"כן חחח" אומר ואסמיק קצת, אחשוב 'היא מעט ילדותית, אבל כיף לעבוד איתה'.
לאחר מכן אומר לסוזן "תגידי, מה דעתך שנלך לתפוס פוקימונים ליליים? שיעזרו לנו מעט?".
לאחר מכן אלך איתה לעבר השביל הצפוני מעל העיר, לחפש פוקימוני לילה. [בציפייה שכעת לילה במשחק, אפשר לומר, אם לא אז רק לחפש]
ספוילר
תומאס-
"דבר ראשון, רציתי שתבררי האם המצב של כל הפוקימונים שלי טוב" אתה אומר לה ומביא לה את 4 הפוכדורים שלך.
"עוד רגע,אני בעומס עם מאמנים אחרים,תקבל את הפוכדורים שלך בעוד מספר דקות" אומרת האחות ג'וי ושמה את הפוכדורים שלך בקופסא בעלת שישה חורים ומניחה שם את הפוכדורים שלך ונכנסת לחדר שנמצא מאחוריה.
האחות ג'וי חוזרת, "עוד מעט אני אחזיר לך אותם בריאים ושלמים" אומר האחות ג'וי בחיוך.
"דבר שני, רציית לדעת מה סוג המכון שכאן בעיר" אתה שואל אותה, היא מחייכת אליך ומצחקקת מעט, "מכון העיר פיוטר עוסק בפוקימוני אבן,מנהיג המכון הוא ברוק והוא משתמש בפוקימון החזק שלו סטיליקס שהוא לא סוג אבן אבל היה" מסבירה האחות ג'וי, "עוד משהו?" שואלת אותך.
מה תעשה?
קודאק-
"כן חחח" אתה עונה לה ומסמיק,היא משחררת את אחיזתה ואתה חושב 'היא מעט ילדותית, אבל כיף לעבוד איתה'
"תגידי, מה דעתך שנלך לתפוס פוקימונים ליליים? שיעזרו לנו מעט?" אתה שואל אותה.
אכן מתחיל להחשיך, "אני חושבת שכדאי שנרפא את הפוקימונים שלנו,הם נלחמו הרבה ואני חושבת שהם עייפים מאוד,ובוא נחכה עד שיחשיך עוד,עכשיו רק אחר הצהריים" אומרת סוזן ומסתכלת עליך.
מה תעשה?
קודאק-
"טוב" אתה עונה לה ושניכם הולכים למרכז הפוקימונים,נכנסים פנימה ומרפאים את הפוקימונים שלכם.
אתם יושבים בלובי בפינת הישיבה,המזגן פועל ומשרה אווירה נעימה,סוזן לוקחת עיתון פוקימונים ומתחילה לקרוא ואתה מנסה שהזמן יעבור.
אתה רואה בפוקאטץ' שלך שהשעה עכשיו 18:42 "האלופה סינתייה התראיינה לעיתון הזה,היא אומרת שמאמנים בעלי כוח התמדה חזק יגיעו להישגים.. מעניין" סוזן אומרת לך תוך כדי שקוראת.
"אולי נשאל מישהו אילו פוקימונים נוכל למצוא בקרבת העיר בלילה?" שואלת סוזן.
מה תעשה?
קודאק-
"בסדר" אתה אומר לה וניגש לאחות ג'וי ומבקש ממנה פנס.
"אני לא בטוחה שיש לי.. אבל נחפש" אומרת האחות ג'וי ומוצאת פנס שחור שנראה קצת ישן, לפתע היא מבחינה בפוקאטץ' שלך, "זה פוקאטץ' משוכלל מאוד!" מחמיאה לך.
אתה יוצא עם סוזן שמוציאה מתיקה פנס אדום ומבריק, "קיבלתי אותו מאבא שלי" סוזן אומרת.
"לאן נלך?" שואלת סוזן.
מה תעשה?
ספוילר
קודאק-
"יפה" אתה עונה לה ואתם מתחילים ללכת לדרך הצפונית מהעיר אורבורג.
"לשם" אתה אומר ומצביע ומשחרר את צ'ימצ'אר שמאיר לכם קצת את סביבתכם עם זנבו הבוער.
שלושתכם נכנסים לדרך ומתחילים בחיפושים אחר פוקימונים.
בהתחלה אתם לא מבחינים במשהו כיוון שהכל חשוך,אך רעשים נשמעים ואתם מאירים את הפנס לכיוון שנשמעים הרעשים עד שאתם מבחינים בפוקימון כתום בעל שתי ידיים ארוכות שמתגלה לכם כ-"קריקטון-פוקימון הצרצר וההתפתחות של קריקטוט,הם מביעים את הרגשות שלהם בעזרת מלודיות,מדענים לומדים את המלודיות האלו" אומרת הפוקידע ונכבית.
קריקטון מבחין בכם ומתעופף למקום יותר רחוק ממכם ולא ידוע לכם מה הוא עושה.
על הקרקע במרחק של כמה מטרים ממכם עומד פוקימון,אתם מאירים עליו את הפנס והוא מסתנוור ועובר למקום בלי אור הפנס,"הוטהוט-פוקימון הינשוף,הוא תמיד עומד על רגל אחת,גם כשיותקף הוא לא יסגיר את עצמו משתמש בשתי רגליים" אומרת הפוקידע ונכבית.
"הוט...הוט.." קורא הפוקימון ומביט בצ'ימצ'אר בשתי עיניו הגדולות.
"נראה פוקימון מעניין מאוד!" ממלמלת סוזן.
מה תעשה?
קודאק-
"לי הוא נראה כמו סתם ראש זית" אתה מצחקק.
אתה אומר לסוזן שאתה הולך לקנות פוכדורים והיא אומרת לך שתחכה לך פה.
אתה וצ'ימ'צאר חוזרים לעיר ורואים את החנות.
אתה נכנס לחנות ורואה את המוכר עומד ומחייך, "מה תרצה?" שואל ואתה עונה לו פוכדורים.
"את הפוכדורים הרגילים? או שמעניינים אותך סוגים?" שואל המוכר.
מה תעשה?
"אני פשוט לא מאמין!" אומר המום וכמעט משותק, ארוץ מיד לסינדקוויל ואבדוק עם הוא בסדר.
אחייך עליו חיוך רחב וגאה ואומר "כל הכבוד לך חבר, הראת שאתה חזק, הכי חזק שיש!" אחבק אותו ומיד וארים אותו על ידי.
אומר לאליס במבט רציני "אוקיי תשמעי, אני חושב שלקחת אותם למרפאה לא סובל דיחויי! סינדקוויל תשוש מאוד, ספינרק מעולף וצ'יקוריטה חולה!"
לאחר מכן מיד ארוץ למרכז ואבקש טיפול דחוף בפוקימונים שלי, "עשי את הטוב ביותר, בבקשה ג'וי! אשלם על זה עם צריך!" אומר בדאגה.
ואחכה לראות מה יקרה..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)