Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    איך אני יכול להשיג את המידע על הפוקימונים האגדיים שיהיו לי בפוקדקס?

אני כבר עברתי את הליגה ועדיין לא ראיתי את כולם...

תודה למי שיעזור

2. משתמש מנוסה
    מה זאת אומרת אגדיים אתה מתכוון לפוקמנים הקטנים האלה רמות 50 אם כן אז אחרי הליגה אמור להפתח לך 3 נהרות חדשות תסתכל במפה איפה המהרות ואז תיכנס למערה יהיה לך שם פוקמון אגדי רמה 50 אחד בצבע צהוב השני יהיה לך רמה 50 בצבע כחול ויהיה לך פוקמון אגדי רמה 50 בצבע אדום שתדבר איתו הוא יברח ויסתובב ברחבי שינו שתוכל לתפוס אותו בפוקדע ולדעת איפה הוא נמצא

3. משתמש מנוסה
    אני צריך לראות את החמישה פוקימונים האחרונים.. שניים מהם ראיתי (דיאלגה ופלקיה)

וחסרים לי את השלושה פוקימונים שהם לפניים בפוקדקס (אני גם לא יודע איך קוראים להם)

זה מה שיש לי בפוקדקדס

------
    ------
    ------
    dialga
    palkia

4. משתמש מנוסה
    שם: מור
    יש את גריאטינה, מאנפי ושיימין
    חזרתי!!

5. משתמש מנוסה
    תודה אבל אני רוצה לדעת איך לראות אותם (אם איפשר אז גם להשיג)

6. משתמש מנוסה
    מצטער על זה שאני שולח פעמיים אבל אני לא מוצא את המהרות האלו איפה הם???

7. משתמש מנוסה
    אוקי כמה דברים
    אחד כותבים מערות,ועוד דבר את שיימן ומאנפי אי אפשר לימצוא באימולטור במחשב אלה עם יש לך קודים..אפשר להשיג אותם רק בDS האמיתי..ואת גריטנה אתה מוצא אחרי הניושל דקס ואז אתה יכול לימצוא אותו את רג'יג'יג'אס אתה צריך להעביר לDS את שלושת הרג'ים ואז אפשר ..את דארקי ארסוס שיימן מאנפי אי אפשר להשיג במחשב..אם יש לך קודים אז אפשר..
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

8. משתמש מנוסה
    כמה שאלות:

אני צריך להשתמש בקודים בשביל למצוא את השלושה פוקימונים שהם לפני דיאלגה ופלקיה בפוקדקס? אז איפשר את הקוד?

איפה המערות נמצאות?? חיפשתי ולא מצאתי אף מערה שלא הייתי בה...
    (תגידו לי באיזה ערים הם נמצאות ואיפה..)

תודה לכל העוזרים

9. משתמש מנוסה
    איזה משחק אתה משחק??
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

10. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by pelegasd@Sep 17 2008, 01:31 PM
    כמה שאלות:

אני צריך להשתמש בקודים בשביל למצוא את השלושה פוקימונים שהם לפני דיאלגה ופלקיה בפוקדקס? אז איפשר את הקוד?

איפה המערות נמצאות?? חיפשתי ולא מצאתי אף מערה שלא הייתי בה...
    (תגידו לי באיזה ערים הם נמצאות ואיפה..)

תודה לכל העוזרים
    שלושת הפוקימונים שאתה מדבר עליהם הם השלישיה האגדית של שינו, פוקימוני התחושה.
    אחרי שאתה משחרר אותם מהמחבוא של צוות גלקטיק, ואחרי שאתה מנצח את האגדי הראשי של המשחק שלך, הם יהיו כל אחד במערה שלו בכל אחד מהאגמים במשחק.
    אגם אחד נמצא איפה שבחרת את הפוקימון הראשון שלך. תשחה לאמצע האגם ותראה מערה. כנס אליה, דבר עם הפוקימון והוא יברח. הפרופסור יבוא ויגיד לך שאם יש לך אפשרות בפוקטאץ&#39; שמקבלים מהמנהל של חברת הפוקאטץ&#39; תוכל לאתר אותו. הוא יהיה ברחבי שינו, אבל לפני שהוא יברח הוא יביא לך תמונה שלו לפוקדע, אז לתפוס אותו לא ממש חשוב עכשיו.
    האגם השני נמצא מתחת לעיר מכון הלוחם, מכון 3, וילסטון. רד מתחת לעיר ותגיע לדרך ששכחתי את מספרה. תמשיך לרדת עד שתגיע לאזור שמחוץ לאגם. כנס בכניסה שם ותגיע למקום שהיה פה מקודם מיובש ועם מג&#39;יקארפים על האדמה. עכשיו האגם יהיה מלא במים. תשחה, תגיע למערה, תדבר עם הפוקימון והקרב יתחיל.
    האגם השלישי נמצא משמאל לעיר מכון 7, מכון הקרח, איפה שדיברת עם היריב שלך ועם אחת ממנהיגי צוות גלקטיק. שוב, תשחה, כנס למערה ותלחם בפוקימון.

שימיין לא נמצא בשינודקס. מאנפי כן, הוא הפוקימון ה-151, אבל לא צריך לראות אותו בשביל להשיג את הנשיונלדקס.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by stm@Sep 17 2008, 02:03 PM
    שלושת הפוקימונים שאתה מדבר עליהם הם השלישיה האגדית של שינו, פוקימוני התחושה.
    אחרי שאתה משחרר אותם מהמחבוא של צוות גלקטיק, ואחרי שאתה מנצח את האגדי הראשי של המשחק שלך, הם יהיו כל אחד במערה שלו בכל אחד מהאגמים במשחק.
    אגם אחד נמצא איפה שבחרת את הפוקימון הראשון שלך. תשחה לאמצע האגם ותראה מערה. כנס אליה, דבר עם הפוקימון והוא יברח. הפרופסור יבוא ויגיד לך שאם יש לך אפשרות בפוקטאץ&#39; שמקבלים מהמנהל של חברת הפוקאטץ&#39; תוכל לאתר אותו. הוא יהיה ברחבי שינו, אבל לפני שהוא יברח הוא יביא לך תמונה שלו לפוקדע, אז לתפוס אותו לא ממש חשוב עכשיו.
    האגם השני נמצא מתחת לעיר מכון הלוחם, מכון 3, וילסטון. רד מתחת לעיר ותגיע לדרך ששכחתי את מספרה. תמשיך לרדת עד שתגיע לאזור שמחוץ לאגם. כנס בכניסה שם ותגיע למקום שהיה פה מקודם מיובש ועם מג&#39;יקארפים על האדמה. עכשיו האגם יהיה מלא במים. תשחה, תגיע למערה, תדבר עם הפוקימון והקרב יתחיל.
    האגם השלישי נמצא משמאל לעיר מכון 7, מכון הקרח, איפה שדיברת עם היריב שלך ועם אחת ממנהיגי צוות גלקטיק. שוב, תשחה, כנס למערה ותלחם בפוקימון.

שימיין לא נמצא בשינודקס. מאנפי כן, הוא הפוקימון ה-151, אבל לא צריך לראות אותו בשביל להשיג את הנשיונלדקס.
    תודה רבה&#33; זה מה שהייתי צריך

12. משתמש מנוסה
    שם: מור
    איך לעזאזל שכחתי את אזלף אוקסי ומיספריט&#33;?????????????????????
    חזרתי!!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •