"הבנתי" אני אומר לו ברצינות "פוליוואג שאתה תוקף עם בועות נסה לעשות מין קרן של בועות, נסה לחזק אותם, ואתה פידג'יאוטו, נסה להגביר את מהירות שכפול הכפלים שלך בצוות כפול, תנסה להגיע לכמה יותר כפילים. צרמנד'ר, יש לך יתרון על סוג עשב, אז נסה להשתמש בלהביור כדי לחסום התקפות מסוג זה, בסדר? תחזרו לקרבות" אני אומר לפוקימונים שלי וממתין לתוצאה.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
קראתי כמה תגובות קודמות, ונראה לי שפחות או יותר הבנתי במה מדובר.
---
'שיקרו לי כל הזמן הזה כדי לנצל אותי... אני לא מאמינה...' אחשוב בעצב ואתעצבן מעט. 'הם יכלו פשוט לומר לי שהם רוצים אותי, ואולי הייתי מסכימה... אבל סתם ככה? בלי שאני אדע למה לקחו אותי ומה המטרות?' אחשוב בעצב נוראי. כשאשמע את ניקולס צועק, אעצור ואסתובב אליו. "אתה מתכוון לזה?" אשאל אותו. "אתה מתכוון שאם אני אגיד כן, אני אוכל לעזור להציל את העולם? אתה מתכוון שאני יכולה באמת לעזור להציל את המחוז מצוות פלזמה הרעים האלה? אני אוכל להחזיר את אונובה למצב הקודם שלה? למצב שבו היא הייתה שקטה ורגועה בלי הפרעות של אחרים?" אשאל אותו ואחשוב מיד אחרת ממה שחשבתי קודם לכן. "אתה יודע מה?" אשאל אותו. "אני מוכנה לא לוותר. אני אשאר ואני אעזור לכם." אומר לניקולס. "אני לא אאכזב אותך!" אומר לו בשמחה. 'אני אציל את אונובה... אני חייבת. זה בטח הגורל שלי, ואם כך, אני אהיה חייבת לעבובר אותו בשלום.' אחשוב לעצמי ואביט בניקולס בשביעות רצון. "רק שאלה קטנה... תגיד לי, איך בדיוק אנחנו מתכוונים לנצח את צוות פלזמה הענקי והמפחיד הזה?" אשאל אותו בהיסוס. "יש לכם תוכנית?" אשאל אותו ביותר ביטחון עכשיו.
ספוילר
תומאס-
"הבנתי" אתה עונה לצ'אד ומהנהן ברצינות.
אתה מדריך את הפוקימונים שלך איך להתחזק.
"זה רעיון טוב" צ'אד אומר לפתע ומסדר את הפוקימונים שלך בשורה.
"תעזור לי לקחת כמה אבנים גדולות מהמערה" צ'אד אומר ומביט בך,שניכם נכנסים למערה ומרימים 3 אבנים גדולות יחסית,הן כבדות ואתם מניחים אותם במרחק של כ-5 מטר מהפוקימונים שלכם.
פוליוואג כמו ששמעת,יותר בועות,כמה שיותר תנסה להזחיק כמה שאתה יכול,אודיש תשגר חומצה על האבנים" צ'אד אומר וקורא לך לעמוד לידו, "אם אודיש יחזק את מתקפת החומצה שלו הוא יוכל ללמוד מתקפות רעל חזקות יותר" צ'אד לוחש לך באוזן.
"צ'רמנדר תשתמש בהתפרצות להבות,תרכז את כל האש בכדור אחד שתפוצץ את האבן! אתה תילחם מול הפוקימון הכי חזק של ברוק! ויש לך יתרון אבל גם לו יש עליך!" צ'אד אומר ומביט בך עוד פעם.
פידגי'וטו אתה תתאמן באוויר,תשפר את מיומנויות האוויר והתעופה שלך,תשתכפל,תתקיף,מה שבא לך" צ'אד מסיים להסביר ומורה לכולם להתחיל.
פוליוואג מנפח מפיו בועות שמתעופפות לכיוון האבן הראשונה ופוגעות בה מעט,הוא לא מפסיק ומנסה לשגר בועות בקצב רציף.
העלים שעל ראשו של אודיש נעשים סגולים ומהם יוצאים גושים סגולים וחומציים שפוגעים באבן השניה,צ'רמנדר אוגר בפיו את כדור האש ומשגר אותה על האבן,כדור האש מפוצץ את האבן ולא משאיר ממנה כלום, בלי לשים לב חלקים מהאש מתעופפים לכיוונך ולכיוון צ'אד ושניכם קופצים הצידה ומתחמקים מכך בנס, "בגלל זה קוראים למתקפה הזאת התפרצות להבות,כשכדור האש מתפוצץ חלקים ממנו עפים לכל הכיוונים ויכולים לפגוע בכמה דברים" צ'אד מסביר.
אתה מביט לאוויר ורואה את פידגי'וטו משתכפל ומתעופף לו באוויר במהירות,חוקר את הקרקע מהאוויר וצופה בחבריו מתאמנים.
"תתרגל לאמן אותם ככה,אימונים של כושר,סיבולת מתקפות והם יהיו פנטסטיים" צ'אד אומר לך.
מה תעשה?
האריסון-
"אל תדאגי, הם לא ילחמו בדיוק כמו שאתה חושבת.. יש לי תכניות מעט אחרות בשבילם, את עוד תודי לי מחר!" אתה אומר לה בביטחון, "טוב אם אתה אומר.. תמיד ידעתי שיש לך דימיון מפותח,עוד מגיל קטן" וונסה אומרת בצחקוק קל, אתה זז מעט ומביט למטה מגבו של טוגקיס,אתה רואה שהקרקע מאוד רחוקה ואתה חוטף מעט שוק.
אתה שואל את וונסה מתי אתה תרד מכאן, "הנה טוגקיס עוד מעט מגיע לויולט,בינתיים,מה אתה חושב על אליס,היא התקדמה? היא נראית מאמנת עם המון מרץ וכישרון" שואלת וונסה בהתענינות,צ'יקוריטה מושיטה לה את הגפן,וונסה תופסת אותו וצ'יקוריטה יושבת על ברכיה של וונסה ועוצמת עיניים בחיוך.
מה תעשה?
דיוויד-
"אני צריך שעשרת הכפילים יחמקו מהמתקפה שלו, אוקי?" אתה מסביר לטיילו, "לאחר מכן תתקפי עם כל הכפילים באס אווירי" אתה פוקד על טיילו ואומר לטורצ'יק להיות מוכן לכל דבר.
טיילו וכפיליה מתחילים לעוף לכיוון פיקאצ'ו שמחייך ונראה משועשע,הכפילים עפים לכיוונו ומנסים לפגוע,פיקאצ'ו מתחמק אחד אחד,הוא צוחק ומגחך עליהם כשלפתע הוא לא שם לב וטיילו האמיתית פוגעת בו בחוזקה ומעיפה אותו על עץ קרוב.
פיקאצ'ו מתחיל להתעצבן ומשגר קרן חשמל על טיילו שמתחמקת במהירות בעזרת כנפיה המהירות.
פיקאצ'ו ממשיך ותוקף במתקפה מהירה.
מה תעשה?
קודאק-
אתה חושב על קרב המכון שלך מחר ורץ לכיוון שער אורבורג.
אתה מגיע לשם ומחפש אחר קיי, 'נו כמה זמן' אתה חושב לעצמיך וממשיך לחכות.
כעבור 5 דקות אתה מבחין בבחור בעל חליפה וכובע מתקרב אליך,אתה מתחיל לחשוש מהאיש,האיש מתקרב לא מסתכל עליך במבט ישיר וממשיך להתקרב אליך,כשהבחור נמצא במרחק של כ-2 מטר ממך אתה עומד ומסתכל בו,הוא מרים את פניו ואתה מזהה אותו כ-"שלום לך" קיי אומר בקול המסתורי והשקט שלו ומושיט לך יד,אתה לוחץ את ידו ושניכם מתיישבים על סלעים שנמצאים בפתח המערה.
"לפני שאני אסביר על המשימה שלך,איך עובר המסע? תפסת פוקימונים? הכרת חברים חדשים?" שואל קיי בהתענינות, "שמעת על כך שעזרת לתפוס את הגנבים של צוות גלאקטיק במכרות אורבורג,מאוד מרשים" קיי מוסיף בקול שקט ומחכה לתשובה ממך.
מה תעשה?
נל-
'שיקרו לי כל הזמן הזה כדי לנצל אותי... אני לא מאמינה...' את חושבת לעצמיך ומתחילה להתעצבן מעט.
את מריצה את המחשבות בראשך,על כל התהליך של הגדילה שלך, את שומעת את צעקותיו של ניקולס ומסתובבת אליו ומסתכלת בו במבט רציני "אתה מתכוון לזה?" את שואלת אותו, "אתה מתכוון שאם אני אגיד כן, אני אוכל לעזור להציל את העולם? אתה מתכוון שאני יכולה באמת לעזור להציל את המחוז מצוות פלזמה הרעים האלה? אני אוכל להחזיר את אונובה למצב הקודם שלה? למצב שבו היא הייתה שקטה ורגועה בלי הפרעות של אחרים?" את מוסיפה.
"כן,זה בדיוק למה שהתכוונתי,את תעזרי להחזיר למחוז אונובה את השלווה" ניקולס אומר בקול רציני.
"אני מוכנה לא לוותר. אני אשאר ואני אעזור לכם." את אומרת לו ומיד מוסיפה "אני לא אאכזב אותך!" .
"אני שמח מאוד שהחלטת להסכים,אנחנו נהיה ביחד לכל אורך המסע שלך,את לא תהיה לבד" ניקולס אומר ומרגיע אותך.
"רק שאלה קטנה... תגיד לי, איך בדיוק אנחנו מתכוונים לנצח את צוות פלזמה הענקי והמפחיד הזה?" את שואלת את ניקולס, "יש לכם תוכנית?" את מוסיפה בביטחון ומביטה בו.
"הם מפחידים מאוד.. אבל את לא לבד,יש אנשים שיכולים לעזור לך כמוני,את תכירי אותם לכל אורך המסע שלך ותלמדי יותר ויותר איך תעזרי לנו,תעזרי לעצור פושעים ולהציל אנשים חפים מפשע" ניקוסל מסביר בהתלהבות.
"ועכשיו.. אני רוצה לספר לך על המשימה הראשונה שלך בתפקיד,מוכנה?" ניקולס שואל ברציניות.
מה תעשי?
"אתם מתכוונים שלקחתם עוד הרבה ילדים כמוני כדי שיעזרו לכם לנצח את צוות פלזמה?" אשאל אותו. "זה נפלא!" אומר לו. כשהוא ישאל אותיו אם אני מוכנה למשימה הראשונה, אומר לו ברצינות: "אני מוכנה." אתרגש מעט אך אשתדל להיות רגועה יותר. 'המשימה הראשונה שלי! סוף סוף!' אחשוב בהתרגשות. "נו, מה המשימה, ניקולס?" אשאל אותו.
ספוילר
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
חזרתי מחול,הנה עדכון אני אתחיל להזיז דברים יותר מהר בשביל להגיע למשימה.
תומאס-
"בסדר חברים, בואו נעשה זאת שוב!" אתה אומר לפוקימונים שלך ואומר להם מה לשפר.
אתם נשארים במקום בו אתם נמצאים עד הלילה,הפוקימונים שלך התאמנו קשה,פוליוואג הצליח ללמוד קרן בועות ומהירות הדילוגים שלו השתפרה,פידג'יוטו שיפר בצורה גבוהה את מיומנויות האוויר שלו,התקפותיו של צ'רמנדר התחזקו ואודיש התחזק ומתחיל ללמוד כדור אנרגיה!.
"זה היה אימון נהדר,במשך 3 שעות הפוקימונים שלך הספיקו המון דברים,הם יהיו סוכנים מצוינים" צ'אד אומר בחיוך וכולכם חוזרים למרכז הפוקימונים ומגיעים לחדר שצ'אד השכיר,אתם נכנסים לחדר בו נמצאות שתי מיטות עם שמיכה ירוקה,חדר מקלחת קטן וחלון שמשקיף על צידה הימני של העיר,על שולחן עץ שנמצא בחדר ישנו תיק,צ'אד ניגש אליו ומוציא קופסאות אוכל, "הם חייבים לאכול,הם השקיעו המון אנרגיה" צ'אד אומר ומתחיל לפתח את הקופסאות,בעזרת פותחן שהוא מביא לך אתה עוזר לו ומגישים לפוקימונים לאכול,הם מסתכלים על האוכל בסקרנות ומתחילים לזלול אותו וכעבור 1- דקות לא נשאר כלום,הפוקימונים נראים מנומנמים מאוד, "תיתן להם לישון,השעה כבר 22:30,כדאי שנישן גם אנחנו" צ'אד אומר,אתה נשכב על המיטה,האור נכבה,העייפות מתחילה להשפיע עליך ואתה נרדם.
בבוקר אתה מתעורר,הפוקימונים שלך מביטים בך ואתה פוקח את עיניך.
"קדימה זה היום הגדול שלך" אומר צ'אד שיוצא מהמקלחת.
אתה מחייך,נכנס למקלחת ומתקלח,לובש את בגדיך ומחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.
שניכם יוצאים ממרכז הפוקימונים והולכים למכון,מולך עומדת דלת המכון, "אתה מוכן?" שואל צ'אד בחיוך וקורץ לך.
מה תעשה?
האריסון-
"נראה שאתם מאוד מחבבות זו את זו.. שמח בשבילכן" אתה אומר לה בחיוך.
"האמת שאני שואלת בשבילך,לראות איך אתם מסתדרים" היא משיבה לך.
"אל תדאג,בעוד מספר דקות טוגקיס ישוב לעיר ויולט" וונסה אומרת ומרגיעה אותך.
כעבור מספר דקות אתם חוזרים למרכז הפוקימונים בעיר ויולט שם אתם רואים את אליס בכניסה עם ג'ירפרינג.
"הם נחים,מצבם הרבה יותר טוב ויש מצב שאפילו ישתחררו היום בערב ונוכל אפילו להילחם היום בקרב המכון!" אליס קוראת בהתלהבות.
"היי וונסה!" אליס קוראת ומחייכת אליה בהתלהבות, "אלופת ג'וטו.." היא ממלמלת.
"היי" וונסה משיבה לה בחיוך מצחקק ומנופפת לה יד לשלום.
"וואוו זה טוגקיס!" אליס קוראת לפתע ומלטפת את ראשו של טוגקיס שמחייך בשמחה.
"בהצלחה לכם בקרב המכון,אני צריכה ללכת,אני אדבר איתכם" וונסה אומרת ועולה על טוגקיס,מסתכלת עליך וקורצת, "יש לנו יום מאוד חשוב מחר..." היא ממלמלת ומסתכלת עליך ברצינות.
אתה ואליס מעבירים את הזמן בדיבורים ומכירים זה את זה יותר טוב!.
אתם נכנסים למרכז הפוקימונים,השעה כבר 19:30,אתם ניגשים לאחות ג'וי ושואלים על מצבם של הפוקימונים שלכם, "הם מרגישים הרבה יותר טוב ויכולים להתחיל להילחם,אני מיד חוזרת" היא אומרת ונכנסת לדלת שנמצאת מאחוריה,לאחר כמה דקות של המתנה האחות ג'וי יוצאת מדלת אחרת מחוץ לדלפק עם עגלת מתכת ועליה עומדים סינדקוויל וטוטודייל, השניים מבחינים בכם וקופצים עליכם בשמחה.
"תשתדלו שדברים כאלה לא יקרו בזמן הקרוב" אומרת האחות ג'וי בצחקוק וחוזרת לחדר.
"קדימה! אתה מוכן לקרב המכון שלנו?" קוראת אליס בקול נחוש מלא ביטחון ומביטה בך ברצינות.
מה תעשה?
דיוויד-
"תחמקי בעזרת מתקפה מהירה" אתה פוקד על טיילו, "ולאחר מכן תקפי אותו מאחור בעזרת מכת כנף, עם כל המהירות שתצברי במתקפה מהירה" אתה פוקד עליה.
טילו מצליחה להתחמק ועולה לאוויר,כנפיה מתחילות לזהור והיא צוללת במהירות לכיוון פיקאצ'ו שלא מבחין בכך ולא מצליח להתחמק,פיקאצ'ו נפגע ונחבט בחוזקה בעץ שנמצא מאחוריו.
פיקאצ'ו מתעלף ואתה זורק עליו פוכדור.
נידנוד ראשון....
נידנוד שני..
נידנוד שלישי...נעצר!
תפסת פיקאצ'ו!.
"מזל טוב!" קוראת לבנדר בחיוך רגוע ומוחאת כפיים באלגנטיות.
לפתע אתה מרגיש שמתקשרים אליך,אתה מוציא את הפוקידע שלך ורואה שזה נולנד.
"היי דיוויד,מה נשמע? אנחנו חייבים להיפגש,מחר מחכה לנו מבצע גדול ואתה תשתתף בו,איפה אתה נמצא?" הוא שואל אותך בקול רציני,טיילו מתיישבת על כתפיך ומחייכת,נראה שהיא מסופקת מהקרב שלה עם פיקאצ'ו.
מה תעשה?
נוקו-
"אני לא יודעת בדיוק, אבל אני ושבת שהוא באמת יתפתח בקרוב" את אומרת לה, "וכן אני ישמח מאוד ללמוד!" את מוסיפה, למדתי קצת להכין פאפינים אבל לא הרבה" את אומרת.
"אה באמת? איפה?" היא שואלת אותך בעוד אתן מסדרות את הפירות ואת הכלים הדרושים להכנה.
את עונה לה שאצל הקורס של ליסה ברי בעיר פטלבורג, "אה באמת?! זאת בת דודה שלי!" היא אומרת בהתלהבות, "היא מאוד אוהבת את עסקי הפירות,היא לימדה אותי כמעט את כל מה שאני יודעת,אם תקשיבי לה את תגיעי רחוק,היא רוצה לפתוח עוד קורסים בכל רחבי הואן" לילי אומרת בעודה חותכת את הפירות.
לילי אומרת לך מה לעשות ואת עושה,את חותכת את פרי הפיגי לוורמפל וביוטיפליי בזמן שלילי חותכת את פרי האספר והרינדו.
בזמן ההכנה לילי מלמדת אותך סוג פופין שהוא טוב בשביל טריקו ושרומיש.
אחרי 30 דקות של חיתוך הפירות לילי שמה על השולחן מכונת פופינים שכמעט זהה לזאת שהייתה בקורס שלך עם ליסה, "השאלתי מהאחות ג'וי" היא אומרת בחיוך ומכניסה את הפירות על פי הסדר,את לומדת את הסידור של הפירות לפופינים של טריקו ושרומיש, לילי מניחה צלחת מתחת למכונה ומהר מאוד יוצאים ממנה קוביות בצבעים שונים.
"את מכניסה את הפופינים לפוקיבלוק, "אה אני רואה שקיבלת את זה מליסה,גם לי יש" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומוציאה מתיקה פוקיבלוק זהה לשלך.
את מתחילה להאכיל את טריקו ושרומיש במעט פופינים,נראה שהם מאוד אוהבים את זה,לאחר מכן את פונה לסילקון שאוכל את הפופינים מפירות הפיגי,נראה שהוא מאוד אוהב אותם,לאחר מכן אתן מאכילות את כל הפוקימונים וכולכם הולכים לישון.
את מתעוררת בבוקר,רואה שלילי ישנה וגם שאר הפוקימונים,פתאום שרומיש קופצת על מיטתך עם טריקו, "שרומיש!" היא קוראת בחיוך ויורה מעט זרעים מפיה.
מה תעשי?
קודאק-
אתה מהנהן בחיוב ומשחרר את סטאריו שנראה עדיין עייף.
"יפה מאוד" קיי ממלמל ואתה מחזיר את סטאריו לפוכדור.
"טוב.....אז....מה חדש? מה המשימה הבאה?" אתה שואל בהתענינות.
"אוקיי... אני הגעתי מהעיר הצפונית ביותר במחוז סינו, סנופוינט גיליתי שצוות גלאקטיק מכין משהו....אני לא יודע,קיבלתי דיווחים מהמשטרה שיש הרבה גנבות לאחרונה של צוות גלאקטיק שקשורות לחפצים,מתכות" קיי אומר ואתה מתחיל להיות סקרן יותר.
"אנחנו צריכים לגלות מה זה,התוכנית שלי היא לפרוץ מחר בלילה לבסיס,אנחנו נתחפש לחיילים של צוות גלאקטיק,בתור סמל גבוה לשעבר בצוות גלאקטיק אני יודע איך נוכל להיכנס לשם בלי שישימו לב אלינו,מחר תקבל את כל ההסברים,אני מציע שתלך לישון,ואת הפוקימונים שלך תשלח תשאיר כאן,יהיה מסוכן מדי שתביא אותם לשם,אבל אם אתה כל כך רוצה תוכל להביא איתך פוקימון אחד,אבל אני מזהיר אותך,אין לצוות גלאקטיק רחמים" קיי מדבר בקול שקט ורציני,ומסתכל עליך בעיניים חודרות.
מה תעשה?
נל-
"אתם מתכוונים שלקחתם עוד הרבה ילדים כמוני כדי שיעזרו לכם לנצח את צוות פלזמה?" את שואלת את ניקולס.
"לא.. את היחידה,את נבחרת לפרויקט הזה,יהיו גורמים שיעזרו לך אבל בכללי את היחידה..אני חושב.." ניקוסל אומר בהרהור.
"נו, מה המשימה, ניקולס?" את שואלת אותו בעודך חושבת בהתרגשות על המשימה הראשונה שלך.
לפני כמה ימים הייתי במערת החשמל,מערה שנמצאת דיי רחוק מכאן,השם שלה הוא מערת החשמל בגלל שזרמים חשמליים עוברים בלסעים ומאפשרים להם לעוף,אז בכל מקרה.. נכנסתי לשם וראיתי כמה חיילים מתגנבים למקום נסתר,החלטתי לעקוב אחריהם עד שהגעתי למן מערה תת קרקעית,הסתתרתי וניסיתי לחקור אותה,הייתה שמירה כבדה של חיילי צוות פלזמה,הם מפטרלים באזור ולא נותנים להיכנס,הם מסתירים שם משהו.. אנחנו צריכים לבדוק מה זה! אנחנו נפרוץ לשם מחר בלילה! מה את אומרת?" ניקולס שואל ומסתכל עלייך.
מה תעשי?
אני מגרד את ערפי ואומר "שאלה טובה... חכה רגע". אני מסתכל על לבנדר "איפה אני, באמת?" אני שואל אותה וחוזר לנולנד "הייתי בדרכי לעיר שבה נמצא המכון הראשון, ובדרך סטיתי קצת מהשביל ואני לא ממש יודע איפה אני, אבל יש כאן מישהי שאולי תוכל להסביר לי איך יוצאים מכאן".. אני מסתכל על לבנדר ומצפה לתשובתה, ובנתיים חושב לעצמי 'קיוויתי שנפגוש את סלבי, חבל שזה לא קרה'.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
סילקון*
~~
"נכון מאוד שורמיש! היום נתאמן על קליע זרעים ! " אני קוראת ויוצאת החוצה יחד איתה מבלי להעיר אף אחד, "אוקי שורמיש עכשיו תאספי את כל האנרגיה שלך ותמקדי אותה כזרעים ואותה תוציאי במהירות, ככה שיצאו לך קליע זרעים חזק ביותר!, עכשיו בוא ננסה ותעיפי תאבן בקליע הזרעים"אני אומרת ומניחה אבן במרחק מטר ורבע ממנה "אוקי שורמיש, קליע זרעים!" אני וקרתא אליה ומביטה בה בתקווה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)