"יש, היית גדול!" אני צועק בחיוך, ומרים את אושאווט בשני ידי כמו שמניפים ילד קטן. אני מחבק אותו, ומביט בפאטרט המעולף. ברחמים, אני אבקש מאושאווט, "השתמש בדחיפה על עץ קרוב שיש בו פירות בבקשה, אושאווט." כשימצא פרי ויפיל אותו מהעץ באמצעות דחיפה, אני אאכיל את פאטרט המעולף כדי שיתעורר, ואניח לו לברוח.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
"אוקי טריקו קליע זרעים וורמפל תתקופף ועוקץ רעל! טריקו תחמוק בהתקפה מהירה ותקפץ על העץ ותשתמש בתנופה ממנו כדאי לעשות מתקפה מהירות חזקה במיוחד וורמפל ירי חוט על ענף ותקפוץ אל החוט שיתנדנד כדי להתחמק! טריקו מהר עבור להתקפה של ירי זרעים על החוט ועליו!" אני אומרת ומסתכלת אליהם ,גאה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
שם במשחק: Batista
שם במשחק: ג'ון פוקס
רקע: ג'ון הוא ילד לשני הורים שבכלל לא נמצאים בביתם, אימו כל הזמן בעבודה היא סמנכ"לית של בתי החולים לבני אדם, ואביו נמצא בצד השני של העולם וחוקר על תרבויות עבודות של פוקימונים ובני אדם, הוא הייה מבלה כל הזמן עם שתי חבריו הטובים יוריאל וימאמוטו, הוא וימאמוטו הכירו עוד בגן שהייו קטנים את יוריאל הכירו שיותר מאוחר, ג'ון הוא ילד שיש לו חוכמת פוקימונים כי בביתו יש ספרייה גדול שבו אביו הייה נמצא רוב הזמן כאשר חזר הביתה אחרי המחקר, בספרייה יש הרבה אגדות וסיפורים ישנים והרבה מידע על פוקימונים וסוגיהם ג'ון הכי אהב את פוקימוני המים, כי בילדותו הוא וימאמוטו נצילו על ידי מאמן מיסתורי שהיה לו פוקימון אחד מסוג מים ואת פרצופו של אותו מאמן לא הצליחו לראות, מאז אותו רגע קאי החליט להחקור וללמוטד על מאמנים ומה שצריך להיות להם.
יום אחד שהיה ג'ון בביתי הגיעה אבא שלו לבקר אותו בביתו, אבל בדיוק שהוא נכנס לבית הוא נחטף על ידי איש עם סמל לא מזוהה אבל הוא היה בטוח שזה היה צבע אדום או כחול.
ג'ון לא ידע מה לעשות אבל הוא רצה לנקום בצוות שחטף את אביו
מחוז: הוואן.
פוקימון התחלתי: מדקיפ.
תיאור הדמות: בלונדיני, עיניים כחולות, עם ג'ינס, עם חולצה שחורה.
בן\בת: בן.
ציוד:לא לגעת
הערות\בקשות: מקווה שתאשר אותי ואפשר את שני החברים שיהיו איתי בהמשך המסע?
"תודה רבה לך קיי! אני אעשה את זה הכי טוב שאוכל!" אומר לקיי,ואוסיף,"אתה ממשיך איתי עכשיו,או שניפגש מאוחר יותר?הייתי רוצה לנסות להתנסות במסע לבדי.." אומר לו ואז אכנס לעיר סאנג'ם בהתלהבות.
'ואו ! זו באמת העיר סאנג'ם? גדול !! שמעתי שיש פה המון דברים שווים! ' אחשוב בליבי ואתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים,אבקש מהאחות ג'ואי לרפות את הפוקימונים,ואז אשאל אותה "סליחה על ההפרעה,אבל את יודעת היכן אוכל לתפוס פה פוקימון מסוג מים ? יש פה אזור שמחובר לים?" אשאל אותה בהתעניינות.
ספוילר
יש לי אישור להגיב מהשה"ם של מ"ת זה.
--------------------------------------
"אוקיי מדקיפ, זאת הזדמנות שלך תתקוף בדחיפה ישר על הפרצוף של זיגזגון!" אגיד במהירות תוך כדי שאני מצביע על זיגזגון "במהירות כדי שהוא לא יתחמק!".
לאחר מכן אוציא פוקדור מהכיס שלי, אפתח אותו ואז אשליך אותו לעבר זיגזגון תוך כדי שאני אומר:"פוקדור צא!"
האריסון-
אתה מסתכל על סינדקוויל שכבר הספיק לאכול את התפוח ונראה שהוא ממש נהנה ממנו!.
אתה מביט קדימה ורואה את השלט ומחייך ואומר לסינדקוויל "היי הגענו סנדקוויל, מהר, תפס לי על הכתף!".
הוא קופץ ונוחת על הכתף שלך.
אתה נכנס לעיר צ'ריגוב,עיר קטנה ונעימה,אתה רואה שיש בהמשך חוף ים שניתן להיכנס אליו,אתה מביט סביב ומצליח להבחין במרכז פוקימונים ובחנות,סינדקוויל מתרגש מאוד מהמקום החדש.
מה תעשה?
ג'ון-
"אוקיי מדקיפ, זאת הזדמנות שלך תתקוף בדחיפה ישר על הפרצוף של זיגזגון!" אתה אומר במהירות למדקיפ שרץ אל זיגזגון ומפתיע אותו במכה ישירה.
הוא עף כמה מטרים אחורה ומתקשה לקום.. אתה מחליט שזה הרגע לזרוק פוכדור והוא פוגע בזיגזגון...
מתנדנד פעם אחת.. פעם שניה...ופתאום זיגזגון יוצא מהפוכדור! (אתה יכול לנסות לזרוק עליו את אותו הפוכדור שהשתמשת בפעם הראשונה) הוא נראה תשוש אך לא מוותר,ויוצא בריצה אל מדקיפ בניסיון לדחוף אותו...
נוקו-
אמרתי שוורמפל תשוש עוד מהקרב הקודם.. כלומר הוא לא במצב טוב להילחם!
את מורה לשני הפוקימונים את ההוראות שלך,וורמפל נראה שלא התאושש עוד מהקרב עם טריקו.
טריקו משגר לעבר וורמפל קליע זרעים ופוגע בו,וורמפל מתגלגל ונפגע עוד יותר,הוא מנסה לשגר עוקצי רעל אך לא מצליח.
טריקו קופץ על העץ ויוצא אל וורמפל במתקפה מהירה שפוגעת ומפילה אותו סופית,וורמפל לא יכול להילחם.
קודאק-
"תודה רבה לך קיי! אני אעשה את זה הכי טוב שאוכל!" אתה אומר לקיי והוא מחייך חיוך קטן.
"אתה ממשיך איתי עכשיו,או שניפגש מאוחר יותר?הייתי רוצה לנסות להתנסות במסע לבדי.." אתה מסביר לקיי.
"אל תדאג.. בינתיים תוכל להישאר לבד.. אני רק אבדוק שהכל בסדר.." אומר לך ומרים את ראשו.
"שכחתי.. כמובן אם שמת לב בשביל לקנות דברים שונים לפוקימונים שלך ולך אתה צריך כסף.." הוא אומר ומוציא ממעילו 2,000 דולר ונותן לך אותם, "תשמור עליהם טוב.. אנחנו ניפגש בקרוב!" הוא אומר לך ומוציא פוקימון שאתה לא מספיק לראות ונעלם.
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את בידוף וצ'ימצ'אר.
אתה פונה לאחות ג'וי והיא מחייכת "כן..האמת שדרומה מכאן יש חוף ים קטן.. לפי מה שזכור לי אפשר לתפוס שם כמה פוקימוני מים..אבל יש לי הצעה בשבילך.. יש במרכז הפוקימונים בעיר ג'ובילייף,תוכנית חדשה שהתחילה לפני כשנה,קוראים לה בית אימוץ פוקימונים,בית האימוץ נמצא בתוך המרכז ושם נמצאים פוקימונים שנמצאו נטושים,עברו דברים קשים עם המאמנים שלהם וגם פצועים שמקבלים טיפול שמוצעים לאימוץ בשביל מאמנים יותר טובים.." היא מסבירה לך, "אני לא יודעת אם יש שם פוקימון מים אבל אם תרצה לנסות.." אומרת במלמול.
מה תעשה?
וואלאס-
"יש, היית גדול!" אתה משבח את אושוואוט שנראה שמח מאוד מהניצחון שלו.
אחר כך אתה מסתכל על פטרט המעולף ופונה אל אושוואוט "השתמש בדחיפה על עץ קרוב שיש בו פירות בבקשה, אושאווט." הוא מהנהן בחיוב והולך לחפש פירות,אחרי כמה דקות חיפושים הוא מוצא שיח וחוזר עם כמה פירות שמצא
אתה לוקח את הפירות ומרים את פטרט, שפוקח את עיניו ובהתחלה נבהל אך לאחר שהוא רואה את הפירות הוא מרגיש ביטחון ומתחיל לאכול אותם.
פטרט מסיים לאכול את הפירות ומסתכל עליך בחיוך "פטרט!" הוא אומר בשמחה ונעלם מהמקום.
מה תעשה?
"אוי אני מצטערת וורמפל! חזור!" אני אומרת ומחזירה אותו ומסתכלת במפה "אוקי טריקו נלחמתה היטב בוא נלך לעיר אולדייל אני ישמור את השיקוי למקרה באמת רציני כמו שמישהו בסכנה ממשית ואני ממש רחוקה עוד כמה זמן נגיע לעיר ונרפא את וורמפל אז זה היה ביזבוז שיקוי חוץ מזה אני כבר רוצה להגיע לשם ואולי לתפוס עוד פוקימון!" אני אומרת ומביטה מסביב "אוקי זוכר וורמפל איזה פוקימונים?אז בואו נמצא אותם ונמשיך לעיר הבאה!" אני אומרת ומתחילה לצעוד אם טריקו לעיר הבאה וגם מסתכלת על מסביב למצוא פוקימון
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
האריסון-
אתה מסתכל על השמיים ושם לב שהתחיל הצהריים...
אתה מחליט ללכת לחנות,אתה נכנס לחנות ורואה מדפים עם פוכדורים,תרופות שונות ואוכל פוקימונים.
"שלום לך!" אומרת לך המוכרת בקול עדין שעומדת מאחורי הדלפק"אפשר לעזור?" שואלת אותך.
אתה מתחיל לנסות לבחרו כמה דברים אך נזכר שאין לך כסף! ואתה יוצא מהחנות.
אחר כך אתה מחליט ללכת לים עם סינדקוויל ואתם נכנסים לחוף.
אתה רואה את הגלים שמתנגשים בחוף וסינדקוויל קופץ מהכתף שלך ומתחיל לשחק עם החול.
אתם משחקים בערך כ-10 דקות ולפתע אתה מבחין ב-מסתכלת על נופו הרחוק של הים.
סינדקוויל צועד אל האישה והיא מתכופפת אליו בחיוך "שלום לך חמוד.. מה אתה עושה פה לבד?" שואלת את סינדקויל.
מה תעשה?
ג'ון-
"מדקיפ תשתמש ישר באקדח מים! לאחר מכן אם הוא לא מתעלף תוסיף שוב אקדח מים שיעיף אותו על העץ ויעלף אותו!" אתה מורה במהירות על מדקיפ ומקווה שהמהלך יצליח.
מדקיפ מקבל את ההוראות ומשגר מפיו אקדח מים מהיר אך זיגזגון שם לב וקופץ וצליח להתחמק.
הוא מתנגש במדקיפ במהירות אבל מדקיפ לא מוותר ויורה אקדח מים שני שפוגע בזיגזגון וכתוצאה מכך הוא נחבט מעץ שהיה מאחוריו,זיגזגון התעלף!
אתה לוקח את הפוכדור שזיגזגון יצא ממנו וקורא "פוקדור צא!" הפוכדור פוגע בזיגזגון שנכנס אליו.
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
הפוכדור נעצר
לכדת זיגזגון!
מדקיפ מסתכל עליך בחיוך ונראה שהוא מאוד שמח מהניצחון הראשון שלו.
נוקו-
"אוי אני מצטערת וורמפל! חזור!" את אומרת לוורמפל המעולף ומחזירה אותו לפוכדור.
"אוקי טריקו נלחמתה היטב בוא נלך לעיר אולדייל אני ישמור את השיקוי למקרה באמת רציני.." את מסבירה לטריקו והוא מהנהן ושניכם ממשיכים בדרך.
את לא מצליחה להבחין בעוד פוקימון וכעבור הליכה של כ-10 דקות את מבחינה בשלט כניסה שעליו רשום "העיר אולדייל" את נכנסת ורואה עיר קטנה הנמצאת באמצע אותו חורש שראית עוד בדרך 101.
מה תעשי?
קודאק-
"אממ..בסדר ! לא יזיק לנו לנסות.." אתה אומר לאחות ג'וי ומסתכל במפה שהפרופסור הביא לך.
אתה רואה שבכדי להגיע לעיר ג'ובילייף עליך לעבור בדרך 202 שנמצאת צפונית לעיר סאנג'ם.
אתה מכניס את המפה ויוצא לדרך 202.
אתה מוציא את הפוכדור של בידוף, "בידוף צא! " אתה קורא ומהפוכדור יוצאבידוף שמחייך אליך "בידו!" הוא קורא בשמחה.
שניכם ממשיכים ללכת שלפתע אתם מבחינים ב-מתבונן בזוג
שמחפשים אחר אוכל בקרקע.
מה תעשה?
וואלאס-
אתה מסתכל על העץ כדי לבדוק עם פידוב עדיין שם.
פידוב עדיין יושב על העץ ומנקה את נוצותיו.
אתה מורה על אושוואוט לתקוף באקדח מים והוא מהנהן בהתלהבות "אושוו!" הוא אומר בהתלהבות ויורה אקדח מים מהיר שפוגע בחוזקה בפידוב המופתע.
פידוב פורש את כנפיוומבחין באושוואוט ששיגר עליו את אקדח המים.
בתגובה פידוב פורש את כנפיו ויוצר זרמי אוויר חזקים (air cutter) שמעיפים את אושוואוט עליך
אושוואוט המעוצבן מתייצב על רגליו ויורה אקדחי מים שפידוב מצליח להתחמק מכולם.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)