"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
תומאס-
"מהר פוליוואג, השתמש באקדח מים על הזירה בקו ישיר לעברו, גרום לה להירטב וגרום לו להחליק! עשה זאת תוך כדי שאתה זז כדי להתחמק מההתקפות שלו" את הפוקד על פוליוואג.
ג'יודוד מתגלגל לכיוון פוליוואג שמתיז בעזרת אקדח המים מים על הרצפה וגורם לג'יודוד להחליק ולהתנגש בסלע, "לא כל כך מהר! קדימה זריקת אבנים!" ברוק משיב במהירות וג'יודוד מתחיל לאסוף אבנים מהרצפה ולזרוק אותן לעבר פוליוואג,פוליוואג מנתר וקופץ ומצליח להתחמק מהאבנים שנזרקות לעברו, "עכשיו גילגול!" ברוק מוסיף,פוליוואג מתכונן וקופץ כשג'יודוד מתקרב אליו, "למעלה!" ברוק אומר בקול שמח וג'יודוד מפתיע את פוליוואג ופוגע בו בגילגול עוצמתי.
פוליוואג עובר למהלך השני,הוא משגר אקדח מים לרצפה ועולה לאוויר ומשם הוא משגר קרן בועות מהירה שמגיעה לג'יודוד שמצליח להסתתר מאחורי סלע ולהדוף את המתקפה.
עכשיו תשתמש ברעידה!" ברוק אומר וג'יודוד מתחיל להכות בעוצמה בקרקע,רעידות נובעות מכך ופוגעות בפוליוואג.
מה תעשה?
דיווד-
"כן, תודה. ואתה מתכוון לקחת פוקימון מאלו שנציל? אם זה מסוכן ולא כדאי, אשתדל שלא" אתה שואל את נולנד.
"פוקימון שנציל? אנחנו לא יודעים מה מסתתר שם,נצטרך לחקור את זה מקרוב כשנגיע,בינתיים,בוא נצא מכאן" נולנד אומר במהירות ונפרד מלבנדר.
"תודה רבה לך" אתה אומר לה בחיוך, "להתראות" אתה מסיף, לבנדר מחייכת אליך חיוך שקט ורגוע, "להתראות,דיוויד,אני בטוחה שדרכינו ייפגשו שוב" היא אומרת בקול שקט ומסתורי ואתה ונולנד מתחילים להתרחק מקרחת היער.
"תיצמד אליי,פוקימונים יכולים לקלוט אותנו" נולנד לוחש ואתה עוקב אחריו.
כעבור 20 דקות אתה יוצאים מיער פטלבורג,אתה רואה אגם ולידו חנות פירות,מאחוריהם אתה קולט בניינים, "מולך עומדת העיר רוסטרובו" נולנד אומר בקול מסופק ומביט על העיר.
"השעה כבר מאוחרת,אני מציע שתלך לישון,תלך למרכז הפוקימונים ותפנה לאחות ג'וי,תגיד לה שאתה דיוויד,שמרתי לך חדר" נולנד אומר בקריצה, "מחר נתחיל את האימונים האמיתים למבצע" נולנד מוסיף בקול מעט קר.
מה תעשה?
נוקו-
"לילי חכי שנייה.. אה... התקשרה אלי.. אמא שלי!" אתה אומרת לה בקול מעט לחוץ ואומרת לשרומיש ולביוטיפליי להמשיך להילחם.
את פונה לצד,את נמצאת בתוך עיר ולכן אין הרבה עצים.
את עונה לשיחה, "היי" את אומרת, "ג'קלין?" את מוסיפה.
"שלום לך נוקו,מה שלומך?" ג'קלין שואלת בקול נחמד.
"תקשיבי,אני מצטערת שזה מגיע בהפתעה,אבל המשימה הראשונה שלך מתחילה היום בלילה..אין חצי שעה אני אגיע לעיר רוסטרובו,תחכי לי ליד מרכז הפוקימונים ואני אדווח לך הכל,שום מילה לאף אחד!" גקלין אומרת ומנתקת במהירות.
מה תעשי?
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
'לעזלל.. איך נפלתי בזה?!' אחשוב ואכעס על עצמי, אחשוב ואומר "ספינרק קדימה אני לא מוותר עליך, עוד ניתור אחד ואז עלוקת חיים!"
לאחר מכן אומר בנחישות "ספינרק נתר מעליו, ברגע שתיהיו בדיוק מעליו, השתמש בירי חוטים.. סלסל אותו מסביב הוט-הוט ובבת אחת הדק, בצע היפוך והטל אותו ברצפה, ולאחר מכן עוד עלוקת חיים!"
תומאס-
"מהר פוליוואג, השתמש באקדח מים על הזירה בקו ישיר לעברו, גרום לה להירטב וגרום לו להחליק! עשה זאת תוך כדי שאתה זז כדי להתחמק מההתקפות שלו, ולאחר מכן קפוץ באוויר עם אקדח המים ופגע בו מלמעלה עם קרן בועות!" אתה פוקד על פוליוואג.
פוליוואג מנסה להתרכז ולשגר אקדח מים שיפריע לג'יודוד שמבחין בכך ומגביר את עוצמת הרעידות,פוליוואג משגר אקדח מים שמפספס את המטרה ופוגע באבן גדולה ומרטיב אותה,פוליוואג מנתר וקופץ לאוויר ויורה קרן בועות שפוגעת בג'יודוד בעוצמה חזקה שכמעט מעלפת אותו.
"ג'יודוד הישאר חזק! השתמש בשבירת לבנים!" ברוק ממהר לומר לג'יודוד.
מה תעשה?
האריסון-
'לעזלל.. איך נפלתי בזה?!' אתה חושב בכעס וממהר לפקוד על ספינרק את המהלך הבא, "ספינרק קדימה אני לא מוותר עליך, עוד ניתור אחד ואז עלוקת חיים!".
ספינרק מתאמץ מאוד,הקול של הוטהוט מתגבר,ספינרק לוקח סיכון וקופץ עם אחרונה ומצליח לנשוך את הוטהוט ליד כנפו הימנית! "הוטהוט!" הוטהוט קורא בכאב, ספינרק משחרר את האחיזה ונראה שהוא מרגיש יותר טוב.
ספינרק ממהר לקפוץ מעל הוטהוט,הקפיצה לא יוצאת כל כך טוב בגלל הנזק ממתקפת הקול אך מספיקה בשביל לאפשר לספינרק לשחרר חוט ולכבול את הוטהוט סביבו.
ספינרק מתעפך ומטיח את הוטהוט על הרצפה, "לא!" קורא פולקנר במעט חשש.
"הוטוט בילבול! תטיר את החוטים ממך!" פולקנר מוסיף,עיניו של הוטהו מתחילות לזהור והחוטים סביבו מתחילים לזוז עד שיוצאים מטווח גופו.
"עכשיו היפנוזה!" פולקנר קורא ומחייך והוטהוט ממקד את מבטו בספינרק.
מה תעשה?
נוקו-
את מאשרת את דבריה של ג'קלין ומנתקת,את חוזרת ללילי ולפוקימונים שלך שהפסיקו להילחם.
"אין בעיה,אני אשמור לך את המספר שלי" לילי אומרת בחיוך ושומרת בפוקידע שלך את המספר שלה.
"את רוצה לקנות לפוקימונים לאכול? אני חושבת שנשאר לשנינו פופינים בפוקיבלוק שלנו" לילי אומרת בקול שקט.
את מסתכלת על ביוטיפליי שמעופף לו באוויר ונראה נהנה מהצורה החדשה שלו בעוד שרומיש וטריקו צופים בו.
מה תעשי?
נל-
"נשמע טוב!" את אומרת בחיוך, "אבל הם הם לא יוכלו לתפוס אותנו? הרי הם לא ישאירו את המערה בלי השגחה... נכון?" את שואלת אותו במעט חשש, "אל תדאגי,אני אעבור איתך היום על כל המבצע,אני אסביר איך ניכנס ואיך נצא,אבל את חייבת להיות ממוקדת! טעות אחת קטנה וחושפים אותנו!" ניקולס מסביר בקול רציני.
"בואי בינתיים נמשיך,השעה כעת היא 12:30, תזכרי שבשעה 14:00 אנחנו מתחיל לתרגל עת המבצע" ניקולס אומר ומחייך, "אל תהיה לחוצה...המקום שאנחנו נלך אליו יהיה מאוד מלחיץ ומפחיד אבל אני מאמין שנוכל לפחות להיכנס לשם" ניקולס אומר וקורץ לך.
מה תעשי?
"תיזהר פוליוואג, שבירת לבנים זו מתקפה פיזית וחזקה למדי, אבל זה אומר שהוא יתקרב אלייך בשביל לתקוף, וזאת אומרת שהוא יהיה חשוף למתקפה פנים אל פנים! שלח מתקפת היפנוזה כדי לנסות ולהפנט אותו, ואז שהוא קרוב אלייך התחל לתקוף עם אקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב במקום, צור מערבולת שתבלום אותו! קדימה!" אני פוקד עליו.
יש.. הפלתי אותו.. אתה יודע שמבט מפחיד ספינרק עושה עם הפרצוף הזה שעל הגב שלו.. חכיתי לזה אחריי שאליס הזהירה אותי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מעולה.. עכשיו נפתרנו מהמתקפה הזאת' אחשוב בערמומיות. ואז אדריך אותו בזריזות "ספינרק מהר עצום את עינייך עמוד על זוג רגיל הדמיון עם הגב לכיוון הוטהוט והשתשמש במבט מפחיד!"
אביט היטב בהוטהוט ואוסיף "עד שלא אומר לך ספינרק על תפקח את עינייך.. סמוך עליי!" אתרכז בהוטהוט במטרה לראות מתי הוא מאבד ריכוז ונבהל בגלל המבט המפחיד.
ואז ביהירות והתלהבות אומר "עכשיו ספינרק, עוקץ רעל בכל הכוח!!!"
תומאס-
אתה פוקד על פוליוואג להשתמש בהיפנוזה,עיניו של פוליוואג מתחילות לזהור ולאט לאט גם עיניו של ג'יודוד.
ג'יודוד חודל מלתקוף ושוקע בשינה עמוקה.
"ג'יודוד לא!" ברוק קורא בחשש.
פוליוואג תוקף באקדח מים ומתחיל להסתובב,אקדח המים פוגע בג'יודוד ומעלף אותו על המקום.
"כל הכבוד ג'יודוד זה היה נהדר" ברוק אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
"עכשיו..סודוודו!" ברוק קורא ומשחרר מהפוכדור שלו את הפוקימון הבא שלו.
"סודווודו!" קורא הפוקימון בקול נמרץ,הפוקימון נראה כמו עץ בעל שתי ידי ענף, אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה אכן סודווודו
מה תעשה?
האריסון-
'מעולה.. עכשיו נפתרנו מהמתקפה הזאת' אתה חושב בערמומיות.
"ספינרק מהר עצום את עינייך עמוד על זוג רגיל הדמיון עם הגב לכיוון הוטהוט והשתשמש במבט מפחיד!" אתה פוקד על ספינרק.
ספינרק עוצם את עיניו ומרים את גפלג גופו האחורי,הקווים השחורים שעל גופו מתחילים לזהור ונראים כמו פרצוף מפחיד,עיניו של הוטהוט לא זזות ממקומן ולא נראה שזה מזיק לו.
לאחר כמה זמן הוטהוט מפסיק את ההיפנוזה, "ניקור!" פוקד עליו פולקנר,הוטהוט מתחיל להתעופף לכיון ספינרק שעוצם את עיניו,אתה פוקד עליו לפקוח את עיניו, "עכשיו ספינרק, עוקץ רעל בכל הכוח!!!" אתה פוקד עליו.
מקורו של הוטהוט מתחיל לזהור בעוד ספינרק יורה חיצי רעל שפוגעים בהוטהוט פגיעה ישירה,הוטהוט לא מוותר ומגיע לספינרק ומנקר אותו,הפוקימונים מתנגשים, "הוטהוט!" קורא הפוקימון ונראה שהוא הורעל מחיצי הרעל של ספינרק! הוטהוט נופל על הרצפה ומתעלף בעוד ספינרק נראה מותש מהפגיעה האחרונה אבל ממשיך לעמוד.
"הוטהוט מעולף!" קורא השופט ופולקנר משיב את הוטהוט לפוכדור.
"עכשיו..דודוריו! קדימה!" קורא פולקנר ומשחרר את דודוריו"דודוריו!!" צועקים שלושת הראשים, "עכשיו נראה מה תעשה" פולקנר עומד ומחייך.
מה תעשה?
קודאק-
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ונכנס לחדר שלך.
"בדיוק התכוונתי ללכת לישון,לילה טוב" סוזן אומרת לך ומחייכת, "ממש הצלחנו היום.. אני מאוד גאה במה שעשינו" היא ממלמלת כשהיא נכנסת לישון, "לילה טוב" אתה משיב לה ושניכם נרדמים אחרי זמן קצר.
למחרת בבוקר אתה מתעורר ורואה את סוזן כבר ערה והיא נראית מתרגשת, "היום אנחנו מקבלים פוקימונים קדמוניים! תתארגן!" קוראת סוזן בחיוך תוך כדי שהיא מסדרת את התיק שלה.
מה תעשה?
"ספינרק קדימה אנחנו לא מוותרים ככל שהם גדולים יותר הם נופלים מהר יותר!" אומר ואקרוץ לו.
ואז אדריך אותו "חכה שהתקרב, ואז יירת את רגליו וסבך אותך עם ירי חוטים, שהו התעסק להתיר אותו פעל בזריזות ונתר עליו ואז נסה לשמור את עצמך למעלה!"
אביט בתקווה שספינרק יחזיק מעמד ויצליח, ואחשוב במתיחות על איך לעזור לו ואומר בהברקה "אוקיי ספינרק השתמש בירי חוטים וצור לאסו עבה ודביק סביב צוורם של שלושת הראשים של דודריו!"
'הכל מסתורי ומוזר מידי... למה קיבלתי את התפקיד?' אני חושב לעצמי והולך שמוט כתפיים לעבר מרכז הפוקימונים. אני נכנס ופונה לאחות ג'וי "שלום, האחות ג'וי, שמי דיויד, והיה פה איש מקודם ששמר לי חדר. אני יכול לקבל את המפתח?" תוך כדי דיבור אני מוציא את הפוקדורים של ארבעת הפוקימונים שלי "אם תוכלי גם לרפא אותם, אני אודה לך".
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)