Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 70 ראשוןראשון ... 11515960616263 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    לכבוד האיוונט.. תהיה הגרלה שמתוכה שניים מכם יוכלו לפגוש בפוקימון זוהר! בעדכון הבא התוצאות.

תומאס-
    "כמעט הגענו, קדימה כבר בוא ניגש למרכז הפוקימונים!" אתה אומר ואתם נכנסים לעיר.
    העיר נראית מאוד שלווה,שקטה ונעימה,הבתים נראים רגילים וישנה מזרקה גדולה שנראית מהכניסה לעיר.
    אתם מחפשים את מרכז הפוקימונים הקרוב ומגלים אותו במערב העיר.
    אתם נכנסים לתוכו ומבחינים ב- שמדברת עם נער.
    שלוקחת קופסת פוכדורים לחלק האחורי של המרכז ולבסוף שמבחינה בכם ומסמנת לכם להתקרב.
    היא עומדת עם פנקס ועט, "שלום לכם,במה אוכל לעזור?" שואלת אותכם ברכות.
    מה תעשה?
    "דבר ראשון, רציתי שתבררי האם המצב של כל הפוקימונים שלי טוב" אני אומר לה ומוסר לה את 4 הפוכדורים "דבר שני, רציית לדעת מה סוג המכון שכאן בעיר" אני אומר וממתין לתשובתה.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מי שנבחרו לפגוש פוקימון זוהר הם......דיוויד! והאריסון! מזל טוב! נוספו פרטים בעמוד הראשון!
    אל תדאגו כל שאר השחקנים אתם לא תצאו מופסדים!

קודאק-
    "ברור! אני מת על הראמפרדוס הזה" אתה אומר לו בחיוך לרמפרדוס שלא מבחין בך וממשיך לסחוב את המכונה.
    "למה אנחנו הולכים למוזיאון?" אתה אומר להם ורץ ועוקף אותם, "בשביל להחזיר את המכונה אלא מה?" קורא רורק כדי שתשמע.
    אתה נכנס למוזיאון ושני המזכירות יושבות מאחורי הדלפק שלהן בעוד המוצגים עומדים לראווה.
    רורק נכנס בקריאה, "החזרנו את המכונה האבודה!" הוא אומר ואחת המזכירות קמה על הרגליים וקוראת לפועלים שיעזרו להכניס את המכונה,אתה מביט בפועלים השרירים מרימים ביחד את המכונה הכבדה ומחזירים אותה לחדר שנמצא בסוף המוזיאון.
    "רמפרדוס היית מעולה,תודה רבה" אומר רורק ומשיב אותו לפוכדור.
    "אוי, חבל, לא הספקנו למצוא מאובנים וחפצים" אתה אומר לסוזן באכזבה, "נכון.. אבל לפחות הצלחנו לעזור את הגנבים מצוות גלאקטיק" סוזן אומרת ומנסה לרומם את רוחך.
    "אני לא גמלתי לכם עדיין,תחכו לי כאן" אומר רורק והולך ונכנס לחדר קרוב אליכם,סוזן מתחילה להתרגש, "מה הוא יביא לנו?!" היא ממלמלת בהתרגשות.
    רורק חוזר עם חיוך ובידיו שני אבנים מוזרות ובידו השניה "אלו מאובנים,בתוך האבנים האלו נמצאים פוקימונים שחיו לפני מיליוני שנים,כל אחד מהם מיוחד במינו ואני רוצה להודות לכם ולהביא לכם אותם" אומר רורק בחיוך, "מאובן המגן מוענק לך סוזן,ממנו יקום פוקימון ששמו שילדון" אומר רורק, "ומאובן הגולגולת מוענק לך קודאק,ממנו יקום פוקימון שיתפתח לרמפרדוס" אומר רורק בחיוך.
    "אני אשמור לכם אותם,צריכים לראות אם המכונה כשירה לעבוד,המדענים של המוזיאון יבדקו אותה,תבואו למכון בשעה 11:00,אני אחכה לכם שם,עכשיו אני חייב לחזור למכון יש לי קרבות שקבעו לי מראש" אומר רורק בחיוך ושלושתכם יוצאים מהמוזיאון ורורק שב למכון שלו.
    "איזה כיף לנו!" קוראת סוזן בהתפעלות ומחבקת אותך.
    מה תעשה?
    "כן חחח" אומר ואסמיק קצת, אחשוב 'היא מעט ילדותית, אבל כיף לעבוד איתה'.
    לאחר מכן אומר לסוזן "תגידי, מה דעתך שנלך לתפוס פוקימונים ליליים? שיעזרו לנו מעט?".
    לאחר מכן אלך איתה לעבר השביל הצפוני מעל העיר, לחפש פוקימוני לילה. [בציפייה שכעת לילה במשחק, אפשר לומר, אם לא אז רק לחפש]

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "דבר ראשון, רציתי שתבררי האם המצב של כל הפוקימונים שלי טוב" אתה אומר לה ומביא לה את 4 הפוכדורים שלך.
    "עוד רגע,אני בעומס עם מאמנים אחרים,תקבל את הפוכדורים שלך בעוד מספר דקות" אומרת האחות ג'וי ושמה את הפוכדורים שלך בקופסא בעלת שישה חורים ומניחה שם את הפוכדורים שלך ונכנסת לחדר שנמצא מאחוריה.
    האחות ג'וי חוזרת, "עוד מעט אני אחזיר לך אותם בריאים ושלמים" אומר האחות ג'וי בחיוך.
    "דבר שני, רציית לדעת מה סוג המכון שכאן בעיר" אתה שואל אותה, היא מחייכת אליך ומצחקקת מעט, "מכון העיר פיוטר עוסק בפוקימוני אבן,מנהיג המכון הוא ברוק והוא משתמש בפוקימון החזק שלו סטיליקס שהוא לא סוג אבן אבל היה" מסבירה האחות ג'וי, "עוד משהו?" שואלת אותך.
    מה תעשה?

קודאק-
    "כן חחח" אתה עונה לה ומסמיק,היא משחררת את אחיזתה ואתה חושב 'היא מעט ילדותית, אבל כיף לעבוד איתה'
    "תגידי, מה דעתך שנלך לתפוס פוקימונים ליליים? שיעזרו לנו מעט?" אתה שואל אותה.
    אכן מתחיל להחשיך, "אני חושבת שכדאי שנרפא את הפוקימונים שלנו,הם נלחמו הרבה ואני חושבת שהם עייפים מאוד,ובוא נחכה עד שיחשיך עוד,עכשיו רק אחר הצהריים" אומרת סוזן ומסתכלת עליך.
    מה תעשה?

4. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "כן חחח" אתה עונה לה ומסמיק,היא משחררת את אחיזתה ואתה חושב 'היא מעט ילדותית, אבל כיף לעבוד איתה'
    "תגידי, מה דעתך שנלך לתפוס פוקימונים ליליים? שיעזרו לנו מעט?" אתה שואל אותה.
    אכן מתחיל להחשיך, "אני חושבת שכדאי שנרפא את הפוקימונים שלנו,הם נלחמו הרבה ואני חושבת שהם עייפים מאוד,ובוא נחכה עד שיחשיך עוד,עכשיו רק אחר הצהריים" אומרת סוזן ומסתכלת עליך.
    מה תעשה?
    "טוב" אומר לה ואלך למרכז הפוקימונים, שם ארפא את פוקימנויי בעזרת האחות ג'ואי.
    אחכה שתגיע השעה 20:00 ואז אצא עם סוזן לחפש פוקימונים.
    אסתכל ואנסה למצוא כמה שיותר פוקימונים.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "טוב" אתה עונה לה ושניכם הולכים למרכז הפוקימונים,נכנסים פנימה ומרפאים את הפוקימונים שלכם.
    אתם יושבים בלובי בפינת הישיבה,המזגן פועל ומשרה אווירה נעימה,סוזן לוקחת עיתון פוקימונים ומתחילה לקרוא ואתה מנסה שהזמן יעבור.
    אתה רואה בפוקאטץ' שלך שהשעה עכשיו 18:42 "האלופה סינתייה התראיינה לעיתון הזה,היא אומרת שמאמנים בעלי כוח התמדה חזק יגיעו להישגים.. מעניין" סוזן אומרת לך תוך כדי שקוראת.
    "אולי נשאל מישהו אילו פוקימונים נוכל למצוא בקרבת העיר בלילה?" שואלת סוזן.
    מה תעשה?

6. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "טוב" אתה עונה לה ושניכם הולכים למרכז הפוקימונים,נכנסים פנימה ומרפאים את הפוקימונים שלכם.
    אתם יושבים בלובי בפינת הישיבה,המזגן פועל ומשרה אווירה נעימה,סוזן לוקחת עיתון פוקימונים ומתחילה לקרוא ואתה מנסה שהזמן יעבור.
    אתה רואה בפוקאטץ' שלך שהשעה עכשיו 18:42 "האלופה סינתייה התראיינה לעיתון הזה,היא אומרת שמאמנים בעלי כוח התמדה חזק יגיעו להישגים.. מעניין" סוזן אומרת לך תוך כדי שקוראת.
    "אולי נשאל מישהו אילו פוקימונים נוכל למצוא בקרבת העיר בלילה?" שואלת סוזן.
    מה תעשה?
    "לכי תשאלי, אנ ירוצה הפתעות" אומר ואקרוץ לה.
    אחר כך אמשיך לחכות ואלך לאותה דרך חשוכה עם סוזן.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "לכי תשאלי, אנ ירוצה הפתעות" אתה אומר לה,היא נראית מהססת ואז חוזרת להתיישב, "אני גם רוצה הפתעות" אומרת בחיוך.
    אתם מחכים,שותים מים וקוראים עיתונים עד שמגיעה השעה 20:00.
    "קדימה.. אבל זה לא קצת מוקדם? אפילו שיש חושך בחוץ... אבל מה שאתה רוצה" אומרת סוזן.
    מה תעשה?

8. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "לכי תשאלי, אנ ירוצה הפתעות" אתה אומר לה,היא נראית מהססת ואז חוזרת להתיישב, "אני גם רוצה הפתעות" אומרת בחיוך.
    אתם מחכים,שותים מים וקוראים עיתונים עד שמגיעה השעה 20:00.
    "קדימה.. אבל זה לא קצת מוקדם? אפילו שיש חושך בחוץ... אבל מה שאתה רוצה" אומרת סוזן.
    מה תעשה?
    "בסדר" אומר אבל לפני זה אלך אל האחות ג'ואי ואבקש פנס.
    לאחר מכן אתחיל ללכת עם סוזן לדרך החשוכה.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "בסדר" אתה אומר לה וניגש לאחות ג'וי ומבקש ממנה פנס.
    "אני לא בטוחה שיש לי.. אבל נחפש" אומרת האחות ג'וי ומוצאת פנס שחור שנראה קצת ישן, לפתע היא מבחינה בפוקאטץ' שלך, "זה פוקאטץ' משוכלל מאוד!" מחמיאה לך.
    אתה יוצא עם סוזן שמוציאה מתיקה פנס אדום ומבריק, "קיבלתי אותו מאבא שלי" סוזן אומרת.
    "לאן נלך?" שואלת סוזן.
    מה תעשה?

10. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "בסדר" אתה אומר לה וניגש לאחות ג'וי ומבקש ממנה פנס.
    "אני לא בטוחה שיש לי.. אבל נחפש" אומרת האחות ג'וי ומוצאת פנס שחור שנראה קצת ישן, לפתע היא מבחינה בפוקאטץ' שלך, "זה פוקאטץ' משוכלל מאוד!" מחמיאה לך.
    אתה יוצא עם סוזן שמוציאה מתיקה פנס אדום ומבריק, "קיבלתי אותו מאבא שלי" סוזן אומרת.
    "לאן נלך?" שואלת סוזן.
    מה תעשה?
    "יפה" אומר לה ואלך איתה לכיוון הדרך הצפונית.
    "לשם" אומר ואצביע, אוציא את צ'ימצ'אר שיעניק לנו מעט חום ואור מהלהבה שלו.
    "בואו נלך לשם" אומר ואלך עם סוזן וצ'ימצ'אר, אסתכל סביבי לחפש פוקימונים, אשתדל לחפש הרבה.
    כל פוקימון שאני אמצא אאיר עליו בפנס ואחפש מידע עליו בפוקדע.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "יפה" אתה עונה לה ואתם מתחילים ללכת לדרך הצפונית מהעיר אורבורג.
    "לשם" אתה אומר ומצביע ומשחרר את צ'ימצ'אר שמאיר לכם קצת את סביבתכם עם זנבו הבוער.
    שלושתכם נכנסים לדרך ומתחילים בחיפושים אחר פוקימונים.
    בהתחלה אתם לא מבחינים במשהו כיוון שהכל חשוך,אך רעשים נשמעים ואתם מאירים את הפנס לכיוון שנשמעים הרעשים עד שאתם מבחינים בפוקימון כתום בעל שתי ידיים ארוכות שמתגלה לכם כ- "קריקטון-פוקימון הצרצר וההתפתחות של קריקטוט,הם מביעים את הרגשות שלהם בעזרת מלודיות,מדענים לומדים את המלודיות האלו" אומרת הפוקידע ונכבית.
    קריקטון מבחין בכם ומתעופף למקום יותר רחוק ממכם ולא ידוע לכם מה הוא עושה.
    על הקרקע במרחק של כמה מטרים ממכם עומד פוקימון,אתם מאירים עליו את הפנס והוא מסתנוור ועובר למקום בלי אור הפנס, "הוטהוט-פוקימון הינשוף,הוא תמיד עומד על רגל אחת,גם כשיותקף הוא לא יסגיר את עצמו משתמש בשתי רגליים" אומרת הפוקידע ונכבית.
    "הוט...הוט.." קורא הפוקימון ומביט בצ'ימצ'אר בשתי עיניו הגדולות.
    "נראה פוקימון מעניין מאוד!" ממלמלת סוזן.
    מה תעשה?

12. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "יפה" אתה עונה לה ואתם מתחילים ללכת לדרך הצפונית מהעיר אורבורג.
    "לשם" אתה אומר ומצביע ומשחרר את צ'ימצ'אר שמאיר לכם קצת את סביבתכם עם זנבו הבוער.
    שלושתכם נכנסים לדרך ומתחילים בחיפושים אחר פוקימונים.
    בהתחלה אתם לא מבחינים במשהו כיוון שהכל חשוך,אך רעשים נשמעים ואתם מאירים את הפנס לכיוון שנשמעים הרעשים עד שאתם מבחינים בפוקימון כתום בעל שתי ידיים ארוכות שמתגלה לכם כ- "קריקטון-פוקימון הצרצר וההתפתחות של קריקטוט,הם מביעים את הרגשות שלהם בעזרת מלודיות,מדענים לומדים את המלודיות האלו" אומרת הפוקידע ונכבית.
    קריקטון מבחין בכם ומתעופף למקום יותר רחוק ממכם ולא ידוע לכם מה הוא עושה.
    על הקרקע במרחק של כמה מטרים ממכם עומד פוקימון,אתם מאירים עליו את הפנס והוא מסתנוור ועובר למקום בלי אור הפנס, "הוטהוט-פוקימון הינשוף,הוא תמיד עומד על רגל אחת,גם כשיותקף הוא לא יסגיר את עצמו משתמש בשתי רגליים" אומרת הפוקידע ונכבית.
    "הוט...הוט.." קורא הפוקימון ומביט בצ'ימצ'אר בשתי עיניו הגדולות.
    "נראה פוקימון מעניין מאוד!" ממלמלת סוזן.
    מה תעשה?
    "לי הוא נראה כמו סתם ראש זית" אומר בצחקוק ואז אומר לסוזן "אני הולך לחנות לקנות פוכדורים".
    לאחר מןכ אלך לחנות ואבקש מהמוכר פוכדורים.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    קודאק-
    "לי הוא נראה כמו סתם ראש זית" אתה מצחקק.
    אתה אומר לסוזן שאתה הולך לקנות פוכדורים והיא אומרת לך שתחכה לך פה.
    אתה וצ'ימ'צאר חוזרים לעיר ורואים את החנות.
    אתה נכנס לחנות ורואה את המוכר עומד ומחייך, "מה תרצה?" שואל ואתה עונה לו פוכדורים.
    "את הפוכדורים הרגילים? או שמעניינים אותך סוגים?" שואל המוכר.
    מה תעשה?

14. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "לי הוא נראה כמו סתם ראש זית" אתה מצחקק.
    אתה אומר לסוזן שאתה הולך לקנות פוכדורים והיא אומרת לך שתחכה לך פה.
    אתה וצ'ימ'צאר חוזרים לעיר ורואים את החנות.
    אתה נכנס לחנות ורואה את המוכר עומד ומחייך, "מה תרצה?" שואל ואתה עונה לו פוכדורים.
    "את הפוכדורים הרגילים? או שמעניינים אותך סוגים?" שואל המוכר.
    מה תעשה?
    "הרגילים" אומר ואז אוסיף "תן לי תשעה".
    אסתכל בכסף שיש לי אם יש לי מספיק, במידה וכן אתן לו.

Spoiler ספוילר

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "חח.. תשמע חבר, אני יודע שאתה עייף... ולי אין כבר רעיונות! יודע מזה אומר?" אתה שואל אותו, "סינדקוויל?" הוא אומר ומסתובב אליך.
    "זה אומר שאנחנו צריכים לתת מכה אחת ולתת בא הכל, עם ננצח כאן... נוחיך שגם עם יתרון סוגים אנחנו חזקים יותר!" אתה אומר.
    "קדימה חבר, תן להביור בכל הכוח בכל העצמה תשאג ותתן את כל החום ואש שאתה יכול לתת!!!" אתה פוקד על סינדקוויל.
    "קדימה סינקוויל עכשיו מתוך הלהביור הענק קפוץ גבוהה למעלה עם גלגל להבה ורד כמו מטאור על טוטודייל, פגע ותגלגל עליו בשיא המהירות!" אתה מוסיף.
    סינדקוויל מתרכז, "אוקיי טוטודייל תהיה מוכן להשתמש באקדח מים!" אומרת אליס.
    סינדקוויל מתרכז,טוטודייל צופה בו ומחכה לתגובה ממנו,לאחר דקות ארוכות סינדקוויל משחרר מפיו להביור ענקי ומהיר שנע במהירות לטוטודייל שבשניה האחרונה מצליח לתפקד ולשגר אקדח מים,הלהביור הענקי כמעט ובולע את אקדח המים אך יתרון הסוגים משפיע פה וכעבור כמה רגעים אקדח המים עולה על הלהביור ופוגע בסינדקוויל ומטיח אותו על עץ.
    "כל הכבוד סינדקוויל! אני חושבת שזהו זה.." ממלמלת אליס כשלפתע סינדקוויל מתרומם על רגליו,מתהלך כמה צעדים ופתאום אש ענקית מתחילה לצאת מגבו, "סינדקוווויייל!!!!" הוא קורא בעצבנות ונראה שאין שליטה על עצמו,הוא מסתכל על טוטודייל שנלחץ,הוא מתעטף באש והופך לכדור להבה ענקי, "היכולת של סינדקוויל מופעלת!" קוראת אליס, "אקדח מים קדימה!" קוראת אליס,טוטודייל יורה אקדח מים ומנסה לפגוע בגלגל הלהבה אך לא מצליח,סינדקוויל נע מצד לצד ובמהירות ופוגע בטוטודייל בעוצמה ומעיף אותו על עץ.
    סינדקוויל יוצא ממצב גלגל הלהבה וממשיך לשגר עץ מגבו,פתאום טוטודייל קם באיטיות ועיניו מביטות בסינדקוויל בעצבנות,הוא צועד כמה צעדים חזרה לזירה ומים מתחילים להתעטף סביבו! "טוטודייל!!!" קורא טוטודייל בעצבנות.
    "עכשיו יכולת השיטפון של טוטודייל מופעלת!" קוראת אליס בהתפעלות.
    סינדקוויל וטוטודייל נוהמים אחד על השני בפרעות,סינדקוויל משחרר להביור אדיר בעוד טוטודייל משחרר אקדח מים ענק,כששתי המתקפות מתנגשות נוצר מסך אדים ענק שמערפל את כל הזירה,אתה ואליס מכסים את עיניכם!.
    שני הפוקימונים ממשיכים להתייצב על הזירה,סינדקוויל תוקף בגלגל להבה בעוד טוטודייל מתחיל להתעטף במים ומתעופף לכיוון סינדקוויל, אליס מוציאה את הפוקידע שלה, "טוטודייל למד סילון אקווה!" קוראת אליס בהתלהבות.
    שני הפוקימונים נעים במהירות רבה ומתנגשים,מההתנגשות נוצר פיצוץ שמעיף את שניהם על הזירה,שניהם מתעלפים במקום!.
    "וואוו,זה היה אדיר!!" אליס אומרת בהתלהבות.
    מה תעשה?
    "אני פשוט לא מאמין!" אומר המום וכמעט משותק, ארוץ מיד לסינדקוויל ואבדוק עם הוא בסדר.
    אחייך עליו חיוך רחב וגאה ואומר "כל הכבוד לך חבר, הראת שאתה חזק, הכי חזק שיש!" אחבק אותו ומיד וארים אותו על ידי.
    אומר לאליס במבט רציני "אוקיי תשמעי, אני חושב שלקחת אותם למרפאה לא סובל דיחויי! סינדקוויל תשוש מאוד, ספינרק מעולף וצ'יקוריטה חולה!"
    לאחר מכן מיד ארוץ למרכז ואבקש טיפול דחוף בפוקימונים שלי, "עשי את הטוב ביותר, בבקשה ג'וי! אשלם על זה עם צריך!" אומר בדאגה.
    ואחכה לראות מה יקרה..

.

עמוד 61 מתוך 70 ראשוןראשון ... 11515960616263 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •