Pokemon GO
עמוד 65 מתוך 70 ראשוןראשון ... 15556364656667 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 961 עד 975 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    עיצבתי מחדש את המידע על הפוקימונים שלכם,אתם מוזמנים לראות

תומאס-
    'הדוגטריו הזה חזק מאוד... הוא בהחלט היריב הראוי ביותר לקרב' אתה חושב לעצמיך.
    "בסדר פוליוואג, בוא ננסה שילוב מתקפות - אקדח מים ובועות בכל הכוח לעברו, שלב את ההתקפות על הקרקע, הוא לא מסוגל להתחמק גבוה! אם הוא יכנס לבור, המים אמורים לחדור פנימה ולפגוע בו, קדימה!" אתה מצווה עליו.
    פוליוואג משגר אקדח מים ולאחר מכן בועות,השילוב לא יוצא מרשים במיוחד,אקדח המים מתקדם לכיוון דוגטריו שמתחמק במהירות.
    "ידוע שדוגטריו מכפילים את מהירותם כשהם מתפתחים,הם מהירים מאוד ויכולים לחפור עד עומק של 60 קילומטר,זה עצום!" צ'אד אומר.
    "אני חושש שהוא חזק מדי בשביל פוליוואג" צ'אד ממלמל.
    דוגטריו מתחיל להסתובב במהירות גדולה ומתחיל לחפור בור חול ענקי!, "הוא משתמש בקבר חול!" צ'אד קורא ותופס צעד אחורה.
    פוליוואג נחטף לתוך בור החול,דוגטריו מסתכל עליו וממשיך לחפור עוד,פוליוואג מתחיל להילחץ ומשגר אקדח מים על דוגטריו שמצליח לעצור אותו,פוליוואג ממשיך וקופץ על ראשו של דוגטריו וסותר לו בפרצוף ולאחר מכן קופץ גבוה ומשגר בועות שמתפוצצות על ראשו.
    "זה היה מהלך מצוין! אחרי הכל,פוליוואג הוא פוקימון הראשן שהופך לצפרדע,אם תתאמן איתו על המהירות זה יכול להיות לא רע" צ'אד אומר.
    דוגטריו מתחפר במהירות בחזרה למעלה,נראה תשוש ומתחיל לשגר פצצות בוץ' שפוגעות בפוליוואג ומחלישות אותו.
    מה תעשה?

דיוויד-
    Spoiler ספוילר

עיניך פעורות על לבנדר, "אני לא אמור להתעלף עכשיו?" אתה אומר לה, "לא אני לא חושבת" היא אומרת בקול שקט ומלטפת את טיילו.
    אתה ממלמל לעצמיך מה לעשות ופוקד על טיילו "תקפי עכשיו, טיילו, אס אווירי".
    טיילו מתעופפת מידה של לבנדר ומתחילה לצלול במהירות לכיוון פיקאצ'ו שקופץ ומצליח להתחמק, פיקאצ'ו אוגר חשמל בגופו ומשגר אותו לכיוון טיילו שנפגעת ונוחתת על הרצפה.
    "פיקה צ'ו!" פיקאצ'ו קורא בנחישות ומושיט את ידו ומסמן לטיילו בתחרותיות 'בואי נראה מה את שווה'.
    "הוא עצבני עליך,ובצדק! איזהע משפט קראת על האבן? משמעות החברות היא תעלומה! צריך להיות חברים ואחר כך לחשוב על איך מתפתחים!" לבנדר אומרת בקול עצבני ורגוע ביחד.
    פיקאצ'ו אוגר כדור חשמל בזנבו ומתכונן לשגר אותו על טיילו.
    מה תעשה?

נוקו-
    "זה פרי ראסווט ! והשני אני לא זוכרת.." את אומרת.
    את מתחילה להסביר ללילי את הסיפור, "אבל זה לא יער! את כבר בתוך עיר! ושלושת העצים האלו נמצאים ליד השער לעיר! לא בתוך יער!" לילי אומרת.
    "בואי נתחפף מכאן,קניתי אוכל מצוין" לילי אומרת בהתלהבות ואתן הולכות למרכז הפוקימונים,את מביטה אחורה ורואה ששרומיש די עייפה ומתקשה ללכת ולכן את מרימה אותה על ידיך, "שרומיש!" שרומיש אומרת בשמחה ונהנית להסתכל על העיר,טריק הולך לידך ומחייך אליך,את משיבה לו חיוך בחזרה.
    "מכאן" לילי אומרת ושניכן פונות שמאלה ליד המכון של העיר כשפתאום את רואה מישהו מוכר יוצא מהמרכז.
    "טריקו.." טריקו מתחיל לנהום בעצבנות,את מנסה להביט בבחור ולראות האם הוא מוכר לך וכשאת רואה את פרצופו את מזהה שזה טוני! ולידו עומד טוני מסיט את מבטו ומבחין בך ומחייך בערמומיות, "נו נוקו,אני רואה שמצאת לך חברה חדשה" הוא אומר בצחוק לועג, "מי אתה בכלל? אתם מכירים?" לילי שואלת במהירות ומביטה בך.
    מה תעשי?

קודאק-
    "מי זה?" אתה אומר ומתקרב אל הפוקימון בזמן שאתה מוציא את הפוקידע שלך.
    החושך מקשה על הראיה אך כשאתה מתקרב אתה רואה פוקימון בעל אוזניים גדולות וקרן על מצחו.
    הפוקימון מבחין בכם ונוהם בעצבנות,הוא מתגלה לך כ- "נידורינו-פוקימון הרעל וההתפתחות של נידורן,אוזניו הגדולות עוזרות לו בשביל לבדוק את הסביבה שלו,אם הוא יבחין במשהו הוא יתקוף במידיות" אומרת הפוקידע.
    סוזן בודקת את נידורינו בפוקידע שלה ומתחילה להילחץ, "הקרן שלו מלאה ברעל,הוא מסוכן!" היא אומרת בלחץ.
    "נידורינו!" קורא הפוקימון ומתחיל לרוץ לעבריכם, "הצילו!" קוראת סוזן בפחד והיא ניסוגה אחורה.
    צ'ימצ'אר ושינקס עומדים מלפניך ומנסים להגן עליך אבל נידורינו החזק מתנגש בהם ומעיף אותם אחורה,שינקס מועף עליך ואתה נופל מההדף בעוד שצ'ימצ'אר נופל כמעט לתוך הנחל,נראה שהוא נפגע קשה ולא מצליח להתרומם,נידורינו מבחין בו ומתכונן להפיל אותו לנהר!, "אסור שזה יקרה קודאק! צ'ימצ'אר יגסוס!" קוראת סוזן בפחד ומשחררת את מיסדריווס, "תשתמשי בקרן בילבול!" סוזן קוראת,מיסדריווס מבינה שזה מצב חירום ומתחילה לפעול מהר,היא פונה לפניו של נידורינו ועיניה מתחילות לזהור בסגול ולאט לאט גם עיניו של נידורינו שמתחיל להתבלבל, "זאת ההזדמנות שלנו! חייבים לברוח מכאן!" סוזן קוראת בקול.
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    תומאס-
    'הדוגטריו הזה חזק מאוד... הוא בהחלט היריב הראוי ביותר לקרב' אתה חושב לעצמיך.
    "בסדר פוליוואג, בוא ננסה שילוב מתקפות - אקדח מים ובועות בכל הכוח לעברו, שלב את ההתקפות על הקרקע, הוא לא מסוגל להתחמק גבוה! אם הוא יכנס לבור, המים אמורים לחדור פנימה ולפגוע בו, קדימה!" אתה מצווה עליו.
    פוליוואג משגר אקדח מים ולאחר מכן בועות,השילוב לא יוצא מרשים במיוחד,אקדח המים מתקדם לכיוון דוגטריו שמתחמק במהירות.
    "ידוע שדוגטריו מכפילים את מהירותם כשהם מתפתחים,הם מהירים מאוד ויכולים לחפור עד עומק של 60 קילומטר,זה עצום!" צ'אד אומר.
    "אני חושש שהוא חזק מדי בשביל פוליוואג" צ'אד ממלמל.
    דוגטריו מתחיל להסתובב במהירות גדולה ומתחיל לחפור בור חול ענקי!, "הוא משתמש בקבר חול!" צ'אד קורא ותופס צעד אחורה.
    פוליוואג נחטף לתוך בור החול,דוגטריו מסתכל עליו וממשיך לחפור עוד,פוליוואג מתחיל להילחץ ומשגר אקדח מים על דוגטריו שמצליח לעצור אותו,פוליוואג ממשיך וקופץ על ראשו של דוגטריו וסותר לו בפרצוף ולאחר מכן קופץ גבוה ומשגר בועות שמתפוצצות על ראשו.
    "זה היה מהלך מצוין! אחרי הכל,פוליוואג הוא פוקימון הראשן שהופך לצפרדע,אם תתאמן איתו על המהירות זה יכול להיות לא רע" צ'אד אומר.
    דוגטריו מתחפר במהירות בחזרה למעלה,נראה תשוש ומתחיל לשגר פצצות בוץ' שפוגעות בפוליוואג ומחלישות אותו.
    מה תעשה?
    "קדימה שלח אקדח מים בכל הכוח, קפוץ תוך כדי לתוך הבור ותיצור מפל מים ותחליק יחד איתו ותמשיך עם אקדח המים בכל הכוח!" אני קורא לעברו בנחישות.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "מי זה?" אתה אומר ומתקרב אל הפוקימון בזמן שאתה מוציא את הפוקידע שלך.
    החושך מקשה על הראיה אך כשאתה מתקרב אתה רואה פוקימון בעל אוזניים גדולות וקרן על מצחו.
    הפוקימון מבחין בכם ונוהם בעצבנות,הוא מתגלה לך כ- "נידורינו-פוקימון הרעל וההתפתחות של נידורן,אוזניו הגדולות עוזרות לו בשביל לבדוק את הסביבה שלו,אם הוא יבחין במשהו הוא יתקוף במידיות" אומרת הפוקידע.
    סוזן בודקת את נידורינו בפוקידע שלה ומתחילה להילחץ, "הקרן שלו מלאה ברעל,הוא מסוכן!" היא אומרת בלחץ.
    "נידורינו!" קורא הפוקימון ומתחיל לרוץ לעבריכם, "הצילו!" קוראת סוזן בפחד והיא ניסוגה אחורה.
    צ'ימצ'אר ושינקס עומדים מלפניך ומנסים להגן עליך אבל נידורינו החזק מתנגש בהם ומעיף אותם אחורה,שינקס מועף עליך ואתה נופל מההדף בעוד שצ'ימצ'אר נופל כמעט לתוך הנחל,נראה שהוא נפגע קשה ולא מצליח להתרומם,נידורינו מבחין בו ומתכונן להפיל אותו לנהר!, "אסור שזה יקרה קודאק! צ'ימצ'אר יגסוס!" קוראת סוזן בפחד ומשחררת את מיסדריווס, "תשתמשי בקרן בילבול!" סוזן קוראת,מיסדריווס מבינה שזה מצב חירום ומתחילה לפעול מהר,היא פונה לפניו של נידורינו ועיניה מתחילות לזהור בסגול ולאט לאט גם עיניו של נידורינו שמתחיל להתבלבל, "זאת ההזדמנות שלנו! חייבים לברוח מכאן!" סוזן קוראת בקול.
    מה תעשה?
    "לא אוותר בלי קרב!" אקרא ואומר לצ'ימצ'אר "חפירה!".
    לאחר מכן אוציא את סטאריו ואבקש ממנו להשתמש באקדח מים.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה שלח אקדח מים בכל הכוח, קפוץ תוך כדי לתוך הבור ותיצור מפל מים ותחליק יחד איתו ותמשיך עם אקדח המים בכל הכוח!" אתה פוקד עליו בנחישות.
    פוליוואג עומד להשתמש באקדח מים כשלפתע דוגטריו זז במהירות וחובט בפוליוואג.
    "דוגטריו הרגע השתמש באגרוף פתי,מתקפה שאם היריב מתכוון לתקוף תתקוף תמיד ראשונה" מסביר צ'אד.
    פוליוואג לא מוותר ומשתמש באקדח מים נוסף ודוגטריו בפצצות בוץ',שני המתקפות מתנגשות ויוצרות בוץ' דביק שנזרק על הקרקע,שני הפוקימונים נראים מותשים,במיוחד פוליוואג.
    מה תעשה?

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"לא אוותר בלי קרב!" אתה קורא ופוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בחפירה.
    "תגיד אתה לא קולט?! צ'ימצ'אר מחוסר הכרה ואם נידורינו יפיל אותו לנחל הוא ימות!" סוזן קוראת עליך בעצבים.
    אתה משחרר את סטאריו שנראה שלא השתקם מהקרב הקודם ולא מצליח לתקוף באקדח מים.
    נידורינו עדיין מבולבל,לפתע הוא מנער את ראשו ומסתכל עליכם בעצבנות,קרנו מתחילה לזהור בסגול והוא רץ לכיוונך.
    "אנחנו צריכים לברוח! זה יותר מדי מסוכן! תיזהר!" סוזן קוראת,נידורינו מתקרב אליך ואתה בנס מצליח להתחמק.
    מיסדריווס מנסה לבלבל את נידורינו עוד פעם ומצליחה.
    "זאת ההזדמנות שלנו!" סוזן אומרת במהירות ובפחד.
    מה תעשה?

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    Spoiler ספוילר

עיניך פעורות על לבנדר, "אני לא אמור להתעלף עכשיו?" אתה אומר לה, "לא אני לא חושבת" היא אומרת בקול שקט ומלטפת את טיילו.
    אתה ממלמל לעצמיך מה לעשות ופוקד על טיילו "תקפי עכשיו, טיילו, אס אווירי".
    טיילו מתעופפת מידה של לבנדר ומתחילה לצלול במהירות לכיוון פיקאצ'ו שקופץ ומצליח להתחמק, פיקאצ'ו אוגר חשמל בגופו ומשגר אותו לכיוון טיילו שנפגעת ונוחתת על הרצפה.
    "פיקה צ'ו!" פיקאצ'ו קורא בנחישות ומושיט את ידו ומסמן לטיילו בתחרותיות 'בואי נראה מה את שווה'.
    "הוא עצבני עליך,ובצדק! איזהע משפט קראת על האבן? משמעות החברות היא תעלומה! צריך להיות חברים ואחר כך לחשוב על איך מתפתחים!" לבנדר אומרת בקול עצבני ורגוע ביחד.
    פיקאצ'ו אוגר כדור חשמל בזנבו ומתכונן לשגר אותו על טיילו.
    מה תעשה?
    עזוב, אתה לא תבין... חחחח
    ~~~~~
    "קודם שאני אתפוס אותו, אחר כך נדבר, פילוסופית" אני ממלמל לעצמי כך שלבנדר לא תשמע "טיילו" אני אומר "תתחמקי מהמתקפה שלו ואז תשתמשי בצוות כפול. משם נראה מה נעשה" קולי דועך לאט. 'אולי כדאי לי לשלוח גם את טורצ'יק למערכה?' אני שואל את עצמי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

6. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

נוקו-
    "זה פרי ראסווט ! והשני אני לא זוכרת.." את אומרת.
    את מתחילה להסביר ללילי את הסיפור, "אבל זה לא יער! את כבר בתוך עיר! ושלושת העצים האלו נמצאים ליד השער לעיר! לא בתוך יער!" לילי אומרת.
    "בואי נתחפף מכאן,קניתי אוכל מצוין" לילי אומרת בהתלהבות ואתן הולכות למרכז הפוקימונים,את מביטה אחורה ורואה ששרומיש די עייפה ומתקשה ללכת ולכן את מרימה אותה על ידיך, "שרומיש!" שרומיש אומרת בשמחה ונהנית להסתכל על העיר,טריק הולך לידך ומחייך אליך,את משיבה לו חיוך בחזרה.
    "מכאן" לילי אומרת ושניכן פונות שמאלה ליד המכון של העיר כשפתאום את רואה מישהו מוכר יוצא מהמרכז.
    "טריקו.." טריקו מתחיל לנהום בעצבנות,את מנסה להביט בבחור ולראות האם הוא מוכר לך וכשאת רואה את פרצופו את מזהה שזה טוני! ולידו עומד טוני מסיט את מבטו ומבחין בך ומחייך בערמומיות, "נו נוקו,אני רואה שמצאת לך חברה חדשה" הוא אומר בצחוק לועג, "מי אתה בכלל? אתם מכירים?" לילי שואלת במהירות ומביטה בך.
    מה תעשי?

?
    "אממ לילי .. קחי את המפתח לחדר שלי ואת מוזמנת להתחיל לבשל שם, זה בינינו " אני אורמת ומחייכת חיוך קטן
    "נו אני רואה שנשארת אותו דבר,סתם שחצן שלא יודע מה קורה מסביבו טוב אז תדע שאני מזמינה אותך לקרב , זוגות" אני אומרת בחיוך רחב ומביטה אליו "טריקו שומיש אם אחד או שניכם רוצים להילחם אז אתם מוזמנים, למרות ששורמיש את היי בקרב והערב יש לנו עוד אימון אז אולי כדי שתנוחי אבל ההחלטה היא רק שלך" אני ואמרת אל שניהם ומביטה אל טוני

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    "קודם שאני אתפוס אותו, אחר כך נדבר, פילוסופית" אתה ממלמל לעצמיך.
    "תתחמקי מהמתקפה שלו ואז תשתמשי בצוות כפול. משם נראה מה נעשה" אתה פוקד על טיילו.
    טיילו מתעשתת על עצמה ופורשת את כנפיה ומצליחה להתחמק מההתקפה של פיקאצ'ו.
    פיקאצ'ו מחייך חיוך מלא ביטחון ומתחיל לשגר קרני חשמל לכיוון טיילו שמתחמקת מהם במיומנות רבה, "רואים שלטיילו יש ניסיון,טיילו הם פוקימונים מאוד מהירים באוויר" לבדנר מוסיפה וצופה בקרב בהתעניינות.
    טיילו משתכפלת לעשרה כפילים,אתה מהרהר האם להוציא את טורצ'יק גם בזמן שפיקאצ'ו טוען עוד קרן חשמל.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אממ לילי .. קחי את המפתח לחדר שלי ואת מוזמנת להתחיל לבשל שם, זה בינינו " את אומרת ומחייכת לקראתה.
    "אוקי.." היא ממלמלת בקול מוזר ולוקת ממך את המפתח.
    "נו אני רואה שנשארת אותו דבר,סתם שחצן שלא יודע מה קורה מסביבו טוב אז תדע שאני מזמינה אותך לקרב , זוגות" את אומרת לו בחיוך רחב ולא מורידה ממנו את המבט.
    טוני מתחיל לצחקק ומשלב את ידיו, "ולמה את חושבת שתוכלי לנצח אותי? בסדר את יכול לחלום" טוני אומר ומצחקק עוד פעם.
    "טריקו!" טריקו קורא בקול ומצביע על טוני, "אה זה אותו טריקו העלוב מהמעבדה של פרופסור בירץ'? כמה חבל,ואני רואה שהשגת לך שרומיש" הוא אומר ומביט בשרומיש שמתחילה להילחץ ממבטו.
    "אבל בכל מקרה אין לי זמן לשטויות שלך,אני עסוק" טוני מוסיף ועוזב את המקום,מדקיפ רץ אחריו.
    טריקו נראה מאוד עצבני מהופעתו של טוני.
    מה תעשי?

8. לא ברור בכלל
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"לא אוותר בלי קרב!" אתה קורא ופוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בחפירה.
    "תגיד אתה לא קולט?! צ'ימצ'אר מחוסר הכרה ואם נידורינו יפיל אותו לנחל הוא ימות!" סוזן קוראת עליך בעצבים.
    אתה משחרר את סטאריו שנראה שלא השתקם מהקרב הקודם ולא מצליח לתקוף באקדח מים.
    נידורינו עדיין מבולבל,לפתע הוא מנער את ראשו ומסתכל עליכם בעצבנות,קרנו מתחילה לזהור בסגול והוא רץ לכיוונך.
    "אנחנו צריכים לברוח! זה יותר מדי מסוכן! תיזהר!" סוזן קוראת,נידורינו מתקרב אליך ואתה בנס מצליח להתחמק.
    מיסדריווס מנסה לבלבל את נידורינו עוד פעם ומצליחה.
    "זאת ההזדמנות שלנו!" סוזן אומרת במהירות ובפחד.
    מה תעשה?
    "לא" אומר בבטחון, "תלכי את, אני נשאר, אני אתפוס אותו" אוסיף לדבריי.
    "בוא הנה צ'ימצ'אר!" אקרא לעברו וארסס עליו עם אחד השיקויים () שלי.
    לאחר מכן אומר לו "צ'ימצ'אר! תשתמש בגחלת על האדמה ותיצור עשן! לאחר מכן תשתמש בחפירה ותעיף את נידורינו משם! כשאתה יוצר מהבור שאתה חופר תצא ממנו עם גלגל להבה!" אורה לו.
    אחזיר את סטאריו לפוכדור שלו.
    "שינקס צא!" אקרא ואציא אותו (אם הוא לא בחוץ, אם הוא כבר בחוץ אל תתיחס).
    "שינקס, תשתמש בניצוץ לשמיים כל הזמן, תנסה לעשות שיהיה כאן אור" אורה לו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [COLOR="RoyalBlue"][U][B]
    נוקו-
    "אממ לילי .. קחי את המפתח לחדר שלי ואת מוזמנת להתחיל לבשל שם, זה בינינו " את אומרת ומחייכת לקראתה.
    "אוקי.." היא ממלמלת בקול מוזר ולוקת ממך את המפתח.
    "נו אני רואה שנשארת אותו דבר,סתם שחצן שלא יודע מה קורה מסביבו טוב אז תדע שאני מזמינה אותך לקרב , זוגות" את אומרת לו בחיוך רחב ולא מורידה ממנו את המבט.
    טוני מתחיל לצחקק ומשלב את ידיו, "ולמה את חושבת שתוכלי לנצח אותי? בסדר את יכול לחלום" טוני אומר ומצחקק עוד פעם.
    "טריקו!" טריקו קורא בקול ומצביע על טוני, "אה זה אותו טריקו העלוב מהמעבדה של פרופסור בירץ'? כמה חבל,ואני רואה שהשגת לך שרומיש" הוא אומר ומביט בשרומיש שמתחילה להילחץ ממבטו.
    "אבל בכל מקרה אין לי זמן לשטויות שלך,אני עסוק" טוני מוסיף ועוזב את המקום,מדקיפ רץ אחריו.
    טריקו נראה מאוד עצבני מהופעתו של טוני.
    מה תעשי?
    "טריקו אם אתה רוצה אתה יכול להשתמש אליו בקליע זרעים אל גבו ונלך נ.ב הוא יתקוף אותנו אחד כך במתקפה אז שורמיש תשיבי לה בשאיבת חיים וטריקו לעצור אותו קליע זרעים נוסף ואז נראה" אני ואמרת להם בחיוך לאחר מכן אני מחכה שטריקו ישתמש בקליע זרעים ומתחילה ללכת אבל מוכנה אם הוא יתקוף להתחמק ממנה במהירות

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    נוקו-
    את אומרת לטריקו שהוא יכול לתקוף אותו בקליע זרעים אבל הוא מחליט לוותר.
    "טריקו" הוא אומר ומסתכל עלייך.
    מה תעשי?

קודאק-
    "לא" אתה עונה בביטחון ואומר לה שאתה תתפוס את נידורינו.
    אתה קורא לצ'ימ'צאר להגיע אליך אך בעקבות ההתנגשות מנידורינו צ'ימצ'אר התעלף ולא יכול לשמוע כלום.
    שינקס מתרומם בכוחותיו האחרונים ומנסה להתייצב.
    אתה מחזיר את סטאריו לפוכדור שלו ופוקד על שינקס להילחם אך הוא לא מסוגל.
    "נידורינו!" נידורינו אומר בקול עצבני עוד יותר ומתנגח בשינקס עוד פעם,מעיף את שינקס על הקרקע ומצליח לעלף אותו לחלוטין,אתה משיב את שינקס וצ'ימצ'אר לפוכדור שלהם,נידורינו מתרחק ממך ואתה עומד מולו במרחק של כ-8 מטר.
    "אתה משוגע! הוא חזק מדי קודאק קדימה!" סוזן צועקת,מיסדריווס קוראת לך לחזור.
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    נוקו-
    את אומרת לטריקו שהוא יכול לתקוף אותו בקליע זרעים אבל הוא מחליט לוותר.
    "טריקו" הוא אומר ומסתכל עלייך.
    מה תעשי?

[/COLOR]
    "פעם אחרת נחזיר לו חזק יותר" אני אומרת לו בחיוך "ויפה שהחלטת לוותר, זה אומר שאתה חזק מכדי לתת לכעס לכבוש אותך" אני מעודדת אותו ואני הולכת במהירות אם שורמיש וטריקו, טיפה כועסת אל טוני אבל לא מראה זאת, לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונםי ואעלה לחדר 12 ואדפוק אליו ואם הוא פתוח אכנס

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "קדימה שלח אקדח מים בכל הכוח, קפוץ תוך כדי לתוך הבור ותיצור מפל מים ותחליק יחד איתו ותמשיך עם אקדח המים בכל הכוח!" אתה פוקד עליו בנחישות.
    פוליוואג עומד להשתמש באקדח מים כשלפתע דוגטריו זז במהירות וחובט בפוליוואג.
    "דוגטריו הרגע השתמש באגרוף פתי,מתקפה שאם היריב מתכוון לתקוף תתקוף תמיד ראשונה" מסביר צ'אד.
    פוליוואג לא מוותר ומשתמש באקדח מים נוסף ודוגטריו בפצצות בוץ',שני המתקפות מתנגשות ויוצרות בוץ' דביק שנזרק על הקרקע,שני הפוקימונים נראים מותשים,במיוחד פוליוואג.
    מה תעשה?
    "קדימה פוליוואג, אתה מסוגל לנצח אותו, אני יודע זאת! השתמש בזנב שלך שיעיף אותך לאוויר, ואז תשתמש באקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב, תיצור מערבולת באוויר! ואז צלול דרכה ותשתמש לעברו עם מטר בועות! קדימה!" אני פוקד עליו "אתה תצליח!" אני מוסיף ומעודד אותו.

13. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "לא" אתה עונה בביטחון ואומר לה שאתה תתפוס את נידורינו.
    אתה קורא לצ'ימ'צאר להגיע אליך אך בעקבות ההתנגשות מנידורינו צ'ימצ'אר התעלף ולא יכול לשמוע כלום.
    שינקס מתרומם בכוחותיו האחרונים ומנסה להתייצב.
    אתה מחזיר את סטאריו לפוכדור שלו ופוקד על שינקס להילחם אך הוא לא מסוגל.
    "נידורינו!" נידורינו אומר בקול עצבני עוד יותר ומתנגח בשינקס עוד פעם,מעיף את שינקס על הקרקע ומצליח לעלף אותו לחלוטין,אתה משיב את שינקס וצ'ימצ'אר לפוכדור שלהם,נידורינו מתרחק ממך ואתה עומד מולו במרחק של כ-8 מטר.
    "אתה משוגע! הוא חזק מדי קודאק קדימה!" סוזן צועקת,מיסדריווס קוראת לך לחזור.
    מה תעשה?
    "בואי!" אומר וארוץ אל הנהר.
    אני אקפוץ אל תוך הנהר כדי לנסות להתחמק מהנידורינו.
    אני אמשיך להימשך בנהר לאן שהוא יוביל אותי.

Spoiler ספוילר

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    אתה מביט בוופר בחיוך רחב, "תקשיב, בניגוד למה שאתה חושב.. אתה נראה לי חזק במיוחד, אך אם אינך רוצה זה בסדר" אתה אומר לו,הוא חושב טיפה,אתה מגיש לו מעט אוכל והוא מתחיל לאכול ונראה לא סגור על עצמו.
    אתה פונה להורסי הקטנה שנהנית מהאוכל, שלום לך הורסי, תרצי להצטרף לצוות הפוקימונים שלי?!?" אתה שואל אותה.
    היא חושבת טיפה ונראית לא כל כך בטוחה,האחות ג'וי מתקרבת ומלטפת את וופר, "הורסי די צעירה,מצאו אותה בחוף של העיר צ'ריגוב ונראתה לבד אז הביאו אותה לפה,אם אתה מאמן ומעוניין לפוקימון מים לשישיה שלך אני מציעה לך את וופר,וופר קצת עצבני כי הוא לא אוהב להיות לבד בלי חברת פוקימונים" אומרת האחות ג'וי.
    מה תעשה?
    אקשיב למה שאמרה ג'וי.. אביט בוופר סביב ואחשוב לעצמי "יש לו תנאים יחסית דיי טובים כאן, והוא התיידד כאן עם פוקימונים.."
    ואז אחליט ואומר "אני לא המאמן המתאים" ואז אוסיף "אני לא חושב שאני המאמן שצריך לקחת אותו, הוא חמוד ונמרץ ואני חושב שעם אימון טוב הוא יהפוך לפוקימון ממש חזק ומתאגר!"
    ואז אתקרב לוומפר אלטף את ראשו ואומר "ואני בטוח שזה יקרה טנצ'יק"
    לאחר מכן אתרומם, אסדר את התיק על גבי ואצא החוצה מין המעון, אודה לאחות ג'וי בקידה קלה ואבקש אותה לבדוק מה עם הפוקימונים שלי.

.

15. משתמש מנוסה
    האיוונט מתחיל!
    בעמוד הראשון הוספתי כמה דברים אז אתם מוזמנים לראות,הם לא קשורים לאיוונט!
    אז כמו שאמרתי האיוונט מתחיל ואני צריך שתהיו פעילים בימים הקרובים!

תומאס-
    "קדימה פוליוואג, אתה מסוגל לנצח אותו, אני יודע זאת! השתמש בזנב שלך שיעיף אותך לאוויר, ואז תשתמש באקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב, תיצור מערבולת באוויר! ואז צלול דרכה ותשתמש לעברו עם מטר בועות! קדימה!" אתה פוקד עליו, "אתה תצליח!" אתה מוסיף.
    פוליוואג מטיח את זנבו בקרקע וגורם לעצמו לרחף לכמה שניות,בזמן הזה הוא מנסה להשתמש באקדח מים תוך כדי סיבוב,הדבר מעלה אותו עוד יותר לאוויר,המים שנופלים פוגעים בדוגטריו ומחלישים אותו.בזמן הזה פוליוואג צולל למטה ותוקף בבועות שמתפוצצות על דוגטריו ופוגעות בו בעוצמה רבה.
    "דוגטריו!" קורא הפוקימון ומתחיל לסגת,הוא נע אחורה ומתחיל להתחפר וביחד איתו כל שאר הדיגלטים.
    "פוליוואג" פוליוואג אומר תשוש מהקרב.
    "זה היה קרב נחמד,אפשר לשפר את היכולות של פוליוואג" צ'אד מוסיף.
    "אבל תומאס.. הגיע הזמן לדבר" הוא אומר במסתוריות ושלושתכם יוצאים מהמערה.
    אתם עומדים בפתח המערה,אתם מוצאים אזור מלא בדשא ומתיישבים עליו.
    פוליווא מנצל את המקום בשביל לנוח קצת מהקרב המתיש ועוצם את עיניו כדי לישון מעט.
    "תקשיב,יש לנו משימה,וזאת הולכת להיות המשימה הראשונה שלך בעודך בתפקיד" צ'אד מסביר באיטיות ואתה עוקב אחרי כל מילה.
    "לפני שהגעתי ליער ורידיאן קיבלתי דיווח על מעבדה מסתורית שנמצאת בעיר ספרון,עיר די רחוקה מהאזור,העיר הזאת אם את הלא יודע נמצאת במשמר כבד של צוות רוקט וכמעט כל אוכלוסיית העיר עזבו,צוות רוקט משתמשים בעיר הזאת כעיר שלהם,אז בכל מקרה הייתי צריך להיכנס לבניין גבוה וגדול שהיה בניין עסקים גדול לפני שצוות רוקט השתלטו על העיר,אז אני ואלקטאבז התגנבנו לתוך הבניין,רציתי לראות מה הם עושים שם,מסתבר שכל האזור מלא במדענים וחיילים של צוות רוקט,המדענים עושים משהו,אני יודע את זה והחיילים שומרים שלא יהיו בעיות וכשתהקדמתי בבניין שמעתי את השיחה בין ג'ואבני מנהיג צוות רוקט לאריאנה שפקד עליה למצוא את האבן של מיו ולכן באתי לכאן" צ'אד מסביר לך ברצינות מלאה,מביט בעיניך.
    "עכשיו,אני יודע שהם עושים משהו במעבדות האלו,קיבלתי דיווחים על מספר גנבות שהם עשו בשטח,פרצו למעבדות מחקר אחרות ולקחו משם דברים שאני לא יודע מה הם,הם מתכננים שם משהו הם בונים אותו עכשיו ואני חושש שאם הם יסיימו אותו בלי שנעצור אותם אז יהיה מאוחר מדי" צ'אד מסביר.
    "אז אתה שואל מה אתה צריך לעשות? אז מצטער שאני מודיע לך בהתראה קצרה אבל מחר בלילה,אנחנו מתחילים את ההתגנבות,כל היום ומחר אני אדריך אותך על איך צריך לפעול,זה חשוב ביותר אתה מבין? האם אתה מוכן?" צ'אד שואל ומביט בך,אתה מסתכל על פוליוואג ומבחין שהוא נרדם על הדשא הרך.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מקשיב לדבריה של האחות ג'וי ומחליט שאתה לא המאמן המתאים לוופר.
    אתה מלטף את ראשו,כשהוא שומע את דבריך הוא מחייך טיפה ונותן לך ללטף אותו, "וופר" הוא אומר בקול מצחיק וחוזר לשחות במים ביחד עם הורסי.
    אתה מודה לאחות ג'וי ולוקח את דבריך, "זה בסדר,העיקר שלא תאמץ סתם פוקימון ואחר כך לא תדע מה לעשות איתו" האחות ג'וי אומרת בחיוך.
    "להתראות לכם" היא אומרת ונועלת את מתחם בית האימוץ, אתה שואל אותה מה מצב הפוקימונים שלך, "אני מיד אפנה לאחות ג'וי השניה שטיפלה בהם,בינתיים תחזור לאליס,היא מחכה לך" אומרת האחות ג'וי ונכנסת לדלפק.
    אתה חוזר לחדר ההמתנה,שם יושבת אליס,היא מבחינה בך וקמה, "נו איך היה? התרשמת?" היא שואלת ואתה מסביר לה את כל מה שקרה, "מממ מעניין,וופר בטח ימצא לו מאמן טוב" אליס אומרת בקול חנוק.
    אתם מתיישבים בכיסאות המרופדים, "אמרנו שאנחנו מאתגרים היום את מאמן המכון.. אבל מאיך שטוטודייל וסינדקוויל מרגישים אני חושבת שזה לא יקרה היום" אליס אומרת בקול מעט מאוכזב.
    לפתע האחות ג'וי חוזרת עם מן עגלת מתכת כזאת שעליה מונחות שתי קופסאות בעלות חורים שעליהן מונחות פוכדורים, "כל הפוקימונים שלכם בריאים ושלמים פרט לסינדקוויל וטוטודייל,הם צריכים עוד מנוחה ואני מאמינה שאפילו מחר בבוקר הם יהיו בריאים לחלוטין" מוסיפה האחות ג'וי ועוזבת אותכם.
    פתאום אתה מרגיש רטט בתיקך,אתה מחפש מהו הרטט ומגלה שזה הפוקידע שלך,הודעת sms מוונסה, "עוד 10 דקות תפגוש אותי איפה שהתאמנת עם ספינרק,חשוב מאוד".
    מה תעשה?

נוקו-
    "פעם אחרת נחזיר לו חזק יותר" את אומרת לטריקו בחיוך,כשהוא מביט בך הוא מתעודד ומחייך, "ויפה שהחלטת לוותר, זה אומר שאתה חזק מכדי לתת לכעס לכבוש אותך" את אומרת לו בעידוד והוא מתחיל לחייך אליך עוד יותר, "טריקו!" הוא קורא בשמחה וקופץ על כתפך,את מחייכת ושלושתכם נכנסים למרכז הפוקימונים ופונים לחדר שלכם,אתם דופקים בדלת, "כן מי זה?" את שומעת את הקול של לילי, "זאת אני" את אומרת ואת שומעת קולות הליכה,הדלת נפתחת ולילי עומדת מולך, "היי עוד מעט האוכל מוכן,היכנסי" היא מוסיפה בחיוך ואת נכנסת עם הפוקימונים שלך,את מבחינה ב- של לילי מתכרבל על המיטה,את מושיבה את שרומיש על המיטה שמחייכת ללא סיבה.
    פתאום מהצד השני של המיטה קופץ פוקימון עם כדור פנינה על הראש,את נבהלת מההופעה המהירה שלו נזזה צעד אחורה,את מוציאה את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא "ספוינק" אומרת הפוקידע, "ספוינק אוהב לקפץ על הזנב הארוך שלו" לילי אומרת בצחקוק.
    את נושאת את מבטך על החלון ומבחינה בפוקימון בעל כנפיים גדולות בעלות צבעים יפים,את שולפת מיד את הפוקידע ליד ומגלה שהפוקימון הוא "ביוטיפליי" אומרת הפוקידע.
    את רואה את לילי עם פחיות מזון פתוחות וצלחות, "נוקו תשחררי את הפוקימונים שלך,הם בטח רעבים!" לילי אומרת בחיוך.
    מה תעשי?

קודאק-
    "בואי!" אתה קורא ורץ לנחל.
    נידורינו מבחין בך ורץ לכיוונך אך מיסדריווס מבלבלת אותו עוד פעם וזה מצליח.
    "קדימה!" קוראת סוזן,אתם יוצאים מהמקום במהירות וחוזרים לעיר,רצים כמו מטורפים.
    כשאתם נכנסים לעיר סוזן נושמת נשימה עמוקה, "זה היה קרוב!" היא אומרת בחיוך ומשחררת את הלחץ ממנה,אתם מתקדמים בעיר ושומעים את צעקתו של נידורינו, "הוא ממש פוקימון עצבני.." סוזן ממלמלת.
    אתה מרגיש רטט תיקך,רואה שזה הפוקידע שלך ומבחין שקיי מתקשר אליך.
    מה תעשה?

עמוד 65 מתוך 70 ראשוןראשון ... 15556364656667 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •