דיווחים: פרגוסון רוצה את ההולנדי כמחליפו של אדווין ואן דר סאר. בטורינו מתכוננים לאפשרות שג'יג'י בופון יעזוב: "יש לי רק שתי ידיים. הגיע הזמן להרחיב את האופקים"
הקיץ עוד לא כאן, אבל כבר יש מלפפון פוטנציאלי שמכוון לאנגליה או איטליה בעונה הבאה. סוכנו של שוער אייאקס מרטין סטקלנבורג הודיע היום (רביעי) כי נעשו מספר פניות בנוגע לרכישתו "ממועדונים גדולים בפרמייר ליג ובסרייה A". בממלכה ובארץ המגף לא היו צריכים מעבר לכך בכדי לכוון לקבוצות שמחפשות שוער לשנה הקרובה: מנצ'סטר יונייטד ויובנטוס.
השדים האדומים יפרדו בסיום העונה מאדווין ואן דר סאר שיפרוש לאחר 21 שנות קריירה, ומי שצד את עיניו של סר אלכס פרגוסון הוא השוער ההולנדי שעמד בשער האורנג' במונדיאל האחרון, כולל בהפסד 1:0 לספרד בגמר.
באיטליה צוטט בופון לאחרונה כאחד שמחפש אתגרים חדשים: "אני כאן כבר הרבה שנים. זכיתי עם יובנטוס באליפויות וירדתי איתה ליגה, אבל בגילי אפשר להרחיב אופקים בלי להרגיש אשם. אני אוהב את המועדון הזה". מנגד, גם ביקורת נשמעה מצדו בנוגע ליכולת של הגברת הזקנה בשנתיים האחרונות: "אני רוצה שיובה תצליח, אבל יש לי רק שתי ידיים. צריך יותר מזה בשביל שהמועדון יזכה בתארים".
סוכנו של סטקלנבורג, רוב יאנסן, התייחס לאפשרות שסטקלנבורג ישקול מעבר ליובנטוס במקרה של אי העפלה לליגת האלופות: "יובה זה מועדון גדול. ואן דר סאר הגיע אליה ב-1999 ושיחק בגביע אופ"א וגם למרטין לא תהיה בעיה לעשות זאת".
------------
http://www.sport5.co.il/articles.asp...=97204&lang=HE
------------
דעה אישית
שוער ענק יהיה אחד השוערים הטובים בעולם ללא שום ספק
מאחל לו בהצלחה לכל מקום שיגיע (חוץ מברצלונה)