Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 70 ראשוןראשון ... 14546263646566 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    תומאס-
    "אל תפחד פוליוואג, יש לך יתרון סוגים עליו. השתמש קודם כל בהיפנוזה ואז עבור מיד לבועות!" אתה פוקד עליו ומנסה לעודד אותו תוך כדי.
    עיניו של פוליוואג מתחילות לזהור בסגול ולאט לאט גם עיניו של דוגטריו וכעבור כמה רגעים דוגטריו נרדם! פוליוואג שנראה שמח מהמצב לא מבזבז זמן ושולח מספר בועות לכיוון דוגטריו ומתפוצצות לידו וגורמות נזק.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד פוליוואג, עכשיו תקוף אותו עם סטירה כפולה ומיד תקע לו אקדח מים בפרצוף!" אני פוקד עליו, וממתין לראות מה קורה.

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "גם לי יש פוקימונים, אבל את כנראה צודקת. עדיף להשאר כאן" אתה משיב לה ויושה על אחד מגזעי העצים וחושב לעצמיך על כך שלבנדר קוסמת.
    אתם מחכים עוד והזמן עובר,אתה מסתכל בשעון בפוקידע שלך ורואה שהשעה כבר 23:10.
    אתה מתחיל לשמוע יללות מהיער ומתחיל מעט לפחד ומחליט להתקרב ללבנדר.
    "אל תדאג,אלו רק מנטיאנה,הם יוצאים עכשיו לצוד" לבנדר ממלמלת.
    פתאום נשמע רחש מהשיחים,שניכם מסיטים את עצמיכם לכיוון השיח.
    פתאום יוצא מהשיח פוקימון קטן בעל זנב דומה לברק,צבעו כתום והוא מסתכל על האבן בהתענינות.
    "וואוו,אני לא מאמינה!" קוראת לבנדר בהתלהבות,אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה "פיקאצ'ו" אומרת הפוקידע.
    אך על פי התמונה שהפוקידע הראית לך הפיקאצ'ו הזה שונה,צבעו כתום והוא נראה כך "פיקאצ'ו" הוא ממלמל ומתקדם לכיוון האבן, "זה פוקימון זוהר,מאוד נדיר למצוא כאלה!" לבדנר אומרת לך ומביטה בפיקאצ'ו.
    מה תעשה?
    "ואת מצפה שאני אתפוס אותו עכשיו, נכון?" אני שואל בלי לצפות לתשובה. אני רוטן "אם כבר הייתה לי אבן ברק, שמפתחת אותו אם אני טועה, אז הייתי תופס אותו. הוא בתור עצמו יחסית חלש". אני שולף את הפוקדור של טיילו "למרות זאת אני אלחם, טיילו, אני בטוח שאתה כבר כשיר לקרב. צא" אני זורק את הפוקדור שלו קדימה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כל הכבוד פוליוואג, עכשיו תקוף אותו עם סטירה כפולה ומיד תקע לו אקדח מים בפרצוף!" אתה פוקד עליו.
    פוליוואג קופץ לכיוון דוגטריו ומסתובב ובעזרת זנבו סוטר פעמיים בפרצופיו של דוגטריו,לאחר מכן פוליוואג משגר אקדח מים עוצמתי שמהדף פוליוואג עצמו עף אחורה.
    "דוג..דוגטריו!" דוגטריו מתחיל למלמל ונראה שהוא התעורר! הוא מסתכל על פוליוואג בעצבים ומתחיל להתחפר!
    מה תעשה?

דיוויד-
    "ואת מצפה שאני אתפוס אותו עכשיו, נכון?" אתה שואל אותה ולא מחכה לתשובה.
    "אם כבר הייתה לי אבן ברק, שמפתחת אותו אם אני טועה, אז הייתי תופס אותו. הוא בתור עצמו יחסית חלש" אתה אומר ופיקאצ'ו שומע אותך,מסתובב אליך ורוטן בשקט.
    "למרות זאת אני אלחם, טיילו, אני בטוח שאתה כבר כשיר לקרב. צא" אתה אומר ומשחרר את טיילו שמשתחרר ונראה מוכן לקרב.
    לבנדר מביטה בטיילו, "שלום לך" היא ממלמלת בקול מתוק וטיילו מבחין בה,לבנדר מושיטה יד וטיילו יושב עליה,לבדנר מלטפת מעט את טיילו ועיניה מסתכלות עליו ביסודיות, "טיילו שלך זה לא הוא.. זה היא,זאת טיילו והיא נקבה" לבדנר אומרת בחיוך רחב לכיוון טיילו שנראית נהנית מהליטופים של לבנדר.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כל הכבוד פוליוואג, עכשיו תקוף אותו עם סטירה כפולה ומיד תקע לו אקדח מים בפרצוף!" אתה פוקד עליו.
    פוליוואג קופץ לכיוון דוגטריו ומסתובב ובעזרת זנבו סוטר פעמיים בפרצופיו של דוגטריו,לאחר מכן פוליוואג משגר אקדח מים עוצמתי שמהדף פוליוואג עצמו עף אחורה.
    "דוג..דוגטריו!" דוגטריו מתחיל למלמל ונראה שהוא התעורר! הוא מסתכל על פוליוואג בעצבים ומתחיל להתחפר!
    מה תעשה?
    "מהר פוליוואג, זה שהוא מתחפר זה דווקא טוב לנו, הוא יותר פגיע! שלח אקדח מים בכל הכוח אל תוך הבור שלו!" אני פוקד עליו

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    [COLOR="Red"][U][B]
    קודאק-
    "תשתמש בניצוץ אל סטאריו ותעצור את הסחרור! לאחר מכן עוד המון ניצוץ בשיא הכוח!" אתה פוקד על שינקס ומקווה שהקרב ייגמר.
    שינקס אוגר בגופו חשמל ומתכונן להתנגש בסטאריו שלא מפחד,שני הפוקימונים מתנגשים ומועפים אחורה.
    בגלל יתרון הסוגים סטאריו חוטף יותר נזק ובנוסף מתקשה לזוז וזרמים חשמליים מתחילים לנוע סביב גופו! סטאריו חטף שיתוק.
    שינקס אוגר את עצמו בפעם האחרונה ויוצא לכיון סטאריו שמתקשה להגיב וחוטף עוד מהלומה משינקס,סטאריו מועף אחורה ומתנגש בקיר האבן שנמצא בצד השני של הנחל ומנסה לקום ולהגיב.
    מה תעשה?
    "לפני שהוא מספיק לקום תשתמש בנשיכה ואז בניצוץ!" אורה לו ואאחוז בפוכדור מסוים.
    במידה וסטאריו יתעלף אזרוק עליו פוכדור.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "מהר פוליוואג, זה שהוא מתחפר זה דווקא טוב לנו, הוא יותר פגיע! שלח אקדח מים בכל הכוח אל תוך הבור שלו!" אתה פוקד על פוליוואג שמתחיל להילחץ.
    פוליוואג מנתר ומגיע במהירות לבור בו דוגטריו התחפר,פוליוואג משגר אקדח מים,לא קורה כלום ופתאום דוגטריו מגיח מהאדמה ופוגע בפוליוואג בכוח רב ומעיף אותו גבוה! פוליוואג באוויר וכמעט פוגע בתקרת המערה! פוליוואג מביט בגובה ונלחץ ומתוך אינסטינקט הוא משגר אקדח מים חלש שעוזר לו לנחות ברכות.
    "כנראה כשפוליוואג לחוץ הוא פועל חכם חחחחחח" צ'אד צוחק וצופה בקרב.
    מה תעשה?

קודאק-
    "לפני שהוא מספיק לקום תשתמש בנשיכה ואז בניצוץ!" אתה פוקד במהירות על שינקס ומחזיק את אחד הפוכדורים שקנית.
    סטאריו מתקשה לזוז וחוטף נשיכה עזה משינקס שמעיף אותו על הקיר,סטאריו לא מוותר ומנסה לתקוף בזמן ששינקס מתקרב אליו עם ניצוץ.
    בשניה האחרונה סטאריו מצליח להשתמש באקדח מים ומרחיק ממנו את שינקס אבל מההדף שנוצר הוא חוטף חבטה נוספת מקיר האבן שמאחוריו שגורמת לו להתעלף.
    אתה זורק על סטאריו פוכדור,סטאריו נשאב פנימה והפוכדור נע מצד לצד.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי.. נעצר!
    תפסת סטאריו!
    אתה עובר בקפיצה על האבן בה סטאריו ישב ולוקח את הפוכדור של סטאריו ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלך.
    מרחוק אתה מבחין בסוזן שחוזרת עם פוכדור בידה, "הצלחתי!" היא קוראת מאושרת ומתקרבת אליך.
    "סטאירו לא נמצא כאן.. אז הצלחת?!" היא שואלת אותך בחיוך בזמן ששינקס נושך את נעליך,אתה מביט בו והוא מסתכל עליך, "שינקס!" הוא אומר ומסתובב מאחוריך ומסתכל על תיקך.
    מה תעשה?

7. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "לפני שהוא מספיק לקום תשתמש בנשיכה ואז בניצוץ!" אתה פוקד במהירות על שינקס ומחזיק את אחד הפוכדורים שקנית.
    סטאריו מתקשה לזוז וחוטף נשיכה עזה משינקס שמעיף אותו על הקיר,סטאריו לא מוותר ומנסה לתקוף בזמן ששינקס מתקרב אליו עם ניצוץ.
    בשניה האחרונה סטאריו מצליח להשתמש באקדח מים ומרחיק ממנו את שינקס אבל מההדף שנוצר הוא חוטף חבטה נוספת מקיר האבן שמאחוריו שגורמת לו להתעלף.
    אתה זורק על סטאריו פוכדור,סטאריו נשאב פנימה והפוכדור נע מצד לצד.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי.. נעצר!
    תפסת סטאריו!
    אתה עובר בקפיצה על האבן בה סטאריו ישב ולוקח את הפוכדור של סטאריו ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלך.
    מרחוק אתה מבחין בסוזן שחוזרת עם פוכדור בידה, "הצלחתי!" היא קוראת מאושרת ומתקרבת אליך.
    "סטאירו לא נמצא כאן.. אז הצלחת?!" היא שואלת אותך בחיוך בזמן ששינקס נושך את נעליך,אתה מביט בו והוא מסתכל עליך, "שינקס!" הוא אומר ומסתובב מאחוריך ומסתכל על תיקך.
    מה תעשה?
    "כן הצלחנו בזכות שינקס" אומר ואלטף אותו.
    לאחר מכן אסתכל על התיק שלי גם בכדי לבדוק אם יש בו משהו מוזר ששינקס מסתכל עליו, לאחר מכן אוציא מהתיק שלי את העצם של שינקס ואתן לו לשחק איתה.
    "בואו" אקרא לשינקס ולסוזן, ואמשיך איתם אל מורד הנהר בעודי מחפש עוד פוקימונים לא רק בנהר, אלא גם בשמיים.

Spoiler ספוילר

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    אתה חושב מעט ובמהירות רבה משנה את דעתך "כן אני אשמח להאכיל אותם כאן!" אתה אומר לה.
    האחות יוצאת מהחדר ואתה נשאר בו לבד,מביט בפוקימונים ומבחין שגרנבול התעוררה בעקבות הריח של האוכל.
    האחות ג'וי חוזרת עם קופסאות אוכל פתוחות ומגישה לך אחת, "בבקשה,תאכיל אותם" היא מוסיפה ושמה את האוכל שהביאה בצלחות בצבעים כחול,אדום וירוק.
    אתה לוקח את קופסת האוכל ומתקרב לגרנבול,היא מסתכלת עליך ונוהמת יותר בכל צעד שאתה מתקרב,אתה מתחיל לפחד ומתרחק ממנה.
    האחות ג'וי מבחינה בכך, "אל תתייחס,גרנבול די סגורה,בעבר היא הייתה ביחידת המשטרה של העיר ושירתה ביחד עם שוטרים אבל כנראה שהחליפו את הפוקימונים ולא מצאו לה מקום אז היא הגיעה לכאן,היא פה כבר יותר מחודש" מסבירה האחות ג'וי ולוקחת את צלחות המזון ושמה אותם על הקרקע,גרנבול מבחינה בצלחת הכחולה ורצה אליה במהירות,תופסת אותה ואוכלת במהירות,אתה מתקרב לונונאט שמבחין באוכל שיש לך ביד ומתקרב אליך לאט,אתה מושיט אליו כמה כדוריות מזון,ונונאט נרה מעט חושש ומפוחד אבל לאחר קצת זמן הוא לוקח מידך את האוכל ולועס באיטיות.
    "ונונאט מאוד חכם אך הססן ונוטה לפחוד מדברים,ונונאט הגיע לכאן לבד וביקש להישאר,אז מי אנחנו שנגיד לו לא?" האחות ג'וי אומרת ומצחקקת.
    היא מורידה את צלחות המזון הירוקה והאדומה וגלום,וונונאט אוכלים מהצלחת האדומה בעוד שגרנבול אוכלת את האוכל שנמצא בצלחת הירוקה וחוזרת להתיישב מתחת לעץ, "היא אומנם קצת חוצפנית אבל מאוד מסודרת" האחות ג'וי מוסיפה במהירות.
    אתה ניגש לבריכה בה וופר והורסי נמצאים,הם מבחינים באוכל שלך,הורסי שוחה אליך במהירות ובחיוך חמוד בעוד וופר נשאר בצד של הבריכה,אתה מאכיל את הורסי הקטנה ונראה שהיא מאוד נהנית! וופר נשאר עיקש אבל הרעב מנצח והוא ניגש אליך באיטיות ופותח את פיו ומשתדל לא להסתכל עליך.
    מה תעשה?
    אוקיי אם הוא לא רוצה לא צריך.. באלי על פוקימונן נקבה אחת.. וקינדרה פוקימון מעולה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בוומפר בחיוך רחב ומתחשב ואומר "תקשיב, בניגוד למה שאתה חושב.. אתה נראה לי חזק במיוחד, אך אם אינך רוצה זה בסדר"
    לאחר מכן אפנה להורסי הקטנה, אפנה אליה בחביבות ואומר "שלום לך הורסי, תרצי להצטרף לצוות הפוקימונים שלי?!?"

.

9. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "מהר פוליוואג, זה שהוא מתחפר זה דווקא טוב לנו, הוא יותר פגיע! שלח אקדח מים בכל הכוח אל תוך הבור שלו!" אתה פוקד על פוליוואג שמתחיל להילחץ.
    פוליוואג מנתר ומגיע במהירות לבור בו דוגטריו התחפר,פוליוואג משגר אקדח מים,לא קורה כלום ופתאום דוגטריו מגיח מהאדמה ופוגע בפוליוואג בכוח רב ומעיף אותו גבוה! פוליוואג באוויר וכמעט פוגע בתקרת המערה! פוליוואג מביט בגובה ונלחץ ומתוך אינסטינקט הוא משגר אקדח מים חלש שעוזר לו לנחות ברכות.
    "כנראה כשפוליוואג לחוץ הוא פועל חכם חחחחחח" צ'אד צוחק וצופה בקרב.
    מה תעשה?
    "בסדר פוליוואג, תמשיך במטר בועות לעברו, ואז תציף את האזור מסביבו עם אקדח מים, קדימה!" אני מצווה עליו "אם הוא תוקף, את אקדח המים כוון קודם לקרקע כדי שירים אותך למעלה ואז תמשיך עם ההתקפה!" אני מוסיף.

10. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    נוקו-
    "את רוצה ללמוד קליע זרעים? אין בעיה מה את אומרת שאחרי הארוחה אני את וטריקו שיעזור לנו נעבוד איתך אל קליע זרעים ככה שהיה לך קליע זרעים חזק ביותר!" את אומרת לה ומלהיבה אותה, "שרומיש!" אומרת שרומיש בחיוך רחב ומתחילה לקפץ בשמחה.
    "עכשיו אני חושבת שכדאי שנאסוף פירות לארוחה כדי שהיה לך הרבה כוח לאימון!" את אומרת ומשחררת את טריקו.
    "טריקו!" הוא אומר ושם זרד בפיו.
    שניהם מתחילים לחפש פירות,שרומיש הקטנה מתהלכת לה מצד לצד ליד האגם ומביטה סביב בזמן שטריקו פונה לעצים שנמצאים ליד האגם,קופץ מאחד לשני ומחפש אחר פירות,את מתקדמת אליו ומביטה במיומנות הרבה שיש לו.
    טריקו לפתע מבחין במשהו,הוא מצביע לכיוון קבוצת עצים מיוחדים שנמצאים ליד הכניסה לעיר.
    'איך לא הבנתי בזה?' את חושבת לעצמיך ושרומיש מתהלכת לכיוונכם.
    ישנם 3 עצים הנראים שונים אבל פירות יש עליהם, 2 מהם בעלי פירות שמוכרים לך מהחנות עליו של העץ השלישי אדמדמים ועליהם יש פירות הנראים כך
    מה תעשי?
    "אוקי טריקו תפיל אותם עלי ואל שורמיש ואני יקח אותם וישים אותם בתיק לפירות !" אני קוראת ויאסוף את הפירות שטריקו יזרוק אלי וישים אותם בתיק, ואקח משורמיש תפירות שהיא אספה וישים אותם גם בתיק לאחר מכן אראה אם יש עוד פירות ואם יש השתמש באותה שיטה וישים בתיק ואספור את כל הפירות שיש לי ואראה מה השעה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "בסדר פוליוואג, תמשיך במטר בועות לעברו, ואז תציף את האזור מסביבו עם אקדח מים, קדימה!" אתה מצווה על פוליווג ומוסיף "אם הוא תוקף, את אקדח המים כוון קודם לקרקע כדי שירים אותך למעלה ואז תמשיך עם ההתקפה!".
    פוליוואג מתחיל לשגר מספר בועות שמתקדמות לכיוון דוגטריו שמתחיל להרעיד את האדמה ומפיל את פוליוואג,הרעידה מצליחה להרעיד את גופך,דוגטריו תקף במהירות ופוליוואג לא הספיק להשתמש באקדח המים.
    לאחר רעידת האדמה פוליוואג משגר עוד אקדח מים לכיוון דוגטריו שמתחמק במהירות ומשגר פצצות בוץ על פוליוואג הקטן.
    אתה מסתכל סביב ושם לב שהרבה דיגלטים צופים בקרב,דוגטריו נראה בטוח בעצמו.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מביט בוופר בחיוך רחב, "תקשיב, בניגוד למה שאתה חושב.. אתה נראה לי חזק במיוחד, אך אם אינך רוצה זה בסדר" אתה אומר לו,הוא חושב טיפה,אתה מגיש לו מעט אוכל והוא מתחיל לאכול ונראה לא סגור על עצמו.
    אתה פונה להורסי הקטנה שנהנית מהאוכל, שלום לך הורסי, תרצי להצטרף לצוות הפוקימונים שלי?!?" אתה שואל אותה.
    היא חושבת טיפה ונראית לא כל כך בטוחה,האחות ג'וי מתקרבת ומלטפת את וופר, "הורסי די צעירה,מצאו אותה בחוף של העיר צ'ריגוב ונראתה לבד אז הביאו אותה לפה,אם אתה מאמן ומעוניין לפוקימון מים לשישיה שלך אני מציעה לך את וופר,וופר קצת עצבני כי הוא לא אוהב להיות לבד בלי חברת פוקימונים" אומרת האחות ג'וי.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"אוקי טריקו תפיל אותם עלי ואל שורמיש ואני יקח אותם וישים אותם בתיק לפירות !" את אומרת,טריקו מתחיל לטפס על העץ ומוריד פירות מהעץ,את ושרומיש לוקחות 3 פירות כחולים ו-2 אדומים.
    אתם מתכוונים לקחת עוד אך פתאום לילי חוזרת עם שקית כחולה, "היי מה נשמע?" היא שואלת אותכם ומבינה מה אתם עושים, "אסור לקחת ככה סתם פירות! אולי מישהו מגדל אותם והשקיע המון זמן בגידול?" לילי אומרת בקול נוזף, "אם קטפתם אז כבר לא משנה אבל אל תעשו את זה עוד!" אומרת לילי.
    "את רוצה ללכת למרכז הפוקימונים,כבר מחשיך" היא מוסיפה.
    מה תעשי?

קודאק-
    "כן הצלחנו בזכות שינקס" אתה אומר ומלטף אותו.
    אתה מסתכל על התיק שלך ומבין ששינקס רוצה את העצם,אתה מוציא לו את אחת העצמות והוא תופס אותה בפיו ומתחיל לשסע אותה בחוזקה, "אני חושבת ששינקס רוצה לחזק את הנשיכה שלו" סוזן אומרת לפתע.
    "בואו" אתה אומר ואתה וסוזן הולכים ראשונים בעוד צ'ימ'צאר ושינקס הולכים אחריכם.
    אתם מתקדמים במורד הנחל ורואים צללית ממרחק שותה ממי הנחל.
    מה תעשה?

12. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "כן הצלחנו בזכות שינקס" אתה אומר ומלטף אותו.
    אתה מסתכל על התיק שלך ומבין ששינקס רוצה את העצם,אתה מוציא לו את אחת העצמות והוא תופס אותה בפיו ומתחיל לשסע אותה בחוזקה, "אני חושבת ששינקס רוצה לחזק את הנשיכה שלו" סוזן אומרת לפתע.
    "בואו" אתה אומר ואתה וסוזן הולכים ראשונים בעוד צ'ימ'צאר ושינקס הולכים אחריכם.
    אתם מתקדמים במורד הנחל ורואים צללית ממרחק שותה ממי הנחל.
    מה תעשה?
    "מי זה?" אשאל ואבדוק על הפוקימון בפוקדקס.
    אתקרב אליו ואומר לו "שלום" ואנסה מעט להתיידד עם הפוקימון.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"אוקי טריקו תפיל אותם עלי ואל שורמיש ואני יקח אותם וישים אותם בתיק לפירות !" את אומרת,טריקו מתחיל לטפס על העץ ומוריד פירות מהעץ,את ושרומיש לוקחות 3 פירות כחולים ו-2 אדומים.
    אתם מתכוונים לקחת עוד אך פתאום לילי חוזרת עם שקית כחולה, "היי מה נשמע?" היא שואלת אותכם ומבינה מה אתם עושים, "אסור לקחת ככה סתם פירות! אולי מישהו מגדל אותם והשקיע המון זמן בגידול?" לילי אומרת בקול נוזף, "אם קטפתם אז כבר לא משנה אבל אל תעשו את זה עוד!" אומרת לילי.
    "את רוצה ללכת למרכז הפוקימונים,כבר מחשיך" היא מוסיפה.
    מה תעשי?

"זה פרי ראסווט ! והשני אני לא זוכרת.." אני אומרת ומזהה את הפירות ושמה אותם בתיק .
    "אוקי אבל זה יער, אני לא חושבת שמישהו יגדל ביער, חוץ מזה לפעמים אם לעץ יש מלא פירות זה מעמיס אליו והוא ינבול (אני טובה בגננות במציאות) "אממ אוקי" אני יאמר בחיוך, ויחזיר את שורמיש וטריקו אם הם ירצו וילך יחד אם לילי למרכז הפוקימונים וילך לחדר 12 איתה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "בסדר פוליוואג, תמשיך במטר בועות לעברו, ואז תציף את האזור מסביבו עם אקדח מים, קדימה!" אתה מצווה על פוליווג ומוסיף "אם הוא תוקף, את אקדח המים כוון קודם לקרקע כדי שירים אותך למעלה ואז תמשיך עם ההתקפה!".
    פוליוואג מתחיל לשגר מספר בועות שמתקדמות לכיוון דוגטריו שמתחיל להרעיד את האדמה ומפיל את פוליוואג,הרעידה מצליחה להרעיד את גופך,דוגטריו תקף במהירות ופוליוואג לא הספיק להשתמש באקדח המים.
    לאחר רעידת האדמה פוליוואג משגר עוד אקדח מים לכיוון דוגטריו שמתחמק במהירות ומשגר פצצות בוץ על פוליוואג הקטן.
    אתה מסתכל סביב ושם לב שהרבה דיגלטים צופים בקרב,דוגטריו נראה בטוח בעצמו.
    מה תעשה?
    'הדוגטריו הזה חזק מאוד... הוא בהחלט היריב הראוי ביותר לקרב' אני חושב לעצמי "בסדר פוליוואג, בוא ננסה שילוב מתקפות - אקדח מים ובועות בכל הכוח לעברו, שלב את ההתקפות על הקרקע, הוא לא מסוגל להתחמק גבוה! אם הוא יכנס לבור, המים אמורים לחדור פנימה ולפגוע בו, קדימה!" אני מצווה עליו.

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "ואת מצפה שאני אתפוס אותו עכשיו, נכון?" אתה שואל אותה ולא מחכה לתשובה.
    "אם כבר הייתה לי אבן ברק, שמפתחת אותו אם אני טועה, אז הייתי תופס אותו. הוא בתור עצמו יחסית חלש" אתה אומר ופיקאצ'ו שומע אותך,מסתובב אליך ורוטן בשקט.
    "למרות זאת אני אלחם, טיילו, אני בטוח שאתה כבר כשיר לקרב. צא" אתה אומר ומשחרר את טיילו שמשתחרר ונראה מוכן לקרב.
    לבנדר מביטה בטיילו, "שלום לך" היא ממלמלת בקול מתוק וטיילו מבחין בה,לבנדר מושיטה יד וטיילו יושב עליה,לבדנר מלטפת מעט את טיילו ועיניה מסתכלות עליו ביסודיות, "טיילו שלך זה לא הוא.. זה היא,זאת טיילו והיא נקבה" לבדנר אומרת בחיוך רחב לכיוון טיילו שנראית נהנית מהליטופים של לבנדר.
    מה תעשה?
    אני מסתכל עליה בעיניים פעורות לרווחה. "אני לא אמור להתעלף עכשיו?" אני ממלמל לעבר היוצרים של התוכנית (סתם XD). אני מושך בכתפי "מה לעשות?" אני אומר לעצמי ואז פוקד "תקפי עכשיו, טיילו, אס אווירי".

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 64 מתוך 70 ראשוןראשון ... 14546263646566 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •