"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
תומאס-
"בסדר פוליוואג, אל תפחד ממנו! השתמש באקדח מים תוך כדי סיבוב, ניצור מערבולת!" אתה קורא.
"סודוודו מהר יד פטיש באדמה!" ברוק ממהר לומר.
"סודו..וודו!" קורא הפוקימון,ידו מתחילה לזהור והוא חובט בקרקע בעוצמה,חתך מתחיל לנוע לכיוון פוליוואג ומפיל אותו לקרקע.
"עכשיו פטיש עץ!" פוקד ברוק במהירות על סודוודו כשאתה מצווה על פוליוואג לתקוף בקרן בועות.
סודווודו מתחיל בתנועה לכיוון פוליוואג שממהר לפגוע בסודוודו המהיר שמתחבא מאחורי סלעים ומתחמק מהבועות כל הדרך לפוליוואג, "עכשיו!" ברוק קורא, סודוודו מרים את ידו וחובט בה בעוצמה בפוליוואג, "פוליוואג" פוליוואג קורא ומוטח בסלע גדול ממנו הוא נופל ובקושי קם,הוא מסתכל על סודוודו כמה שניות ומתעלף.
"הפוליוואג שלך בעל כישרון,אבל לא היה לו סיכוי מול מתקפת עשב חזקה כמו פטיש עץ" ברוק אומר בחיוך וסודוודו נראה מלא אנרגיה!".
מה תעשה?
האריסון-
"ספינרק קדימה אנחנו לא מוותרים ככל שהם גדולים יותר הם נופלים מהר יותר!" אתה אומר לו וקורץ לכיוונו.
ספינרק ממהר לשגר את ירי החוטים שמצליח לקשור את רגליו של דודוריו, "דודוריו דודוריו!!" קוראים שלושת הראשים בלחץ.ספינרק נע לצד ימין ומשגר חוט שפוגע בגבו של דודוריו ומושך את עצמו אליהם,ספינרק עומד על גבו של דודוריו! פולקנר נראה מתוח מאוד! ספינרק קושר את שלושת הראשים ומהדק אותם ביחד.
לפתע פולקנר מחייך ומרים את ידו באוויר, "דודוריו! השתמשו במהומה!" פולקנר אומר ושלושת הראשים של דודוריו פותחים את פיהם ומתחילים לצעוק בכוח ודי דומה למתקפה בה הוטהוט השתמש.
מה תעשה?
דיוויד-
עסוק במחשבות אתה עוזב את נולנד ועולה על הגשר לעיר רוסטרובו,המים נראים לך שקטים וצלולים ורק מחשבות על אילו פוקימונים נמצאים שם עולות לך בראש.
אתה נכנס לעיר,די חשוך ואין הרבה אנשים מסתובבים,לאחר 5 דקות של חיפושים אתה רואה את מרכז הפוקימונים שמואר בעזרת אורות של המרכז.
אתה נכנס ורואה אחות ג'וי עומדת מאחורי דלפק,אתה ניגש אליה ומחייך, "שלום, האחות ג'וי, שמי דיויד, והיה פה איש מקודם ששמר לי חדר. אני יכול לקבל את המפתח?" אתה שואל אותה, "אז אתה דיוויד? אין בעיה,החדר שלך מוכן" האחות ג'וי אומרת ומתכופפת,לאחר כמה שניות היא עומדת ומחזיקה מפתח, "10" אתה רואה על המפתח, "לילה טוב" היא מוסיפה בחיוך,אתה מוציא את הפוכדורים שלך ומבקש שיקבלו טיפול, "אין בעיה,כמה דקות בבקשה" היא אומרת ולוקחת את הפוכדורים.
לאחר 10 דקות האחות ג'וי חוזרת עם הפוכדורים, "הם בריאים ושלמים" היא מוסיפה בחיוך ובקול רך.
מה תעשה?
נוקו-
"כן חבל לבזבז עוד כסף.. " את אומרת ונכנסת למרכז עם הפוקימונים שלך וביחד עם לילי.
אתן נכנסות לחדר אוכל,האחות ג'וי אומרת לכן שלפוקימונים אסור להיכנס לחדר האוכל ולכן את משיבה את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.
נשאר אוכל בשביל שתיכן ואתן מתחילות לאכול, חביתה עם כמה ירקות בצד ובצלחת שניה גבינת מילטנק טעימה עם ביקסוויטים.
"אז נוקו...את רוצה לאתגר את מנהיגת המכון היום? במי תשתמשי?" לילי שואלת בהתעניינות.
מה תעשי?
קודאק-
"בסדר" אתה אומר לסוזן ומתארגן, "בואי נזוז" אתה מוסיף.
אתם יוצאים מהחדר ונועלים אותו,יורדים במדרגות ומוסרים לאחות ג'וי את המפתח.
אתה נזכר שרורק אמר לך לפגוש אותך בשעה 11:30 במכון העיר אורבורג,אתה מסתכל בפוקאטץ' שלך ורואה שהשעה 11:00.
שניכם מגיעים לשער המכון ורואים את רורק, "אני רואה שהקדמתם..." היא אומר בחיוך, "קדימה,צריכים ללכת למוזיאון" הוא אומר בקול מותח,סוזן מחייכת חיוך גדול ונראית שמחה מאוד!.
אתם נכנסים למוזיאון ורוקק מוביל אותכם לחדר שנמצא בסוף המסדרון,בתוך החדר יש הרבה רישומים על הקיר,מדף עם קלסרים שחורים שמסודרים זה ליד זה.
בסוף החדר נמצאת מכונה גדולה,אותה מכונה שראיתם במערה ולידה עומדת"בוקר טוב" אומרת המדענית ומחייכת אליכם, "בואו נתחיל,נתחיל איתך סוזן" רורק אומר והולך לשולחן שנמצא ליד ספריה ומרים ש=משם את מאובן המגן,רורק מגיש אותו למדענית שמניחה אותו בתוך המכונה ומתחילה להקליד במהירות.
"תהליך ההחייאה מתחיל...עכשיו!" היא אומרת ולוחצת על כפתור אדום.
המכונה מתחילה לעבוד,על הקיר שמעל המכונה מתחילים להופיע תרשימים וירטואליים שנעים בעזרת המכונה.
עשן מתחיל לצאת מהמכונה, סוזן מתרגשת מאוד! אתם שומעים רעש מוזר..המון עשן מתחיל לצאת מהמכונה כשלפתע נשמע קול של סיום, "זהו..האם הצלחנו?" המדענית אומרת בתמיהה,מתוך העשן נראית דמות,הדמות יוצאת מהעשן,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא"שילדון" אומרת הפוקידע, "וואוו זה שילדון!" סוזן אומרת בהתפעלות ובוהה בפוקימון שמתחיל להלך על הרצפה,"שילדון" הוא ממלמל ומזיז את ראשו, "עכשיו הגיע הזמן שלך קודאק!" רורק אומר ומגיש למדענית את המאובן השני,מאובן הגולגולת.
המכונה מופעלת ואותו תהליך קורה,דמות נוספת יוצאת מהעשן ובעזרת הפוקידע אתה מגלה שזה"קרינידוס" אומרת הפוקידע.
קרינידוס נעמד על הרצפה,גופו נראה חסון,קרינידוס עוצם את עיניו ושואף חמצן לגופו, "קרינידוס!" קורא הפוקימון.
שילדון וקרינידוס מבחינים זה בזה ונראים עצבניים! ומתחילים לנגוח זה בזה!, "צריכים להפריד בינהם! הם יכולים להרוס את כל מה שנמצא בחדר!" רורק אומר בלחץ.
מה תעשה?
"חזור פוליוואג!" אני קורא ומשיב אותו בחזרה לפוכדור שלו "נתת קרב מצויין" אני אומר לפוכדור שלו ומשיב את הפוכדור לחגורה 'סודוודו הוא פוקימון אבן שיודע מתקפות עשב, אודיש יהיה מצויין נגדו, הוא לא יפגע מהם חזק' אני חושב לעצמי בחיוך "בסדר אודיש, אני בוחר בך!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "השתמש בניחוח מתוק, ותמשוך אותו אלייך. לאחר מכן, פגע בו מטווח קרוב עם שאיבת מגה!" אני מצווה עליו.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
תומאס-
אתה מחזיר את פוליוואג ומשבח אותו על הקרב ומתכנן בראשך איזה פוקימון להוציא.
אתה מגיע להחלטה ומוציא את אודיש, אודיש נעמד על האדמה הקשה ומבטו נראה רציני.
"השתמש בניחוח מתוק, ותמשוך אותו אלייך. לאחר מכן, פגע בו מטווח קרוב עם שאיבת מגה!" אתה פוקד על אודיש.
אודיש מזיז העלים שעל ראשו ואבקה ורודה יוצאת החוצה ומגיעה לסודווודו שמתחיל לזוז בשאננות ולהתקרב לאודיש, "סודווודו תשתלט על עצמיך!" ברוק קורא במהירות,סודוודו ממשיך ללכת בשובל האבקה עד שהוא מתקרב לאודיש,אודיש מגחך מעט והעלים שעל ראשו מתחילים לזהור בירוק בוהק,מהן משתחררת קרניים ירוקות שאוחזות בסודוודו ומכאיבות לו, "סודווודו החזק מעמד!" ברוק אומר בלחץ,אודיש ממשיך לאחוז בסודוודו ושואב את כוחו,לבסוף אודיש משחרר את האחיזה וסודוודו נראה תשוש אך נעמד וממשיך.
מה תעשה?
האריסון-
"מזל שהיינו מוכנים, פינרק הדק את החוט בכל הכוח ונסה לחנוק את דודוריו ולדכא את קולו!" אתה אומר.
ספינרק מהדק את קשר החוטים וחונק את דודוריו, "דודוריו! קדימה! ראש אחד חותך את החוטים שבגרון ושני הראשים את החוטים שברגליים!" פולקנר אומר.
דודוריו מתאמץ,ראש אחד מכופף את עצמו ומתחיל לחורר את החוטים בעוד השניים האחרים מחוררים את החוטים ברגליים,בינתיים ספינרק יורד מגבו של דודוריו ומפיל את דודוריו על הקרקע ומתחיל לשגר עוקצי רעל, דודוריו נפגע מעט אבל לפתע עומד ומתחמק בעזרת מתקפה מהירה, "מספיק תפסת אותנו במקום! עכשו הגיע התור של ניקור מקדחה!" פולקנר אומר בחיוך ודודוריו מתחיל לרוץ במהירות מטורפת לכיוון ספינרק.
מה תעשה?
דיוויד-
אתה מודה לאחות ג'וי ולוקח ממנה את הפוכדורים.
אתה עולה לחדר שלך ופותח אותו,בפנים אתה מבחין במיטה עם שמיכה ירוקה עליה,מולה עומד שולחן וכיסא,ליד הדלת ישנה מקלחת ושירותים ומולך יש חלון עם וילון בצבע ירוק בהיר.
אתה נשכב על המיטה ובוהה בתקרה,בינתיים מחשבות עוברות לך בראש,לאט לאט אתה מתחיל להתעייף ולבסוף אתה נרדם.
אתה פוקח את עיניך ליום חדש,קרני השמש נכנסות דרך החלון ומבשרות על יום חדש ונעים.
מה תעשה?
"אוקיי ספינרק יש לי רעיון!" אומר לו בחיוך ובראשי אחשוב.. "מקווה שהוא יצליח"
ספינרק,שלח חוט בין רגליו של דודוריו אל מאחריו, ואז משוך את עצמך מהר, לאחר מכן לפף את עצמך בחוטים רבים וצור מגן חוטים שיספוג את המכות עד שהתעייף!"
אביט בוא ואקרוץ עליו בכדי להרגיע אותו, אומר לו בבטחון "אל תפסיק לייצר, כך ברגע שיקרע חוט יתווסף עוד אחד! הוא לא יעמוד בקצב!"
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
"צא פוכדור!" אני אומר בזעם על הפוקימונים שרבים, וזורק את אחד הפוכדורים שלי על קראינדוס.
מיד לאחר מכן ארוץ עם הפוכדור מחוץ למוזיאון ואסמן לרוארק וכולם שהכל בסדר.
"שלום קראינדוס, אני אלון" אומר לו ואוציא תא כל הפוקימונים שלי שיראו אותו.
---
אשמח אם תשנה את השם מקודאק אל אלון
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)