Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 142
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל

קרדיט ענקי לWaluigi
    יש אישור מ:
    משחק מצויין תעתיק את זה:
    מאושר NivX10..
    עלילה
    במשחק אתם תגיעו לאי האסור, אי המלא אגדות של עולם הפוקימון, אתם תצטרכו לגלות את הפתרונות לכל התעלומות שבאגדות האלה, ולמצוא את המפלצת שעומדת מאחורי ההעלמות של כל האנשים באזור.

אז איך הכל התחיל:

"הוא ענקי.... הצילו .... הוא חזק מדי ...... לא!! ... הצי .. לו .." אלו הקולות האחרונים של החקורים שנשלחו לאי האסור.

"היום לפני 100 שנים נעלם ג'וני דופני, הוא השאיר אחריו כמה ספרים הנקרא ביותר מביניהם הוא האי האסור, אחרי תקופה ארוכה של מחקרים, החוקרים שלנו מצאו את מיקומו של האי האסור.
    החוקרים שלנו שטו לשם אבל אחרי תקופה מסוימת איבדנו איתם את הקשר, בימים אלנו אנחנו שולחים אילט פורים כדי שיעזור לחוקרים שלנו.
    איתם נשלח מאמנים מתחילים שיעזרו להם, נקווה שפרויקט זה יצליח." אמר מנהל הפרויקט באירוע העיתונאים.

"הכול בסדר באי כרגע, אוי לא!! מזה הדב............" הקשר האחרון עם אחד המדענים שהגיע לאזור

לפתע נשמעת בביתכם דפיקה בדלת ובכניסה עומד הדוור, הוא מגיש לכם מכתב ועליו הזמנה לאי האסור.
    ופוקדור שבתוכו נימצא הפוקימון הראשון שלכם.

יום למחרת
    אתם כבר על הספינה, חולפות כמה שעות ואתם רואים את האי מרחוק האי ענקי בגודל של מחוז שלם, חולפת לה שעה ואתם מגיעים לאי כל המאמנים שעל הספינה יורדים ואתם אחרונים, לפתע אתם רואים שיש עיר ענקית באזור ויש בא מלא אנשים וזה ממש מוזר שאנשים נעלמו באי הזה.
    אתם מתחילים את המסע הגדול שלכם עכשיו, מעכשיו תגלו את סודות האי, ואת ההפתעות הגדולות.

מפה של האי האסור
    1. העיר תמוז
    ~ בעיר תוכלו למצוא מרכז פוקימונים, מכון פוקימוני עשב, תחרות מתאמים, פארק פוקימוני עשב, מקדש עתיק.
    ~ דרך מספר 1 ~ דרך זו היא בעצם שביל שלידו יש רק שיחים, ובהמשך הדרך גם יש אגם.
    2 העיר אומגה
    ~ בעיר יש תחרות קרבות, ותחרות מתאמים בה אפשר לזכות בסרט העיר אומגה, בעיר יש אזור של פוקימוני מעופף.
    3 יער אמבורג
    ~עוד מקומות באי יחשפו כאשר תתקדמו~יער מסוכן מאוד מלא פוקימוני פרא, צריך פוקימונים מאוד חזקים כדי לעבור את היער בשלום.
    4 בסיס צבאי
    בסיס צבאי נטוש, אשר משמש היום כמעבדה לניתוח פוקימונים פצועים ולחקר מחלות ונגיפים, הכניסה למקום אסורה.
    5 העיר ריצ'ארז
    בעיר יש מכון פוקימוני אש, בעיר יש קרקס ענקי שמי שמנצח בו בקרבות מקבל כל מני פרסים, בעיר יש גם בניין רדיו מלא הפתעות, בעיר יש גם בית ספר למאמנים.

מאמני מכון

ג'ולי
    מאמנת מכון העשב
    בעיר תמוז
    פוקימונים שיש לה:
    ;;
    מראה המכון

~עוד מאמנים יחשפו בעזרתכם ~

תחרויות מתאמים
    תחרות העיר תמוז
    הסרט שמקבל המנצח:

מראה בניין התחרות

לא להגיב!

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. משתמש מנוסה
    מאמנים שבאו איתכם לאי
    גרי אוק
    מידע: גרי אוק הוא נכדו של פרופסור אוק, הוא נשלח אל האי האסור כדי לחקור אותו, הוא בעל חוכמת חיים ופוקימונים חזקים
    פוקימונים:
    ;;

אוגי
    מידע: אוגי מדען צעיר הוא מאמן מתחיל והוא העוזר של גרי אוק.
    פוקימונים:
    ;

מרינה
    מידע: היא אחת מהפעילות בצוות סודי הפועל למצוא פוקימונים נדירים ומסוכנים ולעצור אותם
    פוקימונים:
    ;;

סנתייה
    מידע: סנתייה היא אלופת ליגת האלופים של סינו, היא בעלת פוקימונים חזקים מאוד והיא תעזור לכם במסע.
    פוקימונים:
    ;

אלידו
    מידע: לא ידוע הרבה על אלידו הוא עלה על הספינה והיה מאוד שקט במה בהוא עשה בא.
    פוקימונים:
    ~לא ידוע ~

מאמנים שפגשתם/שתפגשו באי

אלביס
    מידע: אלביס הוא המנצח הקודם של ליגת האי האסור, הוא בעל קשר מיוחד עם הפוקימונים שלו, ובעל פוקימונים חזקים במיוחד, גם השנה הוא ינסה את מזלו בליגה הרגילה ובליגת האלופים.
    פוקימונים:
    ;;

קוין
    מידע: קוין זכה מקום שני בליגה, הוא שונא מאוד את אלביס, היריבות ביניהם חזקה מאוד, והקרבות ביניהם מפתעים הרבה מאמנים בכל פעם מחדש, מאז הליגה קוין החליף את צוות הפוקימונים שלו כמעט 10 פעמים לכן כל פעם שנילחמים מולו הוא מפתיעה בפוקימון חדש.
    פוקימונים:
    ;

ג'י. סי
    מידע: מדען משוגע מאוד, אומרים שהוא בתהליכי המצאה של נוזל שהופך פוקימונים חזקים יותר, אבל כאשר שמעו את זה המשטרה והפרופסורים האחרים נסו להכניס אותו לכלא אבל הוא ברח ולא ידוע על מקום המצאו.
    פוקימונים:
    ;

פדמה
    מידע: פדמה היא גיישה יפנית הנימצאת במקדש שליד העיר רוקבוק, היא יודעת היכן נימצא רג'ירוק, אבל כדי לגלות היכן הוא נימצא צריך לנצח אותה בקרב, רבים ניסו אבל לפדמה פוקימונים בעלי יכולות מיוחדות.
    פוקימונים:
    ;

רון
    רון הוא ילד שהגיע לאי כשהיה קטן מאוד, הוא אוהב לרוץ באי מידי יום ולראות פוקימונים, הוא נמצא הרבה בקרבת הים כי אוהב לראות פוקימוני מים שוחים ומשעשעים.
    פוקימונים:
    ;

ג'ון
    ג'ון הוא מאמן די שחצן שגר באי, הוא אוהב לטפס על הרים ולעשות הרפתקאות שונות, הוא אוהב את כל הפוקימונים חוץ מפוקימוני מים,מסיבה כלשהי הוא לא סובבל אותם, הוא היריב של רון והם נלחמים הרבה.
    פוקימונים:
    ,

היריבים שלכם
    ~בקרוב ~

מאמן העל!
    תמונה:
    שם:טוני
    מידע:טוני נולד באי האסור, אביו של טוני היה מדען ששילב פוקימונים בעזרת חיבור של מולקולות DNA,אביו יצר סידרה שלפוקימוני מיוחדים, הוא קרא להם פוקימונים השילוב,במשך שנים גדל טוני עם הפוקימונים האלו ולמד להכיר אותם,כשיצא למסע שלו בגיל 13 לקח איתו אחד מהם.
    פוקימונים:

תמונה:
    שם:סלמטיאוס
    סוגים:דרקון,מעופף,על חושי

תמונה:
    שם: אגרון
    סוגים:פלדה,אבן

תמונה:
    שם:טייטניאר
    סוגים:אבן,אופל

מטרות במשחק:
    ♣לנצח את מאמן העל
    ♣לנצח במכונים ובתחרות סרטים
    ♣להרכיב שישיה חזקה
    ♣להנות!

פוקימונים משולבים:
    הפוקימונים המשולבים הם יצירה של אבא של טוני, הם פוקימונים אשר עברו מוטציה בעזרת שילוב DNA שלהם ונוצרו פוקימונים חדשים,
    לפוקימונים החדשים יש יכולות מיוחדות, הם חזקים מאוד, ויש חלק עם שלוש סוגים!!
    תתכוננו, הם לא חלשים!, הינה הם!:

תמונה:
    שם:אלקטדיש
    סוגים: חשמל,עשב
    אזור הימצאות:אוהב להיות באיזורי דשא, שדות גדולים ומדשאות ענק, לא בקירבת מקומות מים, יכול להימצא במערות ובאיזורי הרים גבוהים.
    קצת עליו: אלקטדיש הוא פוקימון חזק ומיוחד, הוא לא אוהב בני אדם, הוא חי לרוב בקבוצות של כמה אלקטדישים, אוהב מאוד לאכול ולשחק בכדור.

תמונה:
    שם:אלקווידיש
    סוגים:חשמל,עשב
    אזור הימצאות: קשה מאוד למצו אותו, נמצא לרוב בהרים הגבוהים.
    קצת עליו: אלקווידיש הוא פוקימון עצבני מאוד, הוא לא אוהב שמתקרבים אליו, הוא ההתפתחות של אלקטדיש, הוא חזק מאוד ויש המספרים כי יש לו מתקפה מיוחדת שמוצאת חפצים.

תמונה:
    שם:טראשיש
    סוגים:אדמה,עשב
    אזור הימצאות:באיזורי דשא גבוה, יערות עד, אוהב להיות בקרבת נחלים, הוא אוהב לחות ולהיכנס למים.
    קצת עליו: טראשיש הוא פוקימון די חברותי, הוא אוהב להתחבא באדמה ולהעיף דברים על אנשים,הוא חי לבד, הוא לא אוהב שמפריעים לו במנוחה.

תמונה:
    שם:בויפייר
    סוגים:אש,מים
    אזור הימצאות: ליד נחלים, בקרבת הרי געש, ליד מקורות מים קטנים.
    קצת עליו: אוהב בני אדם, די חברותי, הוא אוהב לשחות אבל אחרי זה הוא הולך לשכב הרבה שעות בשמש,הוא חי בקבוצות של שלוש או מקסימום ארבע.

תמונה:
    שם:פלוצפייר
    סוגים:אש,מים,נורמל
    אזור הימצאות: כמעט שאי אפשר למצו את פלוצפייר בשטח, הוא אוהב להיות באזורים העמוקים של הים.
    קצת עליו: פוקימון שקד, די חברותי, אוהב לישון בדומה להתפתחות הקודמת שלו,הוא פוקימון חזק מאוד!
    תמונה:
    שם:סנידזיג
    סוגים: אש,נורמל
    אזור הימצאות:ליד בתי מגורים, ליד פחי זבל.
    קצת עליו: פוקימון שקט וחמוד, אוהב לאכול אבל לא אוהב שמתקרבים לו לאכול, לא יהסס לתקוף כל מי שינע ממנו דרך אל האוכל.

תמונה:
    שם:זיגזגקוויל
    סוגים: אש, נורמל
    אזור הימצאות: ליד בתים,בקרבת פחי זבל ענקיים,
    קצת עליו: זיגזגקוויל הוא ההתפתחות של סינדזיג הוא לא אוהב בני אדם, זהו פוקימון שחי לבד, הוא פוקימון פחדן אבל לא מתבייש לתקוף בשביל להגן על האוכל שלו, ישן הרבה!

פרסים
    ♣הראשון שיירשם יקבל ביצת פוקימון לבחירתו
    ♣הראשון שיעבור את המכון הראשון יקבל פוקימון עשב לבחירתו
    ♣מי שיפתח את עמוד 10 יקבל פוקימון כהתפתחות ראשונה
    ♣מי שיפתח את עמוד 20 יקבל ביצת טוגפי
    ♣מי שיפתח את עמוד 40 יקבל סיזור
    ♣מי שיפתח את עמוד 50 יקבל ביצת פוקימון ורילו
    ♣מי שישקיע בתגובות יוכל לבחור בין סקווירטל/באלבזור/צ'ארמנדר
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 04-07-2011 בשעה 05:49 PM

3. משתמש מנוסה
    קרדיטים:
    -קרדיט לקואדק על הפייקים האלו

מידע חשוב

אגדת אבני הרג'ים:
    לפני כ100 שנים במקדש עתיק באחד מן הערים, היה מן פסל עליו היו שלושת אבני הרג'ים, אבנים אלו הביאו איזון לעולם, אבל כאשר האבנים נלקחו ממקומם האיזון הופר, ונוצר כאוס רציני.
    הכאוס הוא רג'יגי'גאס, הוא ענקי מאוד ויכול להשמיד את האי טוב יום וחצי עם רגליו וגופו הענקיים, כדי לעצור אותו צריך להחזיר את כל האבנים למקומם, ואז רג'יג'יגאס יחזור לתרדמת בה הוא היה.

טופס הרשמה מוסבר
    שם משתמש:השם שלכם באתר
    שם במשחק:השם שתירצו שאני יקרא לכם ( לא שמות ארוכים ומסובכים)
    תמונת מאמן:תמונה שתרצו ( ספרייט )
    רקע:רקע מושקע, שמספר על חייכם,4-5 שורות, לא חפירות אבל גם לא סתם שטות...
    פוקימון התחלתי:מי תרצו, אפשר כל אחד חוץ מאגדיים וגם לא התפתחויות וגם לא פוקימונים מיוחדים.
    בקשות אחרות: כל מה שתרצו...

טופס ריק:
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    תמונת מאמן:
    רקע:
    פוקימון התחלתי:
    בקשות אחרות:

קבוצות מאמנים

קבוצת בלבאזור
    מנהיג הצוות : סנתייה
    משתמש הנימצא בצוות:
    מאמנים שנמצאים בצוות.
    התאומות פוצ'י ומוצ'י
    פוקימונים:
    ;
    טומי
    פוקימונים:
    ;

קבוצת סקווירטל
    מנהיג הצוות: אוגי
    משתמש הנימצא בצוות:
    מאמנים בצוות:
    שרון
    פוקימונים:
    ;
    לני
    מידע: מאמן מתחיל שקיבל הזמנה לאי האסור.
    פוקימונים:

קבוצת צ'ארמנדר
    מנהיג הצוות: מרינה
    משתמש הנימצא בצוות:
    מאמנים בצוות:
    שירה
    פוקימונים:
    ;
    פרולינו
    פוקימונים:
    ;

קבוצת פיקאצ'ו
    מנהיג הצוות : לא יודע
    משתמש הנימצא בצוות:
    מאמנים שנמצאים בצוות.
    ליזי
    פוקימונים:
    ;
    רג'י
    פוקימונים:
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 04-05-2011 בשעה 10:38 PM

4. משתמש מנוסה
    1.
    שם משתמש: Joint
    שם במשחק: כריס
    שם אמיתי: עדן
    ספרייט/תמונה:
    אופי: מצחיק , יודע להביע את עצמו , חכם , זריז , מפונק , בעל אסטרטגיות מעולות .
    פוקימון התחלתי: דיינו .
    הערות : ללכוד ריולו , באגון ,( או התפתחות יותר גבוהה ) והקסאורוס .

פוקימונים:
    1.

מתקפות:
    -דחיפה
    -זעם דרקון
    -ניב אש
    -ניב קרח

2.

מתקפות:
    -התנגשות
    -דחיפה
    -ראש ברזל
    -על חושי
    3.

מתקפות:
    -סופת חול
    -ניקור
    -כנף ברזל
    -צעקה

2.
    שם משתמש:star driver
    שם במשחק:עידן
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי:לארוסטה-
    בקשות אחרות:ללכוד ריולו ודרטיני אם אפשר
    נ.ב אני pokefan שיניתי כינוי

פוקימונים:
    1.

מתקפות:
    -גחלת
    -נשיכת חרק
    -ניב אש
    -יום שמש

3.
    כינוי בפורום:‏ Batista
    שם:תומר
    תמונת מאמן:

התחלתי:רלטס בן
    בקשות אחרות: לארוסטה ואבן שחר.
    פוקימונים:
    1.

מתקפות:
    -צעקה
    -על חושי
    -עלים קסומים
    -היפנוזה
    -דחיפה

2.

מתקפות:
    -דחיפה
    -עוקץ רעל
    -ניב אש
    -צעקה

3.

מתקפות:
    -עלים קסומים
    -דחיפה
    -עלי תער
    -צעקה
    4.

מתקפות:
    -גחלת
    -נשיכת חרק
    -ניב אש
    -יום שמש
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 04-12-2011 בשעה 12:10 PM

5. משתמש מנוסה
    רשומים 3-6

4.

שם משתמש:monster
    שם במשחק:לי
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: זכר שהיה
    בקשות אחרות: להירשם .

פוקימונים:
    1.
    מתקפות:
    -גחלת
    -כדור צל
    -פצצת עשן
    -גילגול אש

2.
    מתקפות:
    -נשיכה
    -מתקפת חול
    -פצצת בוץ
    -חפירה

5.

שם משתמש: picho
    שם במשחק: אונו
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
    בקשות אחרות: לתפוס נידורן נקבה וצ'רובי

פוקימונים:
    -
    מתקפות:

-גחלת
    -ניב אש
    -נשיכה
    -זעם דרקון

2.

מתקפות:
    -עוקץ רעל
    -כדור צל
    -דחיפה
    -נשיכת חרק
    6.
    שם משתמש: ~The KoDaK~
    שם במשחק:קודק
    תמונת מאמן:
    פוקימון התחלתי:טראפינץ
    בקשות אחרות: אשמח אם טרפינצ' יהיה זוהר,אפשר בבקשה ?

פוקימונים:
    1.

מתקפות:
    -חפריה
    -דחיפה
    -זעם דרקון
    -סופת חול
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 04-08-2011 בשעה 07:28 PM

6. משתמש מנוסה
    שמור לעוד מידע...

אפשר להגיב!
    אבל רק למי שיש לו מקום שמור כי כל המקומות נתפסו!
    החלטתי לפתוח את ההרשמה מהיום בשביל שזה יהיה מסודר.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תמונת מאמן:
    רקע:
    שלום לי קוראים תומר, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז סינן בעיר טוינלייף, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר אורבורג ואימי הייתה שוטרת בעיר טוינלייף.
    אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר אורבורג, ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב.אחרי שחזרנו הביתה ברחתי מהבית כול כך רחוק ואז הגעתי ליער אחד שהיו בו מלא דברים מפחידים, נהייתי מבוהל והתחיל לרדת גשם. אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע ראלטס קטן, הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת ראלטס נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אני אבחר ברלטס כפוקימון התחלתי.לאחר-מכן ראיתי קירליה שהשתמש בשיגור ובא אלי.הוא הסביר לי בטלפתית שהראלטס ברח ממנה אבל הוא נרגע כעת.קירליה הודתה לי ואז היא החזירה אותי לביתי שבעיר טווינליף.
    מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, שמעתי על המחוז בגיל 10 ורציתי לצאת למסעי כבר בגיל 10.
    הורי לא הסכימו לי כחשבו שאני "קטן" ואני לא יוכל להסתדר לבד באי.הם אמרו לי שאני הגיע לגיל 13 אוכל לצאת למסעי עם הפוקימון המעודף עלי ראלטס.
    ושהגעתי לגיל 13 החלטתי לצאת למסע. ידעתי בדיוק עם איזה פוקימון אתי רוצה להתחיל, והורי אישרו לי לצאת למסע הגדול של חיי.
    בקשות אחרות: מדקיפ ואבן שחר.
    מקווה שהטופס טוב ואמרת שיש לי מקום שמור
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-06-2011 בשעה 03:48 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Batista צפה בהודעה
    תמונת מאמן:
    רקע:
    שלום לי קוראים תומר, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז סינן בעיר טוינלייף, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר אורבורג ואימי הייתה שוטרת בעיר טוינלייף.
    אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר אורבורג, ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב.אחרי שחזרנו הביתה ברחתי מהבית, נהייתי מבוהל והתחיל לרדת גשם.אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע ראלטס קטן, הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת ראלטס נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אני אבחר ברלטס שאני יהיה מאמן.לאחר-מכן ראיתי קירליה שהשתמש בשיגור ובא אלי.הוא הסביר לי בטלפתית שהראלטס ברח ממנה אבל הוא נרגע כעת.קירליה הודתה לי ואז היא החזירה אותי לביתי שבעיר טווינליף.
    מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, שמעתי על התחרות בגיל 10 ורציתי לצאת למסעי כבר בגיל 10.
    הורי לא הסכימו לי כחשבו שאני "קטן" ואני לא יוכל להסתדר לבד באי.הם אמרו לי שאני הגיע לגיל 13 אוכל לצאת למסעי עם הפוקימון המעודף עלי ראלטס.
    ושהגעתי לגיל 13 החלטתי לצאת למסע. ידעתי בדיוק עם איזה פוקימון אתי רוצה להתחיל, והורי אישרו לי לצאת למסע הגדול של חיי.
    בקשות אחרות: מדקיפ ואבן שחר.
    מקווה שהטופס טוב ואמרת שיש לי מקום שמור
    ? O_O ?
    ממה פחדת שברחת?
    למה פעמיים, כשתהיה מאמן?
    תערוך את זה ותסיף פרטים, זה די לא קשור כאילו כל שנייה אתה קוטע את רצף הכתיבה שלך,
    תערוך את זה או תכתוב חדש, אני לא מכיר אותך ככה....

9. משתמש מנוסה

ספרייט/תמונה:

רקע: כריס הוא ילד בן 15 שעבר הרבה בחיים , בגיל 13 הועף מחטיבת הביניים מכיוון שהיו לו בעיות התנהגות רבות בלימודים , במקום ללמוד הוא כל היום צייר פוקימונים ושיחק איתם בהפסקות . הוא היה ילד שובב שאהב לעשות מעשי קונדס ביחד עם הפוקימונים . הציק להמון ילדים והמורות לא יכלו ללמד כשהוא היה בכיתה , כי תמיד הוא היה מחביא פוקימון בתיק ומשחק איתו במשך כל השיעור ומפריע לילדים אחרים ללמוד , לכן תמיד הוציאו אותו והוא היה מסתובבים עם ילדים מהשכבות הגדולות יותר בחוץ , ילדים שגם להם היו פוקימונים משל עצמם .בגיל 14 הגיע לבית ספר חדש שבו התחצף והכה את המנהלת לאחר שתפסה את אחד הפוקימונים שהחביא בתיק והכאיבה לו , כריס מאוד רגיש כלפיי פוקימונים שהוא אוהב . לאחר שיחה עם הוריו הוחלט שייצא מבית הספר הזה גם כן , הוריו כעסו מאוד והחליטו לשלוח אותו לפנימייה ללא גישה לפוקימונים .
    בפנימייה לא היה לו טוב , כל לילה הוא התקשר להוריו ואמר שקשה לו ושהוא חייב פוקימון , האוכל היה גרוע , הוא לא השתלב שם מבחינה חברתית , וזה היה עולם שונה מהעולם שבו הוא התרגל לחיות .
    לאחר חודשים של כעס וקושי רב , הוריו החליטו להוציא אותו מהפנימייה ותת לו צ'אנס אחרון .
    הם הבהירו לו שזה הצ'אנס האחרון והם לא ישנו את דעתם !
    לכריס הייתה בקשה אחת : " אני מבטיח ללמוד ! אך תבטיחו לי שאם אלמד אקבל פוקימון משלי ! "
    היום כריס עזב את הפנימייה וחזר לביתו , והוא מנסה להוכיח את עצמו בבית הספר .
    עדיין יש לו בעיות קלות אבל רואים שיפור רב במצבו !
    היום הוא משקיע , ועושה את כל המטלות שהוא מקבל , הוריו מאוד גאים בו , והוא מבין שהוא עלה על דרך המלך והיה צריך לעשות זאת מזמן .
    עכשיו כשאביו ראה שכריס עושה את המוטל עליו , הוא מוכן סופסוף להכניס אותו אל עולם הפוקימונים !
    כריס שאל את אביו : " אבא , מה עם פוקימונים ? כל היצורים האלה שמסתובבים בעולם .. אני גם רוצה כזה ! אני חושב שמגיע לי ! "
    אביו ענה : " בהחלט מגיע לך , מחר בבוקר תקום , ותראה כבר מה יקרה , בינתיים לך לישון , מצפה לך יום ארוך מחר ! "
    כריס קפץ אל המיטה , ונרדם לאט לאט לאחר מחשבות מרובות על המחר .
    כשהוא התעורר , הוא קפץ ממיטתו במהירות , צחצח שיניים , שטף פנים , רץ במהירות לקומה התחתונה אכל בזריזות ורץ להעיר את אביו , כשהגיעה לחדרו צעק בקול : " אבא ! אבא ! היום הגיע מחר ! או מחר הגיע היום ! או ... לא משנה ! איפה הפוקימון שלי ?! "

פוקימון התחלתי: דיינו . ( אם אפשר שלגון \ סלמנס ) עדיף .

הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי JoinT צפה בהודעה

ספרייט/תמונה:

רקע: כריס הוא ילד בן 15 שעבר הרבה בחיים , בגיל 13 הועף מחטיבת הביניים מכיוון שהיו לו בעיות התנהגות רבות בלימודים , במקום ללמוד הוא כל היום צייר פוקימונים ושיחק איתם בהפסקות . הוא היה ילד שובב שאהב לעשות מעשי קונדס ביחד עם הפוקימונים . הציק להמון ילדים והמורות לא יכלו ללמד כשהוא היה בכיתה , כי תמיד הוא היה מחביא פוקימון בתיק ומשחק איתו במשך כל השיעור ומפריע לילדים אחרים ללמוד , לכן תמיד הוציאו אותו והוא היה מסתובבים עם ילדים מהשכבות הגדולות יותר בחוץ , ילדים שגם להם היו פוקימונים משל עצמם .בגיל 14 הגיע לבית ספר חדש שבו התחצף והכה את המנהלת לאחר שתפסה את אחד הפוקימונים שהחביא בתיק והכאיבה לו , כריס מאוד רגיש כלפיי פוקימונים שהוא אוהב . לאחר שיחה עם הוריו הוחלט שייצא מבית הספר הזה גם כן , הוריו כעסו מאוד והחליטו לשלוח אותו לפנימייה ללא גישה לפוקימונים .
    בפנימייה לא היה לו טוב , כל לילה הוא התקשר להוריו ואמר שקשה לו ושהוא חייב פוקימון , האוכל היה גרוע , הוא לא השתלב שם מבחינה חברתית , וזה היה עולם שונה מהעולם שבו הוא התרגל לחיות .
    לאחר חודשים של כעס וקושי רב , הוריו החליטו להוציא אותו מהפנימייה ותת לו צ'אנס אחרון .
    הם הבהירו לו שזה הצ'אנס האחרון והם לא ישנו את דעתם !
    לכריס הייתה בקשה אחת : " אני מבטיח ללמוד ! אך תבטיחו לי שאם אלמד אקבל פוקימון משלי ! "
    היום כריס עזב את הפנימייה וחזר לביתו , והוא מנסה להוכיח את עצמו בבית הספר .
    עדיין יש לו בעיות קלות אבל רואים שיפור רב במצבו !
    היום הוא משקיע , ועושה את כל המטלות שהוא מקבל , הוריו מאוד גאים בו , והוא מבין שהוא עלה על דרך המלך והיה צריך לעשות זאת מזמן .
    עכשיו כשאביו ראה שכריס עושה את המוטל עליו , הוא מוכן סופסוף להכניס אותו אל עולם הפוקימונים !
    כריס שאל את אביו : " אבא , מה עם פוקימונים ? כל היצורים האלה שמסתובבים בעולם .. אני גם רוצה כזה ! אני חושב שמגיע לי ! "
    אביו ענה : " בהחלט מגיע לך , מחר בבוקר תקום , ותראה כבר מה יקרה , בינתיים לך לישון , מצפה לך יום ארוך מחר ! "
    כריס קפץ אל המיטה , ונרדם לאט לאט לאחר מחשבות מרובות על המחר .
    כשהוא התעורר , הוא קפץ ממיטתו במהירות , צחצח שיניים , שטף פנים , רץ במהירות לקומה התחתונה אכל בזריזות ורץ להעיר את אביו , כשהגיעה לחדרו צעק בקול : " אבא ! אבא ! היום הגיע מחר ! או מחר הגיע היום ! או ... לא משנה ! איפה הפוקימון שלי ?! "

פוקימון התחלתי: דיינו . ( אם אפשר שלגון \ סלמנס ) עדיף .

אתה הרשום הראשון ,
    ברכותיי הרקע שלך היה טוב, יש מה לשפר אבל הוא יפה מאוד!
    אז... תרשום לי בפרטי איזה ביצת פוקימון אתה רוצה.
    ואתה מתחיל אם דיינו...

11. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    תמונת מאמן:
    רקע:עידן היה ילד רגיל לכל דבר,כבר בגיל מאוד צעיר שטייל לו לבדו ביער נתקל עידן בשני מאמנים נלחמים בקרב פוקימונים,המאמנים נראו בטוחים בעצמם וגאים בפוקימונים שלהם ומאותו רגע עידן ידע מה הוא ירצה להיות שהוא יהיה גדול,מאמן פוקימונים,לאחר כמה דקות הקרב הסתיים שמאמן בכובע אדום הביס את המאמן עם השיער החום(חחח רד וגרין) המאמנים לחצו ידיים וכל אחד הלך לדרכו,עידן עקב שבשקט אחר המאמן עם הכובע האדום עד שראה את אותו מאמן נכנס למבנה גדול עליו רשום 'מעבדה',המאמן יצא מהמבנה לאחר כמה דקות ועף עם אחד מהפוקימונים שלו,עידן אזר אומץ ונכנס לתוך המבנה שם נפקחו עיניו,בתוך המבנה ראה עידן המון מכשירים משוכללים ומדענים לבושים חלוק לבן אבל הדבר שסקרן את עידן היה איש אחד שנראה מאוד חכם אך גם מאוד מבוגר לטעמו של עידן,כאשר ניגש עידן אל האיש הוא החל לשאול אותו שאלות כגון:מה זה המקום הזה מה שמו ועוד המון שאלות אחרות,
    האיש ענה לו באדיבות ''שלום ילדון שמי לא חשוב כרגע,אני פרופסור ליתר דיוק ואני חוקר פוקימונים למחייתי,אתה מבין כבר שהייתי קטן התעניינתי בפוקימונים אז החלטתי לחקור אותם וזאת כפי שאתה רואה הינה מעבדה למחקר פוקימונים'',ענה האיש לעידן ולאחר שעידן הציג את עצמו הפרופסור המשיך בדבריו,''אוקיי אז עידן אתה נראה לי ילד נחמד אז בוא אני אעשה איתך עסקה,
    שתגיע לגיל המתאים תבוא אליי ואני אביא לך את הפוקימון הראשון שלך לפי בחירתך כמובן אבל בתנאי קטן,לאחר שתקבל את הפוקימון אני רוצה שתבטיח לי שתצא למסע ושתביא לי גאווה,כלומר אני רוצה שתהיה הכי טוב אתה שומע? יש לך עתיד ואני רוצה שתממש אותו!'',עידן הסכים לתנאים והלך לכיוון ביתו שמח שבעוד כמה שנים הוא יצא למסע.
    פוקימון התחלתי:לארוסטה-
    נ.ב אני pokefan שיניתי כינוי
    נערך לאחרונה על ידי ~GOLD~, 04-06-2011 בשעה 03:42 PM

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי star driver צפה בהודעה
    תמונת מאמן:
    רקע:עידן היה ילד רגיל לכל דבר,אך יותר מפונק מהרוב ,שהיה קטן מאוד באה אליו אימו נשקה לו על הלחי והלכה,עידן לא ראה אותה מאז יותר אך יום אחד ראה עידן פוקימון ששט לו בצורה מוזר כמעט מרחף,
    הפוקימון ניגש לעידן ואמר,שמי דארקראי ואני חש שאתה עצוב אל תדאג אמך בסדר,לאחר שדארקראי אמר זאת הוא נעלם,מאותו יום כל לילה לעידן היו חלומות רעים אך לא כאלו שנגרמו מסיוטיו של דארקראי,
    אלא חלומות רעים במובן של חלומות שבהם הוא חי עם אימו באושר ועושר,חלומות אלו היו השנואים על עידן עקב העובדה שבחיים האמיתיים מצבו לא כמו בחלום,עידן נשבע שהוא יגלה מתישהו מה קרה לאימו ונשבע להיות המאמן הכי טוב ואף לתפוס את דארקראי כדי שיהיה עמו.
    פוקימון התחלתי:לארוסטה
    נ.ב אני לא אהיה היום אז לא אוכל להגיב

עוד לפני שאני בכלל מסתכל על הדף הרשמה שלך,
    אני אמרתי לך שיש לך מקום שמור ? O_O

13. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    היי ערכתי וכן שמרת לי מקום אני pokefan

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי star driver צפה בהודעה
    היי ערכתי וכן שמרת לי מקום אני pokefan
    טעות שלי,סליחה,
    ותביא לי ספרייט של הפוקימון שלך כי אין לי מושג מי זה..
    וכשתביא אתה רשום

15. משתמש מנוסה
    שם: צבי
    שם משתמש: picho
    שם במשחק: אונו
    תמונת מאמן:
    רקע:שלום קוראים לי אונו אני בן 14 ויש לי סיפור חיים מאוד מענין עד שקיבלתי את אותו המכתב מהדוור:
    אני בן יחיד להורים שלי אשר נורא אוהבים אותי ובעצם "יותר מידי אוהבים אותי" בהתחלת חיי לא למדתי להיות עצמאי פשוט הייתי הבן המפוטם של אבא ואמא.
    אבל הכל השתנה לפני 5 שנים זה היה יום ששינה את חיי. ידעתי שאנחנו עומדים לעבור דירה אבל לא ידעתי שזה יהיה כל כך מהר ועצם לא כל כך היה אכפת לי מכיון שחברים אמיתיים לא היו לי.
    ואז עברנו ממחוז ג'וטו לסינו שם אבא שלי קיבל משרה בתור עוזר לשוטרת ג'ני בדיוק כמו בניו-בריק בג'וטו אבל אני גילתי משהו אחר שאין בג'וטו (לפחות לא בעיירה ניו-בריק) אקדמייה למאמני פוקימונים מתחילים.
    בהתחלה לא ממש ידעתי מה לחשוב לגבי זה אבל אמא שלי לחצה ונרשמתי, זה היה מגניב יותר משחשבתי למדתי על פוקימונים בחודש יותר מכל מה שידעתי ב9 שנים...
    לאט לאט התחלתי להיות "גבר גבר" הייתי הולך ליער כדי לצייר פוקימונים וסתם כדי לשנן את החומר מהאקדמייה. נהייתי עצמאי וגילתי את הדרך בה אני אמור לצעוד.
    במשך הזמן עדיין נישארתי בקשר עם דודי "תריו" ויום אחד שמעתי שהוא בא לבקר אותנו לקראת יום ההולדת ה12 שלי, שמחתי, רציתי שהוא יראה איך נהייתי גבר מאז שהייתי בג'וטו יחד איתו (הוא גר בגולדנרוד)
    הוא הגיע ולא איכזב, ידעתי שאפשר לסמוך על רוח ההרפתקנות שלו... הוא לקח אותי ליער הראיתי לו את הציורים והעבודות מהאקדמייה והוא התרשם מאוד.
    שכבר הייתי בטוח שחוזרים הביתה הוא לקח אותי וכיסה לי את העיניים הוא נתן לי חפץ, חפץ עגול עם כפתור באמצע... לפתע שמעתי אותו אומר: "נראה לי שאתה ראוי לקבל את החפץ הזה אתה מספיק בוגר..."
    שפתחתי את העיניים ראיתי אותו, את הפוקידור הראשון שלי.
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר (אני יודע שאפשר כל פוקימון חוץ מאגדי אבל בכל זאת בא לי אותו.
    בקשות אחרות: לתפוס נידורן נקבה וצ'רובי
    מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי

[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:

עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •