פורסם במקור על ידי
Meganium
האיוונט מתחיל!
בעמוד הראשון הוספתי כמה דברים אז אתם מוזמנים לראות,הם לא קשורים לאיוונט!
אז כמו שאמרתי האיוונט מתחיל ואני צריך שתהיו פעילים בימים הקרובים!
תומאס-
"קדימה פוליוואג, אתה מסוגל לנצח אותו, אני יודע זאת! השתמש בזנב שלך שיעיף אותך לאוויר, ואז תשתמש באקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב, תיצור מערבולת באוויר! ואז צלול דרכה ותשתמש לעברו עם מטר בועות! קדימה!" אתה פוקד עליו, "אתה תצליח!" אתה מוסיף.
פוליוואג מטיח את זנבו בקרקע וגורם לעצמו לרחף לכמה שניות,בזמן הזה הוא מנסה להשתמש באקדח מים תוך כדי סיבוב,הדבר מעלה אותו עוד יותר לאוויר,המים שנופלים פוגעים בדוגטריו ומחלישים אותו.בזמן הזה פוליוואג צולל למטה ותוקף בבועות שמתפוצצות על דוגטריו ופוגעות בו בעוצמה רבה.
"דוגטריו!" קורא הפוקימון ומתחיל לסגת,הוא נע אחורה ומתחיל להתחפר וביחד איתו כל שאר הדיגלטים.
"פוליוואג" פוליוואג אומר תשוש מהקרב.
"זה היה קרב נחמד,אפשר לשפר את היכולות של פוליוואג" צ'אד מוסיף.
"אבל תומאס.. הגיע הזמן לדבר" הוא אומר במסתוריות ושלושתכם יוצאים מהמערה.
אתם עומדים בפתח המערה,אתם מוצאים אזור מלא בדשא ומתיישבים עליו.
פוליווא מנצל את המקום בשביל לנוח קצת מהקרב המתיש ועוצם את עיניו כדי לישון מעט.
"תקשיב,יש לנו משימה,וזאת הולכת להיות המשימה הראשונה שלך בעודך בתפקיד" צ'אד מסביר באיטיות ואתה עוקב אחרי כל מילה.
"לפני שהגעתי ליער ורידיאן קיבלתי דיווח על מעבדה מסתורית שנמצאת בעיר ספרון,עיר די רחוקה מהאזור,העיר הזאת אם את הלא יודע נמצאת במשמר כבד של צוות רוקט וכמעט כל אוכלוסיית העיר עזבו,צוות רוקט משתמשים בעיר הזאת כעיר שלהם,אז בכל מקרה הייתי צריך להיכנס לבניין גבוה וגדול שהיה בניין עסקים גדול לפני שצוות רוקט השתלטו על העיר,אז אני ואלקטאבז התגנבנו לתוך הבניין,רציתי לראות מה הם עושים שם,מסתבר שכל האזור מלא במדענים וחיילים של צוות רוקט,המדענים עושים משהו,אני יודע את זה והחיילים שומרים שלא יהיו בעיות וכשתהקדמתי בבניין שמעתי את השיחה בין ג'ואבני מנהיג צוות רוקט לאריאנה שפקד עליה למצוא את האבן של מיו ולכן באתי לכאן" צ'אד מסביר לך ברצינות מלאה,מביט בעיניך.
"עכשיו,אני יודע שהם עושים משהו במעבדות האלו,קיבלתי דיווחים על מספר גנבות שהם עשו בשטח,פרצו למעבדות מחקר אחרות ולקחו משם דברים שאני לא יודע מה הם,הם מתכננים שם משהו הם בונים אותו עכשיו ואני חושש שאם הם יסיימו אותו בלי שנעצור אותם אז יהיה מאוחר מדי" צ'אד מסביר.
"אז אתה שואל מה אתה צריך לעשות? אז מצטער שאני מודיע לך בהתראה קצרה אבל מחר בלילה,אנחנו מתחילים את ההתגנבות,כל היום ומחר אני אדריך אותך על איך צריך לפעול,זה חשוב ביותר אתה מבין? האם אתה מוכן?" צ'אד שואל ומביט בך,אתה מסתכל על פוליוואג ומבחין שהוא נרדם על הדשא הרך.
מה תעשה?