אני עושה משחק תפקידים ולשם כך אצטרך מידע על הפוקימונים האגדיים מהדור החמישי. אני לא יודע איפה לחפש אז אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה.
תודה מראש!![]()
אני עושה משחק תפקידים ולשם כך אצטרך מידע על הפוקימונים האגדיים מהדור החמישי. אני לא יודע איפה לחפש אז אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה.
תודה מראש!![]()
אתה יכול להיות יותר ספציפי? על איזה אגדיים אתה צריך מידע?
בסדר, הינה כל האגדיים מהדור החמישי:
מספר 000 ברשימת פוקידע אנובה:
ויקטיני - פוקימון הניצחון.
הוא נחשב כהתגלמות הניצחון. אם למאמן יש בעלות עליו, על ויקטיני לנצח בכל קרב לא משנה מה.
הוא מסוגל אפילו ליצר בתוכו אנרגיה אין סופית ולחלוק את האנרגיה עם פוקימונים ובני אדם.
שלישית המוסקטרים - קובליון, טרקיון וויריזיון - וקלדאו
שלושה פוקימונים המבוססים על שלושת המוסקטרים. הם אחראים להגן על בית שלהם שנהרס ע''י בני אדם,
אך ידוע גם שהם גם תקפו את טירות בני האדם בתקופת הבניים. עם זאת שהם שלישייה, יש עוד חבר נוסף, קלדאו.
כשהבית שלהם נהרס בשריפה, קאלדו הצליח להינצל מהשריפה.
שלישיית הקאמי - לאנדורוס, טורנאדוס וטאנדורוס
מבוססים על האלים היפנים - פוג'ין, אל הרוח, רג'ין, אל הברקים והרעמים ולנארי, אל הפוריות. ביחד, הם מייצגים את
השמיים ואת אפקט השמיים על פני האדמה.
שלישיית הטאו - זקרום, רשיראם וקיורם.
זקרום ורשיראם מיצגים את היין והיאנג. במקור, הם היו דרקון אחד שעזר לאחד את האומה במחוז אנובה, עד שיום אחד שניי אחים, שהיו מייסדי האום, רבו וכתוצאה מכך הדרקון פוצל לשני חצאים - זקרום ורשיראם. יש לא מעט וויכוחים על כך שקיורם קשור איכשהו אליהם, קשר הדוק, כמו שגיראטינה קשור לפאלקיה ודיאלגה.
מילוטה - פוקימון ההשראה.
מייצג את המחול והשירה. מסוגל ליצור השראה ויצירתיות.
ג'נוסקט -
פוקימון שנוצר ע''י צוות פלזמה.
היה מאובן בעברו והפך למפלצת רובוטית.
צוות פלזמה יצרו אותו בתור "הפוקימון החזק ביותר שהעולם ראה אי פעם".
יש לו מתקפה אישית שנקראת פיצוץ טכנו, יחד עם קלטות מיוחדות הנותנות למתקפה כוח של אותו קלטת, שכל קלטת מחזיקה סוג.
מעולה.
אפשר לנעול, או עוד משהו?
זה קלדאו, נתתי לך מידע עליו.
ננעל.
אל תהסס לשאול עוד שאלות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)