כל הפורום החדש מורכב מהספאמרים וגם הלא ספאמרים של הפורום הזה.../=
כל הפורום החדש מורכב מהספאמרים וגם הלא ספאמרים של הפורום הזה.../=
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
מישהו פה?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני...
מה קורה יפקח לשעבר?
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
למה נראה לכם שמישהו ישנה את האופי שלו ע''י פורום?
אולי התנהגות, לא אופי.
ולא הבנתי, פתחו פורום חדש?
היי כולם.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
אני כן פורש מ"הקהילה" (כבר כולם בפורום החדש ממילא) אני מגבה את כל המדריכים שלי כי הפורום עומד להיסגר לפי ערכתי.
בניהול אני אשאר אם יש משהו במשחקים כלליים אני אהייה פעיל שם מבחינת שאלות ותשובות אם מישהו יתחיל להשקיע שם אני אחזור להשקיע בפורום שלי אבל אנשים פה לא מעריכים את מה שאני עשיתי עד עכשיו בכלל כמה תגובות היו בסך הכל 2-3 על כל משחק דפדפן שאני מפרסם? תעשו לי טובה, אף אחד לא מעריך בשיט את מה שעשיתי למען הפורום בפורום הזה אפילו ווינר לא רצו לתת לי על כל ההשקעה (כי אין בחוקים)
וחוץ מזה האנשים עם השאלות המגוחכות שלהם "שישייה" בעיקר הם רוצים שישייה נותנים להם אבל זה לא לויפי זה סתם לכיף אז אני חושב Wtf למה בכלל פתחת נושא לגבי שישייה אם זה לא לויפי מה המטרה של הנושא הזה בכלל! וגם הנושאים של הקודים שיגעו אותי כמה אפשר להיות לוזרים קצת חשיבה!
הורדות- קשה לחפש בגוגל The Pirate Bay + שם המשחק ?
באמת שגם אני כותב מדריך שלם במשך חודשיים של סיום Bw וגם רק נובים הגיבו שם אפילו לא תגובה מסכנה של אף אחד מהקהילה במדריך אתם באמת שנמאסתם עליי לפרגן אתם לא יודעים אז מגיע לכם להישאר בלי מדריכים חדשים ומעודכנים, אי מפסיק לעדכן את המדריך של Bw ומעביר אותו לפורום החדש!
חוץ מזה שרותם די נטש את הפורום...
אם הפורום לא יהפוך לכללי בקרוב אני גם פורש מניהול
למה אני יורד על הפורום? כי מגיע לו אנשים לא מפרגנים ומתנהגים כמו נובים הקהילה מפורקת פה זה סתם פורומים בלי אנשים לדעתי
רציתי לעשות פרוייקט פוקידע וירקתם לי בפנים אני מרגיש שכל ההשקעה שלי כאן הלכה לעזאזל
במשחקי הדפדפן בדקתי אם אתם קוראים את הסיקורים בכלל והגעתי למסקנה שלא בכלל לא קוראים כלום! אין טעם לכתוב סיקור ארוך אם כך
והנה ההוכחה הכי טובה למה אני פורש מה"פעיל מאוד" ל"פעיל רק בפורום שלו" אני כותב תגובת פרישה ואף אחד אפילו לא מגיב עלייה כולם פה אדישים אתם פשוט מגעילים אותי זה הכל מי שחושב שהוא בוגר מספיק
שידבר איתי במסן: ILAN15@HOTMAIL.CO.IL
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אתה פורש אילן? למה? וחבל...
נ.ב קנו לי משקפים![]()
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
מה אתה רוצה?
גם אני מתעצבן שכולם בנו''ד ובמשחקי תפקידים, אבל אין מה לעשות.
אתה יודע כמה אני השקעתי בסיקורים שלי? תראה את הסיקור על שלושת הרג'ים בקושי קיבלתי תגובות.
הפורום שאני מנהל בפח, אני מנסה להחיות אותו אבל אין משתמשים בפורום.
אתה רציני? אתה לא יכול לרדת על אנשים, אתה מנהל. קח את זה איתך. אם יש לך סוג של סמכות במקום כל שהוא, אתה צריך להראות שהוא מגיע לך.
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)