שם משתמש: Joint
שם במשחק: כריס
שם אמיתי: עדן
ספרייט/תמונה:
רקע: כריס הוא ילד בן 15 שעבר הרבה בחיים , בגיל 13 הועף מחטיבת הביניים מכיוון שהיו לו בעיות התנהגות רבות בלימודים , במקום ללמוד הוא כל היום צייר פוקימונים ושיחק איתם בהפסקות . הוא היה ילד שובב שאהב לעשות מעשי קונדס ביחד עם הפוקימונים . הציק להמון ילדים והמורות לא יכלו ללמד כשהוא היה בכיתה , כי תמיד הוא היה מחביא פוקימון בתיק ומשחק איתו במשך כל השיעור ומפריע לילדים אחרים ללמוד , לכן תמיד הוציאו אותו והוא היה מסתובבים עם ילדים מהשכבות הגדולות יותר בחוץ , ילדים שגם להם היו פוקימונים משל עצמם .בגיל 14 הגיע לבית ספר חדש שבו התחצף והכה את המנהלת לאחר שתפסה את אחד הפוקימונים שהחביא בתיק והכאיבה לו , כריס מאוד רגיש כלפיי פוקימונים שהוא אוהב . לאחר שיחה עם הוריו הוחלט שייצא מבית הספר הזה גם כן , הוריו כעסו מאוד והחליטו לשלוח אותו לפנימייה ללא גישה לפוקימונים .
בפנימייה לא היה לו טוב , כל לילה הוא התקשר להוריו ואמר שקשה לו ושהוא חייב פוקימון , האוכל היה גרוע , הוא לא השתלב שם מבחינה חברתית , וזה היה עולם שונה מהעולם שבו הוא התרגל לחיות .
לאחר חודשים של כעס וקושי רב , הוריו החליטו להוציא אותו מהפנימייה ותת לו צ'אנס אחרון .
הם הבהירו לו שזה הצ'אנס האחרון והם לא ישנו את דעתם !
לכריס הייתה בקשה אחת : " אני מבטיח ללמוד ! אך תבטיחו לי שאם אלמד אקבל פוקימון משלי ! "
היום כריס עזב את הפנימייה וחזר לביתו , והוא מנסה להוכיח את עצמו בבית הספר .
עדיין יש לו בעיות קלות אבל רואים שיפור רב במצבו !
היום הוא משקיע , ועושה את כל המטלות שהוא מקבל , הוריו מאוד גאים בו , והוא מבין שהוא עלה על דרך המלך והיה צריך לעשות זאת מזמן .
עכשיו כשאביו ראה שכריס עושה את המוטל עליו , הוא מוכן סופסוף להכניס אותו אל עולם הפוקימונים !
כריס שאל את אביו : " אבא , מה עם פוקימונים ? כל היצורים האלה שמסתובבים בעולם .. אני גם רוצה כזה ! אני חושב שמגיע לי ! "
אביו ענה : " בהחלט מגיע לך , מחר בבוקר תקום , ותראה כבר מה יקרה , בינתיים לך לישון , מצפה לך יום ארוך מחר ! "
כריס קפץ אל המיטה , ונרדם לאט לאט לאחר מחשבות מרובות על המחר .
כשהוא התעורר , הוא קפץ ממיטתו במהירות , צחצח שיניים , שטף פנים , רץ במהירות לקומה התחתונה אכל בזריזות ורץ להעיר את אביו , כשהגיעה לחדרו צעק בקול : " אבא ! אבא ! היום הגיע מחר ! או מחר הגיע היום ! או ... לא משנה ! איפה הפוקימון שלי ?! "
אופי: מצחיק , יודע להביע את עצמו , חכם , זריז , מפונק , בעל אסטרטגיות מעולות .
פוקימון התחלתי: דיינו . ( אם אפשר שלגון \ סלמנס ) עדיף .
הערות : ללכוד ריולו , באגון ,( או התפתחות יותר גבוהה ) והקסאורוס .