Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 58
  1. משתמש מתחיל
    שמע ואתה יודע לפתור את הבעיה למשל שאטני סקריפט של טקסט שהוא מדבר זה עם סימני שאלה אבל הוא עושה מה שהוא צריך לעשות?

2. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי meir4321 צפה בהודעה
    שמע ואתה יודע לפתור את הבעיה למשל שאטני סקריפט של טקסט שהוא מדבר זה עם סימני שאלה אבל הוא עושה מה שהוא צריך לעשות?
    באיזה תוכנה אתה משתמש ?

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מתי ההורדה תצא?

4. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    מתי ההורדה תצא?
    הבטא הראשונה תצא ביום שלישי שבוע הבא
    היא תכלול איוונטים חדשים,שחקן חדש,מכונות חדשים,גראפיקה חדשה,יריבים חדשים.
    זה ממש קשה לעשות משחק כזה ולכן לוקח לי קצת זמן...

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    אוקיי,
    תעשה:
    -יותר משלושה התחלתיים לבחירה
    -תעשה מערה שעוברים בה דרך חמישה זוגות של לוחמים עם פוקימונים די חזקים ובסוף מגיעים לאיזו עיר חדשה שיש בה עוד מכון של פוקימונים ערוכים או עם סוגים שונים.
    -שניתן לתפוס את כל האגדיים, אבל בשביל כל אחד תריך איזו משימה קטנה,
    -שהיה אפשר למצוא חפצים שמפתחים כמו את מגמרטור ואלקטוויר אבל שלא ניצטרך להחליף שנכול רק לשים את זה על הפוקימון ולהעלות אותו רמה
    -מסך פתיחה מיוחד
    -בסוף המשחק תשים אויב שכל הפוקימונים שלו רמות 90+ ואנחנו צריכים להביס אותו ואז מקבלים ממנו פוקימון אגדי מסוים.
    -שהמשחק לא יתקע ושאהיו מקומות שאי אפשר לעבור בהם כשרואים שיש דרך

בהצלחה! אני אשמח לשחק במשחק!!

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

6. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~♣Gaara Sannin♣~ צפה בהודעה
    אוקיי,
    תעשה:
    -יותר משלושה התחלתיים לבחירה
    -תעשה מערה שעוברים בה דרך חמישה זוגות של לוחמים עם פוקימונים די חזקים ובסוף מגיעים לאיזו עיר חדשה שיש בה עוד מכון של פוקימונים ערוכים או עם סוגים שונים.
    -שניתן לתפוס את כל האגדיים, אבל בשביל כל אחד תריך איזו משימה קטנה,
    -שהיה אפשר למצוא חפצים שמפתחים כמו את מגמרטור ואלקטוויר אבל שלא ניצטרך להחליף שנכול רק לשים את זה על הפוקימון ולהעלות אותו רמה
    -מסך פתיחה מיוחד
    -בסוף המשחק תשים אויב שכל הפוקימונים שלו רמות 90+ ואנחנו צריכים להביס אותו ואז מקבלים ממנו פוקימון אגדי מסוים.
    -שהמשחק לא יתקע ושאהיו מקומות שאי אפשר לעבור בהם כשרואים שיש דרך

בהצלחה! אני אשמח לשחק במשחק!!
    תודה רבה לך!!
    עצות טובות מאוד.
    אני אפרסם את הבטא הראשונה ביום שלישי
    הבא.
    הבטא הראשונה לא תכלול את כל המאפיינים האלו.
    תודה רבה!

7. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    תעשה ככה בנוסף:
    תעשה אם אפשר שבנקודות מסויימות אתה משיג חבר חדש(יריב) שבמקומות מסויימים הוא נלחם מולך. אם אתה מנצח אתה מקבל ממנו כסף ופוקימון רק בשביל לאמן אותו בשבילו וכשאתה נלחם מול יריב אחר, אתה מחזיר לחבר השני את הפוקימון. ותעשה שיהיה אפשר שדמויות שהם חברים שלך ילכו אחריך לכל מקום, זה יהיה מגניב. תעשה אפשרויות שוות יותר, אם אפשר שהפוקימון ילך אחריך אפילו.
    Spoiler ספוילר

8. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי fire-nel צפה בהודעה
    תעשה ככה בנוסף:
    תעשה אם אפשר שבנקודות מסויימות אתה משיג חבר חדש(יריב) שבמקומות מסויימים הוא נלחם מולך. אם אתה מנצח אתה מקבל ממנו כסף ופוקימון רק בשביל לאמן אותו בשבילו וכשאתה נלחם מול יריב אחר, אתה מחזיר לחבר השני את הפוקימון. ותעשה שיהיה אפשר שדמויות שהם חברים שלך ילכו אחריך לכל מקום, זה יהיה מגניב. תעשה אפשרויות שוות יותר, אם אפשר שהפוקימון ילך אחריך אפילו.
    שדברים ילכו אחריך,אני לא כ"כ יודע לעשות...
    והעצות האחרות מאוד יעזרו לי מאוד.

9. משתמש מתחיל
    שמע ניסיתי להשתמש במסמך טקסט רגיל ולא בxse כי לא מצאתי לזה הורדה. אבל אחר כך עשיתי לפי מדריך בpokewitch.
    וזה עושה מה שהוא אמור לעשות אבל במקם באנגלית הוא רושם סימני שאלה.
    אם אתה יכול אתה יכול להביא לי הורדה של ה xse כי אחרי שפירמטתי תמחשבנמחקו לי כל הtiles של alucus וכל זה וכל התוכנות לעריכה.

10. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תעשה שהמשחק מתחיל בבית של וואלי אחרי שנורמן (מנהיג מכון 5) מסביר לו על עולם הפוקימונים והוא מוציא זיגזאגון. תעשה שלא תהיה בחירת שם, ושהוא מתכווץ כזה כמו במשחקים ורואים אותו בבית שלו.
    הוא יורד למטה ואמא שלו שואלת אם הוא עוד פעם הולך לנסות למצוא פוקימון, ויש לשחקן אפשרויות לענות כן או לא- וואלי צריך לענות לא ואז היא עוזבת אותו. הוא יוצא החוצה והולך למכון של נורמן ואז הוא רואה שנורמן מדבר עם מיי וברנדון - שניהם - (מכאן זה כמו במשחקים) ואז נורמן נותן לו זיגזאגון. וואלי יוצא עם ברנדון ומיי לשדה ומוצא ראלטס לא בדשא אלא עומד באמצע העיר (תוכל לקחת אייקונים של פוקימונים מהארטגולד וסולסילבר) והוא נלחם בו ולוכד אותו. תעשה שראלטס יהיה זכר כדי שיהיה אפשר לבחור אם לפתח אותו לגאלאד או גראדוויור. אחרי זה מיי וברנדון ילכו ואז וואלי מחזיר את זיגזאגון והולך גם במחוז הוואן בלה בלה בלה בלה בלה...
    אחרי זה שהוא יהיה בעיר מאוויל ויבוא להיכנס למכון דוד שלו יגיע מהעיר פלוארומה ואז מיי וברנדון יגיעו (כמו במשחקים) ויראו אותו, ידברו איתו וילחמו בו. הם ילכו ובלה בלה בלה בלה בלה.
    אחרי זה בדרך הניצחון כשהוא כמעט יצא לכיוון הליגה שמיי וברנדון יבואו והם ילחמו בו כמו במשחקים.

דברים אחרים:
    - יהיה נחמד אם יהיו פוקימונים מהדורות הבאים.
    - ספרייטים חדשים למאמנים, כולל וואלי, מיי וברנדון (ספרייט שלהם ביחד, קרבות כפולים) ומאמני המכון.
    - בסוף המשחק הוא יוכל לקחת את ההתחלתי של הוואן מהפרופסור בירץ'
    - שראלטס/קירליה/גראדוויור/גאלאד ילכו אחריו לא בפוכדור כמו בצהוב ובהארטגולד וסולסילבר.
    - צוות מגמה ואקווה כמו באמרלד ולא רק צוות אחד, וגם יותר אוונטים איתם.
    - האגדי המרכזי של העלילה ראייקוזה, ושכמו שאש פגש את הואו וואלי יפגוש מדי פעם את ראייקוזה.
    - מקומות חדשים.
    - גראפיקה של משחקי Ds.
    - מפגשים נוספים עם ברנדון ומיי מלבד השלושה שהזכרתי.
    - אל תשכח שהדודים של וואלי גרים בפלוארומה ודודה שלו מנסה להגיע לחבר שלה במערה ההיא ליד פלוארומה אבל יש ביניהם אבנים לריסוק.
    - אויבת לוואלי עם ראלטס שתפתח את קירליה לפוקימון שוואלי לא פיתח (אם וואלי בחר גראדוויור אז היא תבחר גאלאד ולהיפך).

המון בהצלחה זה נשמע רעיון ממש ממש טוב אני אשמח לשחק ואם צריך גם לעזור (אין לי כל כך מושג איך אבל אם יש לך משהו שלא קשור לתכנות אני האיש)

עריכה- בגלל שוואלי מתחיל עם ראלטס, תעשה שראלטס (בלי קשר למתקפות) יכול להשתמש ב- Teleport ושזה יחליף את HM02 - Fly, למעבר בין מקומות רחוקים.
    ותעשה גם אוונטים עם צוותים אקווה ומגמה שראלטס פתאום עושה טלפורט ולוקח את וואלי למחבואים של מגמה או אקווה.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-11-2011 בשעה 01:29 PM

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

11. משתמש מנוסה
    בהצלחה נשמע מגניב

12. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    תעשה שהמשחק מתחיל בבית של וואלי אחרי שנורמן (מנהיג מכון 5) מסביר לו על עולם הפוקימונים והוא מוציא זיגזאגון. תעשה שלא תהיה בחירת שם, ושהוא מתכווץ כזה כמו במשחקים ורואים אותו בבית שלו.
    הוא יורד למטה ואמא שלו שואלת אם הוא עוד פעם הולך לנסות למצוא פוקימון, ויש לשחקן אפשרויות לענות כן או לא- וואלי צריך לענות לא ואז היא עוזבת אותו. הוא יוצא החוצה והולך למכון של נורמן ואז הוא רואה שנורמן מדבר עם מיי וברנדון - שניהם - (מכאן זה כמו במשחקים) ואז נורמן נותן לו זיגזאגון. וואלי יוצא עם ברנדון ומיי לשדה ומוצא ראלטס לא בדשא אלא עומד באמצע העיר (תוכל לקחת אייקונים של פוקימונים מהארטגולד וסולסילבר) והוא נלחם בו ולוכד אותו. תעשה שראלטס יהיה זכר כדי שיהיה אפשר לבחור אם לפתח אותו לגאלאד או גראדוויור. אחרי זה מיי וברנדון ילכו ואז וואלי מחזיר את זיגזאגון והולך גם במחוז הוואן בלה בלה בלה בלה בלה...
    אחרי זה שהוא יהיה בעיר מאוויל ויבוא להיכנס למכון דוד שלו יגיע מהעיר פלוארומה ואז מיי וברנדון יגיעו (כמו במשחקים) ויראו אותו, ידברו איתו וילחמו בו. הם ילכו ובלה בלה בלה בלה בלה.
    אחרי זה בדרך הניצחון כשהוא כמעט יצא לכיוון הליגה שמיי וברנדון יבואו והם ילחמו בו כמו במשחקים.

דברים אחרים:
    - יהיה נחמד אם יהיו פוקימונים מהדורות הבאים.
    - ספרייטים חדשים למאמנים, כולל וואלי, מיי וברנדון (ספרייט שלהם ביחד, קרבות כפולים) ומאמני המכון.
    - בסוף המשחק הוא יוכל לקחת את ההתחלתי של הוואן מהפרופסור בירץ'
    - שראלטס/קירליה/גראדוויור/גאלאד ילכו אחריו לא בפוכדור כמו בצהוב ובהארטגולד וסולסילבר.
    - צוות מגמה ואקווה כמו באמרלד ולא רק צוות אחד, וגם יותר אוונטים איתם.
    - האגדי המרכזי של העלילה ראייקוזה, ושכמו שאש פגש את הואו וואלי יפגוש מדי פעם את ראייקוזה.
    - מקומות חדשים.
    - גראפיקה של משחקי Ds.
    - מפגשים נוספים עם ברנדון ומיי מלבד השלושה שהזכרתי.
    - אל תשכח שהדודים של וואלי גרים בפלוארומה ודודה שלו מנסה להגיע לחבר שלה במערה ההיא ליד פלוארומה אבל יש ביניהם אבנים לריסוק.
    - אויבת לוואלי עם ראלטס שתפתח את קירליה לפוקימון שוואלי לא פיתח (אם וואלי בחר גראדוויור אז היא תבחר גאלאד ולהיפך).

המון בהצלחה זה נשמע רעיון ממש ממש טוב אני אשמח לשחק ואם צריך גם לעזור (אין לי כל כך מושג איך אבל אם יש לך משהו שלא קשור לתכנות אני האיש)

עריכה- בגלל שוואלי מתחיל עם ראלטס, תעשה שראלטס (בלי קשר למתקפות) יכול להשתמש ב- Teleport ושזה יחליף את HM02 - Fly, למעבר בין מקומות רחוקים.
    ותעשה גם אוונטים עם צוותים אקווה ומגמה שראלטס פתאום עושה טלפורט ולוקח את וואלי למחבואים של מגמה או אקווה.
    זה וונדרטורף,לא פלוארומה.פלוארומה זה בסינו!

ולפותח המשחק-גם לי יש רעיונות:

1.תעשה שאחרי שהוא מקבל את ראלטס,יש לו אפשרות לקחת את אחד מההתחלתיים של הואן.
    2.תעשה שיהיו 2 סדרות של התחלתיים-אחת הרגילה ואחת שכוללת את הפוקימונים ארון,שינקס ופידאב(אם אתה לא מוסיף דורות אחרים אז תעשה את מריפ ופידג'י במקום שינקס ופידאב).
    3.תעשה שאם בחרת בסדרה השנייה,אז זה יהיה כמו שהיה בסדרה הראשונה-בראנדן בוחר את זה שחזק על ההתחלתי של וואלי ומיי את זה שחלש.למשל,אם בחרת בפידאב,לברנדן יהיה שינקס ולמיי יהיה ארון)
    4.תעשה שלאחר שהחלק הראשון של המשחק מסתיים,צוות אקווה ומגמה מתאחדים לצוות בשם ''צוות סקיי'' ולשחקן יש משימה חדשה-לעצור את צוות סקיי.
    5.תעשה שמקס יהיה גם במשחק הזה ושיהיה לו את אחד מההתחלתיים של אונובה לפי הבחירה של וואלי,ושלשותפיו של מקס(שתי דמויות חדשות במשחק,אחד בן ואחד בת)יהיו את שאר ההתחלתיים של אונובה,לפי הבחירה של מקס(לבן יהיה את זה שחזק על ההתחלתי של מקס ולבת את זה שחלש).
    6.תעשה שבמקום הליגה הרגילה יהיה טורניר קרבות כמו הליגה ומי שמנצח בה נלחם נגד רביעיית העלית,ושהשחקן חייב לנצח(אם הוא לא מנצח,הוא צריך להילחם נגד כל מנהיגי המכון שוב בקרב 1X1).
    7.תעשה חזית קרב חדשה,שתכלול עוד מוח חזית אחד(לי היה רעיון שזה יהיה ג'ון,זה עם הרייצ'ו שנלחם נגד אש)ושיהיה אפשר להילחם נגדו בביתן קרב שנקרא ''דינאמו הקרב''.
    8.תעשה שיהיו מהלכים ופוקימונים חדשים (פייקים).
    9.תעשה שיהיו הרפתקאות חדשות,כמו מסע בזמן והעולם של גיראטינה.
    10.תעשה עלילת ''אחרי הליגה'' חדשה,שתכלול דברים כמו קרבות חוזרים,עלילת משנה במיני-אזור חדש(כמו איי סאביו),מקומות נוספים במשחק,עוד דבים לעשות בחזית הקרב וכו'.
    11.תעשה סוכנות שנותנת לך משימות שונות(כמו בסיפור שלי).

אגב,אם גרסת הבטא יוצאת כבר מחר ואין לך זמן,אתה יכול לשלב את הדברים האלה בגרסאות הבאות.
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 04-11-2011 בשעה 04:53 PM
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

13. מורחקים
    0= תודה על כל העצות .
    אני עובד מאוד קשה על המשחק,הוא יצא רק ביום שלישי הבא.
    אני מצטער על אי הנעימות.
    כמה עצות שהתקבלו:
    יש הרבה DP SPRITES חדשים.
    יש הרבה פוקימונים מהדור הרביעי
    ההתחלתיים הם :
    Turtwig
    Piplup
    Chimchar.
    תודה על הכל!

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokehacker צפה בהודעה
    0= תודה על כל העצות .
    אני עובד מאוד קשה על המשחק,הוא יצא רק ביום שלישי הבא.
    אני מצטער על אי הנעימות.
    כמה עצות שהתקבלו:
    יש הרבה DP SPRITES חדשים.
    יש הרבה פוקימונים מהדור הרביעי
    ההתחלתיים הם :
    Turtwig
    Piplup
    Chimchar.
    תודה על הכל!
    לי, ואני מאמין שלעוד כמה, לא איכפת מהזמן, אלא מהתוצאות:
    אני מאחל לך בשמי ובשם כולם: בהצלחה.
    אל תילחץ. כי יש הרבה משחקים ערוכים שנראים טובים בהתחלה, אבל אי שם הם נתקעים.
    אחרי ששמעת וקראת עצות מאוד טובות, אני מאמין שתצליח!

15. מורחקים
    אולי תעשה שגם תוכל לעבור למחוז סינו
    מכיוון שיש פוקימון מהדור הרביע זה יכול להיות נחמד אני מקווה שתשכול את זה

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •