אוקיי אני אנסה לתת לכם את השיטה שלי ליצירת פייקים.. שיטת הבועות!
כשפיקסלתי את צ'ויסטרק (מפותח המים השני) נותרו כמה שאריות שבחרתי לא למחוק.. שילבתי עם עוד פיקסולים שבניתי אבל הרבה זה טבעי..
שיטת הבועות עובדת ככה.. קודם כל רעיון יש? יופי!עכשיו תנסו לצייר אותו בפשטות יתר על דף נייר..
לא.. אתם לא עומדים לסרוק את זה.. פשוט לצייר שיהיה לכם מול העיניים מה אתם צריכים לעשות!
עכשיו..
לא משנה מאיפה תתחילו את הפייק.. אני מעדיף מהראש
שלב ראשון: יצירת הראש
צרו בועת פיקסלים על ידי ציור או סתם לקחת ת'דבר הזה בצד ולעשות עיגול..
ביקעו אותו.. ותציירו את האיזור לעיןלאחר מכן תוסיפו את האוזניים או את המחושים או מה שאתם רוצים..
אתם רואים? בסיס לראש כבר יש לכם! עכשיו תוסיפו את כל מה שבאלכם!
שלב שני: הגוף
תעשו שוב בועה כרגיל אתם יודעים.. ועוד שתי בועות דקות יותר.. שיהיו הרגליים..
עכשיו חברו הכל כמו בציור.. ותמחקו את הקווים הנותרים שלא צריך.. תנו זווית טיפה לכל בועה שתיראה יותר נורמלית.. תשחקו עם זה עד שיראה לכם בסדר!
עכשיו.. תגביהו את מה שיצא קצת.. ותנו לו מיקום ליד שלו.. הדביקו את הראש.. והינה כבר תוצאה נחמדה.. אבל אנחנו שואפים ליותר! עכשיו תמחקו את היד אבל תזכרו ששם היא נמצאת כן? יופי! עכשיו אנחנו רוצים לתת לו מראה יותר שופע ונחמד.. קודם כל נוריד את הגיבנת המוזרה שיצאה לו (אם לא יצא לכם ויצא לכם גב יפה תשאירו)
עכשיו נעגל את הבטן וניתן לה שיפוע קטן שיראה כמו הפרדה בין הבטן לתחילת הרגליים.. נרחיק בין הרגליים טיפה!
ונצייר רגליים הרבה יותר יפות.. אין לי דרך להסביר איך מציירים רגליים כאלו.. פשוט תנסו לפי פוקימונים קיימים.
עכשיו האקססוריז כזה.. זנב.. קישוטים... כל אלה!
שלב שלישי: צביעה והצללה
ביחרו צבעים מרכזיים.. ואז עשו 4 צבעים לכל צבע שבחרתם.. למשל כחול? אז כחול בהיר.. כחול.. כחול כהה.. כחול ממש כהה.. וכחול יותר כהה בשביל קווי המתאר.. לפעמים אפשר להסתפק ב3.. אני אוהב עם 4!
הצלילו לפי שיטת השמש.. ותעשו קווי מתאר! והינה לכם וואלה...... הפייק שלכם יפה ונחמד!
אני רוצה לראות פה עבודות שלכם אנשים! לפי השיטה שלי כמובן