עיצבתי מחדש את המידע על הפוקימונים שלכם,אתם מוזמנים לראות
תומאס-
'הדוגטריו הזה חזק מאוד... הוא בהחלט היריב הראוי ביותר לקרב' אתה חושב לעצמיך.
"בסדר פוליוואג, בוא ננסה שילוב מתקפות - אקדח מים ובועות בכל הכוח לעברו, שלב את ההתקפות על הקרקע, הוא לא מסוגל להתחמק גבוה! אם הוא יכנס לבור, המים אמורים לחדור פנימה ולפגוע בו, קדימה!" אתה מצווה עליו.
פוליוואג משגר אקדח מים ולאחר מכן בועות,השילוב לא יוצא מרשים במיוחד,אקדח המים מתקדם לכיוון דוגטריו שמתחמק במהירות.
"ידוע שדוגטריו מכפילים את מהירותם כשהם מתפתחים,הם מהירים מאוד ויכולים לחפור עד עומק של 60 קילומטר,זה עצום!" צ'אד אומר.
"אני חושש שהוא חזק מדי בשביל פוליוואג" צ'אד ממלמל.
דוגטריו מתחיל להסתובב במהירות גדולה ומתחיל לחפור בור חול ענקי!, "הוא משתמש בקבר חול!" צ'אד קורא ותופס צעד אחורה.
פוליוואג נחטף לתוך בור החול,דוגטריו מסתכל עליו וממשיך לחפור עוד,פוליוואג מתחיל להילחץ ומשגר אקדח מים על דוגטריו שמצליח לעצור אותו,פוליוואג ממשיך וקופץ על ראשו של דוגטריו וסותר לו בפרצוף ולאחר מכן קופץ גבוה ומשגר בועות שמתפוצצות על ראשו.
"זה היה מהלך מצוין! אחרי הכל,פוליוואג הוא פוקימון הראשן שהופך לצפרדע,אם תתאמן איתו על המהירות זה יכול להיות לא רע" צ'אד אומר.
דוגטריו מתחפר במהירות בחזרה למעלה,נראה תשוש ומתחיל לשגר פצצות בוץ' שפוגעות בפוליוואג ומחלישות אותו.
מה תעשה?
דיוויד-
ספוילר
עיניך פעורות על לבנדר, "אני לא אמור להתעלף עכשיו?" אתה אומר לה, "לא אני לא חושבת" היא אומרת בקול שקט ומלטפת את טיילו.
אתה ממלמל לעצמיך מה לעשות ופוקד על טיילו "תקפי עכשיו, טיילו, אס אווירי".
טיילו מתעופפת מידה של לבנדר ומתחילה לצלול במהירות לכיוון פיקאצ'ו שקופץ ומצליח להתחמק, פיקאצ'ו אוגר חשמל בגופו ומשגר אותו לכיוון טיילו שנפגעת ונוחתת על הרצפה.
"פיקה צ'ו!" פיקאצ'ו קורא בנחישות ומושיט את ידו ומסמן לטיילו בתחרותיות 'בואי נראה מה את שווה'.
"הוא עצבני עליך,ובצדק! איזהע משפט קראת על האבן? משמעות החברות היא תעלומה! צריך להיות חברים ואחר כך לחשוב על איך מתפתחים!" לבנדר אומרת בקול עצבני ורגוע ביחד.
פיקאצ'ו אוגר כדור חשמל בזנבו ומתכונן לשגר אותו על טיילו.
מה תעשה?
נוקו-
"זה פרי ראסווט ! והשני אני לא זוכרת.." את אומרת.
את מתחילה להסביר ללילי את הסיפור, "אבל זה לא יער! את כבר בתוך עיר! ושלושת העצים האלו נמצאים ליד השער לעיר! לא בתוך יער!" לילי אומרת.
"בואי נתחפף מכאן,קניתי אוכל מצוין" לילי אומרת בהתלהבות ואתן הולכות למרכז הפוקימונים,את מביטה אחורה ורואה ששרומיש די עייפה ומתקשה ללכת ולכן את מרימה אותה על ידיך, "שרומיש!" שרומיש אומרת בשמחה ונהנית להסתכל על העיר,טריק הולך לידך ומחייך אליך,את משיבה לו חיוך בחזרה.
"מכאן" לילי אומרת ושניכן פונות שמאלה ליד המכון של העיר כשפתאום את רואה מישהו מוכר יוצא מהמרכז.
"טריקו.." טריקו מתחיל לנהום בעצבנות,את מנסה להביט בבחור ולראות האם הוא מוכר לך וכשאת רואה את פרצופו את מזהה שזה טוני!ולידו עומד
טוני מסיט את מבטו ומבחין בך ומחייך בערמומיות, "נו נוקו,אני רואה שמצאת לך חברה חדשה" הוא אומר בצחוק לועג, "מי אתה בכלל? אתם מכירים?" לילי שואלת במהירות ומביטה בך.
מה תעשי?
קודאק-
"מי זה?" אתה אומר ומתקרב אל הפוקימון בזמן שאתה מוציא את הפוקידע שלך.
החושך מקשה על הראיה אך כשאתה מתקרב אתה רואה פוקימון בעל אוזניים גדולות וקרן על מצחו.
הפוקימון מבחין בכם ונוהם בעצבנות,הוא מתגלה לך כ-"נידורינו-פוקימון הרעל וההתפתחות של נידורן,אוזניו הגדולות עוזרות לו בשביל לבדוק את הסביבה שלו,אם הוא יבחין במשהו הוא יתקוף במידיות" אומרת הפוקידע.
סוזן בודקת את נידורינו בפוקידע שלה ומתחילה להילחץ, "הקרן שלו מלאה ברעל,הוא מסוכן!" היא אומרת בלחץ.
"נידורינו!" קורא הפוקימון ומתחיל לרוץ לעבריכם, "הצילו!" קוראת סוזן בפחד והיא ניסוגה אחורה.
צ'ימצ'אר ושינקס עומדים מלפניך ומנסים להגן עליך אבל נידורינו החזק מתנגש בהם ומעיף אותם אחורה,שינקס מועף עליך ואתה נופל מההדף בעוד שצ'ימצ'אר נופל כמעט לתוך הנחל,נראה שהוא נפגע קשה ולא מצליח להתרומם,נידורינו מבחין בו ומתכונן להפיל אותו לנהר!, "אסור שזה יקרה קודאק! צ'ימצ'אר יגסוס!" קוראת סוזן בפחד ומשחררת את מיסדריווס, "תשתמשי בקרן בילבול!" סוזן קוראת,מיסדריווס מבינה שזה מצב חירום ומתחילה לפעול מהר,היא פונה לפניו של נידורינו ועיניה מתחילות לזהור בסגול ולאט לאט גם עיניו של נידורינו שמתחיל להתבלבל, "זאת ההזדמנות שלנו! חייבים לברוח מכאן!" סוזן קוראת בקול.
מה תעשה?