Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 70 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    וואלאס-
    אתה מסתכל על העץ כדי לבדוק עם פידוב עדיין שם.
    פידוב עדיין יושב על העץ ומנקה את נוצותיו.
    אתה מורה על אושוואוט לתקוף באקדח מים והוא מהנהן בהתלהבות "אושוו!" הוא אומר בהתלהבות ויורה אקדח מים מהיר שפוגע בחוזקה בפידוב המופתע.
    פידוב פורש את כנפיוומבחין באושוואוט ששיגר עליו את אקדח המים.
    בתגובה פידוב פורש את כנפיו ויוצר זרמי אוויר חזקים (air cutter) שמעיפים את אושוואוט עליך
    אושוואוט המעוצבן מתייצב על רגליו ויורה אקדחי מים שפידוב מצליח להתחמק מכולם.
    מה תעשה?
    'הו לא, פידוב זריז וחזק...' אני אומר, ולאחר מכן מחייך חיוך קטן- מצאתי את הפוקימון הראשון שארצה ללכוד!
    "אושאווט, תשתמש במיקוד אנרגיה ותמקד אותה באזור הפה... לאחר מכן תשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול ותפגע בפידוב ישירות!"
    'זה אמור לעבוד...' אני אהרהר בתקווה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    'מעניין למה הוא מסתכל עליהם ככה..' אתה חושב.
    אתה פונה אל בידוף ואומר לו "לך תתיידד עם שתי הציפורים האלו..אם הם ינסו לברוח תשתמש בבלימה.." הוא מהנהן בהסכמה.
    אתה מוציא את הפוקידע ומכוון אותה על הפוקימונים.
    "סטארלי-פוקימון הזרזיר,בדרך כלל סטארלי מסתובבים בקבוצות גדולות,הם רודפים אחר פוקימוני חרק מהאוויר,שירתם היא מעצבנת ורעשנית".
    "שינקס-פוקימון אריה החשמל, בזמן ששינקס מרגיש בסכנה,פרוותו מסנוורת את עיני התוקף ובזמן שהתוקף מסונוור הוא בורח".
    אתה מוציא את להב החוצה ומורה לו להשתמש בחפירה על שינקס.
    בינתיים בידוף מגיע אל זוג הסטארלים ומנסה להתיידד איתם,וזה מצליח!.
    צ'ימצ'אר מתחפר באדמה.
    שינקס מסתכל על שני הסטארלים שנמצאים בחברת בידוף ולפתע אוזניו זזות,הוא נעמד וקופץ הצידה,צ'ימצ'אר יוצא מהאדמה ומסתכל על שינקס.
    "שינקס.." שינקס נוהם בשקט ואתה מבחין שמגופו מתחילים לצאת זרמים חשמליים..
    "להב חפירה שוב ! והפעם תנסה להתחמק מהזרמים החשמליים ! " אומר בהתלהבות משינקס.
    ובינתיים אסתכל על הסטאלי עם בידוף לראות אך הם מסתדרים.
    אחר כך אומר ללהב "תשתמש בחפירה עד שתצליח ! ואז צעקה ! "

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    האריסון-
    אם לא שמת לב,רשמתי לפני כמה עדכונים שאם אתם רוצים שאומר את שמו של הפוקימון אתם תצטרכו להשתמש בפוקידע שלכם.
    "תודה רבה, אני מקווה שלא תצטערי על זה!" אתה עונה לה.
    "יהיה בסדר סינדקוויל, אוקיי סינדקוויל השתמש בגחלת וכוון לפניו של פרליגייטר! נסה להסיח את דעתו ואז תקוף בבלימה היישר לבטנו!" אתה אומר לסינדקוויל בחיוך וקריצה בחזרה לונסה ומאוד מקווה שזה יצליח.
    סינדקוויל חושש אך יוצא למתקפה.
    הוא משגר גחלת מפיו לכיוונו של פוקימון התנין הגדול שמחייך.
    "חסום את הגחלת בעזרת ידייך!" אומרת ונסה והפוקימון שלה מרים את ידיו הגדולות והגחלת פוגעת בהם.
    בסוף,אתה מבחין שלפוקימון של ונסה לא נגרם שום נזק.
    "פוקימון מים אתה יודע.. ועוד אחד שעבר אין ספור קרבות,אני לא חושבת שגחלת של פוקימון בלי כל כך הרבה ניסיון בקרבות יעשה משהו.." מסבירה ונסה.
    סינדקוויל מתמלא בטיפה זעם על מה שונסה אמרה ויוצא לריצה לעבר הפוקימון.
    הוא מנסה להסיח את דעתו בכך שהוא רץ בזיגזגים וכל פעם משנה כיוון.
    סינדקוויל מתקרב ומתנגש בפוקימון אך כמו חומת בטון הפוקימון לא זז מילימטר וסינדקוויל נחבט בעצמו.
    "טוב קדימה פרליגייטר,תשתמש במשאבת הידרו!" קוראת ונסה.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אתה יכול לעשות קרב כפול אם אתה רוצה.
    "קח שיקוי ואז תלחם." אתה אומר לזיגזגון ומוציא מתיקך תרופה,מרסס בה את זיגזגון והוא נראה בריא ומוכן לקרב!.
    "זיגזגון תשתמש במתקפת חול על סידוט ואז תתקיף אותו בדחיפה בכול הכוח!" אתה מורה עליו.
    זיגזגון רץ לסידוט הימני ומפזר עליו חול מהקרקע,הוא לא רואה וזיגזגון דוחף אותו בעוצמה רבה.
    סידוט לא יכול לראות אך הסידוט השני משתמש בכוח טבע,אתה מביט בסידוט ורואה שהוא משגר עלים מהירים שפוגעים בזיגזגון,הסידוט שזיגזגון תקף עדיין לא מצליח לראות.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אוקי בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז להתאמן!" את אומרת ורצה עם טריקו למרכז הפוקימונים.
    את נכנסת למרכז ורואה עומדת מאחורי הדלפק.
    בנוסף את מצליחה להבחין ב- רושמת על מן סוג של פנקס.
    מה תעשי?

קודאק-
    "להב חפירה שוב ! והפעם תנסה להתחמק מהזרמים החשמליים ! " אתה מורה במהירות על צ'ימ'צאר.
    צ'ימצ'אר מתחפר באדמה,אך שינקס לא משגר את הזרמים החשמליים על צ'ימצ'אר,ראה כאילו הוא טען את עצמו.
    אתה מביט בבידוף שממשיך לדבר עם צמד הסטארלים.
    שינקס מזיז את אוזניו ומנסה לשמוע,הוא עוצם את עיניו ומתרכז.
    הוא קופץ ומצליח להתחמק מהחפירה של צ'ימצ'אר.
    אחר כך הוא משגר חשמל מגופו שפוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.
    צ'ימצ'אר קם ומשתמש בצעקה,שמצליחה להמם את שינקס..

וואלאס-
    "הו לא, פידוב זריז וחזק..." אתה ממלמל בשקט,'מצאתי את הפוקימון הראשון שארצה ללכוד! אתה חושב בחיוך.
    אתה פונה אל אושוואוט ואומר לו "אושאווט, תשתמש במיקוד אנרגיה ותמקד אותה באזור הפה... לאחר מכן תשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול ותפגע בפידוב ישירות!".
    אושוואוט עוצם את עיניו ומתרכז,פידוב ממשיך לעוף באוויר ולא תוקף.
    לאחר כמה רגעים אושוואוט פוקח את עיניו ומשגר מפיו אקדח מים מהיר שנע במהירות לעבר פידוב.
    'זה אמור לעבוד...' אתה מהרהר בתקווה אך אתה רואה שפידוב הצליח להתחמק מאקדח המים!.
    פידוב צולל מהאוויר לעבר אושוואוט ומנסה לתקוף בדחיפה.

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון-
    אתה יכול לעשות קרב כפול אם אתה רוצה.
    "קח שיקוי ואז תלחם." אתה אומר לזיגזגון ומוציא מתיקך תרופה,מרסס בה את זיגזגון והוא נראה בריא ומוכן לקרב!.
    "זיגזגון תשתמש במתקפת חול על סידוט ואז תתקיף אותו בדחיפה בכול הכוח!" אתה מורה עליו.
    זיגזגון רץ לסידוט הימני ומפזר עליו חול מהקרקע,הוא לא רואה וזיגזגון דוחף אותו בעוצמה רבה.
    סידוט לא יכול לראות אך הסידוט השני משתמש בכוח טבע,אתה מביט בסידוט ורואה שהוא משגר עלים מהירים שפוגעים בזיגזגון,הסידוט שזיגזגון תקף עדיין לא מצליח לראות.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אוקי בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז להתאמן!" את אומרת ורצה עם טריקו למרכז הפוקימונים.
    מה תעשי?
    "מדקיפ תעזור לזיגזגון! תשלח אקדח מים לעבר הסידוט שרואה את זיגזגון! ואז תתקוף בדחיפה!" אגיד למדקיפ שלי בנחישות
    ואז אפנה לזיגזגון ואגיד לו: "תשתמש בדחיפה על הסידוט שלא רואה, ואז שהוא נפגע תשתמש בחפירה ואז תיצא אליו בכול הכוח! אתה מסוגל כי זה לא קשה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    אם לא שמת לב,רשמתי לפני כמה עדכונים שאם אתם רוצים שאומר את שמו של הפוקימון אתם תצטרכו להשתמש בפוקידע שלכם.
    "תודה רבה, אני מקווה שלא תצטערי על זה!" אתה עונה לה.
    "יהיה בסדר סינדקוויל, אוקיי סינדקוויל השתמש בגחלת וכוון לפניו של פרליגייטר! נסה להסיח את דעתו ואז תקוף בבלימה היישר לבטנו!" אתה אומר לסינדקוויל בחיוך וקריצה בחזרה לונסה ומאוד מקווה שזה יצליח.
    סינדקוויל חושש אך יוצא למתקפה.
    הוא משגר גחלת מפיו לכיוונו של פוקימון התנין הגדול שמחייך.
    "חסום את הגחלת בעזרת ידייך!" אומרת ונסה והפוקימון שלה מרים את ידיו הגדולות והגחלת פוגעת בהם.
    בסוף,אתה מבחין שלפוקימון של ונסה לא נגרם שום נזק.
    "פוקימון מים אתה יודע.. ועוד אחד שעבר אין ספור קרבות,אני לא חושבת שגחלת של פוקימון בלי כל כך הרבה ניסיון בקרבות יעשה משהו.." מסבירה ונסה.
    סינדקוויל מתמלא בטיפה זעם על מה שונסה אמרה ויוצא לריצה לעבר הפוקימון.
    הוא מנסה להסיח את דעתו בכך שהוא רץ בזיגזגים וכל פעם משנה כיוון.
    סינדקוויל מתקרב ומתנגש בפוקימון אך כמו חומת בטון הפוקימון לא זז מילימטר וסינדקוויל נחבט בעצמו.
    "טוב קדימה פרליגייטר,תשתמש במשאבת הידרו!" קוראת ונסה.
    מה תעשה?
    ועם אתה לא שמת לב, גם אמרת את השם של הפוקימון וגם הראת תמונה.. יותר מזה??
    - - - - - - - - - - - - - -
    אביט בסינדקוויל שליף נרגז ומתוח ואנסה להרגיע אותו, אנסה לחשוב על רעיון שיחזיר לו את הבטחון..
    'פרליגייטר בעל ראש קטן, עם נצליח להפתיע אותו ולפגוע לו בראש הזנק יורגש!'
    אמהר להגיב ואומר "קדימה סינדקוויל נראה להם, מסך עשן והתחמק, קפוץ ושוב בלימה, כוון לראשו!"

.

6. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="Black"][U][B]
    נוקו-
    מה תעשי?
    "האחות ג'וי תוכלי לרפא את וורמפל שלי וטריקו בוא גם אתה תחזור!" אני אומרת ומחזירה אותו ומביאה לג'וי את הפוקדורים שלהם ולאחר מכן מסתכלת אל האישה "סליחה? את מעוניינת בקרב שתיים על שתיים?" אני שואלת אותה ולאחר מכן לאחר שג'וי תביא לי את הפוקדורים של וומפל וטריקו אני יאמר "תודה" ויקח אותם ויסתכלת אל האישה בציפיה לתשובה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "להב חפירה שוב ! והפעם תנסה להתחמק מהזרמים החשמליים ! " אתה מורה במהירות על צ'ימ'צאר.
    צ'ימצ'אר מתחפר באדמה,אך שינקס לא משגר את הזרמים החשמליים על צ'ימצ'אר,ראה כאילו הוא טען את עצמו.
    אתה מביט בבידוף שממשיך לדבר עם צמד הסטארלים.
    שינקס מזיז את אוזניו ומנסה לשמוע,הוא עוצם את עיניו ומתרכז.
    הוא קופץ ומצליח להתחמק מהחפירה של צ'ימצ'אר.
    אחר כך הוא משגר חשמל מגופו שפוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה רבה.
    צ'ימצ'אר קם ומשתמש בצעקה,שמצליחה להמם את שינקס..
    "להב חפירה שוב ! " אומר בפעם השלישית וכנראה האחרונה,ואחשוב 'הצעקה תגרום לשינקס להיבהל והוא לא ידע מאין להב יבוא לו ! '
    ואז אורה לבידוף "תנסה לגרום לשינקס להישאר במקומו ! " ואחכה .

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    "הו לא, פידוב זריז וחזק..." אתה ממלמל בשקט,'מצאתי את הפוקימון הראשון שארצה ללכוד! אתה חושב בחיוך.
    אתה פונה אל אושוואוט ואומר לו "אושאווט, תשתמש במיקוד אנרגיה ותמקד אותה באזור הפה... לאחר מכן תשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול ותפגע בפידוב ישירות!".
    אושוואוט עוצם את עיניו ומתרכז,פידוב ממשיך לעוף באוויר ולא תוקף.
    לאחר כמה רגעים אושוואוט פוקח את עיניו ומשגר מפיו אקדח מים מהיר שנע במהירות לעבר פידוב.
    'זה אמור לעבוד...' אתה מהרהר בתקווה אך אתה רואה שפידוב הצליח להתחמק מאקדח המים!.
    פידוב צולל מהאוויר לעבר אושוואוט ומנסה לתקוף בדחיפה.
    "אושאווט, תקפוץ כשהוא מתקרב אליך, ותנחת על גבו!" אני אומר, ומוסיף, "אחוז בו חזק ותשתמש באקדח מים כשהוא באוויר!"
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-10-2011 בשעה 04:32 PM

9. משתמש מנוסה
    סליחה שלא הייתי פעיל ביומיים האחרונים...

האריסון-
    הראתי תמונה וונסה אמרה את השם שלו כי היא מכירה אותו..אבל עזוב זה סתם שטויות.
    אתה מנסה לחשוב על רעיון שיוכל להפיל את הפרליגיטור של ונסה..
    'פרליגייטר בעל ראש קטן, עם נצליח להפתיע אותו ולפגוע לו בראש הזנק יורגש!' אתה חושב בעודך מסתכל על גופו של פרליגיטור.
    "קדימה סינדקוויל נראה להם, מסך עשן והתחמק, קפוץ ושוב בלימה, כוון לראשו!" אתה קורא לסינדקוויל והוא מפזר מפיו עשן סמיך מאוד,בינתיים פרליגיטור משגר את משאבת ההידרו,היא נעה במהירות מטורפת לעבר ענן העשן וחוצה אותו.
    אתה מנסה להסתכל ולראות אם סינדקוויל נפגע אבל לפתע אתה שומע "פרלי!" פרליגיטור קורא.
    סינדקוולי הצליח לפגוע! ,"מהלך ממש יפה.. במיוחד לפוקימון מתחיל.. עכשיו פרליגיטור,ניב קרח!" קוראת ונסה.

ג'ון-
    "מדקיפ תעזור לזיגזגון! תשלח אקדח מים לעבר הסידוט שרואה את זיגזגון! ואז תתקוף בדחיפה!" אתה מורה במהירות על מדקיפ.
    הוא שולח מטר של אקדח מים מהיר לכיוון סידוט שהתקיף את זיגזגון ופוגע בו פגיעה ישירה! אך לא נגרם נזק רב מכיוון שסידוט הוא פוקימון מים.
    אתה מסתכל על זיגזגון שמחכה להוראות ממך, "תשתמש בדחיפה על הסידוט שלא רואה, ואז שהוא נפגע תשתמש בחפירה ואז תיצא אליו בכול הכוח! אתה מסוגל כי זה לא קשה!" זיגזגון המהיר מנתר לכיוון סידוט ודוחף אותו בעוצמה,סידוט שרואה קופץ על העץ ומביא לסידוט שלא רואה עלים ובהם סידוט מנגב את עיניו...
    סידוט שלפני כמה רגעים היה מכוסה בחול מסתכל בזעם על זיגזגון שמתחפר לו באדמה.. לאחר כמה רגעים הוא מגיח מהאדמה אך סידוט מתחמק,סידוט דוחף את זיגזגון..

נוקו-
    את מתהלכת לכיוון הדוכן ומחייכת לכיוון האחות, "האחות ג'וי תוכלי לרפא את וורמפל שלי וטריקו?" את שואלת ומחזירה את טריקו לפוכדור.
    "בשמחה רבה" עונה לך האחות ג'וי ברוך ולוקחת את שני הפוכדורים שלך.
    בינתיים את פונה לאישה הבלונדינית שיושבת על כיסא בחדר ההמתנה "סליחה?",היא עוצרת מלרשום ומרימה את ראשה לעבריך "כל מתוקה?", "את מעוניינת בקרב שתיים על שתיים?" את שואלת אותה בחיוך והיא מחייכת.
    "הייתי שמחה.. אבל אני לא יכולה.. אני מחכה למישהו שאמור לבוא בכל רגע.."עונה לך,בינתיים האחות ג'וי קוראת לך ומחזירה לך את הפוכדורים של טריקו וורמפל בריאים ושלמים.
    מה תעשי?

קודאק-
    "להב חפירה שוב ! " אתה מורה על צ'ימצ'אר והוא מתחפר במהירות.
    שינקס חוזר לעצמו והולך לפתח הבור האחרון של צ'ימצ'אר ומשגר לשם גל חשמל..
    אתה רואה את מה ששינקס עשה ומסתכל על בידוף "תנסה לגרום לשינקס להישאר במקומו ! " אתה אומר לו ובידוף עוזב את צמד הסטארלים וצועד לכיוון שינקס.
    הוא מנסה להסיח את דעתו ומנסה לדבר איתו,אך שינקס מתעצבן וטוען חשמל בגופו ומתכונן לשגר אותו על בידוף.
    לפתע צ'ימצ'אר מגיח מהאדמה ופוגע פגיעה ישירה בשינקס שנופל על הרצפה אך קם במהירות.
    צ'ימ'צאר שכנראה נפגע מהחשמל עומד תשוש אך נחוש להמשיך..

וואלאס-
    "אושאווט, תקפוץ כשהוא מתקרב אליך, ותנחת על גבו!" אתה מצווה על אושוואוט והוא מחכה לפידוב.
    בינתיים,פידוב צולל לכיוון אושוואוט עם מתקפת דחיפה,כשהוא במרחק מטרים ספורים אושוואוט קופץ לגובה,פידוב שנראה שהיה מוכן למקרה מתחיל לעוף לכיוונו של אושוואוט.
    פידוב מתקרב לאושוואוט ופוגע בו בדחיפה,אך הוא מחזיק בכנפו ומצליח לטפס על גבו.
    בלי לחכות אושוואוט יורה אקדח מים עוצמתי מטווח 0 על גבו של פידוב שמתרסק ביחד עם אושוואוט על הקרקע.
    אושוואוט עומד,קצת עייף ופידוב נעמד גם,הם מתבוננים זה בזה כמה רגעים ובסוף פידוב נכנע ונופל.. פידוב התעלף!

10. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ]

נוקו-
    את מתהלכת לכיוון הדוכן ומחייכת לכיוון האחות, "האחות ג'וי תוכלי לרפא את וורמפל שלי וטריקו?" את שואלת ומחזירה את טריקו לפוכדור.
    "בשמחה רבה" עונה לך האחות ג'וי ברוך ולוקחת את שני הפוכדורים שלך.
    בינתיים את פונה לאישה הבלונדינית שיושבת על כיסא בחדר ההמתנה "סליחה?",היא עוצרת מלרשום ומרימה את ראשה לעבריך "כל מתוקה?", "את מעוניינת בקרב שתיים על שתיים?" את שואלת אותה בחיוך והיא מחייכת.
    "הייתי שמחה.. אבל אני לא יכולה.. אני מחכה למישהו שאמור לבוא בכל רגע.."עונה לך,בינתיים האחות ג'וי קוראת לך ומחזירה לך את הפוכדורים של טריקו וורמפל בריאים ושלמים.
    מה תעשי?
    "אה אוקי.." אני אומרת בעצב ומנסה לא להידחף לעיניינים פרטים, לאחר מכן אני לוקחת את הפוקדורים של וומרפל וטריקו ומחפשת באזור מישהו שרוצה קרב שתיים על שתיים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "מדקיפ תעזור לזיגזגון! תשלח אקדח מים לעבר הסידוט שרואה את זיגזגון! ואז תתקוף בדחיפה!" אתה מורה במהירות על מדקיפ.
    הוא שולח מטר של אקדח מים מהיר לכיוון סידוט שהתקיף את זיגזגון ופוגע בו פגיעה ישירה! אך לא נגרם נזק רב מכיוון שסידוט הוא פוקימון מים.
    אתה מסתכל על זיגזגון שמחכה להוראות ממך, "תשתמש בדחיפה על הסידוט שלא רואה, ואז שהוא נפגע תשתמש בחפירה ואז תיצא אליו בכול הכוח! אתה מסוגל כי זה לא קשה!" זיגזגון המהיר מנתר לכיוון סידוט ודוחף אותו בעוצמה,סידוט שרואה קופץ על העץ ומביא לסידוט שלא רואה עלים ובהם סידוט מנגב את עיניו...
    סידוט שלפני כמה רגעים היה מכוסה בחול מסתכל בזעם על זיגזגון שמתחפר לו באדמה.. לאחר כמה רגעים הוא מגיח מהאדמה אך סידוט מתחמק,סידוט דוחף את זיגזגון..
    סידוט סוג עשב וכתבת מים.
    -------------------------------------
    "זיגזגון תשתמש בהצלפת זנב כדי להוריד לו את הביטחון ואז תסיים את הקרב בדחיפה! גם אתה אומר מדקיפ!" אגיד לזיגזגון ולמדקיפ בניחישות.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    סליחה שלא הייתי פעיל ביומיים האחרונים...

האריסון-
    הראתי תמונה וונסה אמרה את השם שלו כי היא מכירה אותו..אבל עזוב זה סתם שטויות.
    ------------------------
    אתה מנסה לחשוב על רעיון שיוכל להפיל את הפרליגיטור של ונסה..
    'פרליגייטר בעל ראש קטן, עם נצליח להפתיע אותו ולפגוע לו בראש הזנק יורגש!' אתה חושב בעודך מסתכל על גופו של פרליגיטור.
    "קדימה סינדקוויל נראה להם, מסך עשן והתחמק, קפוץ ושוב בלימה, כוון לראשו!" אתה קורא לסינדקוויל והוא מפזר מפיו עשן סמיך מאוד,בינתיים פרליגיטור משגר את משאבת ההידרו,היא נעה במהירות מטורפת לעבר ענן העשן וחוצה אותו.
    אתה מנסה להסתכל ולראות אם סינדקוויל נפגע אבל לפתע אתה שומע "פרלי!" פרליגיטור קורא.
    סינדקוולי הצליח לפגוע! ,"מהלך ממש יפה.. במיוחד לפוקימון מתחיל.. עכשיו פרליגיטור,ניב קרח!" קוראת ונסה.
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "תודה רבה לך, יש לי עוד כמה בשרוול!" אומר לה בחיוך בטוח ואקרוץ לה.
    לאחר מכן אסתכל על פרליגייטר ואומר לסינדקוויל "אוקיי זה היה מעולה, עכשיו חכה שניה אחת בדיוק וזנק אחורה כשנשה לנשוך אותך, ואז כוון לפה שלו ושגר גחלת חזקה!"
    ואז אעודד ואדרבן את סינדקוויל בחיוך רחב "קדימה אני סומך עליך, בוא נראה להם!"

.

13. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    "אושאווט, תקפוץ כשהוא מתקרב אליך, ותנחת על גבו!" אתה מצווה על אושוואוט והוא מחכה לפידוב.
    בינתיים,פידוב צולל לכיוון אושוואוט עם מתקפת דחיפה,כשהוא במרחק מטרים ספורים אושוואוט קופץ לגובה,פידוב שנראה שהיה מוכן למקרה מתחיל לעוף לכיוונו של אושוואוט.
    פידוב מתקרב לאושוואוט ופוגע בו בדחיפה,אך הוא מחזיק בכנפו ומצליח לטפס על גבו.
    בלי לחכות אושוואוט יורה אקדח מים עוצמתי מטווח 0 על גבו של פידוב שמתרסק ביחד עם אושוואוט על הקרקע.
    אושוואוט עומד,קצת עייף ופידוב נעמד גם,הם מתבוננים זה בזה כמה רגעים ובסוף פידוב נכנע ונופל.. פידוב התעלף!
    "יש! אתה גדול, אושאווט!" אני אומר לפוקימון שלי בהתרגשות רבה. "עכשיו, נלכוד את הפידוב הזה..." אני אומר בזמן שאני מחטט בתיקי ומוציא ממנו פוכדור ריק. אזרוק אותו על פידוב המעולף, ואחכה בציפייה.

14. משתמש מנוסה
    האריסון-
    טוב.. נראה לי שאני אאשר את זה
    "תודה רבה לך, יש לי עוד כמה בשרוול!" אתה מתחכם איתה וקורץ לה.
    אתה מביט על פרליגיטור ופונה לסינדקוויל "אוקיי זה היה מעולה, עכשיו חכה שניה אחת בדיוק וזנק אחורה כשנשה לנשוך אותך, ואז כוון לפה שלו ושגר גחלת חזקה!", אתה מעודד אותו וסינדקוויל מסובב את ראשו אליך ומהנהן.
    פרליגיטור רץ במהירות רבה לכיוונו של סינדקוויל שמתחיל לחשוש מהמהירות שלו אבל נעמד יציב.
    פרליגיטור פותח את פיו ומתכונן לנשוך את סינדקוויל שיורה גחלת לפיו של פרליגיטור אך הגחלת רק ממיסה קצת את הקרח! פרליגיטור נושך את סינדקוויל,אך זה נראה שהוא מאוד עדין איתו, "כל הכבוד!" קוראת ונסה, "עכשיו הצפלת זנב בעדינות!" מורה על פרליגיטור והוא משליך בקלות את סינדקוויל הקטן ומצליף בו בזנבו.
    סינדקוויל נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם.

ג'ון-
    בטעות
    "זיגזגון תשתמש בהצלפת זנב כדי להוריד לו את הביטחון ואז תסיים את הקרב בדחיפה! גם אתה מדקיפ!" אתה מצווה על שני הפוקימונים שלך בביטחון.
    זיגזגון רץ במהירות ומצליח להצליף את זנבו בחוזקה בסידוט ואחר כך דוחף את סידוט ומפיל אותו לקרקע ומעלף אותו.
    מדקיפ צובר תאוצה ורץ לכיוונו של סידוט ומתנגש בו בחוזקה ומצליח לעלף אותו גם.
    ניצחת!, מה תעשה?

נוקו-
    "אה אוקי.." את עונה לה ולא מעונינית להיכנס לפרטי פרטים ולוקחת את הפוכדורים של הפוקימונים שלך ויוצאת מהמעבדה.
    את מחפשת מאמן שיסכים להילחם איתך אך את לא מוצאת!
    כעבור 10 דקות את רואה איש מוזר
    "אני אסכים להילחם איתך..אבל כפרס תתני לי את הפוקימונים שלך!!"הוא אומר ומסתכל עלייך.
    מה תעשי?

וואלאס-
    "יש! אתה גדול, אושאווט!" אתה אומר לפוקימון שלך בהתרגשות!.
    "עכשיו, נלכוד את הפידוב הזה..." אתה אומר ומחפש פוכדור בתיק.
    לאחר שאתה מוציא אחד מהתיק, אתה משליך אותו על פידוב המעולף שנכנס לפוכדור.
    מתנדנד פעם ראשונה..
    שנייה..
    שלישית..
    נעצר!
    תפסת פידוב!
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    בטעות
    "זיגזגון תשתמש בהצלפת זנב כדי להוריד לו את הביטחון ואז תסיים את הקרב בדחיפה! גם אתה מדקיפ!" אתה מצווה על שני הפוקימונים שלך בביטחון.
    זיגזגון רץ במהירות ומצליח להצליף את זנבו בחוזקה בסידוט ואחר כך דוחף את סידוט ומפיל אותו לקרקע ומעלף אותו.
    מדקיפ צובר תאוצה ורץ לכיוונו של סידוט ומתנגש בו בחוזקה ומצליח לעלף אותו גם.
    ניצחת!, מה תעשה?
    'כדי לי לתפוס אותו, הוא יעזור לי במכון האבן הקרוב...' אחשוב לעצמי בשמחה ואז אזרוק פוקדור על אחד הסידוטים תוך כדי שאני אומר: "פוקדור צא!"

עמוד 9 מתוך 70 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •