טוב הנה כול שעורי הבית :
![]()
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
*דאבל פוסט למען פירסום שיעורי בית*
אוקיי !
עכשיו מתחיל הכיף האמיתי !
עכשיו נתחיל בשיעור הבא, אך לפניי זה כל אחד צריך לרשום איזה שני פוקימונים הוא הולך לשלב פה..
לאחר מכן שינסה לצבוע בשיטת השיעור ה1 ויוסיף חלקים לפי השיעור של עומר,לאחר מכן נגיד ועשיתי את צ'ימצ'אר בסיס וסקווירטל משנה, עכשיו אני אעשה סקווירטל בסיס וצ'ימצ'אר משנה..
אחר כך,כל אחד יקבל מדריך לשיפור עצמי ממני !
אז תתחילו לפרסם עבודות ! שיעורי בית !
ספוילר
אלמוג- לא רואים את מורקרוו מספיק,הייתי עושה את הכנפיים יותר קטנות..
יש עוד שרוצים ללמוד שילובים ? מי שלא יכין את השיעורים יצא מהבית ספר !
ספוילר
חוק: כל הזמן לשים את ספרייט המשנה לידך !
- ראיית הגב-קודם כל,אני מוחש את הזנב,כדיי שאני אוכל לראות את הגב,לאחר שראיתי את הגב,אני יכול לעשות הכל,לאחר מכן אני גם מוחק את הידיים, למה? כדיי להוסיף את הסנפירים של לנטורן.
- החלפת ידיים-אני מוציא את הסנפירים שלו ושם כך שהם יהיו בחוץ,(מחוץ לגופו) ואז אני מדביק אותם על פוליטוד בצורה הכי טובה שאני יכול.
- תיקון בעיות-עכשיו מסתכלים על הפייק ועל הבעיות בו,אני ראיתי שבידיים יש בעיקר בעיות, במה? בהצללה של היד הימינית ובאורך היד השמאלית.אז את היד השמאלית אני מתקן ומפקסל,ואת הימינית אני צובע מחדש לפי ההצללה.
- הוספה מהמשנה-מה עוד בולט אצל לנטורן שלא נמצא כבר? המסיכה על העיניים שלו! אז הוספתי אותה וצבעתי,גם הצללתי מחדש,זה חשוב.
- תיקון+הוספה-עכשיו כמו שרואים ב-4,זה נראה מוזר כי גם הפה צהוב,אז מה שעשיתי זה החזרתי את הפה למצבו הרגיל ! כחול ! ; זוכר שהתחלה הורדנו את הזנב? עכשיו צריך להוסיף אותו מחדש.
- וזהו ! השילוב מוכן !
ספוילר
dor_rod - טוב..
אלמוג- כן מוזר..בסדר תעשה לזה שמעלייך לאחר שהוא יפרסם..
ועכשיו הבנתי למה השילוב שעשית היה שונה משלי ! עשית אושוואט בסיס ואני עשיתי את פיפלאפ !
-------
השילוב יצא נחמד..אבל ה'צעיף' של פיפלאפ לא יצא טוב כלכך..
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)