Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 70 ראשוןראשון ... 13536162636465 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1046
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה

קודאק-
    "נלך למערה עם הנחל" אתה אומר ושניכם עוזבים את המקום וחוזרים להם.
    החושך כבר הגיע והאנשים נכנסים לבתיהם.
    אתם עוברים לגשר מעץ שמתחתיו יש נהר וממולכם יש פתח למערה שחצובה בתוך הר.
    אתם עוברים את הגשר ויורדים במדרגות שנבנו לתוך הנהר.
    אתם מדליקים את הפנסים ומחפשים אחר פוקימונים.
    אתה עובר עם הפנס על הנחל ומזהה פוקימון,אתה מוציא את הפוקידע שלך ומחפש פרטים.
    "שלוס-פוקימון שבלול הים,צורתו וצבעו משתנות מהאיזורים בו הוא חי,במחוז סינו התגלו 2 סוגי של שלוס,שלוס המערב ושלוס המזרח" אומרת הפוקידע ונכבית.
    שלוס צף על המים ומבחין באור של הפנס ומסתכל עליך,נבהל ושוחה מהר יורת במורד הנחל.
    סוזן מחפשת ומוצאת פוקימון נח על סלע באמצע הנהר,אתה מבחיו בו והוא מתגלה לך כ- "סטאריו-פוקימון צורת הכוכב,אם גופו נפצע,הוא יכול להתרפות כל עוד הליבה שלו נשארת אדומה,בלילה הליבה שלו זוהרת" אומרת הפוקידע ונכבית.
    "פוקימון מעניין מאוד,אולי נוכל למצוא עוד פוקימונים בתוך המערה או לידה" סוזן אומרת,לפתע אתם שומעים רחש מהצד,אתם מסתובבים ורואים מיאו שיושב ליד שפת הנחל וצופה באור הירח.
    מה תעשה?
    בבקשה אל תביא לי פוקימונים שפגשתי, מצאתי כבר מיאו ולא רציתי, אל תביא לי שוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צא שינקס! תשתמש במכת ברק (ניצוץ בשם אמיתי,Spark) על סטאריו!" אוציא אותו,אקרא לעברו ואחייך.
    "לאחר מכן תשתמש בנשיכה תוך כדי שאתה טוען בניבים שלך המון חשמל! לבסוף עוד ניצוץ!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    בקשר לפוקידע.. החלטתי שפשוט אתם תשתמשו בפוקידע ואם תרצו אני אוסיף את ההסבר על הפוקימון.
    בשלב מסוים אני אפסיק כבר את השימוש בפוקידע.

תומאס-
    "בוא נתאמן בתוך המערה, ואני רוצה לבדוק את משמעות השם... דיגלט זה פוקימון, נכון?" אתה עונה לצ'אד, "כן זה פוקימון" צ'אד מאשר את דבריך.
    "סביר להניח שהוא מסוג אדמה... אז פוליוואג יוכל להתאמן עליו כמו שצריך" אתה מהרהר וקורא לצ'אד להיכנס.
    שניכם נכנסים למערה,היא מעט חשוכה אבל זה לא עוצר אותכם,אתם ממשיכים בדרך והחושך מתחיל להתגבר, "אני יודע מה לעשות" צ'אד אומר לפתע ומשחרר את "אלקטאבז תספק לנו אור!" צ'אד אומר לו ואלקטאבז נראה מרוכז ופתאום גופו מתחיל לזהור בגוון לבן וכחול.
    "זאת מערה מאוד ארוכה,נשתדל לא להתרחק יותר מדי" צ'אד מוסיף ואתם ממשיכים.
    לאחר 5 דקות הליכה פוקימון קטנטן מסתכל עליכם,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה- "דיגלט-פוקימון השומה,העור שלו דק מאוד, אם הוא נחשף לאור דמו מתחמם וזה גורם לו לגדול חלש" אומרת הפוקידע.
    דיגלט בוהה בכם, "צ'אד בקשר למקודם.. אני צריך לשאול אותך אם אתה מוכן להצטרך למשימה? זה ממש חשוב" צ'אד מוסיף לפתע.
    פתאום מתוך האדמה מופיעים עוד 3 דיגלט שבוהים בכם.
    מה תעשה?

האריסון-
    "אני חושב שכן.. למה לא בסה"כ?!" אתה אומר ואליס ממהרת לאמר, "אני אשאר כאן אם יחזירו את הפוכדורים שלנו או שיהיו עדכונים על סינדקוויל וטוטודייל" אתה מהנהן בהסכמה,האחות ג'וי חוזרת אליכם, "נו אז החלטתם?" היא שואלת אותכם ואתה אומר לה שאתה מסכים.
    "זה נהדר,בוא אחריי" היא אומרת.
    שניכם מתחילים ללכת מאזור ההמתנה,אתה מוציא את הפוקידע ומסמס לוונסה על מקום הימצאה ומה היא עושה.
    אתה מחזיר את הפוקידע לתיק וממשיך ללכת בעקבות האחות ג'וי.
    אתם מגיעים לדלפק הראשי של המרכז בו מרפאים את הפוקימונים ונכנסים לדלת שנמצאת בצד.
    אתם נכנס ורואה שטח עם דשא ומעט עצים ובסוף החדר הגדול ישנו בריכת שחייה.
    על הקירות ישנם חלונות שפתוחים מעט בשביל שאוויר ייכנס.
    אתה רואה מספר פוקימונים ומוציא את הפוקידע שמתגלים לך כ- שיושב בצד.

ששוחים בבריכה.
    שמתהלך לו סביב המקום.
    שמנמנמת מתחת לעץ.
    "אלו כל הפוקימונים.. האמת שפוקימון אחד שהגיע היום חסר,כנראה הוא מסתתר" אומרת האחות ג'וי.
    "רוצה לשמוע את הסיפורים של כל אחד?" שואלת האחות ג'וי.
    מה תעשה?

נוקו-
    "שורמיש תתעורי!" את קוראת לה בניסיון להעיר אותה, "קדימה שורמיש!" את מוסיפה בעידוד.
    שרומיש ממשיכה לנמנם בזמן שסקיטי נלחמת עם הזרעים, "סקיטי תשתמשי בסיוע!" לילי קוראת ומחזיקה אצבעות,סקיטי עוצרת ולפתע סקיטי משחררת קרן על חושית! "אוקיי סקיטי סיוע נוסף! לכיוון שרומיש!" קוראת לילי ומצביעה על שרומיש המנמנמת.
    "סקיטי!" סקיטי קוראת ולפתע גל רוח גדול מתחיל לצאת לכיון שרומיש ומעיף אותה עוד כמה מטרים אחורה.
    השפעת זרע העלוקה ממשיכה,פתאום שרומיש מתייצבת על רגליה, "שרומיש" היא קוראת.
    "פתאום,שרומיש רצה לכיוון סקיטי,מנסה לרוץ הכי מהר שהיא יכולה עם רגליה הקטנות,היא זוהרת בירוק ומתנגשת בסקיטי בעוצמה,בעקבות הפגיעה שרומיש מרגישה טוב יותר!
    את מוציאה את הפוקידע ומגלה ששרומיש למדה אגרוף שאיבה!
    מה תעשי?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"צא שינקס! תשתמש במכת ברק על סטאריו!" אתה קורא ומשחרר את שינקס.
    "שינקס!" שינקס שואג ומתחיל לזהור וקופץ לכיוון סטאריו שישן ולא מרגיש בדבר.
    שינקס פוגע סטאריו ומעיף אותו למים,סטאירו מיד יוצא מהמים ולא מבין מה פגע בו עד שהוא קולט את שינקס ומתחיל להתעצבן שהעיר אותו, "לאחר מכן תשתמש בנשיכה תוך כדי שאתה טוען בניבים שלך המון חשמל! לבסוף עוד ניצוץ!" שינקס לא מבזבז זמן ופוער את פיו לכיוון סטאריו שמתחמק בקלות מאוד.
    סטאריו יורה אקדח מים ומעיף את שינקס הרחק ממנו, שינקס מתחיל לזהור ומשתמש בניצוץ נוסף שסטאריו מצליח להתחמק ממנו.
    אתה מבחין שסוזן לא איתך, היא ממשיכה במורד הנחל, "אני הולכת לחפש את שלוס!" היא אומרת וממשיכה.
    סטאריו מתחיל להסתחרר במהירות ונע לכיוון שינקס.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

נוקו-
    "שורמיש תתעורי!" את קוראת לה בניסיון להעיר אותה, "קדימה שורמיש!" את מוסיפה בעידוד.
    שרומיש ממשיכה לנמנם בזמן שסקיטי נלחמת עם הזרעים, "סקיטי תשתמשי בסיוע!" לילי קוראת ומחזיקה אצבעות,סקיטי עוצרת ולפתע סקיטי משחררת קרן על חושית! "אוקיי סקיטי סיוע נוסף! לכיוון שרומיש!" קוראת לילי ומצביעה על שרומיש המנמנמת.
    "סקיטי!" סקיטי קוראת ולפתע גל רוח גדול מתחיל לצאת לכיון שרומיש ומעיף אותה עוד כמה מטרים אחורה.
    השפעת זרע העלוקה ממשיכה,פתאום שרומיש מתייצבת על רגליה, "שרומיש" היא קוראת.
    "פתאום,שרומיש רצה לכיוון סקיטי,מנסה לרוץ הכי מהר שהיא יכולה עם רגליה הקטנות,היא זוהרת בירוק ומתנגשת בסקיטי בעוצמה,בעקבות הפגיעה שרומיש מרגישה טוב יותר!
    את מוציאה את הפוקידע ומגלה ששרומיש למדה אגרוף שאיבה!
    מה תעשי?

"כל הכבוד שורמיש! למדת אגרוף שאיבה! את גדולה!" אני אעודד את שורמיש ואכניס את הפוקדע לתיקי ואחשוב טיפה איך זה יעזור לנו מאוד במכון
    "אוקי שומריש תשתמשי בשאיבת חיים במלוא הכוח! קדימה אנחנו ננצח!" אני קוראת עליה בחיוך ובגאווה כי זה אחד הקרבות הראשונים שלה !

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    בקשר לפוקידע.. החלטתי שפשוט אתם תשתמשו בפוקידע ואם תרצו אני אוסיף את ההסבר על הפוקימון.

תומאס-
    "בוא נתאמן בתוך המערה, ואני רוצה לבדוק את משמעות השם... דיגלט זה פוקימון, נכון?" אתה עונה לצ'אד, "כן זה פוקימון" צ'אד מאשר את דבריך.
    "סביר להניח שהוא מסוג אדמה... אז פוליוואג יוכל להתאמן עליו כמו שצריך" אתה מהרהר וקורא לצ'אד להיכנס.
    שניכם נכנסים למערה,היא מעט חשוכה אבל זה לא עוצר אותכם,אתם ממשיכים בדרך והחושך מתחיל להתגבר, "אני יודע מה לעשות" צ'אד אומר לפתע ומשחרר את "אלקטאבז תספק לנו אור!" צ'אד אומר לו ואלקטאבז נראה מרוכז ופתאום גופו מתחיל לזהור בגוון לבן וכחול.
    "זאת מערה מאוד ארוכה,נשתדל לא להתרחק יותר מדי" צ'אד מוסיף ואתם ממשיכים.
    לאחר 5 דקות הליכה פוקימון קטנטן מסתכל עליכם,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה- "דיגלט-פוקימון השומה,העור שלו דק מאוד, אם הוא נחשף לאור דמו מתחמם וזה גורם לו לגדול חלש" אומרת הפוקידע.
    דיגלט בוהה בכם, "צ'אד בקשר למקודם.. אני צריך לשאול אותך אם אתה מוכן להצטרך למשימה? זה ממש חשוב" צ'אד מוסיף לפתע.
    פתאום מתוך האדמה מופיעים עוד 3 דיגלט שבוהים בכם.
    מה תעשה?
    "אני מסכים, אבל אני צריך להתחזק בשביל זה" אני אומר בנחישות "פוליוואג, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "דיגלטים, אני מאתגר אחד ממכם לקרב, מי רוצה להילחם בי?" אני פונה אליהם.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

האריסון-
    "אני חושב שכן.. למה לא בסה"כ?!" אתה אומר ואליס ממהרת לאמר, "אני אשאר כאן אם יחזירו את הפוכדורים שלנו או שיהיו עדכונים על סינדקוויל וטוטודייל" אתה מהנהן בהסכמה,האחות ג'וי חוזרת אליכם, "נו אז החלטתם?" היא שואלת אותכם ואתה אומר לה שאתה מסכים.
    "זה נהדר,בוא אחריי" היא אומרת.
    שניכם מתחילים ללכת מאזור ההמתנה,אתה מוציא את הפוקידע ומסמס לוונסה על מקום הימצאה ומה היא עושה.
    אתה מחזיר את הפוקידע לתיק וממשיך ללכת בעקבות האחות ג'וי.
    אתם מגיעים לדלפק הראשי של המרכז בו מרפאים את הפוקימונים ונכנסים לדלת שנמצאת בצד.
    אתם נכנס ורואה שטח עם דשא ומעט עצים ובסוף החדר הגדול ישנו בריכת שחייה.
    על הקירות ישנם חלונות שפתוחים מעט בשביל שאוויר ייכנס.
    אתה רואה מספר פוקימונים ומוציא את הפוקידע שמתגלים לך כ- שיושב בצד.

ששוחים בבריכה.
    שמתהלך לו סביב המקום.
    שמנמנמת מתחת לעץ.
    "אלו כל הפוקימונים.. האמת שפוקימון אחד שהגיע היום חסר,כנראה הוא מסתתר" אומרת האחות ג'וי.
    "רוצה לשמוע את הסיפורים של כל אחד?" שואלת האחות ג'וי.
    מה תעשה?
    אביט בהתעניינות רבה, אחייך עליהם בשביל לראות מי מהם ידידותי ומי עדיין מרגיש נבגד מבעליו הקודמים ואינו סומך עליי.
    אביט בהתעניינות בעיקר בוומפר הקטן.. אחייך אליו ואז לפתע אחשוב 'אני צריך לזכור שיש לי לכרגע מספיק פוקימונים, ואני צריך להתרכז בלאמן אותם!'
    ואז אפנה לוומפר ואומר "תגיד חבר קטן, אני מוכן לקחת אותך למקום ממש נחמד, אתה תלך לביתי, יש שם חווה גדולה, שטח דשא גדול ופתוח, אגמים ועוד מקומות בהם תוכל להתחבר עם פוקימונים עשב מים ורגילים.. ההורים שלי ידאגו לטפל ולהאכיל אותך כראוי וזה מקום ממש נחמד. מה אתה אומר?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מתכוון כאילו לקחת אותו ולשים אותו בבית שלי (לפי הרקע יש לנו שם חווה גדולה אז..) לטיפולם של הוריי לבנתיים! אני יתרכז באימון הפוקימונים.
    וכאשר אפתח את אחד הפוקימונים שלי ואחזק את השאר אקח אותו!

.

6. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "באתי לפה בשביל לפגוש אגדי, כך שאני מקווה שיהיה לנו מזל" אתה עונה לה.
    'המשפט הזה יכול לעזור לי, הא? אני אשתדל לזכור אותו' אתה חושב לעצמיך ומחזיר את טדיאורסה וטורצ'יק לפוכדורים שלהם.
    "אומרים שסלבי מופיע בזמני שלום,ועכשיו עם המצב של צוות אקווה ומגמה.. אני לא חושבת שהוא יופיע..." ממלמלת לבנדר בעצב.
    מה תעשה?
    אני דופק במצחי 'שכחתי את צוות אקווה'. "אני ח..ח...ושב שאני צריך ללכת" אני אומר בבהלה "יש לי משהו חשוב לעשות בעיר".

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"צא שינקס! תשתמש במכת ברק על סטאריו!" אתה קורא ומשחרר את שינקס.
    "שינקס!" שינקס שואג ומתחיל לזהור וקופץ לכיוון סטאריו שישן ולא מרגיש בדבר.
    שינקס פוגע סטאריו ומעיף אותו למים,סטאירו מיד יוצא מהמים ולא מבין מה פגע בו עד שהוא קולט את שינקס ומתחיל להתעצבן שהעיר אותו, "לאחר מכן תשתמש בנשיכה תוך כדי שאתה טוען בניבים שלך המון חשמל! לבסוף עוד ניצוץ!" שינקס לא מבזבז זמן ופוער את פיו לכיוון סטאריו שמתחמק בקלות מאוד.
    סטאריו יורה אקדח מים ומעיף את שינקס הרחק ממנו, שינקס מתחיל לזהור ומשתמש בניצוץ נוסף שסטאריו מצליח להתחמק ממנו.
    אתה מבחין שסוזן לא איתך, היא ממשיכה במורד הנחל, "אני הולכת לחפש את שלוס!" היא אומרת וממשיכה.
    סטאריו מתחיל להסתחרר במהירות ונע לכיוון שינקס.
    מה תעשה?
    כן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תשתמש בניצוץ אל סטאריו ותעצור את הסחרור! לאחר מכן עוד המון ניצוץ בשיא הכוח!" אקרא לעברו ואקווה שזה יגמור את הקרב.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"אני מסכים, אבל אני צריך להתחזק בשביל זה" אתה עונה לו ומשחרר את פוליוואג שמנער את ראשו ונראה מופתע למקום הימצאו.
    "דיגלטים, אני מאתגר אחד ממכם לקרב, מי רוצה להילחם בי?" אתה פונה אליהם בנחישות,הם ממשיכים להסתכל עליך ואחר הם מסתכלים זה על זה ומתחפרים באדמה ונעלמים...
    לאחר כמה דקות עולה מהאדמה פוקימון שנראה כמו שלושה דילגטים ביחד,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה "דוגטריו" אומרת הפוקידע.
    דוגטריו נעמד מול פוליוואג שחוטף קצת שוק ומתרחק ממנו קצת.
    "דוגטריו!" הוא קורא ומסתכל על פוליוואג.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מסתכל על הפוקימונים בחיוך רחב,מנסה לקלוט מי יכול להיקשר אליך בקלות ומי עדיין צריך זמן לעצמו.
    אתה מתרכז הוופר הקטן ששוחה בכיף במים תוך כדי מחשבה על שאר הפוקימונים שלך!.
    אתה מתקרב לבריכת המים בה וופר והורסי נמצאים ומשפריצים מים זה על זה בכיף, "תגיד חבר קטן" אתה פונה לוופר והוא מפסיק להשפריץ מים על הורסי ומסתכל עליך בחיוך.
    "אני מוכן לקחת אותך למקום ממש נחמד, אתה תלך לביתי, יש שם חווה גדולה, שטח דשא גדול ופתוח, אגמים ועוד מקומות בהם תוכל להתחבר עם פוקימונים עשב מים ורגילים.. ההורים שלי ידאגו לטפל ולהאכיל אותך כראוי וזה מקום ממש נחמד. מה אתה אומר?" אתה מסביר לו ומחכה לתשובתו.
    כשוופר שומע את הדברים על החווה הוא מחמיץ פנים,משפריץ מעט מים על פניך, "וופר" הוא אומר בעצבנות וצולל לתוך המים,האחות ג'וי מבחינה בכל ומתקרבת, "וופר ננטש על ידי המאמן שלו שחשב שהוא לא מספיק חזק בשביל הקרבות שהוא מנהל,וופר מאוד אוהב לשחק ולהשתעשע אבל גם להילחם אך פשוט לא שם את זה בעדיפות ראשונה" מסבירה לך האחות ג'וי, "אני אמורה להאכיל אותם עכשיו,תרצה להאכיל אותם ולהיקשר לפוקימונים אחרים? או לנסות לתקן את הרושם על וופר?" שואלת אותך האחות ג'וי.
    מה תעשה?

דיוויד-
    אתה דופק במצחך וחושב על צוות אקווה.
    "אני ח..ח...ושב שאני צריך ללכת" אתה אומר לה ומתחיל ללכת, "היי למה כבר ללכת?" לבנדר אומרת במהירות.
    "יש לי משהו חשוב לעשות בעיר" אתה עונה לה, "אבל השעה מאוחרת! איך תחזור לבד? פוקימונים מסתובבים עכשיו ביער.. אני חושבת שכדאי שתישאר כאן" אומרת לבנדר, "חוץ מזה,יש לנו למה לחכות" אומרת לבנדר במסתוריות.
    מה תעשה?

נוקו-
    "כל הכבוד שורמיש! למדת אגרוף שאיבה! את גדולה!" את משבחת את שרומיש שמתחילה להסמיק,בראשך את חושבת על איך המתקפה תעזור לך.
    "אוקי שומריש תשתמשי בשאיבת חיים במלוא הכוח! קדימה אנחנו ננצח!" את קוראת בחיוך מלא גאווה על קרבה הראשון של שרומיש.
    סקיטי נאבקת בזרע העלוקה ונחלשת יותר ויותר,שרומיש מפתיעה אותה וקושרת אותה בחוטים ירוקים ששואבים ממנה עוד חיים,לאחר שאיבת המגה סקיטי נופלת על הקרקע ולא יכולה להילחם.
    "סקיטי היית נהדרת" לילי מחמיאה לה ומחזירה אותה לפוכדור, "תפסתי אותה רק לפני כמה ימים,היא צריכה קצת להתרגל לקרבות" לילי מוסיפה ואתן מבחינות שמתחיל להחשיך.
    "תרצי להמשיך את הקרב? אני פשוט צריכה להכין לפוקימונים שלי לאכול וכרגע אני בלי קופסאות אוכל או פירות מתאימים" לילי אומרת.
    מה תעשי?

קודאק-
    "תשתמש בניצוץ אל סטאריו ותעצור את הסחרור! לאחר מכן עוד המון ניצוץ בשיא הכוח!" אתה פוקד על שינקס ומקווה שהקרב ייגמר.
    שינקס אוגר בגופו חשמל ומתכונן להתנגש בסטאריו שלא מפחד,שני הפוקימונים מתנגשים ומועפים אחורה.
    בגלל יתרון הסוגים סטאריו חוטף יותר נזק ובנוסף מתקשה לזוז וזרמים חשמליים מתחילים לנוע סביב גופו! סטאריו חטף שיתוק.
    שינקס אוגר את עצמו בפעם האחרונה ויוצא לכיון סטאריו שמתקשה להגיב וחוטף עוד מהלומה משינקס,סטאריו מועף אחורה ומתנגש בקיר האבן שנמצא בצד השני של הנחל ומנסה לקום ולהגיב.
    מה תעשה?

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    אתה דופק במצחך וחושב על צוות אקווה.
    "אני ח..ח...ושב שאני צריך ללכת" אתה אומר לה ומתחיל ללכת, "היי למה כבר ללכת?" לבנדר אומרת במהירות.
    "יש לי משהו חשוב לעשות בעיר" אתה עונה לה, "אבל השעה מאוחרת! איך תחזור לבד? פוקימונים מסתובבים עכשיו ביער.. אני חושבת שכדאי שתישאר כאן" אומרת לבנדר, "חוץ מזה,יש לנו למה לחכות" אומרת לבנדר במסתוריות.
    מה תעשה?
    "גם לי יש פוקימונים, אבל את כנראה צודקת. עדיף להשאר כאן". אני משתרע לרגלי אחד העצים וחושב לעצמי 'ידעתי. היא בטח קוסמת'.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    אתה מסתכל על הפוקימונים בחיוך רחב,מנסה לקלוט מי יכול להיקשר אליך בקלות ומי עדיין צריך זמן לעצמו.
    אתה מתרכז הוופר הקטן ששוחה בכיף במים תוך כדי מחשבה על שאר הפוקימונים שלך!.
    אתה מתקרב לבריכת המים בה וופר והורסי נמצאים ומשפריצים מים זה על זה בכיף, "תגיד חבר קטן" אתה פונה לוופר והוא מפסיק להשפריץ מים על הורסי ומסתכל עליך בחיוך.
    "אני מוכן לקחת אותך למקום ממש נחמד, אתה תלך לביתי, יש שם חווה גדולה, שטח דשא גדול ופתוח, אגמים ועוד מקומות בהם תוכל להתחבר עם פוקימונים עשב מים ורגילים.. ההורים שלי ידאגו לטפל ולהאכיל אותך כראוי וזה מקום ממש נחמד. מה אתה אומר?" אתה מסביר לו ומחכה לתשובתו.
    כשוופר שומע את הדברים על החווה הוא מחמיץ פנים,משפריץ מעט מים על פניך, "וופר" הוא אומר בעצבנות וצולל לתוך המים,האחות ג'וי מבחינה בכל ומתקרבת, "וופר ננטש על ידי המאמן שלו שחשב שהוא לא מספיק חזק בשביל הקרבות שהוא מנהל,וופר מאוד אוהב לשחק ולהשתעשע אבל גם להילחם אך פשוט לא שם את זה בעדיפות ראשונה" מסבירה לך האחות ג'וי, "אני אמורה להאכיל אותם עכשיו,תרצה להאכיל אותם ולהיקשר לפוקימונים אחרים? או לנסות לתקן את הרושם על וופר?" שואלת אותך האחות ג'וי.
    מה תעשה?
    אחשוב לעצמי לרגע אחד ובמהירות אחזיר תשובה חיובית ואומר "כן אני אשמח להאכיל אותם כאן!"
    אחכה שתגיש לי את האוכל ואתחיל להאכיל אותם אחד אחד.. בזמן הזה אנסה להתקרב לוומפר, ולנסות גם לשחק איתו קצת!

.

11. משתמש מנוסה
    [U][B]

נוקו-
    "כל הכבוד שורמיש! למדת אגרוף שאיבה! את גדולה!" את משבחת את שרומיש שמתחילה להסמיק,בראשך את חושבת על איך המתקפה תעזור לך.
    "אוקי שומריש תשתמשי בשאיבת חיים במלוא הכוח! קדימה אנחנו ננצח!" את קוראת בחיוך מלא גאווה על קרבה הראשון של שרומיש.
    סקיטי נאבקת בזרע העלוקה ונחלשת יותר ויותר,שרומיש מפתיעה אותה וקושרת אותה בחוטים ירוקים ששואבים ממנה עוד חיים,לאחר שאיבת המגה סקיטי נופלת על הקרקע ולא יכולה להילחם.
    "סקיטי היית נהדרת" לילי מחמיאה לה ומחזירה אותה לפוכדור, "תפסתי אותה רק לפני כמה ימים,היא צריכה קצת להתרגל לקרבות" לילי מוסיפה ואתן מבחינות שמתחיל להחשיך.
    "תרצי להמשיך את הקרב? אני פשוט צריכה להכין לפוקימונים שלי לאכול וכרגע אני בלי קופסאות אוכל או פירות מתאימים" לילי אומרת.
    מה תעשי?

"אממ מה את אומרת אל זה, תקני אוכל לנו ולי יש תפירות" אני ואמרת לךבחיוך ואז הולכת אל שורמיש
    "היית מעולה! " אני אומרת לה בשמחה , ואז מביטה ללילי לראות את תשובתה
    אם היא מסכימה אז אני יאמר לה לפגוש אותי פה בעוד רבע שעה והוציא את כול הפוקימונים שלי ואומר להם לחפש עוד פירות כי זה לא יספיק ל7 פוקימונים,
    אם היא לא אז אני יודה לה אל הקרב ויחפש עוד מישהו להילחם איתו קרב אחרון ואז יחזור למרכז הפוקימונים

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"אני מסכים, אבל אני צריך להתחזק בשביל זה" אתה עונה לו ומשחרר את פוליוואג שמנער את ראשו ונראה מופתע למקום הימצאו.
    "דיגלטים, אני מאתגר אחד ממכם לקרב, מי רוצה להילחם בי?" אתה פונה אליהם בנחישות,הם ממשיכים להסתכל עליך ואחר הם מסתכלים זה על זה ומתחפרים באדמה ונעלמים...
    לאחר כמה דקות עולה מהאדמה פוקימון שנראה כמו שלושה דילגטים ביחד,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה "דוגטריו" אומרת הפוקידע.
    דוגטריו נעמד מול פוליוואג שחוטף קצת שוק ומתרחק ממנו קצת.
    "דוגטריו!" הוא קורא ומסתכל על פוליוואג.
    מה תעשה?
    "אל תפחד פוליוואג, יש לך יתרון סוגים עליו. השתמש קודם כל בהיפנוזה ואז עבור מיד לבועות!" אני פוקד עליו, ומעודד אותו.

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "אל תפחד פוליוואג, יש לך יתרון סוגים עליו. השתמש קודם כל בהיפנוזה ואז עבור מיד לבועות!" אתה פוקד עליו ומנסה לעודד אותו תוך כדי.
    עיניו של פוליוואג מתחילות לזהור בסגול ולאט לאט גם עיניו של דוגטריו וכעבור כמה רגעים דוגטריו נרדם! פוליוואג שנראה שמח מהמצב לא מבזבז זמן ושולח מספר בועות לכיוון דוגטריו ומתפוצצות לידו וגורמות נזק.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה חושב מעט ובמהירות רבה משנה את דעתך "כן אני אשמח להאכיל אותם כאן!" אתה אומר לה.
    האחות יוצאת מהחדר ואתה נשאר בו לבד,מביט בפוקימונים ומבחין שגרנבול התעוררה בעקבות הריח של האוכל.
    האחות ג'וי חוזרת עם קופסאות אוכל פתוחות ומגישה לך אחת, "בבקשה,תאכיל אותם" היא מוסיפה ושמה את האוכל שהביאה בצלחות בצבעים כחול,אדום וירוק.
    אתה לוקח את קופסת האוכל ומתקרב לגרנבול,היא מסתכלת עליך ונוהמת יותר בכל צעד שאתה מתקרב,אתה מתחיל לפחד ומתרחק ממנה.
    האחות ג'וי מבחינה בכך, "אל תתייחס,גרנבול די סגורה,בעבר היא הייתה ביחידת המשטרה של העיר ושירתה ביחד עם שוטרים אבל כנראה שהחליפו את הפוקימונים ולא מצאו לה מקום אז היא הגיעה לכאן,היא פה כבר יותר מחודש" מסבירה האחות ג'וי ולוקחת את צלחות המזון ושמה אותם על הקרקע,גרנבול מבחינה בצלחת הכחולה ורצה אליה במהירות,תופסת אותה ואוכלת במהירות,אתה מתקרב לונונאט שמבחין באוכל שיש לך ביד ומתקרב אליך לאט,אתה מושיט אליו כמה כדוריות מזון,ונונאט נרה מעט חושש ומפוחד אבל לאחר קצת זמן הוא לוקח מידך את האוכל ולועס באיטיות.
    "ונונאט מאוד חכם אך הססן ונוטה לפחוד מדברים,ונונאט הגיע לכאן לבד וביקש להישאר,אז מי אנחנו שנגיד לו לא?" האחות ג'וי אומרת ומצחקקת.
    היא מורידה את צלחות המזון הירוקה והאדומה וגלום,וונונאט אוכלים מהצלחת האדומה בעוד שגרנבול אוכלת את האוכל שנמצא בצלחת הירוקה וחוזרת להתיישב מתחת לעץ, "היא אומנם קצת חוצפנית אבל מאוד מסודרת" האחות ג'וי מוסיפה במהירות.
    אתה ניגש לבריכה בה וופר והורסי נמצאים,הם מבחינים באוכל שלך,הורסי שוחה אליך במהירות ובחיוך חמוד בעוד וופר נשאר בצד של הבריכה,אתה מאכיל את הורסי הקטנה ונראה שהיא מאוד נהנית! וופר נשאר עיקש אבל הרעב מנצח והוא ניגש אליך באיטיות ופותח את פיו ומשתדל לא להסתכל עליך.
    מה תעשה?

דיוויד-
    "גם לי יש פוקימונים, אבל את כנראה צודקת. עדיף להשאר כאן" אתה משיב לה ויושה על אחד מגזעי העצים וחושב לעצמיך על כך שלבנדר קוסמת.
    אתם מחכים עוד והזמן עובר,אתה מסתכל בשעון בפוקידע שלך ורואה שהשעה כבר 23:10.
    אתה מתחיל לשמוע יללות מהיער ומתחיל מעט לפחד ומחליט להתקרב ללבנדר.
    "אל תדאג,אלו רק מנטיאנה,הם יוצאים עכשיו לצוד" לבנדר ממלמלת.
    פתאום נשמע רחש מהשיחים,שניכם מסיטים את עצמיכם לכיוון השיח.
    פתאום יוצא מהשיח פוקימון קטן בעל זנב דומה לברק,צבעו כתום והוא מסתכל על האבן בהתענינות.
    "וואוו,אני לא מאמינה!" קוראת לבנדר בהתלהבות,אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה "פיקאצ'ו" אומרת הפוקידע.
    אך על פי התמונה שהפוקידע הראית לך הפיקאצ'ו הזה שונה,צבעו כתום והוא נראה כך "פיקאצ'ו" הוא ממלמל ומתקדם לכיוון האבן, "זה פוקימון זוהר,מאוד נדיר למצוא כאלה!" לבדנר אומרת לך ומביטה בפיקאצ'ו.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אממ מה את אומרת על זה, תקני אוכל לנו ולי יש את פירות" את אומרת לה בחיוך וניגשת לשרומיש.
    "היית מעולה! " את משבחת אותה,שרומיש מסמיקה ומקפצצת בשמחה.
    "מה?! באמת יש לך פירות? זה נהדר! בתור מתאמת אני יודעת איך מכינים פופינים,אני קופצת לחנות וקונה אוכל לשתינו ועם הפירות שלך נכין פופינים לפוקימונים שלנו!" לילי קוראת בהתלהבות.
    את אומרת לה שתפגוש אותך פה עוד רבע שעה והיא מהנהנת ורצה מהמקום.
    את ושרומיש נשארות במקום,שרומיש מסתכלת עלייך במבט נחוש,היא מתרחקת ממך במרחק של כמה מטרים,נראית מתרכזת כמה זרעים שנוחתים על הקרקע,שרומיש נראית מעט עצובה.
    מה תעשי?

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][U][B]
    נוקו-
    "אממ מה את אומרת על זה, תקני אוכל לנו ולי יש את פירות" את אומרת לה בחיוך וניגשת לשרומיש.
    "היית מעולה! " את משבחת אותה,שרומיש מסמיקה ומקפצצת בשמחה.
    "מה?! באמת יש לך פירות? זה נהדר! בתור מתאמת אני יודעת איך מכינים פופינים,אני קופצת לחנות וקונה אוכל לשתינו ועם הפירות שלך נכין פופינים לפוקימונים שלנו!" לילי קוראת בהתלהבות.
    את אומרת לה שתפגוש אותך פה עוד רבע שעה והיא מהנהנת ורצה מהמקום.
    את ושרומיש נשארות במקום,שרומיש מסתכלת עלייך במבט נחוש,היא מתרחקת ממך במרחק של כמה מטרים,נראית מתרכזת כמה זרעים שנוחתים על הקרקע,שרומיש נראית מעט עצובה.
    מה תעשי?
    "את רוצה ללמוד קליע זרעים? אין בעיה מה את אומרת שאחרי הארוחה אני את וטריקו שיעזור לנו נעבוד איתך אל קליע זרעים ככה שהיה לך קליע זרעים חזק ביותר! אבל עכשיו אני חושבת שכדאי שנאסוף פירות לארוחה כדי שהיה לך הרבה כוח לאימון!" אני ואמרת לה ומעודדת אותה, לאחר מכן אוציא את טריקו ואומר לו לחפש פירות וגם לשורמיש

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "את רוצה ללמוד קליע זרעים? אין בעיה מה את אומרת שאחרי הארוחה אני את וטריקו שיעזור לנו נעבוד איתך אל קליע זרעים ככה שהיה לך קליע זרעים חזק ביותר!" את אומרת לה ומלהיבה אותה, "שרומיש!" אומרת שרומיש בחיוך רחב ומתחילה לקפץ בשמחה.
    "עכשיו אני חושבת שכדאי שנאסוף פירות לארוחה כדי שהיה לך הרבה כוח לאימון!" את אומרת ומשחררת את טריקו.
    "טריקו!" הוא אומר ושם זרד בפיו.
    שניהם מתחילים לחפש פירות,שרומיש הקטנה מתהלכת לה מצד לצד ליד האגם ומביטה סביב בזמן שטריקו פונה לעצים שנמצאים ליד האגם,קופץ מאחד לשני ומחפש אחר פירות,את מתקדמת אליו ומביטה במיומנות הרבה שיש לו.
    טריקו לפתע מבחין במשהו,הוא מצביע לכיוון קבוצת עצים מיוחדים שנמצאים ליד הכניסה לעיר.
    'איך לא הבנתי בזה?' את חושבת לעצמיך ושרומיש מתהלכת לכיוונכם.
    ישנם 3 עצים הנראים שונים אבל פירות יש עליהם, 2 מהם בעלי פירות שמוכרים לך מהחנות עליו של העץ השלישי אדמדמים ועליהם יש פירות הנראים כך
    מה תעשי?

עמוד 63 מתוך 70 ראשוןראשון ... 13536162636465 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •