Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: Move Tutor Attacks

1. משתמש מנוסה
    שם: צבי
    (1) בכללי מה זה?

(2) איך אני מלמד אותם לפוקימון?
    מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי

[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:

כמעט לכל פוקימון יש התקפות אותן הוא יכול ללמוד בדרך מיוחדת - דרך מלמדי המתקפות. במשחקים האלה, הם נמצאים ברחבת ה-battle Frontier [בעיר מכון המתכת]. את ההתקפות שכל פוקימון יכול ללמוד דרך ה-mt תוכל לבדוק בסרבי כמובן בקטגוריה של Dppthgss. אם תסתכל, תראה שעל מנת ללמד כל מתקפה עלייך להשיג מספר מסויים של Bp [battle Points - נקודות קרב]. כדי להשיג נק' קרב, עלייך להכנס לרחבת הbattle Frontier שנמצאת במעלה הרחבה הראשונה [לא איפה שכל העצים].

כשתעבור את הדלתות וכו' תראה רחבה ענקית ויפה של מלא בניינים מיוחדים כאלה, ובכל בניין יש "משחקונים" שונים שאם אתה מנצח בהם תוכל לקבל נק' [לצערנו - לכל היותר 4]. אני אישית מציע לך לנסות ללכת הכי ישר ולמעלה - שם נמצא הbattle Tower. לבאטל טאוור נכנסים עם שלושה פוקימונים [לגבי הרמות אני לא בטוח איך זה עובד], אבל אני אישית נכנס לשם תמיד עם שלושה ברמה 50. במגדל אתה נלחם מול שבעה מאמנים ברצף [כמובן יש ריפוי של הפוקימונים אחרי כל קרב], ואם תנצח את כל השבעה - תזכה ב3 נק'. יש האומרים כי אחרי שמנצחים מספר מסויים של ניצחונות את מגדל הקרבות, תפגש עם "מוח" החזית ואם תנצח אותו תקבל הרבה יותר נקודות [כמובן הוא יהיה יותר חזק מהמאמנים הפשוטים]. עוד דבר נחמד שאני אוהב ללכת אליו הוא ה-battle Factory. כדי להגיע אליה תלך הכי ימינה מהבאטל טאוור. נדמה לי שהחוץ שלה הוא בניין תכלת כזה. ב-battle Factory תוכל לבחור באופציה של קרב זוגות\יחידים ורמות 50 או 100. עם כניסתך למשחק, יציעו לך שלושה פוקימונים משובחים [מבחינת טבע ולרוב גם מבחינת התקפות], שאיתם "תשכיר" למשך משחקך. [לפני כל קרב אומרים לך מי יהיו האויבים שלך אצל היריב, שגם לו יש שלושה, ואחרי כל קרב תוכל להמיר אחד מהפוקימונים שלך באחד מהפוקימונים של היריב. אחרי כל קרב אפשר להחליף פוקימון אחד בלבד.] כמובן שאם בחרת באפשרות של רמות 100, תפגוש שם פוקימונים מטורפים [גם בצד שלך וגם בצד של היריבים שלך], ובגירסה של הרמות הנמוכות תפגוש פוקימונים פחות טובים. אני אישית נהנה יותר לשחק בזו של הרמות הנמוכות. ניצחון במשחק זה ייתן לך 4 נק' קרב, אך לרוב הוא יותר קשה ממגדל הקרבות.

מקווה שעזרתי. לגבי שאר האטרקציות בחזית הקרב, אני פחות יודע להסביר, אבל אני מניח שהכל נמצא בסרביי אם תרצה לגלות עוד מידע...

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה עזר לי.
    אבל אני מנסה ללכוד cherubi ובסרבי כתוב שבלב זהב צריך לנגוח "עצים מיוחדים" נגחתי עצים פול פעמים ולא מצאתי אותו. אולי זה קשור לזה שרשום "עצים מיוחדים"?

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    קשור לזה בהחלט...

תחפש בסרביי מהם העצים המיוחדים
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

עשית Headbutt בעצים של הפארק הלאומי [במעלה העיר גולדנרוד] ?
    אם זה לא עבד, תנסה אולי ביום רביעי\חמישי של המשחק ללכת בפארק ולהפעיל את התחנה השמאלית קיצונית מלמעלה. באחד מן הימים - רביעי או חמישי אם תפעיל את הרדיו "יימשכו" לסביבה יותר פוקימונים ממחוז סינו [דור רביעי] והואן [דור שלישי]. תרפרף פה על העמוד הראשון של האשכולות בתת-פורום הזה ותראה מדריך שkodak הכין הנקרא "sound". בו הוא מסביר איך לגרום לפוקימונים מדורות אחרים להופיע במשחק. לפי המדריך שלו, צ'רובי לא מופיע בדרך הרדיו [ הדרך שהצעתי לך לנסות ] , אבל אולי תופתע לטובה אם תנסה באחד מהימים רביעי\חמישי... בכל מקרה, אני ממליץ לך להציץ אצלו במדריך ;)

6. משתמש מנוסה
    מצאתי את הפיתרון למרות שהאמת היתה לי השערה שזה זה:

בפארק הלאומי ישנו אזור מיוחד עם עץ שנראה בול אותו דבר רק שהוא מתוכנת עם צ'רבי.
    מה שהבאסה זה שאני צריך לנצח את כל 16 המכונים כדי להגיע לשם (צריך Hm8) וביינתים עברתי רק 9...
    לא משנה בעצם כי אני מריץ אותם בטיל... טוב תודה - אפשר לנעול!!!

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •