פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית תגיד התגובה שלי טובה? שחכתי שאני לא יודע מי זה טפייג אז אני רוצה לערוך ולהוסיף שאני בודק עליו בפייקדע. אתה עדיין לא קיבלת את הפקוגייד... וגם התגובה יותר מדי כי אתה ממשיך לעצמך, פשוט תכתוב שאתה בוחר בטפיג וגם תכתוב שאתה רוצה לדעת על הפוקימון הזה.
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Batista אתה עדיין לא קיבלת את הפקוגייד... וגם התגובה יותר מדי כי אתה ממשיך לעצמך, פשוט תכתוב שאתה בוחר בטפיג וגם תכתוב שאתה רוצה לדעת על הפוקימון הזה. טוב בפעם הבאה אני אכתוב יותר קצר. אבל אתה אומר שאוסר קצר מדי כי זה לא מושקע. זה מסובך לאזן את זה.
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית טוב בפעם הבאה אני אכתוב יותר קצר. אבל אתה אומר שאוסר קצר מדי כי זה לא מושקע. זה מסובך לאזן את זה. כתבתי שאני רוצה מושקע.
פורסם במקור על ידי Batista כתבתי שאני רוצה מושקע. תחליט שלוש שורות או שורה. שאני ממשיך לי או שזה לא כל כך מושקע. בחירה שלך.
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית תחליט שלוש שורות או שורה. שאני ממשיך לי או שזה לא כל כך מושקע. בחירה שלך. תעשה מה שאתה חושב, אני מעדיף את זה שאתה לא ממשיך לעצמך אבל בלי שגיאות כתיב.
פורסם במקור על ידי Batista תעשה מה שאתה חושב, אני מעדיף את זה שאתה לא ממשיך לעצמך אבל בלי שגיאות כתיב. טוב,זה בשגיאות כתיב? בדקתי לא ראיתי כלום.
פורסם במקור על ידי indoneJa קוראים לי ראול אני יודעת, אמרת לי ~.~ פורסם במקור על ידי Batista תעשה מה שאתה חושב, אני מעדיף את זה שאתה לא ממשיך לעצמך אבל בלי שגיאות כתיב. גם אתה לא סובל שגיאות כתיב?
ספוילר
פורסם במקור על ידי fire-nel אני יודעת, אמרת לי ~.~ גם אתה לא סובל שגיאות כתיב? ואני לא סובל איטיות כי בתקופה שהנו"ד היהי מלא באיש ושהשקעתי בתגובות,הגבתי ממש לאט יחסית לכולם,למדתי מזה לעבוד מהר יותר אך להיות פזיז.
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית טוב,זה בשגיאות כתיב? בדקתי לא ראיתי כלום. לא אבל אני בודק אותך. פורסם במקור על ידי fire-nel גם אתה לא סובל שגיאות כתיב? קן, זא מאהצבנ עוטי!
זזתי
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר מתנה מדניאל
ביי ראול.
מה קורה?
היי עומר,מה קורה? אצלי רק דברים רעים
למה?
פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo למה? קיבלתי מלא שיעורים,כולם פורשים מהפורום,השילובים היחידים שנתנו לי לעשות מסובכים והם שוברים יל את הראש,יש לי עומס. נראה לי שהז מספיק סיבות. איך אצלך?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום