Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 142
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Picho צפה בהודעה
    שם משתמש: picho
    שם במשחק: אונו
    תמונת מאמן:
    רקע:שלום קוראים לי אונו אני בן 14 ויש לי סיפור חיים מאוד מענין עד שקיבלתי את אותו המכתב מהדוור:
    אני בן יחיד להורים שלי אשר נורא אוהבים אותי ובעצם "יותר מידי אוהבים אותי" בהתחלת חיי לא למדתי להיות עצמאי פשוט הייתי הבן המפוטם של אבא ואמא.
    אבל הכל השתנה לפני 5 שנים זה היה יום ששינה את חיי. ידעתי שאנחנו עומדים לעבור דירה אבל לא ידעתי שזה יהיה כל כך מהר ועצם לא כל כך היה אכפת לי מכיון שחברים אמיתיים לא היו לי.
    ואז עברנו ממחוז ג'וטו לסינו שם אבא שלי קיבל משרה בתור עוזר לשוטרת ג'ני בדיוק כמו בניו-בריק בג'וטו אבל אני גילתי משהו אחר שאין בג'וטו (לפחות לא בעיירה ניו-בריק) אקדמייה למאמני פוקימונים מתחילים.
    בהתחלה לא ממש ידעתי מה לחשוב לגבי זה אבל אמא שלי לחצה ונרשמתי, זה היה מגניב יותר משחשבתי למדתי על פוקימונים בחודש יותר מכל מה שידעתי ב9 שנים...
    לאט לאט התחלתי להיות "גבר גבר" הייתי הולך ליער כדי לצייר פוקימונים וסתם כדי לשנן את החומר מהאקדמייה. נהייתי עצמאי וגילתי את הדרך בה אני אמור לצעוד.
    במשך הזמן עדיין נישארתי בקשר עם דודי "תריו" ויום אחד שמעתי שהוא בא לבקר אותנו לקראת יום ההולדת ה12 שלי, שמחתי, רציתי שהוא יראה איך נהייתי גבר מאז שהייתי בג'וטו יחד איתו (הוא גר בגולדנרוד)
    הוא הגיע ולא איכזב, ידעתי שאפשר לסמוך על רוח ההרפתקנות שלו... הוא לקח אותי ליער הראיתי לו את הציורים והעבודות מהאקדמייה והוא התרשם מאוד.
    שכבר הייתי בטוח שחוזרים הביתה הוא לקח אותי וכיסה לי את העיניים הוא נתן לי חפץ, חפץ עגול עם כפתור באמצע... לפתע שמעתי אותו אומר: "נראה לי שאתה ראוי לקבל את החפץ הזה אתה מספיק בוגר..."
    שפתחתי את העיניים ראיתי אותו, את הפוקידור הראשון שלי.
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר (אני יודע שאפשר כל פוקימון חוץ מאגדי אבל בכל זאת בא לי אותו.
    בקשות אחרות: לתפוס נידורן נקבה וצ'רובי
    אחי! רקע ענק!!
    אהבתי ביותר! יש קצת מה לשפר כמו בכל רקע אבל בכללי רקע סוס!!
    רק משהו אחד, אתה צריך להתחבר יותר לאתר מעכשיו..
    וקיבלת פרס קטן,
    תסתכל בדף רשומים
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 04-06-2011 בשעה 10:51 PM

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. משתמש מנוסה
    שם: צבי
    יש צ'רמנדר זוהר אחי אתה תותח זה אומר שיהיה לי צ'אריזארד שחור!!!
    אל תדאג לגבי זה שאני לא מתחבר מספיק עכשיו אני אתחבר יותר
    מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי

[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    שם משתמש: NivX10.
    שם במשחק:
    דרייק ג'ונסון. (דרייק)
    תמונת מאמן:

רקע:
    שמי דרייק ג'ונסון, בן 14 נולדתי באזור איי תפוז שם אני גר עד היום, אני גר עם אימי בלבד. אבי מת במלחמה כשהייתי קטן וועם הזמן למדתי לחיות רק עם אמי...
    במקור אני מהאי שאימוטו אבל בעקבות בעיות סודיות שאמי שמעולם לא דיברה עימי עליהם, עברנו לאי האלומין.
    בעקבות המעבר והניתוק מהחברים ומכל מה שהיה לי בשאימוטו, כולל קבר אבי ז"ל.
    הרגשתי ילד דיי בודד ועזבתי את לימודיו בשלב מסוים מרצוני, אמא לא עשתה דבר בנושא.
    אמא שלי היא השוטרת ג'ני האחראית באי האלומין, בגלל הקושי הכלכלי בבית והאחריות שלי אימי לדאוג לי כל הזמן הייתי עושה בשבילה הכל, עזר לה בעבודות הבית ושמרתי על הארקניין שלה לפעמים.
    יום אחד, כשישבתי במבטח עם כוס שוקו ומאפה, שמעתי דפיקות חלשות, לא התייחסתי לזה אך אז הגיע צלצול בפעמון.
    זה היה הדוור קולינס, שבא פעם בשבוע להביא לנו דואר, שאלתי אותו בחיוך אם יש משהוא בשבילי וברפרוף מהיר במכתבים ענה שלא...
    חתמתי על כך שקיבלתי, לקחתי אותו, בירכתי אותו ליום טוב ונכנסתי הביתה.
    בעוד אני מדפדף בין המעטפות אני מוצא מכתב משונה שכן שייך לי, מופתע וסקרן מאוד אני פותח את המעטפה.
    ושם יש מכתב שהוא בעצם הזמנה למקום שנקרא "האי האסור!" ישבתי והתחלתי לקרוא את המכתב נדהם ומרותק לכל שורה ושורה!
    הוא שמח כל-כך, הרגיש על "גג העולם", הוא לקח כל טיפה מחסכונותיו וקנה בהם ציוד למסע. ובמשך שבוע שלם התארגן.
    לאחר שבוע עלה הבוקר התכוננתי והסתדרתי לבשתי בגדים חדשים וירדתי במדרגות לפתח הבית.
    שם חיכו לי אמא ואקרניין מביטים בי גאים ונרגשים, חיבקתי את שניהם במשך כמה דקות. כמעט בכיתי!
    לאימי עמדו דמעות בעיניים ואז ליפני שיצאתי היא קרה לי, מגישה לי פוקדור ואומרת "ליפני שבוע ביום שבו קיבלת את המכתב נולדה לאשתו של ארקניין גורים בתחנה!"
    ואז מיד מוסיפה "זה אחד הגורים, שיהיה לך להתחלה!"
    אמרתי תודה וחיבקתי אותה שוב, הושטתי יד לארקניין שיניח את כפו עליה ואמרתי לו בחיוך נחוש "אני ישמור על הבן שלך, אתה תשמור על אמא שלי?"
    לאחר מכן אמרתי להם שלום אחרון יצאתי מהדלת והתקדמתי לעבר הנמל, שילמתי לכרטיסן עליתי לספינה.
    מיד הלכתי אל הסיפון העליון, נשענתי על המעקה צופה בים הגדול וחושב מחשבות מה שמחכה לי. . .
    פוקימון התחלתי:
    גרולייט.
    בקשות אחרות:
    שתתייחס בעדכונים שלי לרקע, לתפוס איווי (מת לאמבריון)

.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    שם משתמש: NivX10.
    שם במשחק: דרייק ג'ונסון. (דרייק)
    תמונת מאמן:
    רקע: שמי דרייק ג'ונסון, בן 14 נולדתי באזור איי תפוז שם אני גר עד היום, אני גר עם אימי בלבד. אבי מת במלחמה כשהייתי קטן וועם הזמן למדתי לחיות רק עם אמי...
    במקור אני מהאי שאימוטו אבל בעקבות בעיות סודיות שאמי שמעולם לא דיברה עימי עליהם, עברנו לאי האלומין.
    בעקבות המעבר והניתוק מהחברים ומכל מה שהיה לי בשאימוטו, כולל קבר אבי ז"ל.
    הרגשתי ילד דיי בודד ועזבתי את לימודיו בשלב מסוים מרצוני, אמא לא עשתה דבר בנושא.
    אמא שלי היא השוטרת ג'ני האחראית באי האלומין, בגלל הקושי הכלכלי בבית והאחריות שלי אימי לדאוג לי כל הזמן הייתי עושה בשבילה הכל, עזר לה בעבודות הבית ושמרתי על הארקניין שלה לפעמים.
    יום אחד, כשישבתי במבטח עם כוס שוקו ומאפה, שמעתי דפיקות חלשות, לא התייחסתי לזה אך אז הגיע צלצול בפעמון.
    זה היה הדוור קולינס, שבא פעם בשבוע להביא לנו דואר, שאלתי אותו בחיוך אם יש משהוא בשבילי וברפרוף מהיר במכתבים ענה שלא...
    חתמתי על כך שקיבלתי, לקחתי אותו, בירכתי אותו ליום טוב ונכנסתי הביתה.
    בעוד אני מדפדף בין המעטפות אני מוצא מכתב משונה שכן שייך לי, מופתע וסקרן מאוד אני פותח את המעטפה.
    ושם יש מכתב שהוא בעצם הזמנה למקום שנקרא "האי האסור!" ישבתי והתחלתי לקרוא את המכתב נדהם ומרותק לכל שורה ושורה!
    הוא שמח כל-כך, הרגיש על "גג העולם", הוא לקח כל טיפה מחסכונותיו וקנה בהם ציוד למסע. ובמשך שבוע שלם התארגן.
    לאחר שבוע עלה הבוקר התכוננתי והסתדרתי לבשתי בגדים חדשים וירדתי במדרגות לפתח הבית.
    שם חיכו לי אמא ואקרניין מביטים בי גאים ונרגשים, חיבקתי את שניהם במשך כמה דקות. כמעט בכיתי!
    לאימי עמדו דמעות בעיניים ואז ליפני שיצאתי היא קרה לי, מגישה לי פוקדור ואומרת "ליפני שבוע ביום שבו קיבלת את המכתב נולדה לאשתו של ארקניין גורים בתחנה!"
    ואז מיד מוסיפה "זה אחד הגורים, שיהיה לך להתחלה!"
    אמרתי תודה וחיבקתי אותה שוב, הושטתי יד לארקניין שיניח את כפו עליה ואמרתי לו בחיוך נחוש "אני ישמור על הבן שלך, אתה תשמור על אמא שלי?"
    לאחר מכן אמרתי להם שלום אחרון יצאתי מהדלת והתקדמתי לעבר הנמל, שילמתי לכרטיסן עליתי לספינה.
    מיד הלכתי אל הסיפון העליון, נשענתי על המעקה צופה בים הגדול וחושב מחשבות מה שמחכה לי. . .
    פוקימון התחלתי: גרולייט.
    בקשות אחרות: שתתייחס בעדכונים שלי לרקע, לתפוס איווי (מת לאמבריון)
    רקע יפה,
    אתה רשום [=

5. משתמש מנוסה
    התחלה לכולם:
    אתם מתכוננים לרדת מהסיפון,כולם כבר ירדו לפנייכים ואתם מסתכלים לרגע על האי ומתחילים לרדת מהסיפון,
    'מקום יפה!' אתם חושבים לעצמכם ומסתכלים סביב על כל המאמנים ועל המקום,
    "כל המאמנים אליי בבקשה!" פתאום נשמעת צעקה מאחד הצדדים,
    אתם מסתובבים ורואים איש גבוה עם כובע שחור עומד מולכם,
    "הקשיבו אליי! האי הזה זה לא משחק ילדים! אתם נשלחתם לכאן עם האליט פורים בשביל לעזור לחוקרים שלנו לגלות את סודות האי הזה!"
    אומר האיש המוזר ומסתכל עלייכם,

"ועכשיו! אני מבקש מכם לקחת את הפוקימונים שלכם ואת הציוד שלכם!, קדימה!"
    אומר האיש ,
    "ועכשיו לכו להסתובב קצת באי! תנסו לא להסתבך בצרות!" אומר האיש ועולה לסיפון.
    החלטתי לבטל את הקטע עם החברי צוות הבנתי שזה סתם באלגן....

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~♣Gaara Sannin♣~ צפה בהודעה
    התחלה לכולם:
    אתם מתכוננים לרדת מהסיפון,כולם כבר ירדו לפנייכים ואתם מסתכלים לרגע על האי ומתחילים לרדת מהסיפון,
    "הקשיבו אליי! האי הזה זה לא משחק ילדים! אתם נשלחתם לכאן עם האליט פורים בשביל לעזור לחוקרים שלנו לגלות את סודות האי הזה!"

אומר האיש ,
    אני לוקח את התיק על גבי , מלא במחשבות על המסע .
    אני בורח מחבורת המאמנים האחרים , בחשש שיקלטו אותי ונכנס לאחד המקומות על מנת למצוא פוקימונים או דברים מוזרים בשביל המשימה .
    " אתה מוכן דיינו ? זה מתחיל ! " אומר בנחישות תוך כדי שאני מוציא את דיינו מהפוכדור .
    נערך לאחרונה על ידי Zbarga, 04-07-2011 בשעה 05:48 PM
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

7. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה מסתובב לך קצת באי, אתה בודק שאין אף אחד שקלט אותך הולך ואתה ממשיך להסתובב,
    אתה מתחיל לדבר עם דיינו, דיינו רץ אתה שומע משה אבל לא מתייחס וממשיך ללכת,
    פתאום אתה שומע משהו מוזר "קאר...קאטאר..פי!" ומסתובב אחורה,
    אתה רואה שמולך עומד קאטרפאי קטן וחמוד, דיינו לא מחקה ורץ חזרה לידך.
    "דיינ..!! דיינו!!" נובח דיינו ונעמד מול הקאטרפי המסכן.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה מסתובב לך קצת באי, אתה בודק שאין אף אחד שקלט אותך הולך ואתה ממשיך להסתובב,
    אתה מתחיל לדבר עם דיינו, דיינו רץ אתה שומע משה אבל לא מתייחס וממשיך ללכת,
    פתאום אתה שומע משהו מוזר "קאר...קאטאר..פי!" ומסתובב אחורה,
    אתה רואה שמולך עומד קאטרפאי קטן וחמוד, דיינו לא מחקה ורץ חזרה לידך.
    "דיינ..!! דיינו!!" נובח דיינו ונעמד מול הקאטרפי המסכן.
    מה תעשה?
    " דיינו ... נו באמת .. זה פוקימון חלש .. אין טעם לצרף אותו אלינו ואין טעם להלחם בו .. מסכן .. בוא נרחם עליו ! " אומר ומרגיע את דיינו .
    " אוקיי בוא נמשיך ... בטוח נמצא פה משהו מעניין ! " אומר בעודי מסתכל לצדדים וממשיך ללכת .

9. משתמש מנוסה
    כריס
    שתהיה בעניין אתה לא תקבל כבר פוקימונים חזקים וזה לא בגלל שאחרים לא יקבלו זה בגלל שיש לך כבר ביצה ופוקימון סוסים!
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "דינ..." הוא אומר בעצבים ומסתובב ומתחיל ללכת איתך,
    אתה ממשיך ללכת במשך איזה רבע שעה ופתאום אתה רואה מולך עיר, זו העיר תמוז,
    אתה עומד על הגבעה ורואה בעיר מרכז פוקימונים, הרבה פוקימוני עשב מטילים להם ואיזה מקדש עתיק בצד שמאל של העיר,
    מה תרצה לעשות?

10. משתמש מנוסה
    כריס
    שתהיה בעניין אתה לא תקבל כבר פוקימונים חזקים וזה לא בגלל שאחרים לא יקבלו זה בגלל שיש לך כבר ביצה ופוקימון סוסים!
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    "דינ..." הוא אומר בעצבים ומסתובב ומתחיל ללכת איתך,
    אתה ממשיך ללכת במשך איזה רבע שעה ופתאום אתה רואה מולך עיר, זו העיר תמוז,
    אתה עומד על הגבעה ורואה בעיר מרכז פוקימונים, הרבה פוקימוני עשב מטילים להם ואיזה מקדש עתיק בצד שמאל של העיר,
    מה תרצה לעשות?
    אני אלך לכיוון פוקימוני העשב ואומר : " דיינו , אתה די חזק ... בוא נראה מה נוכל למצוא שם .. אולי אימון קטן ? מה אתה אומר ? " אומר ומחייך לדיינו .
    " יאללה מהר בוא נלך ! " אומר ורץ לכיוון פוקימוני העשב .

11. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה רץ לכיוון פוקימוני עשב, אתה מגיע למקום ואתה רואה רבה פוקימונים,
    אתה רואה שם שלושה שמשחקים עם שני ,
    ליד האגם אתה רואה כמה שמשפריצים מים אחד על השני, באוויר אתה רואה להקה של מעופפים להם צפונה.

"דיינ... דיינ..." רוטן דינו ומחכה שתגיד לו לעשות משהו כבר..
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה רץ לכיוון פוקימוני עשב, אתה מגיע למקום ואתה רואה רבה פוקימונים,
    אתה רואה שם שלושה שמשחקים עם שני ,
    ליד האגם אתה רואה כמה שמשפריצים מים אחד על השני, באוויר אתה רואה להקה של מעופפים להם צפונה.

"דיינ... דיינ..." רוטן דינו ומחכה שתגיד לו לעשות משהו כבר..
    מה תעשה?
    " אתה רואה את האודיש הזה ? ניב אש עכשיו ! בעוצמה חזקה שתעלף אותו על המתקפה הראשונה ! הוא חלש על מתקפות אש , אז אתה יכול לגמור אותו במכה אחת , צא ! אומר ואחפש עוד פוקימונים .

13. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה מסתובב באזור וממשיך למצוא את אותם פוקימונים, דיינו ביינתיים תוקף את אודיש,
    אודיש נפצע קשה אבל עדיין עומד על רגליו, הוא משתמש בדחיפה על דיינו ודיינו נפגע קצת,
    "דיינ.. דיינ...דיינו!!" דיינו אומר בעצבים ומחסל את אודיש עם עוד ניב אש אחד.
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    התחלה לכולם:

אומר האיש ,
    'וואו סוף סוף הגעתי למחוז עשה, בוא נצא למסע החדש בחיים שלי!' אחשוב לעצמי באושר
    ואז אסתובב לי מעט באי האסור כדי לראות פוקימונים חדשים, ולאמן במיוחד את ראלטס שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה מסתובב באזור וממשיך למצוא את אותם פוקימונים, דיינו ביינתיים תוקף את אודיש,
    אודיש נפצע קשה אבל עדיין עומד על רגליו, הוא משתמש בדחיפה על דיינו ודיינו נפגע קצת,
    "דיינ.. דיינ...דיינו!!" דיינו אומר בעצבים ומחסל את אודיש עם עוד ניב אש אחד.
    מה תעשה?
    "אתה יודע מה דיינו ? אם אין פה פוקימונים ששווים משהו ... בוא נחפש מאמנים ונפתח אותך , אמנם זה ייקח קצת זמן אבל אתה חייב להתפתח בשביל המכון ! " אומר ואחפש אחר מאמנים , ובכל מקרה אחר פוקימונים אחרים .

עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •