Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
האריסון-
אם לא שמת לב,רשמתי לפני כמה עדכונים שאם אתם רוצים שאומר את שמו של הפוקימון אתם תצטרכו להשתמש בפוקידע שלכם.
"תודה רבה, אני מקווה שלא תצטערי על זה!" אתה עונה לה.
"יהיה בסדר סינדקוויל, אוקיי סינדקוויל השתמש בגחלת וכוון לפניו של פרליגייטר! נסה להסיח את דעתו ואז תקוף בבלימה היישר לבטנו!" אתה אומר לסינדקוויל בחיוך וקריצה בחזרה לונסה ומאוד מקווה שזה יצליח.
סינדקוויל חושש אך יוצא למתקפה.
הוא משגר גחלת מפיו לכיוונו של פוקימון התנין הגדול שמחייך.
"חסום את הגחלת בעזרת ידייך!" אומרת ונסה והפוקימון שלה מרים את ידיו הגדולות והגחלת פוגעת בהם.
בסוף,אתה מבחין שלפוקימון של ונסה לא נגרם שום נזק.
"פוקימון מים אתה יודע.. ועוד אחד שעבר אין ספור קרבות,אני לא חושבת שגחלת של פוקימון בלי כל כך הרבה ניסיון בקרבות יעשה משהו.." מסבירה ונסה.
סינדקוויל מתמלא בטיפה זעם על מה שונסה אמרה ויוצא לריצה לעבר הפוקימון.
הוא מנסה להסיח את דעתו בכך שהוא רץ בזיגזגים וכל פעם משנה כיוון.
סינדקוויל מתקרב ומתנגש בפוקימון אך כמו חומת בטון הפוקימון לא זז מילימטר וסינדקוויל נחבט בעצמו.
"טוב קדימה פרליגייטר,תשתמש במשאבת הידרו!" קוראת ונסה.
מה תעשה?
ג'ון-
אתה יכול לעשות קרב כפול אם אתה רוצה.
"קח שיקוי ואז תלחם." אתה אומר לזיגזגון ומוציא מתיקך תרופה,מרסס בה את זיגזגון והוא נראה בריא ומוכן לקרב!.
"זיגזגון תשתמש במתקפת חול על סידוט ואז תתקיף אותו בדחיפה בכול הכוח!" אתה מורה עליו.
זיגזגון רץ לסידוט הימני ומפזר עליו חול מהקרקע,הוא לא רואה וזיגזגון דוחף אותו בעוצמה רבה.
סידוט לא יכול לראות אך הסידוט השני משתמש בכוח טבע,אתה מביט בסידוט ורואה שהוא משגר עלים מהירים שפוגעים בזיגזגון,הסידוט שזיגזגון תקף עדיין לא מצליח לראות.
מה תעשה?
נוקו-
"אוקי בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז להתאמן!" את אומרת ורצה עם טריקו למרכז הפוקימונים.
את נכנסת למרכז ורואהעומדת מאחורי הדלפק.
בנוסף את מצליחה להבחין ב-רושמת על מן סוג של פנקס.
מה תעשי?
קודאק-
"להב חפירה שוב ! והפעם תנסה להתחמק מהזרמים החשמליים ! " אתה מורה במהירות על צ'ימ'צאר.
צ'ימצ'אר מתחפר באדמה,אך שינקס לא משגר את הזרמים החשמליים על צ'ימצ'אר,ראה כאילו הוא טען את עצמו.
אתה מביט בבידוף שממשיך לדבר עם צמד הסטארלים.
שינקס מזיז את אוזניו ומנסה לשמוע,הוא עוצם את עיניו ומתרכז.
הוא קופץ ומצליח להתחמק מהחפירה של צ'ימצ'אר.
אחר כך הוא משגר חשמל מגופו שפוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.
צ'ימצ'אר קם ומשתמש בצעקה,שמצליחה להמם את שינקס..
וואלאס-
"הו לא, פידוב זריז וחזק..." אתה ממלמל בשקט,'מצאתי את הפוקימון הראשון שארצה ללכוד! אתה חושב בחיוך.
אתה פונה אל אושוואוט ואומר לו "אושאווט, תשתמש במיקוד אנרגיה ותמקד אותה באזור הפה... לאחר מכן תשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול ותפגע בפידוב ישירות!".
אושוואוט עוצם את עיניו ומתרכז,פידוב ממשיך לעוף באוויר ולא תוקף.
לאחר כמה רגעים אושוואוט פוקח את עיניו ומשגר מפיו אקדח מים מהיר שנע במהירות לעבר פידוב.
'זה אמור לעבוד...' אתה מהרהר בתקווה אך אתה רואה שפידוב הצליח להתחמק מאקדח המים!.
פידוב צולל מהאוויר לעבר אושוואוט ומנסה לתקוף בדחיפה.
ועם אתה לא שמת לב, גם אמרת את השם של הפוקימון וגם הראת תמונה.. יותר מזה??
- - - - - - - - - - - - - -
אביט בסינדקוויל שליף נרגז ומתוח ואנסה להרגיע אותו, אנסה לחשוב על רעיון שיחזיר לו את הבטחון..
'פרליגייטר בעל ראש קטן, עם נצליח להפתיע אותו ולפגוע לו בראש הזנק יורגש!'
אמהר להגיב ואומר "קדימה סינדקוויל נראה להם, מסך עשן והתחמק, קפוץ ושוב בלימה, כוון לראשו!"
"האחות ג'וי תוכלי לרפא את וורמפל שלי וטריקו בוא גם אתה תחזור!" אני אומרת ומחזירה אותו ומביאה לג'וי את הפוקדורים שלהם ולאחר מכן מסתכלת אל האישה "סליחה? את מעוניינת בקרב שתיים על שתיים?" אני שואלת אותה ולאחר מכן לאחר שג'וי תביא לי את הפוקדורים של וומפל וטריקו אני יאמר "תודה" ויקח אותם ויסתכלת אל האישה בציפיה לתשובה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-10-2011 בשעה 04:32 PM
סליחה שלא הייתי פעיל ביומיים האחרונים...
האריסון-
הראתי תמונה וונסה אמרה את השם שלו כי היא מכירה אותו..אבל עזוב זה סתם שטויות.
אתה מנסה לחשוב על רעיון שיוכל להפיל את הפרליגיטור של ונסה..
'פרליגייטר בעל ראש קטן, עם נצליח להפתיע אותו ולפגוע לו בראש הזנק יורגש!' אתה חושב בעודך מסתכל על גופו של פרליגיטור.
"קדימה סינדקוויל נראה להם, מסך עשן והתחמק, קפוץ ושוב בלימה, כוון לראשו!" אתה קורא לסינדקוויל והוא מפזר מפיו עשן סמיך מאוד,בינתיים פרליגיטור משגר את משאבת ההידרו,היא נעה במהירות מטורפת לעבר ענן העשן וחוצה אותו.
אתה מנסה להסתכל ולראות אם סינדקוויל נפגע אבל לפתע אתה שומע "פרלי!" פרליגיטור קורא.
סינדקוולי הצליח לפגוע! ,"מהלך ממש יפה.. במיוחד לפוקימון מתחיל.. עכשיו פרליגיטור,ניב קרח!" קוראת ונסה.
ג'ון-
"מדקיפ תעזור לזיגזגון! תשלח אקדח מים לעבר הסידוט שרואה את זיגזגון! ואז תתקוף בדחיפה!" אתה מורה במהירות על מדקיפ.
הוא שולח מטר של אקדח מים מהיר לכיוון סידוט שהתקיף את זיגזגון ופוגע בו פגיעה ישירה! אך לא נגרם נזק רב מכיוון שסידוט הוא פוקימון מים.
אתה מסתכל על זיגזגון שמחכה להוראות ממך, "תשתמש בדחיפה על הסידוט שלא רואה, ואז שהוא נפגע תשתמש בחפירה ואז תיצא אליו בכול הכוח! אתה מסוגל כי זה לא קשה!" זיגזגון המהיר מנתר לכיוון סידוט ודוחף אותו בעוצמה,סידוט שרואה קופץ על העץ ומביא לסידוט שלא רואה עלים ובהם סידוט מנגב את עיניו...
סידוט שלפני כמה רגעים היה מכוסה בחול מסתכל בזעם על זיגזגון שמתחפר לו באדמה.. לאחר כמה רגעים הוא מגיח מהאדמה אך סידוט מתחמק,סידוט דוחף את זיגזגון..
נוקו-
את מתהלכת לכיוון הדוכן ומחייכת לכיוון האחות, "האחות ג'וי תוכלי לרפא את וורמפל שלי וטריקו?" את שואלת ומחזירה את טריקו לפוכדור.
"בשמחה רבה" עונה לך האחות ג'וי ברוך ולוקחת את שני הפוכדורים שלך.
בינתיים את פונה לאישה הבלונדינית שיושבת על כיסא בחדר ההמתנה "סליחה?",היא עוצרת מלרשום ומרימה את ראשה לעבריך "כל מתוקה?", "את מעוניינת בקרב שתיים על שתיים?" את שואלת אותה בחיוך והיא מחייכת.
"הייתי שמחה.. אבל אני לא יכולה.. אני מחכה למישהו שאמור לבוא בכל רגע.."עונה לך,בינתיים האחות ג'וי קוראת לך ומחזירה לך את הפוכדורים של טריקו וורמפל בריאים ושלמים.
מה תעשי?
קודאק-
"להב חפירה שוב ! " אתה מורה על צ'ימצ'אר והוא מתחפר במהירות.
שינקס חוזר לעצמו והולך לפתח הבור האחרון של צ'ימצ'אר ומשגר לשם גל חשמל..
אתה רואה את מה ששינקס עשה ומסתכל על בידוף "תנסה לגרום לשינקס להישאר במקומו ! " אתה אומר לו ובידוף עוזב את צמד הסטארלים וצועד לכיוון שינקס.
הוא מנסה להסיח את דעתו ומנסה לדבר איתו,אך שינקס מתעצבן וטוען חשמל בגופו ומתכונן לשגר אותו על בידוף.
לפתע צ'ימצ'אר מגיח מהאדמה ופוגע פגיעה ישירה בשינקס שנופל על הרצפה אך קם במהירות.
צ'ימ'צאר שכנראה נפגע מהחשמל עומד תשוש אך נחוש להמשיך..
וואלאס-
"אושאווט, תקפוץ כשהוא מתקרב אליך, ותנחת על גבו!" אתה מצווה על אושוואוט והוא מחכה לפידוב.
בינתיים,פידוב צולל לכיוון אושוואוט עם מתקפת דחיפה,כשהוא במרחק מטרים ספורים אושוואוט קופץ לגובה,פידוב שנראה שהיה מוכן למקרה מתחיל לעוף לכיוונו של אושוואוט.
פידוב מתקרב לאושוואוט ופוגע בו בדחיפה,אך הוא מחזיק בכנפו ומצליח לטפס על גבו.
בלי לחכות אושוואוט יורה אקדח מים עוצמתי מטווח 0 על גבו של פידוב שמתרסק ביחד עם אושוואוט על הקרקע.
אושוואוט עומד,קצת עייף ופידוב נעמד גם,הם מתבוננים זה בזה כמה רגעים ובסוף פידוב נכנע ונופל.. פידוב התעלף!
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -ספוילר
"תודה רבה לך, יש לי עוד כמה בשרוול!" אומר לה בחיוך בטוח ואקרוץ לה.
לאחר מכן אסתכל על פרליגייטר ואומר לסינדקוויל "אוקיי זה היה מעולה, עכשיו חכה שניה אחת בדיוק וזנק אחורה כשנשה לנשוך אותך, ואז כוון לפה שלו ושגר גחלת חזקה!"
ואז אעודד ואדרבן את סינדקוויל בחיוך רחב "קדימה אני סומך עליך, בוא נראה להם!"
האריסון-
טוב.. נראה לי שאני אאשר את זה
"תודה רבה לך, יש לי עוד כמה בשרוול!" אתה מתחכם איתה וקורץ לה.
אתה מביט על פרליגיטור ופונה לסינדקוויל "אוקיי זה היה מעולה, עכשיו חכה שניה אחת בדיוק וזנק אחורה כשנשה לנשוך אותך, ואז כוון לפה שלו ושגר גחלת חזקה!", אתה מעודד אותו וסינדקוויל מסובב את ראשו אליך ומהנהן.
פרליגיטור רץ במהירות רבה לכיוונו של סינדקוויל שמתחיל לחשוש מהמהירות שלו אבל נעמד יציב.
פרליגיטור פותח את פיו ומתכונן לנשוך את סינדקוויל שיורה גחלת לפיו של פרליגיטור אך הגחלת רק ממיסה קצת את הקרח! פרליגיטור נושך את סינדקוויל,אך זה נראה שהוא מאוד עדין איתו, "כל הכבוד!" קוראת ונסה, "עכשיו הצפלת זנב בעדינות!" מורה על פרליגיטור והוא משליך בקלות את סינדקוויל הקטן ומצליף בו בזנבו.
סינדקוויל נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם.
ג'ון-
בטעות
"זיגזגון תשתמש בהצלפת זנב כדי להוריד לו את הביטחון ואז תסיים את הקרב בדחיפה! גם אתה מדקיפ!" אתה מצווה על שני הפוקימונים שלך בביטחון.
זיגזגון רץ במהירות ומצליח להצליף את זנבו בחוזקה בסידוט ואחר כך דוחף את סידוט ומפיל אותו לקרקע ומעלף אותו.
מדקיפ צובר תאוצה ורץ לכיוונו של סידוט ומתנגש בו בחוזקה ומצליח לעלף אותו גם.
ניצחת!, מה תעשה?
נוקו-
"אה אוקי.." את עונה לה ולא מעונינית להיכנס לפרטי פרטים ולוקחת את הפוכדורים של הפוקימונים שלך ויוצאת מהמעבדה.
את מחפשת מאמן שיסכים להילחם איתך אך את לא מוצאת!
כעבור 10 דקות את רואה איש מוזר
"אני אסכים להילחם איתך..אבל כפרס תתני לי את הפוקימונים שלך!!"הוא אומר ומסתכל עלייך.
מה תעשי?
וואלאס-
"יש! אתה גדול, אושאווט!" אתה אומר לפוקימון שלך בהתרגשות!.
"עכשיו, נלכוד את הפידוב הזה..." אתה אומר ומחפש פוכדור בתיק.
לאחר שאתה מוציא אחד מהתיק, אתה משליך אותו על פידוב המעולף שנכנס לפוכדור.
מתנדנד פעם ראשונה..
שנייה..
שלישית..
נעצר!
תפסת פידוב!
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)