשה?
    "כמעט הגענו, קדימה כבר בוא ניגש למרכז הפוקימונים!" אני אומר לו, וצועד לשם יחד איתו, לבדוק פרטים על מנהיג המכון.

11. משתמש מנוסה
    לכבוד האיוונט.. תהיה הגרלה שמתוכה שניים מכם יוכלו לפגוש בפוקימון זוהר! בעדכון הבא התוצאות.

תומאס-
    "כמעט הגענו, קדימה כבר בוא ניגש למרכז הפוקימונים!" אתה אומר ואתם נכנסים לעיר.
    העיר נראית מאוד שלווה,שקטה ונעימה,הבתים נראים רגילים וישנה מזרקה גדולה שנראית מהכניסה לעיר.
    אתם מחפשים את מרכז הפוקימונים הקרוב ומגלים אותו במערב העיר.
    אתם נכנסים לתוכו ומבחינים ב- שמדברת עם נער.
    שלוקחת קופסת פוכדורים לחלק האחורי של המרכז ולבסוף שמבחינה בכם ומסמנת לכם להתקרב.
    היא עומדת עם פנקס ועט, "שלום לכם,במה אוכל לעזור?" שואלת אותכם ברכות.
    מה תעשה?

12. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "יפה מאוד!" אתה משבח את הפוקימונים שלך ומלטף את בידוף, "בידוף!" הוא קורא בחיוך ונהנה מהליטופים שלך.
    "חזרו שינקס,בידוף,מאנקי וצ'ימצ'אר" אתה אומר ומחזיר את כולם לפוכדורים שלהם.
    אתם ממשיכים במערה לכיוון היציאה,רמפרדוס ממשיך לסחוב את המכונה, "רמפרדוס!" שואג הפוקימון בקול.
    אתם יוצאים מהמערה ורואים את מלווה בשני פוקימונים אדומים עם פסים שחורים, "רורק אני מודה לך מאוד,שבוע אני מחפשת אחר הפושעים האלה ולא חשבתי שהם התמקמו במערה" השוטרת ג'ני מודה לו, "הם גנבו גם את המכונה שמחייה מאובנים ובלעדיי שני אלו,אני בכלל לא הייתי יודע גם,את צריכה להודות להם" רורק אומר ושם את ידיו על הכתף של שניכם, "שניכם אה? אז תודה רבה לכם! אני אשלח לשם יותר מאוחר כמה שוטרים שיבדקו אם יש שם עוד דברים" מודה לכם השוטרת ג'ני,רורק מגיש לשוטרת ג'ני את שני הפוכדורים של החייל שלקחתם,החיילים כבולים באזיקים ושני הפוקימונים הגדולים שומרים עליהם.
    "אתם עוד תשלמו על זה.." אתה שומע מילמול של אחד החיילים, "להתראות" אומרת השוטרת ג'ני והולכת ביחד החיילים והפוקימונים.
    "רורק עכשיו נוכל להילחם? אני רוצה קרב מכון" אתה ממלמל, "גם אני רוצה רורק!" אומרת סוזן
    "עכשיו אני לא יכול.. כבר קבעו לי קרבות להיום ואני עמוס,תבואו אליי מחר בבוקר,אבל תתאמנו טוב,רמפרדוס לא יוותר לכם,הוא חזק מאוד תסמכו עליי,תתאמנו כמו שצריך!" אומר רורק.
    "ואני רוצה לגמול לכם על מה שעשיתם היום..יש לי שאלה,אהבתם את רמפרדוס?" רורק שואל אותכם ומחייך לכיוון רמפרדוס בזמן שאתם ממשיכים למוזיאון.
    מה תעשה?
    "ברור! אני מת על הראמפרדוס הזה" אומר ואחייך אל ראמפרדוס.
    "למה אנחנו הולכים למוזיאון?" אשאל ואשיג אותם, ארוץ למוזיאון ואכנס לתוכו, אחכה להם.
    "אוי, חבל, לא הספקנו למצוא מאובנים וחפצים" אומר לסוזן בדכאון.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    מי שנבחרו לפגוש פוקימון זוהר הם......דיוויד! והאריסון! מזל טוב! נוספו פרטים בעמוד הראשון!
    אל תדאגו כל שאר השחקנים אתם לא תצאו מופסדים!

קודאק-
    "ברור! אני מת על הראמפרדוס הזה" אתה אומר לו בחיוך לרמפרדוס שלא מבחין בך וממשיך לסחוב את המכונה.
    "למה אנחנו הולכים למוזיאון?" אתה אומר להם ורץ ועוקף אותם, "בשביל להחזיר את המכונה אלא מה?" קורא רורק כדי שתשמע.
    אתה נכנס למוזיאון ושני המזכירות יושבות מאחורי הדלפק שלהן בעוד המוצגים עומדים לראווה.
    רורק נכנס בקריאה, "החזרנו את המכונה האבודה!" הוא אומר ואחת המזכירות קמה על הרגליים וקוראת לפועלים שיעזרו להכניס את המכונה,אתה מביט בפועלים השרירים מרימים ביחד את המכונה הכבדה ומחזירים אותה לחדר שנמצא בסוף המוזיאון.
    "רמפרדוס היית מעולה,תודה רבה" אומר רורק ומשיב אותו לפוכדור.
    "אוי, חבל, לא הספקנו למצוא מאובנים וחפצים" אתה אומר לסוזן באכזבה, "נכון.. אבל לפחות הצלחנו לעזור את הגנבים מצוות גלאקטיק" סוזן אומרת ומנסה לרומם את רוחך.
    "אני לא גמלתי לכם עדיין,תחכו לי כאן" אומר רורק והולך ונכנס לחדר קרוב אליכם,סוזן מתחילה להתרגש, "מה הוא יביא לנו?!" היא ממלמלת בהתרגשות.
    רורק חוזר עם חיוך ובידיו שני אבנים מוזרות ובידו השניה "אלו מאובנים,בתוך האבנים האלו נמצאים פוקימונים שחיו לפני מיליוני שנים,כל אחד מהם מיוחד במינו ואני רוצה להודות לכם ולהביא לכם אותם" אומר רורק בחיוך, "מאובן המגן מוענק לך סוזן,ממנו יקום פוקימון ששמו שילדון" אומר רורק, "ומאובן הגולגולת מוענק לך קודאק,ממנו יקום פוקימון שיתפתח לרמפרדוס" אומר רורק בחיוך.
    "אני אשמור לכם אותם,צריכים לראות אם המכונה כשירה לעבוד,המדענים של המוזיאון יבדקו אותה,תבואו למכון בשעה 11:00,אני אחכה לכם שם,עכשיו אני חייב לחזור למכון יש לי קרבות שקבעו לי מראש" אומר רורק בחיוך ושלושתכם יוצאים מהמוזיאון ורורק שב למכון שלו.
    "איזה כיף לנו!" קוראת סוזן בהתפעלות ומחבקת אותך.
    מה תעשה?

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    אתה מביט בטוטודייל ואליס בחיוך נלהב, זה קרב גדול, אני נהנה מאוד... איך את?" אתה שואל אותה.
    "אני גם מאוד נהנית..כיף להילחם!" אליס עונה לך בחיוך.
    אתה מורה על סינדקוויל להתחמק ברגע הנכון,סינדקוויל צופה בפעולות של טוטודייל וזז אחורה ברגע הנכון ולסתו של טוטודייל ומפספסת אותו.
    "קדימה ננסה משהו חדש עם הרבה אש, השתמש בהביור ותוך כדי צור גלגל להבה, הוא יספוג מהלהביור הרבה אש יהפך חזק יותר נראה להם!"
    ואז אקרוץ לסינדקוויל ואומר "אתה מעולה, צריך רק עוד מאמץ קטן חבר" אתה מורה עליו.
    סינדקוויל מתעטף באש ומתוך גלגל הלהבה הוא יורה להביור,גלגל הלהבה הופך לכדור מוקף בחומת אש שכמעט פוגעת בך! סינדקוויל מתגלגל לטוטודייל, "טוטודייל תקפוץ!" אומרת אליס,טוטודייל קופץ מעל החומה ויורה אקדח מים שמכבה את גלגל הלהבה,סינדקוויל מזנק מגלגל הלהבה ופוגע בטוטודייל עם בלימה,טוטודייל מנצל את המצב ונושך את סינדקוויל בחוזקה.
    שני הפוקימונים מתעייפים יותר.
    מה תעשה?
    אביט בקרב מאוד מתוח וממורמר ואחשוב לעצמי 'לעזזל כל המהלכים שלי לא עזרו להביס אותה.. היא באמת התחזקה, אולי אפילו יותר ממני..'
    ואז אומר לסינדקוויל בחיוך "חח.. תשמע חבר, אני יודע שאתה עייף... ולי אין כבר רעיונות! יודע מזה אומר?" (אחכה לתגובה שלו..)
    ואז אומר "זה אומר שאנחנו צריכים לתת מכה אחת ולתת בא הכל, עם ננצח כאן... נוחיך שגם עם יתרון סוגים אנחנו חזקים יותר!"
    ואז אנשום אתעלם מאליס וטוטודייל ואצעק "קדימה חבר, תן להביור בכל הכוח בכל העצמה תשאג ותתן את כל החום ואש שאתה יכול לתת!!!"
    אקווה מאוד שזה יעורר אותו ויתן לו אנרגיה לעוד טור אחד, ואז אחשב בחיוך 'נשתמש בהמלך שלהם!'
    קדימה סינקוויל עכשיו מתוך הלהביור הענק קפוץ גבוהה למעלה עם גלגל להבה ורד כמו מטאור על טוטודייל, פגע ותגלגל עליו בשיא המהירות!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Spoiler ספוילר

.

15. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "חח.. תשמע חבר, אני יודע שאתה עייף... ולי אין כבר רעיונות! יודע מזה אומר?" אתה שואל אותו, "סינדקוויל?" הוא אומר ומסתובב אליך.
    "זה אומר שאנחנו צריכים לתת מכה אחת ולתת בא הכל, עם ננצח כאן... נוחיך שגם עם יתרון סוגים אנחנו חזקים יותר!" אתה אומר.
    "קדימה חבר, תן להביור בכל הכוח בכל העצמה תשאג ותתן את כל החום ואש שאתה יכול לתת!!!" אתה פוקד על סינדקוויל.
    "קדימה סינקוויל עכשיו מתוך הלהביור הענק קפוץ גבוהה למעלה עם גלגל להבה ורד כמו מטאור על טוטודייל, פגע ותגלגל עליו בשיא המהירות!" אתה מוסיף.
    סינדקוויל מתרכז, "אוקיי טוטודייל תהיה מוכן להשתמש באקדח מים!" אומרת אליס.
    סינדקוויל מתרכז,טוטודייל צופה בו ומחכה לתגובה ממנו,לאחר דקות ארוכות סינדקוויל משחרר מפיו להביור ענקי ומהיר שנע במהירות לטוטודייל שבשניה האחרונה מצליח לתפקד ולשגר אקדח מים,הלהביור הענקי כמעט ובולע את אקדח המים אך יתרון הסוגים משפיע פה וכעבור כמה רגעים אקדח המים עולה על הלהביור ופוגע בסינדקוויל ומטיח אותו על עץ.
    "כל הכבוד סינדקוויל! אני חושבת שזהו זה.." ממלמלת אליס כשלפתע סינדקוויל מתרומם על רגליו,מתהלך כמה צעדים ופתאום אש ענקית מתחילה לצאת מגבו, "סינדקוווויייל!!!!" הוא קורא בעצבנות ונראה שאין שליטה על עצמו,הוא מסתכל על טוטודייל שנלחץ,הוא מתעטף באש והופך לכדור להבה ענקי, "היכולת של סינדקוויל מופעלת!" קוראת אליס, "אקדח מים קדימה!" קוראת אליס,טוטודייל יורה אקדח מים ומנסה לפגוע בגלגל הלהבה אך לא מצליח,סינדקוויל נע מצד לצד ובמהירות ופוגע בטוטודייל בעוצמה ומעיף אותו על עץ.
    סינדקוויל יוצא ממצב גלגל הלהבה וממשיך לשגר עץ מגבו,פתאום טוטודייל קם באיטיות ועיניו מביטות בסינדקוויל בעצבנות,הוא צועד כמה צעדים חזרה לזירה ומים מתחילים להתעטף סביבו! "טוטודייל!!!" קורא טוטודייל בעצבנות.
    "עכשיו יכולת השיטפון של טוטודייל מופעלת!" קוראת אליס בהתפעלות.
    סינדקוויל וטוטודייל נוהמים אחד על השני בפרעות,סינדקוויל משחרר להביור אדיר בעוד טוטודייל משחרר אקדח מים ענק,כששתי המתקפות מתנגשות נוצר מסך אדים ענק שמערפל את כל הזירה,אתה ואליס מכסים את עיניכם!.
    שני הפוקימונים ממשיכים להתייצב על הזירה,סינדקוויל תוקף בגלגל להבה בעוד טוטודייל מתחיל להתעטף במים ומתעופף לכיוון סינדקוויל, אליס מוציאה את הפוקידע שלה, "טוטודייל למד סילון אקווה!" קוראת אליס בהתלהבות.
    שני הפוקימונים נעים במהירות רבה ומתנגשים,מההתנגשות נוצר פיצוץ שמעיף את שניהם על הזירה,שניהם מתעלפים במקום!.
    "וואוו,זה היה אדיר!!" אליס אומרת בהתלהבות.
    מה תעשה?

עמוד 60 מתוך 70 ראשוןראשון ... 10505859606162 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •